дайте и мне плюнуть в рожу, нытику-неудачнику игдрачилю.
Я за весь народ если что.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
дайте и мне плюнуть в рожу, нытику-неудачнику игдрачилю.
Я за весь народ если что.
.. да быстро сдохо Иггдрасиль...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Де конкретные предложения? Мне некогда ссылки читать.
"Правитель має в себе влюбити. Якщо когось не можеш влюбити – маєш його купити. Не можеш купити – повинен убити".
теперь опустим говнокомменты и подождём сегодняшнего голосования за закон о выборах. По моим сведениям ни одна поправка от оппозиции не учтена, но приличия типО были соблюдены - создана комиссия и т.д.
очень интересно, как за этот шулерский закон проголосуют комми.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Иггдрасиль Обратите внимание, сегодняшний день практически подтверждает мою позицию. Вопросы организации работы комиссий в значительной степени прошли в редакции оппозиции, а основные положения как были так и остались.
Верховна рада прийняла новий закон про вибори народних депутатів України. Як повідомляє ТСН, 366 народних депутатів проголосували "за"(з 404 зареєстрованих у сесійній залі).
Зокрема "за" проголосували:
187 від Партії регіонів,
62 – від "БЮТ-Батьківщини",
36 – НУ-НС,
24 – КПУ,
19 - "Реформи заради майбутнього",
20 - Народна партія,
18 - позафракційні.
Перед цим депутати зняли з розгляду інші варіанти закону про вибори 369 голосами.
Відповідно до закону вибори депутатів здійснюватимуться за змішаною (пропорційно-мажоритарною) системою: 225 депутатів обираються за пропорційною системою; 225 депутатів обираються за мажоритарною системою.
Закон встановлює 5% виборчий бар'єр. Блоки участі у виборах не беруть.
Закон також пропонує:
- визначити, що рішення дільничної виборчої комісії щодо голосування поза межами приміщення для голосування приймається на основі поданої виборцем заяви та довідки медичної установи про стан здоров'я.
- встановити вимогу наявності ступенів захисту виборчого бюлетеня.
- визначити, що номери виборчої дільниці виконуються друкарським способом на бюлетенях, так як і номери територіальних округів.
- забезпечити суб'єктам подання кандидатур до складу ОВК та ДВК право на заміну відповідних членів комісій.
- забезпечити право для всіх кандидатів в одномандатних виборчих округах подавати кандидатури до складу ДВК.
полная ссылка http://tsn.ua/ukrayina/deputati-zbil...ro-vibori.html
Тогда Вы тем более должны понимать, что если участковая провела свою работу в соответствии с Законом и есть легитимный результат по участку, а это не только посчитанные голоса но и правильно оформленные и розданные протоколы - то борьба с фальсификациями на уровне окружной и выше, переходит в другую плоскость - это чисто юридические вопросы, при которых жалоба на действие окружной имеет совершенно реальную и неоспоримую основу - протокол участковой избирательной комиссии.
Результат по своему участку можно будет проверить на сайте ЦВК.
Так что механизмов контроля на уровне арифметики - вагон и маленькая тележка. А вот неидентифицируемые в дальнейшем фальсификации выборов - могут быть только на начальном этапе, в самом низовом звене - в участковой избирательной комиссии.
Уважаемый Александр, выборов не будет, будет назначение народных депутатов независимо от того, как проголосуют люди. Я думаю, Вы не хуже меня понимаете это, но пытаетесь зачем-то держать лицо....
Я Вас не видел никогда, но у меня создалось впечатление, что Вы адекватный и принципиальный человек... почему же тогда Вы постите ....ну, мягко говоря, в русле тезисов партии?
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks