| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У кого есть адрес и телефоны фонда инвалидов, поделитесь, пожалуйста
Подскажите, пожалуйста, куда обратиться за актом сверки с таможней?
Коллеги! У кого были проверки держпраци, подскажите за какой период смотрят документы?
Ребят, подскажите по земле. Интересует, как правильно подать декларацию. У меня ставка налога 3%, а с 01/07/20 - будет 12% (это при условии, что до 01/07 я неоформлю землю).
Так вот, в деке подаю на весь год обязательства по 3%, а потом, если что подам уточненку на 12%?
Или сразу нужно делать полгода по 3% и полгода по 12%?
апд. А может в связи с этим подать не годовую деку, а ежемесячные?
Есть кто из вас подает ежемесячные отчетные декларации?
Востаннє редагував Анюша: 12.02.2020 о 18:17
[QUOTE=Анюша;37527883] У меня ставка налога 3%, а с 01/07/20 - будет 12% (это при условии, что до 01/07 я неоформлю землю).
Так вот, в деке подаю на весь год обязательства по 3%, а потом, если что подам уточненку на 12%?
/QUOTE]
Анюша, а можно с этого места поподробней (я немного отстал от темы), откуда 12%?
"Чем ближе государство к падению, тем многочисленнее его законы."
Публий Корнелий Тацит
Читаю вот эти два пункта НКУ и у меня начинается сдвиг по фазе:
274.1. Ставка податку за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено, встановлюється у розмірі не більше 3 відсотків від їх нормативної грошової оцінки, для земель загального користування - не більше 1 відсотка від їх нормативної грошової оцінки, а для сільськогосподарських угідь - не менше 0,3 відсотка та не більше 1 відсотка від їх нормативної грошової оцінки, а для лісових земель - не більше 0,1 відсотка від їх нормативної грошової оцінки.
274.2. Ставка податку встановлюється у розмірі не більше 12 відсотків від їх нормативної грошової оцінки за земельні ділянки, які перебувають у постійному користуванні суб'єктів господарювання (крім державної та комунальної форми власності).
Один я тут вижу противоречие?
"Чем ближе государство к падению, тем многочисленнее его законы."
Публий Корнелий Тацит
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks