Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И чего спорят, там даже оранжевый цвет есть.
нє. невідповідність, профанація та підміна. про "цвета" ти вигадав))
в мне таке ставлення до колорадських лєнтачєк. бачиш, все залежить від точки зору. ти нападаєшь на жука? значіт тьі нападаєшь на цвєта ГЛ.)И твой глупый жук в подписи тому прямое подтверждение.
для тебе. в мене інша думка.Так что символ лента победы или нет - дело десятое.
моя-на символ перемоги. а "цвєта" - стьоб.Первое дело - это ваша реакция на цвета.
ти направду вважаєш, що всі люди світу повинні сприймати витівки твоєї влади з повагою? тебе хтось закликав запалити свічку чи може хтось роздавав свічки на підприємствах? чи створював пункти свічок та інше? тобі хтось нав'язував свічки за девізом " не запалив свічку, знач не пам'ятаєш"?Реакция довольно неумная, это если мяхко говорить.
обманюй себе далі. ти в цій "вознє" і граєш за свою каманду. нічого такого, констатація твого "по над усе".Идем далее. Я именно по над всем. Это мое кредо , это моя концепция. И именно она позволяет мне смеяться, глядя на вашу возню. Ну, где то так.![]()
Востаннє редагував Rоlа: 07.05.2012 о 11:48
ідіть і скажіть ці слова кавалеру ось цього ордена. типу, дідусю, і в мене такий символ:
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...B0%D0%B2%D0%B8
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Было бы чем гордиться. Было побоище между двумя мразями. Советская мразь отправила на смерть в разы боьше народа, за счёт чего и "победила".
Та Германия, которую победили, уже давно перестала существовать, а на её месте есть одна из самых развитых стран мира. Им есть чем гордиться. А этот сраный совок походу до сих пор в головах жив. Гордятся они, дебилы.
вшановувати пам'ять загиблих будуть всі, чиї рідні воювали тоді. Але зараз вже 2012-й рік. Та 9-те травня - це не тільки день пам'яті, а ще й дата історичної події. Події, що говорить про те що саме НАШІ люди (в т ч) зламали хребет німеькому агресорові. І ось тут вже можна використовувати символи
Да пребудет с вами святой Обама
дело в том, потому ТА Германия и перестала существовать вместе со своими ценностями. А самое главное - это то, что Вторая мировая - это не борьба двух режимов, а поединок между двумя ПРНЦИПИАЛЬНО РЗНЫМИ путями развития человечества. От исхода той войны зависил облик всей цивилизации будущего. По воводу того что СССР погубил много людей. Увы это была единственная возможность. В 1942-м вообще неизвестно было кто возьмет верх.
Да пребудет с вами святой Обама
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks