Світло Бога буде світити вам, і Я обіцяю, що ви не будете відчувати себе самотніми
Вівторок, 5 листопада 2013, 11:00
Моя ніжно улюблена донечко, Бог вже почав останні приготування до того, щоби принести спасіння всім Своїм дітям. Так багато з вас забувають про те, що саме означає Друге Пришестя, а, значить, і не готують себе до цієї події. Багато хто з вас думають, що воно не відбудеться ще протягом дуже довгого часу. Тільки ті, хто добре підготується, зможуть привітати Мене, свого Нареченого, одягнені і представлені Мені так, як і личить. Інші будуть спати і зустрінуть Мене непідготовлені і збентежені. Деякі з вас не повірять у Мене, поки Я не з'явлюсь в кожній частині світу. При цьому дехто помре від шоку, але більшість буде наповнена радістю і здивуванням. Ті, хто дозволив себе обдурити, будуть прощені, якщо вони попросять Мене надати їм відпущення гріхів. На жаль, багато відмовляться від Мого Великого Милосердя, бо їхні серця закам'яніли і ніщо не зможе пом'якшити їх.
Час, що надходить, буде сповнений великих одкровень і особливої Благодаті, яка вилиється на вас. Я роблю це, щоб ви ставали сильнішіми і сильнішіми, і не продали свою душу в обмін на мирські задоволення. Все більше серед вас стануть ближчими до Мене, і коли Я промовлятиму до вашої душі, ви будете почувати себе в мирі серед жаху великого відступництва. Коли ви станете свідком цього жаху, ви вже будете добре підготовлені, щоб протистояти йому і допомагати іншим.
Світло Бога буде світити вам, і Я обіцяю, що ви не будете відчувати себе самотніми, навіть якщо вас відкинуть ваші ближні. Коли Я ходив по Землі, фарисеї відвернули так багато учнів від Мене. Те ж саме станеться і зараз. Багатьох з вас будуть заохочувати не тільки відкинути Мій Заклик з Небес в цей час, але і Моє Вчення. Моє Вчення ніколи не може бути змінене, тому що воно є Істиною, а тільки Істина може спасти вас.
Ваш Ісус
http://www.thewarningsecondcoming.co...ot-feel-alone/

Відповісти з цитуванням

Bookmarks