Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 46 з 64 ПершаПерша ... 363738394041424344454647484950515253545556 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 901 по 920.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Світло Бога буде світити вам, і Я обіцяю, що ви не будете відчувати себе самотніми

Вівторок, 5 листопада 2013, 11:00

Моя ніжно улюблена донечко, Бог вже почав останні приготування до того, щоби принести спасіння всім Своїм дітям. Так багато з вас забувають про те, що саме означає Друге Пришестя, а, значить, і не готують себе до цієї події. Багато хто з вас думають, що воно не відбудеться ще протягом дуже довгого часу. Тільки ті, хто добре підготується, зможуть привітати Мене, свого Нареченого, одягнені і представлені Мені так, як і личить. Інші будуть спати і зустрінуть Мене непідготовлені і збентежені. Деякі з вас не повірять у Мене, поки Я не з'явлюсь в кожній частині світу. При цьому дехто помре від шоку, але більшість буде наповнена радістю і здивуванням. Ті, хто дозволив себе обдурити, будуть прощені, якщо вони попросять Мене надати їм відпущення гріхів. На жаль, багато відмовляться від Мого Великого Милосердя, бо їхні серця закам'яніли і ніщо не зможе пом'якшити їх.

Час, що надходить, буде сповнений великих одкровень і особливої Благодаті, яка вилиється на вас. Я роблю це, щоб ви ставали сильнішіми і сильнішіми, і не продали свою душу в обмін на мирські задоволення. Все більше серед вас стануть ближчими до Мене, і коли Я промовлятиму до вашої душі, ви будете почувати себе в мирі серед жаху великого відступництва. Коли ви станете свідком цього жаху, ви вже будете добре підготовлені, щоб протистояти йому і допомагати іншим.

Світло Бога буде світити вам, і Я обіцяю, що ви не будете відчувати себе самотніми, навіть якщо вас відкинуть ваші ближні. Коли Я ходив по Землі, фарисеї відвернули так багато учнів від Мене
    . Те ж саме станеться і зараз. Багатьох з вас будуть заохочувати не тільки відкинути Мій Заклик з Небес в цей час, але і Моє Вчення. Моє Вчення ніколи не може бути змінене, тому що воно є Істиною, а тільки Істина може спасти вас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ot-feel-alone/

Дописів
    1 517

Типово

Всі потрясіння, які спіткають світ, будуть свідченням Істини пророцтв, даних Моєму улюбленому апостолу Йоану в Книзі Одкровення

Четвер, 7 листопада 2013, 18:35

Моя ніжно улюблена донечко, вже скоро прийде час для нового початку. Коли триватиме Велика Скорбота, відбудеться багато подій.

Вороги всередині Моєї Церкви без усякого почуття сорому будуть говорити, що нова єдина світова світська церква, яка радо приймає всіх грішників і всі релігії, схвалена Богом. Коли Моя Церква прийме мирський світ, вона більше не буде слідувати Істині. Якщо ви — Мої справжні послідовники, вашу віру буде видно у ваших справах і ділах. Якщо ви - Мої, ви залишитеся вірними Слову Божому. Якщо ви дотримуєтеся Мого Слова, ви слухняні до всього, чому Я навчив вас. Якщо ви - не від Мене, ви будете проклинати своїх братів і сестер. Якщо ви - не Мої, ви будете ненавидіти тих, хто Мої. Якщо ви вважаєте, що отримаєте вічне життя, не заслуживши його, то ви дуже помиляєтеся.

Якщо ви говорите, що гріх є природним і що один тільки справедливий Бог може простити всякий гріх, то це правда. Але якщо ви вірите, що вічне життя є вашим природним правом без попереднього покаяння, тоді ви заперечуєте Правду. Я люблю кожного з вас. Я б ніколи не був жорстоким, недобрим, злим або кривдником для будь-кого з дітей Божих. Але Я ніколи не відкрию двері до Мого Царства грішнику, поки він не відчує справжнього жалю за свої прогрішення. Коли Я веду вас до спасіння, Я відкриваю всі двері так, щоби я міг вітати вас в останній день. Багато дверей є відкритими зараз, але мало хто входить у них. Ніхто з вас не увійде в Моє Царство, якщо ви не дотримуєтеся Мого Слова, даного вам у Святому Євангелії. Ваша віра повинна бути чистою. Ваша любов одне до одного повинна бути щирою і ваш послух Моєму Слову принесе вам Дар вічного життя.

Багато з тих, хто називає себе Християнами, не віддані Моїй Церкві. Ви приймаєте Мене у Святому Причасті з почорнілими душами. Ви ігноруєте Моє Вчення і виправдовуєте гріхи, які вважаєте незначними для вас. Ви брешете про інших і засуджуєте багатьох в Моє Святе Ім'я. Вам дана Істина у Святому Євангелії, але ви не живете так, як воно навчає вас. Моя любов до вас означає, що, хоча багато з вас не заслуговують спасіння, яке Я дав світові через Мою Смерть на Хресті, Я все-таки дам усім вам шанс побачити Правду під час акту Мого Божественного Милосердя, коли Я прийду до вас, щоб допомогти вам вирішити — приймаєте чи не приймаєте ви Мій Подарунок.

Всі потрясіння, які спіткають світ, будуть свідченням Істини пророцтв, даних Моєму улюбленому апостолу Йоану в Книзі Одкровення. Коли ви побачите, що Церква вступила в союз з секулярним світом, ви будете знати, що настав час для Моєї Місії — зібрати душі по всьому світі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...of-revelation/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Коли місія, яка претендує на проголошення Слова Божого, є фальшивою — вона не викликає по відношенню до себе ніякої ненависті

П'ятниця, 8 листопада 2013, 12:09

Мої дорогі діточки, як випестувані Божі малята, ви ніколи не повинні дозволяти розбіжностям між вами викликати ненависть один до одного. Лукавий створює жахливі страждання для вас, поширюючи зараження злом і, особливо, ненавистю до обраних Богом провидців і пророків.

Коли Бог присутній в Місії по спасінню душ, яка санкціонована Ним на Землі, сатана обов'язково буде нападати на неї. Ви пізнаєте істинних Божих пророків по переслідуванням і ненависті щодо них. Ви пізнаєте їх по публічному відкиданню їх місій і нечестивим діям інших по відношенню до них.

Коли місія, яка претендує на проголошення Слова Божого, є фальшивою — вона не викликає по відношенню до себе ніякої ненависті, бо сатана ніколи не буде публічно атакувати тих, кого він обманює. Коли мій Син проявляє Себе, він завжди буде зневажений, бо гріх людини віддаляє її від Бога. Коли мій Син ходив по Землі, всюди, куди б Він не пішов, вони кричали на Нього. Вони проклинали Його і кидали каміння в Нього і всіх тих, хто йшов за Ним. І допоки вони не оголосили Його шахраєм, вони підтримували багатьох лжепророків, які старалися з Ним змагатися. Подібне ж буде відбуватися і тоді, коли Він зробить Свою останню подорож, щоби зібрати всіх тих, хто залишається в Ньому і з Ним. Він об'єднає всіх тих, хто живе по Його Вченню і хто залишається вірним і смиренним слугою. Тоді, за допомогою залишків Своєї Церкви Він буде боротися до самого кінця, щоб спасти так багато душ, як тільки це можливо, в тому числі душі всіх Своїх ворогів і всіх тих, хто відмовляється прийняти Його.

Якщо ви любите мого Сина, ви ніколи не повинні завдавати Йому болю, ненавидячи один одного. Мій Син сказав, що ви не можете залишатися разом з Ним, якщо у вашому серці є ненависть.

Моліться, моліться, моліться, щоб всі ви, хто називає себе Християнином, наслідували приклад мого Сина.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...wn-towards-it/

Дописів
    1 517

Типово

Багато людей почнуть використовувати свої наукові знання для оцінювання Пресвятого Євангелія

Субота, 9 листопада 2013, 11:48

Моя ніжно улюблена донечко, багато людей почнуть використовувати свої наукові знання для оцінювання Пресвятого Євангелія. Замість того, щоб проголошувати Істину Мого Слова, що виходить з Премудрості Божої, вони почнуть перекручувати його таким чином, щоб надати йому більш сучасний вигляд.

Всі Мої Слова, що містяться у Святому Євангелії, будуть інтерпретовані по-іншому. Вони скажуть, що Моє Слово означає щось нове, що буде більш актуальним для сучасного світу. Вони будуть намагатися навести приклади того, як Я би навчав вас, якби Я ходив по Землі в цей час. Зникне простота Божого Слова, яке призначене для всіх. Ті, хто розумні, добре навчені і хто пишається прогресом людини у сфері науки, почнуть робити образливі заяви.

Церква буде приймати так звані нові наукові відкриття, які будуть дискредитувати те, що міститься в Святій Біблії. Вони розкриють, як вони скажуть, нові докази, що поставлять під сумнів те, як був створений світ. Тоді вони скажуть, що багато чого з того, що міститься в Біблії, то є просто метафори, призначені для створення миру поміж людьми. Вони будуть використовувати послання гуманізму, любові один до одного з точки зору вашої здатності піклуватися про бідних, неосвічених і нужденних, в якості заміни для Істини, даної вам в Євангелії. Потім нові хибні доктрини, які будуть виглядати подібними на Правду, почнуть прийматися священиками, і тільки ті, хто залишаться вірними Моєму Слову, збережуть Істину живою.

Мої любі послідовники, коли ви побачите, що дуже мало людей прислуховуються до Істини - Слова Божого - ви повинні втішати один одного. Ви повинні продовжувати нагадувати тим у Моїй Церкві, які будуть аплодувати нововведеній єресі, Істину, бо багато з них втратять розум. Так далеко вони відпадуть від Мене, що з готовністю прийматимуть ці зміни. Для цих, маловірних, буде набагато простіше прийняти слово тих, хто вимагатиме реформування, ніж залишатися вірними Слову Божому.

Заклик до перших змін буде зроблено найближчим часом. З лагідністю, яка буде заспокоювати, і під пасіонарні розмови про необхідність встати як один об'єднаний світ, щоб показати любов і терпимість до всіх — вас поведуть у найбільшу схизму. Багато з вас будуть шоковані тим, як швидко Моя Церква буде охоплювати секуляризований світ. Багато будуть у захваті від того, як вірні різних релігій, язичники і єретики спішитимуть, щоб приєднатися до цієї нової, всесвітньої благодійної церкви. Вони скажуть: «Нарешті церква, яка є терпимою, простягнула свою руку всім". Вони більше не відчуватимуть сорому показати непослух Богу. Замість цього, вони будуть з гордістю заявляти, що їх мерзенні гріхи не тільки прийнятні в очах Бога, але й взагалі більше не вважаються гріхами. Це призведе до великої радості повсюди.

Вперше в історії, тих, хто веде Мою Церкву в схизму, будуть любити, обожнювати і не будуть піддавати практично ніякій критиці.

Найбільша єресь з часів Моєї Смерті на Хресті, буде пожирати Мою Церкву на Землі. Вони наповнять Мої Церкви язичницькими символами, а Мене ніде не буде видно. І поки вони заповнюватимуть храми, які були створені для поклоніння Мені, Моя Правдива Церква, що складатиметься з тих, хто залишиться вірним Правді, стане єдиним Істинним Храмом Божим, тому що вони ніколи не приймуть осквернення Мого Тіла. Їхня віра зробить їх здатними поширювати Євангеліє і зберігати полум'я Святого Духа.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-holy-gospels/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Будь-які наукові пояснення будуть безглуздими, коли два сонця з'являться

Неділя, 10 Листопада 2013, 15:00

Моя дорога донечко, Моїм Бажанням є зібрати всіх Моїх дітей разом, вже дуже скоро, щоб засвідчити Мій Заповіт. Ви отримаєте Мій Великий Дар в середині страшного духовного переслідування, коли все, чим Я є, буде відкинуто. Нові неіснуючі боги будуть представлені світу. Приховані за блискучими обгортками, вони будуть призначені для того, щоб зупинити будь-яку віру в Моє Буття. Вся ця єресь буде гасити Боже Світло.

Скоро зірки будуть світити не так яскраво. Незабаром нові, неочікувані знаки, які кинуть виклик усім науковим знанням людини, будуть показані Мною невіруючому світу, як початок Мого Втручання. Будь-які наукові пояснення будуть безглуздими, коли два сонця з'являться. Ніяке тлумачення за допомогою обмежених знань людини не матиме смислу. Тим не менш, вони будуть брати кожен знак, даний світу з Небес, і казати, що ці знаки пов'язані з іншими формами людського життя у Всесвіті.

Я є Творець усього живого. Я створив людину. Я створив світ. Ніколи не заперечуйте цього, тому що коли ви так зробите — ви станете на шлях хибного вчення. Кожне втручання з Небес — а їх буде багато - буде пояснене. Коли ви побачите ці знаки, знайте, що День Другого Пришестя вже близько.

Я прошу вас, дорогі діти, ніколи не відрікайтеся від Мене і не відкидайте Мого Заповіту принести у світ остаточний мир і примирення, які ви отримаєте, якщо приймете їх на Моїх Умовах, а не на своїх власних. Моя Воля вже скоро, накінець, звершиться. Щоб підготувати вас, Я представлю світу багато чудес в небі, у Всесвіті і в Сонячній системі. Коли ви станете свідками цих подій, Я хочу, щоб ви раділи, тому що ви будете знати, що це Я сповіщаю повернення Мого Сина для звершення Мого Заповіту вічного спасіння.

Утріть сльози з ваших очей. Я знаю, якими важкими будуть ваші випробування. Я звертаюся до всіх Моїх дітей, і віруючих, і невіруючих, навіть винних у смертних гріхах - ніхто з вас не виключений з плану спасіння. Якщо ви примиритеся з Моїм Сином, ви станете Його частинкою і будете царювати з Ним в Раю, вічно.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...suns-are-seen/

Дописів
    3 708

Типово

Цитата Допис від Palomnik Переглянути допис
    Принимают за слова Христа "откровения" всяких ченнелеров и контактеров.
    А чем Христос отличается от остальных контактёров, кроме того, что тему этого раскрутили?

Дописів
    3 708

Типово

Цитата Допис від volodymyr Переглянути допис
    Ваш Люблячий Отець Бог Всевишній
    а где - "целую"?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від agbel Переглянути допис
    а где - "целую"?
    Не обращайте внимания. Это тема типа, сам пью сам гуляю. Или дурному не скучно и самому.

Дописів
    1 517

Типово

Матір Спасіння: Ви можете отримати спасіння тільки через примирення з Богом

Неділя, 10 Листопада 2013, 15:20

Дорога дитино, моя роль як Матері Спасіння - нагадати вам всім, що я говорила вам протягом століть. Любіть один одного, як мій Син любить вас. Співчувайте всім, і особливо тим, хто переслідує вас. Прислухайтесь до того, що я відкрила провидцям у Ла-Салетт і Фатімі, і вивчіть їх пророцтва в найдрібніших деталях. Дуже мало з того, що я доручала вам, виконано. Мої попередження були відхилені і наслідки їх ігнорування стануть тепер реальністю.

Коли Небо посилає повідомлення людству - це подібно до спілкування з великою кам'яною фортецею. Лиш деякі з моїх одкровень проникли через неї і були прийняті. Багато ж було просто відкинуто маловірами, і фортеця стала непроникною для втручання з Небес, метою якого є збільшити вашу віру і зберегти вас у безпеці в Божих Руках.

Моя роль як Співвідкупительки означає, що моя сила проти диявола була збільшена в порівнянні з наданою мені Богом раніше. Тому зараз все благочестя до мене буде ретельно відмінятись ворогами мого Сина. Якщо шанування мене буде квапливо прибиратися, а заклик до захисту країн від комунізму перекручуватися, тоді мої побажання не будуть виконані. Від тепер у мене, Божої Матері, рідко проситимуть офіційного заступництва в Церквах мого Сина на Землі, як це було зазвичай раніше. Моєї сили проти звіра будуть уникати шляхом видалення моїх образів, моєї Святої Вервиці та інших Богородичних молитовних практик з багатьох Католицьких Церков.

Потім з Божих храмів видалять всі сліди мого Сина, Ісуса Христа, готуючи їх для звіра, який прийде і сяде на престолі в найвищому Божому храмі. Змінять справжнє значення примирення з Ісусом Христом, сказавши, що вже не треба просити Бога пробачити вас за ваші гріхи, якщо ви ведете добре життя. Люди почнуть довіряти своїм власним поглядам щодо того, що робить їх добрими в очах Бога. Але ви ніколи не повинні забувати, що спасіння, Дар для кожного грішника у світі, ніколи не можна отримати, не попросивши спершу в Бога пробачення.
    Це є суть Заповіту, який був здобутий для роду людського Смертю мого Сина на Хресті. Ісус Христос здобув для всього світу спасіння від гріхів і Дар Вічного Життя. Для того, щоб отримати цей Дар, ви повинні попросити Бога прощення ваших гріхів.

Ви можете отримати спасіння тільки через примирення з Богом.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...tion-with-god/

Дописів
    1 517

Типово

Кари Мого Отця розпочалися — у світі буде відбуватися набагато більше екологічних катастроф

Вівторок, 12 листопада 2013, 15:52

Моя ніжно улюблена дочко, було б помилкою вважати, що Бог не буде вершити Його Справедливість у світі в даний час. Кари Мого Отця розпочалися — у світі буде відбуватися набагато більше екологічних катастроф, оскільки починається очищення Землі.

Зараз ведуться приготування, і незабаром вороги Бога будуть відсіяні і покарані, бо вони ніколи не навернуться і не попросять Мого Милосердя. Гнів Отця Мого великий і горе тим, хто кидає виклик Слову Божому, бо вони будуть повалені і розтоптані, в той час як остаточне очищення Землі зіткнеться із зараженням від лукавого - все в один і той самий час.

Коли ви побачите, як шалено реагує природа, ви будете знати, що це Рука Правосуддя опустилась на вас. Людська гординя, одержимість і віра у власний недолугий інтелект в духовних питаннях привели людський рід до того, що виллється вогонь з чотирьох чаш на чотири кінці Землі.

Ви проігнорували попередження, і тому битва за знищення гріха благополучно розпочалася.

Ісус Христос
    Син Чоловічий

http://www.thewarningsecondcoming.co...cal-upheavals/

Vic1970
    Guest

Типово

Ребята это американские миссионеры, в лучшем случае стремление к богатству и власти, в худшем секта и педофилы. Духовности там не может быть.

Дописів
    1 517

Типово

Першим знаком буде те, що Земля почне обертатися швидше. Другий знак стосується Сонця, яке стане більшим, яскравішим і почне крутитися

Вівторок, 12 листопада 2013 , 20:30

Моя ніжно улюблена донечко, хоча Мій Час наближається, багато будуть спати, але ті, хто благословенний з очима відкритими до Мого Світла, будуть розуміти знаки. Їм також буде дана благодать, щоб підготуватися, і тільки ті, хто залишиться вірним Мені, будуть в змозі пережити зміни.

Чим ближче надходить День Мого Великого Пришестя, тим більше людей, які говорять, що вони люблять Бога, будуть відмовлятися від Мене. Навіть ті, хто каже, що вони святі й піднеслися високо в ієрархії Моєї Церкви на Землі, не зможуть побачити Істину. Вони не побачать Правду, тому що вони будуть зайняті участю в ділах та церемоніях, якими ображатимуть Мене.

Першим знаком буде те, що Земля почне обертатися швидше. Другий знак стосується Сонця, яке стане більшим, яскравішим і почне крутитися. Поруч з ним ви побачите друге сонце. Потім погода змусить світ захитатись і ці зміни приведуть до того, що багато частин Землі будуть знищені. Ці кари — а їх буде багато - позбавлять людство від його зарозумілості, так що душі благатимуть у Бога Милосердя. Ніщо інше не сколихне кам'яні серця тих, хто виключив Любов Бога зі свого життя.

Гріхи людства будуть швидко розростатися і гріх ідолопоклонства тричі оповиє собою Землю. Поганство, під личиною королівської монархії, проникне в Мою Церкву на Землі. Коли погани увійдуть в Мою Церкву, вона перестане поклонятися Богові . Коли язичники, атеїсти та інші невіруючі, які відкрито відкидають існування Бога, увійдуть в Мою Церкву, вони будуть згинати коліна не переді Мною, Ісусом Христом. Коли Моя Церква заявить, що вона радо вітає всіх, не дайте себе обдурити. Це не означатиме, що вони вітають поган в Моїй Церкві для того, щоб ті могли поклонитися перед Моєю Скинією. Ні, це буде викликаний гріхом гордині парад ідолопоклонства перед Моїм Лицем, щоб осквернити Пресвяті Тайни. Вони розмістять поганські символи на Моїх Вівтарях і зажадають, щоб нічого не підозрююча паства поклонялася і приймала їх братів і сестер з прихильністю і щедрістю. Всім запропонують зректися Правди, щоб вітати фальшивих парафіян, які будуть зневажати Мої Вівтарі. Тоді впаде Рука Божа.

Війни будуть поширюватися; землетруси будуть трясти чотири кінці землі, голод охопить людство і кожен нечестивий жест і образа, зроблені перед Богом, будуть призводити до страшної кари. Коли ті, хто приймає Моє Милосердя, поведуть Мою Церкву - всі демони будуть проклинати цих дітей Божих. Бог втрутиться, щоб захистити їх, і горе тим, хто плюватиме в Обличчя свого Творця.

Час прийшов. Ті, хто проклинав Мене, будуть страждати. Ті, хто слідує за Мною, переживуть це переслідування аж до того дня, коли Я прийду зібрати їх у Мої Милосердні Руки. І тоді тільки ті, хто відкинув Мою Руку Милосердя, будуть віддані звіру, якого вони обожнювали і в якому шукали задоволення.

Так багато людей будуть відкидати Мене аж до самого кінця. Дві третини будуть плювати на Мене, протистояти Моєму Втручанню і кричати всякого роду непристойності на Мене. В той час, як День підходитиме все ближче і ближче, ненависть до Мене буде замітною повсюди. Навіть ті, хто створює для світу враження, що вони шанують Бога, будуть тихо проклинати Мене.

Той день, коли обман звіра стане явним для всіх, ніхто не забуде. Тому що цей день - коли світ побачить самозванця, антихриста, піднятого з Моєю Короною на голові і одягненого в червоні шати - буде днем, коли вогонь поллється з його вуст. Коли жах остаточно опуститься, вогонь охопить антихриста, і він та всі, хто поклявся йому у вірності, будуть кинуті в безодню. І тоді Я прийду, як Я казав вам. Я підніму Мою Церкву і поєднаю світ зі Святою Волею Мого Отця, і мир, нарешті, запанує.

Все, що Я сказав вам, є правдою. Все, що має статися, станеться, як Я сказав вам. Все відбудеться швидко, оскільки, незважаючи на Мій Гнів, який викликаний лицемірством і невдячністю людей, Я прийшов тільки для того, щоб, нарешті, принести кінець цим стражданням. Я прийшов, щоб спасти всіх грішників, але багато з них не захочуть спастися.

Будьте сильними, Мої любі послідовники, бо я захищатиму всіх грішників, які приймуть Мою Руку Милосердя під час Попередження. Так, що кожна Божа дитина, віруюча і невіруюча, буде включена в це Велике Втручання з Небес. Але після цього ангел Божий відсіє добре від злого. Час близько.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...begin-to-spin/

Vic1970
    Guest

Типово

Дописів
    212

Типово

Володя! Бог сказал! Если в городе не будет хотя-бы 50 праведников, то уничтожу! Вы тут и так на "птичьих правах" Соддом и Гамора.

Дописів
    1 517

Типово

Ніколи раніше їхня віра не піддавалась таким випробуванням

Четвер, 14 листопада 2013, 12:00

Моя ніжно улюблена донечко, Боже Світло світить на всіх Його дітей, які знаходяться в єдності зі Мною, Ісусом Христом, в цей час. Всі Християни світу, які живуть за Моїм Словом, їдять Моє Тіло і п'ють Мою Кров, будуть переживати духовні страждання, як ніхто інший, через їх віру в Мене. Я маю на увазі всіх Християн, що живуть згідно Істини, поводяться так, як Я їх навчив, і слідують Моєму Вченню Слово в Слово.

Всі вони, в тому числі й ті, хто ніколи не чув про ці Мої Повідомлення для світу, скоро зрозуміють, що це таке жити в Мені і зі Мною. Ніколи раніше їхня віра не піддавалась таким випробуванням і, на жаль, багато хто не зможе витримати тиску, з яким зіштовхнуться, бо всіх їх будуть ненавидіти. Вони будуть робити все можливе, щоб залишатися вірними до Святого Євангелія, але тим самим викличуть страшну ненависть і будуть названі брехунами. Вже скоро всі Християни, які відкрито проголошуватимуть Моє Слово, будуть звинувачені в крайньому правому екстремізмі, хоча справжні злочинці, власне, й будуть їх в цьому звинувачувати.

Я закликаю всіх вас зберігати мовчання і ніколи не відповідати злочинцям, які намагаються зруйнувати вашу віру і любов до Мене. Ті, хто буде плюватись отрутою і обзивати вас, потребують ваших молитов і прощення. Молячись за такі душі, ви зруйнуєте вплив сатани, і він не зможе вилити свій гнів на вас.

Моліться, моліться, моліться за всіх тих, хто буде використаний як пішак у запеклій битві за знищення Моєї Церкви на Землі. Будь ласка, моліться цю Молитву Хрестового Походу, щоб витримати релігійне переслідування.

Молитва Хрестового походу ( 126 ). Щоб витримати релігійне переслідування:

Дорогий Ісусе, допоможи мені витримати будь-яке переслідування в Твоє Святе Ім'я.
    Допоможи тим, хто впав в оману, вважаючи, що вони несуть свідоцтво Твоїх Діл.
    Відкрий очі всіх тих, у кого може з'явитися спокуса знищити інших через злі вчинки, дії або жести.
    Захисти мене від ворогів Бога, які повстануть, щоб заставити замовчати Твоє Слово і вигнати Тебе.
    Допоможи мені пробачити тих, хто зрадив Тебе, і дай мені Благодать залишатися вірним в моїй любові до Тебе.
    Допоможи мені жити згідно Істини, якої Ти навчив нас, і залишатися під Твоїм Захистом навіки. Амінь.

Ідіть всі, хто справді любить Мене і слідуйте всьому, чому Я навчив вас. Любіть один одного, як Я казав вам. Ніколи не виявляйте ненависть до інших. Замість цього, моліться за тих, хто переслідує вас. Відповідайте любов'ю, коли вас ненавидять, тому що це є ваша зброя проти влади зла.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-such-a-test/

Дописів
    1 517

Типово

Ви будете стояти переді Мною наодинці — нікого не буде поруч з вами

П'ятниця, 15 листопада 2013, 20:00

Моя ніжно улюблена дочко, Владою Мого Отця, Бога Всевишнього, Я хотів би повідомити всім тим, хто страждає в Моє Ім'я, що вже близько час Попередження.

Ті з вас, кому дане знання про цей Мій Великий День Милосердя, побачать знаки найближчим часом. Ви повинні висповідатись у своїх злочинах переді Мною, так щоби ви були належним чином підготовлені до цієї події, яка шокує світ.

Я зроблю це найближчим часом для того, щоб Я міг врятувати тих людей, які перерізали пуповину, що пов'язує їх зі Мною, поки не стало занадто пізно. Ви повинні довіритись Мені і поєднатись в молитві за те, аби душі в темряві не загинули перш, ніж Я надам їм звільнення від гріхів. Загляньте зараз у ваші серця і душі і подивіться на них так, як Я дивлюсь. Що ви бачите? Чи здатні ви стати переді Мною і сказати: "Ісусе, я роблю все, що ти бажаєш від мене, щоб жити так, як Ти чекаєш від мене"? Чи скажете: «Ісусе, я тебе образив, бо я не міг нічого з собою вдіяти, тому, будь ласка, змилосердися над моєю душею"? Або скажете: "Ісусе, я згрішив, але тільки тому, що мусів захистити себе"?

Ви будете стояти переді Мною наодинці — нікого не буде поруч з вами. Я покажу вам вашу душу. Ви побачите кожну пляму на ній. Ви заново переживете кожен гріх і тоді Я дам вам час, щоб ви попросили Мене показати вам Моє Милосердя. Не тому, що ви маєте право на Моє Милосердя — але тільки тому, що Я захотів дати вам цей Дар.

Мій День прийде несподівано, після знаків, які будуть показані вам заздалегідь.

Я затратив три роки, намагаючись відкрити ваші очі до Правди. Дехто з вас прийняв це. Інші відкинули назад, Мені в Лице. Зараз настав час Мого Божественного Милосердя
    і тільки тим, хто відкриє свої серця для Мене і хто прийме Мене, буде даний шанс спокутувати свої провини.

Будьте вдячні за Мою беззастережну Любов.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-next-to-you/

Дописів
    1 517

Типово

Мільярди навернуться і вперше пізнають Бога, Триєдиного Бога

Субота, 16 Листопада 2013, 22:17

Моя ніжно улюблена дочко, коли Я прийду в світ у Моєму Божественному Милосерді, людям буде надана можливість просити Мого Милосердя, тому що для багатьох з них це буде перший досвід справжньої сповіді.

Кожна людина, незалежно від того, ким вона є, буде переживати цей унікальний досвід пізнання Мене, благословенний Волею Мого Отця. Просвітлення Совісті принесе з собою багато болю, тому що скорбота, яку будуть відчувати втрачені душі, буде такою, що вони не зможуть витримати шок. Багато знепритомніють і попадають, виснажені горем. Але вони зрозуміють, як багато очищення потребують їхні душі, перше ніж вони будуть готові увійти в Мій Вічний Рай. Ці люди будуть тоді знати, що від них очікується, і будуть відчувати розкаяння протягом деякого часу після Великої Події. Багато людей будуть думати, що це їм сниться. Деякі будуть думати, що це кінець світу, але це не так. Це буде Останнє Попередження, яке буде дане людству, щоб допомогти йому відкупити себе перед Богом.

Мільярди навернуться і вперше пізнають Бога, Бога Триєдиного, і вони будуть вдячні за цей, даний їм доказ Існування їхнього Творця. Деякі будуть просто морщитися від Мого Світла, і це принесе їм неймовірний біль, вони будуть ховатися і відвертатися спинами без найменшого каяття в їхніх душах. Вони будуть заперечувати Моє Втручання. Тоді як решта, коли вони відчують Мої Промені Милосердя, радітимуть, бо ці душі будуть так вдячні за можливість бути свідками Моєї Присутності, що вони будуть тягнутися до Мого Світла з полегшенням і з палким бажанням стати частиною Мого Буття, яке буде за межами їх досяжності, бо тоді ще не прийде час відкрити Ворота в Мій Новий Рай. І тоді вони, як Мої учні, будуть повинні покаятися від імені тих душ, які відкинуть Мою Милосердну Руку.

Після Великого Божого Втручання, даного людству як шанс підготуватися до Мого Другого Пришестя, світ буде задаватися багатьма питаннями. Дехто настільки зміниться в душі, що буде присвячувати більшість часу допомозі в наверненні тим, кого вони захочуть врятувати від обману. Інші будуть каятися і це займе якийсь час, поки вони повною мірою зрозуміють важливість їх зустрічі зі Мною, і вони приділятимуть багато уваги примиренню себе зі Мною.

Вороги Бога будуть заперечувати те, що станеться під час Попередження, вони будуть обманювати мільйони людей тим, що це була космічна подія, коли сонячне світло одночасно обійняло всю планету, а причиною був рух Землі навколо своєї осі. Ніщо не може бути таким далеким від Істини, як це. І, в той час як вони будуть висувати всі ці пояснення, вони будуть заперечувати Існування Бога і зводити багатьох зі шляху до Мене. На жаль, багато людей не навернуться до Мене і тільки через Божі Втручання, коли Він буде змушений карати Своїх ворогів, для того щоб привести їх до тями, душі зможуть очиститись.

Дякуйте Богу за це Милосердя, бо без цього Дару від Бога дуже мало людей змогли б увійти в Ворота Раю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...he-first-time/

Дописів
    1 517

Типово

Я йду, щоб оновити Землю, щоб звільнити людину від її страждань, печалі та гріха

Неділя, 17 листопада 2013, 14:00

Моя ніжно улюблена донечко, Я хочу, щоб світ побачив Мене, люблячого Спасителя, Сина Чоловічого, у всій Моїй Славі, та щоби всі долучилися до Мого Божественного Милосердя.

Я хочу, щоби всі, а особливо ті, хто не вірить в Бога, побачили Мене і прийшли до Мене в першу чергу. Вони — Моя найбільша турбота, і Я звертаюся до них: Ви не знаєте Мене. Ви не бачите Мене. Ви не хочете вірити в Мене, але Я люблю вас. Я хочу, щоб ви були частиною Мого Царства, та щоби Я міг щедро засипати вас всіма Дарами Мого Нового Раю, Мого Нового Світу, Мого Нового Початку. Я хочу, щоб ви, ваша сім'я, ваші родичі і друзі були як одно, разом зі Мною і всім людством. Ви повинні чекати великої події, дня, коли світ буде осяяний Моїми Променями і коли він стане безмовним на п'ятнадцять хвилин. Коли ви побачите це, ви не повинні боятися. Знайте, що Моя Любов - Божественна, і що після того дня світ зміниться до невпізнання.

Не намагайтеся тікати від Мене, бо Я йду з добрими новинами. Я йду, щоб оновити Землю, щоб звільнити людину від її страждань, печалі та гріха. Я йду, щоб знищити все зло у світі, надаючи всім доказ Мого Буття. Коли цей доказ буде дано вам, ви повинні дозволити Мені підготувати вас до Вічного Життя, яке Я обіцяв вам. Вічне Життя - це життя, в якому ви будете жити тілом і душею зі Мною вічно. Я виведу вас з вашого нещастя і знищу біль, який ви змушені терпіти через існування Сатани, а він буде вигнаний навічно.

Не відкидайте Мене, бо Я не хочу втратити вас. Я — ваше Спасіння. Я — Істина. Я —ваш люблячий Ісус Христос,
    і Я вже скоро, нарешті, виявлю Себе світові і особливо тим, хто не вірить в Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...orrow-and-sin/

Дописів
    1 517

Типово

Я приходжу винятково як Бог Милосердя. Я не приходжу, щоб налякати вас, тому що Я справді люблю кожного з вас

Понеділок, 18 Листопада 2013, 20:10

Моя ніжно улюблена донечко, всі повинні приготуватися, щоб бути гідними стати перед Моїм лицем, бо Я прийду, як злодій вночі, і багато не знатимуть, що сталося. Тому, дуже важливо, щоб кожен з вас покаявся переді Мною зараз.

Мої вороги, які будуть зухвалими в своїх намірах обдурити вас, замінять Правду Мого Найсвятішого Слова на її перекручені версії. Зараз настав час зосередитися на ваших власних душах і на тому стані, в якому вони перебувають. Я звертаюся до тих, хто не вірить в Мене. Коли Я стану перед вами, буде вам легше пізнати, Ким Я є? Ви підете зі Мною? Я візьму вас і витру ваші сльози, і ви будете жити славним життям, як тільки ви покаєтесь переді Мною і попросите Мене взяти вас в Моє Милосердя.

Ті, хто вірить у Мене: чи зможете ви стати переді Мною без сорому? Ви прийдете до Мене з чистою душею, впевнені в тому, що ви робили все, чому Я вас навчив? Незважаючи ні на що, коли ви скажете Мені: "Ісусе, пробач мене, я хочу слідувати за Тобою" - ви спасетеся.

Хто вірить в Мене, але вважає, що він є зразковою людиною і не потребує сповіді: ви також гідні стати перед Моїм лицем? Коли Я покажу вам стан вашої душі, ви навіть тоді будете сперечатися зі Мною і казати, що ви гідні?
    Якщо ви не можете прийняти Мій Дар Милосердя і визнати свої провини, то ви будете залишатися відлученими від Мене і Я дам вам ще тільки один шанс на відтермінування.

До всього людства:
    Я прошу вас в першу чергу підготувати ваші душі. Ви повинні виправити кожну частинку вашої душі, перш ніж ви будете готові стояти досконалі в Моїй Присутності під час Попередження. Якщо ви цього не зробите, вам доведеться терпіти болюче очищення і ви переживете ваше Чистилище на Землі, перш ніж настане День Мого Другого Пришестя. Я закликаю вас молитися цю Молитву Хрестового Походу за ваші власні душі і душі ваших близьких.

Молитва Хрестового походу (127) Щоб врятувати мою душу і душі моїх близьких:

О Ісусе, підготуй мене, щоби я міг прийти до Тебе без сорому. Допоможи мені і моїм близьким (назвати їх тут ...) приготуватися визнати всі наші провини. Визнати наші недоліки. Попросити прощення всіх наших гріхів. Показати любов до тих, кого ми образили. Благати Милосердя для нашого спасіння. Упокорити себе перед Тобою, так щоби в День Великого Просвітлення моя совість і совість моїх близьких (назвати їх тут ...) була чистою і щоби ти заповнив мою душу Твоїм Божественним Милосердям. Амінь.

Зараз настав час, щоб нагадати собі все, чому Я навчив вас. Зараз настав час, щоби уважно придивитись до Десяти Божих Заповідей і спитати себе, чи дійсно ви прожили життя у відповідності з ними.

Будьте чесними з самими собою, тому що вам — в будь-якому випадку - буде показано, як ви засмутили Мене вашим життям. Але, дозвольте мені і втішити вас
    .

Я приходжу винятково як Бог Милосердя. Я не приходжу, щоб налякати вас, тому що Я справді люблю кожного з вас, незалежно від того, що ви зробили, але Моє терпіння закінчується. Тільки ті, хто розуміє важкий характер їх гріхів проти Бога, можуть бути оповиті Моїм Божественним Милосердям. Ті, хто відкидає Мене, будуть мати мало часу, щоб відкупити себе, тому що Я відокремлю овець від козлів. Одні підуть зі Мною. Інші будуть відкинуті, і тоді кожне створіння побачить Новий Початок. Тільки ті, хто любить Мене, отримають Вічне Життя.

Будьте уважні до Мого Заклику, бо Я роблю це, щоби якомога більше з вас добре підготувалися до Дня Попередження.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-each-of-you/

Дописів
    1 517

Типово

В той день Я зберу всіх, хто записаний в Книзі Життя

Вівторок, 19 листопада 2013, 20:00

Моя ніжно улюблена донечко, в житті багатьох Християн Я став подібним до “бідного родича”, якого треба час від часу підгодовувати, але не хочеться бачити його постійно в полі зору. Так до Мене зараз ставляться багато з тих, хто народився Християнином і хто відкинув Мене. Я не є важливим для них, і все ж, коли вони потраплять в біду, вони будуть, мимоволі, волати до Мене, тому що така їхня друга природа.

Чому, ну чому вони не можуть прийняти Мене? Що віддаляє людину від Мене? Чому Мої священнослужителі не змогли привести їх до Мене? Моє страждання сьогодні таке саме, як під час Моїх Страстей, бо найближчим часом ті, хто залишився вірним Мені, покинуть Мене. Вони зроблять це, тому що вони почнуть переглядати їх погляди на те, Ким, власне, Я є і що Мій Заповіт насправді означає - все через ті єресі, які будуть поширюватись.

Вся пошана до Мене в Моїх Церквах незабаром зведеться лишень до кивка головою в Мою сторону. Вони більше не будуть вклякати перед Моєю Скинією. Вони не будуть ані вклонятися Мені, ані вставати на коліна переді Мною, ані молитися перед Моїм Розп'яттям, бо не Мій Образ їх попросять шанувати. Мене будуть бичувати і виставлять на посміховисько. Мої Слова будуть перетворені в просте словоблудство і Правда Моєї Смерті на Хресті буде відкинута.

Моя Присутність на Землі в цей час все ще існує.
    Ви не повинні покидати Мене, тому що коли ви це зробите, Моє Світло згасне і вас охопить темрява. Тільки ті, хто залишаться вірними Мені, зможуть зберегти Моє Полум'я і коли Світло Моєї Церкви на Землі лиш слабо миготітиме - тоді останній заклик буде почутий з Небес. В той день Я зберу всіх, хто записаний в Книзі Життя. Всі решта залишаться з ворогами Бога, яким вони присягнули на вірність. Жодної радості вони не знатимуть після цього.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...er-the-living/

Сторінка 46 з 64 ПершаПерша ... 363738394041424344454647484950515253545556 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті