| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Лика, лоб разобьете, хотя вашей голове это уже не поможет. Кто первый стал считать кол-во доступных полос в разных направлениях и утверждал, что их три???
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Не, может все будет так
И по итогу, всего будет три полосы
То конечно
п. 7.13 ДСТУ 4092-2002.СВІТЛОФОРИ ДОРОЖНІ
Національний стандарт України ДСТУ 4092-2002 "Світлофори дорожні. Загальні технічні вимоги, правила застосовування та вимоги безпеки"
Затверджено наказом Держстандарту України від 03.06.02 р. № 326
7.13 Вводити реверсивне регулювання з використанням транспортних світлофорів типу 4 треба за наявності одночасно таких умов:
• інтенсивність руху транспортних засобів у години пік становить більше ніж 500 од./год на смугу руху в більш завантаженому напрямку;
• сумарна інтенсивність руху транспортних засобів у більш завантаженому напрямку перевищує інтенсивність зустрічного руху більше ніж на 500 од./год;
• зазначена нерівномірність руху систематично змінюється за напрямками протягом доби або по днях тижня;
• проїзна частина дороги має три та більше смуг руху в обох напрямках.
Забудьте об этой "титанической" идее.
Итить колотить....
Я уху ел.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
От шо знач качественный продукт)))
Смит, а ты о чем?Хотя грузовикам тудой раньше низзя ж было. Ну да...терь балки ж побелили...мост стал цуко крепкий...можно и фуры запускать.. По отремонтированной части смогут ездить и легковые авто и общественный транспорт и грузовики.
Грузовой - имеется ввиду "Перевозка всякой всякости ГАЗелью".
Хлтя конкретно эту газель скорее всего перекроют.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks