Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Блин, неужели взрослые люди не могут договориться?
Вправе требовать, вправе. Тут вопрос морали - Ж не должна использовать деньги своих корысных целях, М не должен заё.. по пустякам. Если ребует то явно ктото неадекватен (или оба)
Хотя лучше так чем чтоб ребенок страдал![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
уж поверьте я на ребенка трачу больше чем алименты, но я считаю что не должна отчитываться куда и зачем я их потратила. он не захотел себе ребенка забирать и весь труд в воспитании лежит исключительно на мне. почему я должна сама вопитывать ребенка и еще отчитываться
Потому что получаете алименты.почему я должна сама вопитывать ребенка и еще отчитываться
Не получали бы - и отчёты не нужны.
7 лет ребёнка не так уж и страшны
для полноценной работы.
Люблю Жизнь. За всё.
получаться , мне надо или отказаться от алиментов или пресмыкаться перед бывшим
СІМЕЙНИЙ КОДЕКС
Глава 13
ОСОБИСТІ НЕМАЙНОВІ ПРАВА І ОБОВ'ЯЗКИ БАТЬКІВ ТА ДІТЕЙ
Стаття 179. Право власності на аліменти, одержані на дитину
1. Аліменти, одержані на дитину, є власністю того з батьків, на ім'я кого вони виплачуються, і мають використовуватися за цільовим призначенням.
Неповнолітня дитина має право брати участь у розпорядженні аліментами, які одержані для її утримання.
2. У разі смерті того з батьків, з ким проживала дитина, аліменти є власністю дитини.
Опікун розпоряджається аліментами, які одержані для утримання малолітньої дитини.
Неповнолітня дитина має право на самостійне одержання аліментів та розпоряджання ними відповідно до Цивільного кодексу України ( 435-15 ).
Несовершеннолетний ребенок - от 14 до 18, малолетний - до 14 лет. На сайте закон.рада.гов.уа почитайте Семейный кодекс. Сразу найдёте ответы на все вопросы.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks