Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ребята и дефченки, давайте таки не сраться. Зачем это ща?
Дякую.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Державний ПриватБанк оголосив кредитні канікули за всіма картками до 1 червня 2022 року.
"В умовах воєнного стану в країні та для підтримки клієнтів у цей непростий період ПриватБанк з 1 березня 2022 року впроваджує кредитні канікули для клієнтів фізичних осіб за всіма кредитними картками", — повідомили у пресслужбі банку.
Зокрема, пільгові умови договору під 0,00001% та без обов'язкового мінімального платежу діють до 1 червня 2022 року за кредитними картками: Універсальна, Універсальна Gold та преміальними картками.
Також у банку повідомили, що канікули діятимуть і за картками, які мали прострочення зобов'язань терміном до 90 днів включно.
"На період Кредитних канікул клієнти можуть вносити кошти на кредитну картку за власним бажанням", — додали у банку.
Процес переведення клієнтів на пільгові умови договору відбуватиметься у автоматичному режимі поетапно.
Для такої інформації є ІНША тема.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
война - войной, а маржа на валюте ...ггг))
повод нажиться на земляках.
Тим більше що росіяни зараз готують вибух на чорнобильскій АЕС...
Я в тій темі публікую??!
От звідти і питання беруться жителям Київа треба на то реагувати чи ні??!
Со стороны ЮМЗ Криворожской слышны автоматные очереди и сирены
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Загалом ссилка якщо комусь хотілось))
Александр Коваленко
@zloy_odessit
·
18 хв
Российские пропагандисты на канале Россия 24 заявили, что Украина планирует использовать "грязную бомбу" на территории РФ.
Очевдно, что данный нарратив может быть использован для попытки мотивации и оправдания применения ядерного оружия.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks