Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 42 з 110 ПершаПерша ... 32333435363738394041424344454647484950515292 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2194, показано з 821 по 840.

Тема: Сепаратизм у Дніпрі міцніє ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 137

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Якби не рашистскі звісртсва беркутят, і Майдану то і не було.
    Вот какое отношение украинское спецподразделение "Беркут" имело к России, что Вы позволяете себе такие выражения ?
    Почему, к примеру, не "турецкие зверства" ?

Цитата Допис від dezdechado Переглянути допис
    Главное чтобы вас в Таежный Союз взяли.
    Нам - похрен.
    Мы даже командовать никем не собираемся.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Вот какое отношение украинское спецподразделение "Беркут" имело к России, что Вы позволяете себе такие выражения ?
    Як і 3 млрд боргу овоча (а офіційно обіцяли ще 12 млрд перекинути, як тільки). Усе це пішло на невдалу спробу рашистського перевороту в Україні.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    Аргумент №1
    А где написано, что побиття именно за мову а не другая причина была? Ведь так можно договориться до того, что разговаривающего на китайском если побили - то именно за то, что говорил на китайском? Вот вам другой вариант того же самого: "У Дніпропетровську невідомий чоловік побив дівчину, яка iла морозиво" - значит, за мороженое побили? "У Дніпропетровську невідомий чоловік побив дівчину, яка розмовляла по телефону китайського виробництва" - значит антикитаёзы побили, да? А может она просто на бытовой почве чего-то не поделила с тем, кто её мутузил - не допускаете такого варианта?
    Может муж метелил за дело, а она тёще звонила, жаловалась? Это единственный вариант, когда я поверю, что рядом проходящие мужики не заступились: видимо было попробовали - но в одной фразе он им пояснил, кто она и за что получает.

Аргумент №2
    А был ли мальчик? Cмотрите: маршрутчик наговорил дивчине с АТО с полкороба (не побил, а лишь высказал в сердцах!): в итоге их знает весь город, кто они, имя/фамилия/место работы и т д. Нет вопросов.
    Где эта ваша дивчина, кто она? Неизвестно до сих пор. А бумажки отксерить/понаклеивать - стоит недорого.
    ви
    Может муж метелил за дело, а она тёще звонила, жаловалась? Это единственный вариант, когда я поверю, что рядом проходящие мужики не заступились: видимо было попробовали - но в одной фразе он им пояснил, кто она и за что получает.
    реально такий? хоча не будемо зупинятися на причинах вашого особистого середньовічного міжстатевого шовінізму..може ваш батько бив вашу матір, тепер і ви б'єте свою дружину?, виправдовуючи себе - "за дєло", інших виправдовуєте, взагалі фантазуєте на цю тему.
    ці слова достатньо демонструють, наскільки у вас низький..скрєпний рівень інтелектуального розвитку.
    предостатньо низький для того, щоб зуміти знайти виправдовування свого рукоприкладства, тим більше.
    не прикидайтеся, що не тішитеся з цього прикладу насилля - у вас є 2 необхідні властивості для цього - вас дратує українська і ви радо виправдовуєте насилля.

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Я как раз и есть КОРЕННОЕ НАСЕЛЕНИЕ государства Украина. Не приблуда западная. Не подстилка тевтонская. А народ нашей страны всегда был свободолюбив и горд. И разных указующих надзирателей. с занесённой плёточкой, рано или поздно прятал под холмиками с травкой. В отличие от потомков Польских холопов. А потому, голубушка, едьте строить концлагеря к себе на историческую родину. Там Вас может быть и поймут. В нашей же стране они быстро приходят в негодность и спросом у населения не пользуются. Мы не желаем видеть Украину опутанную колючей проволокой. Даже если надзиратели и будут говорить на Державній мові и вышиванку натянут.
    кипчак - корінне населення України?
    жодного разу не бачила, щоб ви себе називали українцем.

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від watra Переглянути допис
    ви
    реально такий? хоча не будемо зупинятися на причинах вашого особистого середньовічного міжстатевого шовінізму..може ваш батько бив вашу матір, тепер і ви б'єте свою дружину?, виправдовуючи себе - "за дєло", інших виправдовуєте, взагалі фантазуєте на цю тему.
    ці слова достатньо демонструють, наскільки у вас низький..скрєпний рівень інтелектуального розвитку.
    предостатньо низький для того, щоб зуміти знайти виправдовування свого рукоприкладства, тим більше.
    не прикидайтеся, що не тішитеся з цього прикладу насилля - у вас є 2 необхідні властивості для цього - вас дратує українська і ви радо виправдовуєте насилля.
    Нет, я не такой: но знаю, что такого много, поэтому и привёл пример. А вы как-то поспешно спросили об этом, и, даже не дождавшись ответа понеслись фантазировать... аяяй...
    Про мою украiнську раджу вам просто заткнуться, так как вы вряд ли украинистее меня, в четвёртом поколении Полтавской области села Орлик
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

кипчак - корінне населення України?
    жодного разу не бачила, щоб ви себе називали українцем.
    А Вы думали, что потомки полабских немцев? И зачем мне на своей Родине устраивать цирк для ПОНАЕХАВШИХ? Я дома, а не в гостях. Поеду к Вам на родину, повешу флаг.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Нет, я не такой: но знаю, что такого много, поэтому и привёл пример. А вы как-то поспешно спросили об этом, и, даже не дождавшись ответа понеслись фантазировать... аяяй...
    Про мою украiнську раджу вам просто заткнуться, так как вы вряд ли украинистее меня, в четвёртом поколении Полтавской области села Орлик
    Сам закрий свою пельку. Ти ж не визнаєш себе за українця. Совок краще за мавпу пише українською, але всеодно залишається гібридом без національності.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

watra
    Guest

Типово

Про украiнську раджу вам просто заткнуться, так как вы вряд ли украинистее меня, в четвёртом поколении Полтавской области села Орлик
    та не зливайтеся.
    ви написали "за дєло", "мєтєліл". тобто в вашому світі це нормальніше за..
    ви свій альтернативний варіант навели як "небезпідставний" на протилежність "безпідставному" з причини розмови українською телефоном.
    стуліться самі. бо я більше, ніж у відомому мені, 5му, з цієї області. і на відміну від вас вважаю українізацію історично справедливою справою. бо поважаю принаймні тих, хто вмер внаслідок Голодомору. ну..це якщо ви знаєте його причини.

watra
    Guest

Типово

А Вы думали, что потомки полабских немцев? И зачем мне на своей Родине устраивать цирк для ПОНАЕХАВШИХ? Я дома, а не в гостях. Поеду к Вам на родину, повешу флаг.
    у вас зсув фазою. через вашу "унікальність"

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

у вас зсув фазою. через вашу "унікальність"
    А зеркало у Вас в доме есть?

Дописів
    24 778

Типово

та не зливайтеся.
    ви написали "за дєло", "мєтєліл". тобто в вашому світі це нормальніше за..
    ви свій альтернативний варіант навели як "небезпідставний" на протилежність "безпідставному" з причини розмови українською телефоном.
    стуліться самі. бо я більше, ніж у відомому мені, 5му, з цієї області. і на відміну від вас вважаю українізацію історично справедливою справою. бо поважаю принаймні тих, хто вмер внаслідок Голодомору. ну..це якщо ви знаєте його причини.
    От смiшна абiзяна, все поперекручувала

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Сам закрий свою пельку. Ти ж не визнаєш себе за українця. Совок краще за мавпу пише українською, але всеодно залишається гібридом без національності.
    Так розумiю, що це друга частина Watra вiдповiла: головне - завчасно перелогинюватися
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

dezdechado
    Guest

Типово

...Нам - похрен.
    Мы даже командовать никем не собираемся.
    Вы уже там?
    )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))

watra
    Guest

Типово

А зеркало у Вас в доме есть?
    я хоч ділю на вузькощелепних та українців за принципом проукраїнськості.
    а у вас вимоги - ватність і 300+років.
    вас послухати, то в усьому Дніпрі право голосу лише у вас, бо ви з якогось там століття. а чо одразу не від Христа?
    смішно.

watra
    Guest

Типово

От смiшна абiзяна, все поперекручувала
    уух. був би поряд, ударив би, так? але приходиться вдовольнятися лише вербальними образами.

Так розумiю, що це друга частина Watra вiдповiла: головне - завчасно перелогинюватися
    "так" ви тільки не розумієте. ви ж не орієнтуєтеся зовсім в семантиці. порівняльному аналізі написаного.
    вам легше підозрювати перелогін, ніж те, що людина зреагує на чужу образу.
    (не в вашій реальності - приклад з побиттям дівчини і ваше "видимо было попробовали - но в одной фразе он им пояснил, кто она и за что получает" тому доказ).
    а Mikel-у я вдячна за підтримку.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

І як таке, вигадане тобою, впливає на твою самоіндентифікаіцію.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 137

Типово

Як і 3 млрд боргу овоча (а офіційно обіцяли ще 12 млрд перекинути, як тільки). Усе це пішло на невдалу спробу рашистського перевороту в Україні.
    Ну да.
    Логика, основанная на "если бы" - она бесподобно невозражаема.

Дописів
    13 721

Типово

Я как раз и есть КОРЕННОЕ НАСЕЛЕНИЕ государства Украина. Не приблуда западная. Не подстилка тевтонская. А народ нашей страны всегда был свободолюбив и горд. И разных указующих надзирателей. с занесённой плёточкой, рано или поздно прятал под холмиками с травкой. В отличие от потомков Польских холопов. А потому, голубушка, едьте строить концлагеря к себе на историческую родину. Там Вас может быть и поймут. В нашей же стране они быстро приходят в негодность и спросом у населения не пользуются. Мы не желаем видеть Украину опутанную колючей проволокой. Даже если надзиратели и будут говорить на Державній мові и вышиванку натянут.
    Вы разделения Украины на части желаете?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Ну да.
    Логика, основанная на "если бы" - она бесподобно невозражаема.
    Чому якщо, коли овощ з ***лом вже домовилися і росіяни потирали руки від задоволення, що Україна нарешті вляпалася в Тайожний союз.

Звідки Ви
    ТАМ, ГДЕ НАС НЕТ!!!
    Дописів
    8 266

Типово

Пипец, уже вся эуроспильнота признала, долг Украины, ну тебе хоть в глаза сцы, ты будешь твердит БОЖЬЯ РОСА!!!!!!!!!!!

Не плутайте першопричину та наслідки.
    Якби не рашистскі звісртсва беркутят, і Майдану то і не було. Починалося ж абсолютно мірних і законних мітингів студентів.
    А то вже після був супротив протиконституційних дій влади, що за рашистські гроші задумали переворот.
    Еще раз в ту же дырку, как назвать тех кто будет 3,14здить сей час митингувалтныкив? Имеется ввиду силовые структуры!
    ответь прямо, а не устраивай игру слов!!!
    Востаннє редагував Vivera: 31.03.2017 о 19:11

Дописів
    8 862

Типово

Ось чарівна пісня українська! Вдаримо по сепаратистах українським словом! Слава Україні!

Сторінка 42 з 110 ПершаПерша ... 32333435363738394041424344454647484950515292 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті