мусорщиков наверно. )
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Українською по радіо краще )))
Приємно здивував якістю. Далеко не азіров )))
з 26.01.2012 живу новим життям...
О нашем мэре уже и в Астане говорят. Полетела цитата в народ. Тысячи перепостов
Оцеите умище деятеля Днепра... Вот для чего заканчивают универы... что-бы потом на государственном уровне сказать: "нищеброды...какого вякаете..
Я кстати не понимаю в чем не прав Филатов. Хотя понимаю почему это не понравилось совкам.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Стаття 53. Кожен має право на освіту.Повна загальна середня освіта є обов'язковою.Держава забезпечує доступність і безоплатність дошкільної, повної загальної середньої, професійно-технічної, вищої освіти в державних і комунальних навчальних закладах; розвиток дошкільної, повної загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, вищої і післядипломної освіти, різних форм навчання; надання державних стипендій та пільг учням і студентам.
Давайте Конституцию изменим и тогда все будет логично.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
По сути хрень с учебниками устроило мин. образования. А разгребать сбагрило на гор. бюджеты. Красавцы.
Ну что, маты вам не нравятся..... значит будем пороть... https://www.facebook.com/permalink.p...00002157183088
ЗЫ если шо, то я это сюда принес типа с одобрением того поста...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ну, шо будемо списка писати - кого першими пороти?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
а оцих, нє?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks