Найбільший жах, який Я побачив свого часу у Гефсиманському в саду, було лихо гріха в останні часи
Понеділок, 25 березня 2013 14:50
Моя дорога улюблена денечко,
Найбільший жах, який Я побачив свого часу у Гефсиманском в саду, було лихо гріха в останні часи Під час бачення, яке показав Мені Сатана, Я бачив падіння смертної людини від Законів Божих. Він, лукавий, показав Мені страшні образи; спокушав Мене кожною причиною, чому Я повинен відвернутися від Волі Мого Отця. Він хотів мучити Мене і так він проявив свою владу, яку він мав би досі, незважаючи на Мою Смерть на Хресті.
Мені було показано, остаточне руйнування Моєї Церкви на землі, захоплення влади його масонських сектами; аморальність людини, відсутність сорому у частини Божих дітей, оскільки вони погрузли в мерзенних гріхах плоті; вбивство безневинних і падіння в оману тих, хто мав говорити в Моє Ім'я.
Таким потужним є сатана, що він посіяв сумніви в Моїй Душі про Мою Суть Сина Людського. Я, у Своєму Божестві, не можу піддатися гріху, але Я говорю вам це, щоб людство могло зрозуміти, як зло може спокусити вас відвертатися від Мене.
Сатана не представляє зло в найочевидніший спосіб. Замість цього він приховує зло, показуючи його, як добро. Він хитрий і може обдурити навіть найсвятіших серед вас, примушуючи вірити, що брехня є істина.
Коли люди далеко відійдуть від Мого Вчення їх охоплюватиме гріх, який вони приймуть охоче, і з жадністю в їхніх серцях. Без напряму вони завжди відпадатимуть від благодаті. Коли Моє Ім'я нині стирається з лиця землі, людина не зможе знайти Бога.
Незалежно від релігії, яку ви практикуєте, це не має значення, тому що ваш єдиний шлях до Бога лежить через Мене, Його Єдинородного Сина. Моєю Смертю на Хресті, Я врятував вас - у тому числі кожного чоловіка, жінку і дитину, що живуть у сучасному світі, від вогню пекельного. Якщо ви не згідні з цим, то ви не можете увійти до Воріт Раю. Це тільки через Сина, ви можете прийти до Отця. Відкинувши Мене, Ісуса Христа, ви відкидаєте ваше спасіння.
Як мало ви дізналися про гріх і про те, яким способом він відділяє вас від Бога. Поширення гріха ніколи не було настільки нестримним, відколи Бог створив світ. Ви грішники впали в такі нові глибини, які Мені огидні. Ви піддаєте їм навіть найменших, які були вам доручені, і поводитеся як демони. Вам бракує милосердя, любові і співчуття один до одного, та все ж багато хто з вас показує акти віри для всього світу, яке викликає захоплення.
Так само, як фарисеї диктували закони Бога, але не практикували їх, також будуть ті з вас, нібито покірливі, хто говорить, що прийдуть під Ім'ям Моїм, глибоко приховуючи свій гріх гордині.
Так багато ви все ще повинні дізнатися про Мій Голос і Моє Вчення, яке все ще потрапляє до глухих вух. Зате є ті, хто витрачають увесь свій час, заявляючи про свої знання про Бога, говорять, що знають пророцтва, які ще мають бути виявлені, але нічого не знають. Коли б не Моя Велика Милість, ви були б непридатними для входу в Моє Царство.
Настав час для всіх тих, хто претендує на керівництво Божими дітьми,шляхами Господніми, просити у Мене, Ісуса Христа, Дар Упокорення. Цей час для вас, щоб почути Правду, яка була вам дана, і у вас не так багато часу, щоб спокутувати себе в Моїх очах.
Ваш Ісус
http://www.thewarningsecondcoming.co...me-of-the-end/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks