Мати Спасіння: Істина буде перекручена і Слово Боже буде представлене задом наперед
Середа, 1 січня 2014, 13:44
Моя дитино, будь ласка, заохочуй всіх Божих дітей бути наполегливими під час випробувань, які надходять. Всі християни зіткнуться з великою кількістю викликів, вони змушені будуть стати свідками нечестивого відступництва, яке виставлять напоказ перед ними ті, до кого вони звертатимуться за допомогою, щоб жити повноцінним християнським життям.
Ті, хто буде призначений найближчим часом у вищих ешелонах Церкви мого Сина на Землі, не будуть від Бога. Вони не будуть служити моєму Сину та змінять багато доктрин і законів Церкви. Так швидко вони будуть запроваджувати ці зміни, випускаючи багато нових книг, молитовників і листів, що ви зрозумієте — така робота потребувала років підготовки. Інакше не було б можливим ввести такі радикальні зміни такого великого об'єму. Це буде однією з перших ознак, за якою ви зможете впевнитись, що це перекручене вчення, яке незабаром представлять вам, було створено з великою дбайливістю.
Багато людей не усвідомлять цих змін в Церкві, а ті, хто зрозуміє, будуть аплодувати нововведенням, тому що вони будуть пом'якшувати провину, яку ті відчуватимуть через свої гріхи. Нарешті, вони заспокояться, бо тепер це буде означати, що вони зможуть відкрито заявляти про своє прийняття всього того, що ображає Бога. Бо якщо Церква заявляє, що гріх є природним і частиною людської природи, то це означає, що, насправді, гріх не є більше важливим. І тоді, проголошуючи важливість турботи за бідними і голодними світу, вони будуть вважати себе святими в Божих Очах.
Коли мій Син буде публічно відкинутий, а Його Слово перекручене, велику увагу будуть приділяти величним громадським благодійним акціям. Це буде відволікати увагу від дійсності. Це створить відступ і, нарешті, Правдиве Слово Боже взагалі більше не буде обговорюватися. Коли всі релігії будуть зібрані під одним дахом, а до поглядів язичників ставитимуться з великою повагою, тоді люди будуть боятися встати і проголошувати Правду. Якщо ж вони насміляться зробити це, то будуть звинувачені в богохульстві.
Швидко наближається той день, коли проголосити себе справжнім християнином і пригадати людям Слово Боже буде причиною звинувачення в єресі. Правда буде перекручена і Слово Боже буде представлене задом наперед. Ніщо не буде впорядкованим. Ніщо не буде мати сенсу в нових правилах, які скоро будуть введені в Церкві мого Сина. Пам'ятайте, що незалежно від того, якими непопулярними ви можете стати, ви повинні завжди залишатися вірними Слову Божому.
Ваша Любляча Мама
Матір Спасіння
http://www.thewarningsecondcoming.co...back-to-front/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks