Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я смотрю\слушаю ТВ

Голосували
75. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • никогда

16 21,33%
  • игнорирую даже если нахожусь рядом

13 17,33%
  • только определенные передачи

38 50,67%
  • постоянно, при малей шей возможности

8 10,67%
Сторінка 4 з 9 ПершаПерша 123456789 ОстанняОстання
Всього знайдено 176, показано з 61 по 80.

Тема: телевиденье

Дописів
    28 409

Типово

мне нуно всё. телевидение, интернет и книги.

Звідки Ви
    4 уртона к югу от даландзадагада
    Дописів
    9 907

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис
    мне нуно всё. телевидение, интернет и книги.
    купите жорсткий диск на пятьсот гигов и скачайте туда всю библиотеку когресса , и больше книги вам не понадобятся никогда-никогда .

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від skywalker Переглянути допис
    купите жорсткий диск на пятьсот гигов и скачайте туда всю библиотеку когресса , и больше книги вам не понадобятся никогда-никогда .
    он не будет пахнуть типографской краской, и если я его уроню на пол случайно, или если отключится электричество, то пропадет вся библиотека конгресса
    Востаннє редагував Sarancha: 25.03.2013 о 13:27

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від Нашептывающий Переглянути допис
    Не будет ли Ваше Величество так любезно поведать нелюдям хавающим дерьмо через маленький экран в каком формате слушают попсяк цари?
    попосяк? цари? наверное в живу... на то они и цари..
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дописів
    9 907

Типово

он не будет пахнуть типографской краской, и если я его уроню на пол случайно, то пропадет вся библиотека конгресса
    дождитесь падения цен на терабайтные флешки и швыряйте об стену сколько душе угодно .

Дописів
    28 409

Типово

дождитесь падения цен на терабайтные флешки и швыряйте об стену сколько душе угодно .
    а также купить электрическую зубную щетку, электрический завязыватель шнурков и крошкоуборочную машинку.
    только к ней же нужен крокшкоизмельчитель, потому как она не может засасывать слишком крупные крошки...

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    .. у Банзая спитай...
    ЗЫ мені по фіг звідки клієнту картинку давати з інету чи з супутника.. але на супутнику вона в рази краще і стабільніше...
    ЗІ ЗІ я собі спеціально компа зібрав лише для телебачення, але він все одно програє супутнику в лайві... а от блюрики качати та дивитися, з гарною картинкую та звуком то да.. .і музику... ала про той формат в якому я слухаю музика далеко не всі навідь знають...
    ну і останнє ЗІ... людей які дивляться фільми на моніторі до 42 (40) дюймів я навідь за людей не вважаю..
    оце вже останнє ЗІ.. на супутнику є канали де реклама відсуттня... хоча Банзай про це вже писав...
    Навіть на каналах без реклами – там за вас вирішують, що і коли вам дивитися, на підставі якихось рейтингів, тобто уподобань натовпу, якими до того ж часто маніпулюють.

Ну а мірятися, в кого довше… тобто більше діагональ – це вже виходить за рамки конкуренції інет проти ТБ.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Навіть на каналах без реклами – там за вас вирішують, що і коли вам дивитися, на підставі якихось рейтингів, тобто уподобань натовпу, якими до того ж часто маніпулюють.

Ну а мірятися, в кого довше… тобто більше діагональ – це вже виходить за рамки конкуренції інет проти ТБ.
    .. та немає ніякої конкуренції... все що в інеті вироблено або ТБ компаніями, або для ТБ компаній і вони вже заплатили за той контент.. а хитрожопі дільці крадуть той контент та ще й доводять, що вони кращі ніж виробники, навідь не розуміючи того, що коли ТБ компанії збанкрутіють, то тим дільцям потрібно буде самим виробляти той контент, як ти думаєшь що вони вироблять, якщо вони навідь вкрасти з хорошою якістю не в змозі....

Дописів
    28 409

Типово

жить в обществе, тем более, урбанизированном и надеяться избежать влияния - утопия!
    выйдите на улицу -

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від Нашептывающий Переглянути допис
    Ваше величество имеет ввиду МК-60? Простите не узнал -куда ж нам щи лаптем хлебающим

ну так хлебай не отвлекайся... а то, конкуренты могут все сами съесть.. ,

Звідки Ви
    Дописів
    9 907

Типово

а также купить электрическую зубную щетку, электрический завязыватель шнурков и крошкоуборочную машинку.
    только к ней же нужен крокшкоизмельчитель, потому как она не может засасывать слишком крупные крошки...
    прогресс должен осуществляться , носители информации должны миниатюризироваться в соответствии с законом мура , иначе смысл существования общества будет утерян .

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    17 358

Типово

Цитата Допис від rokkyy Переглянути допис
    У меня создалось впечатление, что молодежь (до 30) не смотрит ТВ вообще , некоторые не имеют самого ТВприемника и не хотят его иметь в доме. А как часто смотрят\слушают ящик форумчане ?
    и после 30 тоже.

иногда смотрю Евронюс, РБК, блумберг, ввс, дискавери.... но чаще новости в нете.
    Все остальное - с торрентов
    Востаннє редагував Denny: 25.03.2013 о 14:26

Дописів
    24 545

Типово

.. та немає ніякої конкуренції... все що в інеті вироблено або ТБ компаніями, або для ТБ компаній і вони вже заплатили за той контент.. а хитрожопі дільці крадуть той контент та ще й доводять, що вони кращі ніж виробники, навідь не розуміючи того, що коли ТБ компанії збанкрутіють, то тим дільцям потрібно буде самим виробляти той контент, як ти думаєшь що вони вироблять, якщо вони навідь вкрасти з хорошою якістю не в змозі....
    Фільми знімають для великого екрану і щоб потім продавати диски. На ТБ вони попадають коли втратять усіляку новизну. Новини в інеті мають абсолютно інший формат. Про спілкування і згадувати немає потреби.
    Що інет краде з ТБ? Відео з ток-шоу, які більшості молодим (в т.ч. і в душі) нафіг не потрібні?
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Фільми знімають для великого екрану і щоб потім продавати диски. На ТБ вони попадають коли втратять усіляку новизну. Новини в інеті мають абсолютно інший формат. Про спілкування і згадувати немає потреби.
    Що інет краде з ТБ? Відео з ток-шоу, які більшості молодим (в т.ч. і в душі) нафіг не потрібні?
    серіали..

Дописів
    28 409

Типово

прогресс должен осуществляться , носители информации должны миниатюризироваться в соответствии с законом мура , иначе смысл существования общества будет утерян .
    я, как носитель информации, вполне миниатюризирована!

Дописів
    24 545

Типово

серіали..
    Так, про них я забувся. Мабуть тому що майже ніколи не дивився…

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Так, про них я забувся. Мабуть тому що майже ніколи не дивився…
    .... скорее речь идет об онлайн-контенте, например, спортивные соревнования ... воруют Евроспорт и Формулу-1 у нас, НХЛ в России, к примеру ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дописів
    9 907

Типово

я, как носитель информации, вполне миниатюризирована!
    закон мура предполагает уменьшение в два раза , раз в два года . к тому же за квантовую телепортацию вы ничего не знаете , подозреваю объем данных на носителе невелик .

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .... скорее речь идет об онлайн-контенте, например, спортивные соревнования ... воруют Евроспорт и Формулу-1 у нас, НХЛ в России, к примеру ...
    та на фиг тот спорт никому не нужен.. сериалы наше ФСЕ... а спорт смотрят единицы... тем более в инете это делать очень и очень не комфортно...

Типово

та на фиг тот спорт никому не нужен.. сериалы наше ФСЕ... а спорт смотрят единицы... тем более в инете это делать очень и очень не комфортно...
    я себе картину тв поставил в конце. очень комфортно))))

Сторінка 4 з 9 ПершаПерша 123456789 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті