Александр_L, меня не переубедить - то, что ПБ был "пылесосом" и все, описанное там, - правда, я знаю очень давно (не менее 10-ти лет), от тех, кто там реализовывал схемы.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Александр_L, меня не переубедить - то, что ПБ был "пылесосом" и все, описанное там, - правда, я знаю очень давно (не менее 10-ти лет), от тех, кто там реализовывал схемы.
Не только приват...
А еще финики, ваббанк, фининициатива и мелких куча...
не зря генетику в СССР преследовали и запрещали
как думаете, - оправдают?Дело народного депутата Надежды Савченко и бывшего руководителя Центра освобождения пленных "Офицерский корпус" Владимира Рубана передали в Дарницкий районный суд Киева, сообщила сестра депутата Надежда Савченко.
Ну что, не думал я что ПАП так опустится..
но обозвать в прямом эфире Зеленского наркоманом - это дно, даже не дно - это уже днище...
Порошенко - прошлое, Зеленский - настоящее и будущее...Зеленський став лідером серед виборців майже в усіх вікових групах виборців, за винятком найстаршої, виборців за 60 років. У групі наймолодших, 18–29 років, за нього проголосувало 57% виборців. За Порошенка – всього 14%.
У групі виборців 30–39 років Зеленський теж є явним лідером (45%), за ним іде Порошенко (17%). У групі старших виборців Зеленський або на рівних з іншими кандидатами або їм поступається: у групі 50–59 років він має майже 22% голосів, Порошенко – 19%. А вже серед виборців, яким за 60 років, Порошенко має 18% голосів, а Зеленський – 12,5%.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
в шоу бизнесе 95% наркоманов....там по другому нету успеха, им надо быть в высоком тонусе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks