Вони будуть звинувачені в злочинах проти Трону Петра і будуть публічно принижені в Моє Святе Ім'я.
Четвер, 2 травня 2013, 20:07
Моя улюблена донечко, Церква буде покинута багатьма в її вищих ешелонах, з прийняттям більшістю нового псевдовчення, яке приведе їх в царство темряви.
Ті, хто залишається вірним Мені, і ті, хто відкидає мерзенність, будуть керовані апостолом Петром, який сидів на Римському Престолі. Він вестиме Мого улюбленого Бенедикта, який, як і було передбачено, допоможе їм побачити Істину. Він повинен буде стати свідком цього жаху, але він буде підтриманий тими, хто присягав на вірність Єдиному Істинному Слову Божому.
І так почнеться схизма. Ті, хто наслідують неправдиве вчення, де Мене, Ісуса Христа, не шанують, буде розірваний в клапті звіром і його демонами. Ці Мої безневинні слуги, які досі не прийняли ці Послання, тепер прибіжать до Мене для розради. Мої пророцтва не брешуть, і дуже скоро багато з цих нещасних душ буде вигнані з Святого Престолу. Їх звинуватять в злочинах проти Трону Петра і будуть публічно принижені в Моє Святе Ім'я.
Я говорю вам: Зберігайте спокій і будьте у мирі, тому що, якщо ви наслідуватимете Істину, ви будете врятовані. Ви ніколи не повинні приймати змінену доктрину, яка буде поза Мною. Тим, хто приймає брехню, в надії, що вони виконують свій обов'язок: Ви повинні розуміти, що вам доведеться зіткнутися з важкою дорогою. У вас є два варіанти: залишатися у світлі Бога, або обертатися спиною до Моїх Святих Таїнств.
Незабаром багато хто з вас ясно побачить те, про що Я вас попереджав. Розкол буде порочним і почнеться війна між Істиною і брехнею. Це приведе до занепаду Католицької Церкви, поки Вона не стане нагадувати купу каменів, але одна Істинна Церква вознесеться, оскільки Мої вірні слуги побудують свою Армію Залишку Церкви. Вони боротимуться і відстоюватимуть Святе Боже Слово до переможного кінця.
Ваш Ісус
http://www.thewarningsecondcoming.co...-my-holy-name/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks