Убрали, но я успел распечатать![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Убрали, но я успел распечатать![]()
Ланос по рождению, как бы его не тюнинговали, никогда не станет даже самым паршивым Мерседесом.
[QUOTE=parfumer;3621860]Шо он там напророчил?
QUOTE]
Полный пипец. К сожалению, дословно не запомнила.
к сожалению, я не сохранил картинки, а просто распечатал на принтере
Ланос по рождению, как бы его не тюнинговали, никогда не станет даже самым паршивым Мерседесом.
видат действительно секретный докалад...
ЗЫ Пинзенник растет в моих глазах
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
GT_FAS, ну хоть краткое резюме напечатайте
все-таки меня гложут смутные сомнения, что уже в феврале нечем платить бюджетникам. почему же тогда з.п. за январь дали всем без задержек?
Производство в ноябре сократилось на треть
Пргноз ВВП -5% в 2009 г - это уже оптимистичный сценарий
Инфляция 9.5% - вполне возможно, если не включать станок, но его придется включить тк нечем финансировать дефицит бюджета
Но если его включить - доллар резко вырастет, а инфляция будет похожа на ту, что была в начале 1990х
Нет источников платить пенсии и зарплаты бюджетникам
Доходы, которые заложены в бюджет - нереальные, невозможные.
При принятии такого бюджета на 2009 - страна не выживет
Сканер есть, но секретарша болеет))
вот другая статья уже: о приезде МВФ
Ключові критерії, які мають бути перевірені наступними місіями МВФ
Критерій
Термін виконання
Поточний статус
Перспективи
Ухвалення бюджету-2009, що має бездефіцитний характер
Кінець квітня 2009 р.
Не виконано
Ключова проблема відносин з МВФ, уряд і Фонд мають дійти компромісу (для чого доведеться переглядати і інші орієнтири, наприклад, для грошової бази)
Скасування збору з операцій обміну валюти
Кінець квітня 2009 р.
Не виконано
Велика проблема: уряд не хоче позбавляти Пенсійний фонд доходів у складний час
Посилення незалежності НБУ
Кінець червня 2009 р.
Не виконано
У разі затягування конфлікту між урядом і НБУ загрожує проблемами у відносинах з МВФ
Джерело: МВФ, оцінки автора
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks