Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 48 з 64 ПершаПерша ... 383940414243444546474849505152535455565758 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 941 по 960.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Vic1970
    Guest

Типово

ДИАЛОГИ ИИСУСА ХРИСТА НЕКАНОНИЧЕСКИЕ
    Жанр ряда раннехрист. апокрифических текстов, основное содержание к-рых составляют беседы Воскресшего Господа Иисуса Христа с учениками. В целом историческая достоверность этих текстов отвергается как Церковью, так и совр. наукой (однако в принципе вероятно присутствие в них аграф, восходящих к раннему Апостольскому преданию). Тем не менее Д. представляют собой образцы характерного для раннего христианства т. н. «нарративного» (т. е. не использующего строгих догматических формулировок) богословия и содержат важные свидетельства о вероучении и практике маргинальных и еретических течений II-III вв.
    Большая часть известных в наст. время сочинений входит в состав корпуса гностической б-ки из Наг-Хаммади. Поэтому исследователи долгое время считали форму диалога свойственной исключительно гностикам (К. Л. Шмидт, А. Ш. Пюш, Ф. Фильхауэр). По мнению К. Рудольфа, Д. восходят к греко-рим. философским диалогам. Характерно, что среди рукописей из Наг-Хаммади имеется написанное в форме диалога нехрист. произведение «Зостриан» (NHC. VIII 1). Однако работы Х. Кёстера и В. Шнеемельхера показали, что «диалогические» Евангелия имеют основание в раннехрист. Предании, представляя наряду с Евангелиями каноническими одну из траекторий его развития. Разнообразие богословского содержания Д. говорит о том, что эта лит. форма использовалась разными течениями (явно из ортодоксальных кругов происходят Логия Фрира, «Завещание Господа нашего Иисуса Христа» (произведение широко использовалось в сир. и эфиоп. традициях), «Диалог расслабленного со Христом», близки к правосл. вероучению «Послание апостолов» и «Вопросы Варфоломея»).
    Сюжетной основой для большей части Д. послужили описанные в канонических Евангелиях явления Спасителя ученикам после Воскресения. Многие из них заканчиваются Вознесением Господним и выходом апостолов на проповедь. Главная цель использования данной лит. формы - дополнить, перетолковать или заменить слова Господа, сохраненные Свящ. Преданием (в «Завещании Господа нашего Иисуса Христа» диалогическая форма, вероятно, служит целям легитимизации новых канонических постановлений). В гностических Д. претензии на апостольский авторитет подкрепляются использованием форм 1-го лица ед. ч. В большинстве случаев апостолы (или избранные из них) получают новое откровение. Характерно, что тайны открываются не только 12 ученикам, но и женам-мироносицам и др. женщинам, сопровождавшим Господа Иисуса Христа во время Его земного служения.

Дописів
    1 517

Типово

Ще в дитинстві Я знав, Хто Я є

Четвер, 12 грудня 2013, 23:15

Моя ніжно улюблена донечко, в той час як наближається час Мого Різдва, Я бажаю, щоб всі Християни по всьому світу роздумували над причиною Мого Народження.

Моє Народження було сплановане Моїм Отцем завдяки Його Великому Милосердю і Його надзвичайній любові до Своїх дітей. Його найбільшою жертвою було послати Свого Єдинородного Сина, народженого від Нього, в невдячний світ, повний грішників, які не хотіли пізнати Його на Його умовах.
    Було здійснено багато Втручань через пророків, щоб спробувати перетворити їхні затверділі серця і змусити їх шукати Його Слави. Але вони повстали проти Нього і вбили пророків, які приносили їм Хліб Життя для їхніх душ.

Відправляючи невинну дитину, Його Єдинородного Сина, у світ, Він зробив Себе скромним слугою людської плоті перед тими, які самі були покликані служити своєму Господу. Господь, таким чином, став Слугою в найвищій формі Смирення. Але Він так любив Своїх дітей, що був готовий на все, щоб визволити їх від обману і спокуси сатани.

Ще в дитинстві Я знав,Хто Я є і чого від Мене очікують. Мене дуже лякало і вражало знання того, Ким Я є і чого від Мене чекають.Через те що Я був людиною, Мене мучив страх. Мені було легко завдати болю. Я любив усіх, хто приходив до Мене, і Я довіряв усім тому, що Я любив їх. Я не знав, що вони вб'ють Мене, тому що Я думав, що Моє Царство настало. Деякі речі були втаємничені від Мене Моїм Отцем, Який не спілкувався зі Мною, як би ви могли вважати. Замість цього Я отримав ті знання, які бажав Мені надати Мій Отець, для виконання дорученого Мені завдання по спасінню всіх людей.

Всі можливі види Божественного Втручання були зроблені для спасіння душ тих, хто думав, що вони знають Закони Мого Отця, але хто перекручував ці Закони у відповідності до своїх бажань і потреб.
    Я провів багато років, живучи з Моїми улюбленими Мамою і батьком, святим Йосипом, так само, як будь-яка сім'я. Я любив їх так сильно і був щасливий. Ми були дуже близькими, а Моя Мати була обдарована особливою Благодаттю, даною їй Силою Святого Духа. Це значить, що вона точно знала, якою була Моя Місія. Вона знала про труднощі, які Мене чекають. Неприйняття. Насмішки. Але вона не знала, що Я буду убитий.

Тільки після перших двох років Моєї Місії, витрачаючи по двадцять годин на добу на проповідування Істини, Я зрозумів, що з'явилась протидія. Всі ті, хто чув Моє Слово, уважно сприймали його, навіть коли вони не могли точно зрозуміти, що саме Я намагався сказати їм. Багато тих, хто дійсно визнавав, що Я казав їм Правду, не змогли піти за Мною через насмішки, з якими вони стикалися. У будь-якому разі Мої вороги не могли Мене ігнорувати. Я був предметом численних дискусій, суперечок і незгод.

Вони поширювали жахливу брехню про Мене — про Мою Поведінку, Мій Розум і Мої Наміри - і все ж, вони не могли ігнорувати те, що Я робив, що Я казав і що Я розказував їм про Царство Мого Отця.

Я був зраджений тими, хто любив Мене, але кому не вистачило мужності слідувати за Мною.

За Милістю Мого Отця Я переніс весь цей Біль, аж поки остаточне усвідомлення не прийшло до Мене. Я зрозумів тоді, що вони не приймуть Мене. Я знав Правду до самого кінця, але Я також розумів, що Я не можу здатися. І так, через найвеличніший акт Смирення, Бог, через Свого Єдинородного Сина, став Жертвою і дозволив людині завдати Йому жахливі страждання, бичування і насильницьку смерть. Цей Мій, здавалося б, малодушний акт, яким він виглядав в очах Сатани, означав, що він сумнівався, що Я був дійсно Сином Чоловічим. І тому він був обманутий. Сатана, отже, не зміг протидіяти цьому Великому Акту Смирення, тому що не залишилося кого спокушати. Коли Я пішов на Мою смерть, добровільну і мовчазну жертву, повний любові до людства, він, сатана, не зміг конкурувати з цією дією, тому що він не володіє будь-якою формою смирення. І так, Я пішов добровільно і з жагучим бажанням врятувати душі і залишити світу спадщину Вічного Життя. Проте, Моє Царство залишається, здебільшого, під владою сатани. Однак, душі знають Правду.

Для підтвердження того, що людство розуміє Істину, Я приходжу зараз, щоб повернути Моє Царство. Цим Я викликав гнів сатани. Його плани приховати Правду є складними і витонченими. Він хитрістю проник в Мою Церкву в цій своїй останній спробі відібрати в Мене душі, за якими Я прийшов.
    Душі, які мають природне право на Славне Царство, обіцяне їм Мною. На цей раз він не переможе. Але багато душ будуть обмануті і позбавлені Найбільшого Дару, даного людству Моїм Люблячим Отцем. Життя в Божій Славі з досконалим тілом і душею протягом вічності — ваше. Усіх вас. Не закривайте вуха до Істинного Слова Божого — щоб не втратити цей дар.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...new-who-i-was/

Дописів
    1 517

Типово

Вас готували протягом трьох років. Встаньте, візьміть свій хрест і йдіть за Мною

Субота, 14 грудня 2013, 15:17

Моя ніжно улюблена донечко, сьогодні почалася підготовка до Мого Втручання Великого Милосердя, щоб перетворити серця людей з каменю в золото. Метеорологічні знаки засвідчать ті, хто може бачити, і ті, хто уважний до Моєї Обіцянки дати кожному рівні шанси на спасіння.

Ті, чия віра ослабла, будуть оновлені Вогнем Святого Духа. Таким потужним буде Святий Дух, коли вони побачать Світло, Промені Мого Милосердя, що багато хто впаде на землю під його силою.

Ті , хто ненавидить Мене, і чиї гріхи нічого не значать для них, змертвіють тоді духом і відповзуть від Мене в жаху. Деякі не переживуть Мого Втручання, бо воно шокує їх більше, ніж вони здатні витримати.

Я готую в цей час всі вибрані душі, доручаючи їм шукати Сповіді і молитися за гріхи інших. Мій час — близько. Моє Втручання буде швидким і потужним, і з того дня світ розділиться надвоє. Того дня світ буде перевернутий з ніг на голову, і тільки ті, хто залишаться під Моїм Заступництвом, переживуть випробування, які настануть повсюди.

Вас готували протягом трьох років. Встаньте, візьміть свій хрест і йдіть за Мною.
    Будьте сильними. Я дам вам мужності, бо вона потрібна буде вам тоді, коли морок тих душ, які відкинуть Моє Милосердя, впаде на Землю і буде поширюватися. Тільки ті, хто благословенний Святим Духом, надаватимуть світло, яке буде вести всіх, хто хоче увійти в Моє Царство, так щоби вони могли прокласти свій шлях до Вічного Життя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...and-follow-me/

Vic1970
    Guest

Типово

25 декабря отмечается величайший праздник христианского мира — Рождество у католиков.
    Это день-воспоминание о чуде рождения в Вифлееме Сына Божьего Иисуса Христа.
    Рождество у католиков считается одним из важнейших праздников. Кроме того, оно является официальным государственным праздником и выходным днем в более чем ста странах всего мира. В этот день Рождество отмечают также многие православные, протестанты, лютеране.
    Из истории известно, что впервые католическое Рождество праздновалось где-то в 4 веке нашей эры, хотя вопрос о точной дате рождения Иисуса Христа и в наше время активно обсуждается и считается до конца не решенным. Некоторые религиоведы считают, что выбор 25 декабря в качестве даты для празднования Рождества у католиков был сделан по той причине, что именно тогда отмечалось Рождение Солнца Непобедимого. Возможно, этот праздник наполнили новым содержанием после принятия христианства в Риме.
    Католическое Рождество празднуют не один день: существует еще пятидневное Рождество у католиков предпразднество и шестидневное попразднество. Сами же рождественские богослужения совершают трижды: в полночь, с восходом солнца и днем.
    Неотъемлемая традиция празднования Рождества у католиков — украшение елки в доме.

Дописів
    1 517

Типово

Гординя є небезпечною рисою, тому що переконує людину в тому, що вона більша за Бога

Неділя, 15 грудня 2013, 16:45

Моя ніжно улюблена донечко, людство не знає Божественних Законів і Божественної Волі Мого Отця. Людина є творінням Божим, і їй не був наданий Дар Знання щодо багатьох таємниць, відомих тільки ангелам і святим на Небесах. Внаслідок цього,одна людина не може сказати, що знає, чому Мій Отець дозволяє певні події в світі, в той час як інша людина стверджує, що посвячена в таємницю виникнення Всесвіту. Людина є просто слугою Бога, але оскільки Бог хотів створити людину за Своїм досконалим образом, то Він надав їй багато дарів і талантів. Він не дав людині Знання про Дерево Життя, і на це була причина. Людина зруйнувала своє становище в очах Бога, коли Адам і Єва віддалилися від Нього через гріх гордині. Гріх гордині продовжується і сьогодні, і він є причиною багатьох зречень від Бога. Гординя є небезпечною рисою, тому що переконує людину в тому, що вона більша за Бога. Гординя спокушає людину втручатися в Божественні Закони Бога. Це включає в себе і переконання, що людина має право вирішувати, кому давати дар життя і хто має право забирати життя.

Гординя також переконує людину, що вона знає, як був створений всесвіт, хоча, по суті, не має ніяких знань про це чудо. Тільки Бог має Владу створювати будь-що. Тільки Бог може вирішити, наскільки Він дозволить людині досліджувати чи втручатись в Його Творіння. Проте, людина вважає, що знає відповіді на всі питання. Коли людина думає, що контролює свою долю і долю інших, вона серйозно помиляється, тому що, коли вона повторює гріх Люцифера, вона буде відкинута геть. Якщо людина відмовляється відзиватись на заклики свого Творця, тоді Він не буде втішати її в останній день.

Ви ніколи не повинні дозволяти своїй гордині переконати вас, що ви знаєте всі речі цього світу і поза його межами, тому що це неможливо. Замість цього ви повинні слухати і приймати настанови, викладені у Святому Євангелії, так щоби ви могли жити в мирі та у відповідності з Волею Мого Отця.
    Бо коли ви упокоритеся перед Ним, Він покаже вам велику славу і тоді в останній день ви зрозумієте велику таємницю Його Славного Царства.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ater-than-god/

Дописів
    1 517

Типово

Через Таїнство Хрещення сила звіра послаблюється

Понеділок, 16 грудня 2013, 19:25

Моя ніжно улюблена донечко, коли ви близько до Мого Серця , і коли душа повністю довіряється Мені, з вами відбувається ряд змін.
    По-перше, зникне будь-який страх людського втручання у ваше життя. На його місце прийдуть мир і гармонія, які виходять від Мене, коли Я дійсно перебуваю у вашому серці і душі. Ніяке злослів'я, жорстокість чи критика не зможуть вторгнутися у вашу душу, тому що ви передасте цей біль Мені. Саме тому ви завжди повинні зберігати спокій і мовчання перед лицем таких атак.

Наступна Благодать, яку ви отримаєте — це сила протистояти спокусі гріха. Ця диявольська спокуса, яка постає перед усіма душами щодня, є надзвичайно потужною і дуже мало людей мають силу волі, щоб уникнути гріхопадіння. Але якщо ви поручаєте свою волю Мені — вже Моя Воля буде знаходитися всередині вашої душі, яка тоді подолає ваші спокуси.

Ніколи, ніколи не варто недооцінювати тої могутньої влади, яку Сатана має над людським родом. Ця влада - як потужний шторм, і так само, як сильний, шалений порив вітру може збити вас з ніг на землю; спокуса, якою вас зваблює лукавий, подібна на силу, яка підніме вас в лічені секунди і штовхне до гріха, якого ви намагаєтеся уникнути.

Людина народжується з первородним гріхом. Через Таїнство Хрещення сила звіра послаблюється. Потім, коли ви йдете життєвим шляхом, повним випробувань і спокус, найрізноманітніші гріхи зваблюють кожну людину. Тільки ті, хто наполегливо трудиться, щоб уникнути гріха, переможуть у запеклій битві, яку буде вести лукавий, щоб пожирати ваші душі. Важливим є постійне спілкування зі Мною. Все, що вам потрібно зробити, це поговорити зі Мною своїми власними словами. Постійно просіть Мене пробачати вам гріхи, в яких ви каєтесь. Постійно приступайте до Таїнств. І тоді, нарешті, довіртесь Мені, бо коли ви робите це, у Мене є Влада, щоб відтягнути вас назад від краю прірви гріха. Коли ви віддасте свою волю Мені, Моя Воля стане рушійною силою для захисту вас від сатани.

Повністю відмовившись від себе для Мене, ви вдосконалите свою душу.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-power-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Тільки Світло Бога може принести вічне щастя

Середа, 18 Грудня 2013, 16:40

Моя ніжно улюблена донечко, початок не має кінця. Як тільки Мій Отець створює життя і людина робить свій перший подих, з того часу вона буде існувати в тілі, а потім в душі вічність.

Найбільша таємниця вічного життя є в тому, що воно існує незалежно від вибору людини. Людині був даний дар свобідної волі і до дня її останнього подиху на Землі у неї є вибір. Вона може жити якомога краще, відповідно до Законів Бога, і заслужити своє спасіння , або вона може змарнувати Істину Божого Буття і жити у відповідності до своїх бажань. Коли людина задовольняє свою похіть, жадобу і бажання на противагу Божому Слову, вона сильно ризикує, бо це буде мати наслідки для вічності.

Той, кому пощастило заслужити найславетніше спасіння, отримає захоплююче Вічне Життя в Божому Царстві. Він буде насолоджуватися всіма формами слави в союзі з Волею Бога, і буде жити досконалим життям, яке ніколи не закінчиться. Ті, хто вибрав відвернутися від Бога, навіть після всіх Моїх зусиль врятувати їхні нещасні душі, також отримають вічне існування. Та на жаль, вони будуть терпіти страшну агонію в самотньому і безнадійному запустінні. Вони також будуть підняті поряд з живими і мертвими, але їх існування буде нестерпним, бо вони ніколи не побачать Божого Світла. Тільки Світло Бога може принести вічне щастя.

Коли ви робите свій останній подих на Землі, це просто означає, що ви тоді переходите в наступний етап вашої подорожі у вічність. Існує тільки один шлях, щоб отримати вічне щастя, і це шлях через Мене. Будь-який інший шлях приведе вас до жахливого існування і все ж багато ошуканих душ вважають, що вони знають Правду, коли вони заперечують існування вічності.

Ви ніколи не повинні відкидати Істину, бо тільки Істина може принести вам вічне спасіння.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...nal-happiness/

Palomnik
    Guest

Типово

Володя, коли ми спілкувалися з тобою по телефону, у мене склалося враження, що ти нормальна, адекватна людина. Навіщо ти копіпастиш це сюди, ти хоч сам вдумуєся в ці тексти? Порівняй з тим, що говорив реальний Ісус і що записано в Євангеліях. Не бери гріх на душу і не поширюй вчення різних "контактерів". Якщо ти віруюча людина, звернися до Господа в молитві і Він відповість тобі, відкриє тобі твою оману.

Дописів
    1 517

Типово

Судного дня ви, нарешті, зрозумієте Владу Бога

П'ятниця, 20 грудня 2013, 23:16

Моя ніжно улюблена дочко, це за Моєю Волею сатана і всі його демони будуть ослаблені. При всій своїй владі вони є ніщо переді Мною, Сином чоловічим, Ісусом Христом. Не дивлячись на все Моє Смирення, на Мою Жертовність, Мої Благання до людського роду дозволити Моїй Любові привернути людство до Мене, ніколи не треба недооцінювати Мою Божественність. Мою Владу треба правильно розуміти, бо Я Всемогутній і Моє Царство — назавжди, з людиною чи без неї, так як людина має вільну волю, а, отже, і вибір - слідувати за Мною чи ні.

Хоча слабкість людства, спричинена гріхом, робить кожну людину вразливою до спокус сатани, ви ніколи не повинні думати, що він тримає всю владу над вами, бо це не так. Кожен демон, у тому числі їх господар, звір, впаде до Моїх Ніг по Моїй Волі. Хіба ви не знаєте цього? Бо є тільки Один, Хто має Божественну Владу зруйнувати все, що у нього під ногами, і це Я, Ісус Христос.

Щоб заслужити Боже благовоління, кожен з вас повинен прийти до Мене. Я люблю вас. Я притягую вас до Себе. Я благаю вас. Я упокорюю Себе перед вами. Я ради вас дозволив волочити себе по землі, у бруді, перед тим, як Я помер. Незабаром ви зустрінетесь зі Мною. Судного дня ви, нарешті, зрозумієте Владу Бога, і тоді ви будете знати, як це — зустрітися лице в лице з Моїм Божественним Світлом.
    Таким потужним є Моє Світло, що тільки чисті і смиренні серцем витримають його. Воно змусить багатьох з вас впасти на землю, захищаючи своє лице від Мене. Дуже мало хто з вас гідний стати перед Моїм Лицем, і все ж Я буду притягувати вас до Себе, поки ви не стоятимете там, як і повинні — в повній відданості і покорі до Мене. В той День вашій свобідній волі прийде кінець.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-power-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Ви не можете розлучити Мою Церкву з Моїм Словом - Плоттю - тому що тоді Вона не зможе існувати

Субота, 21 грудня 2013, 20:13

Моя ніжно улюблена донечко, ті, хто звинувачує тебе через Моє Святе Слово,що бореться проти влади Моєї Церкви, повинні почути Мій Заклик.

Церква, створена Мною, Ісусом Христом, була побудована на міцній Скелі і не важливо, скільки Моя Церква - Тіло Моє - піддається нападам, ворота пекла ніколи не знищать Її. Сатана і його представники атакуватимуть тільки те, що є справжнім, те, що є Правдою, і що є від Мене. Уся його енергія буде спрямована ​​саме на Мою Церкву. Я є присутнім в Моїй Церкві, через Моє Тіло - Пресвяту Євхаристію.

Мої вороги будуть завжди націлені на Святу Євхаристію, оскільки Вона не просто символ Моєї Любові, Моєї Обіцянки спокутувати світ - Вона є Тіло Моє. Вона живе і дихає, оскільки це Я, Ісус Христос, який перебуває в Ній. Я залишуся бути присутнім у Святій Євхаристії, ближче до кінця, але Моя Церква ніколи не помре.

Моє Слово стало Плоттю і через Мою Плоть, ви, діти Божі, залишаєтеся близькими до Мене.
    Коли Мої вороги у минулому нападали на Церкву Мою, Моя Церква була єдина і воювала проти своїх супротивників. Але коли Моя Церква піддасться нападу духом зла зсередини, вона зіткнеться з дуже малими перешкодами зі світського світу.

Сатана не атакуватиме його власну роботу.Будучи Сином Людським, Я ніколи не покину Церкву Мою, бо Вона непроникна для диявола. Мої послідовники залишатимуться вірними Моїй Церкві до останнього дня. Проте, кількість людей, які не зрозуміють атак, які прийдуть в Мою Церкву зсередини, буде великою. Вони будуть, здебільшого, задовольнятися багатьма змінами, які будуть введені у Святі Таїнства і Закони Бога.

Вони ковтатимуть брехню, що сучасне життя закликає до сучасної церкви; що люди сьогодні мають бути в змозі зробити вибір, грунтуючись на своїй власній волі - незалежно, будуть вони ображати Бога або ні. Потім, коли вони стануть ображати Бога і богохулити, коли вони осквернять Святу Євхаристію, вони більше не будуть частиною Моєї Церкви. Моя Церква залишиться незайманою. Моя Церква залишиться стояти з тих, хто залишиться вірним Слову Божому - Слову, яке стало Плоттю.

Бо ви не можете розлучити Церкву Мою від Слова - Плоті - тому що тоді Вона не зможе існувати.

Я обіцяв, що захищатиму Церкву Мою від воріт пекла, і Я роблю це зараз, готуючи Моїх вірних священиків вистояти в Мені і залишатися вірними і стійкими до Великого Дня. Я ніколи не порушу Мою обіцянку.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-cannot-exist/

Дописів
    1 517

Типово

Матір Спасіння : Через Диво Освітлення Сумління, Він, Мій Син, принесе світу радість, любов і надію.

Неділя, 22 грудня 2013, 15:19

Моє дитя, будь ласка,хай стане відомо, що Мій дорогоцінний Син готується до Його Великого втручання Милосердя. Світ буде оновлений в результаті цього, і багато хто тріумфуватиме у своїй, по-новому, знайденій свободі що звільнена від сумнівів в існуванні Бога.

Як самотні ті, хто не знають Мого Сина. Коли Мій Син стояв на горі, якраз перед Його Вознесінням на Небеса, Його учні були збентежені і злякані через розділення, з якими їм доведеться зіткнутися без Нього. Багато хто з них впав в паніку і просив Мого Сина не залишати їх. Він утішав їх, терпляче пояснюючи їм, що це розділення буде лише тимчасовим і що Він пошле їм допомогу. Допомога, яку Він мав на увазі, - був Дар Святого Духа. Тоді Він сказав їм: "Не бійтеся, бо за допомогою Того, Кого Я пошлю вам, ви не будете самотні.

Я завжди буду з вами через Святого Духа ".

Хоча Він сказав усім цього дня, що Він прийде знову, вони насправді не зрозуміли, що Він мав на увазі. Деякі думали, що це триватиме декілька тижнів до того, як сповістить про Себе. Але пам'ятаєте: день у Божому часі, може бути у будь-який час. Тепер, коли наближається День, відбуваються усі ознаки кінцевого часу, про які передбачали пророцтва. Не майте страху у ваших серцях, дорогі діти, час Радости вже зовсім близько.

Там не буде жодних сліз або печалі, коли Великий День Мого Сина несподівано настане і Він збере усіх Своїх в Його Пресвятих Обіймах.

Моліться за Великі Благословення Божі і за Велике Милосердя, яке Мій Син має у великій кількості для кожного з дітей Божих. Це включає хороших, поганих і байдужих. Дивом Освітлення Сумління, Він, Син Мій, принесе світу радість, любов і надію.

Будьте вдячні за цю Велику Милість. Любов Мого Сина до вас ніколи не помре, не зникне, вам не може бути в ній відмовлено, тому що ви належите Йому. Ви є Його. Ви є діти Божі. Ви не належите сатані.

Моліться, моліться, моліться, щоб людство вибрало Милосердну Руку Мого Сина, а не обман і злу хватку, якою лукавий тримає слабких.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-to-the-world/
    Востаннє редагував volodymyr: 03.01.2014 о 00:55

Дописів
    1 517

Типово

Скоро ви побачите Мене в усій Моїй Небесній Славі і тоді ви, нарешті, зрозумієте таємницю Моєї Божественності.

Неділя, 22 грудня 2013, 15:56

Моя ніжно улюблена донечко, все ж світ скоро зупиниться і визнає Мою Присутність. Моя Присутність відчуватиметься в кожній нації, в кожній країні і в кожному будинку, і ніхто не заперечуватиме Мою Присутність, але все таки деякі не захочуть засвідчити Моє Втручання. Ви усі повинні визнати, що, коли станеться Попередження, це Велике Знамення з Неба. Це буде підтвердженням Любові, яку Бог має для усіх Своїх дітей.

Ваша самотність через відділення від Бога завершиться цього дня. Тим, хто хоче захисту, який ви шукаєте від скорботи, яка існує сьогодні у світі, знайте наступне: Я обітру ваші сльози. Пробачу вам ваші гріхи. Я благословлю усіх вас, у тому числі тих, хто відвернеться від Мене, в надії, що вони прибіжать до Мене, щоб Я зміг врятувати їх.

Весь світ є Моїм. Божі діти будуть зібрані разом, і всі ті, чиї імена записані в Книзі Життя, будуть зібрані в Мої Обійми. Моліться, щоб ті, хто має сумніви, позбавилися від них, і щоб ті, хто знаходиться в жахливій темряві, прийняли Моє Милосердя і щоб ті, хто зрікається Мене, нарешті, визнали Мене.

Ви ніколи не повинні дозволяти наклепникам Мого Святого Слова, забрати вас від Мене, улюбленого Ісуса. Скоро ви побачите Мене, в усій Моїй Небесній Славі, і тоді ви, нарешті, зрозумієте таємницю Моєї Божественності.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...f-my-divinity/

Дописів
    1 517

Типово

Матір Спасіння: Цю нову і непристойну імітацію Слова Божого, багато хто вважатиме, просто сучасною оновленою версією Нового Заповіту

Понеділок, 23 Грудня 2013, 18:36

Моє дитя, темрява так несподівано опуститься над Церквою Мого Сина, що багато хто заніміє від потрясіння. Мій Син, Ісус Христос, вже не буде оголошений Царем. На його місце будуть поставлені язичницькі боги і усі релігії, у тому числі ті, хто не від Бога, - усі займатимуть високу позицію в Церкві Мого Сина на Землі.

Для світу нове проголошення так званого Християнства здаватиметься хорошою новиною. Світ зрадіє, тому що багато хто буде радий, що вони побачать, більше терпимості для кожного виду діянь, який до цього були злічені гріхами з точки зору Бога.

Коли Мій Син ходив по Землі, фарисеї відкинули Істину. Вони вірили тільки в те, що підходить їм, і вони вірили у багато брехливих тверджень. Вони не приймали простягнутих рук Мого Сина, коли Він проголошував Святе Слово Боже. Прийшов час, знову, для тих, хто стверджує, що знають правду і заперечують Мого Сина. Під цим Я маю на увазі Його Святе Слово, проголошене в Пресвятому Євангелії. Незабаром, Пресвята Книга буде відкинута і нова блюзнірська заміна буде оголошена для усіх, в Церкві Мого Сина і за її межами. Багато хто буде обдурений.

Такі хитрі вороги Мого Сина, що цю нову і непристойну імітацію Слова Божого багато хто вважатиме, просто сучасною оновленою версією Нового Заповіту. Слово Мого Сина використовуватиметься і змінюватиметься на нові значення.
    На щось, що Він ніколи не говорив. Лукавий, через ворогів Мого Сина, завжди обманює світ за допомогою Істини в якості бази для брехні. Вони завжди атакуватимуть, Істину, змінюючи Істину, для того, щоб зганьбити Слово Мого Сина.

Вони розпочнуть з Його Слова і знищать Його - по-перше, знущатимуться з Нього, а потім відкинуть Його, на користь єресі. Потім вони атакуватимуть Його Плоть. Слово стало Плоттю у вигляді Мого Сина. Раніше вони розіпнули Мого Сина, а тепер, перш ніж Він прийде знову, щоб оновити Землю, вони знищать Святу Євхаристію. Всі ті, хто вірить мають бути наполегливими під час цих страшних сутичок, тому що, коли усе це залишиться позаду і Син Людський наближатиметься і прийде, щоб повернути Його Царство на Землі.

Ті, хто любить Мого Сина повинні шанувати Його у всі часи і ніколи не зрікатися Його.

Ви маєте бути готові жити згідно Істини і не піддаватися тим, що приймають брехню, яка поширюватиметься по всьому світу і, незабаром буде оголошена, новою світовою релігією. Коли ви бачите, що трапляються такі речі, будьте упевнені, що час близький до Другого Пришестя Єдиного Істинного Спасителя - Ісуса Христа, Царя людства.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...new-testament/

Дописів
    1 517

Типово

Наступного Різдва святкування Мого Народження буде замінене величною церемонією

Середа, 25 грудня 2013 , 9:50

Моя ніжно улюблена донечко, Я - Слово, що стало Тілом. Моє Тіло обнімає сьогодні весь світ, але світ, поки він має можливість святкувати Різдво, не сприймає Мого Плану Спасіння.

Різдво перестало бути святом Мого Народження, а перетворилось на язичницьке святкування, де вся честь належить гонитві за фальшивими благами. Якою слабкою стала віра Християн. Як же вони забули все, чому Я навчив світ. Як сильно вони піклуються про матеріальні блага, що перетворяться в пилюку, повністю ігноруючи при цьому стан своєї душі.

Настали часи, коли віра більшості Християн стала настільки слабкою, що Моє Славне Божество майже не обговорюється і не згадується. Моє Вчення більше не має реального впливу на ваші життя, і багато священиків більше не люблять Мене так, як повинні. Ні, Моя донечко, вони насправді зовсім не знають Мене.

Я не заспокоюся, поки Мій Голос не буде почутий, поки Я не пробуджу вас закликом відновити свою віру. Незабаром ваша віра в Мене послабиться ще більше. Ви станете такими зайнятими, зануритесь у політичні справи країн, де лютують війна і злидні, що забудете Мене. У вашій вірі для Мене не залишать місця Мої вороги, які видають із себе Моїх слуг і які вестимуть вас все далі і далі від Мене.

В наступне Різдво святкування Мого Народження буде замінене величною церемонією, під час якої будуть аплодувати справам тих самозванців, що марширують у Моїй Церкві в парадній одежі тільки для того, щоб обдурити віруючих. Того дня вони будуть аплодувати богу соціальної справедливості, прав людини і грошей, які вони, за їх словами, зібрали для голодних у світі. Але знайте наступне. Всі ці речі, представлені світу в Моє Святе Ім'я, служать лише одній меті. Тобто, забрати вас від Слова, яке є Моєю Плоттю. Моя Плоть є з Мого Тіла. Моє Тіло — це Моя Церква. Коли ті, хто каже, що вони з Моєї Церкви, не поважають Моє Святе Слово, а, замість цього, займаються і намагаються контролювати політику в світі, тоді вони ніколи не можуть сказати, що вони від Мене. Прийшов час для розділення — передбаченого розколу — і він настане швидко.

Ви можете любити тільки одного Бога, і є один шлях до Мого Отця - через Мене, Його Єдинородного Сина. Якщо ви віддалитеся від Мене в угоду політичним кампаніям за права людини і соціальну справедливість, як замінники для Слова, тоді ви відречетеся від Мене.
    Моє Серце обтяжене в цей час. Я даю вам це попередження, щоб ви не впали в оману і в найхитрішу пастку, яку поставлять перед вами учні Мого супротивника - диявола.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...reat-ceremony/

Дописів
    1 517

Типово

Мої плани щоб спасти весь світ готові, і Я не відпущу жодну душу легко

Четвер, 26 Грудня 2013, 14:20

Моя ніжно улюблена донечко, Моє Бажання — втішити всіх вас в цей час. Мої плани зі спасіння всього світу готові, і жодну душу Я не відпущу легко. Кожна дитина Божа має здатність любити - навіть ті, хто віддалений від Бога. Усі душі були народжені з Даром Любові - Даром Бога, Який перебуває в них, навіть якщо вони не визнають Його.

Любов - це риса, яку ненавидить сатана, бо Бог є Любов. Кожен, хто любить іншу людину, відчуває радість у своєму серці. Любов — це найбільш природне почуття, і вона підтримує горіння Божого Світла в світі темряви. Сатана буде атакувати любов при кожній можливості. Він буде красти любов у тих, в кого зможе, і буде замінювати її різними нечестивими замінниками. Коли він нападає на Таїнство Шлюбу, він зменшує любов у кожному такому союзі, поки не залишається тільки ненависть. Він розбиватиме дружбу. Він спричинить поділ, недовіру і ненависть, коли і де він тільки зможе. Він є причиною вбивств, актів насильства між людьми, актів гноблення, тортур і війн. Коли сатана атакує природний закон любові, створений Моїм Отцем, він затягує людей у страшенну тугу. Вони не будуть відчувати миру, якщо в їхньому житті відсутня любов. Вони не будуть довіряти іншим, якщо немає любові, а коли в душі людини ненависть, він або вона будуть ставитися до інших з жахливою жорстокістю.

Ненависть ніколи не може виходити від Бога. Ненависть виходить від диявола. Той, хто ненавидить, повторює риси, притаманні сатані. Копіюючи сатану, людина часто приховує ненависть за солодкою і хитрою маскою. Дуже часто той, хто ненавидить, коли робить кривду іншим, скаже, що говорить тільки з любові, для того, щоб заплутати їх. Людина, яка ненавидить, як і сатана, буде обережною, щоб не виявити свою ненависть. Багато хто скаже, що вони діють з добрими намірами, бо хочуть бути чесними. Проте, будь-який акт ненависті ніколи не може принести добрі плоди, подібно як гниючій плоті він принесе розпад, а потім смерть душі.

Любов - це все, що має значення в Моїх Очах. Будьте впевнені, що всі ті, чиї серця наповнені любов'ю - чи до ближніх, чи до Бога - вони вже мають Боже благовоління. Тим, хто знаходиться під Божим заступництвом, Я покажу Велике Милосердя. Ті, хто має ненависть в своїх душах, не побачать Милосердя, поки не спокутують свої провини в Моїх Очах. Ви повинні пам'ятати, що ненависть в будь-якій формі, а особливо, коли виявляється в Моє Святе Ім'я, приносить лише спустошення душі.

Моя Любов більша за любов, яку може відчувати людина. Вона перевищує ваше розуміння. Завдяки широті та глибині Моєї Любові до вас, Я заповню кожного з вас Моїм Святим Духом.
    Моя Любов притягне любов у ваші серця, якою би не незначною вона не була в душі кожного. Тому, будь ласка, ніколи не втрачайте надію, що Я принесу спасіння всьому світу, бо Моє Терпіння - нескінченне, а Моя Любов - вічна.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-go-of-easily/

Дописів
    1 517

Типово

Всі Божі діти є частиною Його надзвичайної родини

Субота, 28 грудня 2013, 23:36

Моя ніжна, улюблена донечко, багато з вас, хто вірить в Бога, мають лише слабеньке уявлення про те, Ким Він є і чому Він створив світ.

Мій Отець є Любов. Всі, хто Його оточує, люблять Його так само, як ви можете собі уявити любов до найдобрішого батька. Бути з Ним — це найприродніше почуття, і всі на Небесах знаходяться в повній єдності з Ним.
    Вони відчувають турботу і найбільшу любов, і це приносить їм повне відчуття того, що вони комусь потрібні. Коли всі ті, хто має Боже Благовоління в Царстві Мого Отця об'єднаються з Ним, вони відчують таке захоплення, якого ви не знаєте на Землі. Коли ті з вас, хто слідує за Мною, Ісусом Христом, і об'єднується в союзі зі Мною, пізнаєте Мого Отця, ви також відчуєте це почуття того, що ви комусь потрібні.

Всі Божі діти є частиною Його надзвичайної родини і кожного Він любить з незмінною пристрастю. Ті, хто благословенний Милістю з Неба і відчуває себе близьким до Мого Отця, мусите знати, що, з одного боку, ви будете відчувати благоговіння, коли говорите з Ним в своєму серці. Але, з іншого боку, ви будете відчувати те, що вас люблять, та з інстинктом, який ви не зможете зрозуміти, ви будете знати, що ви - Його дитина.
    Це відноситься до всіх Божих дітей, незалежно від віку. Бо в Божому Царстві віку не існує. Всі душі будуть піднесені відповідно до їх статусу і до того, як вони виконали Волю Мого Отця.

О, як Мій Отець забутий і який Він незбагненний. Він не грізний. Тим не менш, Його Суд - Останній. Він люблячий і справедливий і зробить все можливе для оновлення світу, щоб підготувати його належним чином для Мене, Його улюбленого Сина.

Ви ніколи не повинні відчувати, що не можете звернутися до Мого Отця, бо Він - ваш Отець, Всемогутній, Хто дав вам життя і Хто життя забирає. Дотримуйтесь Заповідей Мого Отця.
    Прийміть з вдячністю Його Дар Мого народження, смерті і Воскресіння і ви отримаєте Вічне Життя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...dinary-family/

Дописів
    1 517

Типово

Всі Божі діти є частиною Його надзвичайної родини

Субота, 28 грудня 2013, 23:36

Моя ніжна, улюблена донечко, багато з вас, хто вірить в Бога, мають лише слабеньке уявлення про те, Ким Він є і чому Він створив світ.

Мій Отець є Любов. Всі, хто Його оточує, люблять Його так само, як ви можете собі уявити любов до найдобрішого батька. Бути з Ним — це найприродніше почуття, і всі на Небесах знаходяться в повній єдності з Ним.
    Вони відчувають турботу і найбільшу любов, і це приносить їм повне відчуття того, що вони комусь потрібні. Коли всі ті, хто має Боже Благовоління в Царстві Мого Отця об'єднаються з Ним, вони відчують таке захоплення, якого ви не знаєте на Землі. Коли ті з вас, хто слідує за Мною, Ісусом Христом, і об'єднується в союзі зі Мною, пізнаєте Мого Отця, ви також відчуєте це почуття того, що ви комусь потрібні.

Всі Божі діти є частиною Його надзвичайної родини і кожного Він любить з незмінною пристрастю. Ті, хто благословенний Милістю з Неба і відчуває себе близьким до Мого Отця, мусите знати, що, з одного боку, ви будете відчувати благоговіння, коли говорите з Ним в своєму серці. Але, з іншого боку, ви будете відчувати те, що вас люблять, та з інстинктом, який ви не зможете зрозуміти, ви будете знати, що ви - Його дитина.
    Це відноситься до всіх Божих дітей, незалежно від віку. Бо в Божому Царстві віку не існує. Всі душі будуть піднесені відповідно до їх статусу і до того, як вони виконали Волю Мого Отця.

О, як Мій Отець забутий і як Його неправильно розуміють. Він не грізний. Тим не менш, Його Суд - Останній. Він люблячий і справедливий і зробить все можливе для оновлення світу, щоб підготувати його належним чином для Мене, Його улюбленого Сина.

Ви ніколи не повинні відчувати, що не можете звернутися до Мого Отця, бо Він - ваш Отець, Всемогутній, Хто дав вам життя і Хто життя забирає. Дотримуйтесь Заповідей Мого Отця.
    Прийміть з вдячністю Його Дар Мого народження, смерті і Воскресіння і ви отримаєте Вічне Життя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...dinary-family/

Дописів
    1 517

Типово

Матір Спасіння: Мій Син доручив мені надати світу це важливе повідомлення

Субота, 28 грудня 2013, 23:50

Моя дитино, мій Син доручив мені надати світу це важливе повідомлення. Він бажає, щоб усі ті, хто має родичів і друзів, які відкидають Бога і заперечують мого улюбленого Сина, Ісуса Христа, знали, що Він омиє їх Його Милосердям, якщо ви будете молитись за них цю особливу Молитву Христового Походу. Якщо ви будете промовляти цю молитву, Він виявить до кожного з них велике співчуття, відкупить їх і відтягне від краю прірви запустіння.

Молитва Хрестового Походу ( 131 ) - Молитва Милосердя

О, моя дорога Матінко Спасіння, будь ласка, попроси свого Сина, Ісуса Христа, дарувати Милосердя (імена всіх тут ...) під час Попередження і знову в останній День, перш ніж вони прийдуть до твого Сина.

Будь ласка, молися, щоб всі вони спаслися і користувалися плодами Вічного Життя.

Оберігай їх кожного дня, і візьми їх до твого Сина, щоб вони відчули Його Присутність, отримали мир духу і досягнули великої Благодаті. Амінь.

Мій Син, через цю місію, вилиє надзвичайну Благодать на душі тих, які найбільше потребують Його Милосердя. Він завжди буде щедрим для душ, які живуть згідно з Його Святим Словом і вітають Його в своїх серцях.

Ідіть і радійте, бо це один з найбільш незвичайних Дарів, який Він дав всім тим, хто відгукнувся на цей Заклик з Небес.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...rtant-message/
    Востаннє редагував volodymyr: 11.01.2014 о 23:30

Дописів
    1 517

Типово

Ви всі отримали Істину, але багато з вас забули її. Вона для вас нудна. Завдає забагато клопоту.

Неділя, 29 грудня 2013, 19:48

Моя ніжна, улюблена донечко, коли Я розкрив таємниці Книги Істини, з самого початку, Я сказав вам, що ця Книга була передвіщена пророкам - всього трьом - відображаючи Пресвяту Трійцю. Я не розказую вам ці речі для того, щоб налякати вас. Я розказую вам ці факти для того, щоб ви повністю повірили Мені.

Моя дочко, План Мого Отця з поширення навернення розпочався в той момент, коли почалася ця Місія. Це навернення в час великого відступництва, апатії і ганебної байдужості до Слова Божого вкрай необхідне. Божі діти отримали Правду в Пресвятій Книзі, але більшість з того, що міститься в ній, має малий вплив на людей в сучасному світі. Як таке може бути? Так багато людей відволікається на розваги, легко втішається і швидко захоплюється будь-чим, що приємно збуджує.
    Навіть Істина про Створення людини відкинута. Замість цього, вони замінили Істину безглуздими віруваннями в багатьох фальшивих божків власного виготовлення. Їхні магічні й окультні практики привернули увагу багатьох і розпалили уяву тих, хто шукає сенсацій в своєму житті.

Ще є ті, хто зловживає своїми знаннями про духовний світ і хто звів багато душ від Мене. З метою розширення своїх духовних можливостей ці бідні душі натомість запрошують злого духа, коли вони закликають до духів тих, хто увійшов до Пекла. Ці духи будуть тільки затягувати їх в павутину, з якої вони ніколи не зможуть вибратись. Ті, хто займається практикою Нью Ейдж, чаклунством, картами Таро і ясновидінням, стануть причиною страшних бід для інших, хоча в багатьох випадках вони не розуміють, яку шкоду роблять. Всі ці люди, які ставлять фальшивих божків вище Єдиного Істинного Бога, винні в поганстві - мерзенному злочині - бо вони знали Істину, перш ніж відвернулися від неї.

Ще є ті, хто проклинає інших, коли займається сатанізмом. Вони настільки порочні, що постійно насміхаються з Мене і проводять нечестиві діяння, оскільки вони вже уклали договір з дияволом. Щоб Я не робив — не змінить їх. О, як Я проливаю гіркі Сльози за цими бідними заблуканими душами.

Ще є ті, хто справді знає Мене, але хто проводить мало часу зі Мною. Вони приносять Мені велику печаль, бо приймають стан своєї душі як належне. Вони вважають, що мають природою дане право на Вічне Життя, але не думають, що повинні заслужити його. Багато хто з них є настільки самовдоволеними, що не турбуються про Таїнства і рідко звертають увагу на Десять Заповідей, бо не вірять, що вони актуальні для них сьогодні. Більшість не вірить в Пекло і Чистилище. Вони йдуть дуже небезпечним шляхом. Незабаром вони будуть обмануті ще більше, коли Мої вороги подадуть їм нове полегшене вчення. Вони потребують зараз багато молитов.

Нарешті, є ті, хто найближче до Мене і хто знає все, що є Святим. Це душі, які приносять Мені велику втіху і на кого Я опираюся. Хоча і серед них є ті, хто не живе згідно з Істиною. Вони проповідують Істину, але не практикують основи Мого Вчення. Вони не люблять ближніх так, як повинні. Вони дивляться зверхньо на тих, хто на їхню думку, менше поінформований у всіх священних питаннях. Деякі вважають себе кращими за інших і обраними Богом. Ці лицеміри розлючують Мене найбільше, тому що вони не здатні зрозуміти, як грішать в Моїх Очах.

Отже, ви бачите, що Істина ніколи не повинна сприйматися як щось належне. Ви всі отримали Істину, але багато з вас забули її. Вона для вас нудна. Завдає забагато клопоту — потребує занадто багато часу — тому що багато з вас бачать Істину як щось уже не актуальне у насиченому сьогоднішньому житті. Багато з вас зречеться Мене і потім, зрештою, повністю відмовиться від Мене, коли вас нагодують брехнею ті, хто хоче відвести вас від спасіння. Ось чому ви повинні навчатися Істині знову і знову.

Може бути тільки одна Істина і ця Істина закладена Богом з самого початку.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-troublesome/

Дописів
    1 517

Типово

Якщо ви пробуєте переписати Слово Боже — ви винні в богохульстві

Понеділок, 30 грудня 2013, 20:06

Моя ніжна, улюблена донечко, коли ви піддаєте сумніву Мою Владу, ви заперечуєте Істину. Коли Моє Слово, що висічене на камені, оскаржується вами, тоді ви не приймаєте Істину. Якщо ви пробуєте переписати Слово Боже — ви винні в богохульстві. Світ був попереджений, що ніхто - ні священнослужитель, ні обрана душа, ні пророк - ніколи не може ні додати, ні відняти від Слова, викладеного в Книзі Мого Отця. Тим не менш, саме це станеться тоді, коли ті, хто стверджує, що вони обрані лідери Моєї Церкви на Землі, втрутяться в Істину. Цей день дуже близько. Це день, про який ви були попереджені. Тому що той, хто посміє втрутитися в Слово, каже, що він вище Бога. Той, хто своїми діями або вчинками заявляє, що він вище Бога, ніколи не може представляти Мене.

Через слабку віру людини і незнання Нового Заповіту багато будуть обмануті і приймуть єресь як Істину. Це стане моментом їхнього падіння.

Моє Втручання буде здійснюватися через наповнення Святим Духом, щоб просвітити тих, хто залишається вірним Мені. Тестом для вас зараз буде наступне. Якщо ви справді вірите в Моє Існування, Мою Місію, Моє Розіп'яття, Моє Воскресіння з мертвих і Обіцянку Спасіння, тоді ви ніколи не будете оскаржувати Моє Слово, дане вам у Святій Біблії. Якщо ви легко допускаєте, що Я міг би благословити будь-яку нову інтерпретацію Моєї Євангелії, Божих Заповідей і всього того, чому Я навчив вас, на догоду сучасному суспільству, то ви дуже сильно помиляєтеся.

День, коли лідер, який стверджує, що керує Моєю Церквою на Землі, скаже вам, що деякі гріхи більше не мають значення, стане днем початку кінця.
    Це день, якого ви повинні остерігатися. Це буде день, коли Моя Церква увійде в еру темряви. У цей день ви нізащо не повинні піддатися спокусі відректися від Мене — відректися від Істини. Брехня ніколи не зможе замінити Істину.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-blasphemy/

Сторінка 48 з 64 ПершаПерша ... 383940414243444546474849505152535455565758 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті