Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Щось крім політичної рирорики нічим іншим ця тема не відзначилась, а жаль
О, хотел тоже самое сразу написатьО, хотів теж саме написати поки не дочитав до цього потста. Неістово плюсую!
Більш того, думаю якщо вона буде говорити чистокровною українською,а в кармані дулю триматимеа в голові не любитиме все українське - це викликає у вас значно гірші почуття![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Наприклад, я Хемінгуея українською наразі перечитую? Це плохо?
Щось тут забагато політики і насправді розвели. В мене жінка була россійськомовна, це мені на заваді не стало, перейшов на россійську. Тим пак, що теща толком мене навіть не розуміла. А зараз - якщо стріну - буду розмовляти українською. А зненацька покохаю іншомовну - буду вчити її мову, а вона мою, ось і весь сенс. ТС - просто шершеляфам, інше - додасться само.
Навіщо нову - пропонуйте в яку сторону срачик перевести - це ж енважко зробити й в цій темі![]()
ТС - давайте більше вводних - на які теми спілкуватися то вмієте/любите. А то крім мови я побажань не бачу. Ядерна фізика піде? Чи на предмет досягнень у розробках мікробіологів будете спілкуватися? Роботи видатних філософів? Може я справді щось неправильно зрозумів навіщо вам україномовна. Україномовна "воспєватєльница" "братів наших старших" - піде?![]()
Ну як... Говорить не "украинцы это ж лошары, а вот россияне - великий могучий народ", а "украинці це ж лошари, а от росіяни - великий могучий народ". Ну якось так )))
Так от і не можу збагнути - ТС-у на патріотичні теми, чи чисто в мові поупражнятися. І якщо упражнятися - то на які теми вміє (бо вийде що "мені буде нудно, а тобі - незрозуміло")
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks