Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
виреально такий? хоча не будемо зупинятися на причинах вашого особистого середньовічного міжстатевого шовінізму..може ваш батько бив вашу матір, тепер і ви б'єте свою дружину?, виправдовуючи себе - "за дєло", інших виправдовуєте, взагалі фантазуєте на цю тему.Может муж метелил за дело, а она тёще звонила, жаловалась? Это единственный вариант, когда я поверю, что рядом проходящие мужики не заступились: видимо было попробовали - но в одной фразе он им пояснил, кто она и за что получает.
ці слова достатньо демонструють, наскільки у вас низький..скрєпний рівень інтелектуального розвитку.
предостатньо низький для того, щоб зуміти знайти виправдовування свого рукоприкладства, тим більше.
не прикидайтеся, що не тішитеся з цього прикладу насилля - у вас є 2 необхідні властивості для цього - вас дратує українська і ви радо виправдовуєте насилля.
Нет, я не такой: но знаю, что такого много, поэтому и привёл пример. А вы как-то поспешно спросили об этом, и, даже не дождавшись ответа понеслись фантазировать... аяяй...
Про мою украiнську раджу вам просто заткнуться, так как вы вряд ли украинистее меня, в четвёртом поколении Полтавской области села Орлик![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
та не зливайтеся.
ви написали "за дєло", "мєтєліл". тобто в вашому світі це нормальніше за..
ви свій альтернативний варіант навели як "небезпідставний" на протилежність "безпідставному" з причини розмови українською телефоном.
стуліться самі. бо я більше, ніж у відомому мені, 5му, з цієї області. і на відміну від вас вважаю українізацію історично справедливою справою. бо поважаю принаймні тих, хто вмер внаслідок Голодомору. ну..це якщо ви знаєте його причини.
уух. був би поряд, ударив би, так? але приходиться вдовольнятися лише вербальними образами.
"так" ви тільки не розумієте. ви ж не орієнтуєтеся зовсім в семантиці. порівняльному аналізі написаного.Так розумiю, що це друга частина Watra вiдповiла: головне - завчасно перелогинюватися![]()
вам легше підозрювати перелогін, ніж те, що людина зреагує на чужу образу.
(не в вашій реальності - приклад з побиттям дівчини і ваше "видимо было попробовали - но в одной фразе он им пояснил, кто она и за что получает" тому доказ).
а Mikel-у я вдячна за підтримку.
Пипец, уже вся эуроспильнота признала, долг Украины, ну тебе хоть в глаза сцы, ты будешь твердит БОЖЬЯ РОСА!!!!!!!!!!!
Еще раз в ту же дырку, как назвать тех кто будет 3,14здить сей час митингувалтныкив? Имеется ввиду силовые структуры!
ответь прямо, а не устраивай игру слов!!!
Востаннє редагував Vivera: 31.03.2017 о 19:11
Ось чарівна пісня українська! Вдаримо по сепаратистах українським словом! Слава Україні!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks