Я можу бути їхнім єдиним справжнім другом, їхнім єдиним спасінням, але багато хто з них ігноруватиме Моє Попередження
Субота, 18 жовтня 2013, 12:38
Моя ніжно улюблена донечко, Моя найбільша печаль в тому, що ті, хто любить Мене найбільше, масами, відмовляються почути Мій Голос, зараз, коли Я звертаюся до них.
Я можу бути їхнім єдиним справжнім другом, їхнім єдиним спасінням, але багато хто з них ігноруватиме Моє Попередження. Навіть ті, хто чує Мій Голос ігноруватиме Мене і уникатиме Моїх Слів, як єресі. Вони не впізнають час, в якому вони живуть, і тільки усвідомлять Істину під час Попередження. На той час, багато хто з них бичуватиме Мене і самі настільки віддаляться від Мене, що Я не буду в змозі проникнути в їхні серця і врятувати їхні душі.
Не варто недооцінювати ненависть, якою ненавидить Мене диявол. Він страшенно зрадив Мого Отця, і він ненавидить Мене. Це означає, що він ненавидить Мою Церкву, фінальна битва відбудеться між Моєю Церквою на землі і демонами відправленими сатаною, і що фінальна битва відбудеться. Ця битва почалася і вже вкрадені Мої улюблені душі, багато хто з яких не зміг побачити, як вони ображають Бога.
Коли Мою Присутність відчують найближчим часом, всі ті, хто любить Мене - незалежно від того, чи вірять вони в ці Послання або ні - Я заповню їхні душі знанням Силою Святого Духу. Це Моя обіцянка світу. Я ніколи не покину вас, віддавши силам зла, тому що Я так сильно вас усіх люблю. Ви, як члени Мого Тіла. Ви частина Мого Тіла. Ви частина Мене.
Чи хочете ви до Мене або ні, Я йтиму за вами, поки не прийде Великий День, і Я боротимуся, щоб врятувати вашу душу. Ви можете повернутися до Мене спиною, але Я вас не залишу, тому що Я терплячий. Моя наполегливість і Божество знаходяться поза вашого відома. Ви ніколи не повинні забувати Мене, вашого Ісуса, бо Я з вами завжди, і чекаю вас, щоб ви прийшли до Мене.
Ваш Люблячий Спаситель
Відкупитель Людства
Ісус Христос
http://www.thewarningsecondcoming.co...e-my-warnings/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks