Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 45 з 64 ПершаПерша ... 353637383940414243444546474849505152535455 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 881 по 900.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Я можу бути їхнім єдиним справжнім другом, їхнім єдиним спасінням, але багато хто з них ігноруватиме Моє Попередження

Субота, 18 жовтня 2013, 12:38

Моя ніжно улюблена донечко, Моя найбільша печаль в тому, що ті, хто любить Мене найбільше, масами, відмовляються почути Мій Голос, зараз, коли Я звертаюся до них.

Я можу бути їхнім єдиним справжнім другом, їхнім єдиним спасінням, але багато хто з них ігноруватиме Моє Попередження. Навіть ті, хто чує Мій Голос ігноруватиме Мене і уникатиме Моїх Слів, як єресі. Вони не впізнають час, в якому вони живуть, і тільки усвідомлять Істину під час Попередження.
    На той час, багато хто з них бичуватиме Мене і самі настільки віддаляться від Мене, що Я не буду в змозі проникнути в їхні серця і врятувати їхні душі.

Не варто недооцінювати ненависть, якою ненавидить Мене диявол. Він страшенно зрадив Мого Отця, і він ненавидить Мене. Це означає, що він ненавидить Мою Церкву, фінальна битва відбудеться між Моєю Церквою на землі і демонами відправленими сатаною, і що фінальна битва відбудеться. Ця битва почалася і вже вкрадені Мої улюблені душі, багато хто з яких не зміг побачити, як вони ображають Бога.

Коли Мою Присутність відчують найближчим часом, всі ті, хто любить Мене - незалежно від того, чи вірять вони в ці Послання або ні - Я заповню їхні душі знанням Силою Святого Духу. Це Моя обіцянка світу. Я ніколи не покину вас, віддавши силам зла, тому що Я так сильно вас усіх люблю. Ви, як члени Мого Тіла. Ви частина Мого Тіла. Ви частина Мене.

Чи хочете ви до Мене або ні, Я йтиму за вами, поки не прийде Великий День, і Я боротимуся, щоб врятувати вашу душу. Ви можете повернутися до Мене спиною, але Я вас не залишу, тому що Я терплячий. Моя наполегливість і Божество знаходяться поза вашого відома. Ви ніколи не повинні забувати Мене, вашого Ісуса, бо Я з вами завжди, і чекаю вас, щоб ви прийшли до Мене.

Ваш Люблячий Спаситель
    Відкупитель Людства
    Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-my-warnings/

Дописів
    1 517

Типово

Антихрист буде надавати гранти, щоб спонукати компанії, організації, а також благодійні фонди до праці на його новий єдиний всесвітній торгівельний центр

Субота, 19 жовтня 2013, 20:00

Моя ніжно улюблена донечко, Я закликаю всіх Моїх учнів, хто почув Мене і розпізнав Мене в цих повідомленнях, вислухати Мене зараз.

Ця Місія, яка дарована вам, - є Святою. Незалежно від того, які муки, образи, страждання і глузування ви можете терпіти через цю Місію, пам'ятайте, що ця Праця — є Моєю. Моя остання Місія, дана світу через Божого пророка, - це великий Дар людству. Підніміться над насмішками, свідками яких ви станете, і знайте, що вони створюються лукавим у спробі зупинити Істину. Істину, Моє Святе Слово, топтатиме кожен демон, випущений з глибин Пекла, і вони робитимуть все можливе, щоб змусити замовкнути Мій Голос.

Втілюючи свої наміри через ті душі, які залишають себе відкритими для зараження, сатана незабаром замаскує і представить світу своє зло під виглядом Святого Письма. Нова доктрина, як вони скажуть, буде божественно натхненна Мною, Ісусом Христом. Весь світ буде слідкувати, як вона відкриватиметься шар за шаром і з захопленням сприйматиметься, особливо, світським суспільством. Ті, кого ви б нізащо не очікували побачити у поклонінні Богові, будуть першими у черзі, щоб прийняти серію єретичних нововведень - брехні проти Мене, коли вона буде представлена.
    Ніколи раніше не отримувала Католицька Церква такої публічної пошани від світових медіа і політичної еліти. Ніколи раніше атеїсти і вірні всіх релігій, у тому числі тих, хто не шанує Мене, Ісуса Христа, не відкривали свої обійми і не падали на коліна на честь тих, хто казатиме, що вони є від Бога.

Коли зникнуть Мої Образи і пропадуть Мої Хрести, Святі Біблії, вервички, медалики, Літургійні молитовники, парамани і бенедиктинські хрести, ви будете знати, що князювання звіра почалося.

Світ буде співати хвалу антихристу. Як тільки він принесе світу мир — фальшивий мир у війнах, які він сам допоміг розпочати - він зробить вражаючі заяви. Він, антихрист, заявить, що він отримав повідомлення від Бога Отця, які будуть схожими на справжні. Потім, використовуючи окультні сили, він, як буде здаватися, зцілить багатьох і матиме великі духовні дари. Багато людей будуть здивовані його так званими “чудесами”, які він, як здаватиметься, творитиме, і світ буде поклонятися йому і лежатиме ниць біля його ніг. Тоді він, антихрист , оголосить себе Ісусом Христом, Сином Чоловічим, і скаже, що прийшов час для нього навернути світ і врятувати все людство. Той, хто наважиться кинути виклик мерзоті і непристойностям, які литимуться з вуст звіра, буде суворо покараний.

У цей час, через зараження сатаною світу, гріх буде настільки поширеним, що людська гідність досягне найнижчого рівня, коли непристойність, похіть, жадібність і всі інші мерзенні гріхи в очах Бога проявлятимуться у всіх громадських місцях. Через те, що гріх буде оголошений природною людською вадою, і тому, що вам буде сказано, що Бог не буде судити вас за цю слабку людську рису, багато людей грішитиме без сорому в їхніх душах.

Світові знаменитості, артисти, журналісти, зірки кіно — всі будуть рватися, щоб попозувати з антихристом і його зображень буде так багато, як нічиїх інших, хто був до нього. Він буде вільно говорити на багатьох мовах, буде мати привабливу зовнішність, прекрасне почуття гумору та надзвичайні здібності до комунікації. Він буде дуже обережним щодо того, що він говорить про Бога, і ніколи не згадуватиме Божу Матір, тому що вона, як буде здаватися, більше не грає ніякої ролі.

Інтерв'ю антихриста на телебаченні буде звичайною справою, і люди ловитимуть кожне його слово. Він буде впливати на політиків в кожній країні і до тих, з ким його будуть бачити, будуть ставитися як до королівських осіб. І це не кінець. Його цитати будуть проповідувати з кафедр усіх церков. Йому будуть надавати велику честь і високе положення у всіх церквах, поки врешті-решт він не сяде на новому троні в новому храмі Вавилону. Його вплив буде поширюватися на всі банки, закони торгівлі та світову економіку. Антихрист буде надавати гранти, щоб спонукати компанії, організації, а також благодійні фонди до праці на його новий єдиний всесвітній торгівельний центр. Великі багатства будуть набувати ті, хто захоче бути частиною імперії антихриста. Кожен, хто поклянеться йому у вірності, або через релігійні церемонії, або через ділові чи торгові угоди, буде змушений прийняти знак. Ті, хто прийме знак, який буде у вигляді банківської карти і спеціального чіпа, вмонтованого в руку, віддадуть йому свої душі. Всі ті, хто носять Печать Живого Бога, уникнуть пазурів антихриста і стануть несприйнятливими до цього жаху. Не ігноруйте це попередження. Не бійтеся його, тому що якщо ви будете слідувати Моїм інструкціям, ви будете захищені.

Я пролив багато сліз, даючи Вам це повідомлення, і саме тому Мій Біль у тобі, Моя дочко, в цей час є таким сильним. Ви втішите Мене, якщо попросите Мого Милосердя і Мого Захисту.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-trade-centre/

Дописів
    1 517

Типово

Ви повинні зберігати спокій і мир, але з твердою рішучістю продовжувати проголошувати Святе Слово, що міститься в Євангелії

Неділя, 20 жовтня 2013, 12:07

Моя ніжно улюблена донечко, Я бажаю відкрити всім вам, Мої любі апостоли - ті, хто ходить по Землі і проголошує Моє Святе Слово - що ви повинні триматися Мене, вашого Ісуса, так, як ніколи раніше. Ці часи, які наближаються, будуть важкими і всі, хто залишається в Мені, зі Мною і для Мене, будуть нести відповідальність за збереження Полум'я Мого Світла палаючим в темряві прийдешніх днів.

Мої дорогі діти, ви повинні зберігати спокій і мир, але з твердою рішучістю продовжувати проголошувати Святе Слово, що міститься в Євангелії, в кожному куточку світу. Ви, Моя Армія Найвірніших, приведете всіх Божих дітей до Мене і допоможете врятувати їх від випарів зла, які накриють мільйони душ. Ви - Мої, і ви йдете з Божим Світлом, прокладаючи шлях для спасіння всього світу.

Моя Благодать виливається на вас, Мої любі апостоли, і як тільки ви зрозумієте, що Я веду вас, і повністю довіритесь Мені, ніяке лихо не торкнеться вас. Але якщо ви дозволите собі стати покірними слугами брехні, то Покров Мого Захисту не накриє вас. Ті з вас, хто стане на бік лжепророка і антихриста, будуть схоплені в пастку сатани, і він не дозволить вам звільнитися з неї. Ті з вас, хто йде пліч-о-пліч з моїми ворогами і п'є з чаші змія, будуть знищені ним, якщо наважаться кинути йому виклик.

Будьте уважні до Мого попередження — станете на сторону звіра і заприсягнете нечестивою клятвою шанувати єресь, і вам буде надзвичайно важко викупити себе з його мерзенної влади. Моліться, щоб у вас було достатньо мудрості побачити Істину.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...n-the-gospels/

Дописів
    1 517

Типово

Розкол у Моїй Церкві буде відбуватись у декілька етапів

Неділя, 20 жовтня 2013,17:48

Моя ніжно улюблена днечко, ідіть, всі ви, у світ і поширюйте Євангеліє, тому що ви повинні робити це до того, як почнеться переслідування Моєї Церкви.

Ви повинні покласти всю свою надію на Мене і втішатися знанням, що, коли прийде Великий День, ви будете в мить ока взяті, тілом і душею, в Мої Обійми. Ось чому ви повинні, з любов'ю і терпінням, нагадувати світу Моє Вчення. Нагадайте їм, що гріх існує і буде прощений, але тільки якщо вони спершу попросять прощення у Мене. Не має значення, що їм розказують, що гріх є природною рисою людини; вони повинні знати, що, як діти Божі, вони повинні просити примирення кожен раз, незалежно від того, наскільки незначними здаються їм їхні гріхи. Гріх - це те, що віддаляє вас від Бога. Чим більше ви грішите, тим чорнішою стає ваша душа, тим глибшу тугу ви будете почувати, і вам буде так неспокійно, що тільки Моя Благодать полегшить ваш біль і принесе вам справжній мир.

Знайте, що коли правління єресі почнеться, ті, хто приймуть її, відчуватимуть жахливу самотність і нещастя. Хоча для зовнішнього світу все буде виглядати, як прийнятне для Церкви. Поки ви будете займатися внутрішньою боротьбою, зовнішні ритуали, що проводитимуться в ім'я глобальної Об'єднаної Церкви, змусять вас відчути тривогу. Протягом шести місяців впровадження єресі в Мою Церкву, багато хто з тих, хто раніше проігнорував Мій Заклик, втече і шукатиме тих, хто залишився вірним Моєму Святому Слову. Тоді Моя Армія буде розростатися, ширитися і збирати залишки вірних з усіх християнських церков для боротьби з духом зла.

Розкол у Моїй Церкві буде відбуватись у декілька етапів. На першому етапі тільки ті, хто дійсно знає Мене і розуміє істину Святого Євангелія, вирішать, що вони не можуть прийняти брехню в Моє Ім'я. Другий етап відбудеться, коли людям відмовлять в Пресвятих Таїнствах у тому вигляді, в якому вони повинні бути. Третій етап буде тоді, коли Мої Церкви осквернять, і тоді, нарешті, Мої священнослужителі зрозуміють Істину, що міститься в Книзі Одкровення.

Мої пророки не брешуть. Їм не подобається те, що їх просять робити. Вони тільки відкривають Моє Святе Слово і те, що їм доручили відкрити за Святою Волею Мого Отця. Ознаки того, що останній пророк - єдиний пророк, якому сьогодні дано дозвіл з Небес підготувати світ до Другого Пришестя — прийшов, є наступними. Коли ви розумієте, що пророцтва, дані світові з Небес, досягають своєї мети - зміцнити вашу віру і забезпечити, щоб ви залишалися вірними Моєму Святому Слову — тоді прийміть їх. Коли вони збудуться, як було передбачено - ви будете знати Правду.

Будьте готові. Йдіть в мирі, тому що я буду поруч з усіма вами, хто збереться зараз, щоб сформувати Мою Армію Найвірніших на Землі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ferent-stages/

Дописів
    1 517

Типово

Вони підуть, як вівці на заріз, дорогою загибелі

Понеділок, 21 жовтня 2013, 10:56

Моя ніжно улюблена донечко, найбільшою зрадою для Моїх дорогих, вірних учнів - тих, хто завжди буде твердо триматися Істини - буде зрада їх послідовниками у Моїй Церкві, які стануть жертвою великого обману.

Так багато людей, через їхню помилкову вірність, будуть обмануті самозванцем, який захопить кермо влади в Моїх Церквах по всьому світі. Хоча вони, можливо, будуть відчувати тривогу час від часу - коли вони почують дивне трактування Мого Святого Слова, яке будуть подавати в неправильному контексті - все одно вони підуть, як вівці на заріз, дорогою загибелі. Вони щедро восхвалятимуть лжепророка, будуть вітати його як великого диктатора, і стануть як одно, щоб створити велику армію. Ця армія спричинить найбільше переслідування проти своїх побратимів християн. Брат піде на брата у цій жахливій битві за Істину. Число тих, хто піде за нечестивою трійкою, що складається з лжепророка, антихриста і сатани, буде значно більше за тих, хто залишиться вірним Пресвятому Божому Слову, як це було передбачено з самого початку.

Для вас, Мої обрані діти, які не відхиляються від Істини, цей шлях буде важким. Ніколи, протягом всього вашого життя, ви не могли б собі уявити того жахливого обману, який ви будете спостерігати. Мої вороги добре підготовлені, мають великий вплив і добре фінансування. Вони мають багато переваг, але на їх стороні немає Божої Сили. Мало того, що вони не мають Сили Бога, Мого Отця, Бога Всемогутнього, але й вони можуть бути повалені за Його Волею в будь-який час. На жаль, вони перетягнуть від Мене багато душ і Я дозволю це, як частину остаточного очищення людства. Цей період на Землі буде для того, щоб відокремити добрих від злих.

Що Я маю на увазі? Ви, звичайно ж, скажете, що добрі будуть обдурені, і що це не їхня вина. Це так. Але, коли ті, хто кажуть, що вони є вірними християнами, приймають єресь замість Мого Найсвятішого Слова, вони зневажають Бога. Вони добре усвідомлюють Істину і вони повинні бути насторожі Мого Слова щосекунди. А так багато з вас заснули. Так багато насправді не знає Мене, тому що у вас немає смирення в душі і ви гордитеся своїми знаннями Святого Письма. Багато взагалі не читали Євангеліє і не розуміють, що має статися перед Моїм Другим Пришестям. Ви досі не знаєте, що Істина була дана вам в Найсвятішій Біблії. Чому ви продовжуєте ігнорувати Слово Боже, сперечатися, відкидати і боротися з Рукою, яка створила вас? Ви є не більш розумними, ніж ті, які розіп'яли Мене. Ви знаєте не більше від фарисеїв, які вважали, що їх тлумачення Святого Божого Слова правильніше, ніж Слово Сина Чоловічого. Через вашу відмову прийняти останні пророцтва, ви відречетеся від Мене. Все ваше служіння Мені не буде мати ніякого значення, тому що ви підете за посланцем сатани, відмовившись від вашого законного спадкоємства в Моєму Раю.

Як ви змушуєте Мене плакати. Як ви зрадите Мене, переслідуючи в Моє ім'я тих, кого ви називаєте своїми братами і сестрами. Ви станете розповсюджувати брехню, як до вас це робили інші в часи нечестивих вождів і диктаторів минулого. Через відсутність у вас справжньої любові до Мене, яка вимагає великої жертви, ви принесете Мені багато горя і страждань. В той час як вороги Моєї Церкви будуть втягувати вас в павутину обману, ви будете співати їм похвалу, обожнювати і любити тих, хто ненавидить Мене, а Я буду забутий.

Пам'ятайте ці слова - коли ви поклоняєтесь фальшивим богам замість Мене, ви накликаєте на себе гнів Божий.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-destruction/

Дописів
    1 517

Типово

Всі ті, хто носять трикутник, знак найбільш нечестивої трійки, підтримуватимуть благодійні заходи

Вівторок, 22 жовтня 2013, 13:20

Моя ніжно улюблена дочка, кожен куточок Моєї Церкви готується до нових ритуалів. Публічні заяви про необхідність бути скромним і дбайливим встановлять пріоритет для світської добродійності, яка буде представлена ​​антихристом. Усі ці слуги сатани зливаються в таємних церемоніях, і вони створять всесвітню глобальну мережу благодійних організацій, створену, щоб переконати вас, що вони богонадхненні.

Всі ті, хто носять трикутник, знак найбільш нечестивої трійки, підтримуватимуть благодійні акції таким чином, що це підніме їх в очах світу. Раптом почнуть говорити про новий, потужний і так званий євангельський рух, і люди здаватимуть свої гроші, щоб об'єднати свої зусилля, для допомоги бідним у світі. Усі увірують, що так багато хорошого робиться, і деякими керівниками Моєї Церкви захоплюватимуться в усіх куточках Землі.

Дуже мало хто сумніватиметься в їхніх намірах, але коли ви побачите, що найбільші банки у світі приєднуються до них в їхніх зусиллях, ви знатимете те, що це дії з метою обдурити вас. Який хитрий звір. Як розумними здадуться його дії, тому що вони матимуть цукрову оболонку з формою обману, і тільки ті, хто наділені Даром Святого Духа будуть в змозі це розрізнити.

А в усіх розмовах про загальне благо людини, бажання об'єднати усі релігії разом, щоб сформувати одну велику спільність людей - жодне слово не буде вимовлено про Моє Вчення про те, що діти Божі повинні залишатися вкоріненими в Моєму Святому Слові.

Час швидко рухається, і в цій, здавалося б, добре і ретельно спланованій пропаганді, почнуть з'являтися тріщини. Коли діє сатана, поширюється плутанина, створюється розділення; протиріччя стають нестримними і ніщо ніколи толком не організоване. Шанування, що робиться Мені перед Моїм Вівтарем, зникне.Безперервна Адорація буде зупинена, і незабаром вони приберуть статуї святих з Церков.

Усі їхні дії будуть здійснюються під виглядом викорінювання старої Церкви, щоб зробити її актуальнішою, такою, що більше є доречнішою і привабливішою для невіруючих.

Ті, хто знає Мене, повинні зробити все від них залежне, шляхом поширення Євангелія, тому що, будьте упевнені, ви не почуєте мови про Біблію. Єдині інтерпретації, які ви почуєте будуть ті, які перекручені на підтримку брехні. Як тільки вони позбавлять Церкву її гідності, покарання поллється на них з Небес. Вони будуть, з часом зупинені, але спочатку ці випробування повинні відбутися, як і було передбачено.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...h-charities-2/

Дописів
    1 517

Типово

Ви - покоління, яке свідчитиме остаточне Розп'яття Моєї Церкви

Вівторок, 23 жовтня 2013, 13:30

Моя ніжно улюблена донечко, Мої улюблені священики об'єднаються в союзі зі Мною - менше половини з них - але їхня вірність Мені, допоможе Моїй Армії щоб вижити і розвиватися в цілях поширення Євангелія під час глобальної темряви, яка відчуватиметься впродовж цього, найбільшого відступництва усіх часів.

Відсутність поваги до Мене, Ісуса Христа, стає очевидною в усіх країнах, в громадських місцях і в Моїй Церкві. Моє бажання зараз, щоб підготувати Свою армію належним чином.Хай ці речі не турбують вас, Мої улюблені послідовники, бо вони тільки відволікатимуть вас, коли Мені потрібно, щоб ви були сильні у своїй вірі. Так само, як зачинили двері перед лицем Моєї Матері, коли Вона намагалася знайти притулок, незадовго до Мого Народження,так само вони також будуть закриті перед вашими обличчями.

Знайте, що коли грюкають дверима перед вашими обличчями, введені в оману служителі в Моїй Церкві, тоді необхідно тільки звернутися до Мене. Знайте також, що ті, хто мали б бути святими людьми, добре обізнаними у Священному Писанні і Вченні Моєї Церкви, будуть першими в черзі, щоб засудити вас, тому що ви наслідуєте Істину. Я маю на увазі усі душі у світі,які люблять Мене і,які знають Істину,а не обов'язково, ті, хто наслідує ці Мої повідомлення для всього світу.

Дар Святого Духа зійде тільки на тих, хто гідний отримати цей дорогоцінний Дар від Бога. Ці душі без Святого Духа будуть образливо кричати і намагатимуться переконати вас наслідувати єресь, яка незабаром стане нестримною в усіх Християнських Церквах. Чим більше вони показують свій страх перед цими повідомленнями, тим більше вони тиснутимуть на вас. Ви повинні ігнорувати їх ненависну отруту і мовчати. Ці дні майже настали. Деякі з вас вже побачили важкий опір, який вам доведеться терпіти через Мене.

Ви - покоління, яке свідчитиме остаточне Розп'яття Моєї Церкви, але знайте ось що: З попелу Мого Славного Тіла підніметься Новий Єрусалим, і ви будете обрані царювати серед дванадцяти країн. Коли ви залишитеся вірні Мені, Я підніму вас у Славі і Небо і Земля будуть вашими, у світі прийдешньому. Ви повинні залишатися оберненими тільки на Мене, під час мерзоти запустіння, бо вона буде короткою. І потім, вже ніщо ніколи не відділятиме вас від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-my-church/

Дописів
    1 517

Типово

Матір Спасіння: Мій Син планує в цей час велике оновлення Землі і це спричинить багато болю

Середа, 23 жовтня 2013, 15:34

Моя дитинко, Я покриваю всіх моїх дітей Покровом Мого Захисту, таким чином вони залишатимуться в спокої, в мирі і будуть сильними в ці часи великих випробувань.

Ви, дорогі діти, повинні змиритися з тим, що завжди будете відчувати біль, викликаний самотністю, відмовою і відторгненням тими, хто зі зневагою ставиться до Слова Божого. Світло приваблює тих, хто в темряві, і вони завжди будуть атакувати і накидатися на вас, коли ви будете в повному єднанні з моїм Сином, Ісусом Христом.

Мій Син планує в цей час велике оновлення Землі і це спричинить багато болю, тому що це буде очищенням. Це означає, що багато людей будуть страждати за свої гріхи, а Земля буде приготовлена для Ісуса Христа, і коли очищення завершиться - буде зроблено сповіщення для всіх. Тим часом, вороги Бога будуть поширювати брехню і єресі, щоби управляти грішниками і всіма тими, хто любить мого Сина. Всі ці сумні події повинні відбутися до Другого Пришестя мого Сина, Ісуса Христа.

Я прошу вас, дорогі діти, терпеливо переносити ці труднощі заради Мого Сина, який ніжно любить вас. Не тривожтеся, бо вже скоро ви станете свідками Його Нового Раю, де немає ні печалі, ні болю, ні зла. Ваші страждання за Мого Сина є такими малими і незначними в порівнянні з тим, що Він перетерпів за всіх вас, коли помер на Хресті, спасаючи вас.

Тому, будь ласка, покладіть всю свою надію на мого Сина і будьте вдячні, що отримуєте керівництво з Небес. І радійте, тому що вам дали достатньо часу, щоб належним чином підготуватися до Великого Дня Господа.

Будьте в мирі.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...use-much-pain/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Це заклик до спасіння для тих з вас, хто не буде піддавати сумнівам єресі, що скоро будуть проголошені

Четвер, 24 жовтня 2013, 19:45

Моя найдорожча дочко, Я прийшов сказати всьому світу, що Мої вороги, які бродять по Землі під виглядом тих, хто несе Слово Мого Сина в маси, вже об'єдналися всі разом, як один. Як одно, вони зібрали докупи всі свої сили і будуть поганити Землю своїм нечестивим обманом.

Я готовий. Очікую. Як тільки вони представлять свої мерзенні закони, Я вдарю, і світ стане свідком Моїх покарань. Мої Застереження, дані вам через Мої Повідомлення, не почуті тими, хто занадто гордий, щоб прийняти Руку Милосердя. Вожді тих, хто буде переслідувати вас в ім'я прав людини, будуть покарані Моєю Рукою. Вони вважають, що їхня влада всемогутня і що вони непоборні, але скоро дізнаються, що вони є ніщо без Сили їх Творця.

Я - Творець Життя, і якщо вони посміють використати свою владу, щоб забрати життя у Моїх дітей, життя і тілесне, і душевне, - вони втратять все. Якщо ви ведете боротьбу з Моїми дітьми і зраджуєте Мого Сина, Ісуса Христа - у вас мало надії. Ви не отримаєте Моє Милосердя так легко, тому що ви викликаєте у Мене великий Гнів. Так, Я потребую вашої вірності, але попереджаю вас про небезпеку загравання з лукавим. Я дам вам можливості, щоб позбутися від кайданів, які пов'язують вас з нечестивою трійкою. Ви повинні вирвати себе з ланцюгів сатани. У вас мало часу.

Я прошу вас подивитися в Мою Святу Біблію, Євангеліє, і шукати ознаки передбаченого великого відступництва, бо воно охопило світ і поширюється як смертельний вірус у всі частини вашого суспільства. Ви — заражені, і тепер прийшов Я, ваш Отець, щоби очистити вас від цієї страшної недуги. Ви повинні благати Мене про допомогу, поки не стало занадто пізно для вас.

Зараз ви повинні читати цю молитву Хрестового Походу. Просіть Мене про допомогу.

Молитва Хрестового Походу ( 124 ) - Почуй моє благання про звільнення

Боже, мій Милосердний Отче, Творче всього сущого, почуй моє благання про звільнення. Звільни мене від ланцюгів рабства і захисти мене від диявольського переслідування. Допоможи мені розрізнити Істину і прийди мені на допомогу, навіть якщо я і заплутався, і, можливо, сумніваюся у Твоєму Слові. Пробач мені, якщо я образив Тебе і прийми мене в притулок Твого Нового Раю на Землі. Амінь.

Мій час, щоби оголосити Друге Пришестя Мого Сина, близький. Час збіжить швидко і царювання Моїх ворогів, хоча, можливо, і недовге, буде здаватися вічністю через жорстокість, яку вони проявлять до Моїх дітей. Вони не покажуть ніякого милосердя, взагалі, і до тих обдурених людей, які присягнуть на вірність звіру. Бо так само, як лукавий ненавидить Мене, він ненавидить і будь-кого з Моїх дітей - і добрих, і нечестивих. Це заклик до спасіння для тих з вас, хто не буде піддавати сумнівам єресі, що скоро будуть проголошені. Ви повинні задаватися питаннями і уважно аналізувати всі сумніви, які заповнюють ваші душі, коли ви незадоволені новими формами вчення і не відчуваєте його правильним у ваших серцях.

Я не наділяв нікого повноваженнями на введення будь-яких нових законів чи Таїнств в Моє Найсвятіше Ім'я.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-be-declared/

Дописів
    1 517

Типово

Дуже мало людей сьогодні у світі мають хоча б якусь віру в Бога

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 23:55

Моя ніжно улюблена дочко, коли люди звинувачують тебе в поширенні страху через ці Повідомлення, то вони повинні зрозуміти Мої справжні наміри. Страх походить з гріховності тих, хто ходить поміж вами і чия душа просякнута темрявою. Ваші вороги — це Мої вороги. Вони у кожному народі створять фальшиву духовність, яка не буде виходити від Мене. Такими чарівними вони будуть виглядати, що проникнуть поміж тих, хто має владу, для поширення псевдовчення нового віку сатанинського походження. Багато хто буде вважати ці жахливі дії невинною розвагою, але за, здавалося би, привабливим фасадом ховається хитрий план, щоб позбавити світ від віри в Пресвяту Трійцю.

Дуже мало людей сьогодні у світі мають хоча б якусь віру в Бога і тому, коли слуги сатани представлять їм хибні цінності, фальшиву духовність і язичництво, багато хто спокуситься на це. Вони будуть залучені до фальшивого милосердного відстоювання прав тих, хто шукає виправдання своєму власному способу життя, яким кидає виклик Законам, встановленим Моїм Отцем. Тому що їхня віра в Бога є слабкою, вони будуть відкриті до брехні. Замість цього вони будуть поклонятися фальшивому богу, антихристу.

Я розказую вам ці речі, тому що все це є Істиною. Чому я не повинен попередити вас про це? Я - ваш Спаситель, і Я готуюся врятувати всіх вас, остаточно, після цього тривалого й болісного часу. Людина перенесла невимовні страждання через сатану. Так багато людей не розуміють, як сильно він руйнує життя. Він розбиває ваші відносини з іншими людьми, затягує вас у в пороки, які руйнують вас, змінює вас і заманює в пастку. Не має значення, що ви отримуєте від нього - ви завжди будете відчувати спустошення. Ви будете продовжувати падати і падати, поки не станете займатись розпусними і протиприродними діями, і все одно не знайдете задоволення. Тільки Я, Ісус Христос, можу принести вам справжній мир, любов і спасіння. Оскільки через антихриста ваше життя на Землі буде змінюватись поза межами вашого розуміння, Я повинен попередити вас. Я роблю це не для того, щоб не принести вам страх, але щоби підготувати вас до Істини. Тільки Істина визволить вас від нечестивості тих, які живуть, існують і помруть у вірності до Сатани і його демонів.

Я, Ісус — ваш єдиний шлях до полегшення переслідувань, які ці, повні гріха, хитрі і брехливі люди принесуть світу.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...belief-in-god/

Дописів
    1 517

Типово

Великий День настане і розпочнеться існування світу, в якому не буде кінця

Субота, 26 жовтня 2013, 11:15

Моя ніжно улюблена донечко, віра дітей Божих, незалежно від їх приналежності до тої чи іншої конфесії, настільки слабка, що багато з тих, хто знає Істину, не зможуть сповідувати свою релігію відкрито, не зіткнувшись з критикою в свою адресу.

Так багато людей у світі відкинули Мене, Ісуса Христа, в цей історичний час, що вже більше не є прийнятним у більшості країн говорити про Мене в громадських місцях. Дуже рідко ви почуєте Моє Ім'я у засобах масової інформації, хіба що піддається сумніву саме Моє Існування. Рідко ви почуєте, що хтось відкрито і публічно визнає свою любов до Мене, бо ви соромитеся цього. Навіть Мої священнослужителі більше не готові свідчити Істину, побоюючись насмішок. Тим, хто дійсно слідує за Мною, буде все важче проголошувати Моє Святе Слово. Так багато з тих, хто колись любив Мене, втратили цю любов, і самотність та печаль, немов меч, розрізають Моє серце навпіл.

Чому, ну чому ви покинули Мене? Чому ті, хто вірить у Мене і хто знає Мене, так багато ображають своїх братів і сестер? Чому ненависть розцвітає в серцях ваших? Чому ви зараз вважаєте необхідним піддати сумніву Євангеліє, коли воно існує вже так давно? Хто дав вам право перекручувати Моє Слово, дане Моїм Апостолам? Чому ви перекручуєте їх і не вірите тому, що Я сказав? Моє Слово - дуже чітке. Коли Я говорю, Я маю на увазі тільки те, що Я кажу. Якщо Я кажу одне, Я не маю на увазі іншого. Чому би Я, наприклад, мав суперечити Самому Собі і, особливо, зараз, в цій Місії?

Все, що дано Божим пророкам, є Істиною
    . Все, що суперечить цим Повідомленням, хоча виходить з вуст тих, хто стверджує, що Я говорю з ними, повинно бути відкинутим. Я ніколи би не змагався з Моїм Власним Голосом, тому що Я мушу забезпечити, щоб ви отримали Істину.

Що Я повинен зробити, щоб ви слухали Мене? Що Я повинен зробити, щоби зупинити ваші блукання і пошук інших задоволень? Чому ви не довіряєте Мені? Ви витрачаєте так багато дорогоцінного часу на ворожіння, яке тече, як отрута, з вуст так званих містиків - і ви ображаєте Мене, відвертаючись від Мене. Я є тут. Це є Мої Слова. Що ще ви шукаєте, якщо ви отримаєте Істину тільки з Моїх Уст? Я проголошував Істину, коли Я ходив по Землі. Я залишив вам велику надію і спасіння. І Я кажу Істину зараз, в цей час, коли Я звіщаю вам Мої Останні Слова, бо скоро Великий День настане і розпочнеться існування світу, в якого не буде кінця.

Коли Я говорю, Я бажаю, щоби ви слухали. Я не можу змусити вас. Ви можете подивитися повсюди і спробувати знайти Мої Повідомлення, дані в цей час, щоб підготувати світ до Мого Другого Пришестя, і ви не знайдете їх. Мої публічні Повідомлення для підготовки вас до цього, заключного, етапу перед тим, як Мій Заповіт буде виконаний, можна знайти тільки в Книзі Істини.

Це Слово - Моє. Мої Слова будуть почуті в кожному народі. Ніхто не зупинить Мене, бо Моя Сила - Всемогутня.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...nd-will-begin/

Дописів
    1 517

Типово

Я не буду стояти осторонь і дивитися, як ви руйнуєте своє життя, яке може бути вашим на всю вічність

Субота, 26 жовтня 2013, 17:52

Моя ніжно улюблена донечко, коли люди намагаються з'ясувати, кому з дітей Божих Я бажаю принести Моє Милосердя, відповідь є — усім. Я не виділяю нікого, тому що Я люблю кожну народжену душу, усіх вас, створених Моїм Отцем. Жодна душа не може бути виключена з цієї Моєї фінальної Місії по спасінню людства. Я прийшов, щоб принести спасіння всім.

Запитайте будь кого з хороших батьків, чи будуть вони жертвувати однією своєю дитиною заради іншої, і вони дадуть вам таку ж відповідь. "Незалежно від того, наскільки погано вони поводяться або завдають Мені болю, я не можу відмовитися від них, тому що вони є частиною мого тіла". Те ж саме відноситься і до ворогів Бога. Вони ображають Його і завдають великого смутку, але Він все одно любить їх, тому що вони походять від Нього, хоча вони і зморені через гріх людства.

Як це може бути, запитаєте ви - пробачити тих, хто найбільше завдає Мені болю? Хто знущається над іншими і є причиною їх болю і страждання? Саме тому, що Я їх люблю. Я завжди буду любити кожного грішника. Їхні гріхи Мені огидні, але Я до останнього буду чекати їхнього навернення.

Ця Місія - Місія Прощення. Вона вся - задля спасіння ваших душ. Хоча Мої Слова можуть бути час від часу різкими, вони дані вам, тому що Я люблю вас і не можу винести навіть думки, щоб втратити вас. Ті, хто зрадив Мене через свої життєві амбіції, не повинні боятися прийти до Мене і попросити Мене про допомогу. Я сумую за вами. Я в скорботі, але Я використаю всі шанси на втручання, не порушивши Заповіту Мого Отця про свобідну волю людини, яка завжди буде залишатися вашою аж до нового початку. Ніщо не буде відділяти вас від Мене, коли ви попросите Мене пробачити вас.

Я залию світ Моїм Милосердям і обіцяю, що буду втручатися в кожну нечестиву дію, яку здійснять Мої вороги, щоб затягнути вас в оману. Я не кину вас на поталу вовкам, які хочуть зжерти вас. Я не буду стояти осторонь і дивитися, як ви руйнуєте своє життя, яке може бути вашим на всю вічність. Я буду підтримувати вас аж до моменту, коли вам доведеться прийняти остаточне рішення. Я не відпущу ваші душі так легко. Я помер жорстокою смертю, щоб врятувати вас. На цей раз ви станете свідками найпотужнішого Божественного Втручання, щоб повернути вас назад. Ви - Мої. Я - ваш. Звір не заволодіє душами легко, бо Я - Бог, нездоланна сила. Я — Всемогутній. Сатана немає нічого, але хитрістю він заманить слабких. Я закликаю всіх вас, хто любить Мене, молитися, щоб слабкі прийняли Моє Божественне Втручання з любов'ю в їхніх серцях.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-for-eternity/

Дописів
    1 517

Типово

Моя Церква була побудована на Істині і ніщо, крім Істини, не повинно лунати з її вуст

Неділя, 27 жовтня 2013, 23:30

Моя ніжно улюблена дочко, коли Моїй Церкві відкрито аплодує самовдоволене і секуляризоване суспільство, знайте, що тоді дві протилежні сутності з'єднуються в одну. Коли Моя Церква охоплює секулярний світ, вона стає політично вмотивованою і починає шукати визнання у світі політики і бізнесу - знайте, що Я ніколи би не виправдав такої дії.

Моя Церква була побудована на Моєму Слові. Моя Церква була побудована на Істині і ніщо, крім Істини, не повинно лунати з її вуст. Коли Моя Церква з Моєї Влади виступає проти гріха, вона завжди буде зіштовхуватися з критикою, тому що людина завжди буде захищати гріх. Гріх робить життя людини більш приємним для неї та інших, і вона робитиме все можливе, щоби запевнити себе в тому, що Пекла не існує. Коли Моя Церква говорить тільки про цей світ, його біди, його проблеми, страждання людини і не проповідує Слово Бога, вона відокремлює себе від Мене. Тільки ті, які залишаються вірними Моєму Вченню, дійсно можуть сказати, що вони належать до Моєї Церкви. Моя Церква складається тільки з тих, хто говорить Істину.

Коли ті, що всередині Моєї Церкви, виганяють Мене, Ісуса Христа, тоді дух зла входить в її володіння. Мене витісняють з Моєї Церкви. Я більше не вшановуюся, як раніше. Мої Власні Слова більше не використовуються для проголошення Істини. Їх перекручують, щоби виправдати слова, вчинки і дії, що не виходять і ніколи не будуть виходити від Мене
    . Моє Слово ніколи не може бути зміненим, і будь-яку людину, яка бере Моє Слово і опоганює його, спіткає вічна кара.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...from-her-lips/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Церква мого Сина стане пристановищем антихриста

Вівторок, 29 жовтня 2013, 19:30

Моя мила дитино, всі Небеса об'єднуються в союзі з моїм Сином, щоб прийти на допомогу тим праведним священикам, які опиняться посеред поля великої битви. Багато цих дорогоцінних душ змушені будуть терпіти страшні болі і страждання, коли вони будуть бачити єресі, які виникатимуть всередині Церкви. Вони будуть в замішанні, налякані і будуть відчувати, що не мають куди подітися. Власне тоді вони повинні звернутися до мене і попросити мене присвятити їх Моєму Сину, щоб Він міг окропити їх кожною краплиною Своєї Дорогоцінної Крові. Отримавши цей Подарунок, вони будуть знати, що мають робити. Вони повинні знати, що я попереджала моїх дітей протягом століть про це нечестиве відступництво, яке планується лукавим.

Церква мого Сина стане пристановищем антихриста, і тепер, коли Правда виявлена, багато хто буде відчувати страх і біль Страстей мого Сина. Церква мого Сина буде переслідувана, зруйнована, спаплюжена — поки, врешті-решт, в ній не розмістять трон, на який сяде антихрист. Звідси він, антихрист, і оголосить, що він є Христос, і що він прийшов спасти світ.

Приймаючи брехню, ви заперечуєте Істину. Ігноруючи Істину, ви попадетесь в павутину обману, яку плете лукавий. Спіймані в неї, ви буде піддаватись спокусі слідувати за натовпами в кожній країні, які віддаватимуть великі почесті антихристу. Будь ласка, діти, читайте цю Молитву Хрестового Походу для боротьби з єрессю, яка охоплюватиме Церкву мого Сина на Землі.

Молитва Хрестового Походу (125) Щоб захистити Найсвятіше Боже Слово

О Мати Спасіння, допоможи мені, покірному слузі Бога, захистити Його Найсвятіше Слово в часи страждань. Присвяти мене, дорога Мати, Твоєму Сину, так щоби він міг покрити мене Своєю Дорогоцінною Кров'ю. Даруй мені, через заступництво Твого Сина, Ісуса Христа, благодать, силу і волю, щоб залишатися вірним вченню Христа в часи Лиха, яке буде руйнувати Його Найсвятішу Церкву на Землі. Амінь.

Ідіть до Мого Сина, дорогі служителі Христа. Ви належите Йому. Він допоможе вам під час переслідувань. Він ніколи не залишить вас в часі потреби.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...he-antichrist/

Дописів
    1 517

Типово

Як тільки Святий Дух охоплює душу, вона зразу ж підноситься, притягується до Волі Мого Отця і відповідає повним самозреченням

Середа, 30 жовтня 2013 року, 18:00

Моя ніжно улюблена дочко, коли Мій Святий Дух сходить на людину, з нею відбувається ряд змін. Спочатку виникає почуття збентеження і сумніву. Потім відчуття переповнення чимось настільки потужним, що робить людину повністю залежною від Святої Волі Бога. Зникає віра в перевагу людського інтелекту, бо інтелект вже не має ніякого значення. Замість цього, душа наповнюється знанням і розумінням того, що знаходиться поза межами кволого людського розуму.

Як тільки Святий Дух охоплює душу, вона зразу ж підноситься, притягується до Волі Мого Отця і відповідає повним самозреченням. Як тільки початковий страх слабне - виникає глибоке відчуття миру і люди перестають боятися проголошувати Слово Боже. Їх вже не хвилюють погляди інших людей на те, що з їхніх вуст лунає Істина. Індивідуальні особливості людей — чи вони є комунікабельними, чи несміливими і соромливими - залишаться на задньому плані по відношенню до шляху, на якому вони проголошуватимуть Слово Боже.

Всі душі, які отримали дар Святого Духа - без винятку - зрікаються своєї власної волі на користь Волі Мого Отця. Душі, які дійсно наділені даром Святого Духа, будуть поширювати Слово Боже і за це страждатимуть.
    Однак, Покров Божої Любові накриває такі душі, коли вони йдуть, мужньо і без страху, проголошувати Істину. Тим, хто проголошуватиме Істину Мого Вчення в ці часи поганства, коли Моя Церква відпаде від істинної віри, буде надана надзвичайна сила, щоб Мій Голос був обов'язково почутий. Ця сила прийде від Бога, Мого Улюбленого Отця. Владою Божої Сили буде навернено багатьох з армії сатани, в той час як решта будуть знищені.

Святий Дух, як полум'яний меч, прошиє серцях усіх тих, хто слухає і приймає Істину.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...l-abandonment/

Дописів
    1 517

Типово

Якщо вам не вистачає смирення, гордість заповнить ваші душі, і ви будете грішити супроти Мене

Четвер, 31 жовтня 2013, 23:30

Моя ніжно улюблена донечко, так багато людей не прислухаються до Мого Голосу, тому що вони не знають, хто Я. Багато хто стверджує, що знає Мене, але це тільки їхня хибна людська інтерпретація того, ким Я є і що Я зробив для того, щоб врятувати їх від безодні, яка чекає на всіх дітей Божих, що не попросять у Мене пробачення.

Свобідна воля є Подарунком Мого Отця. Свобідна воля, однак, може заважати людським пошукам Божої Любові. Тим не менш, Мій Отець дав Своїм дітям цей Дар.
    Таким щедрим Він є. Так сильно Він любить Своїх дітей. Це дар, який дав їм свободу жити на Землі, насолоджуватися її плодами і оглядати її красу. Але людина, спокушена сатаною,зловжила довірою Мого Отця. Тоді вона стала поневоленою сатаною і поєднана з ним пактом, за яким гріх буде продовжувати віддаляти всіх Божих дітей від Бога.

Подарунок Моєї Смерті на Хресті означав, що Я бажав розірвати цей неприродний зв'язок між людиною і сатаною. Таким чином Я дав змогу людині шукати спасіння через прощення гріхів завдяки Моїй Смерті на Хресті. Це означає, що людина має здатність уникати влади сатани, але тільки ті, хто слідує за Мною в повному смирення служінні, можуть дійсно досягти спасіння. Якщо ви не здатні відкрито визнавати переді Мною, Ісусом Христом, через примирення свої недоліки, гріхи і ненависть один до одного, ви не будете залишатися чистими. Без чистоти душі ви не можете стати смиренними в Моїх очах. Якщо вам не вистачає смирення, гордість заповнить ваші душі, і ви будете грішити супроти Мене. Коли ви грішите супроти Мене, ви робите це багатьма шляхами.

Найперше ви будете вдовольняти свою похіть, жадібність і гординю. Потім ви будете вести себе так, ніби вже все добре знаєте, розумніші і кращі за інших. Потім ви почнете засуджувати інших. Потім перейдете до наступного етапу. Ви будете висміювати тих, хто знаходиться в правдивій єдності зі Мною, називаючи їх неповноцінними. Після цього ви будете обмовляти всіх тих, хто залишиться вірним Мені. При цьому ви будете переконувати себе, що ви наповнені Святим Духом. Але це не Святий Дух надихатиме вас. Замість нього злий дух заполонить вашу душу, і ви будете вважати, що вами керують Небеса.

Коли ви говорите, що представляєте Мене, і що ви достойніші за інших, щоб бути частиною Мого Царства, а потім брешете про Мене - ви потребуєте молитов інших людей. До цього часу ви на півдорозі до глибин пекла і без Мого втручання ви пропадете.

Візьміть Моє Послання. Притисніть його близько до серця і запитайте: «Ісусе, це Ти? Невже я дійсно потребую Твоєї допомоги?", і Я дам вам відповідь.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...in-against-me/

Дописів
    1 517

Типово

Мої вірні учні, в тому числі священики усіх Християнських конфесій, залишаться поруч Мене

П'ятниця, 1 листопада 2013, 23:17

Моя ніжно улюблена дочко, злий дух поширюється і впливає на всіх тих, хто хибно виступає проти цих Повідомлень. Це призведе до ще більшого лукавства, брехні і розробки складних схем, щоб зупинити цю Місію. Ви повинні ігнорувати тих зі злими язиками, тих, кого поїдають духовні ревнощі, і тих, хто буде робити все, щоб засудити і знищити цю Мою Місію - принести спасіння для всіх.

Я кажу всім вам, хто слідує за Мною, - ці повідомлення занадто важливі для вас, щоб звертати увагу на тих, хто ненавидить вас в Моє Ім'я. Бо це Я, Ісус Христос, є їх ціллю. Запам'ятайте це. Проте гординя заставляє їх вірити, що вони діють так через любов до Мене. Вони повинні знати, що Я ніколи не дозволив би нікому говорити таку брехню або розповсюджувати такі мерзенні чутки про інших в Моє Ім'я.

Тільки Я, Ісус Христос, Агнець Божий, маю владу відкривати вам Істину в ці часи. Істина засмутить багатьох і буде гіркою на смак, бо вона є такого масштабу, що тільки ті, хто сильний в любові до Мене, зможуть прийняти її. Незалежно від того, наскільки важкою для вашого сприйняття вона буде, Істина зробить вас вільними. Вона відкриє вам очі на зло, коли воно маскуватиметься в добро; на нечестивих людей, що поширюють богохульства, коли вони казатимуть, що говорять Моє Слово, і на Моїх ворогів, які хочуть знищити дітей Божих.

Багато фальшивих пророків в усіх народах повстануть, щоб проголошувати, що брехня, яка литиметься з вуст антихриста, є правдою. Вони будуть також говорити, що антихрист - це Я. Вони будуть говорити про Євангеліє, і буде здаватися, що все правильно, будуть використовувати витяги з Біблії, в тому числі цитати з Мене, щоб виправдати свої мерзенні доручення. Але ті, хто знають Мене, завжди знайдуть брехню і єресь, приховані у цих так званих «пророчих» словах. Вони будуть суперечити цим Повідомленням і заявляти, що Моє слово є єрессю. Зараз настав час, щоб заглушити всі ті голоси, які закликають слухати їх, а не Мене. Ви повинні продовжувати нагадувати собі Правду, яка міститься у Святому Євангелії. Ви повинні слухати Мене і Мої доручення.

Незабаром всі ті, хто очолював Мою Церкву в минулому, всі ті у Моїй Церкві, хто доносив дітям Божим справжнє Боже Слово, і всі, хто залишиться вірним Істині, будуть виштовхнуті в сторону. Католицька Церква зробить ряд тривожних заяв щодо того, чому вона повинна змінитися і поправити всі частини своєї структури.
    Вона буде використовувати гріхи тих у Моїй Церкві, хто зрадив Мене, як виправдання, щоб перевернути Мою Церкву з ніг на голову. Багато моїх священнослужителів будуть відбраковані і зроблені цапами-відбувайлами. Багато з них будуть ошукані і оббріхані, а також інші претензії будуть висунуті проти їхнього доброго імені, перш ніж їх виженуть. Так багато священнослужителів будуть змушені покинути Мою Церкву, щоб дозволити ворогам Бога отримати повний контроль над нею. Кожному наклепу, зробленому ворогами Бога проти Моїх священнослужителів, будуть публічно аплодувати і представляти, як корисну справу, щоб добре ім'я Церкви залишалось непошкодженим.

О, як ви всі будете обдурені і як Правда буде прикрита, прихована, а потім знехтувана. Всі ці зміни в майбутньому будуть відбуватися швидко, і поширення цих речей здивує багатьох. Разом з цим появиться замішання, страх, смуток і велика скорбота. Моя Церква стане такою фрагментованою, що будь-яка надія в її стінах зникне. Це спричинить великий страх, а потім, у спосіб, який спочатку буде здаватися незрозумілим, Католицька Церква стане провідною силою в новій єдиній світовій релігії. Ця нова мерзота буде проголошувати велику любов до бідних і голодних світу. Але вона не буде проповідувати Моє Слово, і не залишиться вірною Моїй Церкві. Моя Церква, однак, буде продовжувати жити.

Мої вірні учні, в тому числі священики усіх християнських конфесій, залишаться поруч Мене. Залишок Моєї Церкви витримає випробування часом і вона ніколи не зможе померти, бо Я є Церква. Мене неможливо знищити.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...se-by-my-side/

Дописів
    1 517

Типово

Найважчі переслідування Християни зазнають від самих же Християн

Субота, 2 листопада 2013, 20:30

Моя ніжно улюблена дочко, Я повинен закликати всіх дітей Божих об'єднатися разом в молитві за Мою Церкву на Землі.

Моє Серце важко зітхає в ці часи через велику ненависть до практикуючих Християн. Гоніння на Християн продовжуватимуться в усіх країнах і охоплять всіх тих, хто зараз має можливість вільно сповідувати свою пошану до Мене. Найважчі переслідування Християни зазнають від самих же Християн. Бичування Мого Тіла на Землі буде найгіршим з його середини, коли брат повстане проти брата і сестра проти сестри. Ви скоро побачите проголошення нових молитов, за якими буде введена нова літургія.

Найбільші зміни торкнуться Святого Причастя - воно стане чимось, що має мало спільного з Моєю Смертю на Хресті, коли Я віддав Моє Тіло за всіх грішників. Заявляючи, що Святе Причастя означає об'єднання всього людства разом перед Богом, ви будете ображати мене, тому що це суперечить Істині.
    Правда більше не означає Правду, тому що дуже багато людей поширюють брехню, спрощують її значення і не розуміють, як легко Істина може бути підмінена. Коли Істина перекручена витонченим способом, багато хто не помітить змін і що Істини вже не дотримуються. Брехня займе місце Правди, розділить людську расу і віддалить людей від Бога, що призведе до загибелі.

Завжди бережіть Істину, тому що без неї сонце потьмяніє, місяць більше не дасть світла, коли настане ніч, і зірки більше не будуть сяяти в ті дні, які будуть означати настання остаточної темряви перед тим, як Я прийду, щоб відновити Моє Царство.

До того часу тільки Істина врятує вас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...on-christians/

Дописів
    1 517

Типово

Я не дав нікому права судити інших, злословити про інших або кидати тінь на духовність іншої душі

Неділя, 3 листопада 2013, 19:07

Моя ніжно улюблена донечко, способом виявлення сатанинських атак є спостереження за тим, як поводяться заражені дияволом душі. Вони ніколи не будуть спокійними. Замість цього, з нестримним занепокоєнням вони будуть непристойно лаятись, брехати і гнівно кричати на своїх опонентів. Сатана і його демони перебувають зараз у страшному гніві, і вони будуть нападати на всіх і кожного на їхньому шляху, хто проголошує Слово Боже в ці часи.

Душі, наповнені рисами, пов'язаними з дияволом, такими як гордість, зарозумілість і перебільшена повага до немічного людського інтелекту, будуть першими у черзі, щоб атакувати тих, хто веде Мою Армію Найвірніших. Кожна справа, кожна дія і кожен словесний напад буде пронизаний глибокою й міцною ненавистю до їх жертв. Їх атаки завжди будуть такими, ніби вас, жертв, побили ногами в живіт — цією класичною атакою сатани.

Якщо ви стали жертвою обмови, фальшивих звинувачень чи наклепу проти вас, мої любі послідовники, ви повинні знати, що це ніколи не могло виходити від Мене, вашого Ісуса. Я не дав нікому права судити інших, злословити про інших або кидати тінь на духовність іншої душі в Очах Бога. Тільки Я, Ісус Христос, можу судити людину за її гріхи. Нікому більше не було дано це право, тому що воно належить тільки Мені.

Якщо ви осуджуєте іншого в Моє Святе Ім'я з ненавистю у вашому серці, вас теж судитимуть за вчинками вашими. Якщо ви завдаєте біль іншому чаду Божому, і називаєте його грішником, то ви також будете осуджені, як грішники в Моїх Очах. Око за око - таким буде ваше покарання. Ви можете думати, що ви є виправдані, коли ганьбите інші душі в Моє Ім'я, але, замість цього, ви стаєте ворогом в Моїх Очах. Ті, хто вивищує себе переді Мною, стверджуючи, що їхні людські знання про духовні речі роблять їх кращими, повинні знати, що вони стануть нічим в Моїх Очах. Якщо ви зрікаєтеся Мене і заявляєте, що Моє Святе Слово виходить із уст лукавого, то ви підписали собі вирок і ніколи не побачите Мого Лиця. Ніякого Милосердя ви не отримаєте, тому що ви богохулите проти Мене.

Моє попередження для тих, хто зраджує Мене - наступне. Якщо ви будете боротися зі Мною, то ви ніколи не переможете. Моя Сила - Всемогутня. Жодна людина ніколи не переможе Мене. Хоча багато будуть розбивати Моє Серце, намагаючись змагатися зі Мною, оголошуючи себе більшими за Мене і говорячи, що їхні знання більші за Мої. Ідіть від мене, ви, невдячні чоловіки і жінки - ваші гріхи богохульства ніколи не будуть забуті.

Ісус Христос
    Спаситель Людства

http://www.thewarningsecondcoming.co...-another-soul/

Дописів
    1 517

Типово

Гнів Мого Отця буде збільшуватися із зростанням непокори Його невдячних дітей до Його Всемогутнього Заповіту

Понеділок, 4 листопада 2013, 16:00

Моя ніжно улюблена дочко, діти Божі повинні розуміти масштабність великої битви, яка відбувається між Моїм Улюбленим Отцем і дияволом. Так мало з вас можуть зрозуміти напруженість цієї великої битви, яка вже почалася.

Ангели на Небесах розпочали останній бій по знищенню ворогів Мого Отця на Землі. В той час як бій триває, він поглинає душі по всьому світі. Зокрема, він заманить душі тих, хто знаходиться в темряві, і хто насправді не знає Мене, до боротьби з тими, чиї імена записані в Книзі Життя. Ті, хто не знає Мене, хто не вірить у Мене, хто не вірить в Мого Отця, хто не вірить, що Сатана існує, будуть дивитися збоку на зіткнення двох Християнських армій на Землі
    . Ці дві сили розмістяться всередині Християнських Церков. Християни з обох сторін зазнають найбільших переслідувань, і їх будуть сіпати в різні боки, щоб спонукати покинути Мене.

Невинні душі будуть страждати від ненависті до них ворогів Бога, а сатана буде використовувати обидві сторони в якості пішаків у наповненому ненавистю плані, що призведе до жахливого запустіння на Землі. Запустіння буде викликане гріхами людей та їх зрадою Мене. Їхня відмова від Бога, Мого Отця, стане очевидною, коли вони вирішать змінити закони, викладені з Його Волі, так щоби зробити їх прийнятними для свого гріховного життя. Знайте, що це призведе до страшної кари.

Гнів Мого Отця буде збільшуватися із зростанням непокори Його невдячних дітей до Його Всемогутнього Заповіту. Ті, хто готується до Мого Другого Пришестя, забарикадуються у в'язницю духа, коли їх змушуватимуть проковтнути брехню. Якщо вони відмовляться прийняти єресь, вони будуть вигнані зі своїх церков. Моє Слово скоро буде забуте. Все, про що Я вас попереджав, буде відбуватися саме так, як Я сказав вам. Ті, хто сліпий до Істини, скоріше будуть жити у брехні, ніж шукати Правду, тому що легше примиритися з неправдою, та ще й представленою їм в такому привабливому вигляді.

Єресь буде представлена масам як частина нової конституції Моєї Церкви, яка не матиме нічого спільного зі Мною. Всі будуть вимагати прийняти її, тому що вони не будуть пильними до часів напередодні Великого Дня, про які вони були попереджені. Зараз ви повинні підготуватися до цього Дня. Ви повинні відійти геть, коли Моя Божественність буде оскаржуватись різними способами всередині Моєї Церкви на Землі
    .Якщо ви вступите в полеміку з Моїми ворогами, то ви не переможете. Ігноруйте їх. Моліться за їхні душі і готуйте свої власні, бо невдовзі все це закінчиться.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ghty-covenant/

Сторінка 45 з 64 ПершаПерша ... 353637383940414243444546474849505152535455 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті