|
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ті ніби то підписали угоди з США по мігрантам.
От близький Схід як завжди в своємо репертуарі
Іран заявив що він наніс Ізраілю ніщівної поразки,
Ізраіль заявив що всі цілі війни проти Ірану виконані і Іран визнав поразку.
Колись таке було між Ізраілем та Єгиптом.
Колись таке може статися між нами та кацапами.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ну теперь то уже яснопонятно что этот дед никакую войну в Украине не остановит и не закончит никаким боком.Вони порушили припинення вогню. Я незадоволений Ізраїлем. І Іраном теж. Але найбільше я незадоволений Ізраїлем, – Трамп.
«Ізраїль, не скидайте ці бомби. Якщо ви це зробите, це буде серйозним порушенням. Поверніть своїх пілотів додому».
Так це ж оказуваеться вже булоТрамп у 2023 році про відповідь Ірану після загибелі Сулеймані:
«Іранці зателефонували нам і повідомили: Послухайте, у нас немає іншого вибору, ми повинні вас атакувати. У нас є почуття честі, і я це зрозумів. Ми їх вдаримо, і їм доведеться щось зробити. Вони сказали нам: Не хвилюйтеся, ми запустимо 18 ракет по вашій військовій базі, але жодна з них не влучить у базу».
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
наприкінці 24 року при Байдені було теж саме
ті самі перемовини та заборони удари по пустелям і горам без жертв ф таке інше - обличчя один одному берегли після пейджерів
Іран дуже хоче нормально торгувати нафтою і бажано для ЕС та США
якщо його відломлять від брікса та вісі, то США напівкроку до успіху
але є Нетаньяху, є ще кацапи та КНР с КНДР
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Вроде не 1-е апреля.Трампа номінували на Нобелівську премію миру за перемир’я між Іраном та Ізраїлем.
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
Самое смешное что дадут .
Главное, что скажут люди...
А номинация далеко не награда
Представьте себе, что вы начинаете войну, усиливаете ее, а затем верите, что вы предвестник мира.
Это похоже на людей, которые хвалят его за «спасение» TikTok, хотя именно он изначально добивался его запрета. Консерваторы действительно живут в альтернативной реальности, и я говорю это не в шутку и даже не в качестве оскорбления. Это просто ужасающий факт.
«Дайте мне премию мира, или я снова вас разбомблю» — это не совсем основная причина для премии мира.Это действительно чертова страна притворства.
Как можно быть награжденным за поступок, который полностью по твоей вине, а затем засчитанным за его разрешение — которое не произошло? Подхалимство.
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
У меня другой реддит
В твоем верят что трамп виноват в ираноизраильском конфлике начавшимся в 1979 после исламской революции
Иран вертит на бую клоуна
Клоуну дадут разве шо шнобелевскую премиюШах и мат! Иран не откажется от ядерных технологий
Глава МИД Ирана Аббас Аракчи заявил в интервью Al-Araby al-Jadeed, что после 12-дневной войны с Израилем Тегеран стал ещё решительнее.
Те все удары до жеппы, надо проводить наземную операцию
xyйло ипется уже 4й год на даунбассе, а этот думал по интернету войну выиграть
Ну, подрочи на кумира, у вас в будущем 51-м штате это ещё не карается.
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks