| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну, раз уж мы заговорили про роспуск Рады и политическое будущее Петра Алексеевича, то давайте посчитаем, а какой же сейчас реальный рейтинг у Порошенко?
В первом туре он набрал 16%.
Отбрасываем подкуп и фальсификации. 13%.
Отбрасываем традиционный «бонус власти». 10%.
Отбрасываем зазомбированных Прямым каналом пенсионеров.7%.
Отбрасываем людей, которые голосовали за Порошенко только потому, что считали своего кандидата «непроходным». 5%.
Т.е. реальный рейтинг Порошенко, который он может передать своей политсиле на выборах, как раз на границе проходного барьера. Чтобы она ее не перешла достаточно арестовать пару человек из окружения ПАП за коррупцию и красиво показать это по телевизору.
Не только президентство, но и политическое будущее Порошенко уже не в руках Порошенко.(с)
но ты старайся, убивай рейтинг БПП
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
.. ты посчитай "партию Зеленского" по процентам: "мне надо татнефть", мне надо "какаобобы", "а я, Лександрыч, свечным заводиком в Житомире интересуюсь" ......
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Народ вон говорит что еще за первый тур не рассчитались, хрен теперь на второй наберут...
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Ну вчера допустим мне звонили.
Но во-первых без оплаты я работать не собираюсь (у Зеленского не было изначально, а у ПАПы знаю про кидок), а во-вторых и так со временем катастрофа, на даче завал, а вычеркнуть опять два дня - ну совсем не вовремя.
И думаю, что я был далеко не единственным, к кому обратились.
Если есть желание - то подать кандидатуру - это вопрос десяти минут: предоставить ксерокопии документов и заявление на бланке.
..так а это .. объясните тому, кто не в теме ... если не наберут членов ДВК от кандидатов, что делать? ... с улицы за рукав хватать? .. или кто-то обязан заполнить ?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
.. а по закону как? (мне лень читать, а АлександрЛ в теме, насколько я понимаю)
а... вот нашел
У разі якщо у встановлений частиною другою цієї статті строк не надійшли подання щодо складу дільничної виборчої комісії або якщо кількість запропонованих до складу виборчої комісії осіб становить менше дев’яти осіб, дільнична виборча комісія утворюється окружною виборчою комісією за поданням її голови на підставі пропозицій членів цієї комісії у кількості дев’яти осіб, з обов'язковим урахуванням усіх поданих кандидатур від кандидатів на пост Президента України. Кандидатури до складу дільничної виборчої комісії у цьому випадку можуть бути запропоновані голові окружної виборчої комісії іншими членами цієї комісії.
короче, окружная разрулит, если чо ...
Востаннє редагував carrotik: 15.04.2019 о 17:53
Смешно конечно, но "Херант" сказал так...Коментуючи питання про малу кількість кандидатур, поданих від БПП до дільничних виборчих комісій для реєстрації членами ДВК, Порошенко заявив: "Законодавство передбачає - якщо у комісії (дільничної - ред.) немає кворуму, ОВК ухвалює рішення, змінює кворум і комісія продовжує роботу".
"Якщо хтось хоче запропонувати інший сценарій, робити теорію змови, - я кажу: більш зацікавленої людини у проведенні чесних виборів, ніж президент Порошенко, немає", - заявив глава держави.
"Наразі триває мобілізація волонтерів, які на добровільних засадах візьмуть участь в якості спостерігачів та членів комісій", - додав Порошенко.
Він закликав усіх охочих "реєструватися волонтерами і спостерігачами", та приділити особливу увагу Чернігівській області, де може бути "їх певна нестача".
"Допоможіть мені забезпечити захист вільного волевиявлення громадян", - підсумував Порошенко.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks