Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 36 з 64 ПершаПерша ... 262728293031323334353637383940414243444546 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 701 по 720.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

За кожну душу, яку ви присвячуєте Моєму Милосердю, Я спасу на сто більше

Четвер, 11 квітня 2013 року, 21:20

Моя ніжно улюблена дочко, ти повинна рухатися вперед і зосередитися на тих бідолашних душах, які не вірять у Бога взагалі. Я маю на увазі тих, кому ніколи не була дана Істина про Існування Бога, їхнього Творця.

Мільярди людей не знають нічого про Святу Трійцю, тому що ці знання були сховані від них. Ці душі отримають велике Милосердя від Мене, і їм потрібно повідомити Мої Послання світу.

Інші душі, про які Я турбуюся, це ті, хто був дуже слабким у своїй вірі, а тепер відмовляється приймати Істину вічного життя. Багатьом людям, які невпевнені або у своєму Створенні, або в існуванні Бога, незабаром буде відкрита Істина. Я знову покажу їм велике Милосердя, а Моя Любов торкнеться їхніх сердець, і вони будуть врятовані.

Але є й такі, хто далі чинитиме опір Моєму Втручанню. Вони боротимуться з будь-якою спробою дати їм Істину, і доказ того, що їм буде дано Моє Милосердя, буде відкинуто в Моє Лице. Але Я знову втручатимуся та продовжуватиму боротьбу за їхні душі.

Насамкінець, є ті, хто знає про Мене все, зокрема те, що Я — Месія. Жодне диво чи вияв любові не наверне їх до Мене, тому що вони віддали себе сатані. Такі душі пожере звір, і він не віддасть їм свободи, тому що вони не вважають Мене своїм Спасителем. Вони досі не знають правди про план звіра. Щоби спасти їх, ви, Мої улюблені послідовники, повинні віддати Мені вашу відданість, навертаючи їхні душі до Мене, коли ви молитеся та отримуєте Святу Євхаристію. Ви повинні офірувати їх Мені щодня, і за кожну душу, яку ви присвячуєте Моєму Милосердю, я спасу на сто більше.

Робіть це щодня. У кінці кожного місяця вас переповнить радість, тому що ви знатимете, скільком таким душам було дано це Велике Милосердя.
    Це лише ще один Дар, яким Я вас благословляю, а ласки, які ви отримаєте, читаючи цю Молитву Хрестового Походу, будуть незліченними.

Молитва Хрестового Походу (104)

Звільни цю душу від рабства

"Найдорожчий Ісусе, я представляю Тобі душу мого брата і сестри, які віддали свої душі сатані.
    Візьми цю душу і очисти її від гріха у Твоїх Святих Очах.
    Звільни цю душу від рабства у звіра і приведи її до вічного спасіння. Амінь.”

Моє Милосердя буде й далі даватися людству, і, особливо, кожній душі, яка відкидає Слово Боже.

Я благословляю вас, Мої вірні учні, і я продовжую виливати на вас Дар Святого Духа.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...undred-more-3/

Дописів
    1 517

Типово

Блаженні лагідні серцем, хто був позбавлений від гордині Божою благодаттю.

П'ятниця, 12 Квітня 2013, 23:55

Моя улюблена донечко, хто серед вас хто по-справжньому любить Мене, може прийти до Мене і впасти ниць, повністю віддаючи себе ?

Хто з вас, хто дійсно шанує Мене і Моє Вчення, може упокоритися переді Мною, не залишаючи нічого самому собі? Якщо ви можете покірливо віддати себе в Мою владу, в підневільний стан, то Я вас підніму і вознесу. Але коли ви звеличуєте себе, в Ім'я Моє, і говорите, що ви знаєте Мене тісніше, ніж інші, Я опущу вас на землю під Моїм підніжжям.

Чому так багато тих, яким була дана Істина, але хто досі не розуміє Істину Мого Вчення? Людина, заплямована гріхом, не гідна стояти перед Лицем Моїм. Але ті, хто розуміє слабкості людської душі повинні знати, що треба бути дуже обережним, тому, хто бере на себе зобов'язання декларувати свої чудові знання про духовні питання, встановлені Вченням Бога через пророків.

Коли такі душі заявляють про своє так зване знання, щоб похвалитися своєю інтелектуальною оцінкою Святої Доктрини, а не з акцентом на важливість упокорювання, вони ображають Мене. Коли вони використовують свої знання, щоб перекрутити Істину відповідно до їхнього порядку денного, з тим щоб притягнути душі в штучну версію Мого Вчення, Я глибоко ображений і покараю душі винних в цьому злочині проти Бога.

Ті з вас, хто створює культи, релігійні рухи, усі ваші власні вигадки, знайте, що коли ви спотворюєте Слово Боже, ви винні в гріху. Ваші голоси, коли ви проголошуєте Слово Боже Усю Славу Його, з одного боку, чутні, тому що вони містять Істину. Але коли ви додаєте до Слова Божого ваші власні інтерпретації і коли ви використовуєте це, щоб атакувати інших у Святе Ім'я Моє, звинувачуючи їх в неправильних діях, то це є гріхом.

Блаженні лагідні серцем, хто був позбавлений від гордині Божою благодаттю, бо вони царюватимуть в Новому Раю.

Блаженні, ті, чия повна довіра до Мене означає, що вони проповідують і поширюють Моє Святе Слово без наміру отримати увагу до себе і власну славу, бо вони теж знайдуть притулок в Моєму Царстві.

Ті, хто стверджують, що вони Мої обрані послідовники, але вважають, що вони мають кваліфікацію, щоб судити інших, аналізувати переконання інших людей, засуджуючи їх віру у Бога, і які публічно засуджують святі душі, що приходять в Моє Ім'я, не є частиною Мого Царства. Ви належите лукавому, тому що ви не проголошуєте Мене, Ісуса Христа.
    Я не закликав вас, і Я не давав вам дозвіл на заохочення будь-яких форм спеціальної групи, створеної для кепкувань над іншою групою.

Для усіх, хто може з гордістю похвалитися інтелектуальною доблестю, пов'язаною з Моїм Вченням, для того, щоб принизити інше Боже дитя, особливо обрані душі, знайте, що ваші дні полічені. У минулому, Моє терпіння перешкодило Мені переривати такі помилкові місії. Зараз, в ці останні часи, Я не допущу того, як ви намагаєтеся заблокувати Моє Друге Пришестя.

Так небагато з вас приймуть Мій План підготовки до мого Другого Пришестя - цей час, щоб привести вас в Нову Еру Миру. Ви вже знаєте Істину. Ви знаєте, що Я прийду знову, але ви не думатимете, як раніше, тому що це Я, Цар всього, що існує звертається до вас, щоб ви підготували ваші душі.

Дві тисячі років для Мене ніщо. Це начебто було учора. Тому сьогодні Я закликаю усіх вас. Що Мене засмучує, це ті, хто говорить, що любить Мене, і публічно визнає Мене,насправді не знає Мене. Вони дозволили атрибутам організованої релігії, міжнародної політики, розкішних церемоній, щоб сховатися від Мене.

Я маю простий розум, тіло і душу, і, отже, прийму першими тих, хто так прийшов переді Мною. Коли батько запрошує додому свою дитину, яка деякий час жила за кордоном, він не помічає його одяг, його взуття, ювелірні прикраси або його валізу. Він бачить тільки свого сина, його обличчя і любов, яка є в його серці з його першого вдиху, коли він вийшов з лона своєї матері.

Любов є простою. Це не є щось ускладнене. Це не від ненависті. Ви не можете любити когось, коли ваша душа повна гніву або ненависті. Коли ви любите Мене, ви повинні любити всіх тих, хто йде за Мною, і їх слабкість не має значення. Ви повинні любити навіть тих, хто винен в страшних гріхах, тому що Я можу пробачити найзліший з усіх гріхів. Важливо пам'ятати, що жодна людина не має права засуджувати іншого в Ім'я Моє. Це можу тільки Я.

Знайте, що, коли справа доходить до попередження грішників у світі, які є ворогами Бога, Я маю на це право. Але у будь-якому випадку, Я проситиму молитви за їхні душі. Буде тільки одно виключення. Я ніколи не проситиму вас молитися за антихриста, бо він виходить не від Бога.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-grace-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Католицька Церква на порозі найгірших переслідувань за свою історію

Субота, 13 квітня 2013, 23:50

Моя ніжно улюблена донечко, Я хочу підбадьорити усіх, хто вірить у Мене та Мої Послання, що містяться у цій Книзі - Книзі Істини.

Коли людина йде слідом за Мною та офірує себе Мені, вона повинна наслідувати усі Мої Риси. Це означає, що вона повинна любити усіх своїх ближніх у Моє Ім'я, і ставитися до кожного так, якого ставлення очікувала би до себе. Однак, коли ви справді віддасте себе під Мою Опіку, ви страждатимете за це. До вас ставитимуться жорстоко, і за кожної нагоди на вас виливатимуть зневагу.

Я кажу це усім дітям Божим, і Християнам зокрема, для них тягар є найважчим.
    Я звертаюсь до усіх людей у світі, хто вірить у Мене, незалежно від того, чи вірять вони в те, що Я звертаюсь до них через ці Послання.

Християни завжди були мішенню для тих, хто хоче змінити Божі Закони, щоб пристосувати їх до своєї гріховної гонитви за насолодою та егоїстичними бажаннями. Католицька Церква зараз перебуває на порозі найгірших переслідувань за свою історію, вона буде перевернута догори дриґом і навиворіт. Цей напад планували упродовж десятиліть і ретельно продумали. Як святі на Небесах оплакують катастрофічні події, які тепер будуть розвиватися зі швидкістю, яка шокуватиме навіть тих, хто не вірить у ці Послання.

Запанує збентеження, оскільки багато священних слуг стануть безсилими через те, що все, чим вони дорожили, буде піддано сумніву та перекручено. У їхніх же лавах вони зазнають заперечень та знущань у Моє Ім'я.

Тих із вас, хто вірний Моїй Церкві на землі, Я закликаю бути пильними та дотримуватися Мого Вчення, якщо ви хочете залишатися вірними Мені. Ви не повинні ніколи приймати нічого, крім Істини, якої вас навчили. Скоро ви будете почуватись дуже самотніми і Мої бідолашні священні слуги зазнають лиха за вірність Мені та Церкві, заснованій Петром, і яку вихоплять з-під них.

Усі, хто традиційно є вірними Християнами, ви повинні залишатися непохитними, і ви не повинні піддаватися будь-яким спробам заохотити вас відмовитися від своєї віри. Вас штовхатимуть в одному напрямку та змушуватимуть погодитися навчати ваших дітей хибному вченню, яке є не від Бога.

Ці події тепер почнуться, і Я попереджаю вас про них, щоб скеровувати вас. Кожен, хто звинувачує Мене, через цю Місію, у заохочуванні душ покинути Мою Церкву на землі, не розуміє Моїх Вказівок.
    Я просто прошу вас залишатися вірними Моєму Вченню, коли ви виявите, що вас змушують прийняти нову версію Церкви. Ця нова версія ніколи не буде визнана в Очах Бога.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...n-its-history/
    Востаннє редагував volodymyr: 17.04.2013 о 09:54

Дописів
    1 517

Типово

Матір Божа: Коли діти Божі вводяться в оману брехнею, вони відлучаться від Нього

Неділя, 14 квітня 2013 року 14:00

Моя люба дитино, дозволь мені втішити тебе у цей час. Дозволь мені тримати тебе біля мене, щоб я змогла давати тобі сили, тоді, коли ти продовжуєш поширювати Святе Слово Боже у ці важкі часи.

Коли тих людей, які переслідували мого Сина, а потім вбили Його, запитали - "Чому ви це зробили?" - вони відповіли - "Для дотримання Слова Божого". Коли їх запитали, чи Бог простив би убивство іншої людини, вони стверджували, що це було вчинено згідно з Ученням Церкви. І точно так само станеться в кінці часів. Люди будуть перекручувати Вчення Бога, щоб виправдати свою відмову від Його Святого Слова.

Мій Син дає світові ці Послання, щоб ви дотримувалися Його Вчення. Він робить це, щоб жодна людина не відкинула Його Святе Слово помилково, коли Вчення Його Святої Церкви на землі буде сфальшовано і зроблено нечестивим. Слово Боже ніколи не повинно змінюватися, але пророцтва віщували ці дні, коли це станеться, коли це зробить Церква, заснована на Петровій Скелі.

Мій Син є Слово. Слова Бога має дотримуватися кожне дитя Боже. Коли діти Божі вводяться в оману брехнею, вони відлучаться від Нього. Коли ви приймаєте щось, окрім Істини Божої, коли ви приймаєте гріх, і потім берете участь в ньому, ви вбиваєте клин між собою і моїм Сином.

Пам'ятайте, що Я, Матір Божа, захищаю всіх тих, хто звертається до мене. Мій захист є для всіх людей, всіх релігій. Коли ви молитесь щодня мою Святу Вервицю, ви отримуєте повний захист, і ви зможете дотримуватися Істини, Святого Слова Божого.

Кожен, хто у Церкві мого Сина на землі веде за собою людей, але не може молитися Святу Вервицю перед своєю паствою, є не від Бога.

Ваша Матір
    Богородиця
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ated-from-him/

Дописів
    1 517

Типово

Багато людей не будуть достатньо сильні, щоб боротися проти абортів, евтаназії та одностатевих шлюбів

Понеділок, 15 квітня 2013 року, 18:20

Моя ніжно улюблена дочко, вороги Бога тепер зростають великими числами, у кожній нації, щоб відкинути Закони Бога.

Буде запроваджено багато нових законів, у кожній країні, у кожній церкві. Більшість законів буде суперечити Моєму Вченню, яке міститься у Святій Біблії. Усі гріхи будуть узаконені, і темрява звіра охопить весь світ. Тих, хто виступатиме проти цих законів, будуть вважати диваками і демонізувати. Їхні голоси будуть заглушені тими, хто приймає секуляризм так, наче це – істинна релігія. Вони будуть використовувати усі можливі інтелектуальні аргументи, щоб обґрунтувати свої мерзенні закони, і вони обмануть багато людей, тому що вони використовуватимуть права людини як інструмент, щоб контролювати інших.

Багато людей не будуть достатньо сильні, щоб боротися проти абортів, евтаназії та одностатевих шлюбів. У той час, коли такі закони будуть запроваджуватися, Католицька Церква оголосить про реформування, щоб визнати всі права людини і всі релігії. Це супроводжуватиметься жахливим ​​розколом між тими, хто благословенний даром розуміння, який вони отримали від Святого Духа, і тими, чиє єдине бажання – це себелюбство, і хто відкидає Бога. Вони вважають Бога і Моє Вчення перешкодою для їхнього способу життя, який вони вважають вільним стилем життя.

Потужна світова елітна організація, яка проникла у всі куточки світу, плануватиме нові закони Церкви і буде плести змови з метою повалення правителів, а водночас, розпалюватиме війни, які принесуть загибель. Настільки вони горді і такий ступінь їхньої вірності сатанинським лестощам, які, на їхнє переконання, є незамінними. Як їм доведеться страждати за свої злодіяння. Коли вони будуть вважати, що можуть контролювати інших людей і здійснювати свої хитрі плани на інших, їх вдарить Рука Мого Отця. Вони отримають лише час, щоб повернуться спиною. Після того вони повернуться один на одного і знищать один одного. Рівень їхніх страждань буде таким, що навіть близько до кінця цього буде недостатньо, щоб змусити їх побачити, що їх чекає попереду, якщо вони й далі будуть пов'язаними з лукавим.

Багато людей, які не є Божими, спочатку майже не будуть помічати цих подій. І лише, коли їхня свобода буде обмежена, вони будуть відкрито повставати проти несправедливості у своїх країнах. Тоді вони зрозуміють жах, який був створений, тому що Світло Бога було погашене. Замість нього буде темрява, порожнеча, голод і нестача любові.
    Тільки тоді люди благатимуть про Боже Милосердя. І Я там чекатиму, щоб втішити їх і спасти їхні бідолашні, налякані душі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-sex-marriage/

Дописів
    1 517

Типово

Цей знак, який не слід плутати зі Знаком звіра, стане символом нової Єдиної Світової Релігії

Середа, 17 квітня 2013, 20:00

Моя ніжно улюблена дочко, моє серце зітхає, коли Я маю витримувати злидні і страждання, які усьому людству доведеться терпіти. Їх спричинить не Моя Рука, а прокляття сатани, коли його дух бродить і пожирає душі на своєму шляху. Оскільки люди нічого не підозрюють про вплив зла, вони звинувачують у своїх стражданнях що-небудь інше. Вони покладають провину за свої труднощі на інших, і не розуміють, що такий хаос в їхнє життя приносить відсутність віри в Бога.

У той час, як дух лукавого захоплює людство, Світло Бога вступить з ним у боротьбу, що буде засвідчено багатьма проявами.

Число буревіїв зросте, потрясіння відчуватимуть у багатьох країнах. Спалахнуть заворушення у різних державах, коли влада та уряди позбавлятимуть свободи людей, якими вони керують. Тоді церкви, у тому числі ті, які люблять Бога, Триєдиного Бога, почнуть згортати свої служіння та зачиняти свої двері.

Велике число церков закриється в усіх західних країнах. Невдовзі знак комунізму стане особливим знаком, який з'явиться у церквах, які залишаться відчиненими, у засобах масової інформації, на предметах одягу, у фільмах, і цей знак з гордістю носитимуть високопосадовці. Члени ієрархій всіх найбільших церков і релігійних конфесій вважатимуть його знаком честі та уславлення. Ви побачите цей знак у громадських місцях; на вівтарях, в аеропортах і на шатах церковних керівників.

Цей знак, який не слід плутати зі Знаком звіра, буде символізувати нову Єдину Світову Релігію.
    Відповідальні за неї більше не боятимуться показувати свій знак, який є символом контролю та вірності звіру.

У день, коли щоденне прийняття Святого Причастя буде припинено, у тому вигляді, в якому його повинні офірувати у Моє Святе Ім'я, цей знак з'явиться на вівтарях і перед усіма дарохранильницями по всьому світу.

Моліться, Мої любі послідовники, щоб ви знайшли втіху у тих Моїх священних слуг, які залишаться вірними Мені, бо вам буде потрібна розрада під час цих випробувань. Я завжди буду вас підіймати і нести. Я ніколи вас не залишу, але ви ніколи не повинні відходити від Мого Вчення, чи приймати язичницькі сповідування як заміну Істини.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...orld-religion/

Дописів
    1 517

Типово

Слово Боже буде відкинуто під час того, як язичництво охоплює Землю

Вівторок, 16 квітня 2013 року, 20:45

Моя ніжно улюблена дочко, сходження на Голгофу, яке повинна терпіти Моя Церква на Землі, вже почалося, як це було передбачено. Всі, хто говорить у Моє Ім'я, хто любить Мене і хто шанує Моє Вчення, будуть змушені піти шляхом страждань, щоб зберегти Моє Святе Слово.

Слово Боже буде відкинуто в той час, як язичництво охоплює Землю. Усім, хто йде за Мною, Я кажу йти з високо піднятою головою. Ніколи не відхиляйтесь від Істини, коли люди, включаючи вашу сім'ю і друзів, благатимуть вас відвернуться від Мого Святого Слова, даного вам під час Мого перебування на Землі. Ви повинні не послаблювати вашу рішучість залишатися вірними Мені. Деякі з вас будуть сильними у часи переслідувань. Інші – впадуть. Деякі – здадуться. Інші вирішать прийняти брехню, яку їм представлять як Святе Вчення, і вони будуть відлучені від Мене.

Я буду нести на Моїх Плечах всіх, хто повністю вірить у Мене. Я гарантую захист усім, хто буде достатньо мужнім, щоб продовжувати служити Святе Богослужіння так, як воно має відбуватися. Я захищатиму Таїнства, які будуть уділяти ті Мої священики, які відмовляться відступати чи залишити Мою Службу. Ті, хто довіряє себе Моєму Піклуванню, не мають причин для занепокоєння. Всі, кому Істина давалася упродовж усього їхнього життя, але хто відкине Моє Вчення заради брехні, буде відкинутий від Мене. Мого Правосуддя потрібно боятися, щоб ніхто не вважав, що може поринати у безодню обману, не каючись у своїй душі, і не страждаючи через наслідки.

Моя Любов буде достатньо сильною, щоб охопити тих, хто буде збентежений в ці часи. Я дійду до всіх дітей Божих, які шукають Мене, незалежно від того, наскільки почорнілі їхні душі. У розпал потрясінь Я нарешті заявлю про Себе, і Мій Дух охопить Землю тоді, коли люди думатимуть, що не можуть більше терпіти.

Пам'ятайте, що Я – Перший і Останній, ніщо не може перемогти Мене. Я – Всемогутній, і коли ви відчуєте, що зло, завдане землі ворогами Бога, стало величезним, знайте, що Я є тут. Я дозволяю ці страждання, ці останні переслідування, тому що це – вирішальна зброя проти звіра. Без неї він вкрав би душі більшості населення світу.

Цей бій за душі вразить тих, хто справді знає Мене, бо зло, свідком якого ви повинні стати, ви побачите у людях, яких ви вважали за добрих. Сатана випробує усі можливі підступи до кожної окремої душі, особливо до тих, які близькі до Мене, щоб відвернути їх від Мого Вчення. У той час, коли битва лютуватиме, Я, через цю Місію, врятую мільярди душ шляхом навернення.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...eps-the-earth/

Дописів
    1 517

Типово

Я прошу тих, хто наляканий і збентежений цими Посланнями, почути Мене зараз

П'ятниця, 19 квітня 2013 року, 17:00

Моя люба донечко, наскільки ж ця Місія самотня, незважаючи на сотні тисяч тих, хто оточує тебе своєю любов'ю і своїми молитвами.

Коли ти працюєш для Мене і відмовляєшся від себе, у цілковитій відданості біля Моїх Ніг, ти почуватимешся дуже самотньою. Ти будеш стикатися з люттю Моїх ворогів, які ні на мить не залишать тебе у спокої. Ти, Моя дочко, повинна слухати зараз, коли Я усім тим, хто Мене відкидає, у цих Словах, які Я дарую Божим дітям, даю особливий Дар.

Я прошу тих, хто наляканий і збентежений цими Посланнями, почути Мене зараз. Хіба ви не знаєте, як Я люблю вас, навіть якщо ми ображаєтесь на Мене? Хіба ви не знаєте, що Я ніколи би не карав вас за неприйняття цих Послань, які дані вам тому, що лише так Я можу зміцнити вас та підготувати до випробувань, які на вас чекають попереду? Хіба ви не знаєте Мене, вашого любого Ісуса, коли Я звертаюсь до вас зараз?

Я – ваш Спаситель і Я ніколи не відкину вас убік, коли у вашому розумі будуть сумніви. Як Я можу Сердитися на вас, якщо ви любите Мене і тільки турбуєтесь про Істину? Я зараз готую вас до викликів, яким вам доведеться протистояти, коли передбачені пророцтва про переслідування Моєї Церкви на Землі почнуться.

Для того, щоб Я зміг взяти вас під Милосердя Моєї Любові і просвітити ваші серця, Я даю вам цей Дар. Я Обіцяю, що, коли ви звернетеся до Мене на цьому шляху, через цю Молитву, зникнуть ваші сумніви про те, хто Я Є, той, хто зараз говорить до вас. Я даю вам цей Дар, щоб ви Молитвами, які Я даю світові в ці часи, змогли врятувати все людство.

Якщо ви приходите до Мене без гордині і з відкритою та чистою совістю, ви негайно дізнаєтеся, що ви отримали цей Дар. Це Дар Навернення для інших людей.

Молитва Хрестового Походу (105) «Дар навернення для інших»

«О, мій найдорожчий Ісусе, своєю любов'ю до Тебе, прошу прийняти Мою душу в єдність з Тобою.
    Візьми мою душу, наповни її Своїм Святим Духом та допоможи мені, через цю молитву, врятувати всі ті душі, з якими я спілкуюсь.
    Візьми кожну душу, яку я зустрічаю з Твоїм Святим Милосердям та дай їм спасіння, яке необхідне, щоб увійти у Твоє Царство.
    Почуй мої молитви. Послухай мої благання, і, через Твоє Милосердя, спаси душі всього людства. Амінь.»

Тих із вас, хто зводить наклепи на ці Послання і відкидає їх, Я прошу прийти до Мене. Я покажу вам Істину. Я візьму вас і принесу вам утіху. Я завжди любитиму вас, незалежно від того, наскільки сильно ви образили Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-hear-me-now/

Дописів
    1 517

Типово

Коли людина не вірить у Бога, вона не приймає різниці між добром і злом

Субота, 20 квітня 2013 року, 16:45

Моя ніжно улюблена донечко, Небеса сповнені смутку через біль, який повинні терпіти на землі Мої любі послідовники. Всі ангели та святі об'єдналися, щоб молитися за людство, коли воно терпить цей злий напад сатани і всіх його злих духів. Тоді як їхні молитви прийняті Мною і подіяли, Я прошу всіх, хто називає себе християнами, молитися, як ніколи раніше.

Молитви, офіровані щодня для захисту від демонічних сил, які проникають на Землю, допоможуть очистити її від злих духів. Ви повинні зберігати надію, а коли ви залишаєтеся вірними Мені, ви стаєте ще сильнішими.

Сила християн, об'єднаних у Божій Істині, стане потужним оборонним муром проти звіра, чиї плани кривдити Божих дітей у ці часи починають втілюватися у життя. Ви повинні стояти переді Mною, оголошувати про свою нескінченну любов до Мене, і Я поведу вас у Моїй армії, яка ніколи не буде переможена. Те, що Моя армія збільшується у чисельності, що ще мільярди навертаються і приймають Мене, допоможе вбити звіра.

Ваш обов’язок, Мої любі послідовники, - зосередити увагу на тих, хто відкидатиме Мою Руку Милосердя. Незважаючи на те, що ви висміяні у Моє Ім'я, ви повинні лише молитися за порятунок душ. Знайте, що армія Бога на Землі отримає особливу благодать, що допоможе їй вести з собою душі тих, хто сумнівається у Моєму Святому Слові.

Сумніви, коли їм буде дозволено поширитись, відділяють людину від Бога. Сумніви у серця людей вносить сатана, щоб обманути дітей Божих, змусивши вважати, що Він, Бог, не Існує.

Коли людина не вірить у Бога, вона не приймає різницю між добром і злом. Без супроводу Бога, людина потраплятиме у кожну пастку, яку перед нею поставить сатана. А потім у серцях людей проявляється стільки ненависті, тому що, як тільки люди відкриваються для лукавого, їхні серця наповнюються гнівом. Найгірший гнів буде скерований на християн, однак ці люди ще не знатимуть, чому у них виникає таке почуття. Ось чому ті, хто стверджують, що не вірять у Бога, проводять багато часу, засуджуючи тих, хто вірить у Нього.

Моліться, моліться, моліться за їхні душі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ght-and-wrong/

Дописів
    1 517

Типово

Вавилонська Вежа знову буде встановлена і представлена як Божий храм

Неділя, 21 квітня 2013, 14:45

Моя улюблена донечко, хто може заперечувати Мою смерть на Хресті? Так хто ж з вас заперечуватиме той факт, що Я віддав Своє життя, щоб Істина стала порятунком для усіх грішників ? Хто з вас буде, коли прийде час, заперечувати Правду Моєї Церкви на землі, коли вона буде розібрана по камінчиках?

Вам була дана Істина. Ви знаєте Моє Вчення. Отже, ви знаєте, Мою Церкву, що побудована на Моєму Вченні. Моя Церква на землі є Істина. Моя Церква на землі є Тіло Моє. Так що, якщо люди серед вас батожитимуть Моє Тіло, а потім повторно винайдуть Моє Вчення, а потім його вам представлять, ви тоді відречетеся від Мене?

Я, Ісус Христос, не говорю вам це, щоб розділити вас. Я говорю вам ці речі так, щоб ви шанували Моє Вчення, відстоювали Святі Таїнства і залишалися вірні Істині. Жодна людина на землі не може змінити Вчення Моєї Церкви. Ніхто не може. Жодному з вас не була дана ця влада оголошувати нові доктрини і представляти їх, як Мою.

Проте, багато з вас, відречуться від Мене, заперечуючи Істину, дану вам 2000 років тому. Так бракує вам знання про святі речі, що ви будете в невіданні з приводу нових законів, які хулитимуть Мене, коли вони будуть введені в Моїй Церкві на Землі.

Так само, як це було раніше, Вавилонська Вежа буде встановлена і представлена як храм Божий. Вона буде розташована в Римі і включатиме новий символ нової світової релігії. Цей символ буде видний на даху, над входом, і в центрі на високому вівтарі. Моя дорогоцінна золота Дарохранительниця, зневажена в усій Своїй Славі, знаходитиметься в центрі вівтаря у усіх на видноті. Ця зневага означатиме, що звірові будуть надані ​​відкриті двері, щоб вторгнутися в Моє житло. Моя Присутність в цей час, зникне.

Мільйони людей - багато хто з яких не знатиме значення цієї мерзенності - зроблять все, що від них просять, і вони молитимуться перед звіром. Новий одяг, що випускатиметься з цими золотими емблемами, які матимуть вигляд скромних ряс, носитимуть ті, хто служить в цьому так званому храмі. Золота емблема, яка відображатиметься таким зухвалим способом, стане символом нової світової релігії.

Хрести зникнуть. Моє Розп'яття ніде не буде видно. Там, де їх побачать, в деяких громадських місцях, згідно із законом, люди будуть вимушені зняти їх.

Нова вежа, яка шануватиме сатану, буде відтворена у багатьох країнах, а потім стане відома друга частина обману. Церква публічно заявить, що існування Пекла - це нісенітниця. Людей заколисуватимуть в неправдиве почуття безпеки, коли ця зухвала брехня прийметься усіма церквами. Вона стверджуватиме, що Бог ніколи не дозволив би існування такого місця. Що Він любить усіх, і що інформація про існування Пекла була поширена релігійними фанатиками упродовж віків.

І так, люди спокійно миритимуться навіть з існуванням смертного гріха. Гріх матиме таке широке поширення, що люди більше не молитимуться або не проситимуть Милосердя,тому що не упізнаватимуть Бога. Це буде звір, і вони віддаватимуть йому свої душі, на кожному етапі їхнього шляху, ретельно спланованого ворогами Бога.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...temple-of-god/
    Востаннє редагував volodymyr: 27.04.2013 о 15:57

Дописів
    1 517

Типово

Матір Божа: Щоб бути гідними Його Царства, люди повинні звільнитись від мирських впливів

Понеділок, 22 квітня 2013 року, 16:00

Дитино Моя, для свого спасіння діти Божі повинні йти шляхом Мого Сина. Вони повинні це прийняти, щоб бути гідними Його Царства, вони повинні звільнитись від мирських впливів, які відмежовують їх від Бога.

Ті, хто звертається до Мого Сина, щоб отримати Істину, побачать низку змін у своєму житті. Ті, хто не знає Його, хто вперше відкриває Йому своє серце, будуть ридати. Сльози ці будуть наслідком любові, яку Він вселить у їхні серця, і вони будуть зворушені. Це будуть сльози навернення. Їхні серця та душі будуть наповнені любов'ю, якої вони ніколи раніше не знали. Це – Любов Божа і це – Дар з Небес.

Невдовзі по тому, наповнені Світлом Бога, вони будуть притягувати темряву лукавого, який шукає душі, наповнені цим Світлом. Саме тоді вони страждатимуть від рук інших, яких лукавий буде використовувати, щоб атакувати їхню віру та вірність Богові.

Ті, хто відчуває до Мого Сина просту любов, позбавлену будь-якої людської зверхньості та гордості, хто не піддається тиску тих, хто засуджує мого Сина, страждатимуть так само, як страждав Він. Вони будуть відчувати біль, коли стануть свідками гріха, оскільки вони відчувають такий же біль, як мій Син. Вони будуть падати і спотикатися, так само, як мій Син на шляху до Голгофи. До самого кінця свого життя вони будуть відчувати біль страждань мого Сина. Це відчуття їх не покине аж до завершення остаточного очищення світу.

Ніколи не думайте, що ця вірність моєму Синові завжди має відтінок болю, бо вона також дає радість, мир і надію, які приносять вічне життя. Ви ніколи не повинні допустити, щоб ваша любов до мого Сина відділила вас від усіх дітей Божих. Натомість ви повинні протягнути руку кожній душі, особливо тим, хто ніколи не відкривав своє серце Моєму Синові. Їм потрібна ваша допомога. Завдяки Дару навернення, вам дана Благодать, необхідна для того, щоб привести ці душі до Мого Сина. Ви повинні зробити це через прийняття болю, який ви повинні терпіти, як воїн Христа, і через свої молитви та жертвування заради інших.

Ваша Любляча Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ly-influences/

Дописів
    1 517

Типово

Всі лжепророки будуть Мною прогнані та суворо покарані

Вівторок, 23 квітня 2013 року, 16:55

Моя люба донечко, Мої провидці, по всьому світу, у ці часи проходять через великі страждання, оскільки терплять біль, необхідний для спасіння душ людства. Вони, віддавши себе Мені на службу, будуть йти самотніми, як це робив Я, коли Я піднімався на гору Голгофу, і дуже мало людей прийде їм на допомогу.

У той час, як Мої істинні душі страждатимуть від болю, насміхань і відкидання, лжепророки і лжепровидці прославляться, і вони обмануть багатьох. Фальшиві пророки поширяться серед вас і отримають хвалу і славу. За їх зовнішнім смиренням і ласкавими словами критиметься порожнеча, зароджена від духів диявола.

Я попереджаю світ не йти за цими лжепророками, які шукають слави, низькопоклонства і похвали для себе, у Моє Святе Ім’я. Жодна людина, послана Мною, Ісусом Христом, не буде звеличувати себе, змушуючи вас падати біля своїх ніг. Жоден пророк від Мене не буде стояти на п'єдесталі і говорити, що він вищий за вас. Для виконання своєї місії він не повинен говорити, що він вищий за своїх братів і сестер.
    Він повинен лише проповідувати слова так званої "мудрості" так, щоб ви повірили, що він заслуговує на похвалу за своє розуміння вірності Богові.

Замість заохочення до молитви та наближення до Бога, він буде віддавати накази і вимагати передусім вашої поваги. Він зробить це, показавши вам атрибути, які у вас би асоціювалися з побожними людьми. Ці лжепророки притягуватимуть до себе душі гріхом гордині. Гордість лжепророка приверне гордість в інших душах. Один вихваляє іншого, використовуючи Ім'я Бога, щоб проголосити свою велич.

Остерігайтеся тих, хто проситиме вас покрити себе тим, що вони називають особливими дарами, які притягують духовний світ. Ви повинні уникати тих, хто у Моє Ім'я запрошує вас зв’язуватися з духами, які, за їхніми словами, принесуть вам великий спокій та втіху, але де Бог не згадується. Якщо ви будете запрошені не на поклоніння у смиренності перед Богом, а натомість вас попросять поставити себе і своє благополуччя перед потребами інших, то ви маєте знати, що таке ніколи не може приходити від Бога. Ви ніколи не повинні ставити перед Богом свої власні інтереси чи інтереси ближніх. Усе, що ви просите, має відповідати Святій Божій Волі.

Багато лжепророків у світі працюють з духами, які приходять (походять?) не від Мене. Вони будуть пропагувати важливість внутрішнього зцілення, позитивне мислення і метафізику, які збігаються в одному: Людину заохотять звеличувати себе перед Богом.

Всі лжепророки будуть Мною прогнані та суворо покарані. Їхнє покарання буде більшим за покарання звичайних смертних, тому що вони будуть нести відповідальність за погублення багатьох душ.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...shed-severely/

Дописів
    1 517

Типово

Матір Божа: Цього разу Він прийде не у людській плоті (не прийде у людській плоті)

Середа, 24 квітня 2013 року, 14:15

Мої любі діти, зі Своєї великої Любові до людства, мій Син зараз готує вас до Свого Другого Пришестя. Саме тому, що Він любить вас, Він звертається зараз до вас через Своїх пророків з метою гарантувати, щоб ніхто не був позбавлений Його Милосердя. Так само, як Бог послав Івана Хрестителя, щоб підготувати світ до приходу Мого Сина – Єдинородного Сина Божого, Месії, так мій Син зараз відкриває вам остаточний план. Цей остаточний план спасіння буде схожий на Його Перше Пришестя, але з однією різницею. Цього разу Він прийде не у людській плоті.

Тепер, коли вам знову відкривається Істина, мій Син нагадує вам про все те, що йде від Бога через Його Святе Слово, тоді як Він готує завершальні етапи. Божим дітям була дана Істина, коли мій Син ходив по Землі. Тепер вам буде дана повна Істина, у тому числі одкровення про діяння ворогів Бога, для вашого ж блага, щоб вас не обманули. Ви повинні бути щедрими серцем, коли мій Син приносить вам ці Дари, які будуть живити ваші душі.

Я являлася обраним Богом провидцям, протягом багатьох років, для того, щоб підготувати душі до цих часів. Тепер, коли ви готуєтеся до переслідування, якому піддадуть християн, стане вкрай тяжко, тому що це буде духовним насильством, що завдасть найбільшого болю. Коли ви знаєте Істину Слова Божого, і коли ви знаєте, як розпізнати діяння обманщика, ви стаєте сильнішими. Набагато важливіше залишатися вірним Слову Божому, ніж прийняти обман, який вам представлять ті, хто не від Бога.

Мій Син підніме вас до Великої Слави, якщо ви будете коритися Його Святому Слову і дотримуватися Його Вчення. Я прошу вас продемонструвати повагу до мого Сина, якої Він заслуговує. Ті, хто відкинув Його, коли Він ходив по Землі, насамкінець прийняли Істину про те, Ким Він був, коли Він помер на Хресті. Ті, хто відкидає Його Слово сьогодні, нарешті усвідомлять Істину того дня, коли Він прийде Судити. Для багатьох буде занадто пізно.

Моліться, щоб всі душі залишалися вірними Слову мого любого Сина, Ісуса Христа, оскільки лише ті, хто приймає Його, може бути прийнятий до Його Царства.

Ваша Любляча Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-in-the-flesh/

Дописів
    1 517

Типово

Ці мерзенні діяння мають статися, оскільки Земля очищається

Середа, 24 квітня 2013 року, 14:40

Моя люба донечко, у той час,оскільки Я продовжую очищати світ Моїми Дарами Святого Духа, виникає велика ненависть до Мене, Ісуса Христа.

У той час, як Моя Присутність зростає у серцях людей, багато ненависті буде видно у діях тих, хто суперечить Моєму Пресвятому Слову.

Ті, хто продовжує запроваджувати закони, які зневажають Бога, збільшать свої зусилля, щоб оскверняти Слово Боже. Ці мерзенні діяння мають статися, оскільки Земля очищається.
    З посиленням очищення, зло гріха також буде сильніше тиснути на вас. Ви помітите, що Мої вороги будуть пропагувати усі можливі дії, спрямовані проти Бога. Багато з них буде удавати свою невинність, однак ці дії не визнають ті, хто шанує Мене, і хто знає Істину. Дар розрізнення, який Я заповідаю багатьом душам, дозволить побачити справжню суть цих злодіянь, вчинених тими, хто має владу і контролює нації, – діло сатани.

Злі духи сатани збільшили свою присутність у душах тих, хто не вірить у Бога. Не задовольнившись тим, що ці душі відвертаються від Бога, ці злі духи втягують цих людей у ​​пропагування наймерзенніших гріхів. З плином часу, ці душі стануть настільки розпусними і сповненими ненависті до Бога, що вони зануряться у темряву, яка ніколи не буде в змозі терпіти Світло Бога.

Пам'ятайте, Моє Милосердя – велике. Люди можуть бути спасені лише Моїм Милосердям. Вони не мають жодної іншої надії, оскільки багато з цих катованих душ настільки заражені, що вже не здатні за своєю власною волею просити Моєї Руки Милосердя.

Ті з вас, хто знає Мене, і хто любить Мене, повинен допомогти цим бідолашним людям, благаючи про спасіння їхніх душ. Ви повинні просити, щоб вони навернулися до Мене зараз, щоб Я зміг втрутитися, аби зупинити переслідування, яких вони планують завдати світові. Ви повинні благати Мене, через свої жертвування, про те, щоб завадити здійсненню ними геноциду, який вони планують. Найгіршу форму геноциду буде видно у несправедливих війнах і вбивствах невинних дітей в утробі матерів.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...eing-purified/

Дописів
    1 517

Типово

Антихрист буде зі Сходу, а не зі Заходу

П'ятниця, 26 квітня 2013 року

Моя люба донечко, світ готують до приходу антихриста. Багато потужних політичних сил піклувались про нього, щоб привести його через парадний вхід.

Антихрист буде зі Сходу, а не зі Заходу, але його будуть любити, поважати і шанувати і на Сході, і на Заході, і в кожному куточку землі. А почнеться все так.

За допомогою ворогів Бога, антихрист швидко спровокує війну між двома державами на чолі з двома впертими і сильними лідерами. Ці війни будуть загострюватися, а потім перекинуться на інші країни. Коли загроза стане настільки серйозною, що почне вражати наймогутніші держави, почнуться мирні перемовини.

Невідомо звідки з’явиться звір. Своїм умінням, яке вразить світ, він покладе край війнам. Він буде мати сильний голос. Він буде дуже розумним і створить собі вражаючий, харизматичний образ. Його приваблива зовнішність, чарівність і почуття гумору будуть наче потужним гіпнотичним магнітом. Він притягне велику хвалу відомих світових лідерів та засобів масової інформації, і стане знаменитістю. Його настанова буде адресована до бізнес-лідерів, які вважатимуть його визначальним у створенні багатства, і економіки почнуть зростати.

Антихрист здаватиметься таким особливим, що народи будуть гучно запрошувати його відвідати їхні країни. Його будуть любити, а він буде копіювати найменші деталі, кожен момент Моєї Місії, коли Я ходив по Землі. Його, як проповідника важливості любові, миру та важливості єдності між народами, всюди вважатимуть творцем великих чудес, куди б він не прийшов.

Він не такий, як інші люди. Це не така людина, як будь-яка інша харизматична особистість. Його зірка буде сяяти і виблискувати, як жодна інша раніше. Його вважатимуть главою єдиної світової гуманітарної релігії. Так званий "успіх" цієї мерзоти припишуть саме йому. Всі будуть падати до його ніг. Зображення його обличчя будуть скрізь. Його бачитимуть з керівниками багатьох релігійних конфесій. Згодом скажуть, що в його присутності люди несподівано зцілюються. Завдяки силі сатани він зможе творити діла, які багатьох шокують, і вони вважатимуться чудесами.

Насамкінець, невігласи вважатимуть його Месією. Тоді він натякне, що його послав Бог, щоб врятувати світ. Багато людей, включаючи тих, хто не визнає Мого Існування, будуть переконані, що ця людина – Син Людський, Ісус Христос. Ті, хто шануватиме його, хто буде коритися усім його вимогам, і хто буде любити його, будуть заражені таким злом, що їхні душі засмокче у вакуум, з якого вони не зможуть вибратися.

Ті, хто знає Істину Мого Вчення, розпізнають обман, який буде представлений людству, і вони встоять перед цією мерзотою. Ті, хто каже, що знає Бога, і є практикуючими християнами, не зможуть зрозуміти Моєї Обіцянки повернутися. Я повернуся для того, щоб Судити. Я ніколи не ходитиму по Землі вдруге. Попри всі свої знання про Моє Вчення, вони не розуміють, що Я сказав. Зараз Я нагадую їм: Я не буду знову ходити у людській плоті. Кожен, хто каже, що він це – Я, є брехуном.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-not-the-west/

Дописів
    1 517

Типово

Вони невпинно брехатимуть, а їхні публічні проповіді в очах Бога будуть нісенітницею

Четвер, 25 квітня 2013 року

Моя люба донечко, уже невдовзі дисиденти у Католицькій Церкві, які відмовилися від покори Богові, зберуться разом, щоб влаштувати злий напад на священиків, які вірні Істині.

Ті, хто невірний Моєму Тілу, змінять багато законів і вигадають нові тлумачення значення Святої Євхаристії. Багато священних слуг Бога і мирян у всіх Християнських конфесіях стануть свідками вчинення нападу на Святого Духа. Багато людей будуть шоковані тим, як Моє Ім'я і Моє Вчення буде переосмислено, аби змістити акцент на зобов'язання людини перед людиною. Людей будуть заохочувати любити одне одного і поставити свої потреби перед вівтарем Божим.

Зовні, такий підхід до Християнства буде вважатися добрим. Це сприятиме важливості любові, але не таким чином, як наказав Бог. Ієрархи публічно хвалитимуть один одного під час виконання релігійних обрядів. Вони будуть кланятися один одному на знак поваги, і кинуться з лестощами до ніг ворогів Бога.

Всі ці грандіозні обряди введуть світ в оману, і багато хто не зрозуміє мети цих церемоній. Ці дії, ці нові проповіді та обряди, що, начебто, мають вшановувати Мене, Ісуса Христа, натомість будуть чорними, бо вони будуть прославляти звіра.

Цар темряви стрімко поширюється, разом зі своїми злими духами, в серцях багатьох священних слуг, які відповідальні за те, щоб вести за собою Моїх послідовників. Деякі з цих священиків не розуміють, що їх спокушає лукавий. Я кажу їм – прийдіть зараз. Прийдіть до Мене через Таїнство Примирення. Якщо вас непокоїть ваша віра, Я просвічу вас, але ви мусите позбавити вашу душу від гордині. Саме гординя вводить вас в оману, переконуючи, що ваш розум вищий за розум Бога.

Інші, як вовки в овечій шкурі, продали свою душу сатані. І так само, як чинить він, вони будуть використовувати хитрощі, щоб обманювати дітей Божих. Вони будуть спокушати інших, вихваляючи своїх служителів, кажучи, що вони – святі, а це притягне священиків, які сповнені самолюбства та гордості, і вони підуть за ними, як вівці. Вони невпинно будуть брехати, їхні публічні проповіді в очах Бога будуть нісенітницею. У їхніх словах не буде ні грама істинного смирення, хоча вони докладуть багато зусиль, щоб гарантувати, що публічно вони поводяться, як смиренні Божі слуги. Сила Святого Духа буде відсутня за їхньої присутності, а ті Мої слуги, які справді знають Мене, свідчитимуть про це.

Так багато Моїх бідолашних священиків будуть втягнені у цю брехню, яка приведе до осквернення Мого Тіла, і багато з тих, хто хвалиться своєю любов'ю до Мене, першими застромлять наступний цвях, щоб розпинати Мене знову і знову.

Моя дочко, ненависть, показана тобі, прийде з двох сторін, як прямий результат розпаду Моєї Церкви на Землі. З одного боку будуть ті, хто каже, що представляє Мою Церкву на Землі, але насправді лише представляють інше вчення. З іншого – будуть Мої вірні слуги, які не повірять тобі.

Ти повинна знати, що Істина викликає страх і гнів. Істина, дана правдивим Божим пророкам, не лише спричиняє гнів через страх, вона ще викликає обурення. Обурення і гнів походять від злого духа. Лукавий, через серця людей, докладе усіх зусиль, щоб зупинити Слово Боже.

Гнів проти пророків є ненавистю до Бога.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-eyes-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Щодня ви повинні запитувати себе, чи схвалив би Бог ваші сьогоднішні дії?

Субота, 27 квітня 2013 року

Моя люба донечко, Я повинен пояснити кожній людині, яка у цей час живе на Землі, значення відведеного їй часу. Я ніколи не втручався у волю людини, бо це – один з найбільших Дарів, даних людству, і його ніколи не можна буде відняти. З іншого боку, сатана з самого початку втручається у вільну волю людини та неухильно прагне поневолити людський розум і вкрасти її душу.

Таким чином, злі духи поневолюють саме вільну волю, яка дана людині. Але також саме через вільну волю людини можна відчинити двері до Мого Царства. Оскільки ви – плоть, а отже – смертні, саме зараз – єдиний час, коли ви повинні підготуватися до вічного життя. Ви ніколи не повинні забувати про це. Ви повинні бути готові у будь-який час, тому що так само, як Мій Отець дав вам життя, Він може і відняти його у будь-яку мить, будь-якого дня.

Якщо ви повинні були б померти зараз, сьогодні, чи ви готові були б стати переді Мною? Чи знаєте ви, що помилки та дії, які ви вчинили, і ненависть, яку ви виразили до вашого ближнього, будуть розкриті переді Мною? Щоб отримати вічне життя, ви повинні знати, що вам потрібно зробити зараз, сьогодні, щоб очиститися у Моїх Очах.

Я кажу це тим, хто потурає гріху і завдає болю ближнім з одного боку, а з іншого – молиться і веде життя, яке, на їхню думку, присвячене Мені. Щогодини ви завдаєте Мені болю вашим лицемірством. Щодня ваша душа віддаляється від Мене. Ви повинні виконувати Десять Заповідей саме так, як заповів Мій Отець, або ж ви не зможете говорити, що віддані Мені.

Так багато душ не увійдуть у Царство Небесне, і багато душ повинні страждати від необхідного очищення, щоб стати гідними увійти в Моє Царство. Але набагато більше душ будуть кинуті у вічну темряву. Так багато людей розуміє, як вони образили Бога, упродовж кількох хвилин по своїй смерті на Землі. Які ж вони тоді перелякані і скорботні. У цю мить вони збагнули, що їхній час для покаяння уже минув, і що на даному етапі для цього їм вже занадто пізно.

Чому ви не розумієте, що смерть може настати у будь-яку мить? Ви повинні знати, що коли ображаєте Бога, ви повинні прагнути змінити свою поведінку, щоб знайти спокій. Коли ви уникаєте гріха і постійно намагаєтеся змінювати своє ставлення до інших, тільки тоді ви знайдете істинний спокій. Коли ви перебуваєте у спокої у вашій душі, який може прийти лише тоді, коли ви боретеся з гріхом і каєтеся за ваші злодіяння, ви стаєте ближчими до Бога.

Щодня ви повинні запитувати себе, чи схвалив би Бог ваші сьогоднішні дії? Відповідь знатимете у вашому серці.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...actions-today/

Дописів
    1 517

Типово

Ці Мої Слова, наступного разу ви почуєте в Останній День. Запам'ятайте їх.

Неділя, 28 квітня 2013, 17:40

Моя улюблена донечко, Я приходжу цього разу, щоб попередити тебе про зраду тих, хто оточує тебе в цій Місії. Багато хто буде вимушений відвернутися від цієї Місії, і ти ніколи не повинна втікати за ними. Я ніколи не біг за тими, хто переслідував Мене. Замість цього, Я запропонував Себе як Агнець на заколення, щоб врятувати душі.

Спостерігай зараз, як не від Бога призначені лжепророки, підготовлені сатаною, скоро будуть прийняті тими, хто говорить, що є слугами Бога. Їх пророцтва, усі з яких заперечують Істину, будуть використані для того, щоб тебе зганьбити. Хай ніхто ні секунди не сумнівається, що Мої Послання, посилаються у світ, щоб підготувати людство для Мого Другого Пришестя, не будуть роздерті на частини.

Моя дочко, ігноруй ці перешкоди. Твоєю слухняністю Я зроблю тебе сильнішою, тому що час не на твоїй стороні, щоб ти могла переконатися, що усі отримують Благодать, яку Я виливаю на людство.

Мої істинні пророки, здебільшого, не знають Священне Писання або пророцтва, які Я дав світу по Моєму Милосердю. Їм не треба цитувати витяги з Біблії, тому що Я не прошу їх це робити. Моє Слово буде дано як є. Моя Біблія - Свята. Не було дозволено вихоплювати з неї фрагменти, для того, щоб підтримати яке-небудь божественне одкровення. Коли Мною дається Послання, пророк пише те, що Я йому диктую. Ніколи не попрошу його, дублювати фрагменти, дані світу Моїми апостолами.

Я більший, ніж усі, хто Мені служить. Моє Слово - Святе. Мої Дари дані вам, щоб підготувати ваші душі, і саме тому усі справжні пророки приводять молитви, які запалюють бажання з'єднатися з Моїм Серцем.

Переслідування, які ти повинна терпіти, триватимуть і ще більше погіршуватимуться. І саме тоді, коли ти зрозумієш, що більше не можеш, Я доведу світу Мою Божественну Присутність. Маленькі Мої, терпіть з гідністю. Не захищайте Моє Слово, як би принадно це не було, навіть якщо вам буде представлена зла брехня.

Ті, хто знає Мене, також знатиме, коли слова приходять не від Мене, бо Я живу в їх серцях. Проте, сатана такий хитрий, що він може наслідувати Мене, за одним виключенням. Він ніколи не зможе визнати, що Я прийшов в плоті або, що Моє Тіло є присутнім у Святій Євхаристії.

Мій Дух зараз додає в темпі і продовжуватиме підніматися проти сил зла. Кожен демон буде знищений Моїми Ангелами, поки до Останнього Дня не залишиться жодного.

Ці Мої Слова, наступного разу, ви почуєте в Останній День. Запам'ятайте їх.

Я є Початок і Кінець. Я прийшов, як і обіцяв, щоб принести вам Вічне Життя. Піднімайтеся, усі ви, хто вірує в Мене, і прийміть Істину. Прийдіть до Мене. Хай Воля Мого Отця Царює над Новим Небом і Новою Землею. Радійте, бо Я несу мир і єдність всім тим, чиї імена записані в Книзі Життя. Моя остання Обіцянка виконана. Моє Царство прийшло. Встаньте і прийміть Руку Бога.

Той день, коли ви почуєте ці Слова буде днем, коли ви дізнаєтеся Правду.

Не обманюйте себе, бо тільки Бог і Дари Божественного Одкровення, можуть принести вам любов, мир, радість і навернення, яке заповнює світ через ці Послання. Вони - Дар. Вони призначені, щоб показати вам істинний шлях до вашого законного спадку. Прийміть їх з милосердям і вдячністю у вашій душі.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...member-them-2/

Дописів
    1 517

Типово

Буде введена нова форма Хреста

Вівторок, 30 квітня 2013, 15:40

Моя улюблена донечко, Мій Авторитет ніколи не зменшуватиметься. Він, як світло, яке зникнувши серед густого туману, завжди буде видне, навіть якщо воно буде зменшене до слабенького проблиску.

Коли світ знову змінюється, оскільки дух зла здійснює розділення за розділенням, тільки Боже Світло підтримуватиме вас. Моя Присутність відчуватиметься тими, хто звернуться до Мене по допомогу, і Я ніколи не покину вас, особливо тоді, коли ви відчуєте, що все безнадійно. Ніщо інше, як Істина допоможе вам впоратися з проблемами тоді, коли недолік в любові до ближнього сильніше проявиться у сучасному світі, оскільки серця людей перетворюються на камінь.

Істина міститься у Святій Біблії. Це їжа, за допомогою якої людина може жити і зараз і в майбутньому. Дуже скоро стане неможливо купити Біблію, оскільки багато країн дотримуватимуться нових законів, особливо в Європі, які заборонятимуть усі книги, які просувають Слово Бога.

Зараз розроблений лист, щоб притягнути усіх службовців в Католицькій Церкві. Незабаром усі Мої священики будуть проінформовані про зміни, із завіреннями, що вони призначені для блага Церкви.

Нові правила, які міститимуться у внесених змінах в молитвах Святої Літургії, здадуться безневинними. Багато хто не надасть цьому значення, але вони відноситимуться до Святої Євхаристії і Моєї Присутності в Ній. Буде використано слово "пам'ятати"(інший можливий переклад: 'в спогад), і усі церкви незабаром очистяться від своїх скарбів.

Узяття церковних скарбів, у тому числі золото Дарохранительниць - які будуть замінені на зроблені з дерева і каменю - буде одна з ознак того, що вони нині будуть використані для встановлення Нової світової релігії.

Церкви буде змінені зсередини і це буде пов'язано з оскверненням вівтарів. Почнуть зникати Дарохранительниці, в яких поміщається Моя Свята Євхаристія і дні шанування Моїх Пресвятих Дарів, прийдуть до кінця.

Глузуючи зараз із Слова Правди, - ви плакатимете гіркими сльозами, коли це усе з'явиться перед вашими очима. Дуже скоро після цього, одяг, який носили Мої священики буде змінений і буде введена нова форма хреста. Нова мерзенність не буде грунтована на простому хресті. Він непомітно представлятиме голову звіра.

Я прошу вас, збирати зараз Мої Святі Хрести і тримати їх у ваших будинках, а також Святу Воду. Я закликаю усіх вас дотримуватися істинності, як Я вам це говорив. Окрім цього Я хочу, щоб ви довіряли Мені повністю. Ніколи не вірте, що Я покидаю вас, і віддаю в залежність від лукавого. Я залишуся поряд з вами у всі часи. Я виллю особливе благословення на голови Моїх любих, вірних священиків, щоб тримати їх усередині Мого Пресвятого Серця.

Тримайте ваші серця відкритими Мені і один одному. Утішайте і зміцнюйте один одного, тому що ви повинні любити один одного більше, ніж коли-небудь, до і під час часу, що приходить. Я - ваша сім'я. Ви Мої. Ми станемо єдині, в мить, коли пролунає заклик труб, і зробиться явним, що Я розкриваю, нарешті, Себе, в Моєму Другому Пришесті. Тоді ви відчуватимете радість і мир, який Я обіцяв вам. Тоді усі страждання закінчаться.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...be-introduced/

Дописів
    1 517

Типово

Гріх аборту - це смертний гріх і ті, хто за нього відповідальні, вічно горітимуть у пекельному вогні.

Середа, 1 травня 2013, 20:25

Моя улюблена донечко, це втручання Мене, Агнця Божого, за допомогою передачі у світ цих Послань, було передбачене.

Ті з вас, хто слухняний Слову Божому, мають бути у мирі, бо Я не хочу, щоб ви віддалилися, тому що Я люблю вас. Ви ніколи не повинні боятися Моєї Любові, навіть якщо гріх відділяє вас від Мене. Я розплющу очі усіх, хто хоче бачити і Моє Святе Слово закриє очі тих, хто відмовляється прийняти Мою Руку. Я простягаю вам Свою Руку, Мої улюблені діти, щоб Я зміг витягнути вас у безпечне місце, чимдалі від стерв'ятників, які хочуть зжерти ваші душі.

Щодня, починаючи з сьогоднішнього дня, ви чутимете багато кричущих голосів - які зажадають, щоб ви їх слухали. Вони представлять вам диявольську брехню і аргументи, замасковані з солодкістю меду. Вони умовлятимуть вас і атакуватимуть вас нескінченним шквалом аргументів, щоб ви почули їх міркування, в ім'я гуманних причин - які потурають гріху - вони не зупиняться, поки ви не приймете те, що вони хочуть змусити вас проковтнути.

Погодитися на аборт, тобто на вбивство в очах Бога, будуть вимушені усі народи на знак непокори Отцю, Вседержителеві, Всевишньому Богові. Якщо ви змиритеся з цією нечестивою мерзенністю, ви винні в страшному гріху. Гріх аборту - це смертний гріх і ті, хто за нього відповідальні, вічно горітимуть у пекельному вогні.

Тим з вас, хто приймає цю серйозну помилку, у вас мало часу, щоб забезпечити свій порятунок. Бо, якщо ви не відвернулися від цього злого діяння, ви ніколи не побачите Обличчя Бога, коли настане Великий день.

Вбивство є одним з найбільш серйозних діянь непокори проти Бога, і воно каратиметься кастрацією. Велике розділення людства почалося. Ті, хто стоять на стороні звіра і виправдовують все, що не згідно з Божим Словом, будуть відокремлені від своїх братів і сестер. Не варто недооцінювати Моє Попередження. Приймаючи аборти ви приймаєте умисне вбивство дитятка Божого. Якщо ви не можете знайти розкаяння у вашій душі, то ви ніколи не побачите Мене. Я кину вас в пустелю.

Моя Любов і Моє Милосердя може бути великим. Я пробачу самі почорнілі душі, але без розкаяння, Мій вирок є остаточним. Покарання Моє вічне. Любіть Мене і Я піклуватимуся про вас. Зруйнувавши життя іншої людини, створеної Любов'ю Мого Отця, ви теж втратите своє життя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-for-eternity/

Сторінка 36 з 64 ПершаПерша ... 262728293031323334353637383940414243444546 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті