В каждом томе обсуждается поедание Томом Крузом плаценты![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В каждом томе обсуждается поедание Томом Крузом плаценты![]()
Хорошо там, где мы есть!
Кто просил дочку Урганта свежую)))
П.С. У него там интересный девиз написан: Иван Ургант Я никогда не вру.Я работаю на Первом! - по моему с Очень большим намеком.
и раз про Урганта)))) поржала и вам принесла)
Ведучий та актор Іван Ургант не втратив нагоди, аби в своїй програмі "Вечірній Ургант" висміяти так зване треш-шапіто, яке відбувалося на одному з російських каналів після закінчення Євробачення-2014.
Так, Ургант підкреслив, що коментувати конкурс на шоу того вечора зібралися самі "врівноважені та адекватні люди"
"Що мене більш за все вразило, так це як реагувала вітчизняна публіка. Так цікаво було спостерігати, як одного фріка в студії обговорювала така кількість врівноважених, адекватних, інтелігентних людей", - сказав Іван, роблячи паузи між останніми трьома словами.
Читайте також: Росія хоче закрити свої кордони для Кончіти Вурст та відмовитись від Євробачення
А от тріо, яке складається з політиків Володимира Жириновського, продюсера Барі Алібасова та політика Олексія Митрофанова, які більше за інших обурювалися перемозі бородатої Кончіти, Ургант назвав новим бойзбендом
"Вони оголосили, що поїдуть на Євробачення наступного року. І звичайно ж потрібна назва. Спочатку було, логічно, "Отпетые мошенники", але такий гурт є. Тож вирішили взятии назву Rolling Stones, але, як з'ясувалося, каміння є лише у двух учасників гурту", - не перестав жартувати Ургант.
А на підтримку Кончіти Вурст у кінці шоу Ургант заспівав пісню, а на підспівуванні у одної з дівчат була намальована борода, як у Вурст.
гирлянда до пола - очаровательна!
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks