Всех лапулек и мамулек с датой!Пусть все будет пучком!
А Гришане с мамой сил и терпения!!!
Верю, что у вас все получится!!!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мне самой напоминает последнее время (вот ту серию про день варенья))))). Он уже всех друзей и соседей пригласииииииил, тортик заказал. Причем торты он у меня не ест же ж. Но по фен-шую, я так понимаю, торт в виде паровоза или Маквина ему просто необходим
Ага, с ним и захочешь провтыкать - не получится![]()
відверто кажучи мене саме ця ситуація відверто заї6ала
ладно ще на вдома "Лера іді кушать". захочить - сама прийде
але коли на дворі "Лера остановись дорога" вона тупо на це забиває і летить як горохом об стіну - я втрачаю самоконтроль
а де провіряють як чим?
я своїй вдома провіряю.. ставлю в один кінець кімнати, закриваю по черзі вушка, а жінка з іншого пошепки називає цифри
з 26.01.2012 живу новим життям...
Ирчик, дякую.
Тепер буду писати твір на вільну кальянную тему)
Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!
бугогагага. це п'ять
ггггг та ні)))
з цим була одна історія.. жінка каже забрала малу з садка, пішли до ларька хліб купляти.. я оплачую, а мала стоїть каже "о. камарики летают. пи3дец какой-та"
прийшли додому, кажу "Лера ти не правильно кажеш. не пи3дец а писец. зверьок такой". відкрив інет, знайшов картинку показав. всьо. тепер порядок
хз де вона почула..про комарики я явно ніколи такого не казав речення. другу частину могла мене спалити коли дивився може футбол (тепер дивлюсь з закритими дверима).. але ж треба його було до кучі зв'язати і розуміти до чого воно там
![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks