| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет
да
Боба поднял настроение на весь пятничный вечер))))
у меня +12 было прошлой зимой во время сильных холодов.
в отместку/компенсацию за это плачу раз в год перед началом сезона (за весь предыдущий сезон).
если введут пеню за просрочку, буду капец недоволен.![]()
Я гляжу, со своим тарифом 3,7058 грн/кв.м. и суммой 162,69 грн. за октябрь (двухкомнатная хрущоба в 43,9 кв.м.) при отоплении якобы за 10 дней (реально несколько последних дней) ещё и очень даже ничего.
А ведь раньше мой Теплотранс был самый жадный.
![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Мабуть це тільки за гарячу воду, у вас двоє прописані в квартирі, а в батьків тільки одна людина. За опалення напишуть потім.
Проблема з холодними батареями, коли у сусідів гарячі – десь стояк забитий. Чи кран в підвалі недокрутили. Ось і уся вода йде в інші стояки. Нікому окрім вас (та сусідів по стояку) це не потрібно, так що ніхто окрім вас і робити нічого не буде. Пишіть письмові заяви куди можна і неможна (на усні усім начхати), погрожуйте, заохочуйте тощо.
PS А якщо по усьому домі ледь теплі – то я вам заздрю. Зараз не так холодно на вулиці, щоб так палити, як в мене. Можете казати, що то мені пощастило, але мені дещо шкода грошей, які я вимушений випускати на вулицю.
Востаннє редагував L_Pt: 18.11.2016 о 18:55
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
А тариф 35.88\м2...такшо ваши 31.9 за счастье
http://www.complatezh.info/viewpage.php?page_id=8
Востаннє редагував Ир.Сер.: 18.11.2016 о 21:46
так я ж вчера приводил аргументы, почему нам это не подходит.
климат другой.
экономия не значит, безрассудно смотреть как у других.
ну не может у нас быть в квартире +15, когда на улице -25.
потому что у них когда дома +15, за окном +5.
это очень большая разница.
посмотри на карту свою, и на мою.
там, где на моей карте покрыто зимой беленьким, у всех и так температура внутри больше.
часть восточной Европы удачно на твоей карте отсутствует.
это же все не спроста.![]()
Это не моя, это немецкая карта![]()
В Західній Європі зазвичай у всіх індивідуальне опалення і усі розуміють скільки кожен градус коштує для нього особисто. А в нас гроші кидаються в общаг і кожен вимагає, щоб з того общагу його опалювали найдужче.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks