За кожну душу, яку ви присвячуєте Моєму Милосердю, Я спасу на сто більше
Четвер, 11 квітня 2013 року, 21:20
Моя ніжно улюблена дочко, ти повинна рухатися вперед і зосередитися на тих бідолашних душах, які не вірять у Бога взагалі. Я маю на увазі тих, кому ніколи не була дана Істина про Існування Бога, їхнього Творця.
Мільярди людей не знають нічого про Святу Трійцю, тому що ці знання були сховані від них. Ці душі отримають велике Милосердя від Мене, і їм потрібно повідомити Мої Послання світу.
Інші душі, про які Я турбуюся, це ті, хто був дуже слабким у своїй вірі, а тепер відмовляється приймати Істину вічного життя. Багатьом людям, які невпевнені або у своєму Створенні, або в існуванні Бога, незабаром буде відкрита Істина. Я знову покажу їм велике Милосердя, а Моя Любов торкнеться їхніх сердець, і вони будуть врятовані.
Але є й такі, хто далі чинитиме опір Моєму Втручанню. Вони боротимуться з будь-якою спробою дати їм Істину, і доказ того, що їм буде дано Моє Милосердя, буде відкинуто в Моє Лице. Але Я знову втручатимуся та продовжуватиму боротьбу за їхні душі.
Насамкінець, є ті, хто знає про Мене все, зокрема те, що Я — Месія. Жодне диво чи вияв любові не наверне їх до Мене, тому що вони віддали себе сатані. Такі душі пожере звір, і він не віддасть їм свободи, тому що вони не вважають Мене своїм Спасителем. Вони досі не знають правди про план звіра. Щоби спасти їх, ви, Мої улюблені послідовники, повинні віддати Мені вашу відданість, навертаючи їхні душі до Мене, коли ви молитеся та отримуєте Святу Євхаристію. Ви повинні офірувати їх Мені щодня, і за кожну душу, яку ви присвячуєте Моєму Милосердю, я спасу на сто більше.
Робіть це щодня. У кінці кожного місяця вас переповнить радість, тому що ви знатимете, скільком таким душам було дано це Велике Милосердя. Це лише ще один Дар, яким Я вас благословляю, а ласки, які ви отримаєте, читаючи цю Молитву Хрестового Походу, будуть незліченними.
Молитва Хрестового Походу (104)
Звільни цю душу від рабства
"Найдорожчий Ісусе, я представляю Тобі душу мого брата і сестри, які віддали свої душі сатані.
Візьми цю душу і очисти її від гріха у Твоїх Святих Очах.
Звільни цю душу від рабства у звіра і приведи її до вічного спасіння. Амінь.”
Моє Милосердя буде й далі даватися людству, і, особливо, кожній душі, яка відкидає Слово Боже.
Я благословляю вас, Мої вірні учні, і я продовжую виливати на вас Дар Святого Духа.
Ваш Ісус
http://www.thewarningsecondcoming.co...undred-more-3/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks