Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Голодомор це…

Голосували
107. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Таки геноцид, з класовою ознакою

45 42,06%
  • Класоцид з етнічною ознакою

24 22,43%
  • Нічого страшного не відбулося

8 7,48%
  • Свій варіант

30 28,04%
Сторінка 4 з 24 ПершаПерша 1234567891011121314 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 473, показано з 61 по 80.

Тема: Голодомор не геноцид?

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від Sergey B. Переглянути допис
    не правильно
    Скажіть як правильно?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

Українці самі себе голодом морили?
    по приказу, от части к сожалению да

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

Скажіть як правильно?
    зачем? вы сами всё знаете. я уже писал ни кого ни вчём убеждать или переубеждать не буду.

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

по приказу, от части к сожалению да
    Та вони пикнути не могли. Пикнув — розстріл.

Більше тридцяти тисяч українських комуністів було репресовано тоді, багато з них – розстріляно.

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

зачем? вы сами всё знаете. я уже писал ни кого ни вчём убеждать или переубеждать не буду.
    Я пропустил. Хоча б двох словах натякніть будь ласка, я зрозумію.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

Та вони пикнути не могли. Пикнув — розстріл
    те кто хотели "пикнуть" не шли в обкомы, не брали в руки оружие и не шли в месные органы нквд, или туда силком тянули?

Звідки Ви
    Днепр-->Жемчужина у мора
    Дописів
    4 124

Типово

Я так розумію, що якщо звідти йдуть у касу очки, то цим займатися не слід, правильно?
    Нужно заниматься, но на фоне последствий политических кризисов, которые ощутимы уже достаточно для населения, этот мощный пиар просто выглядит отвлекающим маневром. Лучше бы нынешнеми проблемами страны с такой энергией занялись.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

Я пропустил. Хоча б двох словах натякніть будь ласка, я зрозумію.
    два слова

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

те кто хотели "пикнуть" не шли в обкомы, не брали в руки оружие и не шли в месные органы нквд, или туда силком тянули?
    В кожного народу є зрадники і гади, вони завжди були, і завжди будуть. Як це обіляє тих, хто був організатором? Скажіть мені будь ласка, наявність Власовців якось обіляє німців?

Цитата Допис від twine Переглянути допис
    Нужно заниматься, но на фоне последствий политических кризисов, которые ощутимы уже достаточно для населения, этот мощный пиар просто выглядит отвлекающим маневром. Лучше бы нынешнеми проблемами страны с такой энергией занялись.
    Себто треба було дочекатися, коли Россії це буде пацимбалах, коли вона заспокоїться? Поточні проблеми хтось відмінив?

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

два слова
    Ну ясно. Коли в людини немає чіткої позиції яку вона захищає, напрошується висновок, що позиция її полягає як рав в тому, що вона прекрасно усвідомлює і про що каже, в даному випадку, очернити події з визнанням Голодомуру в Україні будь-яким шляхом.

Звідки Ви
    Екатеринослав, вр. оккупированный каломойшами
    Дописів
    22 188

Типово

Цитата Допис від l*****o Переглянути допис
    Це не аткравєніє, це маячня. Ви хочете скинути вину на матерів, що їли своїї дітей, на голодних оборванців, які змушені були відберати хліб у інших? Хтось міг бути проти?
    Да, и они тоже несут ответственность за то, что в СССР был тоталитарный коммунистический режим. Самый что ни на есть народный. Мог ли кто-то быть против? Конечно. Просто не очень-то хотелось, видимо. Если живешь бараном, будь готов к тому, что рано или поздно тебе перережут глотку.

С тими, хто був проти, розмова була короткая, або розстріл, або табори, аб самі собі стріляли у голову.
    Совершенно верно. И занимались этим местные кадры и не какие-то там единичные коллаборационисты Вся власть в УССР была в руках украинцев - оккупационных органов у нас не было

Організаторами голодомор був Кремлін, саме він створив ці умови.
    В этом самом "Кремлiне" как центре вселенского зла украинцы добросовестно исполняли свои функции. И большинство, заметьте, выполняло довольно усердно - сравнивая с результатами соседей И поддерживали этот самый "Кремлiн" обеими руками.
    Востаннє редагував SuperKot: 26.11.2007 о 12:42
    Сон разума рождает свидомищ.
    Жывы по-новОму - готовься к земле!

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

SuperKot, я Вас з 4-ма Вашими друзями посажу на рік в кімнату, і буду видавати їжу впритул на двох осіб. Ви там так само добровільно один одного переб’єте.

Звідки Ви
    Российская империя, Екатеринослав
    Дописів
    27 822

Типово

Вас уже 20 миллионов умерло при голоде? Два года назад было 7, два дня назад выставлялось тут 10, на севастопольском сайте ваш форумчанин написал 14 - теперь уже 20 миллионов?
    Надо подождать пару лет и спросить а вы собственно кто такие?

Устроили политическое шоу на костях наших соотечественников - ни стыда ни совести. Да будет вам известно, что поминают в родительские дни. И из поминок общенародных мероприятий никогда не устраивают, cогласно христианским традициям. Но свидомые и этого похоже не знают. Где ваша печаль была год назад, два, десять леть назад? Бросили вам кость в эти дни чтобы не вспоминалось народом позорные обещания оранжевой власти, данной три года назад, а вы все эту кость и проглотили. Жертв голода можно было бы и помянуть , но не так бессовестно как было сделано на Украине. Это не только дни позора оранжевой власти, это святые дни окружения фашистских войск под Сталинградом, после которого фронт двигался только на Запад. В эти дни начался конец фашистского зверя. Его отмечали во всех странах антифашистской коалиции. Одни вы, бестыжие, благодаря своей оранжевой власти, устроили пляски на костях соотечественников. Стыдоба.
    Востаннє редагував skroznik: 26.11.2007 о 13:07

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

Ну ясно. Коли в людини немає чіткої позиції яку вона захищає, напрошується висновок, що позиция її полягає як рав в тому, що вона прекрасно усвідомлює і про що каже, в даному випадку, очернити події з визнанням Голодомуру в Україні будь-яким шляхом.
    Вы о чём? какой чёткой позиции? у кого?я всё сказал по этой теме и помоему ясно сказал что спорить и доказывать ничего не хочу, такое чувство что вы развелекаетесь спорами и доказательствами т.е. получаете удовольствие скрыто на этой трагедии, а поскорбить иногда ой как приятно да? да и ктомуже оправдываете "предателей" вешая всё на "режим"

Звідки Ви
    Екатеринослав, вр. оккупированный каломойшами
    Дописів
    22 188

Типово

l*****o, я постараюсь жить так, чтобы у вас не было возможности ограничить мою свободу а если вдруг что - буду активно противодействовать
    Сон разума рождает свидомищ.
    Жывы по-новОму - готовься к земле!

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від skroznik Переглянути допис

Вас уже 20 миллионов умерло при голоде?
    Шкрозя, там десь сказано про голод? Щонайменше 20 мільйонів — це закатованих комуністичним режимом українців всього за усю історію твого Московського гнилого режиму.

Вы о чём? какой чёткой позиции? у кого?я всё сказал по этой теме и помоему ясно сказал что спорить и доказывать ничего не хочу, такое чувство что вы развелекаетесь спорами и доказательствами т.е. получаете удовольствие скрыто на этой трагедии, а поскорбить иногда ой как приятно да? да и ктомуже оправдываете "предателей" вешая всё на "режим"

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від SuperKot Переглянути допис
    l*****o, я постараюсь жить так, чтобы у вас не было возможности ограничить мою свободу а если вдруг что - буду активно противодействовать
    Я обмежую якось Вашу свободу?

Хоча, якщ Ви будете срати на вулицях, або уявляти з себе якусь загрозу для українців, України або мене особисто, то звісно я Вашу свободу обмежу.

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Конечно-конечно... легко рассуждать, живя в 21 веке в мирной стране...
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Ghoster-sr
    Guest

Типово

А скрозника разве не забанили за компанию? Забыли???

Звідки Ви
    город Петра на Днепре
    Дописів
    3 150

Типово

Цитата Допис від l*****o Переглянути допис
    Я обмежую якось Вашу свободу?

Хоча, якщ Ви будете срати на вулицях, або уявляти з себе якусь загрозу для українців, України або мене особисто, то звісно я Вашу свободу обмежу.
    Так на улицах и так насрано!!!
    Или то мабуть москли приезжают и срут?
    "Человек начинает гордиться своей национальностью,
    когда больше ему гордиться нечем" (с)

Сторінка 4 з 24 ПершаПерша 1234567891011121314 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті