Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 47 з 64 ПершаПерша ... 373839404142434445464748495051525354555657 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 921 по 940.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Коли Я прийду як Цар Милосердя, у жодної душі не залишиться сумніву щодо того, Хто Я Є і Ким Я Є

Середа, 20 листопада 2013, 14:15

Моя ніжно улюблена донечко, скажи всім Моїм послідовникам - всім тим, хто вірить в Мене, Ісуса Христа - що вони повинні щодня приділяти час молитві до Мене у намірі спасіння тих душ, які втрачені для Мене. За ті Благодаті, які Я даю вам, бажаю, натомість, щоб ви допомогли привести до Мене душі тих, хто розбиває Моє Серце.

Я мушу попросити вас, щоби ви перетерпіли біль, який будете відчувати через віддалення людства від Мене, Ісуса Христа. Це станеться через розкол у Моїй Церкві на Землі. Якщо ви приймете ці страждання у цілковитій покорі, Я зможу подолати владу, яку лукавий має над тими, хто занадто слабкий, щоб проголошувати Правдиве Слово Боже. Ви ніколи не повинні боятися цієї Місії, бо вона дана світу із щедрості Мого Люблячого Отця. Він просто хоче повернути
    неушкодженими Його Творіння, щоб не втратити жодної Його дитини.

Не має значення, якщо хтось знущається над вами, висміює або переслідує вас, просто пам'ятайте про кару, яка спаде на всіх, хто плює Мені в Обличчя. Відтак, незважаючи на глузування, ви повинні старанно молитися за кожну з цих бідних душ. Будьте щедрими серцем, і вас наповнить Святий Дух, і тоді ви будете боротися пліч-о-пліч з Моєю Небесною Армією, рятуючи світ від зла. Отож, ви повинні чекати з любов'ю і довірою, і Я принесу вам велике Благословення.

Надію ніколи не треба втрачати через страх. І страх нізащо не повинен зупиняти вас перед виконанням дорученого вам завдання, бо коли Я прийду як Цар Милосердя, у жодної душі не залишиться сумніву щодо того, Хто Я Є і Ким Я Є. Зберіться разом. Об'єднайтеся. Віддайте всі душі у Мої Милосердні Руки. Щоб допомогти Мені це вчинити, ви повинні
    молитися цю особливу Молитву Хрестового Походу: щоб Я зміг зібрати й об'єднати усі душі.

Молитва Хрестового Походу ( 128 ), Щоб зібрати і об'єднати всі душі:

Найдорожчий Ісусе, допоможи нам, люблячим Тебе учням, зібрати світ в Твоїх Руках і принести Тобі душі, які найбільше потребують Твого Великого Милосердя.
    Зішли нам Дар Святого Духа, щоби Полум'я Істини охоплювало всіх тих, хто віддалився від Тебе.
    Об'єднай всіх грішників, щоб кожен з них отримав всі шанси на примирення з Тобою.
    Дай всім нам сили залишатися твердими у дотриманні Твого Святого Слова, коли нас примушуватимуть відмовитися від Істини, яка була проголошена світу в Пресвятому Євангелії.
    Ми перебуваємо в Тобі, з Тобою і для Тебе на кожному кроці цієї нашої подорожі до спасіння. Амінь.

Перебувайте в мирі. Вірте в Мене. Покладіть всі ваші молитви мені до Ніг, і Я відповім на кожне ваше прохання, щоби врятувати кожну душу, ім'я якої ви згадаєте в молитві до Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...and-what-i-am/

Дописів
    1 517

Типово

Любов перемагає, тому що вона є Даром від Бога і має силу знищити зло

Субота, 23 листопада 2013, 17:00

Моя ніжно улюблена донечко, Я хочу пояснити вам важливість любові, як з її допомогою ви можете перемогти зло і як без неї зло поширюється.

Сатана не здатний до любові, але, натомість, він одержимий почуттям, як він вважає, його влади і величі. Коли він заражає душу, перше, що він робить - знищує любов в душі. Коли він досягне цього, він буде розпалювати в цій душі страшенну ненависть, яка викликає розділення.
    Розділення і незгода, натхненні ненавистю, можуть спонукати до безрозсудних дій однієї душі проти іншої. Ці наповнені ненавистю дії дуже часто можуть призвести до страшної жорстокості і навіть вбивства. Гріх гордині поселяється в душах, які відкривають себе дияволу, і наслідком цього стає жорстоке честолюбство і жадоба. Але там, де є любов, там є Присутність Бога.

Любов перемагає, тому що вона є Даром від Бога і має силу знищити зло. Любов не є егоїстичною. Любов щедра, всепрощальна і незаплямована гріхом гордині. Ви повинні просити Бога, кожен день, про Дар Любові, і коли ви отримуєте її, використовувати в якості броні проти ненависті.
    Любов, коли вона присутня в чистій душі, притягує до себе ненависть тих душ, які викинули Бога зі свого життя. Вони не можуть терпіти Боже Світло, яким світяться душі тих, хто наповнений Божою Любов'ю.

Йдіть тепер зі знанням того, що Любов треба використовувати для допомоги душам всіх тих, хто гостро потребує Моєї Допомоги. Будь ласка, моліться цю Молитву Хрестового Походу про Дар Любові.

Молитва Хрестового Походу ( 129 ) про Дар Любові:

О, Боже, будь ласка, наповни мене Своєю Любов'ю.
    Допоможи мені поділитися Даром Любові з усіма, хто потребує Твого Милосердя.
    Допоможи мені любити Тебе більше.
    Допоможи мені любити всіх, хто потребує Твоєї Любові.
    Допоможи мені любити Твоїх ворогів.
    Дозволь мені використати любов, якою Ти мене благословляєш, для того, щоб наповнити нею серця всіх, з ким я спілкуюсь.
    З Любов'ю, яку Ти вливаєш в мою душу, допоможи мені подолати все зло, навернути душі і перемогти диявола і всіх його нечестивих поплічників, які намагаються знищити Істину Твого Святого Слова. Амінь.

Я Є Любов.
    Якщо ви по-справжньому любите Мене, Я наповню вашу душу ще більшою любов'ю і з цією любов'ю ви допоможете мені врятувати світ.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-destroy-evil/

Vic1970
    Guest

Типово

Сектоведы и психологи рассказали нам о том, как можно распознать человека, который попал в сети культовых организаций. По словам сектоведа Виктора Чернышева, чем раньше в семье заметят, что родственник в секте, тем больше шансов его спасти. Тут важно разузнать, в какой именно организации состоит человек, чтобы знать, с кем бороться и надо ли это делать.
    «Признаки вступления — сомнительная литература с изображением оккультных символов, цитирование Библии в ответ на обыденные вопросы, резкая смена поведения (например, человек становится замкнутым и перестает участвовать в семейной жизни, также он может стать агрессивным и «пилить» родных, пытаясь привести их в секту), меняется манера одеваться — или тщательно следит за собой, чего раньше не было, или стал безразличным к тому, что одевает», — поясняет доцент Чернышев.
    Вера Тимченко — психолог, которая работает с жертвами таких организаций, говорит, что в секты зачастую уходят из-за того, что в семье нарушены взаимоотношения. «Поэтому для начала крайне важно разобраться, в чем первоисточник. Нельзя идти на конфликт. Необходимо дать родному человеку понять, что он нужен дома, что о нем беспокоятся, доказывать это и словами, и поступками. Затем надо навести справки о той организации, в которой он состоит, и найти людей, которые из нее вышли (можно пойти на хитрость и узнать у членов секты, возможно, кто-то расскажет о тех, кто «не смог быть с ними»), понять, как им это удалось. Важно создать дома такую обстановку, в которой родной вам человек чувствовал бы себя лучше, чем в секте. Тогда есть шансы, что он посчитает секту для себя ненужной», — говорит Тимченко.
    По словам экспертов, секты «берут» тем, что создают ощущение нужности и любви. «Приведу такой пример. Молодая девушка ушла из дома потому, что муж давил на нее, мол, она обязана ему тем, что он выбрал ее себе в жены. Одновременно с этим родители девушки убеждали ее в том, что она им многим обязана, поскольку они дали ей жизнь. В итоге она ушла в секту, где ей говорили, что ее ценят и любят. Сейчас она уже избавляется от этой зависимости благодаря тому, что получает психологическую помощь. Родные поняли свою ошибку, изменили поведение, стали более внимательными».

Дописів
    1 517

Типово

Мільярди людей будуть насолоджуватися життям вічної слави в Присутності Бога

Неділя, 24 листопада 2013, 16:45

Моя ніжно улюблена донечко, коли Я прийду, щоб принести полегшення людству від болю, який воно переживає через відділення від Бога, всі люди повинні бути вдячними за це Велике Милосердя. Завдяки йому мільярди людей будуть насолоджуватися життям вічної слави в Присутності Бога.

З цим великим Актом Милосердя Я принесу величну новину славної Обіцянки, що Моє Друге Пришестя — яке буде слідувати невдовзі після Попередження - завершить Божий План для Його дітей. Всі душі отримають Дар Мого Милосердя, але не всі приймуть його. Тим, хто не прийме цей дар, буде дано ще зовсім мало часу, щоб вирішити, яке життя вони хочуть. Вони можуть обрати або повноцінне і досконале життя тілом і душею в Моєму Новому Раю або життя без Бога. Ті, хто розуміє, що Я пропоную, нізащо не повинні відмовлятися від такого Дару. Ті ж, хто відкине Мене, у такий спосіб погодяться на поглинання їх в темряву, вважаючи, що це не має ніякого значення. Але вони не знають, що вони будуть відчувати жахливий біль, коли вони остаточно відділяться від Мене. Вони опиняться в непроглядній безодні, де вони не побачать нічого. Вони не матимуть нічого. Все, що вони відчуватимуть — це шалений вогонь, який буде пронизувати їх, наче мечем, і триватиме це вічно.

Відділення від Бога сталося, коли Люцифер спокусив Адама і Єву через гріх гордині. Гріх гордині є першопричиною всякого гріха і тим, що пов'язує людину із сатаною. Коли Я прийду, щоб повернути Мій Престол, цього розділення більше не буде. Ті, хто живуть для Мене, зі Мною і в Мені, об'єднаються, як одно. Але в день, коли Я, нарешті, прийду і буду судити світ, ті, хто відділився від Мене і хто буде продовжувати відкидати Мене, досвідчать остаточного кінця, в якому Я вже не буду більше присутнім. В якому Я вже не зможу їх втішити. Повернути їх назад. Тоді вони будуть переживати вічний біль і страждання разом зі звіром і всіма його демонами у вогнях Пекла.

Я не хочу вас налякати, шокувати чи спричинити вам страждання, але щоб ви розуміли можливі наслідки, Я повинен сказати вам Правду. Так багато з вас не вірять в існування Пекла. Ви не вірите, тому що вас так довго вводили в оману. Рай, Пекло і Чистилище існують. В останній день залишаться існувати тільки дві реальності - Новий Рай, коли Небо і Земля стануть одним, і безодня, якою є Пекло.
    Істину важко прийняти, але не знаючи Істини, ви не зможете вибрати свою долю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...esence-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Вороги Бога вчинять жахливі святотатства перед тим, як вони осквернять Пресвяті Дари

Понеділок, 25 листопада 2013, 17:25

Моя дитинко, під час захоплення Церкви мого Сина ряд подій буде розгортатись точнісінько так само, як це відбувалось під час Його Розіп'яття.

Неймовірний галас стоятиме тоді, коли вороги Бога візьмуть Його Тіло і збезчестять Його. Вони будуть радіти і виголошувати величні декларації, нестримно аплодуючи при цьому самозванцям, яких буде чутно по цілому світу, тому що це буде доброю нагодою схилити на свій бік багатьох запеклих недругів і колишніх ворогів Церкви мого Сина. Все нові і нові заяви щодо пояснень Найсвятішого Слова Мого Сина будуть вивергатись з їх вуст. Багато брехні, так підступно замаскованої, що здаватиметься розумною, буде використано для того, щоб звабити Божих дітей в цю оновлену церкву. Всякий гріх буде виправданий для того, щоби більше сторонніх людей вітати в храмах Божих, доки їхні стіни врешті не заполонить цілковите сум’яття.

Коли вони, цеглинка за цеглинкою, будуть розбирати Церкву мого Сина, залишок найвірніших моєму Сину буде змушений покинути її. Всі аргументи, вчинки і виправдання, представлені тими, хто залишаться вірними Церкві Мого Сина, будуть відкинуті. Це буде мовчазне Розп'яття, схоже до того, яке мій Син пережив, коли Він страждав лишень злегка зітхаючи. Голоси тих, хто продовжуватиме проголошувати Істину, зовсім не будуть висвітлюватись в засобах масової інформації. Не отримають ніякої уваги. Навіть якщо їм вдасться зробити так, щоб їх голос був почутий — за це вони будуть демонізовані.

Я закликаю всіх тих, хто любить мого Сина і хто розуміє, що ці знаки були передбачені, продовжувати служити моєму Синові. Багато священиків, замість того, щоб боротися за свою віру і залишатись вірними моєму Синові, відійдуть. Інші не здадуться і забезпечать Хлібом Життя всіх тих, хто буде шукати Істинну Присутність мого Сина.

Вороги Бога вчинять жахливі святотатства перед тим, як вони осквернять Пресвяті Дари. А коли вони здійснять це, тоді вони підготують трон, на якому сидітиме антихрист.

Моліться, моліться, моліться, щоби ті з вас, хто знає Правду, змогли втішити тих, хто буде сильно страждати через найбільше в історії Церкви мого Сина, Ісуса Христа, відступництво, яке розгортається зараз перед вами.

Смуток мій великий і Серце моє болить від нечестивого обману, якому піддадуться навіть ті, хто ніжно любить мого Сина. Їхні страждання будуть найважчими.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...tabernacles-2/

Дописів
    1 517

Типово

Незабаром Небеса оголосять фінальну частину Великого Божого Плану по спасінню людства

Вівторок, 26 листопада 2013 , 12:53

Моя ніжно улюблена дочко, Я хочу, щоби всі ті, кого переслідують в Моє Ім'я, зрозуміли, чому це відбувається. Запам'ятайте: Моя Смерть на Хресті і пережиті Мною страждання були для того, щоб Я міг позбавити людство від рабства звіру. Знайте, що Мій Хрест, якщо вам випаде нести його, є дуже важким тягарем. Якщо ви візьмете Мій Хрест - вас будуть ненавидіти не тільки нечестиві, але і святі люди, які щиро люблять Мене, але яким не вистачає проникливості.

Якщо ви візьмете Мій Хрест і житимете за Моїм Вченням, вас будуть зневажати. Якщо ви візьмете Мій Хрест, проголошуючи Істину, яка міститься в цих Повідомленнях, вас будуть принижувати і ненавидіти більше, ніж будь-кого з Моїх учнів до вас. Жодна інша Місія з часу Моєї Смерті на Хресті не зрівняється з цією, останньою Місією, схваленою Моїм Небесним Отцем. Якби це було не так, то на неї б просто не звертали уваги. Натомість, Моє Слово буде почуте в кожному куточку Землі і Силою Святого Духа його почують усі, в тому числі Мої вороги. Ніхто не проігнорує Моє Слово, тому що цього просто не може бути. Бо жодна людина, незалежно від стану її душі, коли почує Слово Боже, не зможе не відреагувати якимось чином. Любов до Мене оволодіє тими, хто дозволить Мені досягнути їхніх сердець, але також вони будуть переповнені враженнями, бо тільки Голос Божий здатний викликати таку реакцію.

Ті з вас, хто чує Мене зараз — мусите слухати. Будь ласка, візьміть Мій Хрест, незалежно від того, наскільки важким він є. Цей Хрест виснажить вас, але принесе плоди прощення для Моїх ворогів, чиї душі Я бажаю спасти. Ваше переслідування може бути важким, може принести вам горе і печаль, але знайте, що воно спричинене тим, що ви робите Мою Справу. Моя Справа, коли нічим не заплямована, приносить жахливі страждання тим, хто відповідає Мені. Однак, знайте, що ваші страждання будуть короткими і скоро забудуться, так як незабаром Небеса оголосять фінальну частину Великого Божого Плану по спасінню людства. Тоді світ буде оновлений і Божа Любов буде поширюватися, допоки не звершиться Воля Божа.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...save-humanity/

Vic1970
    Guest

Типово

Spoiler Spoiler: Секты 
    Библейская школа “Помазание Обилия и Избытка” - Одна из самых страшных для человека смесей харизматики и сетевого маркетинга. Руководитель: Ремез Олег Александрович.
    Домашняя группа исцеления Ирины Беловой-Сморж(Объединение "Посольство Божье") - так называемая домашняя группа для больных раком и их родственников. Одна из групп секты "Посольства Божьего"("ПБ") Сандея Аделаджи.
    Секта "Свет Евангелия"(ЦЕХБ) - действует в г. Доброполье, Донецкой области. Руководитель: Иванилов С.А.
    Секта "Слово пробуждения"(Церковь Полного Евангелия) - Дочерняя "церковь" Кировоградской "церкви" Полного Евангелия "Слово Пробуждения". Действует в г.Помошная, Добровеличковского р-на,Кировоградской обл. Руководитель: Валерий Якутин.
    Межконфессиональное служение благовестия - одна из самых наглых киевских сект. Стиль вербовки новых адептов - так называемая проповедь. Действует секта в городском транспорте, в частности: в метро, а также в электричках и на улицах столицы. Ее можно назвать скорее "братством", так как все ее "проповедники" называют себя братьями(брат Сергей, брат Андрей, брат Саша).
    Секта "Ассамблея Божья"(Всеукраинский Союз ЦХВЕ) - действует в г.Мариуполь, Донецкой обл. Руководитель: Млянюк Николай Борисович.
    Христианское молодёжное общество "Альфа и Омега" - молодежная секта. Была организована в 2005 году в городе Шостка. Действует в Днепропетровске. Руководитель: Жовнир Михаил Яковлевич.
    Секта "Новая жизнь"(Церковь Полного Евангелия) - действует в г.Новоукраинка, Кировоградской обл. Руководитель: Торганский Алексей.
    Секта "Возрождение"(ЦХВЕ) - действует в г.Волноваха, Донецкой обл. Руководитель: Иван Котенко.
    Секта "Стена"(Объединение "Посольство Божье") - является одной из "церквей" секты "Посольство Божье". Действует в г.Харькове.
    Руководитель: Токарев Сергей Владимирович.
    Секта "Источник жизни"(ЦХВЕ) - направлена на "работу" с молодежью. Действует в г.Запорожье. Руководитель: "епископ" Гащенко Сергей Василиевич.
    Секта "Знамение"(Церковь Полного Евангелия) - действует в Киеве. Руководитель: Ибисо Бриггс.
    Секта "Слово Жизни"(Украинская Христианская Евангельская Церковь) - действует в г.Луганске.
    Секта "Печерская церковь"(Украинская Христианская Евангельская Церковь) - действует в Киеве. Относит себя к Украинской Христианской Евангельской Церкви.
    Еврейская мессианская община г.Смела(Мессианская Община) - действует а г. Смела, Черкасской обл. Эта секта - лже-пародия иудаизма. Также занимается "реабилитацией" нарко и алкозависимых. Имеет в своем составе Киевскую мессианскую общину, Общину в г.Бердичев, Центр восстановления личности "СВОБОДА".
    Секта "Христианская церковь "Силоам"(ЦХВЕ) - действует в г. Бердичев, Житомирской обл. Руководитель: Крицкий Николай Григорьевич.
    Секта "Христианская церковь "Дом Славы Отца"(Церковь Полного Евангелия) - действует а г.Васильков, Киевской обл. Руководитель: Рожнятовский Сергей Иванович.
    Секта "Благодать"(ЦХВЕ) - действует в г.Луцк. Руководитель: Прохор Анатолий Степанович.
    Секта "Христианская Церковь Христа спасителя"(ЦХВЕ) - действует в г.Донецк. Основана в 1989 году Зайцевым А.В. и Дубом Е.С. - бывшими членами секты "Филадельфия". Руководитель: Зайцев Александр Владимирович.
    Секта Церковь полного Евангелия "Слава Божья"(Церковь Полного Евангелия) - действует в г. Сумы. Является действительным членом Ассоциации "Благая Весть". Президент: старший пастор Рик Реннер. Руководитель: Кузьменко Валерий Афанасьевич.
    Евангельские свободные церкви Украины(ЦХВЕ) - действует в Днепропетровске. Руководитель: Кузьмич Владимир Владимирович.
    OЦХВЕ Дом молитвы "Вифезда"( Всеукраинский Союз ЦХВЕ) - действует в г.Кривой Рог, Днепропетровской обл. Руководитель: Мельник В.И.
    Секта "Возрождение"(Объединение "Посольство Божье") - действует в г.Тернополь. Имеет филиалы в Бережанах и Подволочиске. Руководитель: Богдан Мудриевский.
    Секта "Свет Зори"(Церковь Полного Евангелия) - действует в г.Кузнецовск, Ровенской обл. Руководитель: Юрий Рабый.
    Секта "Церковь Иисуса Христа" - действует в Ясиноватая, Донецкой обл. Руководитель: Леонид Григорьевич Ребро.
    Секта "Посольство Божье" в Крыму(Объединение "Посольство Божье") - действует в г.Симферополь, Крым. Дочерняя "церковь" "Посольство Божье". Региональная "церковь", которая под собой имеет 18 дочерних сект Крыма. Руководитель: Антон Литвин.
    Служение помощи наркозависимым "Слово Жизни"(Украинская Христианская Евангельская Церковь) - действует в г. Севастополь, Крым.
    Секта "Посольство Божье, Церковь Прославления" (Объединение "Посольство Божье")- действует в г.Одесса. Входит в состав сандеевской секты "Посольство Божье". Сектой проводится работа с различными слоями общества: оставленными детьми (младенцами); детьми из неблагополучных семей, подростками; алко-, наркозависимыми людьми и их родственниками; людьми преклонного возраста; бездомными; людьми, которые находятся в местах лишения свободы; ВИЧ-инфицированными, ТБЦ – СПИД больными. Руководитель: Виталий Павлович Козаченко
    Секта "Церковь Назарянина"(Церковь Назарянина) - действует в г. Запорожье. Руководитель: Тахтай Андрей Александрович.
    Секта "Христианская Библейская Церковь" - действует в Чернигове. В секте действует детский клуб “Крепость”, а также издательство InLumine. Руководитель: Ноттс Джейкоб.
    Секта "Новое поколение"(Объединение "Новое Поколение") - действует в г.Павлоград, Днепропетровской обл. Входит в состав "нового поколения" Ледяева. Руководитель: Чиганцев Александр.
    Секта "Поколение пробуждения"(Церковь Полного Евангелия) - действует в г.Сумы. Ведет передачу "Как жить и не умирать" на ТРК "Видикон". Руководитель: Чечель Дмитрий Васильевич.
    Секта "Новое поколение" в г.Севастополь(Объединение "Новое Поколение") - поместная харизматическая секта "Новое Поколение". Принадлежит к движению харизматических сект «Новое поколение» с базовой "церковью" в Риге, Латвия. На Украине базовая "церковь" "Новое Поколение" расположена в Первомайске. Руководитель в Севастополе: Коломоец Сергей Михайлович.
    Секта "Свет Пробуждения"(ЦХВЕ) - действует в г.Одесса. Руководитель: Анисимов Евгений.
    Секта "Посольство Божье" г.Ровно(Объединение "Посольство Божье") - дочерняя секта "Посольства Божьего" в Киеве. Руководитель: Погуляйло Сергей Васильевич.
    Секта "Слово веры"(Объединение "Посольство Божье") - действует в г.Борисполь. Входит в состав "ПБ" в Киеве. Активно действует в разных сферах: общественной, социальной, милосердии и др. Руководитель: Мовсисян Армен Вагинакович.
    Секта "Царство Бога" - действует в г.Днепропетровск. Возможно входит в состав секты "Город света" Масона. Руководитель: Таран Андрей.
    Секта "Церковь Христова"(Церковь Христова) - действует в г.Кременчуг, Полтавской обл.
    Секта "Благодать"(Церковь Полного Евангелия) - действует в г.Днепропетровск. Руководитель: Кособоков Константин.
    Община "Семя"(Церковь Христова) - действует в г.Долина, Ивано-Франковской обл.
    Секта "Глубокая Христианская Жизнь"(ЦХВЕ) - действует в Киеве. Руководитель: Криниченко Евгений Валентинович.
    Интернет служение "Божьи послы" (Объединение "Посольство Божье")- действует в г.Киеве.
    Секта "Эммануил"(Церковь Полного Евангелия) - действует в г.Днепродзержинск, Днепропетровской обл. Основана в 1998 году. Основные "служения": евангелизационное, молитвенное, реабилитации, профилактика, молодежное и подростковое служение, газетное, телевизионное, тюремное, служение разрушение проклятий(?). Руководитель: Шипилов Вадим Вячеславович.
    Союз Свободных Церквей Украины - межконфессиональное "Высшее учебное заведение" предоставляет "качественное" теологическое и практическое образование для помощи служителям поместных церквей. Действует в Киеве. Руководитель: Анатолий Владимирович Глуховский.
    Секта "Свет миру"(ЦХВЕ) - действует в г.Котовске, Одесской обл. Руководитель: Новиков Игорь Валентинович.
    Духовный Центр Евангельських Христиан Украинской Христианской Церкви "Ассамблея Бога"(ХВЕ Ассамблеи Бога) - действует в г.Кременчуг, Полтавской обл. Руководитель: "епископ " Александр Фёдоров.
    Музыкальное Служение Церкви Сион(Объединение "Новое Поколение") - действует в г.Днепропетровске. Руководитель: Исабеков Олег Борисович.
    Заочный Библейский Курс "ONLINE"(Церковь Христова) - поле деятельности - интернет. Регистрация в Донецкой обл, Амвросиевком район, г.Амвросиевка. Руководитель: Администратор: Гут Николай Николаевич.
    Газета "Відвага"(ЦХВЕ) - издается в г.Ровно. Руководитель: Гукасян Сано Тигранович.
    Секта "Святая Троица"(ЦХВЕ) - действует в г.Луганск. Миссионерская "Церковь". Центральная в г.Луганск, дочерние в области (г. Беловодск, г. Вахрушево, г. Молодогвардейск, г. Новопсков, с. Белоскелеватое, с. Новобелая, с. Радостное, с. Лысое). Руководитель: Торопчин Степан Викторович.
    УХЕЦ(Украинская Христианская Евангельская Церковь) - действует в г.Котовск, Одесской обл. Руководитель: Кан Роман Филиппович.
    Объединение Евангельских Церквей Украины(ЦХВЕ) - действует в Киеве. Руководитель: Масон Дмитрий Владимирович.
    Секта"Слово Жизни"(ЦХВЕ) - действует в г.Симферополь, АР Крым. Руководитель: епископ Бодю Дмитрий Сергеевич.
    PREACH.COM.UA - проповеди - интернет-проповеди. Руководитель: Масон Дмитрий Владимирович.
    Международная миссия "Евреи за Иисуса" - действует в г.Днепропетровске. Руководитель: Болотов Валерий.
    Секта "Скала Спасения"(Церковь Полного Евангелия) - действует в г.Красилов, Хмельницкой обл. Руководитель: Пасичник Юрий Владимирович.
    Секта "Свет жизни"(Церковь Полного Евангелия) - действует в г.Полтава. Руководитель: "епископ" Лаптев Дмитрий Анатольевич.
    Секта "Слово Благодати"(Объединение "Посольство Божье") - действует в Киеве. Насчитывает 232 человека. Руководитель: Белоножко Андрей Анатольевич.
    Харьковский Христианский Центр(ЦХВЕ)- действует в г.Харькове. Руководитель: Коваленко Петр Иванович.
    Секта "Божий Мир"(Всеукраинский Союз ЦХВЕ) - действует в Киеве. Основана в 1996 году командой студентов Киевского Библейского Института. Руководитель: Кулакевич Юрий Петрович.
    Прославляйте Господа все народы(ЦХВЕ) - действует в Суммах. Руководитель: Аврааменко А.Б.
    Христианский сайт "Мир Вам!"(ЦХВЕ) - интернет-проект.
    Секта "Слово Жизни" в г.Геническ(Церковь Полного Евангелия)- занимается нарко- и алко- зависимой молодежью. При секте есть реабилитационный центр в котором на данній момент находиться около 300 человек. Руководитель: Кулиш Денис.
    Секта "Вера. Надежда. Любовь." (Всеукраинский Союз ЦХВЕ) - находится в г.Глухов, Сумской обл. Руководитель: Владимир Гладкий.
    Магазин. Библия для тебя (Всеукраинский Союз ЦХВЕ) - действует в Херсоне.
    Мастерская "Храм"(Объединение "Посольство Божье") - действует в Киеве. Мастерская "Храм" зарегистрирована как частное предприятие в 2001 году Ириной Беловой-Сморж. За шесть лет спроектировано более 70 жилых, офисных, торговых и др.объектов (квартиры, коттеджи, кафе, оздоровительные комплексы), большая часть которых построена. Руководитель: Белова-Сморж Ирина Николаевна.
    Община Церкви АСД в г.Цюрупинске(АСД) - действует в г.Цюрупинск, Херсонской обл. Руководитель: "пресвитер" Вишневский Иван Арсентьевич.
    Секта"Церковь Христова"(Церковь Христова) - действует в г.Запорожье. Руководитель: "апостол" Горев Юрий Сергеевич.
    ЦХВЕ в Мариуполе - руководитель: Франчук Владимир Иванович.
    Церковь ХВЕ в с.Тарасовка(ЦХВЕ) - действует в с Тарасовка, Киево-Святошинского р-н, Киевской обл. Руководитель: Манелюк Сергей Владимирович.
    ОЦ ХВЕ(ЦХВЕ) - действует в г.Корюковка, Черниговской обл. Руководитель: Пилипенко Василий Иванович.

Дописів
    1 517

Типово

Вибрані Божі душі завжди відчуватимуть багато болю, переслідувань, страждань, насмішок та знущань

П'ятниця, 29 листопада 2013, 16:45

Моя ніжно улюблена донечко, коли ти запитуєш, чому Я, Ісус Христос, дозволяю страждання у світі, тоді ти повинна зрозуміти Божу Волю. Багато людей страждають у світі зараз, як це було і у всі часи.

Причиною страждань є той факт, що гріх створює розділення серед людей. Гріх віддаляє людину від Бога і, як результат, людина буде грішити проти людини. Я дозволяю страждання, тому що це сприяє зближенню душ зі Мною через очищення, яке такі душі переживають. Страждання не приносять Мені втіхи. Натомість, Я Присутній у кожній душі, яка змушена терпіти біль і муку. Такою є Воля Божа, що певні душі страждають більше за інших, тому що через їх жертви ті душі, які в меншій мірі заслуговують Мого Милосердя, можуть бути врятовані.

Я страждав добровільно під час Моїх Страстей, але Мій Біль і Смирення дозволили перемогти більшу частину влади сатани. Сатана ніколи не упокориться, бо це неможливо. Але через смирення, яке виникає з болю страждань, душі можуть зменшити його владу над іншими. Вибрані Божі душі завжди відчуватимуть багато болю, переслідувань, страждань, насмішок та знущань. Такі душі є найближчими до Мене, і Я використаю їхню жертву, щоби привернути ті душі, які найбільше потребують Мого Милосердя, в притулок Спасіння.

Цей урок є дуже важким для всіх вас, хто любить Мене, бо може здаватися несправедливим. Але знайте, що страждання робить вас ще ближчими до Мене і принесе вам Вічне Життя зі Мною в Раю. Ніколи не звинувачуйте Бога за страждання в світі, бо вони викликані, в першу чергу, падінням людського роду, коли Божі діти піддалися гріху гордині.

Гординя - корінь усякого гріха і причина більшості страждань у світі. Гординя призводить до всіх інших гріхів, створює розділення і брак справедливості у світі. Будьте впевнені, що дуже скоро світ, нарешті, отримає справжнє розуміння Божої Волі. І від того часу людська воля схилиться у повазі до Святої Волі Мого Отця. Але допоки прийде цей день - коли людина позбавиться гордині і упокориться перед Господом Богом, Всевишнім — страждання не припиняться.

Коли світ нарешті прийме Правду і Мою Обіцянку прийти знову, я витру кожну сльозину з ваших очей. Я піднесу у славі живих і мертвих, і вони будуть велично царювати на Новому Небі і Новій Землі, які стануть одним у Мені. Коли ви переносите страждання, перебувайте в мирі, бо вже скоро воно закінчиться.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-souls-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Стратегія сатани — спочатку обдурити і ошукати віруючих, а потім знищити їх

Субота, 30 листопада 2013, 15:50

Моя ніжно улюблена донечко, Я так люблю світ. Як Я сумую по кожній душі, яка є втраченою для Мене в цей час. Я буду, Я обіцяю, відшукувати всі ці душі і старатись залучити їх до Мого Божественного Милосердя. Я бажаю, щоб Моя Присутність, Моя Любов і Моє Співчуття були відомими всім. Мої Сльози в цей час, який Я виявляю тобі, Моя дитинко, проливаються за тих, хто відкине Моє Божественне Втручання і, як наслідок, порине з головою в пустоту нечестивої брехні.

Мої Страсті тепер повторяться - Моє Тіло буде піддано новому бичуванню, коли погани, які прийдуть з фальшивими гаслами миру, любові та смирення, розтопчуть Мою Церкву і потім розіпнуть її. Мудрі духом будуть знати Правду. Війна буде важкою і головний трофей, необхідний армії сатани, це душі всіх Божих дітей.

Душі віруючих будуть першою мішенню сатани і на них він зосередить всі свої сили. Стратегія сатани — спочатку обдурити і ошукати віруючих, а потім знищити їх. Невіруючі мало цікавлять Сатану, бо він вже здобув їхні душі, і вони слабо опираються йому. Мій Отець не буде стояти в стороні і дивитися на цей жах, який був передбачений. Ви будете свідками багатьох чуд, закликів і Втручань з Небес під час розгортання фінальної битви - найбільшої духовної війни всіх часів.

Ті, хто віддає перевагу інтелекту, не зрозуміють Істину, бо вони будуть аналізувати реальність їх створення за допомогою людської логіки. Ті, хто має у серці чисту любов до Бога, приймуть Істину, навіть якщо вона збентежить їх, бо їхні серця належать Богові, і вони будуть благословенні Даром проникливості.
    Ті, хто бореться проти Божого Слова і Втручання Мого Отця, і хто намагається перешкодити Йому спасати душі, будуть жорстоко покарані.

Оскільки битва за душі триває, ви повинні завжди звертатися до Мене і просити підтримувати вас, захищати вас і втішати вас. Якщо ви будете зі Мною, ви терпітимете це жахливе запустіння із спокоєм, який здивує вас. Але якщо ви не можете вірити і повністю довіритись Мені, тоді ви не зможете перетерпіти ці випробування, які очікують Мою Церкву - такими болючими вони будуть.

Ви не повинні ніколи забувати, що Бог — Всемогутній, і що Сатана не може перемогти в цій війні за душі. На жаль, багато людей не будуть достатньо сильними у своїй вірі або не зможуть розпізнати обман, з яким вони зіштовхнуться в Моє Ім'я, і вони ніколи не будуть здатні спокутувати свою провину переді Мною.

Ці душі викликають в Мене таку гірку печаль в цей час.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...destroys-them/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Я прошу, щоб ви зараз розпочали Новенну Спасіння

Неділя, 1 грудня 2013, 16:12

Моя дитино, жінка, зодягнена в сонце, це я, і це є сонце, яке представляє собою Світло Бога у світі. Без сонця немає Світла. Без Світла немає Життя. Без Бога є тільки смерть.

Моя роль як Матері Спасіння, в якій я буду допомагати моєму Синові у цій Його останній Місії, Його остаточному Плані для завершення Завіту Його Отця, щоб принести спасіння кожній душі, означає, що я буду робити все, що можу, аби принести йому душі, яких Він так потребує. Я бажаю, щоб було відомо, що я була призначена не тільки Царицею Небес, але і Царицею над дванадцятьма колінами Ізраїля. Дванадцять країн царюватимуть у Новому Єрусалимі. Дванадцять зірок на моїй короні, які були розміщені на моїй голові моїм улюбленим Сином, Ісусом Христом, під час моєї Коронації, означають це пророцтво. Кожна з цих зірок символізує одну з дванадцяти країн, які будуть розвиватися в Судний День.

Всі душі, в тому числі ті, які воскреснуть з мертвих, а також ті, які живі сьогодні у світі, і які залишаться в Світлі Бога, перейдуть у Нове Небо і Нову Землю. Вони об’єднаються як єдине ціле, в союзі з моїм Сином, і вони будуть відроджені в досконалому тілі і душі, так само як це було, коли мій Син воскрес із мертвих. Цей стан досконалості є Найбільшим Даром від Бога, і доводить, наскільки милосердним Він є. Це спасіння, обіцяне моїм Сином, коли Він терпів Агонію на Хресті. І через Його велику Любов до людства Він бажає врятувати всі душі, і особливо ті, які втрачені для Нього.

Зараз я даю всім вам особливий Дар, благословенний моїм Сином, щоб усім душам був наданий захист від вогню Пекла і було дароване спасіння. Мій Син бажає, щоб врятувалася кожна душа, незалежно від того, які тяжкі їхні гріхи. Я прошу, щоб зараз ви розпочали Новенну Спасіння. Ви повинні негайно розпочати її і продовжувати її так, як я повідомляю вам, до кінця часу. Ви повинні читати цю Молитву повних сім днів поспіль протягом одного календарного місяця, починаючи з Понеділка, в ранковий час. Ви повинні читати її три рази на день протягом кожного із семи днів, і в один з цих днів ви повинні постити. Дотримуючись посту, ви повинні мати лише один основний прийом їжі протягом дня, а тоді, інші два рази, споживати лише хліб і воду.

Цю молитву ви повинні вимовляти протягом кожного із семи днів.

Молитва Хрестового Походу ( 130 ) Новенна Спасіння Хрестового Походу:

Моя улюблена Матінко Спасіння, будь ласка,здобудь для всіх душ, Дар вічного спасіння через Милосердя твого Сина, Ісуса Христа.
    Завдяки Твоєму заступництву, я прошу Тебе про молитву, щоб звільнити всі душі від рабства сатани.
    Будь ласка,попроси Твого Сина проявити Милосердя і прощення для тих душ, які відкидають Його,кривдять Його їхньою байдужістю і які поклоняються лжевченням та неправдивим богам.
    Ми молимо тебе дорога Матінко, випроси ласки, щоб відкрити серця тих душ, які найбільше потребують Твоєї допомоги. Амінь.

Моя обіцянка допомогти моєму Синові, Ісусові Христові, в Його Плані для людства - зібрати разом всіх вас, які визнають мою роль як Посередниці Всіх Милостей і Співвідкупительниці, щоб весь світ міг об'єднатися як одно в союзі з Ісусом Христом, вашим Спасителем і Визволителем.

Іди з миром. Я завжди буду молитися за вас, дорогі діти, і я завжди відповідатиму на ваш заклик, щоб спокутувати людство в очах Бога.

Ваша Мама,
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-salvation/

Дописів
    1 517

Типово

Я ніколи не ходитиму знову у плоті

Вівторок, 3 грудня 2013, 19:45

Моя ніжно улюблена донечко, у всіх частинах світу ви почуєте про тих, хто кажуть, що вони прийшли в Моє Ім'я, і стверджують, що вони готують шлях для Господа - багато голосів, багато пророків, багато брехунів - всі вони без Влади Бога.

Будьте особливо уважними, коли чуєте пророка, який говорить, що він має обов'язок підготувати вас до Мого Другого Пришестя. Коли ви чуєте такі речі і вам кажуть, що я з'явлюся у світі в людському тілі і душі, знайте, що це не є Правдою. Я повторюю ще раз Моє Попередження для всього світу. Я ніколи не ходитиму знову у плоті. Вперше Я прийшов у плоті, але коли Я прийду вдруге, то це буде так само, як Я покинув Землю - у хмарах.

Незабаром вам покажуть величні акти, які будуть вважатися великими ділами в підготовці до Мого Другого Пришестя. Низку ретельно інсценованих чудесних зцілень буде представлено світу ворогами Бога, які казатимуть, що вони від Мене. Багатьох ці чуда так приголомшать, що вони піддадуться цьому нечестивому обману. Так багато чудес, величних актів — всі вони вважатимуться здійсненими Рукою Бога - переконають навіть скептиків, що сталося Боже Чудо. Великі почесті будуть віддаватися цим фальшивим представникам, які казатимуть, що вони ведуть Мій народ. Вже скоро світу відкрито оголосять, що ці самозванці є живими святими і незадовго після цього вони виведуть на сцену антихриста.

Усі ці приготування планувались протягом семи років і швидкість, з якою вводяться такі радикальні зміни, не випадкова. Моє Друге Пришестя стане темою постійних дискусій. Готуватися до цієї Великої Події попросять усіх, але буде багато помилок у Християнському вченні. Тільки ті, у кого відкриті очі, щоб бачити Істину і ті, хто не боїться Правди, розпізнають ці хиби. І для них це буде дуже важким тягарем. Серед усього цього галасу, щедрих похвал, які будуть сипатися на тих, хто вкрав Престол Мудрості, буде дуже мало розмов про Моє Святе Слово. Все, про що говоритимуть — це вагомість добрих справ. Жодного слова про зусилля у пошуку спасіння згідно з Божим Словом.

Коли нарешті секуляризований світ пом'якшиться і об'єднає зусилля з фальшивими самозванцями, які заволодіють Храмом Божим, надійде час для найбільшої гидоти. Це станеться, коли буде створено Храм, що стане престолом антихриста. На той час тих, хто поклонятиметься антихристу, буде мільярди. Ті, хто знає Правду, знає, що залишилось чекати не так вже й багато часу, проте, царювання звіра буде дуже коротким . І тоді буде чути трубу. Того дня вороги Бога будуть кинуті у вогняне озеро, як і було передбачено.

Пам'ятайте пророцтва. Все станеться так, як було передбачено - тих самозванців, які кажуть, що прийшли в Моє Ім'я, будуть любити, аплодувати і обожнювати. А тих, хто справді прийде в Моє Ім'я, будуть зневажати і ненавидіти. Але з їхніх вуст виходитиме Вогонь Духа Істини і через їхнє страждання спасеться багато тих, хто в іншому випадку не мав би шансу на спасіння.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-flesh-again/

Дописів
    1 517

Типово

Горе всім вам, самозванці, бо ви не приходите від Мене

Середа, 4 грудня 2013 , 10:30

Моя ніжно улюблена донечко, знайте, що кожне слово, яке виходить із Моїх уст, виходить з вуст Того, хто послав Мене. Всі попередження для світу через ці Повідомлення виходять від Того, хто є Всемогутній. Я приходжу в ім'я Мого Отця, і Він посилає Мене приготувати шлях, щоб освятити Землю перед великим Днем Мого Другого Пришестя.

Тільки Мій Голос приносить вам новини про те, що Мій Отець бажає, щоб знали Його діти. Тільки ці Повідомлення публічно проголошують Істину про двох нечестивих, які будуть розривати світ навпіл через велике відступництво. Ви ніде більше не почуєте правду про Моє Друге Пришестя, бо жодному з вас не було дано Влади говорити на весь світ від імені Того, Хто створив вас.

В той час, як справжній пророк кінця цього часу відкриває вам Правду, так і обманщик піднесе свій голос, як ягня, яке ніби-то говорить Правдиве Слово Боже. Тоді як цар Землі - диявол — протистоїть втручанню Небес, сотні фальшивих пророків появляться серед вас, і вони ніколи не скажуть вам Правду. Їх видіння і їх слова, які виникатимуть із їхньої власної уяви — і, в багатьох випадках, під впливом злого духа - обіцятимуть вам прекрасні речі, які ви хочете почути. Вони заспокоять вас, коли ви шукатимете спокою, але обмануть вас. Вони говоритимуть про мир там, де не буде миру, про Істину, коли звучатиме єресь, про рясні врожаї, коли настане голод. Ви ніколи не почуєте Правду, бо ці брехуни не захочуть накликати на себе ваш гнів.

Правда готує вас до важких часів, передбачених в Книзі Мого Отця. Вона дається вам, щоб зробити вас сильними. Але лжепророки, які блукають поміж вами, збаламутять вас і скажуть вам, що погане - це добре, а нечестиве - святе. Вони захищатимуть вовків, які хочуть пожирати душі Божих дітей. Їх слова любові і їх цитати зі Святого Письма будуть служити лишень тому, щоб обдурити вас. Тим не менш, багато з вас швидше приймуть брехню, ніж подивляться правді в очі.

Горе всім вам, самозванці, бо ви не приходите від Мене. Коли ви прийдете до Мене і скажете: "Але Ісусе, все, що ми хотіли зробити - це поширювати Добру Новину", - Я відкину вас, і ви будете вигнані. Ви зрадили Мене брехнею про місії, які Я ніколи не доручав вам. Ви відкидаєте Мене, протидіючи Мені, коли ви публічно заявляєте, що Моє Слово є брехнею.

Ніколи не намагайтеся встати на шляху Божої Влади, тому що Небеса відкриються, і ви будете першими уражені разом з лжепророком і звіром в останній день. Покарання впаде на всіх тих, хто стверджує, що прийшов в Моє Ім'я, і хто служить лише одній меті - втручатися і підробляти Боже Слово. В той час, як Битва Армагеддону наближається
    і ця страшенна війна готується армією Сатани проти Божих дітей, вам необхідно відійти в сторону, прямо зараз, тому що якщо ви цього не зробите, ви зіштовхнетеся з Гнівом Божим і ніякого Милосердя не буде ні вам, ні тим, хто проковтне брехню, яка виходить з ваших уст для того, щоб кинути виклик Істині.

Ваш Спаситель
    Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...-come-from-me/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Мій Син помер задля того, щоб врятувати ваші душі, а не звільнити вас від бід цього світу

Четвер, 5 грудня 2013, 14:00

Моя дитино, світ стане свідком здійснення пророцтв Ла Салетт, коли вороги Бога, як вовки одягнені в овечі шкури, піднімуться гордо в Церкві мого Сина на Землі і почнуть проголошувати єресі, про які я попереджала світ. Цей час прийшов.

Як і було передбачено, темрява вже зійшла на Церкву і цей план по захопленню душ віруючих буде продовжуватися, поки не осквернять Тіло мого Сина відповідно до плану антихриста. Що багато людей не знають — це те, що вороги Бога на чолі з антихристом — який ще зробить себе відомим - вірять в Бога. Вони не тільки вірять в Бога, але й через те, що вони ненавидять все, що пов'язано з Богом, вони будуть плести змову проти Його Планів підготувати світ до Другого Пришестя мого Сина, Ісуса Христа.

На кожне Слово, яке мій Син заявляє через ці Повідомлення, вони будуть протиставляти своє, імітуючи все, що Він говорить. Якщо мій Син каже готуватися вже зараз через прийняття Таїнств і молитви, вони, Його вороги, проситимуть також готуватися, але по-іншому. Заклик допомогти людству — бідним, переслідуваним — увага буде фокусуватися на цьому, а не на проголошенні Слова. Вони не будуть закликати вас молитися за ваші душі або за спасіння інших душ. Ні, замість цього, вас будуть просити допомагати цим душам з гуманітарної точки зору.

Коли ви не почуєте заклики до спасіння ваших душ від тих, хто заявляє, що представляє Церкву мого Сина, тоді ви будете знати в ваших серцях, що щось не так.

Мій Син помер задля того, щоб врятувати ваші душі, а не звільнити вас від бід цього світу,
    які будуть існувати доти, поки мій Син не звільнить Його Законний Престол, обіцяний Йому Богом Всевишнім. Ви ніколи не повинні забувати Слово Боже. Все, що має зараз значення - благати про спасіння всіх душ — незалежно від того, чи є вони царями чи жебраками.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...of-this-world/

Дописів
    1 517

Типово

Перш за все, Я - Бог Великого Милосердя

Субота, 7 грудня 2013, 14:25

Моя ніжно улюблена донечко, Я хочу, щоби всі ви, хто любить Мене, знали, що Я закликаю вас в цей час прийти до Мене, як маленькі діти, і стати навколішки переді Мною.

Відкрийте ваші серця і повністю довіртеся Мені. А тоді попросіть Мене — через Мою Любов до всіх вас проявити Милосердя до тих, хто відкине Мене під час Попередження. Будь ласка, моліться за ці бідні заблукані душі, які так віддалились від Мене, бо їм буде надзвичайно боляче відкрити своє обличчя перед моїм всевидящим Оком під час Просвітлення Совісті.

Я стогну від болю кожного разу, коли Я дивлюся на тих людей, які не знають Мене чи не розуміють, що відбудеться у світі, тоді як Мій Час вже близько. Це буде майже неможливим - підготувати ці душі, бо вони ніколи не відкриють свої вуха, щоб почути Істинне Слово Боже. Отож, ви повинні у своїх молитвах благати про Милосердя для них. І Я залию їх Милосердям, хоча це буде непростим завданням.

Я прошу весь світ почути цей Заклик сьогодні. Мій Час - Час для Бога, щоб, нарешті, явити Себе світу в найбільшому прояві з моменту, коли Моє Серце перестало битися на Хресті — вже зовсім близько.

Коли ті з вас, хто знає Мою Обіцянку повернутись, приходять до Мене, Я наполегливо прошу вас — моліться, будь ласка, не тільки за ваші власні душі, але і за душі проклятих. Запам'ятайте, що Я скажу вам зараз. В той день Я хочу, щоби ви просили Мене:

"Ісусе, я благаю про Милосердя за всіх тих, хто відкидає Тебе і хто найбільше потребує Твоєї допомоги. Амінь".

Коли ви просите Мене допомогти іншим - в той момент Я можу вилити особливу Благодать на тих, чия доля була знищена через обман диявола.

Перш за все, Я - Бог Великого Милосердя. Ніколи не забувайте, яким великим є Моє Милосердя, бо завжди залишається надія для тих, хто відпав від Мене. Не існує нічого, що Я би не зробив, щоб привести їх назад у Мої Люблячі Обійми. Допоможіть мені спасти їх.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...f-great-mercy/

Vic1970
    Guest

Типово

…Две симпатичные девушки, одетые в белое, стояли возле продуктового магазина, демонстрируя прохожим портрет женщины в такой же одежде – и вещали что-то о Боге… собственно, это и заставило меня к ним подойти, прислушаться и заговорить с ними – невзирая на предостережения более разумных граждан: «Девушка, не слушай их – нам в своего Бога верить надо!» Увы, в 15 лет далеко не каждый способен внимать голосу разума – и минут через пять я уже не сомневалась, что «наш» Бог, в которого следует верить – это некая «Мария-Дэви_Христос», во имя которой следует отказаться от всего земного, прежде всего – от своих близких. Это состояние длилось часа два или три (в течение которых я, по счастью, не успела уйти из дома или сделать ещё какую-нибудь глупость) – затем последовало нервное возбуждение, которое сменилось состоянием полного упадка, продолжавшегося около двух недель.
    В тот день я ещё не знала, как мне повезло! Я поняла это позднее, узнав из СМИ о судьбе людей, которых так называемое «Белое Братство» (известное также как «Юсмалос») удерживало под своим влиянием намного дольше…
    Именно тогда – в 90-е годы – наша страна и познакомилась с таким явлением, как тоталитарная секта. Народ, лишившийся духовной «точки опоры» в виде коммунистической идеологии, искал замену, таковой могла бы стать религия – но она была слаба после 70 лет воинствующего атеизма… а желающие заполнить «пустоту» найдутся всегда – тем более, если «заполнение» принесёт материальную выгоду…
    Но чаще всего всё же тоталитарная секта принимает вид религии. Схема весьма традиционна: появляется некий духовный лидер, объявляющий себя новым Мессией или на худой конец пророком, прогнозирует скорый конец света (обычно называется конкретная дата – в пределах ближайшего года), обещает погибель и вечное адское пламя всем, кроме немногих избранных… избранные, разумеется, те, кто последует за ним.
    Если же секта маскируется под что-то иное – психологическую или педагогическую методику, например – то всё равно при этом сохраняются черты религиозной веры в основную идею: она способна решить все проблемы, всё, что было до неё – неправильно, все, кто её отрицает – либо заблуждающиеся, либо враги… весь остальной мир во всех его проявлениях становится враждебным: рожать в роддоме – ни в коем случае! Лечиться у обычного врача – да никогда! Отдать ребёнка в школу – не приведи судьба!
    Каким образом тоталитарные секты добиваются полного повиновения своих членов, но в ход идут и более тонкие методы. Мне вспоминается телевизионный репортаж о секте «Аум Синрикё»: показали человека, поющего какую-то мантру – и показывали-то меньше минуты, а мелодический ход привязался так, что часа два не могла от него отделаться… совершенно очевидно, что если такую «привязчивую мелодию» слушать несколько часов – последствия могут быть более тяжёлыми! Психологический «код» может быть заложен в аудиозаписях, которые члену секты вменяется в обязанность регулярно слушать, в речах проповедников….
    Но какие бы методы ни применялись – результат всегда один: порабощённая воля, поломанная психика, «перевёрнутый мир» перед глазами («кругом враги, не верю никому кроме «пророка»). Даже человеку, порвавшему с такой сектой, нелегко вернуться к нормальной жизни: так, один пострадавший отправился в магазин за чаем – самое обычное действие, а для него оно оказалось не по силам и вызвало сильнейшее душевное потрясение: в магазине множество сортов чая – а самостоятельно принимать решения он не в состоянии!
    Что же делать, если ваш близкий человек попал под влияние тоталитарной секты?
    Прежде всего – не пытайтесь переубедить его: наверняка ему уже объяснили, что первейшие его враги – это самые близкие люди, которые попытаются отвратить его от «пути спасения», и ваши разговоры будут подтверждать этот тезис. Постарайтесь побольше узнать об этой секте (только так, чтоб человек об этом не знал). Обращайтесь с жертвой секты как с ребёнком: мягко, доброжелательно – но не давайте ему денег. Обязательно обратитесь к психологу (лучше, если это будет специалист по работе с жертвами сект), а если вы человек верующий – то и к священнослужителю.
    А чтобы самому не стать жертвой секты – помните: никто не знает и знать не может точных сроков Конца света, Иисус Христос никогда не требовал от своих приверженцев отписывать имущество в Его пользу, а лекарств, исцеляющих все болезни, и психологических методик, решающих все проблемы, не существует!

Дописів
    1 517

Типово

Я готую світ до Мого Другого Пришестя, і багато людей будуть ненавидіти Мене за це

Понеділок, 9 грудня 2013, 16:15

Моя ніжно улюблена дочко, ніхто не ображає Мене так, як ті, хто знає Моє Вчення, дане світові через Книгу Мого Отця, але хто інтерпретує Слово Боже так, щоб задовольнити свої власні бажання. Ті, хто намагається залякувати інших і хто знущається над іншими, використовуючи моє Святе Слово, роблять серйозну помилку. Вони не використовують Дар Любові, щоб поділитися Істиною. Замість цього, ненависть, спричинена гріхом гордині, пульсує в їхніх жилах. Хіба ви не знаєте, що Моє Слово вічне? Воно — дуже просте, так, щоби всі люди, навіть ті, хто народився з невеликим інтелектом, і ті, хто зовсім не знає Мене, могли зрозуміти, що Я кажу їм. Чому би Я надавав одне значення Мого Слова для одних, а якесь інше - для інших?

Виконуючи Заповідь Мого Отця Я готую світ до Мого Другого Пришестя, і багато людей будуть ненавидіти Мене за це.
    Ті з вас, хто вважає себе елітою, обраними або є самопроголошеними пророками, не достойні, щоб обтерти Мої Ноги, - бо ви наповнені ненавистю. Натхненні духом зла і такі горді - ви глухі до Істинного Голосу Святого Духа. Святий Дух ніколи не може опуститися на ваші затверділі, сповнені ненавистю душі, тому що ви - не від Мене. Ті з вас, хто розуміє Істину, що міститься в Найсвятішій Книзі, Біблії, знайте, що ви не повинні зловживати цим Великим Даром знання. Ви ніколи не повинні викидати з неї щось або щось додавати до неї. Також ви не повинні намагатися створити нові її інтерпретації або нове її розуміння.

Я готую вас всіх тільки тому, що інакше більшість з вас не прийняла б Мого Божественного Милосердя. Якби Я не підготував вас належним чином, то ви б не були готові. І все ж, хоча Я говорю з вами зараз, багато хто з вас ображає Мене. Якщо ви чините зло іншим — ви будете сильно страждати. Ті з вас, хто чинить зло іншим, а потім каже, що робить це в Моє Ім'я, знайте, що ви ніколи не приєднаєтеся до Мене в Раю. Якщо ви відкидаєте Слово Боже, тоді ви ніколи не приймете Істину. Так вперті ви, та повні егоїзму і самовдоволення, що не можете відчути Справжню Любов, яка може виходити тільки від Мене, Ісуса Христа. Йдіть геть від Мене, Я не знаю вас. Ви не Мої.

Злий дух переконає багатьох, що Мій Суд буде милосердним і всі будуть допущені в Мій Новий Рай.
    Незабаром вся Правда описана в Євангелії буде переглянута і буде інтерпретуватися в іншому світлі. Багато буде обманутих і багато перестануть турбуватися про підготовку їхніх душ, в тому числі й ті, хто вірить в Моє Друге Пришестя. Це помилкове відчуття безпеки буде найбільшим обманом, створеним для того, щоб відібрати в людини її природне право на Царство Боже. Там, де немає прагнення людини до примирення для прощення своїх гріхів, там не може бути і відкуплення в Моїх Очах.

Моя Рука Правосуддя впаде на людський рід. Я відокремлю невдячні душі - ті, які вибирають поклоніння фальшивим божкам із золота і срібла, а також земним і самолюбивим лідерам - від лагідних і смиренних. Я буду Милосердним до всіх, хто просить Мене прихистити їх, але ті крикливі й ненаситні самопроголошені пророки, які крадуть в Мене душі, ніколи не отримають Мого Милосердя, тому що їхня гординя лишень віддалить їх від Мене навічно.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-me-for-this/

Дописів
    1 517

Типово

Він, антихрист, говоритиме багатьма мовами, проте жодного слова латиною не пролунає з його уст

Понеділок, 9 грудня 2013, 19:46

Моя ніжно улюблена дочко, Мій Час близько. І чим ближче Великий День, тим більше ознак цього буде у світі.

Чоловік, якого вони являть світу як «людину миру», готується наслідувати мене всіма можливими способами. Він знає Святе Письмо, але навиворіт і, відповідно до свого походження, промовлятиме Слова Письма задом наперед, так що їхнє значення стане протилежним. З його уст виплеснуться богохульства, єресі, брехня і осквернення Мого Слова. Він вразить кожного своїм знанням всіх аспектів Святості. Він промовлятиме уривки з Мого Вчення, він буде пристрасно проголошувати їх з усіх мирських арен світу, доки люди не підведуться і не звернуть на нього увагу.

Багато людей скажуть: "Хто цей чоловік, який говорить так мудро? Хто він, який волає світові з любов'ю до народу у своєму серці?” “Чи він Господь Бог, Ісус Христос?" - запитають вони тоді, коли багато чудес буде приписано йому. І коли він ходитиме по вівтарях разом з іншими Моїми ворогами, зодягнутими як святі Божі слуги, він буде цілковито прийнятий обома частинами людства — як істинно віруючими, так і поганами.

Він, антихрист, буде перекручувати Істину і проголошувати брехню, що він — це Я, і що він прийшов, щоб принести вам спасіння. Брехня буде проголошуватись, що він прийшов у тілі. Він ніколи не буде згадувати Ісуса Христа, Який прийшов у тілі перед Своєю смертю на Хресті, бо це неможливо для нього. Ні, він заявить про цей факт повністю протилежне. Він скаже, що він лишень зараз прийшов до вас у тілі. Багато повірять, що він Христос. Він, антихрист, говоритиме багатьма мовами, проте жодного слова латиною не пролунає з його уст.

Звіра будуть обожнювати, рівночасно Я, Правдивий Спаситель світу, буду забутий, а Моє Слово - зневажене. Ви ніколи не повинні вірити брехні, яка буде виголошена звіром, коли він гордо засяде в храмі, збудованому на його честь.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...from-his-lips/

Дописів
    1 517

Типово

Ви не можете поширювати Істину, якщо ваше его прагне популярності

Вівторок, 10 грудня 2013, 23:00

Моя ніжно улюблена донечко, як мені боляче бачити, що так багато людей приймає фальшиве смирення, яке лежить в основі гуманізму - течії, яку так підтримують зараз ті, що в Моїй Церкві.

Моя роль, як Спасителя і Відкупителя людського роду, в даний час забута. Ви і надалі будете свідками хибної смиренності всередині Моєї Церкви, і всі аплодуватимуть тим, хто пропагує необхідність піклуватися про матеріальне благополуччя нужденних. У результаті це все призведе до виникнення фальшивої релігії.

Коли ви, що називаєте себе слугами Божими, надумали підмінити правдиве Слово Боже вашим власним недолугим його інтерпретуванням? Коли ви постановили замінити Християнство на гуманізм, в якому і згадки немає про Мене? Хіба ви не знаєте, що немає нічого крім того, що приходить від Бога? Як мало ви пізнали і якими нерозумними є, якщо ви вважаєте, що ваші так звані “добрі справи” - сфокусовані на матеріальному добробуті — можуть замінити Істину.

Якщо ви ігноруєте своє основне завдання — поширення найважливішої науки про спасіння душ Божих дітей - тоді ви не можете твердити, що ви служите Мені.
    Як легко вам закликати до підтримки бідних, убогих і економічно знедолених членів вашого суспільства. Ставши на цей помилковий шлях, на якому ви шукаєте від світу захоплення вашими так званими “добрими справами”, ви забуваєте найважливішу роль, для якої ви були покликані. Тобто, служити Мені, вашому Ісусові. Це не значить шукати власної популярності через Моє Святе Ім'я. Що доброго є в тому, щоб володіти земними благами в житті, але занапастити власну душу? Якщо ви шукаєте захоплення від мирського світу через публічні дії, покликані зробити вас популярними, тоді ви не несете Мій Хрест. Якщо ви не наслідуєте Мене, то й не можете говорити від Мого Імені. Ви не можете поширювати Істину, якщо ваше его прагне популярності.

Якщо ви забуваєте про Жертву, яку Я зробив, щоби врятувати ваші душі, то ви не можете служити Мені. Коли священик забуває причину, чому він став Моїм служителем, його гріхопадіння вдесятеро більше, ніж у звичайної душі. Бо коли він віддаляється від Мене, він бере з собою душі, на які він впливає і які довіряють його думці. Послухайте зараз, Мої священнослужителі, цей Мій заклик до спасіння душ всіх тих, для проводу кого ви були призначені через таїнство Священства. Якщо ви не спроможні повторити те, чому вас навчили, ви не вчите Правди. Коли ви пропагуєте гуманізм і закликаєте душі з вашої дієцезії робити те ж саме, ви відкидаєте Мене. Ви замінюєте Мене, Ісуса Христа, на бажання не тільки просувати соціальну справедливість, але й знайти схвалення ваших добрих справ в очах інших. Їхнє захоплення і ваше бажання бути популярним означає, що ви більше не служите Мені. А якщо ви більше не служите Мені, ви дозволяєте обдурити себе, і незабаром взагалі не будете визнавати Мене, як це і передбачалось.

Лишень деякі з вас, обрані, будуть служити Мені до останнього дня. В той день, багато з тих, хто називає себе служителями в Моїй Церкві на Землі, плакатимуть і волатимуть, благаючи Мене бути до них Милосердним. Але до того часу вони втратять для Мене мільярди душ, багато з яких будуть так захоплені в гидоту, що не зможуть зрозуміти правду про свою долю, доки не стане занадто пізно.

Прокиньтеся ті з вас, кого тривожить почуття спустошення і замішання, яке оточує вас, як Моїх слуг, у цей час. Завжди залишайтеся міцно вкоріненими в Правду. Пам'ятайте про свою роль — Моїх священнослужителів — пасти Моїх овець з Правдою і забезпечити їх Хлібом, необхідним для спасіння їхніх душ.

Ваше завдання — приносити Мені душі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ks-popularity/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Їм нададуть почесні докторські ступені в оновленій церкві лжепророка

Середа, 11 грудня 2013, 22:05

Моя дитино, світ буде введений в оману багатьма діями, що вважатимуться справами великої доброчинності. Доброчинність по відношенню до інших буде проголошена найвеличнішою і найбажанішою ознакою в Очах Бога.

Коли ті, хто контролює уряди, церкви і держави об'єднаються разом, вони отримають більше контролю над Божими дітьми. Контроль за найбільш нещасними у вашому суспільстві може означати дві речі. Або він використовується з добрими намірами або для досягнення недоброї мети.

Я мушу попросити всіх вас, зосередити всю вашу увагу на бажанні мого Сина у цій важкій дорозі до спасіння. Багато вірних Божих слуг, хоча і мають добрі наміри, виявляться занадто слабкими, щоб залишатися на шляху до спасіння. Так сильно на них тиснутимуть вороги Бога, щоб засудити мого Сина, що вони відпадуть від Істини.

Лжепророк запровадить могутню екуменічну віру, яка задовольнить всіх єретиків. Більшість у Церкві мого Сина будуть обмануті, але майже половина із священнослужителів відмовиться скласти остаточну присягу, яка буде облудно оголошена присягою Святій Євхаристії. Свята Євхаристія і її осквернення будуть в центрі всього невдоволення і незгоди. Тоді лжепророку приписуватимуть фальшиві чудеса, і багато світових знаменитостей будуть оточувати його, шукаючи благовоління при його дворі. Лжепророк створить почесний список шанованих людей, і їм нададуть почесні докторські ступені в оновленій церкві лжепророка, яка буде лишень пустою оболонкою колишньої церкви. Всі вони отримають нагороди за велику доброчинність, якою вони займатимуться під керівництвом самозванця. Вони співатимуть хвалу одне одному, аж поки публічно не оголосять лжепророка живим святим за його так звані “чудеса”, які, за їх словами, він творитиме як слуга Божий. Тоді лжепророк і антихрист контролюватимуть більшу частину світу, тільки Росія і Азія будуть їм непідконтрольні, тому що ці дві імперії повстануть проти Нового Вавилону, аж поки Рим не буде знищений.

Всі ці події відбудуться. І коли ви побачите, як вони використовують церкви, щоб гордо заявляти про свою велич, про свою доброчинність, тоді ви чітко зрозумієте, що їх намірами керує гординя. Коли Рим впаде, буде багато нещастя, але воно буде недовгим. Тоді настане час для повернення мого Сина, Ісуса Христа.

Ви не повинні ігнорувати ці пророцтва. Як тільки ви примкнете до нової помилкової віри, що незабаром буде проголошена, ви будете відкинуті від мого Сина, Ісуса Христа, і будете віддалені від Його Милосердя. Ніколи не зрікайтеся вашого права на Вічне Життя перед тими, хто намагається втягнути вас в єресь.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ovated-church/

Дописів
    1 517

Типово

Бо, коли ви так страждаєте — ви приносите Мені душі, а ті, хто приносить Мені душі — належать Мені

Середа, 11 грудня 2013, 22:30

Моя ніжно улюблена донечко, в той час, як у Моїй Церкві на Землі укріплюється обман, все більше душ спокушатимуться удаваною смиренністю і так званими публічними діями великої доброчинності для потреб бідних.

Так важко буде розрізнити правду, що багато людей просто дозволять втягнути себе в нове вчення, яке виходить не від Мене. Коли ви, Мої любі послідовники, почнете помічати, як люди публічно докоряють вам, несправедливо критикують, проявляють незвичну агресію і знущаються над вами, ви мусите знати, що Сатана робить все можливе, щоб викликати сумніви в ваших серцях по відношенню до цієї Місії. Він разом зі своїми послідовниками щосекунди бореться проти кожного з вас, благословенних даром Святого Духа. Ні один з вас, хто бореться, щоб допомогти Мені спасти душі, не буде залишений в спокої. Ви будете стикатися з багатьма перешкодами, щоб змусити вас відійти від цієї Місії і відкинути Моє Слово. Кожен раз коли це стається, знайте, що Я покрию вас Моїм Захистом, і ви будете відчувати Мою Присутність в вас, тому що це не з вами вони борються, а зі Мною.

Коли вам боляче через вашу любов до Мене — ви відчуваєте Мій Біль. Коли ви проливаєте сльози печалі, тому що ви йдете за Мною і, як наслідок, отримуєте страждання — ви проливаєте Мої Сльози. Коли вони зневажають вас і висміюють Мене — вони ображають Мене і все, що пов'язано зі Мною, а не вас. І коли вони відкидають вашу любов і відвертаються від вас — це від Мене вони відходять. Знайте ж, що, коли ви переживаєте такі складні і страшенно болісні випробування в Моє Ім'я — Моя Присутність є найсильнішою. Коли Я Присутній у такий спосіб, ви будете знати з абсолютною впевненістю, що тільки Моя Місія може викликати такого роду страждання. Тоді знайте, що Я ніколи не покину вас, бо за вашу любов до Мене ви заробите найвищу нагороду в Моїм Царстві. Бо, коли ви так страждаєте — ви приносите Мені душі, а ті, хто приносить Мені душі — належать Мені тілом, душею і духом. Ви є в Мені, зі Мною, і Я живу в вас.

Я люблю вас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-belong-to-me/

Сторінка 47 з 64 ПершаПерша ... 373839404142434445464748495051525354555657 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті