http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=123242
тут глягньте![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=123242
тут глягньте![]()
Окна STEKLOPLAST
Спасибо
Конечно. Я, как счастливый обладатель Торговой Системы, могу рассказать о результате - результат есть и он меня радует. Сейчас в среднем ТС дает примерно 9% реального дохода в месяц. Если не верите словам, можете проверить, причем с выгодой для себя - дадите мне в долг под 50% годовых, под залог, вот через год и убедитесь, получив свои деньги с 50 процентами.
А будущий урожай орехов - бОлее виртуальный. Интересно, если в своем саду вам не хочется работать, будете ли вы доверять наемным работникам?
Удивляет почему люди, именующие себя инвесторами такие инертные, не хотят разобраться в новых возможностях. В прошлом году ваши коллеги на информацию о накопительном страховании сказали что такого не может быть и "приходите через год", а теперь вы уже пишете о пенсионной реформе и необходимости накоплений.
То же и с Торговой Системой.
Вы не понимаете главенствующей роли государства в функционировании экономики
(Констанжогло)
Нічого нового в ваших можливостях немає; торгові роботи відомі вже давно. Особисто я, ними не цікавлюсь; і вже говорив вам, чому. Можу додати ще трошки іншого. Мета справжнього інвестора, чи то бізнесмена, - творчість і розвиток, а гроші - лише супутній продукт цієї діяльності. Купити торгового робота означає перекреслити творчість і прагнути тільки заробітку. Це - не для мене. А подивитись на ваш результат, дійсно, буде цікаво.
Ви праві. Здається, я вже встиг змінити свою точку зору. Щоб бути гнучким і допитливим, людині потрібна надлишкова енергія. Творча енергія. У більшості з нас, її бракує, бо вистачає лише на виконання чужих вказівок і порад. Це - залежність.Да, Сергей, Вас сделали на 5 баллов!
Практически Вашими же словами! Это ведь Вы всегда называли Ваших собеседников на этом форуме инертными и не желающими попробовать новое.
Что же сами не хотите?
І я більше не дивуюсь, лише трохи жалію тих людей, до котрих колись висував претензії. Винюсь: був неправий. Але я налаштований допогти, чим зможу, тим, хто забажає вирватись з лещат низької енергії.
Що стосується різних фінансових пропозицій. Їхні автори вже добре навчились приєднувати до своєї мотивації і Кійосакі, і Шефера, і інших фінансових гуру. Починається розмова "за здравіє", а потім переходить у невість що. І тут мова вже не йде про істинну допитлівість, бо нею починають маніпулювати. А маніпуляції я не люблю.
Не понял про манипуляции - это в мой адрес?
Да, прямо и без хитростей мне больше нравится. А ваша манера общения в тех случаях когда собеседник с вами не согласен и у вас нет аргументов, оставляет какой то тяжелый осадок. Вместо обсуждения по конкретному вопросу съезжаете на общие рассуждения с переходом на обвинение похожего предмета, таким образом проявляется стремление внушить оппоненту чувство вины. В темах, которые вы продвигаете мне бывает сначала интересно (познавательно), а потом выясняется что не все так прозрачно, когда другие поясняют скрытый глубокий смысл вашего "творчества".
Так, я буваю жорстким, але я змінююсь (можете порівняти з тогорічними постами). На жаль, ваше повідомлення теж не можна назвати доброзичливим.
Перехід від окремого прикладу до узагальнення - звичайний приклад індукції, котрий ви теж застосовуєте ("Удивляет почему люди, именующие себя инвесторами такие инертные, не хотят разобраться в новых возможностях").
Для оцінки пануючих на форумі манер спілкування, запропонуйте свого робота в кремій темі (дізнаєтесь про себе багато цікавого).
А ця тема стосується зовсім іншого.
Хто ще бажає стати власником 2 Га і співвласником горіхового саду?
29-го червня група з Дніпропетровська вирушає на Горіхову конференцію до Чернівців. Вся інформація про горіхи з перших рук буде там. Ще не пізно приєднатись.
Востаннє редагував Ждан Сергей: 23.06.2010 о 13:03
Закінчується комплектація третьої групи на одержання у приватну власність 2 Га землі.
Чи споживаєте ви горіхи? І скільки на рік?
Разовий вступний внесок до УГА - 1 000 гривень.
Необхідні дозволи, довідки та послуги з оформлення документів - 4 500 гривень, плюс через 3-4 місяці - ще 4 500 гривень.
Процедура триває 6-8 місяців.
На участь у створенні горіхового саду - біля 50 000 гривень на протязі 1-2 років.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks