| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
..нет никакого действительного способа измерить ценность экономического вклада любого человека, потому что все богатства, все продукты труда — это коллективный продукт всего общества и всех поколений.
Флексо - да не нарушала она. Вообще все законно. И принятие ЕДИНОЛИЧНО без предварительного согласования на заседании кабмина и скорые помощи по двойной цене от салонов.
А смысл?
Банзай - на понятном Вам языке. Директор автобазы купил бензин (скорые помощи) по двойной стоимости.. Ну ничего тут не сделаешь - просто неэффективный менеджер (пока откат не доказан). Вопрос 2 - директор автобазы продал здание . А в уставе записано что "только по решению собрания" А вот тут уже статья.
А смысл?
..нет никакого действительного способа измерить ценность экономического вклада любого человека, потому что все богатства, все продукты труда — это коллективный продукт всего общества и всех поколений.
интересно. а не получается ли, что они действительно ни за что не отвечают? любое злоупотребление можно будет списать на неэффективность решений.
Причем неэффективный менеджер в коммерческой организации может быть уволен как профессионально не соответствующий (теоретически по статье, практически — неважно как, но ведь будет же уволен?), а госслужащий — нет?
прикольно. И во всем мире так?
я не о данном конкретном случае спрашиваю, я вообще о ситуации.
так, але трішечки не так. Якщо повірений діяв з перевищенням повноважень в інтересах довірителя, довіритель може схвалити його дії або своїм рішенням або діями...
Далі. Є старе роз'яснення ВАСУ, що якщо вам директор автобази продав будівлю без рішення зборів, але автобаза прийняла гроші - то факт прийняття грошей і є таким подальшим схваленням правочину.Стаття 241. Вчинення правочинів з перевищенням повноважень
1. Правочин, вчинений представником з перевищенням повноважень, створює, змінює, припиняє цивільні права та обов'язки особи, яку він представляє, лише у разі наступного схвалення правочину цією особою. Правочин вважається схваленим зокрема у разі, якщо особа, яку він представляє, вчинила дії, що свідчать про прийняття його до виконання.
2. Наступне схвалення правочину особою, яку представляють, створює, змінює і припиняє цивільні права та обов'язки з моменту вчинення цього правочину.
Є величезна судова практика, позитивна в даному випадку для директора автобази.
Україна приймала газ і платила за нього за договором, який був укладений Юлею ніби з перевищенням повноважень. Отже - ДЕРЖАВА СХВАЛИЛА.
Звертатися до суду треба було тоді. Зараз - це фарс!
Далі.
Якщо держава зараз засуджує Юлю, це означає судову (інстанція не важлива) можливість і ПЕРСПЕКТИВНІСТЬ визнання договору недійсним за позовом прокуратури.
В разі визнання договору недісним, сторони повинні провести двусторонню реституцію, тобто, повернення сторін у первісний стан: Україна повертає Газпрому газ, а він нам гроші. Але ми не можемо повернути газ. Тому - повинні компенсувати його ціну. Але компенсація - за поточною ціною...
Тепер скажіь мені, МИ ГОТОВІ ЩЕ РАЗ ЗАПЛАТИТИ ГАЗПРОМУ ЗА ТОЙ ГАЗ?
я не спорю, що я трохи перебільшував і не робив детального аналізу позицій і справи. Але, висновок той же самий - вирок проти Юлі з цієї справи - це бомба під всю Україну, тому що відшкодовувати збитки Юля в разі чого буде довго і Україні, а Газпрому треба заплати зразу..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks