Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 45 з 123 ПершаПерша ... 35363738394041424344454647484950515253545595 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2441, показано з 881 по 900.

Тема: Акции от Huggies, Pampers и т.д.(см.1 стр.) ,делимся информацией)...

Звідки Ви
    самое сердце Днепра
    Дописів
    5 965

Типово

так обидно - всех предупреждала, а сама проглядела купила в Просторе в ЦУМе сегодня памперсы. села в маршрутку, из сумки пачка торчит и смотрю, мишка вырезан
    ну вот что за люди такие

Дописів
    24

Типово

Девочки здравствуйте! Есть такие мишки, меняю на фрукты ребенку) Если надо, пишите в личку) Мишек забрали)
    Востаннє редагував Янок: 07.05.2011 о 20:42

Fialka5
    Guest

Типово

Цитата Допис від Білявка Переглянути допис
    так обидно - всех предупреждала, а сама проглядела купила в Просторе в ЦУМе сегодня памперсы. села в маршрутку, из сумки пачка торчит и смотрю, мишка вырезан
    ну вот что за люди такие
    КАПЕЦ!
    Интересно таки, когда игрухи с ковриками привезут?! Или киданут нас всех?(с)

Звідки Ви
    пр кирова
    Дописів
    9 668

Типово

Цитата Допис від Янок Переглянути допис
    Девочки здравствуйте! Есть такие мишки, меняю на фрукты ребенку) Если надо, пишите в личку) Бронь за Alink
    вот он злодей вырезальщик))))))))))))))))))))))))))))))
    шутка)))))))

Звідки Ви
    самое сердце Днепра
    Дописів
    5 965

Типово

Девочки здравствуйте! Есть такие мишки, меняю на фрукты ребенку) Если надо, пишите в личку) Бронь за Alink
    если девочка не заберет, я следующая на бронь)
    но мне 6 штучек всего осталось, больше не надо

Цитата Допис від Fialka5 Переглянути допис
    КАПЕЦ!
    Интересно таки, когда игрухи с ковриками привезут?! Или киданут нас всех?(с)
    самое обидное, в Просторе маленькая пачка 22 штучки стоит 58.40 грн. не было времени искать дешевле, купила в первом встречном магазе и на тебе мишка

Дописів
    24

Типово

Цитата Допис від Барбариска Переглянути допис
    вот он злодей вырезальщик))))))))))))))))))))))))))))))
    шутка)))))))
    Неее, я не злодей)))))) Все накоплено своим трудом, а точнее попой нашей козюльки))))

Звідки Ви
    пр кирова
    Дописів
    9 668

Типово

Неее, я не злодей)))))) Все накоплено своим трудом, а точнее попой нашей козюльки))))
    та я пошутила))))

Звідки Ви
    goldenstone.com.ua
    Дописів
    3 952

Типово

Цитата Допис від !Esterkina! Переглянути допис
    Так, нестле начала новую акцию. нужно вырезать мишек с картонных коробок кашек и мол напитков. мы кушаем только гречу и рисово-кукурузную. так что давайте меняться мишками!
    Могу отдать картинку с мишками и анкету от журнала

Звідки Ви
    Победа, 0985962288
    Дописів
    12 352

Типово

Цитата Допис від orachka Переглянути допис
    Могу отдать картинку с мишками и анкету от журнала
    картинка у мну есть, спасибо

Звідки Ви
    Тополь 2
    Дописів
    2 326

Типово

Отдам ЗАЙЦЕВ памперс.3 шт

Дописів
    69

Типово Акция Нестле ))

Акція діє з 1 травня по 30 червня
    1. Протягом 2х місяців, з 1 травня до 30 червня 2011 р. купуйте каші та молочні напої від ТМ Нестле. Звертайте увагу на ведмедиків, що зображені на пачці - вони повинні відповідати ведмедикам, що намальовані на карті. В акції приймають участь тільки ведмедики з лицьової панелі пакування.

2. Вирізайте ведмедиків по контуру з пакування та вклеюйте на карту у відповідні форми. Якщо Ви придбали кашу ТМ Нестле із таким ведмедиком на лицьовій панелі, якого немає на карті - Ви маєте право наклеїти його на будь-яку пусту форму карти. Дозволяється розходження до 5 ведмедиків Нестле.

3. Заповнену карту та анкету учасника надсилайте за поштовою адресою: ТОВ Нестле Україна, 04070 Україна, Київ-1 а/с 125.
    Листи можна надсилати до 30 червня.
    В магазинах "Антошка" та "Тошка" України будуть розміщені спеціальні урни, куди Ви також можете вкладати у конверті карту ведмедиків і заповнену анкету учасника. Урна буде знаходитися в магазинах "Антошка" та "Тошка" з 1 травня до 30 червня. Адреси магазинів розташовані нижче.

4. Всі переможці, які зібрали 10 або 15 ведмедиків гарантовано отримають приз - одну або дві м'які іграшки.

5. 15 липня відбудеться розіграш цінних призів. Розіграш відбудеться під контролем незалежного нотаріуса.

6. 22 липня на сайті nestlebaby.com.ua буде розміщено фільм про те, як відбувався розіграш. А також буде розміщений список переможців суперпризів.

7. Всі призи будуть доставлені Укрпоштою. Відповідальність за доставку призів несе Укрпошта. З переможцями акції, які виграли суперпризи, представники компанії Нестле зв'яжуться по телефону.

8. Учасниками акції можуть стати всі громадяни, які проживають на території України та мають дітей віком від 6 місяців

Дописів
    69

Типово

Цитата Допис від !Esterkina! Переглянути допис
    Так, нестле начала новую акцию. нужно вырезать мишек с картонных коробок кашек и мол напитков. мы кушаем только гречу и рисово-кукурузную. так что давайте меняться мишками!
    У меня дублируется овсянка и гречка )) Так что овсянку могу поменять ))

Звідки Ви
    Победа, 0985962288
    Дописів
    12 352

Типово

Цитата Допис від Алевтина Переглянути допис
    У меня дублируется овсянка и гречка )) Так что овсянку могу поменять ))
    меняюсь!

Звідки Ви
    Левобережный 3
    Дописів
    2 969

Типово

Девочки акция на памперсы уже закончилась или еще идёт?? а то на сайте написано до 1мая, а люди мишек еще собирают, что то я запуталась
    Питомник шотландских кошек myflipper.com.ua

Дописів
    2 604

Типово

Цитата Допис від fliper Переглянути допис
    Девочки акция на памперсы уже закончилась или еще идёт?? а то на сайте написано до 1мая, а люди мишек еще собирают, что то я запуталась
    акцию продлили до конца августа. только выбрать там не из чего... (((

Звідки Ви
    Левобережный 3
    Дописів
    2 969

Типово

спасибо, надеюсь что то подвезут, выбрать хотя бы что то лижбы не выкинуть мишек)
    Питомник шотландских кошек myflipper.com.ua

Звідки Ви
    самое сердце Днепра
    Дописів
    5 965

Типово

что-то я звоню весь день девочке этой "памперсной" - там полный игнор, трубку не берет(((

Дописів
    36

Типово

Заказчиком памперсной акции является компания P&G,позвоните в центральный офис в Киев,они быстро разберутся с агенством и выдадут Вам все призы. Киев зачастую не знает что происходит в "полях",хотя по отчетам у всех гладко....

Fialka5
    Guest

Типово

Цитата Допис від n_o_t_n_a Переглянути допис
    Заказчиком памперсной акции является компания P&G,позвоните в центральный офис в Киев,они быстро разберутся с агенством и выдадут Вам все призы. Киев зачастую не знает что происходит в "полях",хотя по отчетам у всех гладко....
    мне тоже как-то по телефону говорили, что в Днепре есть все, кроме мячей, игрушек и ковриков. А на самом деле были лишь пинетки и слинги(

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    640

Типово

Цитата Допис від Берегиня Переглянути допис
    Девочки, а кто знает, что делать с баллами от Хагисов?
    И меня мучает тот же вопрос...

Только что прочитала что надо с памперсов медведей вырезать, а вот что дальше так и не поняла... Может кто расскажет?

Сторінка 45 з 123 ПершаПерша ... 35363738394041424344454647484950515253545595 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті