Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Чи вважаєте Ви Голодомор 33-го геноцидом українців?

Голосували
727. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так

365 50,21%
  • Ні

362 49,79%
Сторінка 38 з 154 ПершаПерша ... 28293031323334353637383940414243444546474888138 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3063, показано з 741 по 760.

Тема: Считате ли Вы Голодомор 33-го геноцидом украинцев?

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від zmey2008 Переглянути допис
    Як цэ "зумисне спотворює" ?
    Милчел, кажися по весне обсуждали новоукрословеса, "вертоліт", "гелікоптер", "хэликоптiр", "херой", "хокiй" и т.п....
    Забулы, мабуть, га?
    вам і цим промивають мізок? Співчуваю.

Дописів
    818

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    Тут ви праві. Не всі з тих, кого нам показують в якості співчуваючих НАШОМУ горю роблять це щиро. Тому я просто тихо поставлю свічку.
    Если вы НЕ ХОТИТЕ отличать ТЕ СМЕРТИ, в результате бездарного руководства строительством,
    от СМЕРТИ и вымирания в результате "розбудовы" виртуального государства, значить я могу предположить, что эту свечку вы ставите не погибшим в прошлом, а своему собственному не состоявшемуся будущему.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від veresk Переглянути допис
    Если вы НЕ ХОТИТЕ отличать ТЕ СМЕРТИ, в результате бездарного руководства строительством,
    от СМЕРТИ и вымирания в результате "розбудовы" виртуального государства, значить я могу предположить, что эту свечку вы ставите не погибшим в прошлом, а своему собственному не состоявшемуся будущему.
    Це ви взагалі про що?

Дописів
    818

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Це ви взагалі про що?
    так куда же ещё конкретнее?

Дописів
    24 545

Типово

veresk, в мене склалося враження що то ви про зменшення кількості населення за останні 17 років. Ви про це?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Це ви взагалі про що?
    І я нічого не зрозуміла. Про що він
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    818

Типово

veresk, в мене склалося враження що то ви про зменшення кількості населення за останні 17 років. Ви про це?
    Да.
    СМЕРТИ и вымирания в результате "розбудовы" виртуального государства, значить я могу предположить, что эту свечку вы ставите не погибшим в прошлом, а своему собственному не состоявшемуся будущему.
    Это часть об этом.

Дописів
    24 545

Типово

veresk
    Да.
    А що спільного між розбудовую країни (не будемо вдаватися як ви її називаєте) у 91-ххх роках та зменшенням народжуваності в УРСР у 70-80 роки?

Адже у 80-их народжуваність була десь 9 на 1000. Кількість населення збільшувалась але виключно за рахунок збільшення середнього віку.
    Зараз народжуваність 10.2 на 1000 при набагато гіршому зрізу населення по віку. Найчисельніша група – передпенсійна.

Дописів
    818

Типово

veresk
    А що спільного між розбудовую країни (не будемо вдаватися як ви її називаєте) у 91-ххх роках та зменшенням народжуваності в УРСР у 70-80 роки?
    Адже у 80-их народжуваність була десь 9 на 1000. Кількість населення збільшувалась але виключно за рахунок збільшення середнього віку.
    Зараз народжуваність 10.2 на 1000 при набагато гіршому зрізу населення по віку. Найчисельніша група – передпенсійна.
    Нет, ну ЦРУ даёт другие данные:
    9.55 births/1,000 population (2008 est.)
    Но главное дело в том, что есть такая штука как "точка не возврата" (точка бифуркации), пройдя которую (от соотношения рождаемость-смертность-репродуктивный возраст) о будущем можно уже не думать. Политики об этом никогда не скажут т.к. им тогда прийдется объяснять "почему". Откровенно о таких вещах громко не говорят.
    А сейчас я был бы только рад, если мы смогли остаться в положении 70-80-х.
    Устойчивая рождаемость на "нуле" это гараздо больше чем отсутствие жизни в будущем.

Звідки Ви
    Рожденная в СССР!
    Дописів
    5 257

Типово

veresk, ну что сказать - емко. Респект.
    Даже спорить и как-то уточнять/устаканивать - не хочется.
    = "В реальности нет кнопки "Новая попытка". (с)RR_Kopf
    RR_Jaguar, FL,DSC. In.V.V.S Red Rodgers

Звідки Ви
    Днепр великий и могучий
    Дописів
    1 590

Типово

это был не геноцид. это была трагедия выраженная в голодоморе. прямой цели, например как у фашистов убивать евреев, у Сталина не было. Поскольку на укр. территории проживало уйма русских, и разделения по этнич. признаку кого морить, а кого нет не было

Дописів
    24 545

Типово

veresk
    Нет, ну ЦРУ даёт другие данные
    Тут дані набагато більш докладні. Добре, нехай буде 10.1

А сейчас я был бы только рад, если мы смогли остаться в положении 70-80-х.
    Якби люди при цьому не старіли – це було б надзвичайно добре. Але ж…
    Дивіться сюди. Саме до такого стану нас і поставило 70-80 роки. Кількість молодих людей 20-29 років у 2001 складає всього 14.3%, зараз ще менше.

Тобто при набагато гірших демографічних умовах набагато кращі демографічні результати (не кажу що хороші, але кращі).

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

а це ви до чого?

Дописів
    24 545

Типово

Irinel
    veresk, ну что сказать - емко. Респект.
    Даже спорить и как-то уточнять/устаканивать - не хочется.
    І кого ви мені це нагадуєте? На кожну галіматью, але в потрібну сторону – відразу безумовний респект, «умньій человек» і тому подібне.

Ні, ви то не він. То був старий чоловік. Але чому ви мені так його нагадуєте?

Звідки Ви
    Россия
    Дописів
    179

Типово

Цитата Допис від Schweik Переглянути допис
    Моя відповідь ТАК, це був геноцид українців.
    Геноцида украинцев не было.

Дописів
    818

Типово

veresk

Тут дані набагато більш докладні. Добре, нехай буде 10.1
    Якби люди при цьому не старіли – це було б надзвичайно добре. Але ж…
    Дивіться сюди. Саме до такого стану нас і поставило 70-80 роки. Кількість молодих людей 20-29 років у 2001 складає всього 14.3%, зараз ще менше.
    Тобто при набагато гірших демографічних умовах набагато кращі демографічні результати (не кажу що хороші, але кращі).
    Ну, если на то пошло тогда нужно брать более широкий масштаб и смотреть детально каждый "скачок" в динамике. ЦРУ предоставляют эти данные за каждый год, с 90-х годов можно посмотреть здесь.
    Там отчетливо видна "яма" 90-х годов и ни с какими 70-80-ми она не связана, к большому сожалению.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Блин, сто раз разбиралась эта тема, с цифрами, с фактами, опять 25.
    Что в Украине кто-то от голода помирает? Есть массовые смерти?
    Какого хрена путать естественные процессы, с умышленным действом?
    Уже сто раз разбирали численность рожденных от военного поколения, и далее, их детей. Бомба под нынешние демографические проблемы была заложена в эпоху "развитого социализма". Мало того, прекратилась искусственная миграция. В Украину перестали присылать "по распределению", Украина открыла двери, люди смогли выезжать в другие страны.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ну, если на то пошло тогда нужно брать более широкий масштаб и смотреть детально каждый "скачок" в динамике. ЦРУ предоставляют эти данные за каждый год, с 90-х годов можно посмотреть здесь.
    Там отчетливо видна "яма" 90-х годов и ни с какими 70-80-ми она не связана, к большому сожалению.
    100% , в эти годы в Украине мало рожали. Времена трудные были. Точно также , как и в других странах бывшего совка. Если я родила ребенка в 91-м году и потом не знала чем его кормить. Думаю это вполне нормально, что люди воздержались от рождения детей в этот период.

Дописів
    24 545

Типово

veresk, а де ви бачите дані за 70-80? Маю надію, ви ж не думаєте що провал народжуваності у 90-их відповідає за те, що зараз найбільш чисельна група населення по віку це 45-55 років?

Дописів
    818

Типово

veresk, а де ви бачите дані за 70-80? Маю надію, ви ж не думаєте що провал народжуваності у 90-их відповідає за те, що зараз найбільш чисельна група населення по віку це 45-55 років?
    Последний небольшой скачок в прибавке рождаемости у нас был в середине 80-х.
    Вы просите, что бы я вам помог разобраться в динамике этого являения и в его причинах и следствиях.
    Или это у вас попытка "свалять в несознанку"?

Сторінка 38 з 154 ПершаПерша ... 28293031323334353637383940414243444546474888138 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті