Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как Вам жилось во времена СССР и хотели-бы Вы его возврата

Голосували
249. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Жилось отлично

35 14,06%
  • Жилось хорошо

88 35,34%
  • Жилось удовлетворительно

52 20,88%
  • Жилось ужасно

36 14,46%
  • Хотел-бы возврата СССР

44 17,67%
  • Не хотел-бы возврата СССР

124 49,80%
Опитування з кількома варіантами відповіді
Сторінка 4 з 544 ПершаПерша 123456789101112131454104504 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10866, показано з 61 по 80.

Тема: CCCP

Турист года 2012 Аватар для SeLenka
    Дописів
    15 949

Типово

SeLenka, наявність або відсутність лампочок в під'їзді та сморід в них же ж - це не проблема "СССР - Україна". Це проблема жителів під'їзду.
    І тоді, і зараз були і є під'їзди, як лялечки навіть з квітами у горщиках, а були і є, вибачте, обісцяні. Тому що тим, хто там проживає, просто по-цимбалах, що твориться. Навіть якщо і є 3-4 квартири "нормальних" сімей, вони не в змозі навести порядок. Бо це потрібно робити гуртом. Я не хочу сказати, що всі останні - свині. У них вдома теж порядок. Але щоб навести порядок у під'їзді, треба ж напружуватись... А цього не хочеться...
    Тож, це питання - не в площині державності.
    Але саме архітектурне середовище цих мікрорайонів сприяло вихованню тих самих свиней, це те що я говорила раніше, це доказано науково і є в усіх підручниках з сучасної архітектури.

их наверное строили сразу с сожженными кнопками, а лампочки выкручивали специально, по разнарядке
    а в подъездах, конечно же, тоже гадили согласно гостам и снипам
    см. выше
    Что я действительно люблю: скорость, море, полночь, все сверкающее и все погруженное во мрак, все то, что теряешь, а потом позволяешь себе найти (с)

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

SeLenka, можливо я не зовсім точно висловився. В одному будинку були і є під'їзди, стан яких відрізняється кардинально. Де ж тут вплив мікрорайону?
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 190

Типово

Проще простого обвинить кого то и даже подвести под это научную базу, чем вкрутить лампочку.... у меня лично в подъезде всегда лампочка горит.....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Цитата Допис від SeLenka
    Але саме архітектурне середовище цих мікрорайонів сприяло вихованню тих самих свиней, це те що я говорила раніше, це доказано науково і є в усіх підручниках з сучасної архітектури.
    Щось тут не те. Або я - свиня (заперечую!), або підручники з сучасної архитектури не все розуміють у вихованні.

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

SeLenka, тільки не кажіть: "А я вас, дядьку, не знаю..."

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 318

Типово

SeLenka,
    о свиньях еще булгаков писал... почитайте (или посмотрите фильм) "собачье сердце"..
    там кто был виноват?) "разруха в головах, а не в клозетах"

Турист года 2012 Аватар для SeLenka
    Дописів
    15 949

Типово

Де ж тут вплив мікрорайону?
    вплив мікрорайону не в тому чи іншому конкретному під`їзді, їх стан дійсно залежить від мешканців, а в тому, що сам ті, хто гадять у цих під`їздах стали такими під впливом середовища мікрорайонів і трущоб. Це проблема не тільки СРСР, в Європі вона теж є (наприклад арабські і "чорні" квартали). Справа в тому, що середовище, де народилась і живе людина впливає на її поведінку, способи влаштування в суспільстві і інше.
    Что я действительно люблю: скорость, море, полночь, все сверкающее и все погруженное во мрак, все то, что теряешь, а потом позволяешь себе найти (с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 318

Типово

mann,
    тільки не кажіть: "А я вас, дядьку, не знаю..."
    кто ж вас не знает..) в ж доктор ливси..)

Типово

Lwabith, Горожанин, l*****o, SeLenka, Ґонта, Vedma, DorianGrey, Перестаньте врать. Нынешняя Украина НИ В КАКОЕ СРАВНЕНИЕ с Советами не идет. Ни по одному параметру. Ни экономическому, ни социальному. Это и есть ПРАВДА жизни.

Есть сухая статистика: жилье по кв.метрам падение в 3 раза по сравнению с 89 годом, по квартирам еще хуже - почти в 4,5 раза падение. Выгоднее строить большую на 100 м кв чем 2 по 50.

Потребление белковых продуктов, мясо - падение до 28 кг с 72 кг, по рыбе хуже.

Продолжительность жизни просто катастрофа, особенно для мужчин - НИЖЕ ПЕНСИОННОГО ВОЗРАСТА.

И особой демократии не получили и жизнь ухудшилась. Со всех сторон на****и народ.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 318

Типово

SeLenka,
    (наприклад арабські і "чорні" квартали)

ну конечно)) а так вообще арабы и негры - образец культуры, чистоты и аккуратности))

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Мастер Ломастер, Я еще раз Вам советую: В Бобруйск! Поедьте, сравните, поживите, окунитесь в мир 70-х годов СССРа, а лучше попробуйте там пожить хотя бы с годик. Думаю, Вам понравится Мне не понравилось и дискомфорт я ощутила буквально на следующий день пребывания.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 318

Типово

Мастер Ломастер,
    Перестаньте врать. Нынешняя Украина НИ В КАКОЕ СРАВНЕНИЕ с Советами не идет. Ни по одному параметру. Ни экономическому, ни социальному. Это и есть ПРАВДА жизни.
    че ж он развалился?

Звідки Ви
    Днепр. Победа.
    Дописів
    72

Типово

Цитата Допис від Мастер Ломастер
    Lwabith, Горожанин, l*****o, SeLenka, Ґонта, Vedma, DorianGrey, Перестаньте врать. Нынешняя Украина НИ В КАКОЕ СРАВНЕНИЕ с Советами не идет. Ни по одному параметру. Ни экономическому, ни социальному. Это и есть ПРАВДА жизни.
    Не согласен Х2.
    NACHO LIBRE (:

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Добре, переходжу на персоналії. Конкретні адреси: вул. Комурарівська, 7. Під'їзд №2. Зібрати гроші на ремонт ліфта - проблема. Зібрати гроші на замок - проблема (була колись), зібрати тих, хто мешкає, щоб обговорити нагальні питання без скандалу - проблема. Є в під'їзді 2-3 жительки, які добровільно взяли на себе тягар цих питань (бо часу у них трохи більше, ніж у всіх інших, і за це їм велике спасибі). Але спілкуватись де з ким із жителів дуже важко. Питання про ремонт під'їзду можна навіть не підіймати. Я з жахом думаю про той час, коли потрібно буде міняти труби водогону та опалення. Але ж колись та доведеться!
    В той же час під'їзд №3, №6 - ремонт, озеленення перед під'їздом, в шостому навіть консьєржка є.
    А заселялись всі одночасно. Всі приблизно з одного соціального прошарку. Всі культурні-виховані. Наче...
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14

Типово

Панове!
    Даруйте, що встряв.
    Дайте, хто може, посилання в і-неті на передвиборчі портрети Янука у вигляді пахана і т.ін. Дуже треба для капусника.

Дякую.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 318

Типово

Мастер Ломастер, давайте лучше сравним статистику смертей от репрессий и голодоморов..))

Звідки Ви
    Крым. Жопино-под-Щёлкино
    Дописів
    10 382

Типово

Как они уже осто*****ли, - эти коммунисты. Когда они кончатся?
    Если дамы начали носить уздечки, татуировки или прокалывать пупки, языки, соски и клиторы, то и в архитектуре что-то за это время изменилось.
    www.konstr.narod.ru

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 318

Типово

Мастер Ломастер,
    Я клумбу маслом поливаю.
    там зарыт ваш бронепоезд на запасном пути?

Prokurat (старший),
    Как они уже осто*****ли, - эти коммунисты. Когда они кончатся?
    це точно..

Звідки Ви
    Крым. Жопино-под-Щёлкино
    Дописів
    10 382

Типово

Lwabith, эти паразиты забыли про 50 миллионов жертв и Голодомор.
    Если дамы начали носить уздечки, татуировки или прокалывать пупки, языки, соски и клиторы, то и в архитектуре что-то за это время изменилось.
    www.konstr.narod.ru

Сторінка 4 з 544 ПершаПерша 123456789101112131454104504 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті