Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 40 з 64 ПершаПерша ... 303132333435363738394041424344454647484950 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 781 по 800.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець : Брехня, яка пропонується вам вашою економікою, розроблена, щоб обдурити вас.

Середа, 10-го липня 2013, 03:41 рм

Моя дорога донечко, війни спалахнуть по усьому Близькому Сходу і скоро Мій улюблений Ізраїль перенесе страшний жах. Життя в дуже великому розмірі будуть втрачені усюди в цій частині світу, оскільки дух зла пожирає життя і, у багатьох випадках, душі Моїх дітей.

Ненависть Моїх дітей один до одного виллється на інші країни, оскільки битва Армагеддону посилюється і росте, поки вона не охопить світ всюди. Ненависть, викликана проникненням сатани і його демонів, стане знайома, таким видимим, що тільки небагато душ, незалежно від того, якій вірі вони дотримуються до Мене, Творця всього, не помітять духу зла, який поширюється як смертельний вірус.
    Війни, їх множина, включаючи боротьбу в межах урядів усіх країн, вибухнуть все в одно і в той же час. Хоча Мої Руки вже спустилися помірними покараннями, знайте, що Я скрушу тих, хто заподіяв Моїм дітям біль. Це тоді, коли битва за душі збільшиться, і воно пошириться різними способами.
    Брехня, яка пропонується вам вашою економікою, розроблена, щоб обдурити вас і забрати у вас те, чим ви володієте. Моліться, моліться, моліться, щоб Я зупинив тих, хто управляє вашою валютою від того, щоб вони забрали у вас те, чим ви володієте. Знаєте, що, тоді як моя Права Рука підніметься в покаранні проти зла, Моя Ліва Рука візьме вас під Мій Захист і Я потурбуюся про вас.

Зміни, передбачені в Моїй Святій Книзі, будуть представлені зараз всьому світу. Триватимуть битви, життя будуть втрачені, країни терпітимуть екологічну турбулентність, стоятимуть неврожаї і багато хто з вас переслідуватиметься вашим урядом. Гірша битва буде духовною, де кожне зусилля буде докладено, щоб відвернути вас від Мене.

Ваш Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-to-fool-you/

Дописів
    1 517

Типово

Це станеться через ваше читання Моїх Молитов Хрестового Походу, що Я зможу врятувати їх.

Четвер, 11-го липня 2013, 13:57

Моя ніжно улюблена донечко, дозволь Мені взяти тебе близько до Мого Найсвятішого Серця, тому що, коли ти дозволиш Мені зробити це, Я виллю в твою душу особливі Милості. Тоді Моя Робота принесе більшу кількість плодів, які дозріють і розіллються далі удосталь по усій Землі.

Плід, який прибуває від Мене, викликає навернення і пом'якшує серця найбільш бездушних, коли вони спробують Його. Коли вони з'їдають його, він об'єднує їх зі Мною таким чином,це приносить їм великий мир.Мир, який Я обіцяю усім вам, хто слухає Мене зараз, коли Я говорю з вами, буде вашою бронею проти ненависті.
    Ті з вас, включаючи і ті душі, які ніколи не чули про ці Послання і хто щиро любить Мене, будуть заповнені цим миром, і ви станете, в результаті цього, невразливими до голосів тих, хто кричить на вас, оскільки ви належите Мені.

Якщо ви є одним зі Мною, Я обіцяю, що за кожну зневагу і заподіяний біль, який ви повинні винести, тому що ви оголошуєте Моє Святе Слово, Я підніму вас, охоронятиму і захищатиму вас. Ви насолоджуватиметеся прекрасним життям в Моєму Новому Раю, де усі співатимуть в хвалі до любові і до слави Бога.
    Ви нічого не повинні боятися Мене, але Я прошу, щоб ви провели час в молитві за душі тих, хто заплутаний і, в деяких випадках, втрачений. Ті, хто розділений від Мене, повинні повернутися до Мене, і це станеться через ваше відмовляння Моїх Молитов Хрестового Походу, що Я зможу врятувати їх.

Йдіть, Мої улюблені послідовники, і знайте, що ви знаходитеся в Моєму Серці, а Я знаходжуся у вашому.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...can-save-them/

Дописів
    1 517

Типово

Я сумую за ними. Без них Я не можу почувати себе цілісним.

Неділя, 14-го липня 2013, 23:50

Моя ніжно улюблена донечко, коли Я роблю тобі Подарунок, - всюди, куди б ти не йшла, бачити Божих дітей Очима Бога, - на це є одна причина.

Кожного разу, коли ти бачиш маленьку дитину і відчуваєш, що Моя Любов наповнює твої артерії, це Моя Любов до цих дітей. Коли ти бачиш, що підліток йде і сміється зі своїми друзями і випробовуєш хвилю материнської любові до нього, знай, що це Любов до Бога, яку ти відчуваєш. Коли ти бачиш літніх людей і все ще випробовуєш цю Любов, це знову Моя Любов, яку ти відчуваєш.

Коли ти дивишся на ті душі, які спричиняють жахливе горе іншим через їхнє зло і ти відчуваєш жалість до них, знай також, що це Моя Любов, яка протікає через тебе. Знай, що ті, хто у будь-якому відношенні кидає Мені виклик, все ще наповнюють Мене Любов'ю до них, оскільки, як Я можу відмовити їм? Вони Мої. Я люблю їх. Я плачу за ними. Я сумую за ними. Я хворий турботою за ними. Який же біль вони заподіюють Мені, але Я боротимуся з лукавим за ці нещасні душі, до самого останнього подиху, який вони роблять на цій землі.

Те життя, що дано Моїм Отцем -належить Йому. Те, що належить Йому -є Моїм. Я помер за них, навіть при тому, що вони відкинули Мене. Вони все ще роблять це. Я сумую за ними. Без них Я не можу почувати себе цілісним. З цієї причини Я з радістю пройшов би Своє Розп'яття на Хресті знову, якщо Я зміг би притягнути їх до Своїх Обіймів.

Як Я можу відпочивати, дочко Моя, без солодкості їхнього навернення? Але вони повинні прийти до Мене через свою власну вільну волю. Я можу покрити їх Своєю Любов'ю і Милостями. Я можу затопити їхні душі будь-якою Милістю, але щоб їм прийняти такі Дари, вони повинні будуть поступитися Моїй Святій Волі і здатися Мені. Я не можу використати Своє Божество, нав'язуючи їм Свою Волю, але що Я можу зробити - це через великодушність Мого Отця - взяти Мої обрані душі і попросити їх прийняти Мій Біль за ці душі.
    Це дивовижне втручання буде одним з шляхів, яким Я можу врятувати велику частину людства.

Молися, Моя улюблена донечко, Мені, Твоєму Ісусові, про силу, щоб дати Мені більше страждань. Якщо ти приймеш це особливе прохання, Я обіцяю тобі, що врятую десятки мільйонів більше душ.
    Не лякайся. Ти будеш сильною і ти зробиш це, цього разу, з радістю у своєму серці.

Йди, Моя донечко, прийми Моє Прохання. Не бійся, оскільки ти принесеш Мені найбільшу радість, передаючи Мені нові випробування. Це буду Я, Хто виносить біль, не ти. Твій біль буде короткий, але приймаючи його Я можу досягти Свого Бажання, врятувати Моїх бідних дітей, які розділені зі Мною.

Спасибі за відповідь на Мій Заклик. Відкрий своє серце до Мого прохання і Я допоможу тобі у будь-який момент. Для тебе це буде усього лише наступною перевіркою і скоро вона буде з легкістю забута. Для Мене ж це означає, що душі, які пішли б в пекло, будуть Моїми в Моєму Царстві.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ot-feel-whole/

Дописів
    1 517

Типово

Для священиків: День, коли вам буде запропоновано відмовитися від Моєї Божественності не є далеким.

Понеділок, 15 Липня 2013, 17:52

Моя ніжно улюблена донечко, Я повинен звернутися до Моїх священиків, які нині починають розуміти, що це Я говорю у світі, в цей час, через ці Послання.

Ви маєте бути обережні. Ви повинні дотримуватися правил Моєї Церкви на землі, якщо тільки вони залишаються, як вони були і не змінюються. Не впадайте в смуток, тому що ви були збагачені Даром Святого Духа. Коли вас попросять відректися Мене, це буде зроблено тонким, але смертельним способом. Вам буде запропоновано прийняти вчення усіх релігій поза Християнством. Вам скажуть, що це для блага усіх і що це новий, все включаючий підхід, який є засобом для досягнення мети, - щоб людство стало, нарешті, єдиним,через мирні засоби.

Усі інші релігії, віросповідання, конфесії і вчення, які почитають Мого Отця, але не визнають Мене, Ісуса Христа, будуть узяті під крило анти-папи.
    Вас, - силою звіра - оскільки це його спосіб - умовлятимуть прийняти як ваших братів і сестер усі конфесії, які шанують Бога, і вам буде сказано, що вони будуть єдині в очах Бога. Коли ви станете заперечувати,на вас кричатимуть. Коли ви поясните, що єдиний шлях до Бога, до Мого улюбленого Отця -, тільки через Ісуса Христа, то вам буде сказано:

"Ви не розумієте, що Бог любить усіх Своїх дітей, тому, не проявляючи любові і співчуття до Його Церкви, не обіймаючи їх усіх - у тому числі їх віру, ви - лицемірите"

Тепер знайте, що це. Коли ви приймете, що усі релігії мають бути охоплені воєдино, - що ви повинні рухатися в один бік, щоб проявити повагу до тих, віросповіданням, які не визнають Сина Людського, то ви будете винні в страшному гріху. Ви відкидатимете Мене.
    Для тих, хто може впасти в цей обман, знайте, що з'являться і інші ознаки, які вкажуть на одно, - Моя Божественність перестане проголошуватися.

У ваших церквах побачите появу нових хрестів, коли голова звіра буде вбудована в них; жертовники ваші будуть змінені і глумитимуться наді Мною. Кожного разу, коли ви побачите нові і незвичайні символи в Моїй Церкві, дивіться уважно, тому що звір зарозумілий і він красується своїм беззаконням, показуючи знаки, що це в його честь.

Ті з вас, хто не готовий до такого обману, виявляться втягнутими в практики, які не шанують Мене. Вони маскуватимуть істинні наміри, які віддаватимуть честь сатані і його злим духам.

Ознаки вже з'явилися. Дії, про які Я говорю ще попереду, але той день, коли вам буде запропоновано відректися Моїй Божественності не є далеко. Ви повинні тримати очі відкритими, на тих, хто говорить, що вони прийдуть в Ім'я Моє, але хто віддаватиме честь звірові, бо вони вже розпрямили свої крила. Вони правлять у вашому середовищі, але багато хто з вас доки не може побачити цю мерзенність. Але, якщо ви Мене любите, Я надам вам Благодать, - щоб побачити Істину, бо Я ніколи не залишу вас.

Наближається час, і ви повинні приготуватися, тому що темрява опуститься найближчим часом. Ті з вас, які наділені Світлом Бога страждатимуть від рук Моїх ворогів.

Запам'ятайте ці слова, читайте їх, і Я відкрию вам Істину, через дар Святого Духа.

Молитва Хрестового Походу( 114 ) для священиків, щоб отримати Дар Істини

"О, Мій Господи, розплющ мої очі. Дозволь мені побачити ворога і закрити своє серце на цей обман. Я все віддаю Тобі, дорогий Ісусе. Я вірю в Твоє Милосердя. Амінь".

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-not-far-away/

Дописів
    1 517

Типово

Ви не можете дійсно йти за Мною, не переносячи біль Хреста.

Середа, 17-го липня 2013, 11:40

Моя ніжно улюблена донечко, як же молитви усіх Моїх улюблених послідовників піднімають Мене в цей час. Я знаходжуся в їхніх серцях і душах і їхні душі заохочені. Я повинен попросити їх, щоб вони перенесли кепкування, з якими вони зіткнуться, бо вони слідують по Моєму Шляху і це через Мій Хрест, який вони несуть, і в цей час вони зрозуміють, чому це повинно бути.

Ви не можете дійсно йти за Мною, не переносячи біль Хреста. Якщо ви любите Мене, світло є присутнім у ваших душах. Це чисте Світло схоже на магніт, оскільки він притягає найгірше в інших людях. Душі, що діють з кращих мотивів, часто піддаються нападу духу зла, щоб завдати шкоди будь-кому, хто йде за Істиною Мого Вчення.

Коли ви відкрито оголошуєте Істину Бога, вас ненавидітимуть ті, хто не любить Бога. Коли ви йдете за Мною, навіть в таємниці, ви терпите той же самий біль. Цей біль викликається тими людьми - більшою мірою тими, кого ви любите і поважаєте - хто нападає на вас, тому що ви любите Мене і віддані Моєму Вченню.

Настав час для вас, щоб вийти і говорити про Мої Послання. Священикам, проте, буде складно, оскільки вони повинні залишитися слухняними по відношенню до свого начальства. Багато хто в Моїй Церкві боятиметься бути свідками Моїх Послань, але це не означає, що вони не можуть захищати Істину Мого Святого Слова. Слово, дане Моїм Апостолам,продовжує жити, хоча багато хто намагається подавити Його. Ви помітите, як мало Я шануюся в суспільстві - дуже мало.
    Моє Вчення більше не відіграє важливу роль у вашому суспільстві. Ви повинні наполягти на тому, незалежно від того, якій християнській церкві ви належите, щоб Мої служителі не забували називати Моє Ім'я, коли вони вказують на блага, бо хороше не може йти від каменю. Хороше може йти тільки від Бога.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-the-cross/

Дописів
    1 517

Типово

Матір Спасіння : Медальйон Спасіння пропонує Подарунок Навернення.

Четвер, 18-го липня 2013, 19:14

Дитя Моє, Я хочу, щоб було повідомлено, що з цієї миті до Мене треба звертатися Моїм останнім титулом, даним Мені Моїм Сином на Землі. У цій Завершальній Місії, Я маю бути згадана, завжди, як Матір Спасіння.

Має бути створене Моє Зображення і Медальйон, де, на одній стороні Я маю бути зображена з сонцем позаду Моєї Голови і дванадцятьма зірками, вплетеними в терновий вінець, на Моїй Голові. На зворотньому боці Медалі Я хочу зобразити Найсвятіше Серце Ісуса, Свого Сина, з Двома Мечами Спасіння, які мають бути обов'язково схрещені з кожного боку.

У Мечів Спасіння буде подвійна мета. Перший Меч знищить звіра і Мені були дані повноваження, зробити це в останній день. Інший Меч прониже серця найбільш закоренілих грішників і буде Мечем, яким будуть врятовані їхні душі.
    Цей Медальйон має бути доступний у великій кількості і потім, коли він знаходитиметься в руках тих, хто шукає його, він має бути благословлений священиком і потім безкоштовно переданий іншим.
    Медальйон Спасіння пропонує Подарунок Навернення і Спасіння.

Все ті, хто отримує Медальйон Спасіння, повинні читати Цю Молитву Хрестового походу( 115 ) " Про Дар навернення ":

"O Мати Спасіння, покрий мою душу своїми сльозами Спасіння.
    Позбав мене від сумнівів.
    Піднеси моє серце для того, щоб я відчув Присутність Твого Сина.
    Принеси мені мир і розраду.
    Молися, щоб я був дійсно навернений.
    Допоможи мені прийняти Істину і відкрити своє серце, щоб отримати Милосердя Твого Сина, Ісуса Христа.
    Амінь".

Дитя Моє, будь ласка, спроектуй цей Медальйон і створи його. Я супроводжуватиму тебе у будь-який момент і тоді ти повинна забезпечити, щоб він став доступним у всьому світі.

Йдіть з миром, щоб служити Моєму Синові.

Ваша Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...of-conversion/

Дописів
    1 517

Типово

Нині посланий останній пророк - тому, прошу, не відкидайте цей Дар

П'ятниця, 19 липня 2013, 15:00

Моя ніжно улюблена донечко, коли ти турбуєшся і почуваєш себе нелюблячою, через цю Місію, ти повинна знати, що Святий Дух завжди підтримуватиме твою силу. Ти ніколи не зможеш говорити брехню, оскільки це не є дозволено Моїм улюбленим Отцем. Ти пророк кінцевого часу і, хоча Я знаю, що це лякає тебе, знай наступне:
    Я, через Любов Мого Отця, дарую велике Милосердя світу. Нині посланий останній пророк - тому, прошу, не відкидайте цей Дар, тому що це бажання Мого Отця, обійняти усіх Своїх дітей і захистити їх від зла цього світу. Це Дар, щоб принести вам остаточний порятунок від жахливого покарання.

Не відкидайте цей Дар пророцтва, це остаточне заступництво з Небес, щоб врятувати вас від зла.
    Ті, хто не шанують Мого Отця, а хто поклоняється язичницьким богам, - ваші країни будуть стерті з лиця землі, якщо не звернуться до Єдиного Істинного Бога.
    Ви, хто поклоняєтеся неправдивим богам, які обіцяють вам блискуче майбутнє і які привертають увагу вашого марнославства, будете відкинуті від Мене і ви тонутимете в нескінченній порожнечі - прірві, з якої ви ніколи не повернетеся.

Слухайте тепер, ви усі. Я закликаю людство з Небес. Мій пророк просто буде робити, як Я їй говорю. Вона покоряється Мені, Синові Божому, Синові Людському, як і було передбачено. У неї немає голосу. Її слова - Мої Слова. Її слухняність має вирішальне значення по Божому велінню. Її слухняність означає, що вона не має права відкрити рот, щоб захистити Слово Боже.
    Усі події, які Я передбачив, стануться швидко. Ігноруючи це попередження з Небес, ви страждатимете більше, ніж необхідно.Якщо ви ганьбитимете ці Слова від Неба і вашу ганьбу буде показано перед всім світом, як ви женете Мене.

Моє Слово істинне. Моє Слово конкретне. Моє Слово дане, щоб захистити вас і врятувати вас від звіра, який руйнує ваше життя своїм зараженням. Будь ласка, будьте сильними і підіть від безчестя, яке він пропонує вам. Якщо у вас на серці тяжкість прийдіть до Мене, і Я полегшу його. Якщо ваше серце сумне, то Я обійму вас і принесу вам мир, так що смерть ніколи не налякає вас знову.

Якщо ви наповнені гнівом, який перетворюється на ненависть до цих Послань, знайте, що ви були атаковані царем брехні. Ви розпізнаєте, у вашому серці, що якщо ці Послання заподіюють вам біль і страждання, - це тому що вони виходять від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ect-this-gift/
    Востаннє редагував volodymyr: 30.07.2013 о 00:06

Дописів
    1 517

Типово

Його план, щоб ввести душі в павутину обману, через порив їхніх сердець

П'ятниця, 19 липня 2013, 20:54

Моя ніжно улюблена донечко, Я хотів би роз'яснити, про дії Залишкової Армії. Залишкова Армія нині росте у всьому світі. Багато, хто не знає цих Послань, вже збираються, воєдино, тому що Моя Церква на землі знаходиться в небезпеці бути з'їденою зовсім.

Багато хто знає Істину і бачить спроби, які робляться, щоб послабити Моє Пресвяте Слово. Усім їм Світло Святого Духа сприяє розпізнавати дух зла, як він притягується в Мою Церкву. Дух зла йде, одягнений вуаллю упокорювання. Його план - ввести душі в павутину обману, через порив їхніх сердець.

Пам'ятайте, що план сатани, в тому, щоб вкрасти душі. Тоді, знайте, які душі він має намір заманити в першу чергу. Він завжди намагатиметься знищити тих, хто любить Мене. Він ігноруватиме тих, кого він вже засмітив, бо він вже знищив їх.

Ніколи не вірте, що зло проявляється в найбільш очевидний спосіб. Цей дух зла спокушуватиме душі, представляючись скромним, м'яким і дбайливим лицем, а як же ще ​​добрі душі переконати у брехні?

Я є Спаситель людства, і Я тепер втручаюся, щоб принести вам Істину. Ніщо не зупинить Мене, але кожна можлива зла дія буде нанесена цій Місії щодо спасіння світу від запустіння.

Так само, як ви, Мої улюблені послідовники, йдете вперед, ви будете відтягнуті назад тими, хто скаже, що ви хулите Слово Боже. Потім, коли ви залишитеся в тиші і не потрапите в пастки демонів, які будуть створені, щоб спонукати вас захистити Моє ​​Слово, висміюватимуть вас.

Благодать яка буде приділена Моїй Залишковій Армії буде тонкою, але потужною, і за допомогою Матері Спасіння, вони знищить звіра і його військо.

Битва за душі не буде приємною, і не сумнівайтеся, - істинне обличчя ворогів Бога, які говорять, що вони приходять в ім'я Його, з часом буде показано, таким як є. На жаль, багато хто буде сліпий до Істини і буде, на той час, брати участь в сатанинських ритуалах, про які вони будуть в невіданні, так ретельно ті будуть замасковані.

Мій Голос залишиться гуркотом і ревом серед вас, бо Я ніколи не зупинюся в Моєму Плані, щоб принести вам Вічне Життя. Ніяка кількість людських міркувань, що призводить до засудження Мого Святого Слова в цих Посланнях, не може зменшити Силу Божу.

Ваша ненависть до Мене збільшуватиметься, і гнів, який поглине ваші душі, виходить від сатани, але ви віритимете, що він виходить від Бога. Як ви можете бути такими сліпими? Що за гнилизна гноїться усередині вас, яка примушує вас намагатися завдати шкоди іншим? Моліться, щоб ви не відштовхнули від Мене вашого ближнього. Моліться, щоб ви почали шукати Істину, перш ніж диявол опанує ваші душі. Він дуже сильний і ті, чиї душі були ослаблені через гріх гордині, стануть готовими посудинами, в яких житиме Сатана і його пропащі ангели.

Прокиньтеся, усі ви. Час коли буде відкрита Книга Істини настав. Ви повинні не лише відкрити Її сторінки, ви повинні відкрити свої серця.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-their-hearts/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Розкол в Римі приведе багатьох в оману

Субота, 20 Липня 2013, 12:45 РМ

Моє дитя, коли потрясіння в Християнській вірі збільшаться, як і раніше будуть ті, хто вірні Моєму Синові, який, по силі віри, охоронятиме і захищатиме Святе Слово Боже.

Розкол в Римі приведе багатьох в оману, і хтось, мимоволі, відвернеться від Мого Сина, Ісуса Христа. Вони будуть введені в оману, тому що вони приймуть нові доктрини, які виходять не від Бога. Моліться, моліться, моліться за тих, в Християнській Церкві, хто попадеться в пастку, приймаючи брехню, дану їм у вигляді тих, хто стверджує, що був обраний Моїм Сином, щоб проголошувати Його Слово.
    Усі ці речі були передбачені провидцями, упродовж віків, та все ж багато хто з вас відмовляється прийняти ці пророцтва. Я попереджала людство про ці темні дні заздалегідь, тому що Мій Син хоче, щоб ви були насторожі проти пропащих ангелів, які заражатимуть Його Церкву на землі. Мої сльози ллються великими потоками, тому що дуже багато священиків в Церкві заперечують Мої з'яви. Ці явища були схвалені Богом, щоб людство усвідомило небезпеку, з якою зіткнуться душі, щоб вони знали Істину заздалегідь.
    Пророцтва, які ви отримали в Ла Салетт і Фатімі мають велике значення. Чому так багато тих, які стверджують, що люблять Мене, їхню Матір, і ігнорують те, що Я сказала світу? Ви не послухалися, і ви дозволили себе обдурити.

Пора згадати, що темрява, яка огортає Церкву Мого Сина на Землі викликана лукавим, який багатьох ввів в оману. Ця пітьма не може прийти від Мого Сина, і як таке, Його містичне Тіло - Його Церква - залишається незмінним. Ті, хто залишається вірний Його Містичному Тілу не відхилятиметься від Істини. Ті, хто зрадив Церкву Мого Сина, і відкинуть Його Вчення шляхом прийняттям нових практик, які є образливими для Ісуса Христа, відріжуть себе від Його Милосердя.
    Ви повинні знати, що, коли вид Хреста Мого Сина буде змінений, і коли, Жертвопринесення Меси буде адаптовано в ім'я сучасності, то ви побачите, неповагу для Мого Сина в тому, як ці речі представлені.

Ви ніколи не повинні зраджувати Мого Сина. Він так сильно постраждав і досі, є деякі і в Його власній Церкві, хто впаде в оману і розпинатиме Його знову і знову. Коли ви станете свідками цих подій, ви знатимете, що часи міняються, і, що фінальна битва між Богом і звіром вже розгортається.

Ваша любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ng-led-astray/
    Востаннє редагував volodymyr: 28.07.2013 о 01:50

Дописів
    1 517

Типово

Вони зараз готують антихриста, на його парадний вихід

Неділя, 21 Липня 2013, 18:05

Моя ніжно любляча донечко, у Мене є важливе повідомлення для всього світу, у тому числі для тих, хто вірує в Мене, для тих, хто не вірує, тих, хто не вірять у Мого Отця, а також тих, хто не приймає, що все походить від Мене.

Коли звір створював змову проти Мене, він створив диявольський план на кінець часів, який призначений, щоб обдурити світ найбільшою брехнею, з тим, щоб він міг узяти людство з собою в пекельний вогонь.
    Знайте, що я вже явив світу цей план, але є один секрет, який необхідно показати, так щоб ви зрозуміли Істину. Як і у будь-якій битві, ворог займає позицію, і, як правило, готує її дуже ретельно, в таємниці, щоб супротивник не знав, де його вороги знаходитимуться.

У цій, фінальній битві за душі, сатана і його когорти зайняли позицію проти двох свідків Божих. Щоб це організувати, це зайняло багато років, але діти Божі повинні знати, хто ці два свідки, раніше, перш ніж вони зрозуміють, як цей план був розроблений.
    Ворог зараз зайняв позицію в Моїй Церкві. Він робить це,оскільки ворог прихований усередині троянського коня. Вороги - і пам'ятаєте, що їх багато і усі вони платять данину звірові - також укорінилися на Близькому Сході. Реальна їхня мета - Ізраїль, де мешкає другий свідок.

Два свідки є Християнами і будинком Ізраїлевим.

Християнство є першою мішенню, тому що воно виходить від Мене. Ізраїль є другою мішенню, тому що Я народився євреєм, і це земля обраного народу Божого - місця для Єрусалиму.

Це не випадково сатана хоче знищити цих двох, тому що він їх ненавидить, і знищивши усі їхні сліди, він проголосить свою головну заяву - що він вищий за Бога. Як же ці два свідки страждатимуть в ім'я Бога. Вони не помруть, але виглядатимуть як позбавлені всякого життя.

Таїнства мають бути знищені першими -а опісля Меси - Біблія і усі сліди Слова Божого. В цей час багато хто боротиметься, щоб проголошувати Слово Боже. Це буде час, коли Моя Благодать заповнюватиме весь світ, через Силу Святого Духа
    , так що Бог ніколи не забудеться.

Антихрист

Дуже скоро антихрист зробить себе відомим як людина миру, який створить найбільш амбітний план мирного врегулювання на Близькому Сході.

Вони готують зараз антихриста, на його парадний вихід.
    Між тим, диявольський план, щоб обдурити безневинних, навчаючи їх брехні під Ім'ям Моїм, триває. Для тих з вас, хто не прийме Істину, знайте, що ці дні вас чекають. Якщо ви не можете прийняти Істину тепер, якщо ви дійсно любите Мене, то Я дам вам Благодать розрізнення.

Оскільки багато хто не бачить цей злий план, що так ретельно приховується, але, дія якого розгортається на ваших очах, як і було передбачено. Священне Писання ніколи не бреше. Моє Слово -є Істина. Істина ваша остання соломинка для рятування вашого життя.

Якщо ви погодитеся з брехнею, представленою в Моїй Церкві, від тих, хто не прийдуть під Ім'ям Моїм, то ви потрапите у велику темряву, і ви будете поглинені таким нечестям, що ви повинні брати участь в окультних практиках - представлених вам, нібито в Ім'я Моє -то ви будете втрачені для Мене.

Дуже скоро, коли неправдивий мир буде оголошений, почнеться план знищення євреїв. Тоді як звір топтатиме Ізраїль, лжепророк відкидатиме Мою присутність і обманюватиме не лише Католиків, але і усіх Християн, усіх релігій, для того, щоб боготворити звіра під виглядом Єдиної Світової Релігії.

Якщо це повідомлення вселяє страх у ваші душі, знайте, що цей Мій намір не приховувати від вас нічого, що може знищити вас. Найважливіше - залишитися вірним Моєму Вченню і молитися Мені про захист. Коли ви віддаєтеся Мені, своєму Ісусові і просите Мене, направляти вас, все буде добре.

Я триматиму вас в центрі захисту - всіх тих з вас, які не відхиляються від Істини.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...rand-entrance/

Дописів
    1 517

Типово

Довіртеся Мені, і Я розплющу вам очі на Істину вашого славного майбутнього

Понеділок, 22 липня 2013, 19:09

Моя ніжно люба донечко, Я запрошую усіх молодих людей у світі, усіх релігій і усіх віросповідань.

Я Ісус Христос, Спаситель світу, і Я зроблюся відомим вам, найближчим часом. Як тільки це станеться, впродовж надприродної події, яка відбуватиметься по всьому світу, в той же час, ви знатимете Правду.

Ви не можете прийняти Мій Заклик до вас зараз. Ви не можете вітати Мене у вашому повсякденному житті, але коли ви відчуєте, Мою Любов, усе інше не матиме для вас значення. Час Другого Пришестя близький. Ця подія, коли Я прийду принести мир, як Я провіщав, в Новому Раю, обрушиться на вас з радістю, яку ви ніколи раніше не випробовували. Я виведу вас в життя за межами вашої мрії - життя, яке, коли ви побачите, буде всім, що ви бажаєте.

Другого Пришестя не слід побоюватися, оскільки воно буде найпотужнішою Радісною Подією. Це Моя Обіцянка. Ви ніколи не повинні турбуватися або відчувати, що життя закінчилося, - що вам буде відмовлено в часі, який ви приймаєте, як належне у світі - тому що життя тільки починатиметься. Цього разу не буде ніяких мук, образ, гніву, ненависті або розділення. Тільки Любов процвітатиме, а з нею, прекрасне життя, де ви житимете у великій єдності, в любові і мирі зі своїми близькими.

Я готую світ для цієї Великої Події, яка була передбачена. В цілях підготовки - так, щоб вмить, світ змінився до кращого - ви повинні прийти до Мене. Щоб надати вам це життя в Новому Раю, де ви зберігатимете ідеальне тіло і душу, ви повинні просити Мене, щоб Я очистив вашу душу. Щоб зробити це для Мене, ви повинні просити Мене, щоб Я пробачив вам ваші гріхи. Це просто. Я знаю, що ви грішники. Ви знаєте, що ви грішники, але це ніколи не повинно відділяти вас від Мене.

Якщо ви стурбовані або боїтеся то скажіть Мені про ваші турботи, і Я заспокою ваш біль. Довіртеся Мені, і Я розплющу вам очі на Істину вашого славного майбутнього. Коли Земля оновиться і Друге Пришестя буде явлено, Я чекатиму вас, щоб вітати вас. Я завжди любитиму вас, тому що це для вас, Я відмовився від Мого Тіла, коли Я дозволив їм Мене розіпнути. Якщо Я так сильно люблю вас, то нічого не повинно стояти на вашому шляху прийти до Мене сьогодні.

Я чекаю вашого заклику.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...orious-future/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Остання таємниця Фатіми не була відкритою,настільки вона була страшна

Понеділок, 22 липня 2013, 20:17

Дитя Моє, обман, який чекає на світ, буде так важко розрізнити, що тільки ті, які підкоряються Богові, і покладають усю свою довіру Моєму Синові будуть в змозі витримати випробування, які чекають нас попереду.

Я дала світу пророцтва в 1917 році, але остання таємниця Фатіми не була відкрита, оскільки вона була занадто страшною для тих, хто в Католицькій Церкві.
    Остання таємниця Фатіми як і раніше залишається невідомою дітям Божим, хоча частину її Я показала вам 26 січня 2012 року. Дуже небагато в Церкві в це посвячені. Тепер наступна частина останньої таємниці Фатіми має бути відкрита,щоб Я змогла попередити людство про наслідки ігнорування Мого втручання, щоб допомогти врятувати душі.

Церква була заражена, зсередини, ворогами Бога. Вони - тобто двадцять з тих, хто контролює її зсередини - і створили найбільший обман. Вони обрали людину, не від Бога, тоді як Святий Отець, що вінчається короною Петра, був ретельно видалений.

Деталі, які Я показала, в тому, що буде два чоловіки в короні Петра у кінці часів. Один страждатиме через брехню, яка була створена, щоб дискредитувати його і яка створить йому віртуальний полон. Інший був обраний главою, на те, щоб знищити не лише Католицьку Церкву, але і усі церкви, які шанують Мого Отця, і хто приймає Вчення Його Сина, Ісуса Христа, Спасителя Світу.

Отже, може бути тільки один глава Церкви на Землі, уповноважений Моїм Сином, який повинен залишатися Папою до самої смерті. Будь-який інший, хто стверджує, що очолює престол Петра, є самозванцем. Цей обман має одну мету, щоб обернути душі до Люцифера і залишиться мало часу, щоб врятуватися для такої душі, яка не помітить цього.

Діти, ви повинні прислухатися зараз тільки до одного попередження. Не відхиляйтеся від вчення Мого Сина. Сумнівайтеся в кожній новій доктрині, які можуть бути вам представлені і які заявляються як ті що походять від Церкви Мого Сина на Землі. Істина проста. Вона ніколи не зміниться. Спадщина Мого Сина дуже ясна. Не дозволяйте нікому обчорнити ваше розуміння.

Незабаром Фатімське пророцтво буде усвідомлено. Усе це, зараз відбувається перед невіруючим світом, але, на жаль, дуже небагато розуміють, поки не стало надто пізно. Моліться, моліться, моліться Моїм Пресвятим Розарієм, як можна частіше, щодня, для того, щоб зменшиити вплив зла, яке вас оточує.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ifying-was-it/

Дописів
    1 517

Типово

Я розкриваю таємниці, що містяться в Книзі Одкровення, і вони не будуть приємними

Вівторок, 23 липня 2013, 15:30

Моя ніжно люба донечко, ви зіткнетеся з випробуваннями, тому що Я розкриваю таємниці, що містяться в Книзі Одкровення, і вони не будуть приємними. Істина може бути такою, що настільки засмучує і є тривожною для багатьох. Істина викликатиме сльози жаху, сльози печалі і великої скорботи.
    Брехня, з іншого боку, може приспати вас в неправдивому почутті безпеки. Навіть тоді, коли брехня, представлена вам люблячими словами і благородними жестами, її серце не відчуває, і вона може бути набагато простіше прийнята людиною, ніж Правда.
    Коли комусь говорять, що він був інфікований смертельною хворобою, у них є два варіанти. Вони можуть прийняти Істину, підготувати свої душі, проводити час у безпосередній близькості зі своїми сім'ями, шукати у Мене пробачення, а потім чекати свого часу. Коли вони це зроблять, хоча це може бути страшно, вони - тому, що вони прийняли Істину - знайдуть істинний мир у своїй душі. Цим душам буде нічого Мене боятися.

Якщо, з іншого боку, вони відкинуть Істину і стануть вірити в чарівне зілля і неправдивих богів, які, як вони думають, можуть бути використані для їх лікування дивовижним чином, вони будуть дуже розчаровані. Ці душі, засліплені так званими позитивними думками, вважають, що якщо вони думатимуть краще, то все буде добре. Вони не розуміють, що вони повинні звати Мене, Ісуса, якщо вони хочуть зцілитися. Я відповім на молитви, але тільки, якщо це запит на благо вашої душі.
    Ці душі, які відмовляються прийняти Істину про свою хворобу і які не звернуться до Мене, будуть втрачені. Вони згаяли час, наданий їм на Землі, щоб привести свій дім в порядок.

Те ж саме відноситься і до Мого Слова, Істині даної вам зараз. Я дав світу Істину, під час Мого перебування на землі, і Я був знедолений. Багато зробили Мої послідовники, але, Правда, дана їм у той час, тепер буде оспорена ворогами Бога, і вони стануть жертвою обману. Вони скоро відкинуть Істину і не будуть в змозі прийняти Моє Попередження, дане світу нині.

Я закликаю вас зараз, а не відкриваю вам нове вчення, оскільки це не є необхідним. Вам дали Істину, але тепер Я втручуся, щоб нагадати вам про Істину. Я також прийшов попередити вас про звірства зла, які будуть нанесені вам через вашу любов до Мене.

Не відвертайтеся спиною до Мене, Ісуса Христа, бо тільки Я зможу захистити вас в цей час. Я не хочу, відштовхувати вас, але Я постійно нагадуватиму вам Істину, знову і знову.
    Коли ви виявите, що ваша душа занурюється в замішання, через нові правила, які будуть представлені тими, хто говорить, що вони від Мене, то ви повинні звернутися до Мене цією молитвою Хрестового Походу.

Молитва Хрестового Походу ( 116 ) Врятуй мене від зла брехні:

Дорогий Ісусе, допоможи мені.
    Я тону в сльозах горя.
    Моє серце спантеличене.
    Я не знаю, кому я можу довіряти.
    Будь ласка, наповни мене Твоїм Святим Духом, щоб я зміг вибрати правильний шлях в Твоє Царство.
    Допоможи мені, дорогий Ісусе, завжди залишатися вірним Твоєму Слову,що було дане світові апостолом Петром і ніколи не відхилятися від того, що Ти навчив нас ані відкидати Твою Смерть на Хресті.
    Ісусе, Ти є Шлях.
    Покажи мені шлях.
    Обійми мене і веди мене по Твоєму Шляху Великого Милосердя.
    Амінь.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...t-be-pleasant/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Так само, як якби сталося диво, здаватиметься, що лжепророк воскрес з мертвих

Четвер, 25 липня 2013, 18:52

Моє дитя, важливо, щоб Мої діти не падали духом, коли їм припаде стикатися з болем лицем до лиця, коли Церква Мого Сина буде кинута у безплідну пустелю.

Я Жінка в Книзі Одкровення, одягнута в сонце, яка народила дитину. Дитина Ісус. Містичне Тіло Мого Сина, Ісуса, Його Церква на землі. Церкву Мого Сина вкрадуть і незабаром Його Тіло там більше не буде присутнім. Це запустіння розриватиме на частини серця тих, які наслідують Вчення Мого Сина. Ті, кому не буде куди звернутися, виявляться вигнані з будівель, в яких, досі, була присутньою Свята Євхаристія. Але, тоді як вони будуть викинуті, з невеликого помилування до них, вони будуть наповнені Святим Духом.
    Це означає, що вони керуватимуться і впевнено очолять Залишок Армії, яка складається з тих, хто вірний Богові.
    Інші, сліпі до Істини, в замішанні йтимуть за лжепророком. Їхні серця будуть обдурені, і незабаром, коли буде видно, що лжепророк на порозі смерті, вони ридатимуть. Але тоді, начебто станеться диво, здаватиметься, що лжепророк, воскрес з мертвих. Вони скажуть, що він наділений великими, надприродними здібностями з небес, і вони падатимуть ниць перед ним в обожнюванні. Він буде улюблений і обожнюваний тими, хто сліпий.

Незабаром з'явиться антихрист і його сходження до слави почнеться в Єрусалимі. Як тільки він з'явиться на людях, все в Церкві Мого Сина швидко зміниться. Будуть введені Нові правила. Нові реліквії, зміни в одязі, який носять священики і багато інших нових правил строго дотримуватимуться. Спочатку, люди скажуть, що усі ці зміни обумовлені необхідністю бути покірливими. І, хоча ці мерзенності введуть Християнські церкви, почнеться переслідування.

Якщо ви не боїтеся заперечувати проти цих сатанинських ритуалів, ви вважатиметесь єретиком - порушником спокою.

Багато кардиналів, єпископів, священиків, черниць і простих людей будуть відлучено від Церкви, якщо вони не наслідують нові правила або не обожнюватимуть лжепророка. На цьому етапі ви повинні шукати притулки, які будуть створені, щоб ви могли поклонятися Моєму Синові, Ісусові Христу, у мирі. Священики повинні продовжувати уділяти Таїнства і забезпечувати Моїх дітей Пресвятою Євхаристією.

Ви ніколи не повинні піддаватися на обман, в якому вам буде запропоновано взяти участь. Хто на це піде, - втратять свої душі лукавому.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...from-the-dead/

Дописів
    1 517

Типово

Хоча вони- (покарання) викличуть страх, вони ніщо в порівнянні з Великою Карою попереду

Четвер, 25 липня 2013, 20:40

Моя ніжно любляча донечко, Рука Отця Мого тепер втрутилася у світ, в покаранні за гріх людини. Гріх зріс у світі, тому що людина вже не розрізняє добро і зло. Ви не можете уникнути лютого Гніву Отця Мого, коли ваші країни аплодують нечестивому гріху,через їхні закони.

Ці покарання скоро будуть засвідченими по всьому світу. Хоча вони викличуть страх,але вони ніщо в порівнянні з Великою Карою попереду. Людина вперта. Вона відмовляється від допомоги, коли вона запропонована Богом. Людство вирішило відкидати Бога, і кожен з вас постраждав через язичників посеред вас.

Мій Заклик з Небес, щоб в першу чергу врятувати усі душі, але це і також те що Я можу допомогти вам пом'якшити покарання, яке впаде на людську расу. Таке велике є Моє Милосердя. Хоча велике Моє Терпіння, але ті, хто відкидає Моє Вчення і відгороджуються від Мого Отця, свого Творця, скоро дізнаються наслідки цього.

Я звертаюся до усіх релігій і прошу вас молитися про помилування, чи приймаєте ви ці Послання або ні. Молитви потрібні для пом'якшення катастроф, які вже почалися. Моліться, моліться, моліться, за ваші життя і за спасіння душ.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...isement-ahead/

Дописів
    1 517

Типово

Якщо заглянути під маску гуманізму- ви не знайдете ознак Бога

Субота, 27 Липня 2013, 19:22

Моя ніжно любляча донечко, це Моє бажання, щоб усі Мої вірні послідовники сильно молилися, щоб відвести шкоду від душ, у зв'язку із зростанням атеїзму. Атеїзм не завжди заявляє про себе. Дуже часто люди, які вирішили, з якоїсь причини, більше не вірити у Бога, створити Йому заміну.

Через свою природу, людина повинна знайти причину для того, щоб виправдати своє існування. Прокляттям гуманізму є те, що воно прославляє людину в очах людини. Все, що повинно бути зроблено відповідно до гуманістичних вимог, являється в першу чергу забезпечення потреб людини. Багато людей плутають гуманізм з християнством.

Коли хтось проголошує важливість мирських благ в житті людини, за всяку ціну, для того, щоб уникнути страждань і бідності, то легко припустити, що це є однією з форм любові до ближнього.

Якщо ви говорите, що ви хочете покласти край бідності, безробіттю і іншим лихам, багато хто подумає, що ви говорите в ім'я Бога. Загляньте під маску гуманізму і ви не знайдете ознак Бога, і не почуєте згадки Його Імені. Ті, які живуть своїм життям, як гуманісти не люблять Бога. Вони люблять тільки себе. Вони також вважають, що уся справа в добробуті - як правило, у формі мирських речей - гуманнності, як засобі для досягнення мети.

Хоча може здатися милосердним розглядати, передусім турботу про потреби людини, але ви ніколи не зможете замінити Бога, якщо у вас людські потреби на першому місці. Коли ви робите це, ви ображаєте Бога. Гуманізм, маючи усі зовнішні ознаки любові до Бога, не те, чим здається. За маскою любові ховається любов до себе. Людина помре, його тіло перетвориться на пил, її душа житиме, але, в гуманізмі ви вірите, що людина безсмертна.

Будьте обережні, коли ви приймаєте гуманізм, тому що, коли ви це робите, ви відриваєте себе від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-signs-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Інших невинних, хто сліпо слідуватиме за звіром і лжепророком, їх замкнуть в жорстоке ув'язнення

Неділя, 28 липня 2013, 9:40 РМ

Моя ніжно любляча донечко, ти ніколи не повинна сумніватися в Моєму Слові. Ти повинна, якщо ти дійсно довіряєш Мені, робити те, що Я хочу від тебе, щоб Я зміг просвітити світ, в цей час, і підготувати їх до Нового Початку.

Багато чого з того, що відбувається з Моєю Церквою було передбачене, але ви повинні визнати, що Мій Отець дозволяє ці гидоти з певної причини. Це завершальний кінець царювання сатани. Він підняв вгору звіра, в ім'я його, і цей антихрист є дух самого сатани. Йому і його послідовникам дано дуже мало часу у великій битві за душі.

Помста сатани є щоб вкрасти так багато душ, наскільки він здатний, перш ніж його закують в ланцюги і вкинуть у прірву. Ті з його прихильників, які боготворять змія, тільки слідують його вказівкам через владу що він каже їм буде їхньою, якщо вони допоможуть йому завершити свій диявольський план. Як ці бідні душі будуть страждати вічно і як вони будуть волати за Моїм Милосердям, коли жахлива реалізація їхньої долі стане ясною.

Для інших невинних, хто сліпо слідуватиме за звіром і лжепророком, вони будуть замкнені в жорстоке ув'язнення, з якого вони не матимуть сили втекти. Вони відчайдушно потребують вашої допомоги. Ви повинні старанно молитися за їхні душі, щоб вони були випущені назад до Мене.Зовнішній світ спочатку не побачить багато причин для тривоги. Війни на Близькому Сході і подальший мир зустрінуть оплесками.

Людина миру отримає безліч нагород на знак визнання його гуманітарної роботи . Лжепророк виглядатиме, як той що об'єднує Церкви світу і відображуватиме, при кожному зручному випадку, всі ті атрибути, які ви пов'язуєте зі святим.

Все буде добре аж поки ці двоє не повернуть і з помстою звалять всіх тих, хто виступає проти їхнього плану, щоб керувати світом. Вони будуть вести Мою Церкву на землі в гніздо звіра, аж поки темрява не охопить Землю.

Всі будуть відчувати занепокоєння. Всі ви будете відчувати зло, як сатана, через антихриста, всіх контролює. Але тоді, коли стан речей буде здаватися безнадійним, Я зійду через Моє Велике Милосердя, щоб огорнути всіх, щоб довести світові Істину.

Настільки великим є Моє Милосердя, що Я просвітлю найтемніші душі, і вони прийдуть до Мене з полегшенням в їхніх серцях. На цьому етапі, всі їхні сумніви будуть вигнані з їхніх душ, силою Святого Духа. Незабаром після цього,коли діти Божі знатимуть Істину, Кінцева Сурма буде сурміти, і Земля оновиться. Все зло зникне. Сонце наповнить всіх вас великим світлом і Новий Рай буде переданий, з великою любов'ю, як найбільший подарунок, який ви можете собі уявити, для кожного з вас.

Все, що вам потрібно зробити, це вірити в Істину що Я відкриваю, щоб ви змогли уникнути пасток, які були встановлені, щоб вкрасти ваші душі. Ті з вас, хто може бачити, які Мені довіряють, які взивають до Мене, допоможуть Мені врятувати душі тих, хто може бачити, але які відмовляються бачити Істину.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...a-savage-bond/
    Востаннє редагував volodymyr: 04.08.2013 о 20:12

Дописів
    1 517

Типово

Зображення звіра принесе з собою смерть - смерть душі і смерть через страшне захворювання

Понеділок, 29 липня 2013, 11:23 АМ

Моя ніжно любляча донечко, Моє Ім'я вже рідко згадується в одному ряду з тими, хто претендує представляти Мене, а самі кричать хулу на Бога. Моя Смерть на Хресті не лише умовчуватиметься, і не говоритимуть про це, але демонічний образ використовуватиметься як заміна Мого Тіла на Хресті. Якщо це не Мене,то кого вони убили на Хресті, хто це? Хто вони, хто проголошує своє слово світу, але хто вимовляє богохульства, що розливаються з їхніх вуст?

Остерігайтеся чудес людей у білому одязі, який буде представлений, неначе вони зроблені з Моєї Плоті і благословлені Духом Моїм. Коли ви побачите що відбуваються неймовірні і, здавалося б дивовижні події, знайте, що це зовсім не те, чим здається.

Вам скажуть, що чудеса були створені рукою лжепророка. Вам нав'язуватимуть робити йому велику повагу і вам буде сказано, що він живий святий.
    Йому поклонятимуться, любитимуть і захоплюватимуться, і усі говоритимуть, що він благословенний Богом. Вони повірять, з часом, що ці чудеса відбуваються, щоб передвістити Моє Друге Пришестя.

А потім, звір з'явиться. І він шануватиме першого. І світ потрапить в жахливе замішання. Він буде в пастці. З одного боку, лжепророк контролюватиме усі релігії у світі і полюватиме на любов тих, хто знає Істину. Але ті, хто знає Істину, не відкинуть Мене, бо їх є Царство Боже. Антихрист віддасть велику честь лжепророкові. Але, тому що його роль буде політичною, їх союз об'єднає багато людей, які аплодуватимуть цьому альянсу.

Ці події почнуть набувати сенсу найближчим часом.
    Ті, хто намагається ввести вас разом з ними в неправдиву віру, не є від Бога, але будуть дуже переконливі. Вони ніколи не розкриватимуть свої істинні наміри, поки вони не порахують, що вони перемагають в цій битві. Але потім, вони знищать багатьох, хто відмовляється прийняти зображення звіра. Вони скажуть, що це буде ознакою істинного миру, любові і єдності, але приховані в межах цього мерзенного знаку будуть цифри 666, знак звіра.

Так само, як святі медальйони обіцяють захист з Неба, завдяки Силі Божій, зображення звіра принесе з собою смерть - смерть душі і смерть від страшної хвороби. Тим, хто відмовляється прийняти цей знак, доведеться ховатися і підготуватися. Я знаю, що це страшно, але це правда.
    Я втручуся за допомогою ваших молитов, щоб покласти край переслідуванню.

Ви, мої улюблені послідовники, які знають Істину, готуйтеся, щоб допомогти тим, хто опиратиметься, щоб прийняти це знання. На той час, як це станеться, Моя Залишкова Армія, буде силою, з якою не можна не рахуватися. Їх сила полягатиме в їхній здатності врятувати тих, хто постраждає від цього диявольського акту помсти Божим дітям.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...rible-disease/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння : Ви повинні триматися за традиційні хрести, тому що незабаром вони зникнуть

Понеділок, 29 липня 2013, 19:05

Мої діти, завжди пам'ятайте, що Божою Силою і через Милосердя Мого Сина, Я розчавлю звіра і, коли все здасться безнадійним, царство лукавого різко прийде до кінця.

Захист Мого Покрову забезпечує всіх тих, хто закликає про Мою Допомогу, в ці скрутні часи. Пам'ятайте, що, коли Я загубила свого Сина, коли Йому було дванадцять років, Я знайшла Його в храмі. Моліться, діти Мої, і йдіть у ваші Церкви нині, приносьте жертви,і просіть про наполегливість під час цієї страшної духовної битви за душі.

Мій Син стільки страждав до Його Смерті на Хресті, але це було тільки одним тягарем. Найбільші страждання Він переживає сьогодні за тих, хто вже втрачений для Нього. І тепер, коли дух зла прагне відняти у Нього всіх тих, хто любить Його, Його біль пронизує Його, як меч, розриваючи його на дві частини.

Жертовні душі тепер постраждають найбільшим болем, оскільки посилюються переслідування відносно дітей Бога. Хрестом Мого Сина, ви врятовані. Його Хрестом ви боротиметеся із злом і благословенний Його Хрест, захищатиме вас. Але, якщо цей Хрест зміниться або представиться іншим, це знущання із Смерті Мого Сина, щоб врятувати грішників. Ви повинні триматися за традиційні Хрести,бо дуже скоро вони зникнуть.

Ваша Любляча Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ill-disappear/

Дописів
    1 517

Типово

Ніколи не приймайте хрест, який не схожий на Хрест, на якому Я був розіп'ятий

Вівторок 30 Липня 2013, 20:06

Моя ніжно любляча донечко, як солодкі голоси тих, хто любить Мене, і хто утішає Мене в цей час великого горя. Ви, Мої улюблені послідовники, які ніколи не покинете Мене, як мед, що тішить Мої Вуста, заспокоюєте Моє Тіло і піднімаєте Мій Дух.

Багато хто послідує брехні, тому що вони боятимуться встати і демонстративно відстоювати Слово Боже. Спочатку вони будуть збентежені, новими практиками, новими символами, новим одягом, новими форматами вівтарів і новими хрестами. Потім вони прийматимуть усі ці нові речі, як знамення часу. Цей новий, сучасний, так званий єдиний підхід до шанування Бога, пізніше буде з ентузіазмом сприйнятий цими бідними душами. Але ті, хто Мої, залишатимуться вірними Моєму Слову, не дивлячись на вік.
    Вони є основою Моєї Церкви на землі, і вони ніколи не зламаються.
    Моє бажання полягає в тому, щоб ви, Мої вірні Християни - усіх конфесій - збиралися разом, щоб боротися з демонами, які були звільнені з пекла, і які бродять серед вас. Ніколи не просіть вибачення за любов до Мене. Ніколи не приймайте хрест, який не схожий на Хрест, на якому Я був розіп'ятий. Коли Я буду відсутній, або Мене не згадуватимуть, ви знатимете, що зараження поширюється по усіх цих Церквах, у яких були натхненниками Мої вороги.
    Якщо ви дійсно приймете їх сатанинські ритуали і символи, ви самі будете відкриті для диявола.

Залишайтеся вірні Мені. Просто тримайтеся ваших щоденних молитов. Тримайте Святу воду і Мій Хрест у ваших будинках. Захищайте один одного. Залишайтеся слухняні тим Моїм священикам, які залишаться Мені вірними, і хто відмовиться зрадити Мене. Потім проведіть залишок вашого часу в молитві за душі атеїстів, тих, хто вірить в язичницьких богів і тих, хто сліпо йтимуть за ворогами Моєї Церкви в пустелю.
    Залишайтеся в тісному союзі зі Мною, і наполегливо закликайте Мене щодня. Я буду на вашому боці в цих гірких випробуваннях попереду, і Я ніколи не покину тих, хто шукає Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...was-crucified/

Сторінка 40 з 64 ПершаПерша ... 303132333435363738394041424344454647484950 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті