Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Приберіть підпорки, і статУя рухне.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Не ярмак, а дерьмак
Пля....)
Ото пуйло сорвал джекпот.)
Пол параши от Владивостока до Урала отдал китайцам,теперь от Северного шельфа до питера отдаст Трампу. И все это чтоб получить Донецкую область в Украине. А она уже кучей кацапских трупов завалена,а никак не получается.
От ті, хто останнім часом закидають лайном кожного нового учасника.
Колись же і ви написали перший пост. Перед тим, як їх понабиралось десятки тисяч.
Що, неможливо стриматись? Чи синдром старослужащего совєтской армії?
Рене Декарт
Ви це серйозно?
Мене не цікавить кількість постів,я дивлюсь на зміст та тональність.З початком війни тут було скільки консерв зі 10-15 річним стажем,цілими групами швендяли.
Повинна бути якась інформаційна гігієна,я до вух все,що розмовляє не тягну. Вибачаюсь,зараз такий час. По країнам всяких фріків вибирають,вбиваючи треш різним телепням."Почую кожного'-це до ВФ,то інша епоха.
Прикольна спроба.
Але ні.
А нам з тобою своє робити (с)
Черговий збір для допомоги військовим.
Доєднуйтесь, за можливістю, будь ласка.
Деталі у приватні.
Я це серйозно. Мене теж не цікавить кількість. Бувають екземпляри, яких видно з перших фраз, але що - всі такі?
І що за безглуздий вираз "консерви"? Не бачу в правилах вимоги відмічатись на форумі, як у дільничого. Я сам після реєстрації довго не писав, а був (якраз десь до 2014) переважно на іншому, більш цікавому на той час форумі; ну і що?
Рене Декарт
О, ще один шедевр - "проплачений".
Власне, що було написано незвичного, обурливого, ворожого? Можна ознайомитись зі списком?
Рене Декарт
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks