Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Обвинувачений у незаконному збуті боєприпасів ексзаступник начальника ДАІ та кураторспецпризначенців “Кобра” Володимир Резніков, мобілізувався до ЗСУ, щоб втекти від тюрми. За іронією долі, він виявився чоловіком редакторки “Дзеркала тижня” Інни Ведернікової, яка пише про те, як топ-корупціонери та злочинці фіктивно втікають до ЗСУ, щоб уникнути тюрми.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Какие-то ноунеймы *** нарид паходу узнал кто у нас был премьером только когда его сняли, а министра едности когда тот сипался за кордон шоп не посадили.
Писькотряс створив уряд из падаванов-ноунеймов, а парламент из кнопкодавов-ноунеймов. Вот раньше были премьеры - тымошонка, овощь итп
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Кровосися уматовый еще был.
Досить скиглити, треба брати лопату і годувати свою сімʼю.
Нова міністеркиня енергетики
Отправлено с моего Redmi Note 8T через Tapatalk
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Главное, что энергичная. Единственное, что у неё наверное есть из энергетики.
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Как говорится, это вам все за то что не донатите на благополучие зековласти и не идете добровольно в тцк шобы здохнуть во имя святого Зе.
![]()
Востаннє редагував Smith: 17.07.2025 о 20:06
Не, ну Демчишин то министром энергетики был, но он до этого успел главой НКРЭ побывать, а эта год была замом Глущенко. Но до того оба ни дня в энергетике не проработали.
Вот, ...лядь, чтобы стать каким-то заштатным инженеришкой в энергокомпаниях так нужно иметь профильное образование, а как министром - так этого и не требуется и даже опыт работы в отрасли не нужен.
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
портніков каже не варто довше за 30 секунд обговорювати кадрові зміни в персоналістському режимі, вони того не варті
Слава Йсу і ЗСУ
чого цей парахаскот досі не на фронті
ще видумує шо його хтось там підслуховував, та кому він треба ?
простий нарід взагалі не знає хто це такий
треба всіх пересаджати або вигнати із країни
щоб були тількі офіційні журналісти: Наталка Мосейчук, Сергій Лєщенко і Міхайло Подоляк, а порохоскот унічтожить
Забавно другое, что этот пассажир, коверкающий слова, сам выбрал Зеленского, а теперь говорит про какого то абстрактного народа
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks