Допис від Admin
Извините, ув. Admin Вы говорите о городе Днепропертровске или о Хацапетовке, Полтавоприлежащей?Також просимо розглянути назву для нового швидкісного шляху на Полтаву-Київ: Полтавське шосе.
Вас эта площадь и памятник выводят из себя? Так может дело не в них а в Вас? Чем улица Миронова вам "недогодила"?У зв’язку зі створенням у наступному році нової, Європейської площі на вул. Миронова, пропонуємо продовжити територію майдану до просп. Карла Маркса та включити у його склад площу Леніна. Таким чином центральна, Європейська площа, протягнеться від вул. Глинки через вул. Центральну та включить до себе майдан перед ЦУМом і сучасну площу Леніна.
На другому етапі, в процесі реконструкції площі, пропонуємо зробити перенесення пам’ятника В.І. Леніну в інше місце (парк або сквер), та створити на центральній площі міста нову скульптурну композицію з фонтаном. Варіанти концепцій скульптур можуть бути надані окремо, за запитом.
Вот о чём я и говорю...Поступово повернути історичні або змінити на нові назви декількох центральних вулиць міста. Нові назви повинні надати місту своєрідне обличчя, підкреслювати його особливість.
Ну что здесь можно сказать... нах.. историю, мы сами её напишем такой, какая нас устроит...Окрім того, багато вулиць міста, за часів радянського союзу одержали дуже складні та незручні назви. Наприклад: вул. 40 років Комсомолу, 55-ті років ВЛКСМ, XIX, XXII, XXV партз'їздів. Багато з цих вулиць мають свої історичні назви або можуть увічнити імена видатних земляків, українських діячів мистецтва та науки.
Ув. Admin, Вы мне второй раз в этой теме пытаетесь заткнуть глотку. Вас не устраивает что у меня мнение отличное от Вашего? Повторю в сотый раз - я двумя руками "за" возвращение улицам и городу исторических названий, и я двумя руками "против" переименования, пусть даже из самых лучших побуждений.Ув. Bravo, вы уже третий раз в этой теме повторяете одну и ту же фразу. Сколько можно?

Відповісти з цитуванням

Bookmarks