Моє Слово пошириться в Австралії та Новій Зеландії
Неділя, 10 лютого 2013 , 2:18 AM
Мої улюблені учні, як ви приносите сльози полегшення Моїм Святим Очам.
Ваші чудові Нації, є повними багатьма багатими природними ресурсами,але вони порожні душею. Народи Австралії та Нової Зеландії є пишні, з одного боку, через Дар Мого Отця який Він заповів вам, і з іншого боку, вони є безплідними.
Я закликаю ваші Нації, в даний час, щоб допомогти Мені запалити вашу віру і поширювати Моє Святе Слово, так щоб це виховувало душі всіх Божих дітей у ваших країнах.
Моє Слово буде поширюватися в Австралії, через цю, Мою останню, Місію спасіння душ на землі.
Тобі, донечко Моя, буде дано Дар Святого Духа для того, щоб привести до Мене душі що Я бажаю. Ви, Мої послідовники, маєте нести великий вантаж, тому що Слово Боже, невідоме мільйонам людей, серед вашої нації. Дуже мало Церков, у Християнській громаді, використовуються у той спосіб, як це повинно бути. Вони є порожніми посудинами, і Я незадоволений слабкою вірою, яка існує між вами. Ви багато чому навчитеся і багато осягнете, якщо ви підете за Мною - з власної волі - Шляхом Істини.
Мій план підготовки ваших душ і прохання вашої допомоги, щоб врятувати ті душі, які не вірять в Бога, є великим. Моя місія полягає у зверненні до атеїстів і покрити їх Моїм Святим Духом, так що Мій Голос буде почутий, швидко . Ось спеціальна молитва Хрестового Походу, для порятунку Австралії та Нової Зеландії.
Хрестовий похід молитви (99) для порятунку Австралії та Нової Зеландії
Боже, Всемогутній Отче, в ім'я Твого улюбленого Сина, Ісуса Христа, помилуй всіх Твоїх дітей в Австралії та Новій Зеландії.
Прости нас, що ми відмовилися від Твого Святого Слова.
Прости нам гріх байдужості.
Визволи нас від язичницької культури і покрий нас Ласками аби ми вселяли надію, віру і милосердя серед наших братів і сестер.
Ми просимо Тебе про Дар Розрізнення і просимо, щоб Ти надав нам усім Благословення, які повинні гарантувати, що тільки Істина Твого Святого Слова може бути почута і що всім душам дано ключі до вічного життя. Амінь.
Дуже скоро, Мій Святий Дух поглине ваші душі, і ви будете йти вперед зі спокійною впевненістю,оскільки ви оголошуватимете Істину для всіх кого зустрінете.
Будьте вдячні за це благословення, яким Я зараз покрию ваші Нації. Я люблю вас, і Я сподіваюся, що ви відповісте на Мій заклик.
Ваш Ісус
http://www.thewarningsecondcoming.co...d-new-zealand/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks