Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьи москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
Разве ??
Юридически- нет..
Закрепите "то что есть" юридически- и " вопросы пропадут"
Ну если "запрещать" -
Как "это самое" исправит ВАМ не раз уже говорили
Не вопрос.. Ирландия..
Весь "бизнес"- на английском..
А вот " писень" на гелике.. И на это налоговые скидки..
Гу..
В смысле- испанский второй в мире после китайского по " количеству носителей"
А в Испании например "защищают"- другие языки
Ну вот.. Наконец ВЫ прочили мое сообщение..
Прогресс..
![]()
В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
Вот только летчик перепугался и "сбежал"
В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
Вот только летчик перепугался и "сбежал"
Палстепанич, я завжди читаю, якщо відповідаю.
Але ви настільки не хочете по суті, і кожен раз кудись віляєте в сторону, що це стомлює.
Це як в діалозі:
-Ти рибу ловиш?
-Ні, я рибу ловлю.
- А я думав, що ти рибу ловиш.
Я про Україну, ви мені про Ірландію, я про Іспанію, ви мені про світ.
Я вам про реальність в конкретній країні, ви мені якісь тупі поради взагалі.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ведьма, Вы решили от ПС получить взразумительный ответ? Это нереально, ибо это коллектив пропогандонов параши под ником испанского "лётчика" с тушенкой и полным архивом СССР в винном подвальчике.
От і не треба.Бо таки багацько газет "перечитав" перед ужитком. Я ж таки не "вчена Коломийска дівчина", яка одне й те ж тчасописьмо, ще за часу Фердінанда, усе одмива та й "перечитує" знову та й знову. Щоб на пам"ять на віки вкарбувалася. В мене непотрібного папіру було в достатку.
![]()
...
Востаннє редагував NWZ: 27.06.2020 о 01:44
А я, наконец, поняла, почему именно в ЕГО дом тогда залезли: те наркоманы что-то знали.
Просто кацап не в курсе, что на ютубе полно видео от россиян, путешествовавших по Западной Украине, которые открыто ОТРИЦАЮТ какие-либо выпады в их адрес по поводу русского языка общения.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
.А в горах влітку троха парко,
Ти скинув маринарку,
Ліпше б ти її не скинув,
Куме, глянь на спину,
Ну хто відправив ту скотину в Карпати
У футболці "СССР"
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьи москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
Портников: Сьогодні стало ясно яку долю окупант готує насправді для України
by Miron3 Червня, 2020
Так звані “депутати Народної ради ЛНР” майже одноголосно – 42 голосами з 43 – ухвалили рішення про проголошення російської мови єдиною “державною мовою” окупованої території.You May LikeДо цього “державних мов” офіційно було дві – російська і українська, хоча сфера застосування української мови, зрозуміло ж, була значно обмеженою.Це рішення – реальна демонстрація того, яку долю окупант насправді готує для України, української мови, українського народу в разі, якщо територія нашої країни буде окупована Росією або до влади тут прийде проросійський уряд запеклих колабораціоністів.
You May LikeВоно доводить, що всі ці розмови про “дві державні мови” в Україні, регіональні мови, “захист російськомовного населення” і таке інше – усього лише пропагандистська мішура, перехідний етап. Росії та її прихильникам в Україні не є потрібною рівноправність російської та української мов.Їм потрібно тільки одне – щоб української мови не було. А була російська мова. І щоб українського народу не було. А українці вважалися росіянами. І щоб України не було. А Україна вважалася Росією. Просто регіоном Росії і крапка.Коли я намагався пояснити цю просту істину років 5-6 тому, мене звинувачували у “націоналізмі” і “неповазі” до тих українців, хто не бажає повернутися до рідної мови, кому “какая разніца” – аби країна була успішною і багатою.Але Путін все довів за мене. І луганські “депутати” – колабораціоністи разом зі своїми “колегами” у Донецьку все доводять за мене. Вони просто виганяють з окупованих територій все українське. Людей – вбивають. Мову – маргіналізують. Саму територію хочуть приєднати до Росії.Які ще докази вам потрібні? Що ще має статися, щоб довести навіть найбільш нетямущим з вас просту істину: той, хто агітує за російськомовну Україну, насправді агітує за Росію від Ужгороду до Владивостоку?
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Так це для не тупих, ясно давно.
ВСЯ історія Московщини вопіїт про це.
Імперії не потрібні різні народи, мови, їх історія, тощо. Імперії потрібна біомаса яка забуде все своє і буде знати тільки імперське.
В РІ ліпили один імперський нарід. Потім більшовики відмітали національність і всіх переводили до інтернаціоналістів у яких апріорі не може бути ніякої нац. Срср робила єдиний совєцкій народ - та ж імперська біомаса. Зараз всіх роблять руцкімі, на крайняк російськими.
Куди б імперія не прийшла відразу починається напад на все національне. Бо національна пам'ять, своя мова, своя історія, культура дуже заважають цьому процесу перетворення.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Вижу пропагандисты на форуме перешли на украинскую мову....Какой прогресс...Написанное в методичках надо выполнять.....Лучше позже, чем никогда.
В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум
Мальчик, иди борись со светофорами, трубой и тренажерами.
У душевой кабинки, видать, со зрением проблемы, раз оно только сейчас заметило украинский язык в постах Ведьмы и пр.
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks