Мати Спасіння священикам: Щоб залишатися вірними Церкві Мого Сина на Землі ви маєте бути готові, щоб пасти Його стадо
Неділя, 23 вересня 2013, 13:30
Моє дитя, багато знаків, з Небес з'являться над дахами Церков Мого Сина, коли остаточно будуть внесені зміни в Літургії Святої Меси.Ті, хто тримають очі і вуха відкритими стануть свідками Гніву Мого Сина,у спосіб який вони не зможуть не помітити.
Мій Син пообіцяв, що Він проявить Свій Гнів, коли вони, в Його Церкві на землі, розіпнуть Його знову, оскверняючи Його Тіло і Кров під час Святого Жертвопринесення Меси. Громом і блискавкою, а потім великими бурями, змете людей з ніг. Ви будете свідками великих повеней, і покарань від Бога, які поллються на людство, тоді гріхи людей будуть витіснені.
Раби гріха - навіть ті, хто любить Мого Сина і які залишаться лояльними до Святої Меси, - не знатимуть різницю, коли буде представлена мерзенність. Пам'ятайте, що Свята Меса згадується в пам'ять смерті Мого Сина, і де істинна Присутність Мого Сина Себе виявляє. Незабаром, вони не визнаватимуть Істину і нова меса стане язичницькою церемонією. Той день ще має настати,проте це станеться несподівано - настільки швидко рухатиметься лжепророк.
Зараз настав час для підготовки. Усі священики, які залишаються відданими до Пресвятої Євхаристії, і хто дотримуватиметься Божого Святого Слова, повинні почати свою підготовку зараз.
Щоб залишатися вірними Церкві Мого Сина на Землі, ви маєте бути готові, щоб пасти Його стадо Їжею Життя, тобто Його Святою Євхаристією. Це обітниця, принесена Ісусові Христу, коли ви говорили, що служитимете Йому і забезпечуватимете Його Тілом і Кров'ю, через Святу Месу, всіх тих, хто шукає спасіння. Ця обітниця повинна дотримуватися до останнього Дня.
Не бійтеся майбутнього, коли вороги Бога намагатимуться використати Його Святе Ім'я, щоб потурати гріху і зробити його прийнятним для усіх, коли вони усіх позбавлять Його Тіла і Крові. Це не матиме значення, якщо ви продовжуватимете служити Моєму Синові так, як ви це зможете.
Йдіть з миром в надії, що усі, хто любить Мого Сина буде благословенний Даром Святого Духа, так що ви зможете розпізнати Істину.
Ваша Божа Мати
Мати Спасіння
http://www.thewarningsecondcoming.co...eed-his-flock/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks