Мої Християнські воїни сформують найбільшу Армію проти антихриста
Четвер, 23 травня 2013, 22:30
Моя люба донечко, Мої любі послідовники у всьому світі, найближчим часом відчують Мою Присутність, тому що Я проявлятиму Себе в їхніх серцях у спосіб, який вони ніколи не відчували. Так Я готуватиму Християн до боротьби в Моє Ім'я, щоб врятувати всі душі.
Мої Християнські воїни стануть найбільшою Армією проти антихриста. Я маю на увазі всіх тих, хто знає Мене, хто залишається вірним Моїй Святій Доктрині, що міститься у Біблії. Я маю на увазі і тих, хто здійснює релігійну практику, і тих, хто вірить в Мене, але хто не відвідує Мене, і всіх тих, хто залишається вірним Істині. Ви зберетеся в кожному куточку світу, і, хоча ви приєднаєтеся до Моєї залишкової Армії, що говорить на багатьох мовах, ви усі будете в Мені, як одно.
Ті, хто слідує цим Повідомленням, сформують ядро і від цього виростуть паростки, а потім гілки Моєї Залишкової Армії що з'являться у всьому світі. Жодна країна не залишиться незачепленою Моїм Святим Духом через Книгу Істини.
Книга Істини об'єднає вас, коли ваша віра буде випробовуватися. Коли вірність Мені буде сфальсифікована, і коли Я буду викинутий зневаженим з вашої Церкви, а потім захований від очей - ви підніметеся і дотримаєтеся Мого Живого Слова. Полум'я Святого Духа допоможе вам на кожному етапі шляху. Ви відчуватимете в собі силу і мужність, які приємно здивують навіть найлагідніших серед вас. Слабкі стануть сильними.Боягузливі стануть хоробрими а пригнічені йтимуть вперед, як воїни Істини.
І весь цей час, оскільки Моя Залишкова Армія буде рости і набирати мільйони у свої ряди, попри те, що перед ними буде багато перешкод.
Зневаги, звинувачення в єресі, брехні, злості і ненависті буде багато. Плутанина буде видна всюди серед наклепників, але їхні аргументи ряснітимуть неточностями, протиріччями і незрозумілими відомостями. Вплив Сатани завжди створюватиме плутанину, безлад, нелогічність і хитрі аргументи,і завжди буде пронизаний ненавистю до дітей Божих. Ті, хто благословенний Світлом Бога і Світлом Істини притягатимуть на себе жахливі і огидні атаки.
Бо ви можете бути упевнені, що переслідування тих, хто проголошує Моє Святе Слово буде великим, там, де є присутнім Я. Чим гірше переслідування будь-якої Божої Місії, тим більше ви можете бути упевнені, що сатана дуже сердитий.
Коли ви страждаєте, і вас ненавидять, тому що ви приймаєте свій хрест, щоб йти за Мною, тим більше турбуватиметься звір і тим сильніше він працюватиме, через душі тих, занурені в гріх гордині, щоб знищити вас. Ви повинні ігнорувати ці напади. Будьте у мирі, бо, коли вони множать ненависть проти вас, ви знатимете напевно, що ви знаходитеся в істинному союзі зі Мною, вашим Ісусом.
Залишайтеся в любові і мирі і знайте, що Я живу у ваших серцях.
Ваш Ісус
http://www.thewarningsecondcoming.co...he-antichrist/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks