| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хорошо
плохо
не знаю
Паті, не коментуватиму, ок?*-)) А от вмінню самій робити манікюр заздрю*-)к вышиванке данные ногти очень подходят
Владочка, у мене так швидко френч не відростає, від корекції до корекції нормально хожу. Малюємо вже коли нема сил дивитись на одне й те саме.
А взагалі акваріум-френч мені дорогувато став коштувати *-( Моя жаба підказує, що час з ним підв"язувати.
Staylik, у мене подруга у Віки робить. Непогано, але мені незручно їздити до неї. Та й не дешево, як я знаю.
Я в різний час ходила з різними формами - і такий, як на фото Паті теж був. Може знайду фотки - покажу, як моя майстер його робить. Втім, усе індивідуально: орієнтуватися треба на форму руки, на стиль, на вид діяльності, на пору року, на настрій і характер....*-)
Зараз можу собі дозволити яскраві варіанти, а довжина не заважає працювати на клавіатурі, у мене й свої нігті завжди були довгими.
а с френчем люблю тока один пальчик малевать на обеих руках...безымянный...
Я сидел тихо, мирно. Потом проголодался. Дальше, как в тумане. ©
та я просто спросила, он ли этотак уже загораете? сижу и тихо завидую
а по поводу 5-ти кг. так я в зал тоже особо ходить не могу, не с кем малую оставлять. Просто стараюсь питаться раздельно, перед сном не жрать, больше ходить, делать хотябы по 10-15 мин в день элементарную зарядку, массажики, обёртывания. Вот только три дня ничё не делаю из за кд![]()
Nat, отакої! А у мене такого ніколи не було....Я ненавиджу перчатки - і мию все і готую голими руками*-) І навіть видряпую нігтями де що застрягло, або кудись забилось*-))Тока с френчем низя влезать в красящие продукты к примеру - ну там бурячек нарезать или еще шота - если где-то микротрещинка или еще по краям ногтя уязвимые места, то блин остается оттенок от продуктов
Девочки, на счет формы, можно сделать любую форму и длинну по желанию клиента!!!!! И по поводу френча, для экономии многие клиенты, которые носят ногти 4 недели, приезжают через 2 мы спиливаем силлер покрываем заново и ногти как новые, можно смело ходить еще 2 недели( кто ходит 3 нед, та же процедура только через 1.5нед)
Вас интересует кор френча?![]()
Цена кор: натюрель(с рисунком)-120грн; френч-140-170грн; аквариум-120-170грн.Материалы Ezflow . Если вам подходит, звоните!!!!!
нет, я живу на ж/м Фрунзенском!!!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks