Здрастуйте наші друзі та помічники. У Ксюшеньки все гаразд. Ми весь тиждень ходили в центр на заняття з логопедом та психологом. І ще потрапили на свято, центру виповнилося 18 років. Спочатку були розваги, а потім солодощі. Ксюша торти не їсть, а я із задоволенням, торт пекла мама дитини з інвалідністю. Дуже смачний та повітряний, шкода що Ксюша не любить солодкого, але я її вмовила на маленький шматочок, вона сказала що смачний, але їсти не буде. Сьогодні ми їдемо в село до бабусі, скоріш за все, будемо до кінця місяця. Часу писати не буде, та й інтернет там дуже поганий, але я намагатимуся писати новини. Ми дуже просимо Вашої допомоги та підтримки! І хочемо сказати величезне дякую нашим помічникам, які допомагають постійно і які допомогли нам вперше! Величезне Вам дякую! Низький материнський Вам уклін! Нехай береже Вас Господь!
Ми записані до центру реабілітації на 8 вересня, але поки що не виставляю збір, тому що не закрито попередній збір. Ксюші дуже потрібна коляска і ваша допомога у її придбанні. З електро коляскою Ксюша зможе бути хоч трохи самостійною!! Підтримайте будь ласка Ксюшу!!!
Надходження на картку ПриввБанку:
6000 грн Гордий А.
Надходження на картку Монобанку:
30 ггн Іщенко Андрій
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 34 977,40 грн
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023
![]()
Bookmarks