Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 448 з 553 ПершаПерша ... 348398438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458498548 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 8 941 по 8 960.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Та ви шо?
    Московіти інтернаціоналісти, а українці - нацисти. Якщо б на нашому форумі таке ввели, тут би унтерменші обісралися, крича про фашизм.
    ... а кому они мешают, кричащие? .. других кричащих мало? ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    83 926

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    ... по чисто советской (есть и более жесткие определения этому) традиции прерогатива у государства, а не у человека. Вот и стараются максимально сузить личное пространство ...
    не знаю, сколь это важно в данном контексте, но все постиндустриальные государства все больше и больше присутствуют в личном пространстве человека.
    согласие на секс, ювенальная юстиция и многое многое другое -- концепты, которые порождены вовсе не советской традицией
    Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясь и москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги

Дописів
    8 325

Типово

Це в вашій альтернативній історії. Бо в вас і сьогоднішнє життя також проходить в альтернативній реальності
    я б з ним не спорила б - видно ж, що людина освічена... видать багацько совєцьких газет перечитав перед вторинним використанням!!
    А.Чайковський ʼʼУкрадений синʼʼ
    https://www.youtube.com/watch?v=8rDoi5XzrrE&list=TLPQMDcwODIwMjXRUfMYCSNOA A&index=4

Дописів
    8 325

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. вот нафик эту тему молотить в стопиццотый раз? ...
    а ось і відповідь

There are currently 62 users browsing this thread. (2 members and 60 guests)
    А.Чайковський ʼʼУкрадений синʼʼ
    https://www.youtube.com/watch?v=8rDoi5XzrrE&list=TLPQMDcwODIwMjXRUfMYCSNOA A&index=4

Дописів
    2 035

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    а ось і відповідь
    Какой-то клуб подпольных ценителей русского языка

Звідки Ви
    Отовсель
    Дописів
    13 132

Типово

Ви не розумієте, що в Україні є багатомовність?
    Разве ??
    Юридически- нет..
    Закрепите "то что есть" юридически- и " вопросы пропадут"

Мало того, в Україні українська в занепаді.
    Ну если "запрещать" -
    Как "это самое" исправит ВАМ не раз уже говорили

В країні українську треба захищати.
    Не вопрос.. Ирландия..
    Весь "бизнес"- на английском..
    А вот " писень" на гелике.. И на это налоговые скидки..
    Це якби в Іспанії треба було іспанську захищати, бо її видавлювала французька, або англійська.
    Гу..
    В смысле- испанский второй в мире после китайского по " количеству носителей"

А в Испании например "защищают"- другие языки

Ви брешете про гроші. Ну, як завжди, бо всі підмоскальщики завжди брешуть і все вимірюють грошима, або вагонами тушонки.
    Ну вот.. Наконец ВЫ прочили мое сообщение..
    Прогресс..
    В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
    Вот только летчик перепугался и "сбежал"

Звідки Ви
    Отовсель
    Дописів
    13 132

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    В половине стран мира государственный язык законодательно не закреплен.
    В ЕС - ни одной..
    В 20-ке ДВЕ США и Япония..

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    В Европе 20 стран в которых или несколько государственных, или региональных, которые в регионах используются, как государственный.
    С юридически закрепленным статусом..
    Просто противников федерализации Украины - тут много больше чем противников
    "второго языка в конституции"
    В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
    Вот только летчик перепугался и "сбежал"

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 261

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    не знаю, сколь это важно в данном контексте, но все постиндустриальные государства все больше и больше присутствуют в личном пространстве человека.
    согласие на секс, ювенальная юстиция и многое многое другое -- концепты, которые порождены вовсе не советской традицией
    Но между прочим приведенные Вами примеры это действительно присутствие государства в личном пространстве, но... не в интересах государства а в интересах гарантии прав и свобод других людей.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Палстепанич, я завжди читаю, якщо відповідаю.
    Але ви настільки не хочете по суті, і кожен раз кудись віляєте в сторону, що це стомлює.
    Це як в діалозі:
    -Ти рибу ловиш?
    -Ні, я рибу ловлю.
    - А я думав, що ти рибу ловиш.

Я про Україну, ви мені про Ірландію, я про Іспанію, ви мені про світ.
    Я вам про реальність в конкретній країні, ви мені якісь тупі поради взагалі.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Ведьма, Вы решили от ПС получить взразумительный ответ? Это нереально, ибо это коллектив пропогандонов параши под ником испанского "лётчика" с тушенкой и полным архивом СССР в винном подвальчике.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Та ви шо?
    Московіти інтернаціоналісти, а українці - нацисти. Якщо б на нашому форумі таке ввели, тут би унтерменші обісралися, крича про фашизм.
    Московиты интернационалисты только у себя на словах, а как до дела так требуют ГОВОРИТЬ ТОЛЬКО НА РУССКОМ. Такой себе итернационализм по рашистски.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    я б з ним не спорила б - видно ж, що людина освічена... видать багацько совєцьких газет перечитав перед вторинним використанням!!
    От і не треба. Бо таки багацько газет "перечитав" перед ужитком. Я ж таки не "вчена Коломийска дівчина", яка одне й те ж тчасописьмо, ще за часу Фердінанда, усе одмива та й "перечитує" знову та й знову. Щоб на пам"ять на віки вкарбувалася. В мене непотрібного папіру було в достатку.

Дописів
    2 672

Типово

...
    Востаннє редагував NWZ: 27.06.2020 о 01:44

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 531

Типово

Цитата Допис від Дратівник Переглянути допис
    Я кажется понял, почему циника не тронула правоохранительная система. Он одной с ними крови. Такая же рускомирная гнида.
    А я, наконец, поняла, почему именно в ЕГО дом тогда залезли: те наркоманы что-то знали.
    Брехня. І в Ужгороді, і во Львові повно рукамовних. Ніхто навіть увагу не звертає.
    Чи ви там аквафрешем махали і кричали: фашисти-бандеровци, всєх порєшаю?
    Просто кацап не в курсе, что на ютубе полно видео от россиян, путешествовавших по Западной Украине, которые открыто ОТРИЦАЮТ какие-либо выпады в их адрес по поводу русского языка общения.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Дописів
    83 926

Типово

А в горах влітку троха парко,
    Ти скинув маринарку,
    Ліпше б ти її не скинув,
    Куме, глянь на спину,
    Ну хто відправив ту скотину в Карпати
    У футболці "СССР"
    .
    Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясь и москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 985

Типово

Портников: Сьогодні стало ясно яку долю окупант готує насправді для України

by Miron3 Червня, 2020
    Так звані “депутати Народної ради ЛНР” майже одноголосно – 42 голосами з 43 – ухвалили рішення про проголошення російської мови єдиною “державною мовою” окупованої території.
    You May Like
    До цього “державних мов” офіційно було дві – російська і українська, хоча сфера застосування української мови, зрозуміло ж, була значно обмеженою.
    Це рішення – реальна демонстрація того, яку долю окупант насправді готує для України, української мови, українського народу в разі, якщо територія нашої країни буде окупована Росією або до влади тут прийде проросійський уряд запеклих колабораціоністів.

You May Like
    Воно доводить, що всі ці розмови про “дві державні мови” в Україні, регіональні мови, “захист російськомовного населення” і таке інше – усього лише пропагандистська мішура, перехідний етап. Росії та її прихильникам в Україні не є потрібною рівноправність російської та української мов.
    Їм потрібно тільки одне – щоб української мови не було. А була російська мова. І щоб українського народу не було. А українці вважалися росіянами. І щоб України не було. А Україна вважалася Росією. Просто регіоном Росії і крапка.
    Коли я намагався пояснити цю просту істину років 5-6 тому, мене звинувачували у “націоналізмі” і “неповазі” до тих українців, хто не бажає повернутися до рідної мови, кому “какая разніца” – аби країна була успішною і багатою.
    Але Путін все довів за мене. І луганські “депутати” – колабораціоністи разом зі своїми “колегами” у Донецьку все доводять за мене. Вони просто виганяють з окупованих територій все українське. Людей – вбивають. Мову – маргіналізують. Саму територію хочуть приєднати до Росії.
    Які ще докази вам потрібні? Що ще має статися, щоб довести навіть найбільш нетямущим з вас просту істину: той, хто агітує за російськомовну Україну, насправді агітує за Росію від Ужгороду до Владивостоку?

Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Так це для не тупих, ясно давно.
    ВСЯ історія Московщини вопіїт про це.
    Імперії не потрібні різні народи, мови, їх історія, тощо. Імперії потрібна біомаса яка забуде все своє і буде знати тільки імперське.
    В РІ ліпили один імперський нарід. Потім більшовики відмітали національність і всіх переводили до інтернаціоналістів у яких апріорі не може бути ніякої нац. Срср робила єдиний совєцкій народ - та ж імперська біомаса. Зараз всіх роблять руцкімі, на крайняк російськими.
    Куди б імперія не прийшла відразу починається напад на все національне. Бо національна пам'ять, своя мова, своя історія, культура дуже заважають цьому процесу перетворення.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    26 712

Типово

Вижу пропагандисты на форуме перешли на украинскую мову....Какой прогресс...Написанное в методичках надо выполнять.....Лучше позже, чем никогда.
    В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Мальчик, иди борись со светофорами, трубой и тренажерами.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 531

Типово

У душевой кабинки, видать, со зрением проблемы, раз оно только сейчас заметило украинский язык в постах Ведьмы и пр.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Сторінка 448 з 553 ПершаПерша ... 348398438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458498548 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті