Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 37 з 64 ПершаПерша ... 272829303132333435363738394041424344454647 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 721 по 740.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Вони будуть звинувачені в злочинах проти Трону Петра і будуть публічно принижені в Моє Святе Ім'я.

Четвер, 2 травня 2013, 20:07

Моя улюблена донечко, Церква буде покинута багатьма в її вищих ешелонах, з прийняттям більшістю нового псевдовчення, яке приведе їх в царство темряви.

Ті, хто залишається вірним Мені, і ті, хто відкидає мерзенність, будуть керовані апостолом Петром, який сидів на Римському Престолі. Він вестиме Мого улюбленого Бенедикта, який, як і було передбачено, допоможе їм побачити Істину. Він повинен буде стати свідком цього жаху, але він буде підтриманий тими, хто присягав на вірність Єдиному Істинному Слову Божому.

І так почнеться схизма. Ті, хто наслідують неправдиве вчення, де Мене, Ісуса Христа, не шанують, буде розірваний в клапті звіром і його демонами. Ці Мої безневинні слуги, які досі не прийняли ці Послання, тепер прибіжать до Мене для розради. Мої пророцтва не брешуть, і дуже скоро багато з цих нещасних душ буде вигнані з Святого Престолу. Їх звинуватять в злочинах проти Трону Петра і будуть публічно принижені в Моє Святе Ім'я.

Я говорю вам: Зберігайте спокій і будьте у мирі, тому що, якщо ви наслідуватимете Істину, ви будете врятовані. Ви ніколи не повинні приймати змінену доктрину, яка буде поза Мною. Тим, хто приймає брехню, в надії, що вони виконують свій ​​обов'язок: Ви повинні розуміти, що вам доведеться зіткнутися з важкою дорогою. У вас є два варіанти: залишатися у світлі Бога, або обертатися спиною до Моїх Святих Таїнств.

Незабаром багато хто з вас ясно побачить те, про що Я вас попереджав. Розкол буде порочним і почнеться війна між Істиною і брехнею. Це приведе до занепаду Католицької Церкви, поки Вона не стане нагадувати купу каменів, але одна Істинна Церква вознесеться, оскільки Мої вірні слуги побудують свою Армію Залишку Церкви. Вони боротимуться і відстоюватимуть Святе Боже Слово до переможного кінця.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-my-holy-name/

Дописів
    1 517

Типово

З першого погляду нормальне бачення, яке вони представлять, розглядатиметься як нова форма Католицизму

П'ятниця, 3 травня 2013, 18:15

Моя улюблена донечко, диявольський план, щоб знищити Католицьку Церкву зсередини, вже почався. Усе священне для Бога, буде відкинуто убік і глави "нещодавно оновлених" сучасних церков, які незабаром будуть представлені на загальний огляд, будуть ліберальними по своїх поглядах, але вони будуть ворогами Істини.

З першого погляду, нормальне бачення, яке вони представлять, розглядатиметься, як нова форма Католицизму. Багато християн скажуть: яке це має відношення до мене? Коли Моя Церква, заснована Моїм апостолом Петром, буде так розібрана, це вплине на всіх тих, хто йде за Мною. Коли Мої Слова і Моє Вчення буде розірвано на шматочки, а потім пристосовано для егоїстичних потреб людини, навіть якщо воно стане неправдивим, з часом воно вважатиметься Істиною.

Брехня, як чума, яку подарував світу диявол, розглядатиметься усіма Християнськими Церквами, як прийнятне в їхніх очах. Жодна Християнська Церква не уникне цієї атаки - атаки, яка була навмисно і ретельно спланована упродовж століть.

Не помиліться, коли Моє Слово буде підроблено, Правда буде розірвана. Брехня засмічує душі. Коли це відбувається, люди, мимоволі слідують по шляху, який закінчується відчаєм.
    Я прошу усіх, послухати зараз Мене і зосередитися на Істині повсякчас. Ви не повинні приймати які-небудь зміни, які вам буде запропоновано прийняти, як частину Нової церкви, яка виходить не від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...f-catholicism/

Дописів
    1 517

Типово

Це гріх гордині, привів Люцифера до падіння і бути відрізаним і кинутим у безодню

Субота, 4 травня 2013, 23:35

Моя улюблена донечко, Моє Слово досягає багатьох вух, але Я прийшов попередити тих з вас, хто не слухатиме Мене. Чого ви боїтеся? Мого Слова або змін, яких ви станете свідками, коли продовжиться очищення? Хіба ви не знаєте, що Я не приніс вам якісь Нові вчення, тому що вони не потрібні. Я тільки спілкуюся з вами, щоб нагадати вам про Істину.

Так багато хто з вас повірить, що ви так багато знаєте про Мене, але ви нічому не навчилися. Хто ти такий, щоб сказати, що ти кращий, ніж інші в очах Бога, коли йдеться про тлумачення Мого Святого Слова? Хто ти такий, щоб вірити, що у тебе є право хулити Мене, а потім сказати, що ти Мене любиш? Ви не зможете зупинити Мене через пророків яких Я надсилаю, щоб досягнути до Божих дітей. Ви повинні запитати, чому ви ненавидите Мій Голос? Як ви можете любити Мене, коли рвете Мої Слова на частини, коли все, що Я роблю - допомагаю вам підготуватися до Великого Дня?

Людина дуже слабка. Навіть дуже набожні душі слабкі, хоча їх любов до Мене сильна. Ніхто не вірить, що він ніколи не може ходити перед лицем Моїм без сорому гріха на своїй душі. Жоден з вас не є гідний стояти переді Мною, але Я надаю вам Милосердя Моєї Любові. Не можна сказати, що ви це заслуговуєте, просто Я вирішив надати вам цей Дар.

Для тих з вас, хто стверджує, що говорить з великим знанням Мене, а потім плюють прокляттями на Мого пророка - знайте: Ваша віра не врятує вас, коли ви проклинаєте Слово Боже. Ваша самопроголошена любов до Бога не має сенсу, коли ви судите Моїх дітей перед Ним. Ви перерізуєте пуповину, яка зв'язує вас з Моїм Отцем, коли ви показуєте неповагу, гнів і ненависть до Мене. Якщо ви плюєте на Мене, ви станете сліпими і зовсім перестанете бачити. Якщо ви вимовляєте слова ненависті, ваша мова буде вирізана.

Коли ви коштуєте і оголошуєте усі ваші самопроголошені знання про Бога, ви впадете з ніг, вирізаних з під вас. Якщо ви вважаєте Мого пророка злим, ви не матимете в собі життя.

Моє Слово ніколи не помре, Воно житиме вічно. Воно топтатиме тих грішників, які намагаються кинути виклик Божому Милосердю через ці Послання. Відхиляючи Мене цього разу,ви відхиляєте вашу свободу, коли Я прийду і, нарешті, зберу вас в Моєму Царстві. У вас немає багато часу, щоб спокутувати себе в Моїх Очах до Великого Дня. Не витрачайте його даремно через гріх гордині. Це гріх гордині, викликав Люцифера, щоб впасти і бути відрізаним і кинутим у безодню.

Всі ті, хто йде за ним, через гріх гордині - гріх, який викликає так багато відділень від Бога, - падатиме, а не ростиме у присутності Бога.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...nto-the-abyss/

Дописів
    1 517

Типово

Не намагайтеся зрозуміти розумом, коли пробуєте пояснити Моє Існування, тому що Я не від цього світу.

Неділя, 5 травня 2013 16:15

Моя улюблена донечко, біль розлуки, зі Мною, Ісусом Христом, Сином Людським невідома для багатьох, але коли прийде день, коли Моє Світло помре ближче кінця, стане ясним, яким нещастям є ця агонія.
    Ті, хто знає Мене і хто любить Мене, знає, куди веде біль, коли гріх утворює бар'єр між грішником і Богом.
    Ті, хто не знає Мене, і ті, хто відкидає Мене, випробують це розділення в останні три дні темряви, коли ніде не буде можливо знайти Присутність Бога.
    Тільки тоді, коли Світло Боже зникне, людина зрозуміє, нарешті, що немає життя без Бога. Все, що залишиться, це порожнеча, пустеля і пітьма.
    Я -є Світло, яке людина підсвідомо шукає, кожну секунду кожного дня.

Коли людина прагне знайти спокій і щастя, вона спробує знайти його у будь-якому місці, де вона тільки думає, що може його знайти. Вона використовуватиме досягнення мирських матеріальних благ і похоті плоті, щоб задовольнити свої ненаситні потреби, які ніколи не можуть бути задоволені, послідує неправдивим релігіям, які обіцяють велике особисте задоволення. Жодна з цих речей не приведе його до Божого Світла.
    Навіть ті, хто шукає відповіді через інтелектуальні засоби і знання, ніколи не знайдуть миру або відповіді, які вони шукають, якщо вони не відкриють свої серця до істинної любові Бога.
    Я приходжу до кожного з тих, хто шукає Мене. Мене радують душі, які в невпинній простоті шукають виключно Мою Любов. Я дарую таким душам Дар Святого Духа. Щоб наблизитися до Мене, ви повинні Мені повністю довіряти. Тільки тоді, коли ви відмовитеся від вашої волі заради Мене, ви можете відчути Мою Присутність.
    Для тих людей, які намагаються знайти Мене, але кому важко це зробити, Я говорю наступне:
    Не намагайтеся зрозуміти розумом, коли намагаєтеся пояснити Моє Існування, тому що Я не від цього світу. Не засліплюйте себе щодо існування Вічного Життя. Воно чекає вас, якби ви могли не лише довіряти Мені, але і дозволили б Мені увійти до вашого серця і душі. Я дам вам це зрозуміти. Все, що ви повинні зробити, це покликати Мене. Ви повинні звернутися до Мене найближчим часом, тому що, коли Моя Присутність на Землі виснажиться, вам буде неможливо розшукати Мене, і ви блукатимете у безсилій тузі, намагаючись Мене знайти.
    Ті, хто думають, що вони сильні у своїй вірі і хто вважає, що вони поряд зі Мною, повинні знати, як швидко вони падатимуть, коли Мене в майбутньому не можна буде знайти в жодній Дарохранительці. Як тільки прийде цей жахливий день запустіння, будуть крики відчаю і влада звіра буде така, що багато душ будуть занадто слабкі, щоб підтримувати Моє Святе Слово.
    Ви повинні просити Мене про допомогу і вона буде вам дана. Покличте Мене з покірливим духом і Я відповім вам. Благайте Мене захистити вас і Я покрию вас Своєю Дорогоцінною Кров'ю, так що ніщо не зупинить вас на шляху Істини, який веде до Вічного Спасіння.
    Якщо ви служите Мені за своєю інтерпретацією служіння Мені, ви маєте бути обережні. Робіть так, як Я сказав вам. Живіть своїм життям, згідно з Моїм Словом, і Я нестиму вас. Якщо збезчестите Мене, і використовуючи Моє Святе Слово принесете страждання іншим, ви терпітимете найсильніший біль від розлуки зі Мною.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...of-this-world/

Дописів
    1 517

Типово

Коли вам була дана Істина, важливо, щоб ви продовжували поширювати Слово Боже.

Понеділок, 6 травня 2013, 18:42

Моя улюблена донечко, тим, хто не хотів навмисно Мене скривдити, тому що вони не знають Слово Моє, найближчим часом буде дано вказівки, необхідні їм.
    Для всіх тих, хто знає Істину Мого Слова, дану людям 2000 років тому, ви повинні знати, що,у той час як ви сваритеся між собою, мільйони душ пропадають. Так багато винних в смертному гріху, здійснюють такі дії, у зв'язку із зараженням від лукавого. Якби вони знали правду про Мою Обіцянку Вічного Життя, багато хто б не брав участь в цих діях.
    Коли вам була дана Істина, важливо, щоб ви продовжували поширювати Слово Боже. Ви повинні зробити це, показавши любов і повагу до життя інших людей. Це означає, дотримуватися заповіді Отця Мого : "Не убий". Окрім того, ваш обов'язок відноситися до життя людини з повагою на Славу Божу.

Ви повинні нагадувати іншим про цей Дар Вічного Життя, а саме тоді, коли ви знаєте, що тим, хто заперечує Бога, потрібна ваша допомога. Ваша допомога, через молитву і раду, може врятувати ці душі. Мені треба так багато вашого часу, Моїх улюблених послідовників. Ви маєте бути щедрими, віддаючи частину свого часу для порятунку душ. Будь ласка, продовжуйте молитися Мої Молитви Хрестового Походу, бо Я обіцяю навернення мільйонів втрачених душ, коли ви їх молитеся.
    Не допускайте нападам лукавого відвернути вас, який продовжуватиме нападати на ці Послання. Прийміть ці напади, оскільки вони є спробою сатани і усіх злих духів, які бродять по Землі, перешкоджати отримати славну спадщину дітей Божих, що чекає на них.
    Я прошу вас також, будьте щедрі серцем і моліться за тих, хто обернувся проти Мене, в цій Моїй останній Місії на землі до Великого Дня.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-word-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Божа Мати: Місія, яка вам дана, є останньою ланкою в остаточному Заповіті

Середа, 7 травня 2013, 17:00

Моє дороге дитя, Я відкрила тобі, сьогодні, в цьому особливому баченні, секрет Мого Серця і як Воно переплітається з Пресвятим Серцем Мого улюбленого Сина. Моє Серце б'ється в союзі з Його Серцем, як Співвідкупительки. Я діятиму, щоб привести дуже багато Божих дітей в Нову Еру Миру.
    Як Божій Матері, Мені була дана влада над звіром, і всім тим, хто закликає про Мою допомогу буде наданий ​​великий захист від нього. У зв'язку з цією особливою силою, даною Мені Моїм Сином, буде зроблена кожна можливість ганьбити Моє Ім'я під час правління звіра. Публічні заходи будуть організовані в славу Мого бажання об'єднати усіх Божих дітей. На жаль, не усі з них шануватимуть Істину.
    Я відкрила Правду в Ла Салетт, у Франції, і у Фатімі, в Португалії, але багато хто не розуміє, що саме Я пояснювала. Незабаром, передбачені пророцтва стануть реальністю, а потім ненависть, якою лукавий Мене ненавидить, проявлятиметься в спеціальних церемоніях, які будуть образливими для Бога.

Мій Син створив особливий план, в якому була розроблена кожна деталь, для гарантії того, щоб світу була дана Правда про ворогів Бога. Він робить це, тому що тільки Правда може врятувати людську расу. Якщо діти Божі наслідуватимуть брехню і братимуть участь в обмані, який закладений в плані антихриста, то вони відвертатимуться від Мого Сина і їх власного порятунку.
    Місія, яка вам дана, є останньою ланкою в остаточному Заповіті, який Мій Син повинен завершити в слухняності Моєму Отцеві, Всевишньому Богові. Це буде інструментом, за допомогою якого душі будуть врятовані від влади сатани і його злої армії на Землі. Через це, ненависть яку ви відчуєте через слова, вчинки і дії інших людей буде лютою і жорстокою. Гнів, проявлений проти вас, буде не схожий на жоден інший, і ви повинні розуміти, що цього і слід було чекати.

Місія Мого Сина, в ці часи, буде в різкій опозиції і Йому і Його Церкві на землі доведеться терпіти остаточне Розп'яття до Воскресіння, яке Він обіцяв всім тим, хто вірить в Мого Сина.
    Ненависть реальна і лукавий відверне уми навіть обраних душ і провидців, проти тебе, дитя Моє. Ніколи не засмучуйся про себе або ті душі, тому що страждання Мого Сина, вдесятеро гірше. Це Мого Сина, Спасителя і Визволителя людства, який помер за гріхи людства, як і раніше ненавидять з такою пристрастю, що підтверджується гнівом, що випліскується сатаною. Це Мій Син, є предметом цих нападів, і коли вони кидають зневагу на тебе, дитя Моє, вони б'ють Його знову і знову.
    Усі ви повинні рости, і робити так, як говорить вам Мій Син, оскільки ви були вибрані, щоб сформувати Його Залишкову Армії.
    Якщо ви страждаєте в ім'я Його, це для Слави Божої і спасіння людства. Коли Нове Небо і Нова Земля стануть одним, страждання припиняться і усі співатимуть хвалу Богові.

Ваша Любляча Мама
    Божа Матір
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...inal-covenant/

Дописів
    1 517

Типово

Чума буде поширеніша, ніж СНІД

Вівторок, 7 травня 2013, 22:35

Моя улюблена донечко, як ти відволіклася і дозволила собі бути відверненою від Моїх Очей впродовж останніх двох днів. Хіба ти не знаєш, що створило це відвернення? Якщо ти просто пропускаєш один день Євхаристії і Адорації ти взята, і тобою зловживають в Ім'я Моє, якщо ти не захищаєш себе, як Я тобі доручив. Моєю інструкцією є те, що ти продовжуєш приходити щодня перед Моєю Особою, і молитися Найсвятішу Вервицю, так щоб Моя Матір могла покрити тебе захистом що потрібний тобі в цій роботі.
    Так багато тих, які стали близькі до Мене набули упевненості, що приводить їх до думки, що ніякі страждання не зупинять їх, коли вони виконують Мою Місію, але це стає можливим тільки якщо ви закликаєте Мене, щоб Я направляв вас.

Моя дочко, скоро можна буде побачити початок чуми, оскільки Мій Отець надішле її на землю, караючи ті країни, які ображають Його, і хто дозволяє зло і несправедливість по відношенню до бідних безневинних людей. Це лихо буде ясно видне і ці рани не заживуть доки Велике Покарання не закінчиться. Чума буде поширеніша, ніж СНІД і буде однією з перших ознак найближчої Кари. Це супроводжуватиметься голодом на одній третині землі і відбуватиметься під час правління антихриста.
    Коли закони антихриста поширяться, як павутина, це супроводжуватиметься серією покарань вилитих на чотири сторони світу Рукою Мого Отця. Божественне втручання допоможе зупинити душі від виривання їх звіром силою антихриста. Його послідовники понесуть тяжке покарання і це можна буде побачити на їхніх лицях через чуму. Вони не уникнуть цього суворого покарання, і не буде тих, хто здійснює нечестивий обман Моєї Церкви на землі.
    Це попередження дається так, щоб ті, хто сумнівається в Моїй Руці правосуддя, врешті-решт зрозуміли що люди страждатимуть, як вони це робили в дні Ноя, якщо вони відвернуться від Бога.
    Остання образа проти Мого Отця, через гріхи війни і абортів,призведуть до Його найбільших покарань на людство. Життя ненародженої дитини відбирається так жорстоко і без всяких розкаянь совісті, каратиметься смертю тіла і смертю душі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ead-than-aids/

Дописів
    1 517

Типово

Моє найбільше бажання в тому, щоб ви шукали душі молодих людей

Четвер, 9 травня 2013, 22:45

Моя улюблена донечко, Моя любов до тих молодих людей, кожного народу, кольори шкіри і віросповідання, які не визнають Мене, - вічна. Як же глибока Моя печаль про ці маленькі душі. Вони потребують молитви, особливо зараз. Я обійму їх Своїм Милосердям, не замислюючись, якщо ви попросите Мене про це через цю Молитву Хрестового Походу.
    Хрестовий похід молитви( 106 ) про Милосердя для молодих людей, які не визнають Бога

"Дорогий Ісусе, візьми під Свій захист душі цих Божих дітей, які не знають Тебе, хто не визнає Твою Любов і хто не приймає Твою Обіцянку.
    Вилий на них Твою Благодать Навернення і даруй їм Життя Вічне.
    Будь милостивий до всіх тих, хто не вірить в Твою Присутність, і хто не прагнутиме розкаятися за свої гріхи. Амінь ".

Моя улюблена Залишкова Арміє, Моє найбільше бажання в тому, щоб ви шукали душі молодих людей, агностиків і тих, хто не вірить у Бога. Вони ваш пріоритет. Я прошу вас привести усі народи, віросповідання, кольорів і релігій в центр Мого Захисту. Коли ви принесете Мені такі душі, Я дам їм великі Дари і обіцяю їх врятувати.
    Важливо, щоб ви не ігнорували тих, хто не зацікавлений у своєму порятунку. Вони втрачені душі, Я сумую за ними, і Я йтиму за ними в кожен куточок, кожну щілину і кожну країну аж поки Я зможу узяти їх в Моє Царство.
    Запам'ятайте це прохання. Пам'ятайте, Моє бажання, щоб ви звернулися до тих, хто не знає Мене і до тих, хто хоче знати Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-the-young/

Дописів
    1 517

Типово

Тільки вода, необхідна для виживання дітей Божих виходитиме від Дерева Життя

П'ятниця 10 травня 2013, 16:40

Моя улюблена донечко, блаженні ті, хто відгукується на істинне Слово Боже, тому що вони будуть першими, хто встане і буде введений в Моє Нове Царство.Ті, кому не було дано Моє Святе Слово, у тому числі в тих країнах, де Я засуджений, є першими душами, до яких Я повинен звернутися. Не зі своєї вини, вони виховані від народження до заперечення Бога, Творця і Творця всього, що існує.
    Я домагатимуся, щоб навернути їх через цю Місію і обіцянку, що як тільки їм під час Попередження, буде показана Істина, що вони будуть швидко залучені до сили Мого Милосердя. Я ніколи не покину тих, хто був обдурений, із-за неправдивих навчань, бо вони безпорадні і потребують Моєї Любові і Милосердя.
    Моє бажання полягає в тому, щоб Мої послідовники зараз готувалися піднятися по сходах, з довгим і важким підйомом, до духовної досконалості. Ті з вас, хто був наділений Даром розрізняти Мій Голос що міститься в Книзі Істини, зобов'язані Мені. Ось те, що ви повинні зробити. Використайте подарунок, який Я дав вам, щоб підготуватися до духовної досконалості, яку потрібно від вас, тепер, коли Я побудую Мою Залишкову Армію на землі.

Ваш обов'язок полягає в тому, щоб допомогти тим, хто занадто слабкий, занадто гордий і занадто впертий, щоб прийняти Мою Руку Милосердя. Тільки завдяки вам, Я буду в змозі надати усім душам, у тому числі тим, хто не гідний Мого Милосердя, порятунок,що необхідний для того, щоб жити вічно в Моїй Славі .
    О, як прекрасне Моє Славне Нове Царство! Якби ви тільки могли його бачити, жоден з вас ніколи не вимовив би жодного слова проти Мене. Це буде ваше нове поселення, місце, де ви і ваша сім'я насолоджуватиметеся вічним блаженством,миром, любов'ю і радістю, з'єднуючись зі всім, що створено Моїм Отцем для вашого щастя. Думайте про це як про нове житло, схоже на те, яким чином була створена земля, тільки на цьому Новому Небі і Новій Землі не буде моря.
    Тільки вода, необхідна для виживання дітей Божих виходитиме від Дерева Життя, де усе життя буде безперервним.

Потреби будуть задоволені і любов ряснітиме так, що не буде ніякого невдоволення жодного роду. Сміх, любов, радість, кольори і прекрасні речі, які ніхто ніколи не бачив під час свого перебування на землі, будуть мати удосталь Щастя, яке знаходиться за межами вашого розуміння на землі, буде подарунком кожному з вас, кому дається ключ до Мого Царства.
    Життя попереду прикрашене великими подарунками і ви залишатиметеся в стані постійного миру з любов'ю до Мене. Я царюватиму в союзі з усіма дітьми Божими, така велика Моя Любов . Це єдине життя, до якого ви повинні прагнути, оскільки ніякого іншого життя не існуватиме після великого Дня, коли Я за вами прийду.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-tree-of-life/
    Востаннє редагував volodymyr: 24.05.2013 о 12:31

Дописів
    1 517

Типово

Чудеса, які Я обіцяв світу, через Мої Молитви Хрестового Походу, збільшаться.

Субота, 11 Травня 2013, 20:20

Моя улюблена донечко, не має значення, якщо ви повинні терпіти біль через спосіб, в яким ви відхилені через Мене, тому що Моє Слово ніколи не помре . Воно буде рости і ставати голосніше, як потужний вітер, у своїй інтенсивності і збільшиться до реву,оскільки Мій Голос буде, немов гуркіт грому по усій Землі. Буде дуже мало тих, хто не почує Мій Голос і навіть ті, хто відкине Мене, продовжуватиме говорити про Мене. Вони не зможуть його ігнорувати.
    Як і будь-яка дитина народжена від матері, діти Божі - у тому числі ті, хто відмовляються Його визнавати - будуть звернені до Нього, бо вони не зможуть нічого з цим поробити. Як новонароджений, який міцно пов'язаний зі своєю матір'ю, кожне дитя Боже буде визнавати Його через дотик, звук і запах. Божі діти відчують, коли Присутність Бога торкнеться їхніх душ. Так само як Я знаю Моїх, - тих, хто любить Мене і відповість на Мій заклик.

Моя донечко, Свята Воля Бога наповнена потужністю і переможе всіх тих, хто виступає проти Слова Божого. Коли ви відчуваєте, що так багато протистояння і ненависті до цієї Місії, вас завжди повинно утішати Моя Урочиста Обіцянка. Тобто, щоб врятувати усі душі, щоб Мій Новий Рай міг бути представлений ​​людству найближчим часом і з мінімальними стражданнями, наскільки це можливо. Страждання може бути зменшене молитвами Моєї Залишкової Армії, тому що Я заповідаю їм особливу Благодать.
    Чудеса, які Я обіцяв світу, через Мої Молитви Хрестового Походу, збільшаться, і багато хто буде свідками зцілень і навернень. Завдяки цим чудесам, Я стану відомим, навіть найзакоренілішим скептикам. Завдяки Молитвам Хрестового Походу, священикам Моїх Християнських Церков буде показано Моє Милосердя, і незабаром багатьом з них будуть дані докази достовірності цих повідомлень.
    Моя Воля буде виконана, і ніхто не зупинить її.
    Багато хто буде проти Моєї Волі, кричати і лаятися на Мої Слова, і плювати на тебе, донечко Моя, але їх ненависть буде знищена, і незабаром вони відкриють свої серця, бо вони не сумніватимуться, що це їх Учитель, який зве їх. Я Та посудина, через яку вони будуть очищені. Тільки завдяки Мені, вони отримають єдино можливий захист від антихриста. Вони шукатимуть Мого Захисту і Печать Живого Бога має бути дана так багатьом душам, наскільки це можливо.
    Почуйте Мої вказівки і все буде добре. Ігноруючи Мої попередження і намагаючись боротися на власний розсуд з несправедливістю, яка буде широко поширена, коли світ знаходитиметься під владою звіра, - ви не матимете досить сили. Прийміть Мої Дари, і ви вистоїте, упевнені в тому, що Я захищаю вас, ваші сім'ї і друзів.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...will-increase/

Дописів
    1 517

Типово

Моє Слово остаточне. Воно кінцеве. Не може бути ніякого іншого слова.

Понеділок, 13 Травня 2013, 16:38

Моя улюблена донечко, Моя Залишкова Армія в цей час буде рости дуже швидко і поширюватиметься на п'ятдесят вісім країн. Там будуть лідери серед вас, і ви повинні об'єднатися, там, де ви знаходитеся, через формування груп молитви "Ісус до Людства".
    Приведіть всіх тих, хто йде за Мною, по-перше, вашу паству а потім приведіть всіх тих, хто слідують всякого роду доктринам. Я ніколи не віддавав перевагу над однією душею іншій. Я бажаю, щоб ви сказали всім тим, хто не вірить в Мене, що Я обіцяю їм, що Істина їм буде показана під час Попередження.Їм важко заперечувати Мене, бо Я залучу їхні душі в спосіб, який дивуватиме і шокуватиме їх. Мій Святий Дух сходитиме на кожен народ, де створюються Мої молитовні групи .

Я помножу кількість чудес, яких ви вже були свідками, де Я зціляв уми, душі і тіла нещасних і хворих серед вас. Ви упізнаватимете Мене, Мою Присутність, яку Я показуватиму тим з вас, хто просить про Мою допомогу. Ви дійсно благословлені - ви, діти цього покоління, які були вибрані в такій множині, щоб насолодитися в Моєму Царстві Вічним Життям, яка не має кінця. Смерть буде переможена вами. Зло буде переможено і його сила і наполегливість, і гріх більше не отруюватимуть вашу душу.
    Мої діти, ще належить зробити багато роботи . Мої молитви Хрестового Походу, розплющать вам очі на Істину. Як тільки ви побачите Правду, ви знатимете, що робити, у ваших серцях. Одна невелика порада - коли хтось суперечить Правді, ви повинні мовчати. Моліться за цю душу, щоб їй була також дана благодать прийняти Книгу Істини.
    Моє Слово остаточне. Воно кінцеве. Не може бути ніякого іншого слова. Будь-хто, хто проголошує слова від Мого Імені, сказані після того, як ця місія почалася в листопаді 2010 року, не мають права цього робити, тому що вони не виходять від Мене. Ті, пророки, які були до цього, і хто також говорить Моїм ім'ям, благословлений і Я продовжуватиму захищати їх. Мій голос говорить зі світом через ці Повідомлення. Моя Улюблена Мати, Непорочна Діва Марія, говорить своїм провидцям, що цю Місію благословив Я.
    Знайте, що армія сатани включає ряд лжепророків, які говорять солодким голосом. Заспокійливі, люблячі, під замаскованими порожніми обіцянками, вони скажуть прямо протилежне тому, що говорю вам Я . Знайте, що тільки Мій Голос скаже вам правду. Тільки Мій Голос говоритиме вам про прийдешні події, які дійсно мають відбутися. Ніхто не сміє, і нікому не дана влада, говорити від Мене, Ісуса Христа або Мого улюбленого Отця.

Відчуйте полегшення через це одкровення і знайте, що тільки Свята Трійця спілкується таким чином, з вогнем, який поглине усі душі, які вільні від гордості і повні покірливої любові до Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...no-other-word/
    Востаннє редагував volodymyr: 18.05.2013 о 18:32

Дописів
    1 517

Типово

Ті, хто наслідував Слово Боже, дане пророками, що були раніше Мене, були першими, хто плюнув в Мене.

Вівторок, 14 травня 2013, 21:00

Моя улюблена донечко тим, серед Моїх учнів, які страждають через їхню віру в ці Послання з Небес, Мені є що сказати:
    Якщо важкі ваші страждання, ви повинні знати, що ви були благословлені Моїм Даром, наданим вам, щоб допомогти розплющити очі на Правду.Злостивість, яку вам доведеться терпіти в Ім'я Моє,через вашу вірність до цих Послань, йтиме від ваших близьких. Зокрема, багато Моїх священиків, які відмовляються шукати Мене через це, Моє Святе Слово засмучуватимуть вас найбільше. Вас ганьбитимуть, принижуватимуть, обмовлятимуть вас, критикуватимуть і висміюватимуть вас, і усі ці ж люди говорять, що сповідують Моє Святе Ім'я.
    Ви повинні терпіти цей біль так само, як Мої апостоли і учні повинні були її переносити. За час Мого перебування на землі, Я був вигнаний з Божого храму. Мої учні були попереджені, щоб триматися від Мене чимдалі або, якщо вони були помічені зі Мною, їм загрожувало вигнання з Церкви.

Коли вони говорили Моє Святе Слово і поширювали Моє Вчення, їм погрожували і, в деяких випадках, били. З них влаштовували посміховисько. Ті, хто наслідував Слово Боже, встановлене пророками, що були раніше Мене, були першими, хто плюнув в Мене. Їх гнів був викликаний тим, що Я говорив Правду, тому що вони не хотіли чути Правду. Це лякало їх і створювало незручності.
    Наповнених Силою Святого Духа, після Мого Вознесіння, Моїх апостолів ненавидів багато хто з тих, хто поклонявся в храмах. І, хоча їхні страждання були жахливими і голоси супротивників голосно кричали в їхній присутності, це не мало значення.
    Ніщо не може завадити поширенню Мого Слова. Жоден голос не буде досить гучним. Ніякий аргумент не буде досить достовірним. Жодна отрута не буде досить сильною. Моя Влада непереможна. Мій Святий Дух притягне мільярди душ у безпечну обитель Мого Нового Раю. Усі голоси невдоволення заспокояться і усе протистояння буде пригнічено, оскільки втручання Мого Отця гарантує, що терня і валуни, які засмічують шлях до Істини, будуть викорені.

Тільки Мій Голос залишиться. Це буде єдиний Голос Влади, яка буде підтверджена, а потім прийде Великий День.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...to-spit-at-me/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець : Моє велике втручання, щоб врятувати людство почалося і швидкість Моїх дій буде очевидною для усіх.

Середа, 15 травня 2013, 16:40

Моя дорога донечко, нині Дух Божий ллється над Землею так, як ніколи раніше.
    Для того, щоб підготувати Моїх дорогих дітей до Нового Раю, який чекає їх, Я обволікаю їх Духом Істини. Деякі з них приймуть Його з розпростертими обіймами, і будуть вдячні за таке Благословення. Інші відмовляться, тому що вони не відкриють свої серця.
    Моє Велике Втручання, щоб врятувати людство, почалося і швидкість Моїх дій буде очевидною для усіх. Чудеса, допущені Мною, вашим Всемогутнім Отцем, отримають широке поширення і викличуть жваву дискусію. Це приведе до численних навернень. Тоді зростуть, в такій же мірі, дії лукавого і його соратників, оскільки пошириться Дух Моєї Любові.

Моя Рука зупинить злі дії тих, хто спробує навести війни, хвороби, вбивства і аборти на Моїх дітей. Моя Рука ляже і на тих, хто мучить вірних послідовників Мого улюбленого Сина і тих, хто намагається відмінити Його Присутність у Святій Євхаристії.
    Послухайте Мій заклик. Усі Мої діти будуть залучені до Мого Милосердя. Ті, хто відкидає Мого Сина, відкидають Мене. Ті, хто ображає Мого Сина не можуть прийти до Мене. Ті, хто засуджує Його Вчення і перевертає Істину, відкидають Моє Існування. Ви не можете створювати свої власні закони і одночасно підкорятися Мені. Ви також не можете миритися з гріхом і чекати щоб побачити Моє Обличчя.
    Якщо гріх не зменшиться, Я покараю ті народи, які несуть відповідальність за гріхи, що ображають Мене.
    Так само, як невпинно поширюється Мій Святий Дух, так і Моє Втручання запобігне поширенню гріха.
    Усі ці зміни будуть видні одночасно. Незабаром після цього, коли буде використана будь-яка спроба Мого Сина, через Свою Церкву і Його учнів, щоб розповсюдити Істину, прийде День, коли Велике Милосердя Мого Сина зійде на людство. Тоді, незабаром після цього, прийде Судний День.
    Підготуйтеся тепер, діти Мої, цей день може настати у будь-який час. Тільки ті, хто слухняний Моїм Заповідям і покажуть розкаяння у своїх гріхах, може бути і будуть врятовані.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...vident-to-all/

Дописів
    1 517

Типово

Любов походить тільки від Мене. Ненависть- ні.

Четвер, 16 Травня 2013, 15:30

Моя любляча донечко, така буде Сила Любові, що людство може і буде врятоване. Говорячи про любов, Я говорю про Божу Любов, яка тече в серцях людства. Божа Любов є присутньою в серцях усіх Його дітей, у тому числі і тих, хто заперечує Його. Це буде ваша любов один до одного, яка підтримуватиме вас під час випробувань, які чекають вас попереду. Проявіть любов і милосердя до ближнього і будьте добрими до бідних, слабких і безпорадних, і Я зроблю вас Моїми навіки.
    Для тих з вас, хто різко відноситься до інших, хто заподіює біль тим, над ким править і хто злісно нашіптує про інших, ви будете, як порожні посудини, вам буде нічого запропонувати Мені. Ви повинні завжди наслідувати Моє вчення. Любов походить тільки від Мене. Ненависть- ні. Ті, хто говорять, що вони роблять Мені честь і лихословлять інших, хоча вони стверджують, що відстоюють Моє Слово і бережуть Моє Ім'я - вони не слухаються Мене. Вони ображають Мене і їхня ​​ганьба стане очевидною у Великий День.
    Ніколи, ні на хвилину, не думайте, що можна жити без любові до інших у ваших серцях, тому що якщо у вас немає любові до інших людей, то ви відкидаєте дар, який дарма дається для усіх дітей Божих. Якщо ви по-справжньому любите Мене, ви відноситиметеся до інших з любов'ю і повагою. Коли ви жорстокі до інших, говорите про них погано або несправедливо їх критикуєте, то ви відкидаєте Любов яку Я дарував вам. На її місці виникає ненависть. Ненависть до іншої людини приходить від сатани.
    Коли ви дозволяєте ненависті укорінитися у вашу душу, ви дистанціюєтеся від Мене, і ви будете глибоко схвильовані у вашій душі.
    Коли ви любите іншого в ім'я Моє, ви робитимете це через ваші слова, ваші вчинки і справи милосердя. Любов до Бога, життя відповідно до Його побажань, через Його дітей, може врятувати людство. Любов перемагає зло. Влада сатани руйнується в одну мить, коли ви показуєте любов до тих, хто погано з вами поводиться. Ви повинні наполегливо працювати, щоб дозволити любові обгорнути вас, так щоб ви могли розповсюдити цю велику благодать іншим.
    Любов сіє любов в інших. Любов приносить життя. Любов приносить пробачення. Любов знищує зло. Без любові зло процвітатиме.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...tred-does-not/

Дописів
    1 517

Типово

Світ зрадіє, бо разом з Моєю Церквою в Римі, Єврейський народ буде скорочений.

П'ятниця, 17 Травня 2013, 14:02

Моя дорога донечко, Я відкрию тобі близькість Мого болю і горя, коли Я знову, знову і знову, перенесу агонію, яку Я переніс в Гетсиманському Саду.
    Тоді Мій біль, нанесений Мені лукавим, який показав Мені бачення майбутнього, був викликаний язичництвом яке змете землю свого часу. Я знав тоді, цю видиму, ненависть у світі, яка зараз існує по відношенню до Мене, Ісуса Христа.
    Мої страждання посилюються тим фактом, що людство досі не повною мірою зрозуміло Жертвопринесення, яке було зроблено Мною за їхні душі. Моє Розп'яття повинне було врятувати кожне покоління, у тому числі те що у сучасному світі. Мій біль в цей час великий і Мої страждання нині проявляються в тобі, дочко Моя, і інших жертовних душах, так що Я можу врятувати найбільш зіпсованих серед вас.
    Я плачу гіркими сльозами, і Моє Серце судорожно здіймається, коли гріх нині поширюється через закони у вашій країні, які змусять безневинні душі впасти в спокусу. Мало того, що вони відчувають, що гріх тепер може бути виправданий, оскільки закони в їхніх країнах виправдовують їх, але вони також будуть звинувачені в порушенні законів своєї країни, якщо вони підтримують Моє Святе Слово.
    О, як ви обдурені. Як далеко ви відхилилися від Мене. Скільки ви Мене ображаєте. Особи, відповідальні за проголошення Мого Слова : вислухайте Мене. Ваше завдання полягає в захисті Мого Святого Слова у всі часи. Ваша обітниця покорятися Моєму Слову і Моєму Вченню, оскільки вони були включені в створення Моєї Церкви на землі. Ніколи не відхиляйтеся від Істини. Підготуйте ваші душі, тому що незабаром ви будете вимушені проти своєї волі відмовити Мені в Моїх Таїнствах.

Ви повинні триматися напоготові у будь-який час для великих змін, які чекають вас попереду.
    Для усього людства, - Я закликаю вас, відповісти на Мій Голос, Голос Правди, Голос Любові, Голос вашого Учителя. Незабаром ви побачите Мене. Тоді павутина спаде з ваших очей і Правда стане ясною. Коли почнеться День Мого Милосердя, ви повинні знати, що моє Друге Пришестя відбудеться дуже скоро. І тоді як Я сумую за всіма вами, щоб звернулися до Мене, Я плачу від горя за душі, які втрачені для Мене.
    Я повинен попередити тих, хто намагається зупинити Мене, в порятунку душ, що Я покараю вас, якщо ви продовжуватимете ігнорувати Слово Боже. Я маю на увазі не ці повідомлення, хоча Я засмучений, що ви не слухаєте Мене, але відміну Мого Святого Слова у вашому Народі.
    Світло здолає темряву. Світло Боже тримає вас живими. Темрява знищить вас. Моє Світло буде все яскравішим і яскравішим,аж поки Моя Свята Євхаристія не буде заборонена. Тоді це зникатиме. Тоді Моя Церква засмутиться і, може здатися, що вона померла. Світ зрадіє, бо разом з Моєю Церквою в Римі, Єврейський народ буде скорочений. Людство осягне цей найбільший обман і ті, хто набуде цієї огидної форми язичництва будуть зметені в потоці. А потім, після пожеж, які зметуть землю, Моя Церква буде рости знову в повну славну форму.
    Це буде кінець для грішників, які відмовляються прийняти Мою Руку, і початок Вічного Життя для тих, хто любить Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...l-be-cut-down/

Дописів
    1 517

Типово

Їм буде негайно прощено, якщо вони наберуться мужності і призвуть Мене, щоб допомогти їм в їхніх стражданнях.

П'ятниця, 17 Травня 2013, 23:50

Моя любляча донечко, ти повинна знати, що усі грішники, особливо ті, хто вчинив жахливі речі, повинен прийти до Мене. Я жадаю їх уваги, і Я хочу, привести їх в Моє Серце, тому що Я люблю їх. Вони негайно будуть пробачені, якщо вони наберуться мужності і призвуть Мене, щоб допомогти їм в їхніх стражданнях. Вони ніколи не повинні боятися Мене, тому що Я вічно Милосердний. Вони Мені ближче, ніж ті, хто говорить, що представляє Мене на Землі, але хто є лицемірами, як фарисеї.
    Дайте Мені свою руку. Незалежно від того, які справи ви здійснювали, Я освячу вас. Моя молитва, яку Я даю вам зараз, приведе вас в Моє Серце і я укрию вас в Нім, і ви будете врятовані.

Хрестовий похід молитви ( 107 ) Врятуй мене від пекельного вогню
    О, Ісусе, я жахливий грішник.
    Своїми діями, я приніс іншим жахливі страждання.
    І зараз я знедолений.
    Мене більше не приймають ні в якому місці на Землі.
    Врятуй мене від цього спустошення і захисти мене від пастки зла.
    Дозволь мені покаятися.
    Прийми мої розкаяння.
    Наповни мене Твоєю Силою і допоможи мені піднятися з глибин відчаю.
    Я передаю Тобі, дорогий Ісусе, мою вільну волю, щоб Ти зробив зі мною, що хочеш, щоб я міг врятуватися від пекельного вогню.
    Амінь.

Йди, дитя Моє, з миром, бо Я ніколи не покину тих, хто благає Мене про пощаду.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-their-misery/
    Востаннє редагував volodymyr: 26.05.2013 о 00:38

Дописів
    1 517

Типово

Коли зійде Святий Дух, Він пошириться як вогонь і копіюватиме Слово Боже на багатьох мовах

Субота, 18 Травня 2013, 13:16

Моя любляча донечко, Дар Святого Духа є досить незрозумілим. Це дорогоцінний Дар і проливається над людством завдяки щедрості Божій. Він надається з великою любов'ю до усіх, але не кожен приймає його. Не кожен здатний прийняти цей подарунок. Ті, хто вважають, що вони заслуговують цього подарунка, тому що вони говорять, що вони знають Мене, і, хто отримав освіту в кожному аспекті богослов'я, не обов'язково готові прийняти цей Пресвятий Дар.

Впродовж десяти днів у світлиці, Моїй улюбленій Матері довелося терпляче пояснювати Моїм апостолам важливість упокорювання. Без упокорювання не можливо бути заповненим цим Даром з Небес. Деякі Мої апостоли думали, що як обрані учні, вони були кращі, ніж звичайні люди, тому що вони були ближчі до Мене і інші повинні автоматично лягти до їхніх ніг. Але, звичайно, це не те, чому Я вчив їх. Моя Мати провела довгі години пояснюючи їм, як гордість може
    відвернути Святого Духа, від їхніх душ.

Коли Святий Дух входить в душу, Він несе з собою багато Дарів. Це може бути Дар знання, Дар мов, Дар мудрості, Дар любові, Дар зцілення або Дар пророцтва. У випадку з Моїми апостолами, вони незабаром зрозуміли, що, як тільки вони отримали цей дар, вони ніколи не дозволили б увійти гріху гордині, щоб заплямувати цим свою місію. Бо як тільки гордість входить в людину, що отримала Дар Святого Духа, Дух Божий зникає і на його місці мешкає дух темряви.

Темна душа не може виливати Світло Святого Духа над іншими. Вона може поширюватися тільки темряву. Темний дух обманює інших. Це особливо оманливо, коли він виходить від тих, хто був помічений, як святий учень або експерт в Моєму Вченні. Результатом цього стає ненависть, занепокоєння і почуття безнадійності.

Щоб отримати дар Святого Духа, ваші душі мають бути очищені і вільні від гріха гордині, інакше Він ніколи не буде вам даний
    . Коли зійде Святий Дух, Він пошириться як вогонь і копіюватиме Слово Боже на багатьох мовах. Це принесе зцілення розуму, тіла і духу, і принесе з собою мудрість, яка може виходити тільки від Бога. Він поширюватиме навертання до віри у всьому світі.

Це потім будуть плоди, по яких ви знатимете, де є присутнім Святий Дух. Велика кількість всіляких Дарів, у тому числі чудес з Небес, нині проявляється в Книзі Істини для блага усіх - Книга обіцяна усьому людству зараз. Прийміть її з добрим серцем і дякуйте Богові за один з останніх Дарів з Небес до Великого Дня.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-many-tongues/

Дописів
    1 517

Типово

І потім, так само, як вони забудуть Мою Церкву, як забули Мене, вона воскресне з мертвих, так само, як це зробив Я.

Неділя, 19 травня 2013, 20:08

Моя люба донечко, у Моєму Новому Раю смерть вже не матиме влади над Божими дітьми, які люблять Його.

Ці повідомлення, на жаль, принесуть непотрібний страх, тим, хто вірить, що, коли на зміну цій Землі прийде Нове Небо і Нова Земля, їх чекатиме смерть. Це — не правда. Ті, хто отримає Мою прихильність, і хто приймає Мою Руку Милосердя, отримають Дар Життя. Навіть атеїсти, невіруючі, нехристияни і люди усіх віросповідань, які звернуться до Мене і приймуть Мій Дар, після того, як станеться Попередження. Саме тоді Я отримаю перемогу над звіром, оскільки Я дам Вічне Життя мільярдам душ, які живуть у світі.

Гріх, занесений в Адама і Єву звіром, припинить своє існування. Моє Милосердя його переможе. І так само, як гріх руйнував тіло, Моє Світло принесе людству Вічне Життя. Смерті, хвороб, старості більше не існуватиме у Моєму Новому Раю. Мої обрані діти — мільярди людей — матимуть ідеальні тіло і душу, в єдності з Божественною Волею Мого Отця.

Він, Мій Отець, дав Вічне життя Адаму і Єві, а вони відкинули його. Відтак, вони і усі їхні нащадки були позбавлені Дару Раю і Вічного Життя. Тепер, нарешті, це зміниться. Моє Життя, Смерть і Воскресіння мають тепер знову відбутися, це — завершальна частина Мого Заповіту. Моя Церква, так само, як Я, піддається переслідуванням, і вона тепер терпітиме жорстоке бичування, болючий напад та здавалось би нищівну поразку. І коли вона буде розіп'ята і відкинута, здаватиметься, що її спалили і забули. Язичництво процвітатиме. Але оскільки воно буде під впливом та керівництвом лукавого, воно буде обережним і не видаватиме своєї справжньої сутності. Його представлять світові як нову форму соціальної справедливості — нову форму гуманізму, в якій задовольняються усі потреби людини. Ці потреби включатимуть право на гріх, але ці гріхи проти Бога сприйматимуть як моральні права людини.

Якою огидною для Мене, Ісуса Христа, буде ця майбутня нечестива Єдина Світова Релігія. Вони не лише відвернуться від Мене, а й запровадять сатанинські символи, де Мій Хрест буде зображено у найбільш абсурдному вигляді. Від Мого Тіла Христового відмовляться. На вівтарях церков здійснюватимуть різні види жертвопринесень. Вони будуть відкрито поклонятися звірові, і він, у свою чергу, дасть їм велику владу. Саме тому багато людей віритимуть, що ті, хто керуватиме цією гидотою матиме чудотворну силу. Попри те, що може здаватися, що вони дотримуються доброї та справедливої церкви, вона поширюватиме лише темряву.

Огидні урочистості та поведінку буде видно у церквах, які були збудовані на честь Мене, Ісуса Христа, але Я в них вже не буду Присутнім. І тоді, коли вони лише забудуть Мене, Моя Церква постане з мертвих, так, як це зробив Я. Вона знову стане живою у громадських місцях. Тоді Я зберу усіх Моїх дітей, хто залишиться вірний Моєму Слову, і тих, кому були відкрити очі на Істину. Тоді ми піднімемося, разом з тими, хто помер, але чекав Великого Дня, у Новий Рай.

Ті, хто відмовиться від Мене, після кожної Моєї спроби спасти їхні душі, будуть відкинуті. Тоді, почнеться Моє Царство, і буде створено Царство, обіцяне Мені Моїм Отцем.

Ніколи не бійтеся майбутнього, бо тільки Моє Нове Царство задовольнить ваші бідолашні, засмучені серця. Лише Моє Нове Царство дасть вам Вічне Життя.

Ви повинні молитися за кожного з вас, бо таким чином ви стаєте гідними отримати цей Великий Дар.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...just-as-i-did/
    Востаннє редагував volodymyr: 26.05.2013 о 00:54

Дописів
    1 517

Типово

Першими прийдуть до Мене всі з Християнських Церков. Потім,через деякий час,звернуться Іудеї, і врешті-решт приймуть Мене.

Понеділок, 20 травня 2013, 22:52

Моя люба донечко, оскільки ця Місія триває, Моє Слово зазвучить на багатьох мовах. Мої Повідомлення, дані вам сьогодні, запалять Моє Святе Слово в Новому Заповіті. Мої Повідомлення також нагадають світу про Слово Боже, яке міститься у Біблії.

Я не переписую Слово, Я просто нагадую вам, те, що воно означає сьогодні. Я також говорю зі світом, щоб підготувати його для Мого Другого Пришестя, бо Я не хочу, щоб вони були втрачені. З великою любов'ю і радістю, Я спостерігаю, як Мої вірні послідовники прийняли Мене,оскільки Я Є. Ті, хто відразу зрозуміли, що це був Я, Ісус Христос, який говорив з ними через ці Повідомлення,- благословенні. Вони є тими, хто ніколи не сумнівався. Вони могли відчувати Мою Присутність. Моє Слово пронизало їхні серця, як меч. Мій Дух торкнувся їхніх душ. Вони знали.

Вони упізнали Мене і як вони постраждають від цього.

Ви, Мої дорогоцінні діти, знаєте, що, коли ви відповіли на Мій заклик, Я дав вам особливий Дар, Благословення, яке допоможе вам витримати цей шлях до Вічного Життя. Вам знадобляться ці Дари, тому що ви будете основою Моєї Залишкової Армії і ви керуватимете іншими, які нарешті слідуватимуть за вами.

Багато людей, з усіх народів, йтимуть за вами, коли їм буде нікуди звернутися, і ви ділитиметеся з ними Моїм Вченням. Усім вірним Мені, Ісусові Христу, будуть дані нові Дари, щоб допомогти їм об'єднатися по всьому світу в єдність зі Мною. Першими прийдуть до Мене всі з Християнських Церков. Тоді, з часом, звернуться Іудеї, і врешті-решт приймуть Мене. Усі інші релігії зрозуміють Істину Мого Вчення, і вони також йтимуть за Мною. Але вони не всі приймуть Істину, навіть коли Вона буде їм представлена явно.

І тоді будуть невіруючі, і багато з них хороші люди. Вони використовуватимуть людський інтелект, щоб висунути усі причини, чому Бог не існує. Проте вони, у тому числі багато їхніх Християнських колег, які теплі у своїй вірі, - працюватиме зі Мною. Їхні серця будуть розблоковані і тому що вони знатимуть, що Я закликаю їх, вони не чинитимуть опір Мені, на відміну від упертих душ, які думають, що знають більше, ніж Я, про обіцянку, яку Я дав про Своє Повернення.

Кожне завдання, яке Я даю вам, приведе до все більшого і більшого числа країн, які візьмуть Мій ​​Хрест, щоб створити один шлях до Мене. Ніколи не соромтеся йти за Мною, коли Я закликаю вас, тому що коли ви відповідаєте Мені, ви руйнуєте сили зла. Зло може заподіяти вам біль, але, коли ви дозволяєте Мені направляти вас, ви можете здолати будь-яку перешкоду на вашому шляху.

Я люблю вас, і Я захищу вас, як Я захищаю Мої молитовні групи по всьому світу.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...pt-me-finally/

Дописів
    1 517

Типово

Коли прийде час звіра показати антихриста, будуть видні великі знамення

Вівторок, 21 травня 2013, 16:30

Моя люба донечко, коли прийде час звіра показати антихриста, будуть видні великі знамення. Грім, якого ніколи не чули раніше, відчуватиметься у багатьох частинах світу, але, зокрема,у тій частині, де антихрист народився.

На той час Мій Святий Дух,вилитий поміж Моїх послідовників, в усіх Моїх Християнських Церквах, гарантуватиме, що вони вже готові. Вони, разом з Моїми учнями з цієї Місії будуть основою Залишку Церкви. Їхня сила буде велика і ніякої шкоди не буде завдано тим, на кому є Печать Живого Бога. Їхня сила прийде від молитов даних ним Мною і Моєю Матір'ю в молитвах Хрестового Походу.

Антихрист почне своє правління м'яко. Ніхто не підозрюватиме його наміри, тому що певний мир зійде на Землю. Цього разу буде дуже важливо для вас, Моєї Залишкової Армії, збиратися в молитовних групах. Я урочисто обіцяю, що ці молитви зменшуватимуть багато страшних справ, які він, антихрист, нанесе на країни, в усіх чотирьох куточках Землі.

Я дам помилування усім тим країнам, де діятимуть молитовні групи. Це буде знайомо вашій відданості Мені, вашому люблячому Ісусові, що Я рятуватиму душі і ще ​​ виллю Дари на людство, щоб захистити дітей Божих від страждань, які заготовила змова звіра.

Довіртеся Мені. Будьте у мирі, знаючи, що ви нині під керівництвом і захистом.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-will-be-seen/

Сторінка 37 з 64 ПершаПерша ... 272829303132333435363738394041424344454647 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті