| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=206630 вот девушка продает пост 5968
Подскажите, пожалуйста, где можно приобрести скребок для чистки стеклокерамической плиты.
я бы не стала
я не уверена в том, что "пакетиковый" полиэтилен того же качества, что и крышка для СВЧ
(а кушать всяческие "полиэтиленовые вредности" желания нет)
к тому же это неудобно: как, к примеру, разогреть тарелку супа? ...или гарнир с подливой?..или бутер с сыром?
+1 к крышке
купили практически с первого дня покупки СВЧ
в СВЧ чисто и красиво, всё устраивает.
К тому же, крышка большого диаметра, пригождается пирог (торт или пиццу), к примеру, накрыть.
Ой, спасибо всем , за ответы.
Уже купила)
1
До речі, може всі й знають, але виявилось, що для декого це новина: розморожувати морозилку зручно за допомогою фена. Моя величезна обмерзша морозилка в Атланті сьогодні була приведена до ладу за 54 хвилини: від моменту відключення до моменту вімкнення*-)
Феном розтопила лід, ганчіркою протерла, феном же й висушила.
година - з вигружанням і миттям мильною водичкою*-)
а також з попереднім протиранням сухою ганчіркою.
фен не перший рік витримує такі навантаження, та й волосся своє сушу хвилин по 20 через день*-)
Ну, може кому по приколу весь день вбити на розморожування і чекати поки саме відтане, або кастрюлі з водою ставити - така справа. Я тау розкіш собі дозволити не можу....
До того ж, у мене ніколи не буває порожня морозилка, тому я все це роблю швидко, щоб не встигло потанути те, що зберігаєтсья в ній.
так я й не ображаюсь*-) просто один з варіантів, який особисто мені видаєтсья ідеальним, бо швидше - не буває*-) придумав би хто швидше (новий холодильник - не пропонувати) - я б його радила*-)
насправді це дуже цікаво - дмеш на лід, а він тане і відвалюється*-) Захопливо так, час минає непомітно*-)))
Я купила маленький, дорожный вариант. Купила в "Караване", там стенд был при переходе к универсаму. Покупка себя оправдала, но задолбалась все время доливать воду, поэтому решила купить поболее отпариватель .
отпариватель. Жду когда появится в продаже
Я тоже размораживаю феном) Завязываю узелком на ручке верхней двери(у меня их две,верхняя-холодильник,нижняя-морозильник)-и подальше от кухни- в интернет).Читала где-то,что это не очень полезно для холодильника,да ну его нафиг пол-дня тратить.Фену,кстати,лет 7.
А я ставлю обогреватель прямо к холодильнику и на полную мощность включаю))) Тоже быстро получается
--40% НА ЗИМНЮЮ И ДЕМИСЕЗОННУЮ ДЕТСКУЮ ОДЕЖДУ И ОБУВЬ REIMA, GUSTI, LASSIE, NANO
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks