Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 38 з 64 ПершаПерша ... 282930313233343536373839404142434445464748 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 741 по 760.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Мої Християнські воїни сформують найбільшу Армію проти антихриста

Четвер, 23 травня 2013, 22:30

Моя люба донечко, Мої любі послідовники у всьому світі, найближчим часом відчують Мою Присутність, тому що Я проявлятиму Себе в їхніх серцях у спосіб, який вони ніколи не відчували. Так Я готуватиму Християн до боротьби в Моє Ім'я, щоб врятувати всі душі.

Мої Християнські воїни стануть найбільшою Армією проти антихриста. Я маю на увазі всіх тих, хто знає Мене, хто залишається вірним Моїй Святій Доктрині, що міститься у Біблії. Я маю на увазі і тих, хто здійснює релігійну практику, і тих, хто вірить в Мене, але хто не відвідує Мене, і всіх тих, хто залишається вірним Істині. Ви зберетеся в кожному куточку світу, і, хоча ви приєднаєтеся до Моєї залишкової Армії, що говорить на багатьох мовах, ви усі будете в Мені, як одно.

Ті, хто слідує цим Повідомленням, сформують ядро і від цього виростуть паростки, а потім гілки Моєї Залишкової Армії що з'являться у всьому світі. Жодна країна не залишиться незачепленою Моїм Святим Духом через Книгу Істини.

Книга Істини об'єднає вас, коли ваша віра буде випробовуватися. Коли вірність Мені буде сфальсифікована, і коли Я буду викинутий зневаженим з вашої Церкви, а потім захований від очей - ви підніметеся і дотримаєтеся Мого Живого Слова. Полум'я Святого Духа допоможе вам на кожному етапі шляху. Ви відчуватимете в собі силу і мужність, які приємно здивують навіть найлагідніших серед вас. Слабкі стануть сильними.Боягузливі стануть хоробрими а пригнічені йтимуть вперед, як воїни Істини.

І весь цей час, оскільки Моя Залишкова Армія буде рости і набирати мільйони у свої ряди, попри те, що перед ними буде багато перешкод.

Зневаги, звинувачення в єресі, брехні, злості і ненависті буде багато. Плутанина буде видна всюди серед наклепників, але їхні аргументи ряснітимуть неточностями, протиріччями і незрозумілими відомостями. Вплив Сатани завжди створюватиме плутанину, безлад, нелогічність і хитрі аргументи,і завжди буде пронизаний ненавистю до дітей Божих. Ті, хто благословенний Світлом Бога і Світлом Істини притягатимуть на себе жахливі і огидні атаки.

Бо ви можете бути упевнені, що переслідування тих, хто проголошує Моє Святе Слово буде великим, там, де є присутнім Я. Чим гірше переслідування будь-якої Божої Місії, тим більше ви можете бути упевнені, що сатана дуже сердитий.

Коли ви страждаєте, і вас ненавидять, тому що ви приймаєте свій ​​хрест, щоб йти за Мною, тим більше турбуватиметься звір і тим сильніше він працюватиме, через душі тих, занурені в гріх гордині, щоб знищити вас. Ви повинні ігнорувати ці напади. Будьте у мирі, бо, коли вони множать ненависть проти вас, ви знатимете напевно, що ви знаходитеся в істинному союзі зі Мною, вашим Ісусом.

Залишайтеся в любові і мирі і знайте, що Я живу у ваших серцях.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...he-antichrist/

Дописів
    1 517

Типово

Ті, хто гнівно кричать проти Мого Слова, і заявляють, що воно виходить від сатани, житимуть вічність із звіром.

П'ятниця, 24 Травня 2013, 21:50

Моя люба донечко, скрізь, де чутний Мій Голос, в кожному місці, в кожному храмі, присвяченому поклонінню Богові, настане замішання. Хоча багато хто віддає честь Мені, Моєму Вченню, Моїй Церкві, коли вони почують Мій Голос, що вимагає зараз їх уваги, вони заткнуть свої вуха.

Глухі і уперті душі проігнорують Мій Голос. Мій Голос, Моє Слово і Мій Заклик буде гнівно знехтуваний і виплюнений, а Мене переслідуватимуть востаннє на Землі. Це останній заклик, щоб притягнути дітей Божих в Моє Серце, за яким настане Моє Друге Пришестя та все ж, багато людей, збентежених брехнею, поширюваною демонами, відвернуться і відкинуть Моє Милосердя.

Я знову буду знехтуваний тими, хто перебуває у храмі Божому, священиками і всіма тими, хто не приймає Істину. Найближчим часом ви усі побачите завершальну зневагу Мого Імені. Ті з вас, хто закриває очі і ходить по колу з заплющеними очима, врешті-решт, побачать Істину, оскільки вона дана вам в цей час.

Я не можу створити розкол в Моїй Церкві, бо тоді Я б заперечував Сам Себе. Моє Тіло - Церква, і ніколи не може померти, але ті, хто в її лоні, відкинуть Мене. Так само, як Я був знехтуваний вперше, вони і цього разу, спробують знищити Мене, перш ніж Я прийду, щоб принести остаточне спасіння обіцяне людству.

Людина слабка. Людина не знає і не гідна Моєї Влади. Людина уперта. Людині була дана Істина під час Мого перебування на землі, але вона все ще ​​не розуміє Мою обіцянку.Моє повернення в Другому Пришесті буде прискорено через відкидання Мого останнього пророка. Пророк, який був посланий, щоб дати вам остаточне Слово Боже, щоб підготувати ваші душі, жорстоко страждатиме. Це на Мене, Ісуса Христа, ви зводите наклеп, коли ви знущаєтеся з Мого Святого Слова,що дане пророкові Божому.

Це Слово Боже, яке йому дається, і яке ви відкидаєте, повинне підготувати вас до битви з антихристом. Поступаючи таким чином, ви губите душі. Ви закриваєте цим душам вхід в Мій Рай.

Ті, хто говорять погано про Мої Послання не можуть виправдати своє обурення, свій ​​гнів або їхню логіку, бо вони повні помилок, народжених гріхом гордині. Незабаром Правду буде важко відрізнити від брехні нової всесвітньої організації, яка представить язичництво нової світової релігії.

Якщо ви не слухаєте Мене зараз, ви будете змушені прийняти цю злу заміну. Вона буде одягнена у виблискуючу, зовнішню позолоту. Вона не залишить байдужим навіть самих набожних серед вас, і вона перекрутить вірність Мені і нею усі захоплюватимуться. Це релігія, яка навертатиме атеїстів до віри у велику брехню.Мир не прийде до тих, хто піде за цією язичницькою мерзенністю. Страх і ненависть один до одного проявлятиметься, де брат боротиметься проти брата і де людська раса буде розділена на дві частини.

Одна половина прийматиме перекручену істинність цієї нової світової релігії, яка буде під головуванням багатьох церков, багатьох конфесій, а також більшої частини Католицької Церкви. Інша половина складатиметься з тих, хто дійсно любить Мене, і хто залишиться вірним Істині.

Коли ви не приймаєте Істину - Істину, що міститься у Біблії, - ви житимете у брехні. У вас, у вашій душі не залишиться ніякої любові для Мене, якщо ви приймете брехню, яка буде вам подана.

І хоча Моє Слово сьогодні може здатися єрессю, як це було під час Мого Першого Пришестя на Землю, багато хто з вас ковтатиме ці Повідомлення, коли ви зголоднієте за Істиною, коли Антихрист контролюватиме ваші країни. Ви повзатимете на черевах і закликатимете Мене. Ви, які хулили Мене, захочете вирізати ваші язики, коли усвідомите, як ваші слова Мене образили. Я терпляче чекаю цього дня, але якщо ви стоятимете на Моєму шляху і заважатимете Мені звертатися до душ,Я усуну вас.

Якщо ви продовжуватимете хулити Мене, оголошуючи Мої Послання, - справою рук диявола, то ви ніколи не будете пробачені. Бо це є найбільший гріх проти Бога.

Пам'ятайте, що зараз Я приходжу до Божих дітей в останній раз щоб виконати Заповіт Мого Отця. Його Воля, тепер може виконатися на Землі, як на Небі. Жоден з вас не може зробити так, щоб цього не сталося. Жоден з вас, хоча деякі з вас ненавидять Мене, не можуть зупинити Моє Друге Пришестя. Ті, хто гнівно кричать проти Мого Слова, і заявляють, що воно виходить від сатани, житиме вічність із звіром.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-for-eternity/

Дописів
    1 517

Типово

Ці повідомлення будуть вам дані останніми перед Великим Днем, коли Я прийду судити

Субота, 25 Травня 2013, 21:49

Моя люба донечко, страждання пророків що були до тебе, насправді, ніколи не були відомі. Але їхня ноша була важкою. На відміну від провидців, вони працювали самостійно і їм було відмовлено в якій-небудь формі прийняття.

Пророків ненавиділи, тому що вони пророкували в ім'я Бога і тому, що вони розповідали про майбутні трагедії, які повинні були осягнути людство через бруд гріха. Вони вели самотнє і в страху життя, і вони падали багато разів через труднощі їхньої місії. Їм було важко зрозуміти пророцтва, і багато хто з них не знав про значення слів, які були їм продиктовані.

Багато хто не був упевнений, чи були вони взагалі, насправді пророками, але по плодах їхньої місії, коли вони могли бачити поширення Божого Слова і були свідками того, як швидко і багато людей наверталися до Бога, вони це розуміли.

Більшість з Божих пророків були зневажені, над ними знущалися і вважали їх єретиками. Багато хто був кинутий в пустелю, замучений, і все тому, що вони були посланцями Бога.

Пророки посилаються у світ, тільки через Любов Бога, тому що Він хоче підготувати Своїх дітей для проведення дій, які матимуть вплив на порятунок їхніх душ. Пророкам були дані різні місії. В деяких випадках вони були відправлені, щоб попередити людство про небезпеку неслухняності Отцеві. Інші були відправлені, щоб попередити про наслідки, які б відбулися з людьми, коли вони впадали в тяжкий гріх.

У інших випадках, це було, щоб попередити людство про тих, хто їх переслідуватиме і спробує перешкодити, Слову Божому від живлення Його дітей. А потім був посланий Іван Хреститель, щоб підготувати дітей Божих до приходу Месії, Єдинородного Сина Божого, посланий, щоб спокутувати їх в очах Бога. Але вони не хотіли його слухати.

Найжахливішим серед євреїв, що дійсно слухали і прийняли Мене, Ісуса Христа, Сина Людського, було, що найсвятіші і найстарші службовці, в Церкві у той час, відмовилися прийняти Істину.

А тепер ти, дочко Моя, була послана, щоб приготувати шлях для Мого Другого Пришестя, таким чином Я можу принести спасіння світу і так, що Мій Новий Рай може бути реалізований. Це було передбачене, але чи будуть вони слухати? На жаль, ні. Вони відмовляються вірити, що Мій Отець міг відправити у світ, свого часу, Його останнього пророка. Поступаючи таким чином, вони заперечують Святе Євангеліє Боже. Вони вважають, що Моє Друге Пришестя відбудеться, колись в далекому майбутньому.

Ця помилка не викликана їхнім знанням Священного Писання, але через їхні недоліки людського розуму, завдяки якому жодна частина Моєї Обіцянки Другого Пришестя, не може бути зрозумілою.

Славна спадщина вашого майбутнього, яке чекає вас, залежить від вас. Це для кожного з вас, як би не почорнілими або чистими були ваші душі, але ви повинні підготуватися і бути напоготові, тому що кожен демон з пекла, що бродить по Землі в цей час, а також і через інших людей, намагатимуться зупинити вас. Сатана не хоче, щоб Мій Отець, привів Своїх дітей додому до їхнього законного спадку. Він поширюватиме брехню, призводитиме до плутанини, і відволікатиме вас.

Його хитрі і брехливі способи будуть дуже тонкими, і він працюватиме через інші душі, які дозволяють собі бути відкритими для такої спокуси. Люди, в результаті, не віритимуть, що Бог коли-небудь відправить іншого пророка у світ таким чином. Вони скажуть, що в цьому немає необхідності. Вони помилятимуться, замість цього вважаючи надію в лжепророків, і оскільки так багато з них - вовки в овечій шкурі, вони будуть залучені до тих, хто говоритиме, все, що вони хочуть почути. Всякі казки, вміло замасковані у святість.

Небилиці, які приховуватимуть жахливу брехню, що оскверняє Моє Святе Слово.

Ти, дочко Моя, будеш єдиною, хто говоритиме істинне Слово Боже в цей час, щоб почув весь світ. Є і інші пророки Бога, але їхні місії різні. Ти була запрошена розповісти Правду, але Правда шокує, але саме вона врятує душі.

Ті з вас, хто проголошує, що знає Мене, думаєте що Мій Отець не послав би останнього пророка, щоб підготувати вас, силою Святого Духа, перед Моїм Другим Пришестям? Хіба ви Його не знаєте? Хіба ви не знаєте, яка велика Його Любов? Хіба ви не знаєте міру Його великого Милосердя? Якщо ви згідні, то ви слухатимете ці Послання з Небес. Ці повідомлення будуть вам дані останніми перед Великим Днем, коли Я прийду судити.

Ті, які живуть своїм життям відповідно до Божого Слова і, хто не знає про ці Повідомлення, не повинні нічого боятися. Тим, хто приймає ці Повідомлення і Попередження, і не приймає будь-які інші доктрини крім того, що дані світу Мною, Ісусом Христом, не треба нічого боятися, бо їхнє буде Царство Моє, Новий Рай.

Ті, хто відмовиться від Моєї Руки Милосердя, які відійдуть від Мене і хто зруйнує свої душі, шануючи Сатану і усі його порожні обіцянки,замість Бога і Творця, тому буде відмовлено у Вічному Житті, якщо вони не попросять про Моє Милосердя.

Ще є час попереду, щоб продовжити життя. Це дуже просто. Прийдіть до Мене, і Я захищатиму вас. Ці пророцтва відносяться до майбутнього, і вони будуть реалізовані.Якщо відкинете їх як нонсенс, ви жалкуватимете про той день, коли ви обернулися спиною до Істини обіцяної вам, як Заповіт Божим дітям.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...come-to-judge/

Дописів
    1 517

Типово

Я, Мати Божа, знищу владу лукавого, в серцях тих, хто Мене закликає

Неділя, 26 травня 2013, 14:10

Дитя Моє, ви ніколи не повинні слухати тих, хто намагається зупинити вас в цій Святій Місії. Важливо, щоб ви залишалися в єдності з Моїм улюбленим Сином і знайте, що ті голоси, які говорять хулу на Мого Сина, продовжуватимуть множитися. Ненависть, яка ллється з їх вуст, не проти вас, але проти Святого Слова Мого Сина. Тепер ви знаєте, як багато ворогів у Мого Сина є у світі. Ті, хто кривдять Його найбільше, це ті, які говорять, що люблять Його, але хто відкидає Його тепер, коли Він говорить через обраних пророків Бога.

Ті, хто використовує Мене, Святу і Пречисту Матір Божу, щоб прикритися,у той час як вони кричать ​​поганим словом, наповнюють Мене сльозами великої скорботи. Такі запеклі їх серця і так наповнені гнівом, що їх ненависть до цих Послань шокуватиме багатьох. Ті, хто вважають, що вони захищають Слово Боже, і хто говорить, що приходить в ім'я Його, не повинні миритися з тими, хто проявляє ненависть до інших або наклеп Його Імені.

Коли це станеться, і коли ті, хто стверджують, що вони пророки, зроблять це, знайте, що ці запеклі нападки виходять не від Бога, оскільки це було б неможливо.

Я, Мати Божа, знищу владу лукавого, в серцях тих, хто Мене закликає . Якщо вони не закликають Мене, Я не можу їм допомогти. Я, в якості Співвідкупительки, ніколи не можу заперечувати правду, яку Мій Син хоче відкрити для всього світу. Я служу Моєму Синові. Я ніколи не зможу сказати вам, щоб ви прийняли зло, а потім обдурити вас, стверджуючи, що Я- Божа Мати.

Ті, хто стверджують, що шанують Мене через Мій Пресвятий Розарій, а потім говорять зле про Мого Сина, оголошуючи Його повідомлення брехливими, ображають Мого Сина і ганьблять Мене. Мій Пресвятий Розарій, якщо його молитись повільно і від щирого серця, відкриє ваше серце до Істини цієї Місії. Ви ніколи не повинні втрачати надію, навіть якщо ви не наділені Даром Розрізнення. Він буде даний вам, якщо ви попросите Мене, освятити вашу душу для служіння Моєму Синові. Якщо це буде зроблено з простим і покірливими духом, Син Мій, дасть вам Дар Святого Духа.

Діти, ви ніколи не повинні ображати пророків Мого Сина, навіть якщо ви їм не вірите. Ви повинні мовчати і молитися за них. Якщо ви відкидаєте пророків Мого Сина, Він не буде проти вас. Але, якщо ви заявляєте, що Його Святе Слово, дане істинним пророком, нібито від лукавого, ви страшенно страждатимете .

Зберігайте спокій, діти і віддавайтеся повністю довіряючи Моєму Синові. Віддайте себе Його Милості і Він допоможе вам і мир буде вашим. Йдіть, Мої дорогі діти, з упевненістю в тому, що Мій Син любить вас. Він прощає усі душі, за усі гріхи, за винятком одного - вічного гріха - хули відносно Святого Духа.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ho-call-on-me/
    Востаннє редагував volodymyr: 05.06.2013 о 01:35

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Я обіцяв світу Книгу Істини і Я ніколи не відмовлюся від Свого Святого Слова

Неділя, 26 травня 2013, 14:45

Дорога Моя донечко, Мої улюблені діти в цей час знаходяться в замішанні. Я хочу сказати їм, і особливо тим, хто сумнівається в цих Божественних Посланнях, даних їм, тому що Я люблю їх,-і що вони не повинні боятися.

Страх породжує сумніви. Сумнів створює плутанину. Плутанина може привести до наростання занепокоєння і, врешті-решт, ви будете засліплені до Істини. Істину ніколи не буде легко прийняти, Істина показує хороше і погане. Ніхто не хоче чути погане і замість того щоб визнати ці побажання, спрямовані у світ людству, ховатимуться в страху.

Я посилаю Моїх пророків, щоб нагадати вам про Свою нескінченну Любов до кожного з Моїх дорогоцінних дітей. Я також посилаю їх, щоб попередити вас про перешкоди, які будуть поміщені перед вами лукавим, щоб забрати вас від Мене. Коли Я відкриваю ці речі, це не для того, щоб вас розстроювати, але, щоб врятувати вас і тримати вас чимдалі від шкоди.

Істина дається вам в Моїй Святій Книзі, Біблії, як ви це можете бачити. Але не беріть її для того щоб створити свою власну версію, тому що Я не хочу, щоб ви перекручували Істину. Я обіцяв світу Книгу Істини і Я ніколи, ніколи не відмовлюся від Свого Святого Слова. Це її Я зараз вам даю, щоб Я міг зібрати Моїх дітей з чотирьох кінців землі. Мої вороги намагатимуться зупинити поширення вмісту Книги Істини. Не дозволяйте їм відволікати вас, бо коли це станеться, ваші душі будуть для Мене втрачені.

Радійте, що Я, ваш Люблячий Отець, даю вам цей великий Дар, оскільки ви потребуватимете Моєї підтримки, особливо тепер, як тільки антихрист буде представлений для світу щоб світ це бачив. Вам, через Книгу Істини, буде показано, як захистити вашу душу від скверни, яку він планував нанести світу. Кожен вид захисту надається вам, щоб допомогти врятувати не лише ваші власні душі, але і душі мільярдів.

Залишковій Армії будуть дані найбільші повноваження аби перемогти звіра. Вона буде досить сильною, щоб зробити це, тому ніколи не відчувайте смуток, коли Мої вороги спробують завадити вашому поширенню в усіх країнах. Їхня сила буде скасована, і ті, хто слабкі та прийме брехню, яка буде представлена ​​в ім'я Мого Сина найближчим часом, будуть втрачені для Мене. Тільки через вашу любов до Мене і Мого улюбленого Сина, Ісуса Христа, і Силою Святого Духа усі Мої діти можуть будуть врятовані.

Я захищатиму вас і охоронятиму вас у всі часи. Підніміть ваші душі до Мене через вашу вірність Моєму Синові і вам буде наданий найбільш Славний Дар Мого Нового Раю.

Хай ніхто не зупинить вас від права на свій законний спадок.Хай ніхто не зупинить вас від боротьби за душі усіх Моїх дітей, Я Вам даю милості необхідні, щоб врятувати душі навіть тих, хто Мене ображає найбільше. Я люблю вас, діти. Я чекаю вашої відповіді на цей заклик з Небес.

Ваш Люблячий Отець

http://www.thewarningsecondcoming.co...y-holy-word-2/

Дописів
    1 517

Типово

Мій Голос, оскільки Він звучить, притягне до Мене мільйони на наступному етапі, а потім мільярди на завершальній стадії

Вівторок, 28 травня 2013, 20:30

Моя люба донечко, Я готую кожну частину світу, прямо зараз, для Мого Другого Пришестя. Я охоплю кожну націю - не виключаючи жодної - в Моїх Обіймах Милосердя, так щоб Я міг привести їх в Моє Царство.

Мій план дуже детальний, проте, він простий. Мій Голос, оскільки Він звучить, притягне до Мене мільйони на наступному етапі, а потім мільярди на завершальній стадії. Дуже багато хто почує Правду зараз, але вони її не приймуть, поки те, що Я сказав вам, не збудеться. Моя Місія швидко розширюватиметься, а потім, коли усі дізнаються, що це Я, Ісус Христос, Хто закликає їх з Небес, вони приєднаються до Мене. На Мою Місію відгукнуться, навіть ті, хто відмовляється від цих Послань.

Ви, Мої послідовники, можете бути розчаровані, тому що багато зловживань, вам доведеться переносити через Мене, але це не триватиме довго. Моя любов до Божих дітей настільки велика, що її можна порівняти, з батьками, які мають багато дітей. Деякі діти шанують батька і матір і відповідають їм любов'ю. Інші діти відштовхуватимуть далеко своїх батьків, погано відноситимуться до своїх братів і сестер, поки, нарешті, не розірвуть усіх зв'язків.

Через зв'язок крові і любові, усі зусилля будуть зроблені, не лише батьками, але і братами і сестрами, щоб притягнути тих, втрачених дітей назад, в лоно своєї сім'ї. І коли це станеться, усі гріхи, гнів і відторгнення, будуть забуті.

Мої послідовники, в той час, як вам доведеться зіткнутися з гнівом інших, ви повинні залишатися спокійними і терплячими. Ваша вірність буде випробувана і деякі з вас відпадуть. Для тих, хто так поступить, Мої вірні послідовники, зроблять усі можливі зусилля, щоб ви повернулися, і відповіли на Мій Заклик.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-final-stages/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець : Я покараю кожен народ залежно від міри числа безневинних немовлят яких вони вбили

Середа, 29 травня 2013, 22:50

Моя люба донечко, Я Є Початок і Кінець. Я Творець всього, що є і буде. Я є Володар життя і смерті. Ніхто не має права втручатися в життя або смерть,це тільки Я, ваш Всемогутній Отець, можу здійснювати коли і як це станеться.

Коли людина починає вірити, що вона є так само хорошою, а то і сильніше Мене, вона намагатиметься змагатися зі Мною. Коли людина хоче узяти контроль над Моїм створінням,її спокушає гріхом Сатана. І потім гріх гордині засмічує її душу до такої міри, що людина кидає Мені виклик, знищуючи життя на Землі.

Навіщо людині це потрібно? Вона хоче отримати владу над тим, що було вільно Мною дано, коли вона відбирає життя дитини в утробі матері. Коли вона хоче контролювати населення, вона знищує життя до народження і вбиває тих, хто, як їй здається, не повинен більше підтримувати своє життя.

Існує план групи, донечко Моя, щоб знищувати зростання населення світу. І це через страшне зло, яке здійснювалося за допомогою абортів. Збільшення абортів і швидке впровадження їх у всьому світі не випадкове. Вони нині поширяться по усіх народах. Ті країни, які заперечують аборти будуть відтіснені на одну сторону звіром з десятьма рогами, і змушені ввести цю мерзенність.

Моєю Рукою, Я суворо покараю ті країни, які ввели аборт. Ви побачите, що це станеться, як тільки такі закони будуть введені і покарання, яке Я нанесу. Ви знатимете, що це Моя Рука, лягла на таке зло. Ті з вас, хто думає, що у вас є право відібрати чуже життя, знайте, що цього права не існує. Відбираючи життя, ви не матимете життя в собі. Ні, Вічне життя не буде вашим, якщо ви сприяєте будь-якою дією, яка приводить до існування таких нечестивих законів.

Таке ж покарання застосовуватиметься до тих з вас, хто наважується, щоб виправдовувати евтаназію.

Моє Милосердя велике, і Я пробачу тих, хто не розуміє різницю між добром і злом. Але коли ви свідомо берете участь в глобальному плані знищення життя,будучи частиною цієї сатанинської групи, то ви приречені. Ваше майбутнє було запечатане обіцянкою, яку ви принесли звірові, і вашим союзом з антихристом, який станеться найближчим часом.

Приймаючи життя безневинних і нав'язуючи подібні закони світу, ви відкрито кидаєте виклик одній з Моїх найважливіших Заповідей - "не вбий". Коли ви плануєте такий геноцид в такому глобальному масштабі, ви робите справу диявола і за це Я знищу вас.

Я дам вам попередження, а потім, якщо ці нечестиві закони не будуть зменшені, ви не залишаєте Мені вибору. Землю трястиме з такою силою, що вона поглине вас. Я знищу стільки з кожного народу, залежно від числа безневинних немовлят, яких вони вбили. Якщо Я не втручатимуся, дуже скоро ваші народи будуть віддані на поживу звірові, і ніхто не залишиться.Я хочу,щоб ви знали, що Земля, заражена гріхом до такої міри, що залишається тільки мерехтіння світла.

Що це світло - Світло Бога і Воно є присутнім в Моєму Синові і Його Містичному Тілі. Ваші гріхи продовжують мучити Його, і це триватиме до стадії, коли Його Церква буде розіп'ята. Коли це станеться, зійде темрява, а потім прийде кінець.

Мій Гнів досяг своєї межі. Ваші молитви допоможуть пом'якшити деякі покарання, яку Я кину на цей невдячний світ і на таких грішників, але не всі, бо ці покарання повинні відбутися, щоб Я міг зупинити ці плани знищення вас. Якби Я не намагався зупинити поширення такої мерзенності, у вас не виникло б ніяких розкаянь совісті. Не виникло б сорому. Не виникло б розуміння того, що Я, Бог Всевишній, створюю життя і віднімаю його по Моїй Волі. Ніхто інший не має права робити те ж саме.

Мій Гнів показав себе Моїм дітям упродовж віків, але і досі, ви не випробовували покарань, які Я зараз виллю на тих, хто винен у введенні закону про аборти.

Ваш Отець

Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...have-murdered/

Дописів
    1 517

Типово

Бог не хвалиться. Бог не гордиться. Бог ніжний, що любить та все ж твердий у Своїх наказах для людства

П'ятниця, 31 травня 2013, 16:40

Моя люба донечко,спосіб у який Я показую Себе дітям Божим на цій землі є тільки через одне джерело і це Святий Дух. Я не можу виявити Себе їм у будь-який інший спосіб.

Без Присутності Святого Духа Мій Голос не чутний. Тому, коли Дух Святий сходить на обрану душу Мій Голос можна зробити відомим. Але майте на увазі. Святий Дух може жити тільки в тих в душах, які слухають і просто передають, що їм дане.

Святий Дух може надихати людей говорити Слово Боже, але такі душі не можуть відійти від цього. Той, хто пише, спілкується, проповідує і говорить, що він представляє Слово Боже, дане йому Силою Святого Духа, ніколи не повинен давати своє власне тлумачення Мого Пресвятого Слова.

Будь-хто, хто проголошує Слово Боже і хто був уповноважений Святим Духом, ніколи не хваляться цією обставиною. Вони ніколи не засуджуватимуть іншого в Ім'я Моє, говорити про інших погано або обмовляти їх. Коли ви побачите, що це станеться, ви знатимете, що Святого Духа там немає.

Так багато лжепророків кричать на повний голос, хвалившись тим, що вони отримали Дар Святого Духа, але це брехня. Знайте, брехун той, хто говорить що він добре обізнаний, має хорошу освіту в області теології - і тому знає про Мене більше, ніж інші, - а потім стверджує, що був наділений повноваженнями засуджувати інших, які говорять, що вони говорять в Моє Ім'я. Ця зарозумілість ніколи не може виходити від Бога.

Бог не хвалиться. Бог не гордиться. Бог ніжний, що любить, та все ж твердий у Своїх наказах для людства. Він ніколи не давав дозволу будь-якому справжньому пророкові, істинному учневі або святому службовцеві скривдити або образити іншого в Моє Ім'я.

Бережіться лжепророків, які не мають дару Святого Духа, бо вони введуть вас в оману. Вони поведуть вас в протилежному напрямі, від шляху, який Я вибрав для кожного з вас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...n-to-humanity/

Дописів
    1 517

Типово

Я є присутнім в Пресвятій Євхаристії через Акт Перетворення

Неділя, 2 Червня 2013, 22:15

Моя люба донечко, Я повинен нагадати усім дітям Божим про Істину Моєї Обіцянки,що була дана людству,тобто Дар Святої Євхаристії.

Я повинен нагадати вам про потужність Пресвятої Євхаристії і про те, що це Я, ваш Люблячий Ісус, Який дійсно є присутнім. Я залишив Моє Тіло, щоб врятувати вас від вічного прокляття. Я дав вам Моє Тіло, щоб Я міг залишатися у ваших душах.

Я є присутнім в Пресвятій Євхаристії через Акт Перетворення. Я дуже чітко пояснив це Моїм апостолам під час Таємної Вечері. Тоді чому ж так багато хто з вас не приймає цей великий Дар, даний вам такою дорогою ціною? Це Мій Подарунок для вас. Моя Плоть і Кров зміцнить вашу душу. Моя Божественна Присутність підтримує вашу душу і надає всім тим, хто приймає Мою Святу Євхаристію, особливу благодать, яка робить вас ближче до Мене.

Якщо ви перебуваєте зі Мною під час Поклоніння Євхаристії, то Я виллю над вами найбільші Дари.Після цього, вам буде складно відійти від Мене і Я стану ближче до вас. Ваше серце буде переплетено з Моїм Найсвятішим Серцем.

Ви ніколи не повинні забувати Силу Моєї Святої Євхаристії, бо вона зберігає Світло Моєї Присутності у цьому світі. Без Моєї істинної Присутності у Святій Євхаристії ви були б втрачені і ви не змогли б залишатися в стані благодаті.

Коли ви будете позбавлені Мого Тіла, ви почнете почувати себе порожніми. Ви будете розділені зі Мною і навіть якщо ви все ще ​​любитимете Мене, ви боротиметеся, щоб залишатися в єдності зі Мною.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ubstantiation/

Дописів
    1 517

Типово

Ваші язичницькі практики приведуть вас в Пекло

Понеділок, 3 червня 2013, 21:50

Моя люба донечко, бичування яке Я терплю в цей час, відбувається не лише через майбутню зраду Мене в Моїй власній Церкві, але це пов'язано з неправдивими, язичницькими ідолами які замінили Мене у сучасному світі.

Язичництво росте дуже швидко і сприймається як нова поп-культура, альтернативна вірі в Єдиного Істинного Бога. Воно приймає різні форми. Найголовніше, що для тих, хто грається практиками New Age, воно буде представлено ​​як нешкідливу розвагу, і як важливу частину особового розвитку - як прояв гуманізму і любові до себе.

Це глобальне язичництво було передбачене в кінцеві часи, і багато людей не можуть побачити, чим воно є. Це любов до себе і неправдивих божків, в яких багато хто вірить, в силу, так званих, магічних переваг, які, як вони вважають, можуть запропонувати ці божки.

Багато, хто шукає цих розваг, для того, щоб заповнити порожнечу у своїй душі, роблять це через поклоніння статуям Будди, які стали центральними в їх житті, в їх будинках і місцях роботи. Їх заколисує пошук духовного спокою, коли вони практикують язичництво New Age, такі як йога,reikki і так звані медитації. Незабаром після цього, вони занурюються в глибоку тугу але продовжують вірити в усі неправдиві обіцянки тих, хто практикує цю мерзенність. Власне це і є форми окультизму, які засліплюють багато мільйонів душ на Божу Істину.

Незалежно від доктрини New Age або інших практик, що обіцяють вам великий душевний комфорт і які покликані дати вам сили для корисливих цілей, знайте, що це ніколи не могло б виходити від Бога. За всяку ціну уникайте вчення, яке диктує, шанувати статуетки, які не від Бога, або там, де вам буде запропоновано взяти участь в практиці, пов'язаній з окультизмом. Хіба ви не знаєте, що вони роблять з вашою душею, ​​вашим розумом і вашим тілом? Вони руйнують їх.

Стільки душ стають зараженими цими практиками, які відкривають двері у вашу душу і дозволяють сатані і його демонам поглинути вас. Це - можете не сумніватися - дуже потужні практики, в тому, що вони притягають злих духів. Використання карт Таро, йога, reikki і деякі види медитації, які охоплюють язичницькі практики, забруднюватимуть вас. З часом ви можете захворіти і потрапити в темряву відчаю, оскільки, коли духи зла входять в життя, потім від них дуже важко позбавитися.

Ці ознаки впливу сатанізму у світі, і багато демонів приходять під виглядом ангелів світла. Ось чому ті, хто одержимий "картами ангелів" і хто приймає так званих "вознесених майстрів", у рамках цього ангельського культу, приймають дух зла, а представлено це, як нешкідливу розвагу.

Інша форма язичництва - це атеїзм. Ті з вас, хто гордиться своїм атеїзмом і які можуть вести правильне життя, у тому числі, проявляти до інших доброту і любов і поводитися зі своїми ближніми з повагою, знайте, що Царство Небесне не належить вам. Я не зможу прийняти вас в Моєму Царстві, після того, як ви зробите свій ​​останній подих, незалежно від того, як це розбиватиме Моє Серце. Якщо ви не попросите Мене прийняти вас, перш ніж померти, Я не зможу допомогти вам, оскільки Я не можу втручатися у вашу вільну волю.

Будь-хто, хто говорить вам, що атеїзм не має значення - брехун. Істина в тому, що тільки ті, хто прийняв Мене і хто визнає Бога, зможе увійти до Мого Царства.

Так що багато з вас, хто живе таким заплутаним життям, і вважають, що все буде добре, тим є чому повчитися. Ось чому Мій Отець дозволив, щоб сталося Попередження, оскільки без цього багато душ кинулися б прямо в полум'я Пекла.

Будьте вдячні, що вам приділена Істина, тому що дуже небагато з Моїх священиків проповідують про небезпеки гріховного життя,в якому ви сьогодні живете, і про жахливі наслідки, до яких воно може привести.

Ваші язичницькі звичаї приведуть вас в Пекло. Ваш атеїзм відокремить вас від Мене. Тільки покаяння може вас врятувати. Слухайте і прийміть Істину, навіть якщо вона буде вам неприємна, і вам буде наданий Дар Вічного Життя - життю, яке ви жадаєте прямо зараз, але яке ніколи не буде вашим, якщо ви продовжуватимете боготворити неправдивих богів і відкидати Мене, Ісуса Христа. Вибір тільки за вами.

Ніхто інший не може зробити цей вибір, тому що Бог дав вам вільну волю, щоб вибирати між добром і злом, і Він ніколи не відніме її у вас, навіть коли ви вибираєте невірний шлях.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-you-to-hell/
    Востаннє редагував volodymyr: 12.06.2013 о 19:04

Дописів
    1 517

Типово

Мій шлях дуже простий. Ви можете йти за Мною будь-яким шляхом, але ви повинні шанувати Мене в Моїх Християнських Церквах

Вівторок, 4 Червня 2013, 23:30

Моя люба донечко, багато хто з ентузіазмом піднімається по цьому важкому Шляху Істини, як це було на шляху до Голгофи.

Це складний шлях, багатий багатьма перешкодами. Більшість людей знайдуть це сходження болючим, оскільки багато того що відбувалося - збудеться, включаючи той факт, що ви будете зневажені через слідування за Мною. Інші намагатимуться зупинити вас, і використовуватимуть усі аргументи, щоб тягнути вас назад, щоб ви відійшли від Мене. Інші кричатимуть жахливі речі і звинувачуватимуть вас, в тому, що ви не воїн Христовий, а інструмент сатани.

Тоді тим, вірним з вас, священикам Мені буде наказано залишити Мене в цьому останньому підйомі на вершину. Це сходження символізує Хресний Шлях.

Усі, хто йде за Мною, щоб допомогти поширювати Істину Мого Вчення, щоб воно було знову відкрите сьогодні у світі - там, де засліплені люди не можуть відрізняти факти від вигадки - страждатимуть від різних видів жорстокості. Вони, Мої улюблені послідовники, мучитимуться від звинувачень, що вони належать до секти. Ця зневага припускає, що вони помиляються, а не знаходяться при повному розумі. Ви повинні розуміти, що такого роду звинувачення призначені, щоб поселити сумніви у вашому розумі.

Мій шлях дуже простий. Ви можете йти за Мною будь-яким шляхом, але ви повинні шанувати Мене в Моїй Християнській Церкві, у будь-якій місцевості, для Мене немає іншого будинку на Землі. Секти використовують інші будинки, за межами Моєї Церкви. Коли вас попросять покинути Церкву Мою, це не відрізнятиметься від того, коли Моїм апостолам, під час Мого перебування на Землі, було запропоновано зробити те ж саме.

Не звертайте уваги на колючості, кепкування і тих, хто використовує Моє Вчення і потім перекручує їх так, що вони можуть денонсувати Мої Послання, які даються вам сьогодні.
    Підніміть голову і упевнено йдіть вперед, оскільки ця битва переможе зло і брехню, що насаджується обманщиком, що веде в страшну темряву безневинних людей, які не можуть бачити, що відбувається.

Ті, хто вважають, що вони не мають ні сил, ані мужності, щоб продовжувати, будь ласка, не бійтеся, бо Я дам вам особливі милості, якщо ви молитиметеся цю молитву Хрестового Походу( 108 )

Сходження на гору Голгофу

О, Ісусе, допоможи мені знайти в собі мужність, хоробрість і витримку, щоб піднятися і вважати, так щоб я міг приєднатися до Твоєї Залишкової Армії і піднятися на ту ж саму Голгофу, яку Ти повинен був витерпіти за мої гріхи.
    Дай мені силу нести свій ​​хрест і Твій тягар, так щоб я міг допомагати Тобі рятувати душі.
    Позбав мене від моєї слабкості.
    Розсій мої страхи.
    Знищ усі мої сумніви.
    Розплющ очі на Правду.
    Допоможи мені, і усім, хто відгукнувся на заклик нести свій ​​хрест, йти за Тобою з глибоким і покірливим серцем і щоб мій приклад, допоміг іншим знайти в собі мужність, зробити те ж саме.
    Амінь.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...tian-churches/

Дописів
    1 517

Типово

Інша частина Моїх священиків підпише клятву вірності Новій світовій релігії.

Середа, 5 червня 2013, 17 :45

Моя люба донечко, все більше Моїх священиків, нарешті, відповідає на Мій заклик, хоча тим самим це означає для них дуже самотній шлях.

У них є обов'язок перед своїми керівниками, бо Я дав Моїй Церкві на Землі повноваження заявляти про себе усім Божим дітям. Вони, Мої священики, повинні дотримуватися усіх інструкцій, даних їм Моєю Церквою, до того дня, поки Мої Таїнства не будуть змінені. Потім їхнім обов'язком буде слухатися Мене.

Для тих з Моїх священиків, які не вірять в передбачені пророцтва, де Моя Церква на Землі буде знищена зсередини, ви повинні молитися, щоб Я тримав вас сильними і вірними Моєму Вченню, до того дня, коли темрява знищить усю Мою Присутність в Моїх Святих Дарохранительницях по всьому світу. Бо, коли це станеться,ви будете підпорядковані беспосередньо Мені, Ісусові Христові.

Не дозволяйте бентежитися вашому серцю, тому що як тільки ви проголошуватимете Істину Мого Вчення і викладати Таїнства способом, яким ви були навчені, це буде вашою рятівною Благодаттю. Якщо і коли вам буде доручено відкинути Істину Моєї Церкви на землі, то тоді вам все стане ясно.
    Цей день ще не настав, але, коли особи, що знаходяться над вами на вищому ступені, попросять вас відмовитися від Святої Євхаристії, ви знатимете те, що вам дана Істина.

Коли вас попросять прийняти деякі доктрини, перш, ніж настане цей день, з якими, як ви зрозумієте у ваших серцях, Я ніколи б не зміг примиритися, ви зрозумієте жахливу реальність знищення, яка обернена на Церкву.

Тільки найхоробріші і мужніші з вас стоятимуть за Правду. Коли вони спробують змусити вас прийняти язичницьку брехню, хто залишиться Мені вірним? Саме ви продовжуватимете викладати Таїнства Хрещення, Причащання, Сповіді, Миропомазання, Шлюбу і Соборування(Єлеопомазання).

Інша частина Моїх священиків підпише клятву вірності Нової світової релігії. Це буде те, що вас розділять на дві частини - тих, хто слідує Істині і тих, хто ухвалюватиме закони, які складають тільки одно, - поклоніння неправдивим богам і примирення з гріхом.

Багато хто з вас більше не шануватиме Мене. Якщо ви не залишитеся вірні Мені і станете годувати Моїх овець брехнею, багато хто буде втрачений для Мене. Все ж, коли ці душі зрозуміють, що вони були обдурені, Я покажу велику Милість. Але ви, хто пройшов навчання, щоб зрозуміти Моє Вчення, шанувати Моє Святе Слово і надання Пресвятих Таїнств,- зрадите Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...orld-religion/

Дописів
    1 517

Типово

Брехня, дуже часто, приходить під виглядом хорошої речі

Четвер, 6 Червня 2013, 16:00

Моя люба донечко, як Я бажаю, щоб любов множилася у світі, коли б людина щиро любила свого ближнього,як заповідав Мій Отець, і не було б ніяких війн.

Війни є результатом відсутності віри в Єдиного Істинного Бога. Вони викликані страхом, ненавистю і гордістю, усі з них запалюються від влади сатани. Оскільки все більше людей відвертаються від Бога і відкидають необхідність підготовки їхніх душ для Життя Вічного в Славі, вони впадуть у великі гріхи. Коли вони не можуть бачити Правду, вони будуть схильні вірити у брехню. Брехня, дуже часто демонструється під виглядом хорошої речі. Вона маскується під бажаною справою, законним актом, задоволенням, і в якості "природної" альтернативи.

Зло буде рідко виглядати очевидним, тому що не так сатана планує свій обман людства. Він, лукавий, дії якого видно в словах, справах і актах слабких душ, дуже обережний, і ніколи не розкриває себе. Через бідні душі, які він засмітив, його зустрінуть, як дбайливого, приємного і завжди привабливого.

Хитрий, він притягне людей на здійснення злочинів через спокуси, і він зробить це, натискаючи на їх найуразливіші слабкі місця. Тоді як він зазвичай спокушає через почуття, він припаде до душі тим, хто шукає Істину у своїй власній вірі. Це коли він, сатана, заманить душі в пастку, де вони прийматимуть зло як хороше.

Це тільки на пізнішому етапі, вони відчують себе незручно і непросто, так що зрозуміють, що щось не так. На той час, ненависть і зневага до їхніх ближніх проявиться в їхніх душах. Тоді вони віритимуть, що дії, які вони роблять, - в ім'я Бога, проти тих, що ображають Бога, для Слави Божої.

Коли війна починається в ім'я Бога, як правило, не Богу світові армії показують повагу. Коли вони знищують народи і говорять, що вони віддають честь Богові, вони віддаляються від Бога і стають на сторону звіра.

Звір планує знищення людства на двох напрямах, у цей момент часу. В першу чергу, він руйнує життя через аборти, вбивства і війни. У другому випадку, він нападає на Мою Церкву на землі, так що усі церкви, які шанують Мене, Ісуса Христа і Мого улюбленого Отця будуть знищені. Таким чином він крастиме душі, щоб не допустити їх відповідно до Істини успадкувати Моє Царство.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...s-good-things/

Дописів
    1 517

Типово

Я творитиму дива у всьому світі, щоб довести скептикам, що це Я, Ісус Христос, Який послав Мого пророка підготувати усіх вас до Мого Другого Пришестя

П'ятниця, 7 червня 2013, 23:45

Моя люба донечко, всі ті, хто знає Правду і хто приймає пророцтва, що містяться в Книзі Мого Отця, повинні визнати, що Він надав світу найбільше Милосердя.

Тепер, коли наближається час для Мого Другого Пришестя, ті, хто визнає Мій Голос і хто слухає Мене, повинні присвятити свій час, щоб забезпечити поширення Мого Слова і молитися за порятунок усіх своїх братів і сестер.

Мої любі учні, Моя Благодать виливається над вами, і ви повинні залишатися упевненими, коли допомагаєте іншим підготуватися для Мого Другого Пришестя. Навіть тоді, коли вони поливають вас брудом, ви повинні зберігати спокій. Ця Місія буде також принижена, як і Моє Розп'яття, але знайте, що ця Місія допоможе врятувати мільярди душ.

Цей Мій час. Цей час, відведений Мені за згодою з Моїм улюбленим Отцем. Цей час для Мого правління, коли Нове Небо і Нова Земля зіллються, як одно. Так само, як Воля Мого Отця є на Небі, так само це буде й на Землі. Все стане єдино. Ненависть, страждання і сили зла припиняться. Усі зусилля, які ви здійснюєте зараз, щоб врятувати ваші власні душі і ваші молитви, щоб врятувати інших коштуватимуть цього, незалежно від того, як буде важко.Хай вони кричать на вас, б'ють вас, знущаються з вас, обзивають брехунами і жорстоко відносяться до вас.

Чим більше ви страждатимете, тим більше душ ви Мені принесете.

Я спланував цей шлях, і він захищений усіма ангелами на Небесах. Кожен злий дух призводитиме до порушення роботи, створюватиме перешкоди і намагатиметься зупинити вас пройти до Мене, але це буде марно. Вони не зможуть зупинити Мене, коли Я звертаюся до Вас або наближаю Вас. Там буде мільярди вас. Ті, хто відмовляються готуватися вже зараз, зробить це свого часу. Ви не повинні дозволити собі уповільнювати роботу, бо час короткий.

Кожному з вас в Моїй Залишковій Армії буде дана особлива Благодать, і Я творитиму дива у всьому світі, щоб довести скептикам, що це Я, Ісус Христос, Який послав Мого пророка, щоб підготувати усіх з вас, для Мого Другого Пришестя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...second-coming/
    Востаннє редагував volodymyr: 17.06.2013 о 14:08

Дописів
    1 517

Типово

Одержимість Моїх дітей мирськими благами і поклонінням особистому багатству відділяє їх від Бога

Субота, 8 червня 2013, 23:00

Моя люба донечко, коли люди занурюються все глибше в гріх, вони продовжують шукати матеріальні речі, які, як вони вважають, задовольнятимуть чутливий біль, який вони відчувають усередині, але вони не можуть принести їм спокій, коли вони настільки далекі від Мене. Жодної хвилини вони не думають про Мене, настільки занурені вони в гонитві за мирськими товарами - даремними речами - які не приносять нічого, тільки тугу по більшому і більшому володінню ними.

Ще є ті, чия любов до мирських цінностей означає, що вони стають ненаситними. Вони прагнуть до них все більше і вірять, тільки в цінніші речі. Врешті-решт вони будують для себе з них святині. Це вже коли вони занурюються у відчай, тому що чим більше багатства і розкоші вони здобувають, тим заплутанішими і збожеволілими вони стають. Вони втрачають інтерес до інших людей і незабаром стають ізольованими, оскільки вони спіймані в павутину, в пастку, яку сплів дух зла, щоб знищити їхні душі.

Одержимість Моїх дітей мирськими благами і поклонінням особистому багатству відділяє їх від Бога. Ваша любов до власного майна руйнує вашу любов до ближнього. Ви стаєте егоїстичними до такої міри, що не звертаєте уваги на нещастя інших. Так ви не покоряєтеся Слову Божому.

Ви повинні зупинити ваше прагнення до багатства. Тоді ви станете чистіші серцем. Якщо дозволите, цьому обхідному гріху затуманити ваш розум, ви ніколи не будете чистої душі, і тим самим не гідні будете з'явитися перед Мною. Ті, хто бідні, мають менше, щоб спокуситися відокремити себе від Мене. Але і багаті і бідні повинні багато чому навчитися, перш ніж вони зможуть усмиритися в Моїх Очах.

Коли ви нарешті зрозумієте, що, коли людина ставить мирські задоволення першими ніж Я, вона не зможе підготувати свою душу, щоб увійти до мого Нового Раю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...them-from-god/

Дописів
    1 517

Типово

Коли Новий Єрусалим зійде на світ під звуки труб, світло наповнить небо, і настане тиша

Неділя, 9 червня 2013

Моя люба донечко, біль, яку ви терпите фізично в цей час є для того щоб рятувати душі, які так далекі від Мене, якщо б ти не запропонувала це для Мене як жертовна душа, вони були б втрачені для Мене назавжди. Завжди пам'ятайте, як це боляче Мені і розбиває Моє Серце, коли Я втрачаю хоча б одну душу.

Моя любов до людства залишається недоторканою, ніщо не може зупинити Мене від любові кожної дорогоцінної душі. Я люблю їх настільки сильно, що подарунки, які Я дав тобі, Моя донечко, бачити всіх Божих дітей, як Він бачить їх, з чистотою серця,і ця любов ніколи не закінчується. Ось чому ти так страждаєш, Моя маленька. Це не тому,що це стається через тих, чий гнів ображає тебе, але це тому, що ті душі, які знаходяться в жахливій темряві і чия доля лякає тебе, що ти терпиш ці нові фізичні страждання.

Слід розуміти, що, коли ви стаєте нетерплячими і засмученими, через ці болючі випробування,то вони є ніщо в порівнянні з інтенсивним стражданням, яке чекає на ті душі, які будуть прийняті звіром. Це нічого не значить порівняно з душами, які повинні терпіти біль від страждань у Чистилищі. Як мало це означатиме для вас, коли ви побачите, як Я буду рятувати ті душі, які в іншому разі не зможуть врятувати себе від пастки звіра.

Моя дочко, яким би болісним це страждання не було, це не буде мати значення, коли я об'єднаю дітей Божих, коли найбільш Славний Рай зійде у Великий День. Коли Новий Єрусалим зійде на світ під звуки труб, світло наповнить небо і все буде в тиші, перед тим як пролунає звук ангелів, чий спів досягне кожну душу до фінального моменту. Це буде остання година коли Я прийду, щоб судити живих і мертвих.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ill-be-silent/

Дописів
    1 517

Типово

Ви не повинні боятися, оскільки те, що Я обіцяю, належить вам і це ваша спадщина.

Понеділок, 10-го червня, 2013 року

Моя люба донечко, світу повинно бути сказано, що Час Мого Повернення є близький. Мій Час вже почався, оскільки Я прагну пригорнути людство до Мене, перед Моїм Великим Днем.

Я готую вас усіх в цей час, хоча багато хто залишиться глухим. Я роблю це з любов'ю до кожного з вас, оскільки Я люблю кожного, оскільки Я віддав своє Тіло для кожного з вас. Ви будете свідками Мого Втручання, коли Я розплющу очі людства і це буде чітко видно.

Чуда стануться, коли Моя Місія буде прийнята. Моя Присутність буде відчутною і Я дам упізнати Себе через Акт Великого Милосердя. Цей план полягає в тому, щоб притягнути вас до навернення, щоб повернути тих з вас, хто більше не вірить, що Я існую, до Мого Прекрасного Порятунку.
    Я - Цар, Який правитиме Новим Раєм, обіцяним Мені Моїм Отцем. Тим, хто не знає Мене, почуйте Мене зараз. Ви належите Мені. Я приношу вам Життя, але не ту, яку ви знаєте на цій землі, а Вічне Життя.
    Ви не повинні боятися, оскільки те, що Я обіцяю, належить вам і це ваша спадщина.

Це Царство є тим, для чого ви були народжені, щоб Бог, Мій улюблений Отець, міг оновити світ, як це було на початку. Він - Початок, оскільки Він створив його. Він - Кінець, оскільки, коли настане великий день, не буде більше страждань, оскільки Новий Початок - Вічне Життя - буде дане тим, хто приймає Любов Бога. Ви повинні стати довірливішими, менш цинічнішими і прийняти Великий Подарунок Життя, яке може йти тільки від прекрасного Бога.

Тільки Бог міг створити таке Диво - Дар Життя.
    Тільки Бог може дати вам Вічне Життя, де смерть буде переможена, а з нею і усе зло.
    Ви з нетерпінням повинні дивитися в майбутнє. Ви повинні спробувати послухати Ці Послання, оскільки вони будуть шляхом виживання якого потребуватимете, оскільки дні, що попереду стануть темнішими.
    Це Моє Бажання, щоб жоден з вас не хвилювався, не турбувався, не лякався і не засмучувався, оскільки Мій Прекрасний День означатиме, що Я зітру кожну сльозу, біль, печаль і страждання кожного з вас і очищу вас Своєю Великою Славою.

Нарешті, ви випробуєте постійне щастя. Все, що ви коли-небудь уявляли собі, як Небесний Стан, належатиме вам.
    Якщо ви не можете відповісти Мені зараз через нестачу довіри, Я допоможу вам, якщо ви звернетеся до Мене. Попросіть Мене про Дар Довіри через цю Молитву Хрестового походу.

Молитва хрестового походу(109) " про Дар Довіри "

" O мій улюблений Ісусе
    Допоможи мені довіряти Тобі.
    Довіряти Твоїй Обіцянці,прийти знову.
    Прийняти Правду Твого Другого Пришестя.
    Довіряти Обіцянці Бога Отця, коли Він сказав, що Він дасть Тобі Твоє Царство.
    Допоможи мені довіряти Твоєму Вченню, Твоєму Плану, врятувати світ.
    Допоможи мені прийняти Твої Дари в Твоїй Благодаті.
    Допоможи мені довіряти Тобі для того, щоб я позбавився від свого страху і для того, щоб я зміг дозволити Твоїй Любові заповнити моє серце і мою душу.
    Амінь. ".

О, як же Я хочу заспокоїти вас, ослабити ваші страхи, турботи і проблеми. Як же Я бажаю зробити перехід максимально безболісним для того, щоб ви не страждали від руки звіра, дії якого будуть помічені через ворогів Бога.
    Якщо ви довіритеся Мені повністю і надасте себе Моєму Милосердю, Я обіцяю, що Моє Милосердя скоротить той час, коли зростуть людські страждання через зло тих, хто хоче його спричинити.
    Я обіцяю, що Моє Втручання, через чуда, пробудить тих, хто найбільше потребує допомоги - через усвідомлення Правди. Коли Істина Бога буде прийнята тими, хто не дуже розуміє Мою Обіцянку, прибути знову, але хто приймає Його, в глибині свого серця, тоді страждання буде зменшено, і Я проявлю Милосердя до мільярдів душ.
    Проте, ваша довіра до Мене, допоможе вам побачити Істину. Коли ви приймаєте Істину, ви приймаєте Ключі до Мого Нового Царства.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...r-inheritance/
    Востаннє редагував volodymyr: 23.06.2013 о 00:49

Дописів
    1 517

Типово

Ніколи не робіть цього, тому що цей гріх через його лицемірство, викликає у Мене огиду

Середа, 12 червня 2013, 23:50

Моя люба донечко, Я намагаюся щосили запалити душі вірян, в першу чергу, в цих Моїх Святих Посланнях для світу, Я ще раз повинен попередити тих, хто погано говорить про Моє Святе Слово. Тоді як Я шукаю душі тих, хто твердий у своїй вірі, чому ті з вас, хто заявляє, що говорить в Ім'я Моє, денонсує Істину, коли Вона дана вам Агнцем Божим через ці Послання?

Яка людина сама від себе говоритиме з вами на цьому шляху в Моє Святе Ім'я і сміє стояти перед вами? Ніхто. Зможе, тільки завдяки силі Бога і Мого Слова, яке відкрите для вас простим текстом.
    Людина продовжуватиме грішити, - чи то вона здійснює гріхи, які є буденними серед усіх вас у світі або ж вони є тяжкими. Ви усі грішники.
    Самостійно грішник ніколи не зможе примиритися з ближнім в Ім'я Моє, бо це можу тільки Я по Моїй Волі, через акт Сповіді-(прощення), який звільняє вас від гріха, впродовж короткого часу. Жоден грішник не може засуджувати іншого грішника в Ім'я Моє, тому що це не в його праві. Коли ви засуджуєте іншого грішника,якщо він винен навіть в найсерйознішому вчинку проти Бога, ви станете як почорніла душа, як та людина, яку ви відкрито засуджуєте в Моє Ім'я.

Хіба ви не знаєте, як ви заподіюєте Мені біль і горе, коли ви робите один одному боляче? Хіба ви взагалі Мене не зрозуміли? Хіба ви не знаєте, чому Я помер для вас? Для тих з вас, хто все ще ​​не розуміють Істину, ви повинні слухати зараз. Я не засуджую вас за ваші гріхи, тому що Я люблю вас і пробачу вам будь-який гріх, яким би жахливим він не був. Але коли ви заявите про себе в ім'я Моє, рівним Мені і засудите іншого грішника з використанням Мого Імені, ви будете засуджені теж.
    Ніхто з вас, незалежно від того, як Я люблю вас, не може судити іншого. Тільки Мені, Ісусові Христу, була дана влада від Отця Мого над людством. Ніхто більше не може судити - ніхто. Якщо ви вчинили цей гріх, ви стоятимете перед Моїм судом. Ніколи не робіть цього, тому що це один гріх який через його лицемірство викликає у Мене огиду.

Час для людства майже настав, щоб бути свідками істини. Не багато, у тому числі ті, хто сповідує вірність Мені, відповість на Мій заклик, поки Отець не опустить багато покарань. Так ви сліпі до Істини Вічного Життя, такий імунітет маєте на Слово Боже, що коли покарання зійде на вас, це єдиний спосіб, щоб ви почули.
    Коли перші з багатьох покарань зійдуть на вас, багато хто скаже, що вони є природними катастрофами, але коли вони посиплються на вас так швидко, що нікуди буде бігти, тільки тоді ви знатимете, що це рука Бога, яка випала на вашу частку.

Мій Отець трястиме весь світ. Ті з вас, хто сумнівається, що Він існує, знатимуть, що ці події не можуть бути просто віднесені до природи. Ті з вас, хто вірить в Мене, але хто висміюють ці Божественні Послання, ковтатимуть ці слова, і захочуть повирізувати собі язики, тому що ви зрозумієте, найближчим часом, як ваші мерзенні слова образили Мене. Ви не лише проклинали Бога, але ви перешкоджали цій Божественній Місії від порятунку душ.
    Бо кожна душа, яка відмовляється від Мене, - ви страждатимете вічно. Якщо ви зухвало стоїте перед лицем Бога, вам не буде більше цього дозволено. Пам'ятайте, що незалежно від того, як Я люблю вас, Я втручатимуся, - не слід намагатися саботувати дії Бога в цій фінальній Місії, щоб врятувати людство.

Час для надання Книги Істини світу нині. Якщо ви підете за Мною, але не приймете Мене, коли Я закликаю вас, не хвилюйтеся, тому що Я не судитиму вас. Але якщо ви спробуєте завадити Мені рятувати дітей Божих, Я не дозволю цього.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...y-disgusts-me/

Дописів
    1 517

Типово

Бог не чекає від вас, що ви проводитимете свій час, нехтуючи щоденні справи або час, який ви проводите з сім'єю і друзями.

П'ятниця, 14-го червня 2013, 23:50

Моя люба донечко, коли людина починає вірити в її непереможність, вона є втраченою.

Так багато людей, які не визнають, що життя на Землі усього лише невелика частина їхнього духовного шляху до Мого Царства, витрачають даремно стільки дорогоцінного часу. Час, про який Я зараз говорю, даний вам Богом, і ви повинні прожити його згідно з Його Заповідями, якщо ви хочете досягти Вічного Життя. Якщо ви не приймаєте Бога, ви відрізуєте себе від Нього. Коли ви зробите це, ваше життя буде скорочено, оскільки замість того, щоб отримати в подарунок Вічне Життя, ваше життя закінчиться вашою смертю в цьому житті.

Ви не повинні витрачати даремно час, даний вам в цьому житті, витрачаючи його на переслідування даремних речей, які будуть усього лише пилом, свого часу.

Бог не чекає від вас, що ви проводитимете свій час, нехтуючи щоденні речі або час, який ви проводите з сім'єю і друзями. Це не означає, що якщо ви насолоджуєтеся плодами життя на Землі, ви не можете дотримуватися шляхів Бога. Ви можете.

Моя дочко, ви повинні знати, що існує велике нерозуміння відносно Моїх побажань до людства, коли Я бажаю, щоб вони йшли за Моїм Вченням.

Сміх - це добре. Товариські стосунки важливі. Насолоджуватися повним життям добре, коли ви показуєте упокорювання і похвалу Богові, а потім говорите спасибі навіть за найменше задоволення. Будь-які Дари, які ви отримуєте в цьому житті на благо інших, можуть йти тільки від Бога. Те, як ви використовуєте ці Дари, буде важливе в порятунку вашої душі, коли дані Богом Дари, будуть поділені з іншими. Деяким даються великі таланти, але усі душі народжуються з Дарами. Вони призначаються для того, щоб допомогти вам допомогти іншим.
    Ті, хто народжений з талантом до бізнесу, повинні забезпечити те, що цьому таланту знайдеться хороше застосування, на користь інших. Інші використовуватимуть свої Дари, щоб піклуватися про своїх ближніх і приносити радість в життя інших людей. Також є душі, які страждають. Їх страждання - також Дар, оскільки вони допоможуть врятувати душі інших, і поступаючи так, отримають найбільший Дар з усіх - Вічне Життя.

Життя дане Богом не без причини. Воно є для того щоб віддавати Славу Богові і надихати Його дітей, нарешті, об'єднатися з Ним, коли життя зміниться. Тепер діти Бога готуються до цих змін, коли нарешті, прекрасне Вічне Життя, обіцяне Адаму і Єві, належатиме їм.

Важливо, щоб ви намагалися показувати велику любов і співчуття один до одного, так само, як ви хотіли б, щоб Я поводився з вами, коли Я прийду, щоб судити. Щодня ви повинні задаватися питанням за кожну справу, яку ви здійснюєте : а чи сподобалося б це Богові? Чи роблю Я досить, щоб йти за Божими Заповідями? Чи порушую я Закони Божі, і якщо так, якими будуть наслідки?

Нехтуючи потребами інших, і ваші потреби нехтуватимуться.Якщо заподієте навмисно біль будь-якій Божій дитині, ви постраждаєте.Якщо вб'єте будь-яку дитину Бога, і у вас не буде життя. Життя на Землі,хоча воно може принести багато любові, радості і надії, повне випробувань.
    Ви повинні будете з'явитися перед кожним судом і ви повинні прийняти, що це - частина плану Бога в очищенні Його дітей.

Коли ви живете своїм життям, не визнаючи Бога, ви живете життям, щоб задовольнити ваші власні потреби. Якщо ви не поставите норми, встановлені Богом, ви заблукаєте. Якщо ви відхилилися від шляху так далеко, що ви не можете знайти свій шлях назад, то ви повинні молитися про те, щоб Милості Бога допомогли вам.

Кожне прохання, звернене до Бога, якщо воно спрямоване на користь вашої душі і на потреби тих, кого ви любите, не залишаються без відповіді.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ly-and-friend/

Дописів
    1 517

Типово

Це в межах Римської імперії проти Мене підвищиться велика відраза.

Субота, 15-го червня 2013, 16:48

Моя люба донечко, так само, як Я йшов один під час повільної і болючої ходи на вершину Гори Голгофа, точно так також йтиме Залишок Моєї Армії.

Коли Я піднімався на цей тяжкий пагорб, Я був оточений сотнями римських воїнів, які закрили шлях всім тим, хто хотів утішити Мене. Хоча і не було необхідності охороняти одну людину такій великій кількості воїнів, їх присутність повинна була продемонструвати багато речей. Вони хотіли показати Моїм послідовникам і кожному, хто спробував поширювати Істину Мого Вчення, хто був головним. Цей акт агресії повинен був залякати всіх тих, хто смів показувати свою відданість Мені.

Євреї відмовили Мені, а потім зрадили Мене. Римляни розіп'яли Мене, і саме в Римі Моєму улюбленому апостолові Петру було наказано встановити Мою Церкву на Землі, оскільки Я побажав, щоб Моя Церква була встановлена серед тих, хто переслідував Мене.
    Тепер, коли Моє Друге Пришестя повинне скоро статися і оскільки Моя Завершальна Місія щоб повернутися, щоб принести людству завершальний порятунок, який Я обіцяв, відкривається, історія буде повторена. Євреї все ще будуть відмовляться від Мене, поки не станеться Попередження. Вороги Бога всюди піднімуться проти Мене. Ті, хто любить Мене і ті, хто говорить, що вони представляють Мене, зрадять Мене.
    Це в межах Римської імперії проти Мене підвищиться великий спротив. Вавилон, батьківщина Римської імперії і де мешкають народи, які залишили Бога на користь неправдивих богів, буде місцем, з якого і поллється уся брехня.
    Звір з десятьма рогами - Європа, і Рим підніме армію проти Мене. Вони - знову - будуть відповідальні, за розп'яття перед Великим Днем.
    Вони викличуть завершальну зневагу, коли вони розіпнуть і зруйнують Моє Містичне Тіло на Землі. Моє Тіло - це Моя Церква. Ті, хто відділяється від Мого Тіла, приймаючи рішення, йти за новими вченнями, зрадять Мене, та все ж вони матимуть нахабство встати і сказати, що вони приходять від Мене.
    Того дня, коли буде оголошена нова світова релігія, яка буде підтверджена усіма групами Католицької Церкви, як було передбачено, небо потемніє і сильний грім ударить по Землі. Це буде, як в ту секунду, коли Я випустив дух на Хресті, коли Гнів Мого Отця ударив по Пагорбу Голгофи. Коли це станеться і покажеться знак, що Моя Істинна Церква була прибрана і неправдива язичницька огида стала на її місце, ви повинні знати наступне: Це - коли покарання всюди литимуться дощем на людство.

Кожен можливий знак буде даний з Небес, щоб попередити тих, хто примикає до лжепророка і до його майбутнього спільника - антихриста, що їх дні полічені. Їм буде показано, що означає, випробувати Гнів Мого Отця. Багато єпископів і священиків зрозуміють Правду на цій стадії і боротимуться проти цього зла. Вони не залишать Мене і продовжать очолювати Мою Істинну Церкву на Землі. На жаль, у багатьох не буде хоробрості, щоб зробити це, і вони будуть схожі на ягнят, які ведуться на різанину, але вони заспокояться, знаючи, що Я ніколи не залишу їх.
    Я пошлю їм велику допомогу і Залишок Моєї Армії підніметься і розповсюдить всюди Євангеліє, коли Воно буде відсунуто убік. Вони проповідуватимуть в кожному куточку світу, і вони будуть безстрашні. Їх любов до Мене переможе роботу антихриста. Їх покора Мені і їх відповідь на Мої Молитви Хрестового Походу врятують мільярди душ.

І потім Мій План буде завершений.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...up-against-me/

Сторінка 38 з 64 ПершаПерша ... 282930313233343536373839404142434445464748 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті