Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 49 з 64 ПершаПерша ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 961 по 980.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Істина буде перекручена і Слово Боже буде представлене задом наперед

Середа, 1 січня 2014, 13:44

Моя дитино, будь ласка, заохочуй всіх Божих дітей бути наполегливими під час випробувань, які надходять. Всі християни зіткнуться з великою кількістю викликів, вони змушені будуть стати свідками нечестивого відступництва, яке виставлять напоказ перед ними ті, до кого вони звертатимуться за допомогою, щоб жити повноцінним християнським життям.

Ті, хто буде призначений найближчим часом у вищих ешелонах Церкви мого Сина на Землі, не будуть від Бога. Вони не будуть служити моєму Сину та змінять багато доктрин і законів Церкви. Так швидко вони будуть запроваджувати ці зміни, випускаючи багато нових книг, молитовників і листів, що ви зрозумієте — така робота потребувала років підготовки. Інакше не було б можливим ввести такі радикальні зміни такого великого об'єму. Це буде однією з перших ознак, за якою ви зможете впевнитись, що це перекручене вчення, яке незабаром представлять вам, було створено з великою дбайливістю.

Багато людей не усвідомлять цих змін в Церкві, а ті, хто зрозуміє, будуть аплодувати нововведенням, тому що вони будуть пом'якшувати провину, яку ті відчуватимуть через свої гріхи. Нарешті, вони заспокояться, бо тепер це буде означати, що вони зможуть відкрито заявляти про своє прийняття всього того, що ображає Бога. Бо якщо Церква заявляє, що гріх є природним і частиною людської природи, то це означає, що, насправді, гріх не є більше важливим. І тоді, проголошуючи важливість турботи за бідними і голодними світу, вони будуть вважати себе святими в Божих Очах.

Коли мій Син буде публічно відкинутий, а Його Слово перекручене, велику увагу будуть приділяти величним громадським благодійним акціям. Це буде відволікати увагу від дійсності. Це створить відступ і, нарешті, Правдиве Слово Боже взагалі більше не буде обговорюватися. Коли всі релігії будуть зібрані під одним дахом, а до поглядів язичників ставитимуться з великою повагою, тоді люди будуть боятися встати і проголошувати Правду. Якщо ж вони насміляться зробити це, то будуть звинувачені в богохульстві.

Швидко наближається той день, коли проголосити себе справжнім християнином і пригадати людям Слово Боже буде причиною звинувачення в єресі. Правда буде перекручена і Слово Боже буде представлене задом наперед.
    Ніщо не буде впорядкованим. Ніщо не буде мати сенсу в нових правилах, які скоро будуть введені в Церкві мого Сина. Пам'ятайте, що незалежно від того, якими непопулярними ви можете стати, ви повинні завжди залишатися вірними Слову Божому.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...back-to-front/

Дописів
    1 517

Типово

Троє із чотирьох зречуться Мене

Четвер, 2 січня 2014, 20:40

Моя донечко, вже близько час, коли публічне визнання того, Ким Я є, стане як слабке миготіння догоряючої свічки.

Ті, хто каже, що вони від Мене, говоритимуть мало про Мене. Ті, хто вірний Мені, будуть вражені, коли побачать, як багато людей зречеться Мене. Вже близько час, коли віруючі будуть відділені від тих, хто буде зведений на хибний шлях. У ті дні, що наближаються, мільярди сліпих, глухих і тих, хто не зможе залишитись уважним до Правдивого Слова Божого, приймуть хибне вчення - не Моє вчення.

Коли ви почуєте розмови про оновлення обітниці віри, яка буде у формі Таїнства Миропомазання, знайте, що це творіння рук людських. Вона не буде мати сенсу в Моїх Очах. Вона буде представлена лжепророком як частина його глобального плану з об'єднання всіх релігій у світі. Моя Божественність буде піддана сумніву. Моє Слово забудуть і закинуть, в той час як Моє Вчення перекрутять, щоб примусити віруючих прийняти нову форму так званої “євангелізації”.

Моє Слово, однак, буде жити, тому що ті, хто залишиться в Моїй Церкві - як вона була створена з самого початку - не відречуться від Мене. Троє з чотирьох зречуться Мене. Тільки Мій Залишок буде вірним Мені і збереже Моє Слово, та багато з них будуть збентежені. Ці бідні душі, які залишаться у Моїй Церкві, коли вона буде захоплена новим вченням, не знатимуть, куди звернутися. Для них Я кажу наступне: Будьте сильними. Будьте твердими. Не зрікайтесь Мене. Моліться про Моє Заступництво і продовжуйте служити Мені так, як ви це завжди робили. Коли вас попросять відректися від Мене ті, хто стверджує, що діє на благо всіх - всіх релігій - поверніться до них спиною, тому що вам запропонують прийняти поганство, замасковане під християнство.

Оскільки ці самозванці, вороги Бога, захопили Мою Церкву, її ієрархію, Мій Отець зішле страшну Кару. Він опрокине світ, і жоден чоловік, жінка чи дитина не зможе ігнорувати ці потрясіння. Коли Мої вороги нападуть на Моє Містичне Тіло, вони викличуть багато шкоди, багато замішання і відведуть багатьох від Істини. Але вони ніколи не знищать Мою Церкву, бо Моя Армія Найвірніших ніколи не дасть відійти від Правди чи змусити себе присягнути на вірність сатані і його прихвостням.

Тепер буде розгортатися багато війн, відбуватимуться урагани й землетруси, аж поки Рев Гніву Мого Отця не відчується повсюди.

Хай ті Мої вороги, які ходять серед вас і які зводять Мою Церкву, знають наступне. Я ніколи не дозволю вам завоювати душі, за які Я віддав Моє Життя. Ваша самовпевненість буде недовгою, ваші злі діяння будуть зупинені і ваші спроби скривдити душі, які ви затаврували, приведуть до несподіваного кінця. Якщо Ви повстанете проти Слова Божого — Божественне Втручання впаде на вас. Ваша вірність лукавому закінчиться катастрофою для вас і для всіх, кого вам вдасться обдурити. Якщо ви спробуєте наступати на ворота Небес, щоб похизуватися вашою вірністю сатані, ви буде збиті, закуті в ланцюги і кинуті у безодню, без надії на Милосердя до вас.

Тепер йдіть всі ті, хто буде очевидцем цих подій, які повинні статись, і зберігайте пильність повсякчас. Ви повинні продовжувати служити Мені, бо служити можна тільки одному Господу.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-will-deny-me/
    Востаннє редагував volodymyr: 13.01.2014 о 21:36

Дописів
    1 517

Типово

Багато буде розкрито дітям Божим до Великого Дня Господнього

П'ятниця, 3 січня 2014, 21:45

Моя ніжно, улюблена донечко, коли давні пророки були покликані Богом проголошувати Істину, вони не відчули - жоден з них - особливого захоплення від даної їм Чаші Правдивого Божого Слова. Це настільки переважало розуміння кожного з них — а більшість не знали навіть Слів Писання — бо багато з того, що було дано їм, не мало ніякого сенсу для них. Проте Сила Святого Духа наповнила їх, і це дозволило їм звіщати Слово Боже точно так, як воно було дано їм. Багато з них настрашились. Деякі відійшли. Ті, що відійшли, повернулися назад. Коли Бог посилає пророка, то це означає, що Він планує щось дуже важливе. Пророки, посланники Бога, тільки відкривають світові те, що необхідно для спасіння душ.

Моя донечко, хай буде вам відомо, що ця Місія буде єдиною, коли Голос Бога буде чутно, ніби грім, в кожному куточку Землі. Багато буде розкрито дітям Божим до світанку Великого Дня Господнього. Це мусить статися, бо якщо би Бог не попередив людство, то Він не зміг би виконати Його Обітницю дану пророкам - Мойсею, Даниїлові та Івану. Коли Бог дає Обітницю — вона завжди сповнюється.

Не бійтеся правдивих пророків, бо вони говорять Слова, вкладені в їхні вуста Богом, для вашого ж блага.

Можливо і страшно для вас - слухати Слово Боже, сказане сьогодні. Воно може вражати і викликати певну долю занепокоєння. Але без відродження Слова, без того, щоб воно знову дихало і жило серед вас, ви знайдете, що розрив - відстань між вами і Богом - занадто великий. Цей розрив зменшується тепер, коли Мої Слова, принесені вам Моїм Отцем, втішають вас — дають більше радості, ніж печалі, більше мужності, ніж страху і більше розради, ніж сліз.

Уважно слухай, Моя донечко. Ви ніколи не повинні намагатися відштовхнути Мене, бо все, що Я хочу зробити - це обійняти вас Моїми Святими Руками і пригорнути до Мого Серця. Моє Слово може бути невеселим, Мої пророцтва - важко слухати, а нечестиві вчинки людей - засмучувати, але не забувайте, що все це перейде. Забудеться. Не матиме особливого значення. Тому що майбутній світ, життя принесуть з собою велику радість і сміх, тоді, коли Божа Любов буде відчуватися в кожному місці, в кожному домі, в кожній душі і кожному серці.

Це заключна частина Мого Плану спасіння Землі та всіх живих створінь. Під час неї буде багато труднощів і випробувань. Жорстокість людини буде найприкрішим з усього того, що треба витримати, а зречення від Мене, Ісуса Христа, стане останньою краплею в Очах Мого Отця.
    І все ж це останнє протистояння не буде довгим, перш ніж люди будуть звільнені від страшної ненависті, яка існує в світі.

Силу Небес не треба недооцінювати, тому що Втручання Мого Отця буде занадто потужним для Його ворогів. Тому перебувайте в мирі. Прийміть Боже Втручання - Його Великий Акт Любові, даний вам через Слово, яке виходить з вуст Його пророків. Все це робиться, щоб захистити вас, наблизити вас до Мене і створити Новий Початок, якому не буде кінця.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...y-of-the-lord/

Дописів
    1 517

Типово

Я завжди відзиватимусь на ваші благання про Милосердя для інших душ

Субота, 4 січня 2014, 13:40

Моя ніжно, улюблена донечко, хоча Мого Суду треба боятися, Я завжди відізвусь на ваші благання про Милосердя для інших душ. Я обіцяю вам, що всі Молитви Мого Хрестового Походу та інші молитви, в яких ви просите Мене виявити Милосердя, Я вислухаю і вчиню відповідно до них.

Моє Милосердя безмежне і охоплює всіх грішників, коли вони шукають спокутування гріхів. Моя Любов нескінченна. Моє Співчуття безперервне.Хай ніхто і ніколи не сумнівається в Моїй Обітниці та в Моєму Бажанні спасти всіх, в тому числі й Моїх ворогів. Я закликаю вас, Мої любі послідовники по всьому світі — навіть тих, хто не знає про ці Повідомлення - моліться, моліться, моліться за ваші власні душі та душі інших. За віруючих, невіруючих і тих, хто не знає Істини.

Моя Любов до вас є для того, щоб всі ви бачили, відчували і жили нею. Все, що вам потрібно зробити, це відповісти на неї, як Я навчив вас. Любіть один одного, як Я люблю вас. Будьте милосердними до тих, хто б'є вас, і моліться за них. Не шкодуйте вашого часу на важку працю і молитви, щоб спасти душі тих, хто віддалився від Мене.

Це Моє найбільше Бажання. Ідіть з миром.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...r-other-souls/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Ми спочатку пішли в Юдею, а потім мій Син був узятий до Індії, Персії, Єгипту, Греції та Англії

Субота, 4 січня 2014, 13:50

Моя дитино, напередодні Народження мого Сина докори сумління були очевидними по відношенню до всього того, що сталося з нами. Я втекла за втіхою до Єлизавети, знаючи, що вона благословенна розумінням, даним їй від Святого Духа. Я і мій коханий чоловік віднайшли цей притулок миру в той час, коли ми були так вражені знанням того, що мало статися.

Коли підійшов мій час, всілякі перешкоди, насаджені злим духом, виникали перед нами на кожному нашому кроці. Двері зачинялись перед нами; люди, яких ми знали, уникали нас, і ми були вигнані в пустелю. І так, ми опинились без даху над головою, в укритті для худоби, в той час, коли Святий Месія прийшов у світ, як жебрак. Без церемоній, без коронації, без визнання. Там було лиш декілька людей, що залишились втішити мене у моїй самотності. Але потім, коли народився мій Син, почуття тривоги покинуло мене. Все, що я відчувала — це любов найбільшої Божественної Присутності. Мир, нарешті, запанував у моєму серці.

Силою Святого Духа
    ми отримали допомогу і розраду, хоча і небагато. Незважаючи на те, що народження Ісуса Христа було скромним і смиренним — в ньому були задіяні лише декілька людей - слово поширилося. Так діє Святий Дух. Багато хто чекав народження. Багато хто чув про цю подію і багато хто потім говорив про неї. Коли стало відомо, що Ісус Христос, обіцяний людству Месія, народився, почала формуватись протидія. Жорстока атака Ірода і всіх його слуг продемонструвала, наскільки Божа Присутність наповнює страхом серця злих людей.

З цього дня я стала захисницею мого Сина, а мій коханий чоловік, Йосип, організовував у багатьох випадках нашу безпеку. Ми провели багато років, тікаючи з одного місця в інше. Так багато протидії ми зустрічали - скільки страху, скільки ненависті. Це була наша доля. Одного разу ми знайшли мого дванадцятирічного Сина, коли Він проповідував у храмі, і ми забрали Його у наш притулок.

Родина Йосипа була залучена у наше переховування і протягом багатьох років ми подорожували. Ми спочатку пішли в Юдею, а потім мій Син був узятий до Індії, Персії, Єгипту, Греції та Англії. Усюди, де ми йшли, Присутність мого Сина творила багато чудес, хоча Він ніколи не виявляв себе публічно як Месія. Він був добре доглянутий, і ми багато спостерігали за Ним. Ми жили в мирі, любові та злагоді, і якби не мій чоловік, Йосип, ми не мали б куди дітись, щоб захистити мого Сина, перш ніж почалася Його публічна Місія.

І тепер, коли Його Друге Пришестя неминуче, всілякі перешкоди будуть виникати перед Його Прибуттям.
    Кожне Слово з уст Його пророка буде розірване на шматки і висміяне. Тільки жменька людей буде причетна до Правди щодо цієї Місії, і багато дверей зачиняться перед лицем тих, хто слідує Його вказівкам. Ця Місія є самотньою місією для тебе, моя дитино, і тобі наказано залишатися слухняною до всього, що сповістив тобі Бог.

Допомога буде відправлена. Допомога буде також припинена, якщо таким буде Бажання мого Сина. Хоча небагато, як видається, слідують цій Місії, мільйони повністю вірять в неї. Тому що Слово Боже через Силу Святого Духа завжди буде приваблювати тих, хто є Його.

Родові перейми почалися і зусилля не будуть тривати дуже довго. Незабаром прийде світанок народження нового початку, і потім День Господній, нарешті, настане. Діти, перебувайте в мирі, все це повинно статися до того, як Земля звільниться від гріха.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-and-england/

Дописів
    1 517

Типово

Якщо в душі є хоча би краплинка гордині, Святий Дух ніколи не увійде в неї

Неділя, 5 Січня 2014, 19:34

Моя ніжна, улюблена донечко, коли Вогонь Святого Духа входить в душу людини, першою реакцією є сльози. Другою реакцією є здивування. А третьою - є усвідомлення того, що щось дивовижне - внутрішнє розуміння Істини Бога і всього, що Він бажає - опанувало цією конкретною душею. Раптово приходить мир, а також чітке розуміння таємниці Існування Бога — Божої Любові. Все, що є згідним зі Словом Божим, стає зрозумілим.

Тільки ті, хто підкорив свою волю Богу і віддав всю людську гордість і інтелект Йому, здатні прийняти цей Дар Святого Духа. Якщо в душі є хоча би краплинка гордині, Святий Дух ніколи не увійде в неї.

Тільки ті, хто щиро вірить, що Бог — Всемогутній, і що людина є ніщо та недостойна стати перед Ним, можуть підкорити свою волю. Тільки тим, хто готовий робити все, що від них вимагається, хто готовий здійснювати Святу Волю Божу згідно з Його Словом, може бути даний Дар проголошувати Слово, яке буде мати реальний вплив.

Будь-яка людина, яка стверджує, що проголошує Істину, і каже, що нею керує Святий Дух, ніколи не буде хвалитися своєю власною величчю. Вона ніколи не буде привертати увагу до своїх дарів, талантів, знань, святості чи смирення. Коли ж людина поступає так в Святе Ім'я Бога, вона не є благословенною Духом Вогню - Полум'ям, яке запалює серця людей, щоб вони відповідали з любов'ю на Слово Боже.

Під час Мого Перебування на Землі Я ясно дав зрозуміти всім вам, що той, хто підносить себе вище Мене, буде кинутий в пустелю. А той, хто принижує себе перед Моїм Лицем, буде піднесений.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ever-enter-it/

Дописів
    1 517

Типово

Ви незабаром станете свідками найбільшого обману сатани, якому коли- небудь піддавався світ

Вівторок, 7 січня 2014, 12:15

Моя ніжна, улюблена донечко, Моє Слово залишиться недоторканим, тому що Мої любі вірні послідовники в усьому світі, які сформують Залишок Моєї Церкви, ніколи не відхиляться від Істини.

Так багато Моїх послідовників піднімуться, щоб сформувати Мою Армію Найвірніших в кожному народі світу, в тім і в державах з комуністичними режимами. Святий Дух надсилається, щоб покрити кожну частинку цієї невеликої, але потужної Моєї Армії. Незабаром всі Мої учні будуть поширювати Слова пророцтв, дані світу через цю Місію - повсюди. Вони будуть виходити тепер і поширювати Євангеліє, Моє Слово і Мої Обітниці всім. Я ніколи не дозволю, щоб віра Моїх послідовників зменшувалась і гасла. Однак, душ, що залишаться вірними Слову, як воно було дано людству в Біблії, буде мало.

Моє Світло буде сяяти, як сонце, над всіма тими місцями, де Мої любі учні відповідають на Мій Заклик в цей час. Це Заклик з Неба, щоб запросити вас взяти Мій Хрест і йти за Мною, вашим Ісусом, до кінців Землі. Я хочу, щоб, поширюючи проголошення Істини Пресвятої Трійці, ви допомогли Мені зібрати тих, хто загубився, заплутався, заблукав і тих, хто не знає Мене.

Ви будете звертатись до вірних всіх релігій і давати їм Моє Слово. За Молитвами, які Я даю вам, вони будуть благословенні. Радійте ті з вас, хто знає, що це Я, Ісус Христос, Хто закликає вас в цей час великих змін. Ви, насправді, благословенні. Знайте, що Моя Любов до вас така, що Я буду вести вас, зміцнювати вас і дам вам мужність левів у вашій місії. Ви будете говорити з любов'ю і красномовством і Вогонь Святого Духа виливатиметься з ваших вуст. Цей Дар приверне мільйони людей назад до Мене. Я готую вас зараз, тому що ви скоро станете свідками найбільшого обману сатани, якому коли небудь піддавався світ.

Якщо ви - Мої, ви зможете захистити світ від захоплення нечестивістю лукавого в його останні дні. Ви не зазнаєте невдачі. Ви будете страждати. Ви будете стикатися з несхваленням, протидією і звинуваченнями в єресі, хоча все, про що ви будете просто нагадувати людям, вже міститься у Святому Євангелії.

Будьте в мирі, бо Мої Дари підтримають вас під час цієї битви. Тепер ви готові, тому що Мої вороги, які чекали, щоб сміливо заявити про себе світу, стануть відомими найближчим часом.
    Тоді прийде час, щоби Мій остаточний План спасіння людства був завершений.

Я є в вас, з вами і Я завжди перебуваю у ваших серцях і душах.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...orld-by-satan/

Дописів
    1 517

Типово

Коли Мої послідовники, які в майбутньому піддадуться обману, відречуться від Мене, це не означає, що вони скажуть: "Я не вірю в Ісуса". Ні, це означатиме інше.

Вівторок, 7 січня 2014, 23:15

Моя ніжна, улюблена донечко, як тільки віруючі заволають: "Досить - ми не можемо більше дивитися на тріумф зла над добром", усі страждання стрімко закінчаться.

Очищення від зла потребує того, щоб спочатку дозволити йому поширюватися. Це тест для тих людей з нечестивими серцями, які першими будуть піддаватися його впливу. Коли вони зануряться у вакуум зла, вони будуть або противитися болю, який воно створить в їхніх душах, або дозволять забрати себе у нові глибини, все далі і далі від Царства Божого.

Душі віруючих будуть перевірені на міцність і вони будуть мучитися від замішання, яке очікує на них. Багато людей буде знати в їхніх серцях, що те, що вони вважали правдою, і що вони тримали близько до серця, більше не вважається Істиною. І тому вони не зможуть вирішити, що є від Мене, а що ні. Їхня віра буде розірвана на шматки, і багато з них будуть втягнуті в нове, створене людьми вчення, в якому ніколи не почуватимуться добре. Вони будуть відчувати занепокоєння і багато не зможуть довірити свої страхи тим, хто призначений, як Мої священнослужителі. Вони не знатимуть, до кого звернутися за Правдою.

Вони будуть змушені стати свідками публічного проголошення, яке прославлятиме гріх, коли буде заявлено, що людство є слабким — і Бог знає, що людина, ослаблена гріхом, є просто жертвою. Замість того, щоб викривати гріх у всій його огидності, вони будуть змушені погоджуватися і приймати нові закони, які будуть введені в Церкві. Від них будуть очікувати шанобливого і поважного ставлення до нових законів, які закликатимуть всіх вас поважати індивідуальність людини і ваше право бути тим, ким ви хочете, і робити те, що ви хочете.

Коли Мої послідовники, які в майбутньому піддадуться обману, відречуться від Мене, це не означає, що вони скажуть: "Я не вірю в Ісуса". Ні, це означатиме інше. Вони будуть обирати ту частину Мого Вчення, в яку вони хочуть вірити. Потім вони вирішать, з якою частиною вони не згодні. Далі вони скажуть, що Ісус погодився б з цією новою інтерпретацією, якщо би Він жив на Землі в цей час. О, як мало вони навчилися і як їхня гординя розірве їх на шматки. Коли кара впаде на них і вони зрозуміють, як образили Мене, вони кричатимуть від жаху, коли зіткнуться віч-на -віч з відміряною їм справедливістю.

Того дня , коли Істина відкриється, ті, хто зганьбив себе і боровся зі Мною, люблячим їх Ісусом, Який всього лиш бажав принести їм Милосердя — зможуть спастися тільки завдяки молитвам Моєї Армії Найвірніших.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ill-mean-this/

Дописів
    1 517

Типово

Коли ви молитиметесь цю нову Літанію під час великих випробувань, Я даруватиму вам перепочинок

Середа, 8 січня 2014 21:15

Моя ніжно улюблена донечко, це має бути відомо всім з вас, коли ви захищаєте Слово Боже під час панування темряви, знадобиться кожна Ласка від Мене, якщо ви продовжуєте стояти. Коли ви кличете Мене, щоб наповнити ваші душі Моїми особливими Ласками, вам буде легше слідувати за Мною.
    Тепер Я заповідаю всім вам, сміливим і відданим душам ці особливі Ласки. Коли ви молитиметеся цю нову Літанію під час великих випробувань, Я даруватиму вам перепочинок.

Літанія ( 6 ) Дар Ласк

О найдорожчий Ісусе, мій любий Спасителю,
    Наповни мене Своєю Любов’ю.
    Наповни мене Своєю Силою.
    Наповни мене Своєю Мудрістю.
    Наповни мене Своєю Наполегливістю.
    Наповни мене Своїм Смиренням.
    Наповни мене Своєю Мужністю.
    Наповни мене Своєю Пристрастю.
    Амінь.

Ті душі, які виголошуватимуть це під час переслідування, знайте, що Я виливатиму ці Ласки над вами. Ви станете спокійнішими, сильнішими і сміливішими, тоді як ви несете Мй важкий Хрест до воріт Нового Неба і Нової Землі. Найголовніше те, що ви не будете піддаватися знущанням, з якими ви можете зустрітися в Моє Святе Ім'я.
    Ви будете йти непохитно і достойно, в той час як ви будете продовжувати підтримувати Слово Боже. Для всіх, хто відгукнеться на цей Заклик і молитиметься цю особливу Літанію, ви будете відчувати радість у ваших серцях, якої не було там перед цим. Ви також будете почувати себе впевнено, знаючи, що ви були благословенні Силою Святого Духа
    і Істина завжди буде царювати у ваших серцях.

Я люблю і благословляю кожного з вас зараз - в ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...t-you-respite/

Дописів
    1 517

Типово

Моя любов до людства є всеохоплюючою. Я люблю всіх, навіть тих, хто здійснює найбільш нечестиві вчинки

Четвер, 9 січня 2014 року, 21:40

Моя ніжна, улюблена донечко, подивись навколо себе і що ти бачиш? Світ повний протиріч. З одного боку, ви бачите любов, радість і доброзичливість. Але на противагу цьому, з іншого боку, ненависть, яку лукавий має до людства.

Всілякі заворушення, скорбота, розгубленість, брак віри, злість, ненависть і зло, як ви бачите, присутні у світі; знайте, що вони можуть приходити тільки з одного джерела. Бич людства - Сатана - викликав жахливе нещастя на дітей Божих. Їхній біль потім стає Моїм, ось чому лукавий створює такий хаос — щоб нанести шкоду Мені.

Моя донечко, від цього дня всюди, куди ти підеш, і кожне лице, яке ти побачиш, буде таким, як Я його бачу — кожен є дитиною Божою. Як Я люблю їх усіх, як Я хочу пестити кожного з них - незалежно від їхніх вад чи гріхів. Не має ніякого значення те, як вони образили Мене; Я все одно люблю їх - усіх і кожного. Я відчуваю велику радість, коли бачу, що вони випромінюють любов - любов, яку вони отримали як Дар від Мого Отця, Того, Хто їх створив. Їхня любов — це Моя любов, вона приваблює до них інші душі, а потім Божа Любов поширюється скрізь.

Але коли Я бачу біль і страждання в будь-якій душі, то їхній біль стає Моїм. Їхній біль може бути викликаний жахливим стражданням через відсутність любові до інших, що приносить відчуття безнадійного спустошення. Ця їхня самотність і ізольованість також відчувається Мною, що ще збільшує Моє співчуття до них.

Ще є такі душі, які тратять весь свій час на гонитву за речами, які не приходять від Мене. Ті, хто відкидає Мене, повністю розбиває Моє Серце навпіл. Як багато Сліз Крові проливаю Я за ці душі, бо вони перерізали пуповину, яка з'єднує їх із Спасителем — єдиною їхньою надією на Спасіння. Коли ти побачиш ці душі, Моя донечко, ти будеш відчувати жахливий сум у своєму серці, так само, як Я його відчуваю за ними.

І нарешті, є ті, хто каже, що вони представляють Мене, але хто не гідний того, щоб обтерти Мої Ноги. Їх ненависть до Мене обумовлена їхньою любов'ю до себе. Та все ж, незалежно від того, як часто вони ображають Мене і зводять Моїх овець, Я все ще жадаю повернути їхні душі.

Моя любов до людства є всеохопною. Я люблю всіх, навіть тих, хто здійснює найбільш нечестиві вчинки. І так буде до самого кінця. Я буду обіймати всі душі аж до останнього дня, коли, після того як всі Мої зусилля по спасінню душ вичерпаються, тільки ті, хто кинеться в безодню звіра і відречеться від Мене, незважаючи на розуміння того, як сильно Я люблю їх - будуть втрачені для Мене, назавжди.

Завжди любіть один одного разом з усіма вадами - так, як Я люблю вас. Коли ви не схвалюєте чийсь учинок, пригадайте Мою Любов і промовчіть. Коли ви зневажаєте інших - знайте, що ця ненависть виходить не від Мене. Коли ви дивитеся на своїх ближніх, дивіться на них Моїми Очима. Жодного з них вам не слід цуратися. Натомість, проявляйте співчуття до тих, хто не подобається вам, ображає вас або заподіює вам шкоду, тому що Я люблю їх. Якщо ви любите Мене, ви будете проявляти любов до всіх тих, з ким ви контактуєте.

Любов є заразливою, тому що вона приходить від Бога. Любов може принести тільки благо.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...t-wicked-acts/

Дописів
    1 517

Типово

Люди, які живуть в сучасному світі, нічим не відрізняються від тих, хто жив тисячі років тому

Субота, 11 Січня 2014, 10:48

Моя ніжна, улюблена донечко, Я хочу, щоб світ знав , наскільки Я люблю людей, бо Я люблю навіть найскромніших, найбільш замучених і найбільш недостойних. Той, хто вважає, що Я віддаю перевагу будь-якій людині перед іншою, не знає Мене. Я можу благоволити деяким душам, особливо вибраним, але Я люблю їх ні більше, ні менше за душі страждаючі.

Я дивлюся на кожну душу з Любов'ю в Моєму Серці. Я лину до кожного з вас, бо ви Мої — Мого Отця. Хоча ви могли образити Мене своєю слабкістю і гнівом у ваших злих намірах і бажаннях, Моя Любов до вас ніколи не вмирає. Бог любить всіх грішників - незалежно від того, що вони зробили. Бог має абсолютну Владу над долею кожної душі і ця Влада - Його.

Я єдиний маю Владу судити. Жодній людині не було дано цього права. Коли вона вважає когось винним в гріху, вона може покарати цю людину тільки розкаянням, а не смертю. Жодна людина, ані суддя, ані політичний лідер, ані член Моїй Церкви на Землі, не може ніколи засудити іншу людину на смерть за її гріхи — якими б жахливими вони не були. Жодна людина не може засудити іншу до покарання Пеклом, бо коли вона проклинає іншу душу, то, натомість, сама буде проклятою, незалежно від того, скільки святих справ, можливо, здійснила в Моє Ім'я.

Як багато часу ви витрачаєте на засудження один одного, замість того, щоб прийняти даний вам Дар - Дар любові один до одного. Любов — це Дар, який був даний всім вам Богом і яким ви можете ділитися так, як ви забажаєте - тільки відповідно з Волею Мого Отця. Проте, так багато тих, хто любить Мене, Ісуса Христа, вважають, що Я виправдовую будь-які дії, які розпалюють ненависть один до одного. Ви повинні, натомість, знати, що Я просто хочу, щоб ви любили один одного і залишалися вірними Слову Божому, яке міститься і в Старому, і в Новому Завіті.

Слово є вічним - воно не міняється - ніколи. Люди, які живуть в сучасному світі, нічим не відрізняються від тих, хто жив тисячі років тому. Ви, можливо, маєте більше знань і більше інформації, але ви не є більшими за будь-яке покоління, яке приходило перед вами. Людина смертна. Нічого не зміниться у цьому відношенні, поки Я не принесу вам вічне життя.

Зупиніться і подумайте. Мої Настанови все ще такі самі, як були дані людству під час Мого Часу на Землі. Єдиною різницею є тепер те, що через досягнення в науці багато людей вважають, що вони більші за Бога. Багато так сильно повірили в своє безсмертя, що вирішили не визнавати створення їх Богом. Багато думають, що вони мають право переписувати Закони Божі.

Багато вирішили звести нову Вавилонську Вежу і, коли вони збудують її, вона впаде від одного тільки помаху Руки Мого Отця. Тоді людина зрозуміє, що життя можливе тільки з Богом і для Бога, відповідно з Волею Бога. Немає життя без Бога.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-years-ago/

Дописів
    1 517

Типово

Дуже скоро буде офіційно оголошено, що Пекла не існує

Неділя, 12 січня 2014, 20:28

Моя ніжна, улюблена донечко, якби Я, Ісус Христос, не говорив зі світом у цей час, багато душ ніколи б не увійшло у Ворота Раю.

Так багато невдячних душ не підкоряються більше Моїм Законам і створюють власну їх інтерпретацію, огидну для Мене. Правила, що стосуються Істини, були дані, як Дар людству, як засіб, що дозволяє людині заслужити право на спасіння. Хіба ви не знаєте, що ви не можете жити за своєю версією Законів Божих, а потім надіятись, що увійдете в Рай?

Зарозумілість людини перевищила дух смирення. Людина більше не служить Богу так, як їй було заповідано. Замість цього вона створює з своєї власної уяви бачення того, яким має бути Небо. Сьогодні Мої слуги - ті, хто призначений служити Мені — більше не говорять про існування Пекла. Навіть згадка слова “пекло” бентежить Моїх священнослужителів, бо вони бояться насмішок, з якими їм доведеться зіткнутися з боку обдуреного світського суспільства. Пекло - це дім для багатьох бідних душ і Мені так боляче бачити, як нічого не підозрюючі душі занурюються в пучину жаху в момент, коли вони роблять свій останній подих.

Божим дітям треба говорити зараз про необхідність молитися за душі, які є сліпими до Істини. Дуже скоро буде офіційно оголошено, що Пекла не існує. Душам буде сказано, що всі Божі діти, якщо вони живуть прийнятним і гідним життям - незалежно від того, чи вірять вони в Бога, чи ні - отримають Вічне Життя. Але це брехня. Немає повернення з Пекла. Це навічно.

Багато душ, які явно відкинули Мене, чи приватно, чи публічно, знемагають в Пеклі. Їх гіркий жаль посилюється жахливими і болісними стражданнями та ненавистю Сатани. Тільки в Пеклі, сатана показує їм себе у всіх своїх огидних і паскудних формах і його ненависть наповнює їх щосекунди. Їх відраза до нього - того ж самого звіра, якому вони віддавали шану протягом свого життя на Землі - є причиною великої частини їхнього болю. Але їх відділення від Мене і біль темряви, яку вони відчувають, створюють найбільші муки.

Будь-яка людина, яка каже вам в Моє Ім'я, що Пекла не існує, не має жодного бажання допомогти вам спасти вашу душу. Якщо ви переконані, що Пекла не існує, тоді ви помилково вважаєте, що гріх не має значення.

Ви не можете служити Мені, якщо ви вважаєте, що гріха не існує. Ви не можете жити славним життям у вічності в Моїм Царстві, якщо ви не попросите Мене пробачити вам гріхи.
    Це суть нового вчення, що незабаром буде введене, і яке ви будете змушені проковтнути. Вас обмануть, що ви нехтували підготовкою своєї душі до Великого Дня Господнього, коли Я прийду, щоб заявити, що Ви - Мої.

Я кажу вам це, щоб попередити вас — а не налякати. Я прошу вас прийняти гріх як частину вашого життя, але Я закликаю вас продовжувати уникати семи смертних гріхів, тому що коли ви будете робити так, ви будете під Моїм Заступництвом. Ви завжди повинні сповідатися у своїх гріхах. Робіть це щодня. Говоріть зі Мною і просіть Мене пробачити вас. Ті, хто не може приступити до Таїнства Сповіді - ті, хто слідує різним віруванням та релігіям - ви повинні прийняти Дар Повного Відпусту, який Я дав вам - http://www.thewarningsecondcoming.co...or-absolution/ *

Дбайте про вашу душу, бо це ваша душа, яка буде жити вічно. Ви будете жити тільки в одному з двох місць у вічності — або в Пеклі, або в Моїм Царстві.

Ваш Ісус

* тут знаходиться переклад молитов Хрестового Походу,зокрема 24 молитва
    http://risu.org.ua/forum/viewtopic.php?id=284

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Я йду, щоб зібрати віруючих. Мій Час — вже скоро, а час Милосердя Мого Сина майже прийшов

Понеділок, 13 січня 2014 , 16:56

Я - Бог Отець. Я — Той, Хто Є. Я ваш Творець - Альфа і Омега.

Моя дорога донечко, послухайте Мене, бо Я заявляю, що Моє Втручання для того, щоб запобігти руйнуванню людського роду, ось-ось відбудеться.

Коли ви не чуєте про зло - це не означає, що його не існує. Планується злочинний акт по розпалюванню війни з єдиною метою - знищити якомога більше людей. Здатність людини вчиняти злі дії проти Моїх дітей ніколи не була більшою, ніж сьогодні. Спроможність людини виробляти технології ще ніколи не була такою великою, але людина зловживає цими знаннями у великих масштабах і плани з контролю за кожним аспектом вашого життя перебувають на завершальній стадії.

Вони, Мої вороги, хочуть контролювати що ви їсте, п'єте і все, що ви робите для проголошення Істини, яку Я дав вам. Вони не зупиняться, поки не візьмуть під контроль ваші країни, ваші фінанси і ваше здоров'я. До того, як ці плани стануть очевидними, вони очолять також всі релігії. Через те, що так багато людей не вірять в Моє Існування, буде мало протидії цим їхнім підступним планам по викраденню у Мене душ.

Якщо людина вважає, що може кинути виклик Богу, то вона й насправді не знає, Хто Я. Якщо вона не знає, Хто Я, тоді вона нічого не знає. Її серце затверділо, її розум затьмарився і душа зробилась свинцевою.

Той, хто віддаляє себе від Мене, є втраченим. Той, хто бореться проти Мене з наміром вкрасти душі Моїх дітей - мертвий для Мене і його доля приречена.

Я тепер буду втручатися, щоб зупинити скоєння цього страшного, нечестивого злодіяння. Тоді, коли Я зроблю це, Я відкрию ваші очі, увірвусь у ваші серця і наповню вас дивом. Скоро Я відкрию Правду, тому що багато з вас більше не вірять в неї.

Я Є все що є, і що буде. Я ваш Отець, ВсеЗнаючий, ВсеВидючий, ВсеЛюблячий і ВсеМилосердний. Я йду, щоб зібрати віруючих. Мій Час — вже скоро, а час Милосердя Мого Сина майже прийшов.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...st-upon-you-2/

Дописів
    1 517

Типово

Якщо Моя Церква захищає Слово Боже, ви повинні залишатися слухняними Моїй Церкві

Вівторок, 14 січня 2014, 16:53

Моя ніжна, улюблена донечко, коли Мої слуги, Мої послідовники і всі ті, хто називає себе Моїми, кажуть, що люблять Мене, це означає дві речі. Вони люблять Мене, тому що вони приймають Моє Слово, і вони шанують Мене, визнаючи Істину.

Якщо ви любите Мене, тоді ви повинні залишатися вірними Моєму Святому Слову. Це означає бути слухняним Моєму Слову у всьому, що пов'язано з Істиною. Якщо ви сповідуєте Істину Мого Слова як Мій священнослужитель, ви повинні залишатися слухняними Слову Божому.

Якщо Моя Церква захищає Слово Боже, ви повинні залишатися слухняними Моїй Церкві. Але якщо прийде день, коли можновладці Моєї Церкви не будуть більше проголошувати Істину, тоді ви повинні залишатися слухняними тільки Мені. Бо Я є Церква. Без Мене, вашого Ісуса, немає Церкви.

Коли Моє Слово перекручується, а потім адаптується, воно перестає бути Моїм Словом. Ви можете бути слухняними тільки до Правдивого Слова Божого. Якщо ви будете слідувати за новим вченням, створеним людьми, яке замінить Моє Святе Слово в Моїх церквах по всьому світу, то винні у цьому святотатстві -відречуться від Мене. Слухайтеся тільки тих, хто проголошує Слово Боже, бо якщо це не Моє Слово - тоді воно не від Бога.

Слово Боже - Священне. Воно ніколи і ніким не може бути змінене. Послух до Моєї Церкви важливий. Але послух Слову Божому визначає, чи ви Християни. День, коли ви заміните Слово Боже творінням людських рук, стане днем, коли ви порушите Слово Боже.

Ви можете залишатися слухняними в Моїх Очах, у Моїй Церкві на Землі, тільки якщо захищається Істина. Ви ніколи не повинні боятися проголошувати Істину, тому що тільки Істина зробить вас вільними.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-to-my-church/

Дописів
    1 517

Типово

Ця нова і швидко створена ієрархія візьме на себе контроль над Моєю Церквою

Четвер, 16 січня 2014, 19:41

Моя ніжна, улюблена донечко, Істина розділює. Так було завжди. Коли одна людина говорить, що знає правду, інша буде заперечувати їй. Але коли Правда приходить від Слова Божого, то це викличе найбільше розділення. Багато хто боїться Правди, тому що вона не завжди приємна, і все ж без Істини ви б жили в запереченні. Якщо ви живете в запереченні Слова Божого, ви ніколи не знайдете справжнього миру у ваших серцях.

Якщо ви знаєте Істину, яка міститься в книзі Мого Отця, тоді ви знаєте Шлях Господній, і ви повинні йти цією дорогою до останнього подиху. Не відхиляйтесь від неї. Але якщо Моє Слово підробляють, переписують і руйнують, безсумнівно, що ви ніколи не повинні погоджуватися з цим. Це зрозуміло. Але якщо нові вчення, які відрізняються від Мого Святого Слова, представляються вам з-під дахів Моїх церков, що тоді ви будете робити?

Чи приймете ви брехню замість Правди? Чи приймете ви вчення, яке буде безбожним в Моїх Очах?

Відповідь має бути — ні. Ви ніколи не повинні зрікатися Мого Слова - ні перед ким. Жодна людина, навіть якщо вона одягнена як еліта в ієрархії Моєї Церкви, чи жебрак, король або принц - будь-хто, який вимагає, щоб ви прийняли нове вчення, що стосується Мого Слова, не приходить від Мене.

Моя Церква непомітно знищується зсередини і кожна її частина в даний час демонтується. В той час як цілі яруси зносяться і вірні слуги відкидаються - а потім визнаються більше не потрібними - шлях буде очищений для проголошення вчення пекла.

Горе священикам, єпископам і кардиналам, які наважаться захищати Слово Боже, тому що вони будуть страждати найбільше. У той час як деякі з них будуть відлучені від церкви і звинувачені в єресі - хоча вони будуть тільки висловлювати Істинне Слово Боже - інші будуть занадто слабкими. Багато бідних священнослужителів будуть піддаватися тиску, щоб засудити Закони Бога. Якщо вони не погодяться прийняти брехливе вчення, то будуть кинуті на поталу вовкам. Ті, чия віра буде вже ослабленою, хто любить світські речі і у кого є невтримні амбіції в їхніх душах, будуть першими у черзі, щоб присягнути на вірність новій «обітниці».

Ця нова і швидко створена ієрархія візьме на себе контроль над Моєю Церквою. Вони оголосять брехню в Ім'я Бога і обдурять нею багато невинних душ віруючих. Пастві будуть мимоволі пропонувати отруєну чашу, наповнену нічим - просто хлібом. Пресвята Євхаристія більше не буде наповнювати їхні душі. Їх будуть скоро годувати проповідями, які будуть висміювати Слово Боже, коли вони оголосять права людини найважливішим вченням. І потім вони проголосять найбільшу єресь, що людина отримає Вічне Життя, незалежно від того, розкаюється вона чи ні за свої гріхи. Так вони зруйнують душі мільйонів.

В той час як вони продовжуватимуть зсередини розтягувати на частини Мою Церкву, Мої вірні священики і вірні послідовники відновлять Мою Церкву, цеглинка за цеглинкою. Мою Церкву, ви побачите, ніколи не можна знищити, тому що Я не дозволю цього.

Усі священики, всі єпископи і всі кардинали, які будуть усунуті з посад і які залишаться вірними Мені, ніколи не покинуть тих Моїх послідовників, які благословенні Даром Мудрості. І тоді, поки фальшиві знання будуть наповнювати серця слабких служителів у Моїй Церкві, Дар Святого Духа буде не тільки Світлом для душ Моєї Катакомбної Церкви, але і Світлом на шляху до Моїх дверей для всіх тих, чиї імена записані в Книзі Життя.

Ніколи раніше Мої учні не були випробувані так, як будуть у майбутньому. Вони отримають Божественну Допомогу, що дозволить їм зберегти Світло Боже сяючим у світі, який буде ввергнутий, повільно і болісно, в темряву, викликану приходом ворога, антихриста.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ver-my-church/

Дописів
    1 517

Типово

Кожне слово, яке ти вимовляєш в цій Місії, йде від Мене. Кожна дія, яку ти здійснюєш, приходить від Мене.

П'ятниця, 17 січня 2014, 00:20

Моя ніжно улюблена донечко, зберігай спокій кожного разу, коли ти маєш справу з численними перешкодами, яким ти і усі Мої послідовники щодня протистоїте в цій Місії спасіння душ.

Завжди пам'ятайте, що сатана ніколи не зупиниться в нападах на Цю і інші Місії, які є справжніми, оскільки вони виходять від Бога. Справжні Місії, які Я благословляю сьогодні, і ті, кого Я благословляв упродовж віків, завжди страждали через протистояння.

Тільки Місії, які дійсно приходять від Бога, притягають таку ненависть. Тільки істинні пророки притягають ненависть. Мойсея, Іллю, Ноя і Івана Хрестителя і їм подібних ненавиділи, через вплив сатани над слабкими душами. Тільки Я, Ісус Христос, один з сотні пророків за часів Мого перебування на Землі, притягав той вид ненависті, яка була спрямована тільки на Мене.

І тепер, тільки ти, Мій останній пророк, притягнеш такий вид ненависті, яку не бачили впродовж тривалого часу, - навіть якщо інші, як і ти, постраждали останнім часом.

Якщо ти повинна в ім'я Бога витримати опір, знай, що, коли Пресвята Трійця надає Слово людству через пророка, цей опір матиме найгірший вигляд. Тільки через Божественне сприяння, даного тобі, ти не втечеш в жаху. Мій Отець захищає тебе, Моя маленька, і тому ти повинна йти вперед, завжди знаючи, що Він бажає душі, за кожне слово, яке вимовлене з твоїх вуст, за кожне слово, яке написане твоєю рукою і для кожної душі,до якої ти намагаєшся досягти. Усі ці страждання принесуть Мені більше душ.

Будьте упевнені, що Мій Час повернутися, щоб повернути Мій Престол, близько, і тоді як Цей День наближається, буде використано багато тактик, щоб завадити тобі на шляху Цієї Місії. Ти будеш покрита брехнею, в тебе кидатимуть кожен камінь, кожна мука буде твоєю долею і кожен ворог Бога знаходитиметься на кожному шляху, на який ти повертаєш.

Але, як Відкупитель людства, Я гарантую, щоб кожна тернина буде обережно видалена, кожен камінь буде відкинутий убік, кожен шлях буде очищений для того, щоб ти добилася успіху в наданні Мого Слова світу, в якому Я буду усіма забутий.

Я йду з тобою, Моя донечко. Я кладу Свою Руку на твоє ліве плече для того, щоб сховати тебе від зла і Я веду тебе. Кожне слово, яке ти вимовляєш в цій Місії, йде від Мене. Кожна дія, яку ти здійснюєш, приходить від Мене. Кожне страждання, яке ти терпиш, Моє. Твоя воля - Моя Воля, тому що ти віддала її Мені і зараз Я живу повністю усередині тебе. Коли вони ранять тебе, вони ображають Мене. Коли вони знущаються з тебе, вони заперечують Істину.

Коли вони заперечують Слово, вони зрікаються Мене, але коли вони приймають Моє Слово, дане тобі, вони стають частиною Мене і таким чином їм теж буде даний Мій Захист.

Ходи,Моя донечко, і не турбуйся, коли тобі буде показана ненависть в Цій Місії, оскільки ти і всі ті, хто чує Мій Заклик, не матимуть ніяких сумнівів, Хто Це, кому вони протистоять. Це не вас, а Мене, Ісуса Христа, вони відштовхують. Коли ви для Мене, зі Мною, в Мені, і говорите Слово Моє - ви дійсно дитя Боже.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...comes-from-me/

Дописів
    1 517

Типово

Хто з вас буде достатньо сильним, щоб прийняти Мою Чашу Страждань і все, що вона несе у собі

Неділя, 19 січня 2014, 14:35

Моя ніжна, улюблена донечко, хто з вас, що називаєте себе Моїми святими послідовниками і хвалитеся цим, візьме Мою Чашу?

Хто з вас буде достатньо сильним, щоб прийняти Мою Чашу Страждань і все, що вона несе у собі? Відповідь - дуже мало хто з вас. І все ж, ви себе виправдовуєте, коли бичуєте Мене через Мої обрані душі, які добровільно прийняли Мою Чашу.

Вибрані душі, візіонери, пророки і провидці приймають Мою Чашу, тому що вони віддають Мені свою свободу волі на Моїх умовах — а не на своїх власних. Якщо ви заявляєте, що досконально знаєте і добре розбираєтеся в Моєму Святому Слові, але не приймаєте страждання, які витримують Мої бідні переслідувані пророки, тоді ви не знаєте Мене. Якщо ви не знаєте Мене, тоді ви не можете по-справжньому Мене любити. Якщо ви не любите Мене, тоді ви не поширюєте Істину. Замість цього, ви вибираєте зручні для вас частини Пресвятої Євангелії, а потім використовуєте їх в якості аргументу для побиття Мої пророків і всіх тих вибраних душ, які несуть Мій скорботний Хрест.

Якщо ви зневажаєте інших, жорстоко поводитеся з ними в Моє Ім'я - то ви заражені ненавистю. Ненависть приходить від Сатани. Вона не приходить від Мене. Коли ви станете переді Мною під час Попередження - Просвітлення Совісті - Я покажу вам, як ви образили Мене. І все одно, багато з вас, винних у перекручуванні Моїх Слів Любові в слова ненависті до Моїх пророків, зухвало стоятимете переді Мною. Бо ви настільки наповнені самолюбством і гординею, що навіть Мені, Ісусові Христові, буде важко привернути вас до Себе.

Ваша ненависть до інших відділяє вас від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...rings-with-it/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Цей останній Медальйон, Який приходить до вас від Мене, по Милості Божій, приведе мільярди душ до Вічного Життя.

Понеділок, 20 січня 2014, 12:09

Моє дороге дитя, Бог хоче врятувати кожну людину кожного релігійного напряму, а також тих, хто заперечують існування Його і Його Сина, Ісуса Христа. Ось чому люди будь-якого віку, будь-якої культури і будь-якої іншої нації, повинні отримати Медальйон Спасіння.

Кожній людині, яка отримує Медальйон, навіть якщо Він не може бути благословлений, будуть надані надзвичайні Дари. Незабаром після цього, Бог дасть їм Благодать, - можливість заглянути в їх власну безпорадність і усвідомлення Любові Всемогутнього Бога. Він освітить навіть найупертіші душі і тих, у кого серця з каменю. Незабаром вони шукатимуть Істину, а потім вони волатимуть до Бога, просячи Його допомогти полегшити їхні серця і наповнити їх Його великим Милосердям.

Не відкидайте Подарунок Медальйон Спасіння, тому що Цей останній Медальйон, Який приходить до вас від Мене, по Милості Божій, приведе мільярди душ до Вічного Життя. Коли Мій Отець дав Мені вказівку, представити світу Пресвяту Вервицю через святого Домініка, багато хто відкинув його. Вони роблять це і сьогодні, бо вони думають,що вервиця була створена Мною.Вервиця була дана Мені для того, щоб будь-хто, хто її молиться, міг захистити себе від лукавого. Саме через Моє Заступництво, особлива Благодать і захист дається душам щоб захистити від впливу лукавого.

Не робіть помилку, відкидаючи Цей Медальйон, оскільки Він визначений для всього світу, з ним будуть пов'язано багато чудес. Ті, хто відкидають Його або спробують завадити іншим Його прийняти, заперечуватимуть спасіння - особливо атеїсти, які найбільше потребують Божественного Втручання. Ви повинні приводити тих людей, які відкидають Бога, завжди перед Престолом Мого Отця і благати про Милосердя за їхні душі.

Будь ласка, забезпечте, щоб Медальйон Спасіння був наданий так багатьом людям, наскільки це можливо.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-eternal-life/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець : Вільна воля, дана людству, привела до того, що багато хто з Моїх дітей віддалився від Мене.

Вівторок, 21 січня 2014, 15:44

Моя дорога донечко, Моя Воля здійсниться, оскільки час для вільного вибору людини, поводитись відповідно до власного бажання, добігає кінця.

Я дав людині вільну волю. Це подарунок. Я заповідав цей Дар, разом з багатьма іншими, Моїм дітям. Хоча вони самі вибирають, наслідувати свою власну волю, а не тому, що Я бажав для них, Я досі поважаю їхню вільну волю.

Я люблю Своїх дітей - безумовно. Я ніколи не міг не любити їх, хоча вони ображають Мене у багатьох відношеннях. Вільна воля, приділена людству, привела до того, що багато хто з Моїх дітей віддалився від Мене, на користь блискучих обіцянок, до яких їх щодня схиляють, коли вони жадають краси, багатства, слави і влади, усі з яких відводять їх від Мене.

Я їхній притулок, але вони цього не розуміють. У Мені вони знайдуть початок і кінець всього, що може принести їм задоволення,мир і любов.

Хоча лукавий використав вільну волю, яку Я дав людині, щоб спокусити їх, Я візьму усіх грішників назад в Моє Царство, коли вони зрозуміють, що все, до чого вони прагнули у світі, не наповнило їх. Наближається час, щоб прийшло Моє Царство. Я обіцяю вам, що душі будуть вимушені прибігати до Мене, свого улюбленого Батька, коли прийде час. Тоді вони здиратимуть павутину зі своїх очей, скам'янілі раковини зі своїх сердець і пітьму зі своїх душ і шукатимуть Мене.

Мої діти, завжди вірте в Мою велику Любов до кожного з вас, а як могло бути інакше? Ви Мої, як частка, як частини Мого Серця. Відштовхнути вас і вигнати вас - як втратити шматок Себе. Тому, коли Я вчиню остаточний Заклик і після вживу усі заходи, щоб здобути ваші серця, поспішіть. Я чекатиму. Я візьму вас і сховаю вас в Моєму Святому Царстві, від всякого зла.

Того дня ви забудете свою волю і вона переплететься з Моєю, тому що вона не представлятиме для вас інтересу, тому що, коли ви прийдете до Мене додому, Ми будемо єдині, як одно.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...-away-from-me/
    Востаннє редагував volodymyr: 31.01.2014 о 23:39

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Ці об’явлення почнуться цієї Весни, як повідомив мій Син

П'ятниця, 24 січня, 2014, 20:05

Моя дорога дитино, хай буде відомо, що я ще раз об’явлюсь у всіх Марійських гротах (печерах, присвячених Діві Марії), які були схвалені Церквою мого Сина протягом століть.

Я об’явлю себе в Святих місцях, які включатимуть Люрд, Фатіму, Ла-Салетт і Гваделупу. Я також з'явлюся в Гарабандалі. Ці об’явлення почнуться цієї Весни, як повідомив мій Син.

Я буду помітною, вибраними душами, з сонцем позаду моєї голови. Там буде дванадцять зірок, оточених і сплетених навколо тернового вінця, який носив мій Син під час Його Розп'яття на Хресті, поміщеного на мою голову як знак для всіх, щоб наслідувати мій приклад. Моя роль - вести всіх Божих дітей по Шляху Правди і взяти їх до мого Сина.

Коли відбудуться ці з’явлення, не буде сумнівів, особливо серед тих, хто шанує мене, що я говорю Правду, коли я кажу, що найближчим часом заключний Шлях, який приведе вас до мого Сина, в ці кінцеві часи, буде здійснюватися через Книгу Істини.

Коли ви будете йти за мною, вашою Матір'ю, я візьму вас і направлю до мого Сина. Мій Син пообіцяв багато чудес, так щоб Він міг відкрити ваші очі до пророцтв, які Він дав світові через мою Місію. Багато людей не визнають, що я з'явилась в цих особливих місцях з’явлень, і відхилять їх важливе значення у спасінні душ.

Коли я з'явлюсь в цих місцях в останній раз і представлю себе як Матір Спасіння, то тоді ви будете знати, що це моя остання Місія, і що всі об’явлення ведуть до цього заключного, щоб принести світові Спасіння, яке є невід'ємним правом кожної людини.

Радійте, оскільки ці дні близько, і коли ви почуєте про ці речі, то знаєте, що це пророцтво, коли воно здійсниться, могло виходити лише від мене, вашої улюбленої Матері, Матері Спасіння, Матері Бога.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-instructed-2/

Сторінка 49 з 64 ПершаПерша ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті