Бог Отець : Брехня, яка пропонується вам вашою економікою, розроблена, щоб обдурити вас.
Середа, 10-го липня 2013, 03:41 рм
Моя дорога донечко, війни спалахнуть по усьому Близькому Сходу і скоро Мій улюблений Ізраїль перенесе страшний жах. Життя в дуже великому розмірі будуть втрачені усюди в цій частині світу, оскільки дух зла пожирає життя і, у багатьох випадках, душі Моїх дітей.
Ненависть Моїх дітей один до одного виллється на інші країни, оскільки битва Армагеддону посилюється і росте, поки вона не охопить світ всюди. Ненависть, викликана проникненням сатани і його демонів, стане знайома, таким видимим, що тільки небагато душ, незалежно від того, якій вірі вони дотримуються до Мене, Творця всього, не помітять духу зла, який поширюється як смертельний вірус.
Війни, їх множина, включаючи боротьбу в межах урядів усіх країн, вибухнуть все в одно і в той же час. Хоча Мої Руки вже спустилися помірними покараннями, знайте, що Я скрушу тих, хто заподіяв Моїм дітям біль. Це тоді, коли битва за душі збільшиться, і воно пошириться різними способами.
Брехня, яка пропонується вам вашою економікою, розроблена, щоб обдурити вас і забрати у вас те, чим ви володієте. Моліться, моліться, моліться, щоб Я зупинив тих, хто управляє вашою валютою від того, щоб вони забрали у вас те, чим ви володієте. Знаєте, що, тоді як моя Права Рука підніметься в покаранні проти зла, Моя Ліва Рука візьме вас під Мій Захист і Я потурбуюся про вас.
Зміни, передбачені в Моїй Святій Книзі, будуть представлені зараз всьому світу. Триватимуть битви, життя будуть втрачені, країни терпітимуть екологічну турбулентність, стоятимуть неврожаї і багато хто з вас переслідуватиметься вашим урядом. Гірша битва буде духовною, де кожне зусилля буде докладено, щоб відвернути вас від Мене.
Ваш Отець
Бог Всевишній
http://www.thewarningsecondcoming.co...d-to-fool-you/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks