Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 41 з 64 ПершаПерша ... 313233343536373839404142434445464748495051 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 801 по 820.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Так само, як Святе Слово Боже може об'єднати душі, також Воно може викликати велике розділення

Середа, 31 липня 2013, 18:31

Моє дитя, коли ви любите Мого Сина, Ісуса Христа, Він принесе всіх тих, хто по-справжньому любить Його близько один до одного. Коли тим, хто любить Сина, важко любити інших, вони повинні закликати Мене, Матір Спасіння, щоб відкрити їхні серця.

Любов від Мого Сина, настільки потужна, що Силою Святого Духа, вона може поширитися дуже швидко з одного куточка світу в кожну частину. Коли Святе Слово Мого Сина дається усім дітям Божим, через цю Місію, Воно уриватиметься через серця покірливих душ, які упізнають Спасителя, коли Він говорить. Любов, яка виходить від Його Слова, даного вам в цей час історії людства, миттєво об'єднає мільйони душ, начебто ви були знайомі один з одним усі ваші життя.
    Воно таке потужне, що може, через енергію мови, передаватися від народу до народу, на усіх мовах, дуже швидко. Тому що ви знаєте, що ці Слова, через ці Послання, приходять від Мого Сина.
    Так само, як Святе Слово Боже може об'єднати душі, так само Воно може викликати велике розділення. Найгірше, ненависть, яка йде за Словом Божим, коли Воно поглинає душі. Коли ці Послання притягають таку ненависть і злі дії, тих, хто називають себе істинними учнями Мого Сина, знайте, - що це зло викликає диявол. Мої бідні душі, Мої бідні заплутані діти, ви ніколи не повинні відвертатися, навіть якщо ви сумніваєтеся в Слові Мого Сина.
    Ви повинні тримати відкритим серце і залишатися вірними тому, чому Він учив вас.
    Не судіть нікого в Його Ім'я. Любіть один одного. Якщо ви не вірите, що Бог послав Свого останнього пророка, то це не має значення. Будь ласка, пам'ятайте, свій борг - виконання своїх зобов'язань перед Моїм Сином, шляхом суворого дотримання Його Вчення.
    Ви ніколи не повинні вважати, що Він благословить будь-яке нове вчення, яке Він не давав світу, коли Він ходив по землі. Навпаки, Він ніколи не прийме нічого, що замінило б Його смерть на Хресті на вівтарях світу.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...reat-division/

Дописів
    1 517

Типово

Вони переконають Моїх послідовників в проведенні референдуму про адаптацію Законів Моєї Церкви

Середа, 31 липня 2013, 18:56

Моя ніжно любляча донечко, завжди пам'ятай, як діє диявол. Він дуже обережний, щоб не розкрити себе. Тому він змішує істину і брехню разом, щоб заплутати. Це його улюблений спосіб обдурити душі. Він ніколи не скаже правду, дозволяючи, щоб інші бачили, хто він є насправді, тому що він гордий, його зарозумілість і його ненависть до Мене завжди просочуються. Ті, чиї очі розплющені відразу зрозуміють, зневагу, яку кинуто Мені в Обличчя і перед Моїми Вівтарями.

Пам'ятайте, що сатана, зарозумілий, високої думки про себе, гордий і дуже, дуже хитрий. Коли він є присутнім в душі, у нього є упевненість, що це підтвердження його гордого і зарозумілого переконання, що він вищий за Бога. Він завжди подаватиме знаки, які є зневагою Бога, але тільки ті, хто знає, що шукати побачать їх.
    Ті, хто шанує сатану, і хто проводить велику частину свого часу в групах, які організовують ритуали, щоб віддати йому почесті, будуть раді побачити ці знаки.
    Усі, хто продали свої душі сатані спілкуватимуться, через ці знаки, - такі як зарозумілі і зухвалі жести проти Мене, Ісуса Христа.

Ті, хто спокусить вас, в Ім'я Моє, переконуватиме Моїх послідовників в адаптації Законів Моєї Церкви, шляхом проведення референдуму. Усім буде запропоновано змиритися з новими практиками, які складають дві речі. Перша полягає в знищенні Моєї Присутності у Святій Євхаристії. Друга, - потурання гріху, шляхом схвалення людей у прояві симпатії до прав тих, хто не вірить в Ісуса Христа.
    Цей референдум буде сфальсифікований і брехня буде представлена як Істина. Коли Нова Світова релігія буде введена, Моя Церква на землі - Істинна Церква - піде в підпілля, щоб шанувати Мене.
    Я є мішенню звіра. Я той, кого він хоче змусити страждати. Він знає, що не може знищити Мене, тому він замість цього намагатиметься знищити людську расу, яку проклинає кожну секунду. Його слуги не зупиняться, просто зневагою Моєї Присутності в дарохранительницях світу. Вони не будуть щасливі, тільки знищивши Таїнства, щоб спокійно богохулити. Вони будуть щасливі, коли вони крастимуть душі, створюючи найбільше блюзнірство з усіх.

Це коли вони відтворять Моє Перше Пришестя, інсценуючи, послання Іоанна Хрестителя. Людина, яка скаже, що він є пророком Господа брехатиме і викличе сильний інтерес, коли заявить, що антихрист - це Я, Ісус Христос.
    Антихрист, силою сатани, стверджуватиме, що він - це Я, Ісус Христос. Горе тим душам, які привітають його у своїх обіймах, бо вони будуть безсилі проти нього. Якщо ви дозволите цим двом всмоктати себе у його ​​вакуум брехні,то ви будете такі далекі від Мене, що тільки завдяки втручанню Мого Отця ви зможете бути приведені до Мого Великого Милосердя.

Коли кожен, хто прийде в майбутньому, стверджуючи, що він - це Я, Ісус Христос, знайте, що він брехун. Я не приходитиму в плоті, в другий раз. Сатана не може вимовити ці слова:
    "Ісус Христос, Який прийшов в тілі".
    Те, що він скаже, через вуста звіра, антихриста, буде наступним:
    "Я Ісус Христос, я тепер приходжу в тілі, щоб принести вам спасіння".
    Коли це станеться, Моє Божественне Втручання буде швидким, але на той час лжепророк і антихрист вкрадуть багато душ.
    Моліться, моліться, моліться, щоб всі ті, які говорять, що вони Мої, залишилися Моїми.
    Моліться, щоб у всіх вас була сила і мужність нести свій ​​хрест впродовж великого переслідування Мого Тіла - Мого Містичного Тіла - Моєї Церкви на Землі в цей час.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-a-referendum/

Дописів
    1 517

Типово

Нечестя у світі, в даний момент, знаходиться на рівні, небаченому з часів Ноя

Четвер, 1 серпня 2013, 15:00

Моя ніжно любляча донечко, як Я жадаю, щоб обійняти усіх вас, дорогі Мої послідовники і прийняти вас в Мій Притулок Миру і безпеки. Як Я хочу, щоб Я міг узяти вас усіх і сховати вас від злості, яка нині плете змову проти усіх Християн.

Нечестя, у світі, в даний момент, знаходиться на рівні, небаченому з часів Ноя, і це як невидима мережа, яка охоплює Землю. Так це смертельно, що дуже небагато дійсно розуміють рівень цього складного хитросплетіння. Але знайте, - деталі цього плану будуть дані світу - тими, хто говорять, що вони представляють Мою Церкву на землі -вони з'являться перед вами і ви повинні будете прийняти його(план). Тоді від вас зажадають прийняти його,і вам не буде дано ніякого вибору.
    Що вам буде запропоновано зробити, -все спотворити, а значить заперечувати Мене, Ісуса Христа.
    Я попереджаю світ, що при спробі позбавитися від Моєї Божественності - ви і все ті, хто бере участь в цьому хитрому акті - ви будете помічені як ворог Бога. Коли ви на стороні блюзнірського закону, ви винні в гріху проти Бога.

Я продовжуватиму, щоб попередити вас, щоб розплющити вам очі на правду, але Я не можу змусити вас залишитися вірними Мені. Я не можу змусити вас любити Мене. Ваша вільна воля - ваша власна, але якщо ви звертаєтеся і просите Мене направляти вас, Я розплющу вам очі на Істину. Коли ви приймете Істину, Я врятую вас.
    Мої бідні послідовники, знають, що, як тільки світ обернеться проти Бога, Всемогутня Сила Мого Отця втрутиться і знищить Його ворогів одного за іншим.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-days-of-noah/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Скоро вас попросять роздавати заміну Святої Євхаристії, яка не буде Тілом Мого Сина

П'ятниця, 2 серпня 2013, 15:10

Дитя Моє, Я стою перед Моїм Сином, в цей час, і падаю на Моє обличчя біля Його ніг у великому горі. Так само, як Я мала бути свідком агонії біля підніжжя Його Хреста, і під час Його страшного розп'яття, Я тепер повинна винести Його біль ще раз.

Розп'яття Мого Сина відбувається знову,оскільки Його Тіло, Містичне Тіло, яким є Його Церква на землі, повинна терпіти Її бичування. Вони, вороги в Його Церкві, битимуть Його Тіло, розриватимуть Його, жорстоко знущатимуться з Нього і оскверняти Його, перш, ніж вони відкинуть Його убік. Церква Мого Сина зараз на бичуванні, яким буде перший етап Його Розп'яття на Землі в ці часи. Вони братимуть Його Тіло - у Святій Євхаристії - і ображатимуть Його, а також принижуватимуть Його.
    Будуть помітні багато знаків цього, оскільки кожен нешанобливий і хитрий жест буде зроблений для того, щоб проклинати Його. Коли вони обчорнять Його Пресвяту Євхаристію, вони потім викинуть Її, і незабаром буде дуже важко Її отримати. Це лише один з багатьох планів, які ведуться, щоб знищити Присутність Мого Сина у Святій Месі.

Багато хто побачить нечестиві жести і знатиме, що вони є образливими для Мого Сина. Багато хто протестуватиме, але їх голоси не будуть почуті. За цих бідних священиків, які страждатимуть через це осквернення, ви повинні просити Мене, вашу Матір, щоб Я допомогла їм терпіти такий ​​біль. Ви ніколи не повинні коли-небудь втручатися у Святу Євхаристію, бо для вас це тільки вона є Їжею Спасіння. Без Неї ви голодуватимете. Вона має завжди бути доступною для кожного з дітей Божих.
    Ви ніколи не повинні визнавати, що будь-який інший вид хліба є Їжею Життя.
    Незабаром вам буде запропоновано роздавати заміну Святої Євхаристії, яка не буде Тілом Мого Сина.
    Ви повинні залишатися вірними Дару Святої Євхаристії, навіть коли вам сказали, що це вже не відповідає - і вже не прийнятно в новій світовій релігії.

Ваша Мати в Христі
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ody-of-my-son/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець : Ті, чиї імена записані в Книзі Життя, є головною мішенню звіра.

Субота, 3 Серпня 2013, 13:17

Моя дорога донечко, Я закликаю людство з Всевишнього Пресвятого Царства.
    Мої бідні діти, як же ви страждаєте за гріх Люцифера, але ви повинні знати, що Моєю Могутністю, Я зітру його і усіх впавших ангелів з лиця землі. Цей час близький, так що ви повинні підготуватися.
    Знайте, що впавші ангели і демони невідомі і невидимі для більшості з вас, але вони ходять серед вас, спокушаючи вас щодня для того, щоб ви впали(в гріх). Коли ви потрапите в цю пастку обману, незабаром ви виявите, що ви не можете знайти спокою або знайти істинний мир у вашій душі.

Зараз Я заявляю, що ті, хто буде введений в оману лжепророком, загубляться і заплутаються, якщо приймуть цей великий обман, в якому вони стануть черговими жертвами. Коли ви відвернетеся від Мене і Мого улюбленого Сина, Ісуса Христа, вам здасться, що це не так. Ви повірите, що Таїнства такі ж, хоча вони будуть представлені вам по-іншому. Вони стануть порожніми посудинами і більше не будуть прийнятні для Мене.
    Світ належить Мені, але Мої діти не хочуть Мене, їхнього улюбленого Отця, свого Творця. Їхні уми були заблоковані і лукавий використав Мій дар інтелекту, щоб спокусити їх вірити в те, що Я не можу існувати. Ті, хто не вірять в Мене, не матимуть ніякої реальної любові, радості і миру в їхньому житті. Вони не приймають Вічне Життя. Замість цього вони шукатимуть тільки задоволення плоті, хоча вони знають, що їх життя на землі коротке.

Я, як Отець, який любить кожного з них, притягну їх до Себе, через велике Милосердя Мого Сина. Моя Влада всеохоплююча і сатана, Мій Люцифер, який сам відірвався від Мого стегна, через свою гордість, ніколи не переможе Мене. Ті, хто йде за ним, також, забивають такий же клин між собою і Мною. Вони зрозуміють по знаках, які Я зараз показую, що є тільки один Бог, один Творець, один Рай. Усі інші "раї", про які розповіли лжепророки у світі, які відводять Моїх дітей від Мене, не існують і не могли б існувати. Я є всім що є.
    Я є той, хто створив все. Я той, хто закінчить все. Все повинно бути відповідно до Моєї Святої Волі. Якщо ви будете боротися з Моєю Волею, то від вас нічого не залишиться.Якщо ви приймете Мою Волю,то ви станете Моєю Дитиною.
    Тим, хто вірить в Мене, - ви ніколи не повинні відкидати Мого Сина, Ісуса Христа. Я прийшов у світ через Мого Сина, щоб повернути вас до Мого Милосердя, але ви відкинули Його. Ви вбили Його, але все таки ви не вбили Мою Любов до вас. Ось чому Я дозволив розіпнути Його, щоб принести вам спасіння. Ця смерть Мого Сина на Хресті стала вашим шляхом до спасіння.Його смерть була не тим, чим могла здатися на перший погляд, власне це було поразкою лукавого. Саме через цей Акт великого страждання, який Він пережив з найбільшим упокорюванням, Він переміг сатану.
    І через смерть Мого Сина на Хресті, влада сатани над людством не вдалася. Але попри те, що він не може узяти усіх Моїх дітей з собою в пекло, багатьох все одно спокусить його брехня. Ось чому ви повинні боротися, діти, не лише за ваші власні душі. Якщо ви любите Мене, ви любитимете Мого Сина. Якщо ви любите Мого Сина, то ви повинні допомогти Йому врятувати усіх грішників.

Я звертаюся до вас, щоб сказати вам, що, коли Я закликаю душі, особливо тих, хто не знає Мене, а також тих, хто знає Мене, але хто відмовляється виконувати Мої Заповіді, у них є дуже мало часу, щоб врятуватися від вічної тортури.
    Ті, чиї імена записані в Книзі Життя, є головною мішенню звіра. Багато хто з цих душ є послідовниками Мого Сина і є відданими до Церкви. Вони відвернуться від Мого Сина, ухвалюючи нові закони, які ввів не Мій Син, змушуючи їх проковтнути цю нову релігію. Ця нова релігія ретельно планувалася впродовж багатьох років. Вона включатиме сатанинські ритуали, але багато хто цього не зрозуміє. Коли ви приймете ці ритуали, ви віддасте владу сатані.
    Коли ви віддасте йому цю владу, ви потребуватимете у великій кількості молитов, тому що він пожере ваше тіло і душу.

Діти Мої, Я зараз втручаюся приносячи кару на Землю. Бідні душі, які втратять своє життя через ці покарання, допоможуть врятувати тих з вас, хто втрачений для Мене.
    Коли ви це відчуєте, злякані беззаконням Сатани і його впливом на ваше життя, пам'ятайте, що Я знищу його представників на землі. Я укорочу ваші страждання, тому що Я хочу врятувати душі. Якби Я дозволив, щоб це зло тривало, Я не був би в змозі врятувати усі ті душі, чиї імена записані в Книзі Життя.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-the-beast/
    Востаннє редагував volodymyr: 18.08.2013 о 02:38

Дописів
    1 517

Типово

Мої пророцтва, що розкривають прихід антихриста, незабаром будуть реалізовані

Вівторок, 4 Серпня 2013, 23:16

Моя ніжно улюблена донечко, Мої пророцтва, які показують прихід антихриста, незабаром будуть реалізовані.
    День підготовки ваших будинків і програми ваших молитов, наближається до вас і усі, хто йде за Мною мають бути готові йти на жертви, для того, щоб допомогти Мені розплющити очі дітей Божих скрізь на зло, яке переверне світ догори дном.
    Так само, як будь-який істинний пророк був зневажений і розглядався як неприємність, вас, Мої дорогі послідовники, вважатимуть, як подразників, коли ви розкриватимете Істину. Чекайте кепкувань, знущань і зневагу, на кожному кроці, де ви є. Люди, які оточують вас залякуватимуть вас, критикуватимуть і лаятимуть, навіть тоді, коли ви навіть не говоритимете з ними про Моє Слово.
    Кожен впавший ангел і демон, які проникли на Землю в цей час, будуть через слабкі душі, відразу ж звертатися до вас, для того, щоб відрадити вас від цієї роботи.

Прийміть це страждання в Ім'я Моє, тому що коли ви це зробите, ви зробите це для Великої Божої Слави, і це є одним з найбільших дарів, який ви зможете Мені дати. Потім Я використовую ці ваші випробування, щоб перемогти сатану, вимагаючи душі, які повинні були стати його власністю.
    Дуже небагато розуміють Божественні Закони Неба і роль Хреста у вашому житті. Коли-небудь, усі діти Божі зрозуміють, чому слід терпіти ці жорстокі дії. Продовжуйте виконувати завдання поширення Істини, ігноруйте ненависть, свідками якої ви станете, і ніколи не приймайте керівництва тих, хто відрікся від Мене.
    Ваша хода в Новий Рай буде важкою. Але навіть за допомогою невеликої Армії, ви зможете перемогти тяжкість покарань, які будуть кинуті антихристом на світ. Ваше завдання попередити інших про небезпеку ухвалення законів Сатани замість Законів Бога.

Тільки по велінню Мого Отця Я можу узяти з собою всіх тих, чиї імена записані в Книзі Життя, але хто зробить свою відданість лжепророкові, і прийме його із слухняністю, попадуться на привабливість антихриста.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-be-realised/

Дописів
    1 517

Типово

Коли вони поміняють Таїнство Хрещення, вони усуватимуть з нього усі обіцянки відректися від сатани, бо вони оголосять, що це старомодно

Понеділок, 5 Серпня 2013, 4:05 АМ

Моя ніжно улюблена донечко, не дозволь людям повірити під час гонінь, які чекають Моїх улюблених священиків, - хто залишиться вірним Мені - кому доведеться терпіти, - що Моя Церква може померти. Бо це неможливо. Моя Церква -Моє Містичне Тіло - має Вічне Життя.
    Коли Мої вороги змінять Таїнства і впровадять нові реліквії, нові хрести і нові практики - а потім скажуть, що Моя Церква залишається, як це було завжди - вони збрешуть. Моя Церква ніколи не може змінитися.
    Так багато аргументів буде представлено, в кожній країні, для того, щоб осквернити Таїнство Шлюбу. Вони, вороги Бога, хочуть змусити Християн прийняти шлюб між парами тієї ж статі, але вони ніколи не повинні це приймати, оскільки це ображає Мого Отця. Це не прийнятно в Його Очах. Коли вони поміняють Таїнство Хрещення, вони усунуть усі обіцянки відректися від сатани, бо вони оголосять, що це старомодно і занадто страшно. Вони скажуть, що це не має значення.

Тоді вони будуть, по крупинках, видавати нові версії Мого Вчення. Ви, усі ви, хто вірує в Мою Церкву, ніколи не повинні зрадити Мене. Ви ніколи не повинні приймати ніяких замін Таїнства, як Я їх вам дав. Я є Істина. Моя Церква представляє Істину. Але ви можете тільки претендувати бути частиною Моєї Церкви, якщо ви зберігаєте усі Мої Вчення, Мої Таїнства і визнаєте, що Моя Смерть на Хресті була найбільшою Жертвою для забезпечення вашого спасіння.
    Будь-що, що відхиляється від Істини, з побоювання образити язичників,є дуже небезпечним. Коли ви станете заперечувати Вчення Бога і послідуєте за новою альтернативною церквою, ви більше не залишатиметеся частиною Моєї Церкви на Землі. Якщо ви будете не згідні з новими язичницькими практиками, які будуть внесені лжепророком, ви вважатиметеся єретиком. Тоді вони намагатимуться відлучити вас, в Моє Ім'я.

Якщо ви залишитеся вірні Мені і відмовитеся від участі в цьому злому обмані, ви залишатиметеся частиною Моєї Церкви.
    Коли усе це збудеться, вибір може бути хворобливим, але дуже простим. Ви будете або зі Мною, або проти Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...old-fashioned/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Ця війна, відстоювання Слова Божого, означатиме, що тим священикам, які залишаються вірними Йому, доведеться шукати притулку

Понеділок, 5 Серпня 2013, 13:05

Мої дорогі діти, це буде час великих випробувань вашої віри. Католицька Церква буде Церквою, в якій почнеться велике розділення. Саме у цій Церкві священики Мого Сина постраждають найбільше, під час великого відступництва, яке, коли воно настане, дуже скоро доведеться терпіти зсередини.
    Для тих з вірних священиків Мого Сина, які розриватимуться на двоє в нерішучості : ви маєте бути обізнані про необхідність залишатися в союзі з Милосердним Христом. Ви ніколи не повинні відчути спокусу покинути його Церкву, приймаючи неправду від тих з вас, хто потрапив в серйозну помилку. Ви повинні шанувати Мого Сина за всяку ціну і очолити Його ​​народ на шлях до святості, як би важко це для вас не було.
    Тих з вас, хто продовжуватиме відправляти традиційні Служби Божі, мучитимуть, поки ви не погодитеся повністю відмовитися від них.
    Багато хто серед ваших релігійних орденів зрадить вас ворогові за спиною. Ви, як і Мій Син, будете поставлені перед тими, хто стверджує, що вони ваші брати у священстві, і будете звинувачені в єресі, якщо наполягатимете на продовженні проявлення поваги до Пресвятого Жертвопринесення Служби Божої.
    До вимови цих нових слів, які складуть наймерзенніше осквернення Тіла Мого Сина, будуть змушені священики, які наважаться заперечувати.
    Це буде в Католицькій Церкві, - що брат боротиметься з братом, сестра проти сестри, батько проти сина, діти проти батьків, поки вони не розділяться на дві сторони.
    Ця війна, відстоювання Слова Божого, означатиме, що тим священикам, які залишаються Йому вірними, доведеться шукати притулку. Для цього ви повинні почати підготовку і знайти такі місця, де ви зможете проводити Святу Месу -(Службу Божу) і забезпечувати Таїнства для Божих дітей.
    Я, Мати Спасіння, захищатиму такі притулки і якщо розмістите Печать Живого Бога, даний світу Моїм Отцем, на їхніх внутрішніх стінах, вони залишаться невидимими для ворогів Бога.
    Не бійтеся цих речей, тому що якщо ви добре підготовлені, ви вестимете дітей Божих до спасіння. Якщо Ви не прислухаєтеся до цього попередження, ви будете узяті в полон розумом, тілом і душею, ворогами Мого Сина і не досягнете спасіння.
    Тим, хто зробить акцент на лжепророкові знадобиться значно більше молитви, тому що деякі з них сліпі до Істини. Ті ж, хто знатиме Правду, але хто буде на стороні тих, хто заперечуватиме Смерть Мого Сина на Хресті, слід побоюватися. Вони завдадуть страшної шкоди безневинним послідовникам Христа.

Залишайтеся вірними Істині, і Залишку Армії Мого Сина, яким ви керуватимете, щоб вона стала грізною силою, проти лукавого і тих, кого він направляє в його боротьбі проти істинних служителів Мого Сина на Землі.
    Ви повинні, коли прийде цей час, відмовитися прийняти керівництво від тих, хто осквернятиме Слово Боже і через їх брехню і нові непристойні доктрини, спокусять багатьох. Ті, хто прийме будь-які спотворення Меси або Святих Таїнств, нестиме відповідальність перед Моїм Сином. Тому що ви станете мимовільними слугами лукавого і багато, багато, душ будуть втрачені, тому що вони будуть залучені в ритуали, які віддадуть честь сатани. Ці ритуали шанують лжепророка і антихриста, які є ворогами Бога.
    Моліться, моліться, моліться, щоб Істина була видна і щоб брехня була виявлена як те, чим вона є - зневагою тяжкого Розп'яття Мого Сина.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-seek-refuge/

Дописів
    1 517

Типово

Коли ви спробуєте захищати Слово Моє, вважатиметься, що ви жорстокі, не добрі і вам бракує співчуття до тих, хто не вірить у Бога

Понеділок, 5 Серпня 2013, 18:33

Моя ніжно улюблена донечко, як Я плачу від смутку, коли Я бачу жахливе розділення, тінь якого опускається на Мою Церкву на Землі. Гіркота Моєї агонії полегшується тими, хто по-справжньому любить Мене, і хто вже відчуває занепокоєння про те як поводитимуться з Моїм Тілом.
    Ви ніколи не повинні відчувати необхідність прийняти будь-яку справу, дії або слова, які спрямовані проти Мене. Якщо вас не влаштує те, чому ви будете свідком, в Моїй Церкві, від тих, хто присягається, що вони знаходяться в єдності зі Мною, коли вони оскверняють Моє Тіло, ви повинні наслідувати ваше серце. Я буду з вами кожну секунду цього великого відступництва і тим, хто продовжуватиме волати до Мене, Я розплющу очі на Істину, так що ви залишатиметеся вірними Мені.
    Цей час вже майже настав. Двері Моєї Церкви незабаром будуть закриті для тих, хто наполягатиме на тому, щоб залишитися вірними традиційним практикам Християнства.
    Ці двері закриються перед вашими обличчями, коли ви свідчитимете про Мене. Віру вашу піднімуть на сміх, найхитрішим способом, так що, коли ви спробуєте захищати Слово Моє, вважатиметься, що ви жорстокі, не добрі і вам бракує співчуття до тих, хто не вірить у Бога.
    Вас лаятимуть, якщо ви Мій священик, і ви відповідатимете за вашу вірність Мені. Зберіться зараз, усі ви. Я вимагаю, щоб ви не зрікалися Мене. Я захищатиму вас, так що ви зможете служити Мені. Я допоможу вам, піднявши ваш тягар. Усі милості Неба виливатимуться на вас.
    Попередження для священиків:
    Відкину всіх тих з вас, хто підтримає неправдиву церкву - церква звіра - коли вона буде представлена вам. Послідуєте за цією новою церквою і ви продасте ваші душі звірові. Замість того, щоб рятувати душі, в Ім'я Моє, ви нестимете відповідальність за те, що направляєте їх у вічне пекло.

Я зараз говорю вам Істину, щоб ви отримали досить часу, щоб підготуватися до цього дня, оскільки це не за горами.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...elieve-in-god/

Дописів
    1 517

Типово

Не приймайте толерантність до язичників, щоб не впустити їх в Церкви Божі.

Вівторок, 6 Серпня 2013, 19:37

Дитя Моє, ви ніколи не повинні слухати тих, хто нападає на ці Послання від Пресвятої Трійці, бо вони відволікатимуть вас від цієї роботи. Пам'ятайте, що ця Місія більше піддаватиметься нападам, чим будь-яка інша,через її серйозність. Знущання, кепкування і критика, триватиме аж до останнього дня, коли ви отримаєте Останнє Послання.
    План по дискредитації Цих Послань активізуватимуть і підніматимуть ненависть, так що будьте готові. Ці Послання не можуть бути проігноровані вірянами або невіруючими, бо Слово Боже ніколи не залишиться непоміченим. Ненависть до Бога наростає зараз скрізь у світі і ті, хто проголошує Його Слово в ці часи страждатимуть.

Істина завжди буде знехтувана, оскільки Бог послав пророків Своїх, ще на початку, попередити своїх дітей про небезпеку язичництва. Язичництво є антитезою Істині - Слову Божому. Ці бідні душі, які шанують неправдивих богів, сильно стягують на себе гнів Мого Отця. Він є Бог ревнитель, бо саме через Нього все почало існувати. Він є Всемогутній. Він люблячий Бог, а гніву Його слід побоюватися, коли язичники заражають тих, хто любить Його.
    Коли діти Божі - ті, хто вірить в Нього, і хто Його шанує через Його улюбленого Сина, Ісуса Христа - намагаються об'єднатися з усіма душами, усіх релігій, вони мають бути дуже обережні. Бог хоче, щоб усі Його діти любили один одного, незалежно від раси, віри або нації. Але те, що Він не дозволить,- це щоб Християни прийняли язичників в їхні церкви. Коли це станеться, язичники знищать усі сліди Християнства. Це образливо для Бога, прийняти Істину - Слово Боже - і надати поруч місце
    брехні, що забруднює Його.
    Божі пророки попереджали людство про небезпеку охоплення язичництва, оскільки це призводить до повного руйнування. Коли це станеться, народи, які дозволять цю мерзенність в їхніх церквах - будуть знищені, з невеликим помилуванням.
    Не приймайте толерантність до язичників, щоб впустити їх в Церкви Божі. Ви ніколи не повинні забувати велику жертву, принесену Богом, коли Він послав Сина Свого Єдинородного, щоб принести вам спасіння.
    День, коли ви приймете практику інших церков, не є від Бога, тобто, коли ви зробите повагу до язичників, це буде день, коли ви обернетеся спиною до Істини.
    Тримайте очі відкритими і моліться, щоб ваші Церкви не змусили вас відмовитися від вашої вірності Ісусу Христу.

Ваша Любляча Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...urches-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець : Антихрист готовий розкрити себе

Середа, 7 Серпня 2013, 18:50

Моя дорога донечко, світ повинен підготуватися до приходу найбільшого ворога людства, відколи Мої діти були поміщені на цій Землі.
    Антихрист готовий розкрити себе і його план полягає в наступному. Він чекатиме, поки війни почнуть лютувати у всьому світі. Тоді він втрутиться і створить неправдивий мир в державі Ізраїль, з'єднавши їх з палестинцями в маловірогідний союз. Усі будуть щедрі на похвали йому. Він не зупиниться, тому що він рухатиметься такими темпами, які здивують багатьох, і він вестиме переговори про мирні угоди у багатьох країнах зруйнованих війною.

Його знову розхвалюватимуть, а потім захоплюватимуться, з незвичайною відданістю мільярди людей по всьому світу.
    Здаватиметься, що все добре. Дуже скоро він стане залученим в добродійність, і він буде сполучною ланкою основних банків світу, щоб створити нову, потужну, фінансову установу. Багато підприємств і політичних лідерів будуть втягнуто в його великі плани. Незабаром буде створений новий монстр, що називається ножним стартером світової економіки. Це буде новий Вавилон, центр усієї влади, від якої торгуватимуть світова еліта і багачі.
    Видно, що це буде джерелом хороших новин, оскільки принесе людям користь з будь-якої точки зору : робочих місць, будинків, де вони живуть, і їжі, якою вони годують свої сім'ї.
    Уся слава оточуватиме антихриста. Тоді він разом з лжепророком створить глобальне партнерство, яке буде представлено як найбільша гуманітарна ініціатива. Світ аплодуватиме цьому новому Вавилону, і усі вимагатимуть спробувати отримати ще хоч би крихітний плацдарм в його центрі.
    Новий Вавилон, як буде сказано,є оточений ореолом величі, в цілях сприяння довкіллю, щоб обійняти матір-землю і, щоб позбавити світ від убогості, багатством, яке виллється з його мерзенного рота.
    Коли це станеться, Рукою Мого втручання світ буде перевернутий навколо своєї осі. Я не збираюся стояти осторонь, не попередивши Моїх дітей про наслідки його освоєння цією мерзенністю, створеною в глибинах пекла і спрямованою на людство. Мої великі знамення будуть дані, щоб показати всім тим, хто обере і прийме цю зневагу в Моє Пресвяте Ім'я.

Я потряс світ, і він нахилятиметься. Жодна людина не зможе ігнорувати Моє втручання. Потім Я кину вогонь на третину Землі. Незабаром, з'явиться голод, але не від Моєї Руки - це буде по умисному зараженню Землі за допомогою антихриста. Коли він і його спільники нанесуть зло нічого непідозрюючим людям у багатьох країнах, Я завдам удару у відповідь.
    Тоді як це страждання буде важко витримати, не бійтеся, діти, тому що це буде коротким. Моя Любов чудово підходить для усіх вас, але Моя справедливість швидка і покарання Моє велике.
    Ви не повинні приймати того, що з'являється перед вами. Коли ви бачите, як людина миру, антихрист, отримує звання і нагороди за свої великі звершення в розорених війною країнах, знайте, що Моє втручання близьке.
    Ви повинні залишатися в союзі з Моїм Сином, Ісусом Христом, у всі часи і молитися, щоб Таїнства були доступні вам від відданих священиків і духовенства за часів випробувань, які є перед вами.

Моя Воля, буде здійснена.
    Ніщо не буде, і не зможе зупинити від виконання, Завершальний Заповіт, де Мій Син царюватиме у світі.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...eveal-himself/

Дописів
    1 517

Типово

Душа не може бути відновлена, поки вона не визнає Велич Бога

П'ятниця, 9 Серпня 2013, 14:50

Моя ніжно улюблена донечко, люди не розуміють повністю, що означає бути в єднанні з Моїм Серцем. Я, Ісус Христос, прийшов звільнити людство від рабства гріха. Гріх був створений, коли Люцифер думав, що він був більше, ніж Бог. Через його нечестиві ревнощі, він спокусив людину - перших Божих дітей, Адама і Єву - відвернутися від Нього.
    Моя смерть дала усім Божим дітям Дар Спасіння. Багато людей у світі, усіх віросповідань, у тому числі і ті, хто не вірить у Бога або ті, хто заперечує Бога і поміщає неправдивих ідолів раніше Нього, усім їм запропонований Дар Спасіння. Не усі приймуть цей дар. Я приходжу до кожного з вас, як Спаситель. Я прийду до кожного з вас, щоб довести вам Істину, до останнього дня. Я прийду запропонувати Дар Вічного Життя навіть тим, хто серйозно згрішив в Очах Бога.

Слава Божа це ваш ​​шлях вперед і для того, щоб отримати цей Дар, все що вам треба зробити, це прийняти Моє Милосердя. Бог Всемогутній, Сильний і Досконалий у всьому. Його дуже люблять усі ангели і святі на Небесах. Його дуже люблять багато душ, які живі у сучасному світі. Усі стануть свідками Його Великої Слави на Новому Небі і Новій Землі.
    Бог не потребує людини. Тільки через Свою любов до людини, Він посилає Мене, улюбленого Сина Свого, у черговий раз, щоб привести їх до Вічного Життя, яке Він обіцяв. Ось чому Він терплячий. Ось чому Він закриває очі на гріх, в надії, що Його діти звернуться до Нього і приймуть Його Любов.
    Любов дуже сильна, коли вона чиста і виходить від Бога. Коли душа чиста, вона легко увійде до Божої Любові. Душі, які мають бути очищені, приймуть Божу Любов, якщо вони приймають страждання, які потрібні, щоб їх оновити. Душа не може бути відновлена, поки вона не визнає Велич Бога і не преклониться покірливо перед Ним в слухняності.

День, коли всім вам буде показаний шлях до спасіння- близький. Кожному грішникові буде надана ​​можливість звернутися до Бога. Тим буде щедро дана Моя Милість.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...atness-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Яка людина могла відмовитися від цього Нового ідеального існування

П'ятниця, 9 серпня 2013, 18:38

Моє дитя, лукавим будуть докладені усі зусилля, заохотити усі душі, у тому числі ті, хто щонайближче до Мого Сина, щоб вони відкидали і заперечували Його Друге Пришестя.
    Подібно до того, як дух зла боровся проти Мене, Божої Матері, в час до народження Ісуса, також ви будете свідком його опозиції, перед наближенням Його Другого Пришестя.

Багато людей сліпі до обіцянки Мого Сина, коли Він сказав, що Він прийде знову. Багато, хто не приймає, що Його Друге Пришестя станеться найближчим часом,і не є готові, тому що вони не можуть прийняти, що воно відбудеться в їхньому житті. Тоді як в дні, незабаром після Смерті Мого Сина на Хресті, Його апостоли думали, що вони стануть свідками Його Другого Пришестя. Ця віра була також поширена у свідомості Християн багато сотень років опісля. Але сьогодні це не так.
    Деякі вважають, що Друге Пришестя відноситься до Старого Завіту Священного Писання і що ця подія є частиною майбутнього. Вони не вірять, що Друге Пришестя має якесь відношення до них, у сучасному світі.
    Все у світі сьогодні грунтовано на матеріалізмі, сучасному людському інтелекті і великих чудес, які є результатом великих успіхів в науці.

Діти, ви повинні підготуватися. Ви не повинні боятися. Це тому, що вас дуже любить Мій Син, Він скоро повернеться, щоб принести Вам великий мир, велику свободу від печалі і відчаю - що виникли безпосередньо в результаті гріха у світі.
    Друге Пришестя Христа - те, чого потребує людство, щоб вижити. Якщо Ісус не прийшов би найближчим часом, як і було передбачене, то світ був би зруйнований, і людина була б кинута. Цей Дар принесе вам нове життя, новий прекрасний і славний початок в Новому Раю. Це буде найбільшим оновленням Землі і з ним прийде Вічне Життя. Яка людина могла б відмовитися від цього Нового ідеального існування? Ніхто б не відвернувся, якщо би було дано повне знання про цю Нову Еру Миру, де Рай буде відновлений
    .

Жоден грішник не хотів би бути виключений, але, на жаль уми багатьох будуть засліплені до Істини. Замість цього, вони віритимуть, що мир буде їхнім, коли вони проковтнуть брехню, яка незабаром буде представлена для них, помилково вважаючи, що вона виходять від Бога.

Моліться, моліться, діти, щоб ви були благословенні Даром бачення, який дається тим з вас, хто гідний бути обдарований Даром Святого Духа. Тільки ті, хто приймає Руку Милості, Руку Бога, будуть прийняті в Життя Вічне.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ect-existence/

Дописів
    1 517

Типово

Знайте, що біль відкидання буде таким же, який Я і Мої апостоли, повинні були витерпіти під час Мого перебування на Землі

Субота, 10 Серпня 2013, 12:49

Моя ніжно улюблена донечко,жодна людина серед вас не є настільки чиста душею, що вона може судити інших, в Моє Ім'я. Але знайте, ті з вас, хто вірний Мені і хто наслідує Моє Вчення - вам доведеться перенести багато горя, коли ви повинні спостерігати за найбільшою бридкою мерзенністю, яка звернена до світу.
    В ім'я соціальної справедливості і соціального співчуття, лжепророком буде викладено, як на його думку, проповідувати Євангеліє і створити сучасну церкву. Ця церква буде мабуть звернена до усіх грішників, щоб охопити і тих грішників, чиї гріхи не є Мною прийнятними.

Вас, Мої улюблені послідовники, розглядатимуть як єретичну секту, тому що ви продовжуватимете проголошувати Істину. Усі спроби залишатися вірними Мені будуть енергійно атаковані. Ви будете ізгоями і вас оголосять реакційними сектантами. Будь-яка спроба зберегти традиції священних церемоній ігноруватиметься.
    Владу тих, хто вводить в оману Мою Церкву на землі не можна недооцінювати, оскільки мільйони священиків сприйме нове псевдовчення. Вони помилково вважатимуть, що це нове вчення є однією з форм євангелізації. Через їхню підтримку, як покірних слуг мерзенності, стане дуже важко тим християнам, які знають Правду. Їхні голоси будуть, як шепіт серед криків тих, хто стане рабами брехні, створеної в Моє Ім'я.

Знайте, що біль відкидання буде таким же, який Я, і Мої апостоли, повинні були терпіти під час Мого перебування на Землі. Священики того дня, які стверджуватимуть, що люблять Бога, не повагаються, щоб замовкли голоси Моїх учнів, які принесуть їм новину, хто Я є. Цього разу, коли Я провіщаю Моє Друге Пришестя Мої пророки і Мої учні будуть знедолені, їх голоси будуть приглушені, і вони будуть звинувачені у богохульстві.

Хоча Мої послідовники розширюватимуться і ростимуть, вони будуть, як жебраки, і вони підніматимуться на пагорб Голгофи - голої, не маючи нічого, окрім своєї віри. Тоді як вони підтримуватимуть полум'я Мого Світла того, що живе в Моїй Церкві - Моїй Істинній Церкві - вони ніколи не відхилятимуться від Істини, і вони нестимуть на своїх плечах важкий хрест. Це Хрест Спасіння, бо на їхніх бідних, втомлених спинах вони нестимуть гріхи тих, хто покинув Мене. Їхня доля буде важкою.
    Через їхню любов до Мене, вони страждатимуть через інших, для того, щоб врятувати їхні душі для пробачення.
    Ці душі не заслуговують, щоб врятуватися. Вони будуть врятовані тільки тому, що Я їх вибрав щоб врятувати їх. Вони образять Мене, приведуть до жахливих страждань Моїх вірних послідовників і мучити Залишок Моєї Армії. Проте, Я врятую їх через віру Моєї Залишкової Армії.

Ті, інші люди, які продадуть свої душі звірові, знайте. Ви можете не вірити в Пекло, але Я відкрию вам, які страждання воно вам принесе. День, коли ви побачите рівні тортур в пеклі, воно тероризуватиме вас і багато хто з вас зватиме Моє Милосердя. І Я врятую вас, якщо попросите Мене пробачити вас. Я робитиму це впродовж Дня Великого Попередження. Ті з вас, які стануть свідками пекельного вогню, але хто не звернеться до Мене - той не виживе і знайте, що Попередження це останній момент, коли ви вибираєте відкинути Мене.

Всі ті, хто залишається вірним Мені і вірним Моєму Слову - хоча ви страждатимете - майбутнє, яке вас чекає, - Велика Слава.
    Ті, хто не прислухається до Мого Попередження або не захоче слухати Правду, буде у великій небезпеці.
    Ті з вас, які будуть боготворити звіра і хто піде за лжепророком в новій світовій релігії, буде кинутий в пекельний вогонь, що горить, живими, з цими двома.

Правда гірка на смак, але коли ви приймаєте Її, вона принесе вам Вічне Життя, де ви насолоджуватиметеся Моїм Царством назавжди зі своїми близькими. Не відрізуйте пуповину Вічного Життя, щоб ніколи не страждати таким жахливим стражданням безстроково.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...time-on-earth/

Дописів
    1 517

Типово

Повені стануть звичною справою, і ви знатимете, на які частини світу найбільше гнівається Мій Отець

Понеділок, 12 серпня 2013, 3:00 АМ

Моя ніжно улюблена донечко, Мої послідовники у всьому світі, у тому числі ті, хто не знає про ці Послання, в цей час,прийдуть в Мої Церкви у пошуках Мене. Через Мій Дар Святого Духа для них, вони тягнутимуться в притулок Мого Серця. Вони відчують занепокоєння у світі, і вони знатимуть, що вони потребують Моєї допомоги, щоб залишатися вірними Моєму Вченню.

Багато хто відчуватиме зміни в повітрі, коли вороги Бога відкриють їхні ненависні плани і обдурять світ, коли їхні мерзенні вчинки, потурання гріху, в усіх його проявах стануть явними. Світ буде втягнутий в потік туги і багато хто буде в шоці від їхніх всюдисущих спроб боготворити гріх у будь-якій формі.

Гріхам плоті аплодуватимуть. Марнославство і нав'язлива самолюбність буде видною по всьому світу.Прагнення до самолюбства буде, як ніколи раніше, істотною ознакою. Ті, хто не шукають таких задоволень будуть відкинуті і їх змусять відчувати себе аутсайдерами. Гріхи лукавого будуть прославлятися і коли людина виявить, як засмоктує її в це безумство, світу будуть показані повені гніву, коли Мій Отець змете багато частин багатьох країн.

Повені стануть звичною справою, і, коли води виллються в гніві на народи, ви знатимете, на які частини світу найбільше гнівається Мій Отець.

Усі ваші нечестиві народи, випробують не з чуток, як гріхи плоті, будуть покарані.Мій Отець зупинить лукавого, що узяв душі тих, хто винні в цьому гріху, для того, щоб не дозволити їм заражати інших. Вони будуть зупинені. Ви більше не матимете можливості продовжувати ваше зараження. З цим злом буде покінчено, і Божественне втручання Божої Руки тепер буде видне скрізь.

Моліться про милість для тих з вас, хто може опинитися в районі цих покарань. Я захищатиму тих, хто звертаються до Мене за захистом.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ther-the-most/

Дописів
    1 517

Типово

Вони скоро стануть використовувати церкви як місця для торгівлі і отримання прибутку

Четвер, 13 серпня 2013, 15:00

Моя ніжно улюблена донечко, яке страждання відчуватимуть Католики і Християни, по всьому світу, коли вони побачать, як їхні церкви і місця поклоніння перетворені на місця розваг.

Багато заходів пройдуть в церквах, які призначені, щоб віддавати Мені честь, але які ображають Моє Ім'я. Вони скоро стануть використовувати церкви, в якості місць для торгівлі і і отримувати від них прибуток. Усі ці речі повинні відбуватися і ті, хто любить Мене, плакатимуть у великій скорботі. Як ці бідні душі страждатимуть, як вони повинні будуть битися з такими богохульствами.

Єресь, яку насильно їм впихнуть, означатиме, що мало поваги буде показано таким душам в цих багатьох практиках і обрядах, які є зневагою Бога. Там буде спів, сміх, гучні голоси і читання розповідей, які не мають нічого спільного зі Мною. Проте усі ці мерзенні дії будуть здійснюватися, в Моїх Церквах і перед Лицем Моїм.

Моя дочко, уважно послухай Мою Обіцянку. Я піду до усіх кінців Землі, щоб врятувати кожного грішника. Але, все одно, залишатимуться так сильно заражені душі, які, незалежно від того, що Я зроблю для них, ніколи не приймуть Моєї Влади, навіть у момент смерті, хоча вони знатимуть, що їх чекає Пекло.

Таким чином, ви повинні визнати, що ці душі будуть втрачені для Мене, тому що злість їх настільки укорінилася в їхніх душах, що ніяке втручання не зможе відокремити їх від звіра.

Я повинен вам це сказати. Не дозволяйте тим, хто заражений лукавим, узяти вас від Мене їхньою брехнею. Коли ви приймаєте брехню, продиктовану вам тими, хто не шанує Мене, це ослабить вашу віру - навіть якщо це усього лише щось одно, в одному з аспектів, пов'язаних з Моїм Вченням. Якщо ви піддаєтеся хоч одній вимозі, спрямованій на зміну вашої інтерпретації того, що Я сказав вам, це означатиме, що ви дозволятимете лукавому наполегливіше спокушати вас відвернутися від Мене.

Закрийте вуха руками, коли богохульства поллються з вуст звіра. Не приймайте взагалі нічого, що буде зрадою Моїх Таїнств або Мого Вчення. Поверніть в інший бік, і йдіть за Мною, тому що, коли усе це станеться, буде тільки один шлях, яким ви можете йти. Це Мій Шлях - Шлях Істини. Тільки уся Правда є прийнятною. Половина Істини означає, що вона стає брехнею.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-profit-from/

Дописів
    1 517

Типово

Якщо ви шануєте Мою Матір, ви повинні відвідати Її Святині і вклонитися Їй там

Середа, 14 серпня 2013, 15:15

Моя ніжно улюблена донечко, жодна жива людина ніколи не зможе повністю зрозуміти,наскільки хитрий сатана. Ті, кого він заражує, знають, що вони ніколи не справлять на вас поганого враження. Навпаки, вони будуть дуже привабливими, гумористичними, авторитетними і переконливими, коли вони розкриють свої грішні шляхи до вас, таким чином ви прийматимете їхній обман.

Ті, в Моїй Церкві, хто платить данину лукавому і хто як раб слідує його вказівкам, значно зіб'ють вас з пантелику своєю святою поведінкою. Вони переможуть багатьох з вас які трапляться на їхньому шляху, тому що вам здасться, що вони дійсно шанують Мене і Мою улюблену Матір. Але знайте, що кожен жест і, здавалося б, свята дія маскуватиме зневагу перед вівтарями, які поставлені на честь Мого Імені.

Ви повинні знати, що, коли вони вшановуватимуть звіра, вони здаватимуться святими, перед вашими очима, але їхня мета - вийти на передній план. Їх наміри здаватимуться найсвятішими і найшанобливішими, але не дозвольте себе обманути.

Якщо ви шануєте Мою Матір, ви повинні відвідати Її Святині і вклонитися Їй там. Ті, хто люблять Мене, підуть до Неї. Вони ніколи не визнають, що Моя Мати може управляти збіговиськом ворогів Моєї Церкви.

Інші знаки, які світу буде запропоновано прийняти, які, як здається, вшановують Триєдиного Бога, Мою Матір і усіх святих, здаватимуться хорошими. Але вони завжди будуть показані вам по-іншому ворогами Бога. Коли буде представлено щось несподіване, знайте, що це велике знамення звіра, який обдурюватиме світ, переконуючи, що він і його поплічники святі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-to-her-there/

Дописів
    1 517

Типово

Перший Суд близько, і Я відкину у бік нечестивих

Четвер, 15 Серпня 2013, 21:57

Моя ніжно улюблена донечко, Я закликаю усіх Моїх учнів, які знають Істину, проявити мужність в ці скрутні часи для людства.

Час, коли війни одночасно спалахнуть у багатьох країнах, дуже близький. Коли ви почуєте про усі ці війни і станете свідками величезної жорстокості тих, що утискують, які усі зрослися як сіамські близнюки, і хто викликає ці війни, ви знатимете, що час для Мого Другого Пришестя вже близький.

Більше того, ви дізнаєтеся Істину, що міститься в Книзі Одкровення Йоана, - яка нині вам відкривається. Не бійтеся, тому що усі ці речі повинні статися. Багато, хто не приймає ці Послання, роблять грубу помилку, Книга Істини складається просто з деталей і таємниць, що містяться в Книзі Одкровення. Я, Агнець Божий, Я єдиний, Хто має повноваження, тільки у Мене є дозвіл від Отця Мого - відкрити Печаті, що містяться в ній.

Якщо ви не вірите Книзі Істини, то ви не вірите Книзі Одкровення. Будьте обережні. Ті, хто відкидають Книгу Одкровення відмовляються від Мого Милосердя. Але, Правда буде показана їм під час Мого Великого Попередження через Божественне Втручання, інакше багато хто ніколи не упізнає Мене і не зрозуміє, яку Велику Милість Я приношу світу. Ви ніколи не повинні щось додавати в Книгу Одкровення, намагатися інтерпретувати її або узяти що-небудь з неї відповідно до своїх бажань,бо інакше ви постраждаєте від цього.

Коли ви робите ці речі, - ви втручаєтеся в Слово Боже. Ця Книга була обіцяна вам. Бог послав Свого сьомого пророка, щоб розкрити Істину.
    Прийміть це з довірою до Мене, або ви ходитимете самостійно, в невіданні про страшний обман який осягне тих, хто відкидає Слово Боже.

Багато, дуже багато змін тепер проходитиме у світі, якого ніхто не зможе не помітити. Релігії стануть нонсенсом, оскільки мільйони приймуть язичницьку віру, яка, як вони скажуть, шанує Бога. Гуманізм і любов до бідних буде причиною, на яку зішлються пояснюючи, чому нова і освічена Церква ознаменує новий початок. Як агнці на заколення, ви будете ведені в озеро вогню. Коли ви усвідомлюєте, жахливу мерзенність, в яку ви були втягнуті,це може бути надто пізно.

Якщо ви платите данину вшановуючи звіра, він заражатиме вас і багатьох, з часом, зробить рабами.

Великі зміни в політичній і медіа-системі у світі приведе до великого розколу. Ті, хто є вірними Богові у всьому, що було дано світу через Мене, Ісуса Христа, житимуть. Ті, хто відкидає Мене, не матимуть в собі життя, бо вони стануть нездатними приймати Моє Милосердя. Моє Серце, хоча Воно розриватиметься навпіл через це, скріпиться і Моя справедливість восторжествує.

Перший Суд близько, і Я відкину у бік нечестивих. Нове Небо і Нова земля вітатиме тільки тих, хто прийняв Моє Милосердя. Багато хто скаже: "Бог милостивий Він ніколи не показав би таку ​​жорстокість". Моя відповідь така. Землі, як ви знаєте, більше не буде. Замість цього, з'явиться - набагато більша Нова оновлена Земля, більше, чим раніше, де дванадцять народів мешкатимуть, пліч-о-пліч, в любові і гармонії.

Тільки ті, хто залишаться вірними Мені і ті, хто не знає Мене, але хто дійсно візьме Мене за руку, коли Я доведу їм Істину під час Попередження, увійдуть до воріт. Потім Я закрию їх(ворота).
    Жодна інша людина не увійде, Мій Суд буде зроблений. Уся скорбота буде забута і нечестиві будуть вкинуті в Пекло, де вони страждатимуть цілу вічність. Людина ніколи не повинна недооцінювати Мою Велику Любов, Милосердя і Співчуття.

Але вона також повинна побоюватися Мого Покарання, яке буде остаточним, коли остання труба зазвучить у Великий День Господа.

І потім, це завершиться.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-wicked-aside/

Дописів
    1 517

Типово

Вони повинні зберігати Святі богослужебні книги, ризи (священичий одяг), Біблії і Святий Хрест. Усе це буде замінено

Субота, 17 серпня 2013, 11:50 АМ

Моя ніжно улюблена донечко, багато хто з тих, хто благословенний сильною вірою і любов'ю до Мене, Ісуса Христа, нарешті починає визнавати Мій голос, коли Я говорю зі світом через ці Послання.

Ті, хто проводить своє життя в рабському служінні змієві, також знають, що це говорю Я. Отже, щоб здійснилася Моя Свята Воля, з одного боку, і бажання ворогів Бога, боротися зі Мною, починається.
    Ті, хто планує заподіювати страждання людству, як частину заповіту із звіром, будуть обережні, щоб не бачили, що вони засуджують ці Послання публічно, тим самим, залучаючи довіру до себе. Натомість, вони поширюватимуть ненависть до Мене іншими способами, починаючи знищувати віру тих, хто в Моїй Церкві. Вони обернуть серця тих, хто любить Мене проти своїх побратимів-Християн.

Вони охоплять язичників, відьом нового покоління і що поклоняються звірові, а не Християн, які заперечуватимуть мерзенні язичницькі ритуали, які виконуватимуться в Католицькій Церкві, а скоро і в інших Християнських Церквах.

Ці події ще попереду. Будь ласка, не думайте, що нинішні Святі Таїнства або Богослужіння вже змінилися, хоча, вони дуже скоро зміняться. Коли це станеться, ви повинні відвернутися і захистити Мене.

Багато змін було заплановано впродовж останніх декількох років зловмисними масонами в Моїй Церкві на землі.

Тепер їхні плани, які вже відомі вищим чинам в церквах, ось-ось будуть оголошені. Вони будуть обнародувані із заявою, що Католицька Церква модернізується, так щоб вона могла стати актуальною, новою, відкритою для сучасності, і ліберальному суспільству. Вони говоритимуть, що минуле вже позаду і тепер її девіз охопить усі віросповідання, щоб показати, що вона не є у вузькій позиції.

Ця заява відзначатиметься у всьому світі і ЗМІ покриє цією відмінною новиною перші сторінки, хоча, раніше вони розглядали Католицьку Церкву з відразою.

Насіння сатани буде посіяно і нові обряди, де формат Святої Меси буде представлений навпаки, а усі правильні фрази, пов'язані з Моїми Страстями будуть замінені на нісенітницю, - на порожні слова - стануть порожніми посудинами - порожніми Дарохранительницями. Усі Мої Хрести будуть замінені на таємні символи окультизму.

Про це запустіння говорив пророк Даниїл. Це кінець Моєї Святої Євхаристії * і кінець Святої Літургії, як ви знаєте, у багатьох місцях.
    Але, улюблені Мої вірні слуги готуватимуться вже зараз, здійснюючи Святу Євхаристію. Вони повинні зберігати Святі богослужебні книги,ризи(священичий одяг), Біблії і Святий Хрест. Усе це буде замінено.

Ви повинні зібратися найближчим часом і спланувати це, бо вам не буде дозволено проводити Святу Літургію згідно Моєї Волі.

Я вестиму вас, Мої священики, коли прийде час. Для тих Християн, які вважають, що ця мерзенність буде видна тільки в Католицькій Церкві, - знайте, що це вплине на усі Християнські Церкви, поки вони не виженуть усі згадки, або ознаки Мене. З часом ви жорстоко каратиметеся за згадку Мого Імені.
    Ви будете приголомшені тим, як швидко, здавалося б, безневинно, оновлена, але забруднена церква зійде в злий культ. Вони підуть на все, щоб покарати тих, хто кине виклик їхньої штучної, язичницької, нової світової релігії.

Християни і Євреї будуть головним об'єктом ненависті, і їх переслідуватимуть через їхню релігію.

Замість того, щоб боятися, Я закликаю вас бути готовими боротися за Моє Ім'я. Ніколи не забувайте, наскільки Мене як і раніше ненавидять. Знайте, коли ви підете за Мною, в ці часи, які є попереду, ваш ​​хрест буде набагато важчий, ніж у тих, хто був до вас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...l-be-replaced/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Їм треба буде знайти місця притулку, так щоб вони могли забезпечити щоденні Богослужіння і Святу Євхаристію.

Субота 17 серпня, 2013, 16:45

О, Мої дорогі діти,як Моє Серце тужить про страждання, які чекають на священиків в Католицькій Церкві, найближчим часом.

Так багато дорогоцінних слуг Мого Сина, тільки через бажання служити Богові і приводити душі на правильний шлях до спасіння, збираються зіткнутися з випробуваннями таких масштабів, що багато хто відпаде в страху. Багато хто з них буде сліпий до Істини і прийматиме великі зміни в Церкві і буде радий їм, помилково вважаючи, що вони призначені для блага усіх. Ті, хто не визнає обман, який буде представлений Католикам,- втече. Так злякаються своєї долі, що вони залишать Церкву, бо вони будуть занадто слабкі, щоб повстати проти такого зла.

Ті священики, які відмовляться прийняти неправдиве вчення будуть звинувачені в єресі і багатьох публічно докорять, за те, що вони не підкоряються тим, кому повинні. Багато хто з них буде відлучений. Інші будуть убиті.Тоді не буде тих, хто вестиме Церкву - Церква дану світу Моїм Сином - в таємниці.

Їм треба буде знайти місця притулку, так щоб вони могли забезпечити щоденні Богослужіння і Святу Євхаристію. Вони керуватимуться Святим Духом, і вони супроводжуватимуть Залишкову Армію Мого Сина, яка залишиться відданою Його Вченню і Таїнствам до останнього дня.

Ви повинні розуміти, що якщо ви випробовуєте сумніву в правильності цього попередження, що Мене, улюблену Мати Христа, використовуватимуть, щоб приховати істинні наміри тих сил, які потрапили в Церкву Мого Сина на Землі. Що Мене використовуватимуть в номінальній якості в Церкві, щоб відвернути людей від істинних намірів цієї нечестивої групи. Для того, щоб переконати дітей Божих, що вони залишаються лояльними до істинного Слова Божого і традиції Католицької Церкви, вони створять церемонії, які віддаватимуть Мені шану.

Вони використовуватимуть пророцтва Фатіми, осквернивши Мій образ, представивши великий обман у світі. Вони використовуватимуть Мене для того, щоб оскверняти Церкви Мого Сина, і все, що вони робитимуть, буде в навпаки, відповідно до вимог лукавого.

По створеному враженню, що вони віддають шану Божій Матері, багато Католиків будуть введені в неправдиве почуття безпеки. Це означатиме, що будь-які сумніви, які вони могли б мати, коли вони стають свідками дивної нової поправки до Богослужіння і Таїнств, будуть миттєво забуті. Яке ж велике горе Мені це приносить.

Мій образ буде навмисно використаний, щоб ображати Мого Сина.

Сатана зневажає Мене. Крім того, він Мене боїться. Ображаючи Мого Сина, він, через ті душі, на які він впливає, піде на багато чого щоб оскверняти Моє зображення через багато таємних ритуалів і чорних мес. Мої статуї будуть прикрашені сатанинською символікою і Я буду спаплюжена у багатьох місцях масонськими групами, які отримають контроль.

Моліться, моліться, моліться, діти, щодня, за силу, щоб протистояти цьому нечестю з мужністю. Не бійтеся його. Погодьтеся, що армія сатани тепер контролює багато народів, у будь-якій частині світу. Коли ви приймаєте це, ви можете отримати силу і рішучість, яка вам потрібна. Коли ви попросите ці милості, через Молитви Христового Походу, ви можете і допоможете пом'якшити це зло.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...oly-eucharist/

Сторінка 41 з 64 ПершаПерша ... 313233343536373839404142434445464748495051 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті