Та шо вы спорите? Трампа вот-вот посадят. 146%. ))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та шо вы спорите? Трампа вот-вот посадят. 146%. ))
Без подписи
так якщо нічого не працює?
назви хоч одну працюючу міжнародну надбудову?))
- ООН
- НАТО
- ПАСЕ
- Червоний хрест
- ОБСЄ
- МОК
- ВОЗ
- Договір про вільну торгівлю
- Договір про вільне судноплавство
та іншого возик
що працює? цей світ к їбеням зломаний, тому що підірваний фундамент його побудований на Ялті включаючи ДНЗСД, ДНЯО та інше
хоч якось працює ЄС та його інституції, тяжко, довго, але працює
Так шо Трамп може правий, що є потреба всю цю піздоту сраною метлою, та створювати щось нове заради сталого миру
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
та там уже и ролик предвыборный гуляет где чита обам звонит ей по телефоны и выказывают поддержку)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Ни многоразовых ракет которые ЛЕТАЮТ
Ни тесл на которых четверть Днепра катает
Ни старлинка который у меня на крыше.
Ни пейпела через который все штаты платят
Понятно что то все кто-то другой
Ни самый большой в мире (в 4 раза больше чем Опен АИ) кластер из Н100
Кстати если я прийду в НВИДЕО с миллиардом и попрошу такой кластер - мне хрен его продадут
это постмодернизм просто собрать из готовых компонентов и всё
он шо изобрел электродвигатель в тесле или реактивный двигатель в ракетах ?
Пайпал он не изобрел тожеThe company was originally established by Max Levchin, Peter Thiel, and Luke Nosek in December 1998 as Fieldlink, later it was renamed Confinity,[9] a company which developed security software for hand-held devices.[10] When it had no success with that business model, it switched its focus to a digital wallet.[11] The first version of the PayPal electronic payments system was launched in 1999.[12]
Востаннє редагував ohdesu: 26.07.2024 о 18:58
Я лично ничего не кодю. И ничему не обучаю. Мораль я ничего не придумывал. Даже мои патентованые счеты - взял основу 500-летнее изобретение китайцев. А схемотехника вообще инженеров в Китае и из Каменского.
Форд ничего тоже не чертил. А он типа придумал современное автомобилестроение.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks