| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я как-то не припоминаю список с тарифами, но вот позавчера акуела от 59-й за пятьписят. чи не маршрут на весь город![]()
всю жизнь был 2 км огородами, а тут вдруг до выселок продлили и давай паять деньги как за 20 км
У меня все так, как я хочу!
— Я могу сделать один звонок и вашей карьере конец.
— Впечатляет. Я по телефону только пиццу заказываю
обратил внимание что на лоцманах практически слики стоят, это что ж Пинегин так обнищал или зажал на человеческой безопасности?
Сегодня тоже проехался на розовом автобусе 105. Вроде ничего, по крайней мере все помещаются)
Тут была подпись
хммммм.... Водила, шо ж тебя так туалет интересует?
У меня все так, как я хочу!
— Я могу сделать один звонок и вашей карьере конец.
— Впечатляет. Я по телефону только пиццу заказываю
А кто что про подорожания маршруток слышал?
В маршрутке на Подгороднее обьява висит что с завтра проезд поднимут с 7 до 9 грн.
Востаннє редагував dp_ua: 07.05.2015 о 14:20
Может это?
№ Р-186/0/3-15 від 20 квітня 2015 року "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Дніпропетровської області (внутрішньообласні маршрути) "
1. Встановити тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Дніпропетровської області (внутрішньообласні маршрути), (далі – тарифи):
0,53 грн/пкм – вартість перевезення пасажира на один кілометр;
10 % від вартості проїзду пасажира на автобусному маршруті – вартість перевезення багажу.
Тарифи не включають податок на додану вартість, витрати, пов’язані з обслуговуванням пасажирів на автовокзалах та автостанціях, і страховий платіж з пасажира за страхування від нещасних випадків на транспорті.
I am fool! (англ.) - Я верю властям! (translation)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks