Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 33 з 64 ПершаПерша ... 232425262728293031323334353637383940414243 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 641 по 660.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Моє Слово пошириться в Австралії та Новій Зеландії

Неділя, 10 лютого 2013 , 2:18 AM

Мої улюблені учні, як ви приносите сльози полегшення Моїм Святим Очам.

Ваші чудові Нації, є повними багатьма багатими природними ресурсами,але вони порожні душею. Народи Австралії та Нової Зеландії є пишні, з одного боку, через Дар Мого Отця який Він заповів вам, і з іншого боку, вони є безплідними.

Я закликаю ваші Нації, в даний час, щоб допомогти Мені запалити вашу віру і поширювати Моє Святе Слово, так щоб це виховувало душі всіх Божих дітей у ваших країнах.

Моє Слово буде поширюватися в Австралії, через цю, Мою останню, Місію спасіння душ на землі.

Тобі, донечко Моя, буде дано Дар Святого Духа для того, щоб привести до Мене душі що Я бажаю. Ви, Мої послідовники, маєте нести великий вантаж, тому що Слово Боже, невідоме мільйонам людей, серед вашої нації. Дуже мало Церков, у Християнській громаді, використовуються у той спосіб, як це повинно бути. Вони є порожніми посудинами, і Я незадоволений слабкою вірою, яка існує між вами. Ви багато чому навчитеся і багато осягнете, якщо ви підете за Мною - з власної волі - Шляхом Істини.

Мій план підготовки ваших душ і прохання вашої допомоги, щоб врятувати ті душі, які не вірять в Бога, є великим. Моя місія полягає у зверненні до атеїстів і покрити їх Моїм Святим Духом, так що Мій Голос буде почутий, швидко . Ось спеціальна молитва Хрестового Походу, для порятунку Австралії та Нової Зеландії.

Хрестовий похід молитви (99) для порятунку Австралії та Нової Зеландії

Боже, Всемогутній Отче, в ім'я Твого улюбленого Сина, Ісуса Христа, помилуй всіх Твоїх дітей в Австралії та Новій Зеландії.
    Прости нас, що ми відмовилися від Твого Святого Слова.
    Прости нам гріх байдужості.
    Визволи нас від язичницької культури і покрий нас Ласками аби ми вселяли надію, віру і милосердя серед наших братів і сестер.
    Ми просимо Тебе про Дар Розрізнення і просимо, щоб Ти надав нам усім Благословення, які повинні гарантувати, що тільки Істина Твого Святого Слова може бути почута і що всім душам дано ключі до вічного життя. Амінь.

Дуже скоро, Мій Святий Дух поглине ваші душі, і ви будете йти вперед зі спокійною впевненістю,оскільки ви оголошуватимете Істину для всіх кого зустрінете.

Будьте вдячні за це благословення, яким Я зараз покрию ваші Нації. Я люблю вас, і Я сподіваюся, що ви відповісте на Мій заклик.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-new-zealand/

Дописів
    1 517

Типово

Багато хто думає, що Пекло – лише якась казка з народного фольклору.

Понеділок, 11 лютого 2013, в. 12:30 РМ

Моя найулюбленіша дочко, Моє Серце прагне порятувати від тортур пекла тих людей, які скоюють страшні гріхи. За кожний смертний гріх, який було зроблено, душу роздиратиме пекучий біль так, ніби вона зроблена з плоті. Крики тих душ, повних болю і жаху, роздирають Моє Серце,оскільки вони потрапили в глибини Пекла.
    Моє Серце вкрите важкими ранами і Я відчуваю жахливий біль через ці бідні душі.
    Багато людей, що живуть сьогодні на землі, перебувають у страшній небезпеці. Бо чимало осіб переконані, що смертний гріх це лише незначний недолік, і в результаті, він буде виправданий. Так вони продовжують йти стежкою самознищення.

Якщо вони не зрозуміють, які важкі вони скоюють гріхи, то терпітимуть осудження, палаючи упродовж вічності у смертельній агонії. Так мало людей вірить в існування Пекла. Багато хто думає, що Пекло – лише якась казка з народного фольклору.
    Так багато переконаних, що Бог не допустив би, щоб таке місце існувало, а також, що всі гріхи, якими б серйозними вони не були, будуть прощені.
    За такий стан речей Я обвинувачую тих Моїх висвячених слуг, які поширюючи такі помилкові судження протягом десятиліть, піддавались тиску мирського світу.
    Ця брехня стає втратою мільярдів і мільярдів душ.
    І, хоча для цих душ вже занадто пізно, все ще є час для того, щоб були врятовані ті, хто сьогодні відзначені плямою смертного гріха.
    Ви мусите молитися, щоб ці люди були захищені від зловісної чарівності сатани, який тішиться від думки про їхню долю.

Моє Світло буде вилите на них, якщо вони відкриють свої очі на правду про гріх. І хоча вони мучать Мене своїм злом, все ж немає жодного з них, хто не відчуває дискомфорту чи розпачу через власні гріхи.
    Попри те, що багато з них знає причину цього занепокоєння, все ж вони нічого не робитимуть, щоби виправити це, а й надалі будуть пробачати і виправдовувати власні гріхи.
    Деякі люди так роблять, бо вони оточені темрявою обману, яка вкорінена в їх культуру. Цей обман сприяє прийняттю гріха. Допоможіть Мені врятувати їх за допомогою цієї Літанії «Ісус до людства» (5) Про порятунок тих, хто перебуває в смертному гріху:

О Ісусе, врятуй всіх грішників від вогню Пекла.
    Пробач цим душам що в темряві.
    Допоможи їм побачити Тебе.
    Визволи їх з темряви.
    Відкрий їхні очі.
    Відчини їхні серця.
    Покажи їм Правду.
    Врятуй їх.
    Допоможи їм почути.
    Звільни їх від гордині, похоті й заздрості.
    Захисти їх від зла.
    Вислухай їхні благання про допомогу.
    Візьми їх за руки.
    Приведи їх до Себе.
    Визволи їх від обману сатани.Амінь.

Допоможіть їм, Мої учні, просячи Мене щоденно, щоб Я простив їм їхні жахливі зловживання, якими вони Мене обтяжують.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...from-folklore/
    Востаннє редагував volodymyr: 21.02.2013 о 20:30

Дописів
    1 517

Типово

Це життя перейде в єдину мить в Нове Життя, Новий Відбудований Рай.

Вівторок, 12 лютого 2013, 02:19 АМ

Моя найулюбленіша дочко, у світі так багато людей не знають про існування їх духовності. Вони настільки погрузли у справах, що стосуються їх повсякденного життя: їхньої роботи, їхньої ролі як батьків, їхніх зусиллях, щоби здати іспити і бути освіченими, що вони забули про своє життя згодом, коли їх час на землі підійде до кінця.
    Дуже добре, що вони намагаються робити це якнайкраще, те, що вони можуть собі дозволити, їх відповідальність, щоб мати достатньо їсти і вдягнутись, але коли вони занедбують своє духовне благо то відмовляють собі в найпрекрасніших дарах, які чекають на них.
    Багато забувають, що Мій Отець може в будь-який момент відібрати життя. Якщо душі не готові, вони будуть дуже шкодувати про це і можуть не увійти до Неба, коли прийде час перейти від цього життя до наступного.

Тим, хто веде суєтне життя, дуже важко розмірковувати про те, що відбудеться, коли цей, наданий їм Богом час, добіжить кінця. Багато дивиться на смерть з жахом, а не як на щось, до чого охоче спрямував би свої думки. Так вони відкидають Мене, їхнього Ісуса, і свою стежку до Царства Мого Отця. Я, Ісус Христос, – єдина дорога до того щоби спробувати вічне життя, життя невідоме для вас. Я прагну сказати вам, що існує прекрасне життя, яке чекає на вас, на всіх Божих дітей. Теперішнє життя є важливим, адже те, як ви проживете це життя, яке дається вам на землі, визначатиме ваше майбутнє.
    Ви ніколи не повинні думати про смерть, як про кінець. Замість цього, думайте про нього, як про початок нового і прекрасного життя.
    Час, який ви проводите на землі – це таке випробування. Це час випробування, а в багатогранному сенсі, час вигнання. Народжені грішниками – помрете, як грішники. Але це будуть ті грішники, які люблять один одного, які ставляться до інших з любов'ю і повагою, які живуть своїм життям, схожим на Моє, а, в такому випадку, на багато що можуть розраховувати.

Через Моє велике співчуття до всіх дітей Бога, Я роблю виняток для тих душ, які блукають, загублені і збились з дороги. Я шукаю душі, які не хочуть мати нічого спільного зі Мною і торкаюсь їхніх сердець так, щоби відчували милосердя до інших. Багато не розуміє, як Я дію в їхніх серцях, але Я це роблю, щоби притягнути їх до Себе. Бо до кожної душі, що кличе Мене, навіть якщо вона не впевнена в Моєму існуванні, Я приходжу з кожним подихом.
    Я – люблячий Бог. Я не схильний до швидкого гніву. Я терпеливий. Я готовий допомогти. Я вірний. Я у всьому повний Милосердя. Я чекаю, щоби всі душі розпізнали Мій Заклик, бо скоро вже не буде жодних сумнівів, Чий Голос вони чують, Голос закликаючий їх відчути Любов Бога.

Це життя перейде в одну мить в Нове Життя, Новий Відбудований Рай. Проте, цей час на землі може бути повним випробувань, напружень, стресів, злетів і падінь, і ви не можете порівнювати його з миром і славою того життя, яке очікує всіх тих, хто любить Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ewed-paradise/

Дописів
    1 517

Типово

Масонство проникло в Мою Церкву на землі, і незабаром розкол, що був передбачений, призведе до поділу і неспокою серед Моїх вірних слуг.

Середа, 13 лютого 2013, 11:20 АМ

Моя щиро улюблена донечко, величезний гнів сповнює зараз Небеса, коли Терновий Вінець опускається , щоби розчавити Моє Тіло, Католицьку Церкву на землі.
    Це пророцтво, яке детально повідомлялось вам упродовж останніх двох років, вже стає реальністю.

Зараз, коли інші Мої Одкровення незабаром будуть виконані, дуже небагато Моїх висвячених слуг зможуть ігнорувати Мої Заклики до людського роду, в такий безбожний ваш час.
    Ця мерзенна група почала свою діяльність, щоб позбавити землю Правди Мого Вчення.
    Мій Святий вікарій був змушений зробити цей крок, і через це сильно страждає. Масонство проникло в Мою Церкву на землі і незабаром розкол, що був передбачений, призведе до поділу і неспокою серед Моїх вірних слуг.
    Багато з них поняття не мають, коли їм подається брехня.

Вони також не знають, що фундамент Моєї Церкви, Католицької Церкви, був розбитий в порох. На його місці повстане гидота і Я втручатимусь і посилатиму знаки, щоб попередити кожну душу про вагу молитви, щоби змогти розрізнити правду від брехні.

Це не занепад Католицької Церкви, який незабаром стане очевидним і поділить світ. Це все - їх участь в створенні Нової Світової Церкви, єдиної світової релігії, яка впровадить язичництво та ідолопоклонство.
    Лжепророк добре підготовлений, а його час надходить. У співпраці з антихристом вони поставлять світ на коліна.
    Там не буде віддання пошани Богу, а лише звіру.

Я наполягаю, щоби всі Мої учні, всі Мої віруючі Християни по всьому світі зберігали спокій. Моліться за мир і дайте Мені, вашому Ісусові, провадити вас в цей час.

Я закликаю всіх Моїх кардиналів, єпископів і Моїх висвячених слуг, щоб об'єднали своїх овець і залишалися вірними Моєму Вченню.
    Зверніть особливу увагу на те, що вони вас попросять проповідувати, бо тут є зміни. Ваші проповіді будуть задумані і написані для світського середовища і не матимуть істинної цінності.
    Для того, щоб це було прийнято, як турбота про сучасний образ Католицької Церкви (у світі), вам це буде подано як пропозиція повної єдності, тобто всі релігії зводяться до однієї, так званої Сполученої Християнської Церкви.
    Всі зовнішні ознаки спочатку можуть видаватись такими ж самими, як і були, і вони хочуть щоб ви так це бачили.

Поступово ви вже не впізнаєте Мого Святого Письма, адже вам будуть подані нові слова, фрази і нові форми Таїнств.
    Серед справжніх віруючих, консервативних священиків, які будуть занепокоєні новою, сучасною формою, що її прийме Церква, коли знову почнуть просувати новий тип альтернативної сучасної Церкви, почнеться паніка.

Це буде зроблено масонською спільнотою, яка проникла в кожен куточок Католицької Церкви, в уряди і засоби масової інформації, які цю гидоту представлять, як велике нововведення.

Це початок кінця.

Моя Присутність буде мовчки вигнана з нової церемонії Богослужіння.
    Всі ці церемонії будуть маскувати порожні скинії, тому що Мій Отець не дозволить на Мою Божу Присутність там.

Ви повинні залишатися об'єднаними, якщо ви Католики, продовжуйте брати участь в щоденному Богослужінні і приймайте Святе Причастя.

Адже всі Християни повинні знати, що їх теж будуть спокушати до Нової Світової Релігії, розробленої тими народами, які перебувають у змові зі зрадниками Моєї Католицької Церкви. Вони хочуть створити світський, гуманістичний образ (фасад), який замаскує те зло, яке буде делікатно впроваджено.

Битва розпочалася, але ви, Мої любі послідовники, ви є сильніші, ніж думаєте.
    Я є тут назавжди.
    Я добре вас підготував. Щоби витримати, ви мусите відмовляти цю Молитву Хрестового Походу (100) Про виживання Християнства:

"О, дорогий Ісусе, просимо Тебе про вміння пережити випробування, з якими ми зараз маємо справу, коли останній справжній Папа закінчує свою місію для Тебе.
    Допоможи нам стримати страшне приниження, з яким ми мусимо зараз зіткнутись через падіння Церкви, яку ми знали.
    Ніколи не дозволяй нам відійти від Правди Твого Божого Слова.
    Допоможи нам мовчати, коли на своїх плечах будемо відчувати тягар нападів, які мають нас змусити відвернутись від Тебе і Таїнств, що Ти дав світові.
    Покрий Свою Армію потужною Любов’ю, яка нам необхідна як щит, щоби захистити нас від лжепророка і антихриста.
    Допоможи Твоїй Церкві на землі поширюватись і розмножуватись для того, щоби Вона змогла приєднатись до Правди і допомагати Тобі провадити наших братів і сестер на шляху Правди та належно підготуватись до Твого Другого Пришестя. Амінь."

Не хвилюйтеся, Мої послідовники. Все в Моїх Святих Руках. Будьте терплячі.
    Не виправдовуйте будь-яких своїх дій Моїм Ім'ям, бо, коли ви зробите це, ви будете захищати Моє Слово, у той час, як вашим завданням є лише проповідувати Моє Слово.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...hful-servants/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Зарозумілість і Гординя Людства ображає Божу Присутність.

Середа, 13 лютого 2013, 20:10

Мій Святий Омофор покриває всіх тих, хто прикликає Мене, вашу Божу Матінку, в цих часах Кари. Коли Гнів Мого Предвічного Отця наростає, ви, Мої дорогі діти, мусите сильно молитись, щоби полегшити страждання, які будуть посилюватись, наче повінь, на землі.
    Ви мусите зосередитися на тому, що говорить вам Мій Син і перебувати поєднаними в молитві, аби гріх міг бути прощений.

Гедоністична хмара *, що висить над західною частиною світу, яка відкидає Мого Сина, збільшується щоденно. Зарозумілість і Гординя Людства ображає Божу Присутність. Їхні порожні душі, як порожні посудини, наповнені марними багатствами, створеними рукою людини.
    У своїх похотливих серцях вони не мають місця для Справжньої Любові, Любові до Бога.
    Без любові до Бога вони не в змозі любити нікого, крім себе.
    Через це людство страждає більше, ніж повинно, бо не ділиться любов’ю. Якщо ви дбаєте лише про себе, ви не зможете втішити або полегшити страждання тих, хто залежить від інших.

Діти, прокиньтеся. Тільки відкривши свої серця на Правду, зможете отримати Милосердя Мого Улюбленого Сина.

Ваша любляча Мати, Матір Спасіння.

* Гедонізм — філософський напрям етики, який вважає радість від фізичного задоволення вищим благом і умовою щастя у житті. Поняття гедонізму (у визначенні Епікура) використовується для опису матеріально орієнтованого, корисливого погляду на життя. Джерело

http://www.thewarningsecondcoming.co...esence-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Це останній бій. Мій Вікарій впав. Моя Церква впаде, але незабаром знову підніметься.

Четвер, 14 лютого 2012, 18:00

Моя щиро улюблена донечко, боротьба між Царством Мого Отця і владою сатани увійшла нарешті в свій завершальний етап.
    Лукавий робить дурнів з дітей Мого Отця, включаючи тих, хто йде слідом за Істиною Мого Вчення. Ніщо не є таким, як здається.
    Міць масонства зросла, і вони опанували не лише світ політики, але й дім Божий, Моє Тіло на землі. Католицька Церква найбільш зневажена, серед усіх інших Церков на землі, що проголошують Моє Святе Слово.
    Це все тому, що Я керую нею і вона дотримується Моїх порад, даних людству, з того часу, коли Я сказав, що Мій Апостол Петро має встановити Мою Церкву на землі.
    Лукавий зосереджувався на Моїй Церкві на землі впродовж століть, спричиняючи розкол Моєї Церкви і піддаючи жорстким випробуванням тих, хто приймали Мої Пресвяті Таїнства.
    Лукавий ніколи не переставав втілювати свій план переслідування Моєї Церкви. Цей хитрий, підступний, зверхній, гордий і повний зарозумілості обманщик(сатана) вважає, що його влада є всесильною.

Його метою завжди є ті, хто наділений обов'язком провадити дітей Божих до вічного життя. Моя Католицька Церква, протягом деякого часу, жахливо страждала від рук сатани. Сатана ніколи не залишав її у спокої, щоби вона виконувала свій священний обов'язок по відношенню до Мене.
    А згодом, щоби мати можливість шкодити ще більше,лукавий проник до Моїх висвячених слуг, посилаючи своїх слуг, щоби перемішались з ними. Саме тоді гидота увійшла до Моєї Церкви.
    Коли грішили ті, хто покликаний виховувати душі, Мене, Ісуса Христа, звинуватили і посадили на лаву підсудних.

Найбільшим обманом з усіх було переконання людини, що це Я, Ісус, Глава Церкви на землі, зрадив людство.
    Людство народилося в гріху. Людина буде грішити аж до часу Мого Другого Пришестя.
    Якщо відмовитесь від Мене, як Спасителя світу,через гріхи людей, в тому числі тих, які несли відповідальність за душі, що зійшли на манівці, це стане вашою загибеллю.
    Замість Правди ви дозволили, щоби брехня звіра розбестила ваші серця.

Тепер ви знаходитесь під владою зла в Моїй Церкві, і багато падуть жертвами брехні, яка буде подана ​​вам, як Правда.
    Правда Мого Вчення скоро буде визнана несуттєвою і неправдивою. Обурення Мого Отця через цю заразу в Моїй Церкві на землі невдовзі буде відчуватись серед Його слуг в Моїй Церкві в Римі.
    Це останній бій. Мій Вікарій впав. Моя Церква впаде, але незабаром знову підніметься.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ll-rise-again/

Дописів
    1 517

Типово

Шлюб перед Моїм Вівтарем є неприйнятним, якщо він укладається між двома особами однієї статі.

П'ятниця, 15 лютого 2013, 22:10

Моя щиро улюблена донечко, ця Місія повинна тепер продовжуватися далі, аби заохотити і обійняти тих, хто не вірить в Моє Вчення і тих, хто вважає себе Християнами, але дуже мало Мене знають.
    Їх байдужість є болючою.
    Найгіршою формою зради по відношенню до Мене, їхнього Ісуса - це інтерпретація Мого Вчення, яке було перекручене відповідно до їх світського стилю життя. Молодь, люди середнього віку та літні люди, всі так звані послідовники Християнства ображають Мене власною ослабленою версією, яка, вони вважають, може бути прийнятною перед Богом.
    Вони створили нове вчення, свою власну доктрину, яка відповідає їх способу життя. В той же час вони вважають, що можуть продовжувати звертатись до Бога і що Він приймає їхні вчення.
    Пам'ятайте, що Бог приймає тільки правду.
    Спроби піти з Ним на компроміс будуть наче голос волаючого в пустелі.

Бог ніколи не змириться з брехнею.

Ніщо не допоможе, незалежно від того наскільки гарно прикрашені і красномовно сформульовані нові концепції в Християнстві, а також толерантне ставлення до гріха не буде прийняте в очах Всевидячого Бога. Він ніколи не прийме нових законів, які ігнорують Таїнства, що передані Мною, Ісусом Христом, Спасителем Світу.
    Я врятував вас, щоби допомогти Вам звільнитися від пут, якими сатана оплутав серця людей. Я охоче ​​віддав своє життя, щоби врятувати вас, і звільнити від ланцюгів, якими ви були пов'язані з сатаною і вогнем пекла.
    Це все означало, що пекло вже не має влади над вами, тому що у вас є свобода вибору: життя в Моєму Царстві чи смерть в глибинах пекла.

А що роблять люди в сучасному світі, щоби віддячити Мені за цей дивовижний Дар?
    Вони намагаються виправдати гріх в Моїх Очах.
    Подають Мені образливі гріхи і просять, щоби Я прийняв брехню і неправду.
    Гірше того, вони хочуть по-різному підлаштувати Мої Святі Таїнства під їх потреби, а потім демонструвати їх Мені з усією їх мерзотою.
    Шлюб перед Моїм Вівтарем є неприйнятним, якщо він укладається між двома особами однієї статі.
    Проте вони це роблять і цим ображають Мене. Вони благають Мене прийняти гріх виправдовуючи злочини супроти Заповідей Мого Отця. Вони намагаються переконати самі себе, що це є прийнятним для Бога, але це неможливо.
    Всі закони встановлені Богом на Небесах.
    Гріх є гріхом в Очах Бога і ніколи не може бути виправданий людською інтерпретацією.
    Це зрадливе мислення послідовників модерністського християнства, які на кожному кроці намагаються змінити і пристосувати християнське Вчення, знищує Мою Церкву. Це призводить до величезної плутанини. Вони роблять посміховисько з Бога і Моєї смерті на Хресті.

Таким чином, християни повертаються до язичництва, і цей перехід може бути таким швидким, як блискавка. Фальшиві боги, фальшиві церкви, фальшиві релігії, мають одну спільну рису: Їх послідовники поклоняються богу, який створений руками людини.
    Такі релігії є образою Бога і в єдиній церкві, масонських храмах, віддають честь, але зовсім не Богу, але звіру.
    Це ціна свободи, даної світу, через Мою смерть на Хресті. Ось чому світ повинен прийняти Правду і не стати жертвою шахрайства, яке звір з плином часу, посіє між вами.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-the-same-sex/

Дописів
    1 517

Типово

Фальшивий пророк незабаром займе місце в Римі.

Неділя, 17 лютого 2013, 19:00

Моя щиро улюблена донечко, розкол у Католицькій Церкві, як і передбачалося, буде тепер виставлено на показ усьому світу, щоби він його побачив.
    Відхід Мого щиро улюбленого Святого Вікарія, Папи Бенедикта XVI, означає початок кінця.

Упродовж останніх двох років Я намагаюся через тебе, Мого обраного пророка, підготувати Мою Церкву на землі до цієї сумної події.

Масонська еліта перехопила владу над Моєю Церквою і буде нав'язувати Католикам найбільш підступну брехню. Ключі Риму знаходяться зараз в Моїх руках, вони були передані Мені Моїм Отцем.
    Я керуватиму всіма Моїми послідовниками, щоби Істина була збережена, і Моє Святе Слово залишилось недоторканим.
    Фальшивий пророк незабаром займе місце в Римі, а Моє Слово, так само, як це було за Мого часу на землі, буде визнано єрессю.

Не допускайтесь цієї помилки, бо обман буде поданий світові так, ніби нова влада представляє Істину, ти, Моя дочко, будеш жахливо страждати в Моє Святе Ім'я, як і пророки, що були перед тобою.
    Мої послідовники повинні зберігати спокій і молитися за спасіння всіх моїх найсвятіших слуг, які будуть залучені до цієї гидоти.
    Я закликаю їх реагувати наступним чином:
    Чиніть згідно з Моїм Навчанням.
    Ніколи не відступайте від Божого Слова.
    Залишайтеся вірними своїм святим обов'язкам і надавайте Святі Таїнства так, як були навчені Мною.
    Вчення Католицької Церкви, засноване Моїм Апостолом Петром, залишається непомильним. Тепер це зміниться, коли основа похитнеться через ті зміни, що надходять.

Незабаром ви вже не впізнаєте Мою Церкву і будете почуватись дуже ніяково, коли станете свідками того, як Моє Святе Слово буде сфальсифіковане.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-seat-in-rome/

Дописів
    1 517

Типово

Вони підпорядкують Божих дітей владі малого рогу*, який сидітиме на Троні Петра, оточений німбом помпезного блиску.

Понеділок, 18 лютого 2013, 18:00

Моя улюблена донечко, коли посиляться зміни в Моїй Церкві на землі, також будуть збільшуватись голоси фальшивих пророків на підтримку гидоти в Моїй Церкві.
    Коли Я відкриваю тобі, правдивому пророку кінцевих часів, Правду, а більша частина її вже є відома, розповсюджується брехня, щоби ввести в оману тих, котрі йдуть слідом за Мною.
    До кожної вказівки, яку Я даю світові через тебе, буде оголошено прямо протилежне твердження з уст фальшивих пророків.
    Вони будуть говорити слова розради Моїм послідовникам, яким здаватиметься, що Правда є занадто жахлива щоб її витерпіти.
    Завдяки цій мерзенній брехні, вони підпорядкують Божих дітей владі малого рогу*, який сидітиме на Троні Петра, оточений німбом помпезного блиску.

Коли Я говорив тобі про великий поділ в Моїй Церкві, Я не казав, як саме це станеться. А тепер послухай Мене:
    Так само, як ті священики відкинули Моє Святе Слово коли Я ще жив на землі, те ж саме станеться зі священиками якраз перед Моїм Другим Пришестям: вони відкинуть Мене.
    Не лише відкинуть Моє Слово, передане через тебе, Моя донечко, але вони приймуть зміни, які будуть їм нав’язані.
    Як тільки вони схвалять богохульства і нові правила, їх Святі Дари стануть безплідними.
    Мої вірні послідовники також будуть розділені в своєму лояльному ставленні до Моєї Церкви на землі.
    Вам потрібно тільки йти за Моїм Вченням, що дано вам в Книзі Мого Отця. Немає необхідності бігти куди -небудь, бо Я є присутній серед вас. Ви знаєте Правду. Вас, як Християн, годували нею. Тому, коли ви побачите, що Заповіді Божі і Моє Вчення були переписані, а Мої Святі Таїнства - змінені, одразу ж треба буде від цього відвернутися.
    Не допускайте, щоби брехня вас налякала, бійтеся більше за тих, хто не зрозуміє Правду і прийме ці нові, злі погодження і закони, як такі, що походять від Мене.

Ваш Ісус

* Даниїла 8, 9-13 прим. перекладача

http://www.thewarningsecondcoming.co...seat-of-peter/

Дописів
    1 517

Типово

Вони скажуть, що він був винний у злочинах, хоча, насправді, він є зовсім невинний.

Вівторок, 19 лютого 2013, 14:30

Моя щиро улюблена донечко, Я прошу, повідом Моїх учнів, що Моє Царство є близько. Ви не повинні хвилюватися, бо, хоча Терновий Вінець впав на Мого Вікарія, якого Я, Ісус Христос, призначив правити Моєю Святою Католицькою і Апостольською Церквою, і він був грубо повалений – тепер, нарешті, Я прийду, щоби принести вам мир.
    Наступний рік буде дуже жорстоким і дуже гнітючим для вас, Мої любі учні і для Мого останнього Вірного Папи.
    Проти нього була зла і підступна змова, його сприйняли так само, як і Мене, Ісуса Христа, якого били і бичували. Тепер вони намагатимуться його вбити, так само, як вони вбили Мене.
    Вони скажуть, що він був винний у злочинах, хоча, насправді, він є зовсім невинний.

Я, ваш люблячий Спаситель, врятую вас всіх від зла, хоча багато з вас вважатиме, що воно походить від Мене, від Моєї Руки.
    Я вчитиму Мою Церкву, як і раніше, але тільки силою Святого Духа. Ключі від Риму знаходяться в Руках Мого улюбленого Отця. Я, Ісус Христос, готовий для повторного приходу під час Мого Другого Пришестя і хочу повідомити, що ви, Мої учні, будете страждати так, як Мої учні під час Мого перебування на землі.
    Ти, Моя дорога донечко що перебуваєш зі Мною в Моєму Пресвятому Серці,аби могла розділити Мій сум.
    Я плачу над Моїм безневинним, улюбленим останнім Папою на землі, Бенедиктом XVI, якого Я обрав провадити Мою Церкву в ці її останні дні. Бажаючі і надалі проголошувати Моє Святе Слово будуть наповнені страшними сумнівами і їм необхідна величезна мужність щоб продовжувати це робити.
    Вони знають в своїх серцях, що Я той, хто промовляє зараз до них, і тепер сумніви їх атакуватимуть. Вони походять від тих, хто відкидає Моє Послання людству, а також тих, які ще віддані Мені. Зараз Я передаю тобі цю Особливу коротку Молитву Хрестового Походу.
    Це Чудотворна Молитва, за допомогою якої всі ті, хто її відмовляє, зможуть відчути Мою Присутність в їхніх душах.
    А також вона допоможе їм побачити Правду, яку Я їм обіцяв, і яку вони завжди будуть отримувати упродовж останніх часів.
    Молитва Хрестового Походу (101)
    Чудотворна молитва, щоби відчути Присутність Ісуса:

О, Дорогий Всемогутній Отче, Творче усього сущого, допоможи усім нам, які можемо розпізнати Присутність Твого улюбленого Сина в Церкві сьогодні, стати дуже сильними.
    Допоможи мені подолати мій страх, мою самотність і те, що мої найближчі не приймають мене, коли я іду за Твоїм Сином, Ісусом Христом, моїм Спасителем.
    Прошу захисти, моїх близьких, щоб не потрапили в пастку і не повірили в брехню, яка була видумана дияволом, щоби знищити, розділити і викликати спустошення серед усіх Божих дітей.
    Я прошу, допоможи всім тим, хто йде слідом за гидотою у Твоїй Церкві, щоби були врятовані від вічного пекельного вогню. Амінь.

Мої улюблені послідовники, до цього моменту ви встигли Мене пізнати.
    Те, що ви зараз побачите усередині оболонки, яка колись була Моєю Церквою на землі, викличе у вас нудоту. Ви будете плакати і плакати аж поки не перестанете що небуть відчувати.
    А потім зверніться до Мене і скажіть: Ісусе, спаси мене від брехні сатани, щоб я зміг відрізнити Правду Твоєї Залишкової (Кінцевої) Церкви.

Я заспокою: Я наповню вас Святим Духом. Наповню вас сльозами горя і тоді заміню ці сльози на Мою Силу. Тоді ви вже не будете перейматись, бо Я візьму вас під свою опіку проведу по кожному кроці дороги. Я надихну вас, коли вони будуть вас висміювати. Ви будете сповнені Мого Духа Любові, коли вони сміятимуться над вами через вашу віру в Мою Святу Доктрину.
    Тоді зникне всякий страх і заміниться таким потужним відчуттям Моєї Любові до вас, що лише тоді ви відчуєте цілковите полегшення і спокій.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ally-innocent/

Дописів
    1 517

Типово

Велике Освітлення Сумління-(Попередження) настане після того, як Мій Святий Вікарій покине Рим.

Середа, 20 лютого 2013, 19:30

Моя щиро улюблена дочко, хоча це може здатися несправедливим, що діти Божі мусять страждати під владою лжепророка і антихриста, але пам'ятай: Всі душі в світі мусять в якійсь мірі витерпіти цей біль відкинення і страждання, який терпів Я, щоб пережити очищення.
    Я подбаю про те, щоби завдяки Моєму Великому Милосердю, очищення відбулося швидко. Тоді Мої учні зростатимуть в чисельності та готовності до Мого Другого Пришестя.

Мій Отець чуватиме з великим сердечним співчуттям над всіма скорботами, які будуть відчувати всі його діти.
    Він втрутиться, коли мерзенні акти переслідування Християн стануть більшими, ніж це дозволено і знищить цих злочинців.
    Тепер ви повинні чекати Акту Мого Божого Милосердя, бо він відділить злих від добрих. Велике Освітлення Сумління настане після того, як Мій Святий Вікарій покине Рим.
    Будьте готові, щоби врятувати свої душі. Ці вперті душі отримають дуже мало часу, щоб зігнути коліна в покорі і попросити Мого Милосердя. А потім зазвучать сурми* і пророцтва, що ведуть до кінця, будуть відкриті, як і передбачалося.

Ваш Ісус

*Одкровення Івана Богослова 8:6–21; 11:15–19

http://www.thewarningsecondcoming.co...has-left-rome/

Дописів
    1 517

Типово

Ви живете в той час, коли багато Божих дітей стали язичниками.

П'ятниця, 22 лютого 2013, 23:00

Моя щиро улюблена донечко, ти живеш в такий час, коли багато дітей Божих стали язичниками. Навіть ті, хто народився, як Євреї і Християни тепер занурюються в різні види ідолопоклонства, як це і було передбачено.
    Як сильно ображає Мене те, що ту повагу, яку несуть в своїх серцях Божі діти, вони скеровують на самовдоволення і віру в фальшивих богів, котрі існують тільки в їхній уяві.
    Нова хвиля спірітизму New Age і пристрасть до всього, що заспокоює розум призводять лише до одного: Ці люди знаходяться в темряві, бо відмовляюся визнати Мене, Ісуса Христа. Через брак Божого Світла, вони свідомо відкриваються на темряву злого духа.
    Сатана і його демони полюють на такі душі і викликають в них страшну, цілковиту порожнечу, незалежно від того, якими спірітичними засобами, пропонованими New Age, вони намагаються вилікуватись, все ж вони ніколи не знайдуть розради, бо це далеко не те природнє середовище, в якому вони народились. Це звичайне язичництво, яке охопило людство, і в даний час сягнуло свого піку, з моменту коли Я, Ісус Христос, народився на землі.

Хоча світу була тоді переказана Правда про Існування Бога і Я, завдяки Моїй Смерті на Хресті, врятував їх від прокляття, все ж вони продовжують відвертатися. Одержимість власними переконаннями, визнання і любов до земної розпусти – чума людства, що походить з розпачливого почуття неспокою, страху і порожнечі.
    Ідолопоклонство: любов до відомих людей, фальшивих богів і демонстрація об'єктів язичницького поклоніння темною хмарою зійшли на всіх, хто пристрасно віддається цьому.

Християни терплять глузування від цих людей, але завдяки своїм стражданням і молитвам можуть допомогти врятувати інших від вогню Пекла.

Коли ви заграєте з цими фальшивими ідолами, то, насправді, граєте з демонами пекла, посланими щоб вас назавжди засмоктати в безодню. Ніколи не вірте, що ці язичницькі практики нешкідливі, бо це не так.
    Коли ви присвячуєте свій час і власні думки таким розвагам, замикаєтесь на Бога і на життя вічне.
    Прокиньтеся до Правди. Я є Істина. Немає іншого шляху до вічного щастя, як тільки через Мене, Ісуса Христа, Сина Чоловічого.
    Тепер Я приходжу, щоби розкрити Правду, щоби Я міг знову врятувати вас і принести вам вічне життя, допомагаючи спасти ваші душі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...become-pagans/

Дописів
    1 517

Типово

Так, Моє Слово є для всіх, але участь у розповсюдженні Моїх повідомлень, пов’язана з величезною відповідальністю.

Субота, 23 лютого 2013, 11:50

Моя щиро улюблена донечко, Я даю світові Книгу Істини для кожної душі, в кожному народі. Це Дар для людства, але пам’ятай: Я даю тобі, Моя дочко, виключне право вирішувати, як вона повинна бути перекладена, розповсюджена і опублікована з метою захисту цієї Справи. Все, що стосується публікації цих Повідомлень, може бути зроблено тільки з твого дозволу.
    Це Моє бажання і кожна людина, яка не виконує Мої вказівки, надані тобі, а публікує Мої Повідомлення для одержання прибутку, не має Мого Благословення. Так, Моє Слово є для всіх, але участь у розповсюдженні Моїх Повідомлень і те, як публікується Книга Істини, пов’язані з величезною відповідальністю.
    Пожертвувань робити не потрібно, оскільки доходи від книжок повинні бути використані для фінансування друку наступних книг, що залишились, та інших публікацій всіма мовами.

Тебе, Моя Дочко, будуть весь час атакувати за твою слухняність Моїм вказівкам в цій справі. Тебе звинуватять в тому, що намагаєшся отримати прибуток від цієї Справи, хоча будеш знати, що це далеке від правди і неможливе.
    В такому випадку, ті, хто нападатимуть на тебе найбільше, самі хочуть отримати вигоду або скористатися якимось чином з Мого Слова і будуть ображатись, коли ти не дозволиш їм наглядати за цією Справою.
    Саме через це Я заявляю, що нікому не дано права розповсюджувати Моє Святе Слово у вигляді книги - тільки тобі, Моя донечко.
    Проте, під Моїм керівництвом, ти можеш надати дозвіл тим, хто хоче допомогти тобі через Інтернет та в друкуванні документів.
    Але вони можуть це зробити лише тоді, коли попросять і отримають від тебе дозвіл на таку діяльність.
    Моє Слово - Священне, і потрібно з повною повагою трактувати Мої побажання та вказівки для людства.
    Ви, Мої послідовники, повинні поступати так, як Мій пророк Марія вас просить, поважати її прохання щодо публікації Моїх Повідомлень.
    Якщо атакуєте її щодо цієї Справи, то ви ображаєте Мене, вашого Ісуса.

Від вас, Мої послідовники, вимагається виконувати Мою Святу Волю весь час, незалежно від того, яка виникне ситуація.
    Я проваджу Мою дочку Марію. Вона була обрана в якості пророка кінцевих часів. Я говорю через неї. Її голос стає Моїм. Її горе і біль є Моїми. Її любов до інших – Моя любов. Її радість походить з Мого Найсвятішого Серця. Її рука провадиться Моєю.
    Її розуміння того, як Я хочу щоб Моє Слово було почуте, походить від Мене. Моя дочка отримала ці Дари з Неба не випадково.

Слухайте те, що вона говорить вам, бо ви можете бути впевнені, що це походить від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...f-my-messages/

Дописів
    1 517

Типово

Найбільша помилка, якої ви можете допуститись, це вважати, що тільки затверділі грішники будуть кинуті у вогонь Пекла.

Неділя, 24 лютого 2013, 22:00

Моя щиро улюблена донечко, коли світ свідчитиме Попередження, то розділиться на дві частини.
    Одна частина буде складатися з тих, хто прийняли Покаяння і чиї душі були огорнені Святим Духом. З цього дня, їх навернення буде повним і тому вони страждатимуть від рук тих, хто відкидає Мою Руку Милосердя.

Друга частина складатиметься з тих затверділих душ, які є вірні звірові і які, усвідомлюючи все, що роблять, запродали свої серця і душі сатані.
    Тому що вони вірять в так званий рай, який він їм обіцяв і який, безперечно, не існує. Їх доля – вічні страждання у вогні пекла.

Є також й ті душі, які не вірять ні в Бога, ні в Мене,вашого Спасителя, Ісуса Христа. Багато з них не прийме Мого Милосердя.
    Вони не піклуються про стан своїх душ, бо вони переконані, що це не має значення. Вони є атеїстами.

Багато з них – люди доброго серця, але вони вважають, що мають контроль над своїм життям і їхня відданість земним задоволенням дасть їм сили в цьому житті, а цього достатньо для досягнення миру й достатку. Звичайно, так не буде, бо це неможливо, поки гріх не буде викорінений.

Їхня впертість призведе до того, що, якщо вони не зміняться і не приймуть Мене, Ісуса Христа, то не зможуть потрапити до Мого Отця. Не будуть допущені до Раю, що Він створив для всіх Своїх дітей.
    Найбільша помилка, якої ви можете допуститись, це вважати, що тільки затверділі грішники будуть кинуті у вогонь Пекла. На жаль, всі ті, хто відкидає Бога, не можуть бути близько до Бога, вони не можуть бути змушені прийняти Його. Їх вільна воля – великий Дар, даний їм Богом. Вона не може бути примусово забрана в них за будь-яких обставин.

Це їх власна вільна воля буде диктувати їм їх долю. Або виберуть Мою Руку і увійдуть до Раю, або приймуть брехню, посіяну в їх умах дияволом, який опечатає їхню долю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...fires-of-hell/

Дописів
    1 517

Типово

Він буде дуже близьким союзником фальшивого пророка і не майте жодних ілюзій щодо того, ким він є – сином сатани.

25 лютого 2013, 23:00

Моя найулюбленіша донечко, часи, що надходять, пробудять світ з його сну, незалежно від релігії, якщо така взагалі є, люди визнають, бо голос малого рогу пробудить увагу всього світу.
    Посаджений на престолі Петра, цей шахрай буде голосно кричати і гордо проголошувати свої пропозиції, щоби об’єднати всі церкви в одну.
    Проголошений як сучасний новатор, він буде оточений оплесками світського оточення, бо зробить гріх невинною річчю. Він впровадить нові закони, які не тільки стануть у конфлікт з Вченням Католицької Церкви, але вони зрадять всі закони християнства.
    Священики, які виступають проти цих Повідомлень, будуть змушені знову їх розглянути, коли ця страшна правда вийде назовні. Істина Мого Слова, що переказана тобі, Моя дочко, нарешті почне повільно до них доходити.
    О, як же вони заридають від жалю, коли усвідомлять, що це є Я, Ісус Христос, який, з благословення Мого Отця, детально розкриває ці пророцтва кінцевих часів. Тоді вони будуть поглинати кожне Слово з Моїх Святих Уст,оскільки для того, щоб підготувати людство, Я відкрию прихід наступних подій.
    Важливо, щоби людина слухала і відповідала на Мій Заклик, щоб Я міг врятувати кожного з лап звіра.
    У той час, коли лжепророк буде зайнятий тим, щоби своїми амбіціями справляти на католиків цього світу відповідне враження, він буде тимчасово відсторонений убік, тому що антихрист - як і передбачено - вийде тепер на світову сцену.

Коли ви почуєте, що ЗМІ повідомляють про нового, який несе в перспективі надію, талановитого посланника миру, ви знатимете, хто це. Він буде дуже близьким союзником фальшивого пророка і не майте жодних ілюзій щодо того, ким він є – сином сатани.
    Незалежно від того, які жахливі речі діятимуться, пам'ятайте, що це Я, Ісус Христос, є Царем. Жодна людина, жоден ворог не має більше влади, ніж Бог. Але битва за душі повинна відбутися, як було передбачено. Завдяки поширенню Мого Слова, Моїх Повідомлень і Моїх Молитов, ви допоможете Мені врятувати душі, яких Я потребую, аби Мій Новий Рай заповнився усіма Божими дітьми.

Завжди довіряйте Мені, вашому Ісусові, для цього Я буду вести вас і захищати під час тривання цієї гидоти на землі.
    Я обіцяю, що цей час буде коротким.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-son-of-satan/

Дописів
    1 517

Типово

Один з політичних лідерів, про якого Я вже казав деякий час тому, незабаром буде вбитий.

26 лютого 2013, 22:00

Моя найулюбленіша дочко, один з політичних лідерів про якого Я вже казав деякий час тому, незабаром буде вбитий. Я прагну, щоби після того, як це відбудеться – ти об’явила всім, хто ця людина, використовуючи доказ, який був тобі й іншим зараз переказаний так, щоби все більше людей прийняло Правду цих Повідомлень.
    Цей бідний чоловік якийсь час назад вже уникнув смерті, але його нова популярність поставить його в небезпечне становище. Він – ворог масонських сил і вони не будуть надто довго його терпіти в ролі лідера. Коли ви, Мої послідовники, побачите, що виконуються пророцтва, які даються вибраній душі, то будете тоді знати, що такі душі кажуть Правду і що вона була передана їм з Небес, тому що вони не змогли би самі придумати щось на зразок цього.
    Моїм прагненням є довести тим, хто зневажає Мої Повідомлення, що це Я, ваш улюблений Ісус Христос, який говорить до світу через цього пророка.
    І хоча велику радість приносить Мені те, коли Я бачу, як сильно ви Мене любите і як відмовляєте молитви, дані вам з Небес, власне скептики є тими, яких Мені потрібно пригорнути.
    Через дуже короткий час в Європі настане поділ, який буде пов'язаний з ЄС та країною, в якій знаходиться Престол Петра.

В результаті буде війна, яка буде мати інший характер, ніж будь-яка друга війна. Але вона буде абсолютною. В Німеччині, Італії та Франції, люди повернуться один проти одного.
    Ви повинні молитися, щоби Мої послідовники залишалися сильними і зробили, аби Молитовні Групи «Ісус для людства» були швидко створені в цих країнах. Прийшов час для Мене, Ісуса Христа, Агнця Божого, щоби розкрити більше інформації, яка міститься в Печатях.
    Я зроблю це старанно, бо ви мусите бути готові як духовно, так і фізично.
    Як Бог Справедливості, Я зроблю так, що буду вас всіх провадити і благословлю Моєю Силою, в той час як все буде, шар за шаром, набирати обертів.

Ваш люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-assassinated/

Дописів
    1 517

Типово

Ви й надалі повинні приймати Мою Святу Євхаристію. Ви не повинні відмовлятись від щоденної Жертви, тому що ви не будете тими, на кому лежатиме тягар цього рішення.

Середа, 27 лютого 2013, 15:30

Моя щиро улюблена донечко, щодня Богослужіння будуть відправлятись ще упродовж деякого часу, і Я закликаю всіх Моїх послідовників продовжувати брати в них участь, як і раніше. Ви й надалі повинні приймати Мою Святу Євхаристію. Ви не повинні відмовлятись від щоденної Жертви, тому що ви не будете тими, на кому буде лежати тягар прийняття цього рішення.
    Буде оголошений інший вид жертвоприношення Богові і ви відразу ж зорієнтуєтесь, коли це відбудеться, бо фальшивий пророк перерве відправи Богослужіння.

Святу Літургію замінить загальносвітовий, язичницький ритуал, і ви, Мої любі послідовники, благословлені Даром Святого Духа, розпізнаєте, яким він буде. Ніколи, ніколи не покидайте Церкву, яку Я дав світові, і яка заснована на Моєму Навчанні і Жертві Моєї Смерті на Хресті, разом з Пресвятими Дарами, котрими Я вас наділив.
    Ви, Мої любі послідовники, ви є Моєю Церквою. Мої улюблені священики та духовні благословлені Даром Святого Духа ніколи не залишать Мене. Вас вони також не залишать. І так Моя Церква буде жити далі, бо вона ніколи не може померти. Церква – це Моє Тіло на землі і тому ніколи не може бути знищена.

Проте, вона буде розчавлена, замучена і відкинута, а потім залишена в пустелі на смерть. У той час, як Мої вороги будуть намагатися знищити будь-які ознаки життя, Моя Церква знову воскресне. Але майте на увазі, що вона ніколи не помре, хоча так може виглядати.
    Моя Церква на землі буде зменшена і не зі своєї вини стане кінцевою армією.
    Мій відкинутий, Справжній Вікарій, буде намагатись провадити Божих дітей у міру своїх можливостей. Це Я, Ісус Христос, провадитиму вас, підійму і звільню вас від зла, яке буде вам нав’язане; зла, яке закінчиться раптово і страшно для всіх тих, хто на стороні антихриста і його рабів.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...this-decision/

Дописів
    1 517

Типово

Тільки діючі та відважні з-поміж вас, ті, хто найбільше любить Мене, будуть вести Мою армію до спасіння.

Четвер, 28 лютого 2013, 23:50

Моя щиро улюблена донечко, ті дні, які вже надходять, приносять з собою жахливий морок і розпач, яких ви ще ніколи не відчували у своєму житті. Ця темрява буде духовною і буде спричинена порожнечею тих душ, які йдуть слідом за антихристом і лжепророком. Буде важко витримати той духовний біль, який будуть задавати християнам, котрі не захочуть слухати єресь.
    Я скажу вам лише те, що ви самі будете знати в своїх серцях: цей біль відторгнення, що ви відчуватимете, буде поєднаний з тим, що ви, відстоюючи Моє Святе Слово, страждатимете в Моє Ім'я.

Ніколи не піддавайте сумнівам ті великі вимоги, які будуть поставлені перед вами, не втрачайте довіру, бо це Я, ваш Цар, Я той, хто має Силу зробити так, щоб ви могли це все витерпіти. Ви не повинні ніколи сумніватися, що ця Армія Рештку, частиною якої ви тепер стаєте, залишиться вірна Мені, Ісусові Христові, як і було передбачено.
    Не слухайте тих, хто намагається переконати вас, щоб ви не вірили в Мої Пресвяті Послання для світу, тому що це брехня.
    Ви повинні молитися за тих, хто не має ні сил, ні духа розпізнання і хто вибирає неправильний напрямок на роздоріжжі.
    Багато, хто піде за лжепророком, будуть намагатися затягнути вас на цю ж стежку. Брат буде боротися з братом і сестрою, батько проти сина, мати проти дочки – все в пошуках Правди, але так багато не побачать помилок навчання лжепророка і будуть втрачені для Мене.

Тільки діючі та відважні з-поміж вас, ті, хто найбільше любить Мене, будуть вести Мою армію до спасіння. Вони приведуть з собою мільярди душ, під Моїм Керівництвом, у безпечне місце. Ось чому ви ніколи не повинні піддаватися.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...rds-salvation/

Дописів
    1 517

Типово

Я прошу всіх Моїх висвячених слуг прикликати Мене, їхнього улюбленого Ісуса, щоби Я міг захистити їх Моєю Дорогоцінною Кров'ю.

Четвер, 28 лютого 2013, 23:55

Моя найулюбленіша дочко, Я послав Святого Духа покрити всіх Божих дітей в цей час , намагаючись зменшити ту темряву, яку зло провокує в світі.
    Ви повинні гаряче молитися за всіх Моїх висвячених слуг, тому що тепер вони перебувають у жахливому стані розгубленості.
    Найближчі кілька тижнів вони будуть перебувати в тузі через падіння Мого Святішого Намісника. Вони не будуть знати, в яку сторону повернути.

Я прошу всіх Моїх висвячених слуг, щоби кликали Мене, їх улюбленого Ісуса, щоби Я міг захистити їх Моєю Дорогоцінною Кров'ю. Я вділю їм благодать, якої вони так потребують, щоб розпізнали Істину Мого Вчення.
    Тоді вони побачать ту аферу, яку їм покажуть.
    Вони ніколи не повинні сумніватися в Мені. Вони мусять покладати на Мене всю свою довіру.
    Їм ніколи не можна забувати Мого Імені і вони повинні постійно чувати.
    Скажи їм, що Я ніжно люблю їх і що їм будуть надані особливі Дари з Небес. У ці бурхливі часи, які розпочнуться в Моїй Святій Церкві на землі, ці Дари принесуть їм мир, надію і відвагу.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...recious-blood/

Дописів
    1 517

Типово

Зараз атакують Мою Церкву на землі, це означає, що Моє Тіло буде розп'ято знову, як і було передбачено.

Неділя, 03 березня 2013, 11:45

Моя найулюбленіша дочко, не бійся нападів, які будуть спрямовані проти тебе, бо Я з тобою кожну секунду, щоб зробити тебе сильнішою.
    Це засмучує Мене, але необхідно сказати тобі, що ти, все таки, багато страждатимеш від словесних образ, тому що це продумано в Моєму Плані Спасіння.
    В сучасному часі не лише тверді вірою католики будуть проходити випробування віри і вірності Мені, але й усі християни у всіх куточках світу.
    Тим, хто звинувачує тебе в єресі, Я кажу:
    Я, Ісус Христос, ніколи не обманюю, бо Я є Істина.
    Я ніколи не зміг би обдурити вас, тому що це неможливо.
    Пам'ятайте, що Моє Тіло - це є Церква. Мою Церкву на землі зараз атакують, це означає, що Моє Тіло буде розп'ято знову, як і було передбачено.
    Я маю на увазі, що Моє Тіло більше не буде присутнім у Святій Євхаристії і буде відкинуто служителями Святого Престолу в Римі.
    Це стане реальністю і тоді ви повинні відвернутися від цього.

Я прошу вас молитися за всіх дітей Божих – всіх Моїх висвячених слуг, в тому числі за фальшивих пророків.
    Тим не менш, Я ніколи не буду просити вас молитися за антихриста,оскільки це неможливо.
    Прокиньтеся, ви всі і слухайте, що Я повинен вам сказати. Ви не повинні панікувати, впадати у відчай або втрачати надію, бо ця огида стане остаточними муками, які повинні відбутися і випробувати Божих дітей перш, ніж Я повернусь.
    Це буде День Великої Слави і Величезної Радості. Мій Прихід покладе край злу, яке отруює землю.
    Замість страху, радійте. Ви повинні з нетерпінням чекати Мого Другого Пришестя, тому що Я приношу з собою Новий Рай, обіцяний вам.
    Якщо ви несете Мій Хрест, то вам буде важко завжди.

Часи,у яких ви зараз живете, несуть зі собою такі форми розп'яття, які буде дуже важко витримати більшістю християн – такими великими будуть їхні страждання.
    Ці бідні душі, які не вірять що Я кажу Правду в цих Посланнях, повинні задуматись:
    Чи вірите ви в Біблію і пророцтва, які Я в Ній оголосив?
    Чи вірите ви в антихриста і Одкровення про лжепророка, який захопить престол Петра нечесним шляхом?
    Якщо це так, то визнайте, що вже прийшов час для цих подій, які розгортаються вже перед вашими очима.
    Це все визначено не для майбутнього – це відбувається зараз.
    Прийміть це з мужністю і приходьте до Мене з повною довірою, тому що Я люблю вас.
    Мені потрібно, щоб ваші очі були широко відкритими. Ви не повинні ухилятися від Істини. Гидота * вже почалася.
    Якщо ви відмовляєтеся від Моєї Чаші, то заважаєте Мені рятувати душі, які Мені потрібні, щоби завершити те, що Я обіцяв Моєму Отцеві.
    Я благословляю вас.

Я так сумую за вашими серцями, які повинні відкритися, щоб Я зміг взяти вас в Моє Славне Царство.

Ваш Ісус

* Євангеліє від Матея 24,15 прим. перекладача

http://www.thewarningsecondcoming.co...n-as-foretold/

Сторінка 33 з 64 ПершаПерша ... 232425262728293031323334353637383940414243 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті