Мати Спасіння : Так само, як Святе Слово Боже може об'єднати душі, також Воно може викликати велике розділення
Середа, 31 липня 2013, 18:31
Моє дитя, коли ви любите Мого Сина, Ісуса Христа, Він принесе всіх тих, хто по-справжньому любить Його близько один до одного. Коли тим, хто любить Сина, важко любити інших, вони повинні закликати Мене, Матір Спасіння, щоб відкрити їхні серця.
Любов від Мого Сина, настільки потужна, що Силою Святого Духа, вона може поширитися дуже швидко з одного куточка світу в кожну частину. Коли Святе Слово Мого Сина дається усім дітям Божим, через цю Місію, Воно уриватиметься через серця покірливих душ, які упізнають Спасителя, коли Він говорить. Любов, яка виходить від Його Слова, даного вам в цей час історії людства, миттєво об'єднає мільйони душ, начебто ви були знайомі один з одним усі ваші життя.
Воно таке потужне, що може, через енергію мови, передаватися від народу до народу, на усіх мовах, дуже швидко. Тому що ви знаєте, що ці Слова, через ці Послання, приходять від Мого Сина.
Так само, як Святе Слово Боже може об'єднати душі, так само Воно може викликати велике розділення. Найгірше, ненависть, яка йде за Словом Божим, коли Воно поглинає душі. Коли ці Послання притягають таку ненависть і злі дії, тих, хто називають себе істинними учнями Мого Сина, знайте, - що це зло викликає диявол. Мої бідні душі, Мої бідні заплутані діти, ви ніколи не повинні відвертатися, навіть якщо ви сумніваєтеся в Слові Мого Сина. Ви повинні тримати відкритим серце і залишатися вірними тому, чому Він учив вас.
Не судіть нікого в Його Ім'я. Любіть один одного. Якщо ви не вірите, що Бог послав Свого останнього пророка, то це не має значення. Будь ласка, пам'ятайте, свій борг - виконання своїх зобов'язань перед Моїм Сином, шляхом суворого дотримання Його Вчення.
Ви ніколи не повинні вважати, що Він благословить будь-яке нове вчення, яке Він не давав світу, коли Він ходив по землі. Навпаки, Він ніколи не прийме нічого, що замінило б Його смерть на Хресті на вівтарях світу.
Ваша Любляча Мама
Мати Спасіння
http://www.thewarningsecondcoming.co...reat-division/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks