Нас спасёт только Душ, желательно холодный.
Проголосовала.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Чет я за Литвина в Днепропетровске переживать начал, ни единого голоса, даже в виртуальном пространстве.
Как это ничего не предлагает???
Он предлагает основные вещи, которые если выполнить, то все пойдет как по маслу (ну почти все)
Самое главное из программы:
Перший – жорстка кримінальна відповідальність за хабарництво чиновників, насамперед правоохоронців і суддів. Другий – позбавлення держави хабароємних функцій. Третє – декларація кожним чиновником не лише доходів, але й витрат своєї сім’ї, що перевищують 1000 доларів.Вообще в целом программа мне нравится, за исключением некоторых деталейЯ людина військова. А військові мародерів судять швидко і справедливо. Якщо чиновника спіймають на хабарі в 10 тисяч доларів – сидітиме 15 років. А слідчий, прокурор, або суддя – пожиттєво. З конфіскацією майна. І без права амністії.
Інформація про судові рішення буде відкритою для громадян. Це допоможе протидіяти корупції в судах.
Смотреть здесь:
http://www.grytsenko.com.ua/prohrama.html
и наконец самое интересное: он готов отвечать за свои слова в отличие от других
Я готовий нести персональну відповідальність перед людьми за виконання цієї передвиборчої програми. Щомісяця провідні соціологічні служби країни фіксуватимуть рівень підтримки глави держави. І якщо він впаде до 15%, я оголошу референдум щодо довіри Президентові. Висловлять недовіру – того ж дня піду з посади добровільно. Без президентської пенсії, пільг, охоронців, водіїв і лікарів.
тот кто в этом опросе проголосовал за Тимошенко. Пожалуйста выскажите свое мнение в ее сторону, что вы в ней нашли? Мне интересны только аргументы.
Вот, за кого нужно голосовать! Верняк!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks