| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А было отделение? было признанное ООН государство(республика) Крым, что бы они могли уволится и принять присягу в новой "республике" ? Оно хотя бы пару часов на их фейковых бумагах как желающее независимости просуществовало?
Не.. было обычное предательство и именно военное предательство.
Не убеждайте меня . Воин дает присягу один раз . КРАПКА . 2й , 3й - это не присяга , это проституция . Надо было за 5 лет заменить всех . Не имеет значения . Или проституция или армия . Потому и воевать никто не хотел когда надо было выбить стрелкова из славянска . Это не армия была . Это был кружок людей которым больше не куда было идти . Они не были уверены в собственном народе и в том что надо соблюдать присягу .
Впрочем я не удивляюсь . Я уже знаю , ракеты нам не нужны , а крым мы возьмем войском численностью 35 тыс человек ... да и вообще зачем , мы подождем , нам с неба упадет .
бугагаага....
вспомнили присягу сссру))))))))
на колбасу по двадвацать еще ненадрачивали?
Який ще крим відділився у 1991-ому?
Те що люстрація була необхідна ще тоді... Та і не тільки серед вищих офіцерів... Теж зараз почніть, а потрібно було ще тоді...
Будемо говорити, що потрібно робити зараз.
Зрадників - на нари. Якщо вони попадуть в наші руки. І вже точно у випадку можливої амністії - ніякого допуску до служби. Взагалі і ніколи.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
итоги второго дня переговоров во сколько подводить будем?)))
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks