Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Поддерживаете ли вы в сегодняшних обстоятельствах И.В.Коломойского в качестве главы ОГА?

Голосували
553. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Поддерживаю

376 67,99%
  • Поддерживаю частично

53 9,58%
  • Никак

46 8,32%
  • В президенты

45 8,14%
  • Осуждаю

33 5,97%
Сторінка 328 з 370 ПершаПерша ... 228278318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7390, показано з 6 541 по 6 560.

Тема: Коломойский против Порошенко?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    ....а ты не воруй...©
    ... это слова .... в Украине никогда не будет правительства, хотя бы компромиссного (я уж не говорю - хорошего) для всех ... поэтому, нам просто надо привыкнуть жить в состоянии повышенного риска и пониженного комфорта жизнедеятельности ... ничо, колумбийцы и бангладешцы живут же ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...я не разделяю народ и тех, кто водит его за веревочку ... это все одна и та же генетика, поэтому, нехрен нам всем на зеркало кивать ....
    А зря... И причём тут генетика... вот у меня в селе есть курятник: мне что, себя с ним идентифицировать? Ну да, я курей положим кормлю, чищу там за ними - они мне яйца несут, ну, мясо там и т д. Всё путём. Людей из них сделать, чтобы на равных с ними жить - задача невыполнимая. Так что же мне - не держать их? Cами себя они содержать не могут, курятник для них - всё. Хозяин для них - благое дело и ещё какое...
    Востаннє редагував АЦТЕК: 24.11.2015 о 17:53
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    А зря... И причём тут генетика... вот у меня в селе есть курятник: мне что, себя с ним идентифицировать? Ну да, я курей положим кормлю, чищу там за ними - они мне яйца несут, ну, мясо там и т д. Всё путём. Людей из них сделать, чтобы на равных с ними жить - задача невыполнимая. Так что же мне - не держать их? Cами себя они содержать не могут, курятник для них - всё. Хозяин для них - благое дело и ещё какое...
    Ну выгонят хазяна курятника прийдет новый, и будет доить кур дальше. Жизнь курятника, подвинь ближнего насри на нижнего, нипоменяется аж никак.

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Ну выгонят хазяна курятника прийдет новый, и будет доить кур дальше. Жизнь курятника, подвинь ближнего насри на нижнего, нипоменяется аж никак.
    Ну доить это да, а когда кончится молоко он их порежет на мясо. И нет курятника..
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    Ну доить это да, а когда кончится молоко он их порежет на мясо. И нет курятника..
    Та не... курятник это священная корова, первоисточник, без курятника хазяина неможетбыть.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    брехло метовське, чо перекручуюш?) Саакашвілі - госдеп, грузини ,амбраморвичус -госдеп, гроші на реформу міліціі та прокуратури дають ЕС и госдеп під грузинів. Саакашвілі чисте Одесу під інвесторів, Абрамовичус готує приватизацію та впроваджує прозорість під інвнсторів і грантоїди, звісно:

Vitaliy Shabunin
    36 мин. · отредактировано ·
    У фракції БПП повстання проти корупційних-кардиналів Порошенка http://bit.ly/1HjO0SU.
    За людей говорять їх справи. Сергій Лещенко, Svitlana Zalishchuk, Віктор Чумак, Mustafa Nayyem - друзі, моя повага. Це дуже сильний крок, від якого залежить направду багато.

не здивуюся, якщо ти в якійсь іншій темі напишеш на кштал OxІgen і Флексо створили кружок. а коли тобі ткнуть, що це твої фантазіі, ти скажеш: ето моі 4-х гранньіє логічєскіє вьіводьі
    Рола, дорогая, я ведь читаю тебя регулярно, так что передо мной не надо быть красивой)))
    Проштудируй все свое холовантничество начиная с выборов Порошенко в один тур.
    Тема с госдепом появилась тут на форуме лишь с появлением красивого грузина в Одессе, так сказать орешки в цельном куске шоколада под названием БПП)))

ты лучше расскажи чего пилят суки?)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

розвалять так розвалять. не перший раз відкидували країну назад.
    хоча б не розвлили коаліцію до часу введення в дію в НАБ та ДБР.

нагадаю, реформ в міліціі і в прокуратурі вимагають госдеп і єс, функціі ГПУ передали БДР на вимогу ЄС, прозорість в закупках -вимоги госдепу, ес.

так порошенко і рада впроваджують закони, які безпосередньо реформують структури з під дрину МФ або ЄС. херово те, що Яресько опікується частньімі кредиторами СШАНАТОІзраіль, дефлоту нє відать.
    кстаті, до мінекономіки:

Виктор Пузанов
    26 мин ·
    Кстати, забыл рассказать вам хорошую новость.
    Абромявичус готовит, и собирается в декабре протолкнуть через ВР, вторую часть закона о госзакупках. Первая, принятая в сентябре, учла много вкусных плюшек, а вторая конкретно о том, чтоб все закупки (а не только допороговые), перевести на ProZorro в обязательном порядке.
    Всего у нас на госзакупки выделяется до 300 млрд грн в год. Это ремонты, канцелярия, стаканчики в вагоны, визитницы разведчикам, и тому подобная ерундовина. Откаты по разным категориям составляют от 15 до 40 процентов. Пусть в среднем 30%. Это 90 млрд гривен в год.
    Это не считая дорог. На дороги в этом году, например, было выделено 25,5 млрд (кстати, кто-то заметил ТАКИЕ масштабные ремонты?). На дорогах откатывают до 80%.
    Итого, по самым скромным оценкам, около 100 млрд в год на дома, домработниц, уч**у в Лондоне детям, автомобили, шубы женам.
    Говорят, тех, кто в день голосования вздумает "заболеть", готовятся доставлять в Раду чуть ли не под конвоем.
    Пузанов явно не в теме, балабол одним словом
    а все остальное дододо(с)))
    Паскал в МВД, Шоркин в ГПУ, АКБ так ничего и не начало, продолжать?
    я там вью пенькова в покращеннях выкладывал, вот такие люди и толкают реформы)

зы. АКБ и ДРБ следовало бы делать не при этой власти, на всякий случай, что бы не люстрировать потом
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Пузанов явно не в теме, балабол одним словом
    шось мені підсказує, шо не в темі Глобус, балабол однім словом
    а все остальное дододо(с)))
    Паскал в МВД, Шоркин в ГПУ, АКБ так ничего и не начало, продолжать?
    я там вью пенькова в покращеннях выкладывал, вот такие люди и толкают реформы)

зы. АКБ и ДРБ следовало бы делать не при этой власти, на всякий случай, что бы не люстрировать потом
    говоріт і показуєт радіо Глобус.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

нагадаю, реформ в міліціі і в прокуратурі вимагають госдеп і єс, функціі ГПУ передали БДР на вимогу ЄС, прозорість в закупках -вимоги госдепу, ес.
    В том то ж все и дело. Если не деньги то хер ы кто реформил. Пролема в том что без госдеповских денег страна тупо здохнет и тырить будет нечего. А так хоть и туды и себе.
    И посмотрите на реформы те. Начали с набора новой полиции а закончили переименованием милиции с переназначением всех большинства старых ушлепков кадров. http://www.pravda.com.ua/news/2015/11/24/7089982/ То же самое везде. Но другие хоть вид делают - нормальных людей делегируют что дает надежду что хоть попозже поменяется. А БПП все тех же ушлепков даже и на видные места пхнет.
    Востаннє редагував RomanLV: 24.11.2015 о 21:41

Дописів
    21 443

Типово

Тема с госдепом появилась тут на форуме лишь с появлением красивого грузина в Одессе, так сказать орешки в цельном куске шоколада под названием БПП)))
    У меня кстати какойто когитивный дисонанс. Тут полиция, грузины, антикорупционная прокуратура, а тут - крышевание брилиантовых прокуроров, мочилово оппозпции несогласных в коалиции, самые "достойные" кандидатуры в антикорупционную прокуратуру, поддержка Вилкулов... сраное ЦВК с Охендовским наголо... Смахивает на какоето раздвоение личности. Точнее я сначала так думал... а теперь чето терзают смутные сомнения что Петя сначала начал делать реформы, а потом испужался что все может получиться и начал быстренько сворачивать удочки пока не поздно.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    39 400

Типово

Рола, дорогая, я ведь читаю тебя регулярно, так что передо мной не надо быть красивой)))

ты лучше расскажи чего пилят суки?)))
    вкладаєш свої фантазіі в те, що читаєш, штудіруй холонавта свого мозаку. тему госдепу підняла я саме під час виборів президента , приблизно так: " на пороха поставив госдеп".
    а ще писала, що на все свій час і не ми вирішуємо етапи, два фронти країна не потягне, що порох сам з системи і війну з системої не підніме,.Хло пригальмували, зараз другий фронт і саме грантоїди на фронті коррупціі ну і Міша з прокурором та мвс Одеси.

кстаті, ти ще мітингував- какжетак, зачєм мьі тогда вьібіралі прєзідєнта, развє за ето стоял майдан, развє етого ждьот народ, что мєшает начать борьбу с коррупцієй?

та нічо не заважає, крім політикума, цеховиків та їх чиновників. війна ще не починалася, поки що стадія шантажу та компроматів.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    У меня кстати какойто когитивный дисонанс. Тут полиция, грузины, антикорупционная прокуратура, а тут - крышевание брилиантовых прокуроров, мочилово оппозпции несогласных в коалиции, самые "достойные" кандидатуры в антикорупционную прокуратуру, поддержка Вилкулов... сраное ЦВК с Охендовским наголо... Смахивает на какоето раздвоение личности. Точнее я сначала так думал... а теперь чето терзают смутные сомнения что Петя сначала начал делать реформы, а потом испужался что все может получиться и начал быстренько сворачивать удочки пока не поздно.
    така сама думка , одна Україна для подоїти, інша, іграшкова, штучна під тиском грошедавців - для обкладинки. всі нові чи оновлені частини системи не наберуть справжньої сили поки не грохнеться гнила система.

Пєтя тягне час, боїться, звісно.

почав він реформи відповідно узгодженого графіку фінансування реформ. злякався? може, поворушити схеми на яких сидять і любі друзі і інші коломойськи - віддача не слаба буде. на такі ситуаціі потрібен диктатор, а ми ж еволюціонуємо демократією)
    Востаннє редагував Rоlа: 24.11.2015 о 22:15

Дописів
    21 443

Типово

почав він реформи відповідно узгодженого графіку фінансування реформ. злякався? може, поворушити схеми на яких сидять і любі друзі і інші коломойськи - віддача не слаба буде. на такі ситуаціі потрібен диктатор, а ми ж еволюціонуємо демократією)
    Скажіть мені якого хєра призначати на посади людей з сумнівним минулим? Якщо він боїться віддачі. Тим більше "люди коломойського" таким дібілізмом не страдають.
    Якщо він дійсно хоче еволюції - т реба призначати не Шокіних з Севруками а когось як мінімум більш сприймаємого суспільством. Бо таким чином він втратит залишки довіри суспільства, і тоді точно бротися з "коломойськими" буде нічим.
    Тому - мімо.
    Номер два. Якщо він дійсно хоче боротися з олігархами і корупцією - нахєра було починати з Коломойського (Корбан)? Мало кого саджати зі вчорашніх регіоналів? Сепаратистів? Когось зі своєї партії (більш-менш лояльного до себе) накрайняк? Люди б тільки рукоплескали (а *дцятим в спискі можно уже і за Корбана, і за Коломойського особисто булоб братися раз на то пішло). Якщо боротися саме з олігархією та корупцією а не Коломойським особисто (опозицією до себе).
    Мімо-2

ІМХО.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    35 019

Типово

Скажіть мені якого хєра призначати на посади людей з сумнівним минулим? Якщо він боїться віддачі. Тим більше "люди коломойського" таким дібілізмом не страдають.
    Я таки вибачаюсь, але... )
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    39 400

Типово

це саме той випадок, коли кажуть що віруючим факти не аргумент.
    Якщо він дійсно хоче еволюції - треба призначати не Шокіних з Севруками а когось як мінімум більш сприймаємого суспільством. Бо таким чином він втратит залишки довіри суспільства, і тоді точно бротися з "коломойськими" буде нічим
    звідки я знаю що він хоче? можу вигадати - не він хоче еволюціі, а грошедавці, бо руїни на кордоні через "битву Титанов" нікому не потрібні. а пороху хотілося бути б і красівим , і своїх не обділити , і реформи робити і шоб все це якось між собою жилося.
    Тому - мімо.
    а. ну ладна.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

шось мені підсказує, шо не в темі Глобус, балабол однім словом

говоріт і показуєт радіо Глобус.
    как я тебя понимаю))
    аргументов нет, а минстецевский редактор новостей Новороссии новых методичек не прислал вам с Возаром)))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

вкладаєш свої фантазіі в те, що читаєш, штудіруй холонавта свого мозаку. тему госдепу підняла я саме під час виборів президента , приблизно так: " на пороха поставив госдеп".
    а ще писала, що на все свій час і не ми вирішуємо етапи, два фронти країна не потягне, що порох сам з системи і війну з системої не підніме,.Хло пригальмували, зараз другий фронт і саме грантоїди на фронті коррупціі ну і Міша з прокурором та мвс Одеси.

кстаті, ти ще мітингував- какжетак, зачєм мьі тогда вьібіралі прєзідєнта, развє за ето стоял майдан, развє етого ждьот народ, что мєшает начать борьбу с коррупцієй?

та нічо не заважає, крім політикума, цеховиків та їх чиновників. війна ще не починалася, поки що стадія шантажу та компроматів.
    Рол, тема про госдеп так же ущербна как тема с "папередниками")))
    что же тут непонятного)))
    доноры готовы помочь Украине, но не сделать, все твои ссылки по мотивации Пети к госдепу убоги, так же как "кровосиси" Азирова

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Я таки вибачаюсь, але... )
    ...зато они бедным награбленное раздают! Шотутнепонятно? (с) ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    ...зато они бедным награбленное раздают! Шотутнепонятно? (с) ))
    Возар, ну не получилось из за Бени у рыгни в Днепре второй раз
    смирись

Дописів
    46 288

Типово

Возар, ну не получилось из за Бени у рыгни в Днепре второй раз
    смирись
    Кроме твоего нового идола и рыгов в Украине еще есть политики и партии. Смирись. ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Сторінка 328 з 370 ПершаПерша ... 228278318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті