Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 32 з 64 ПершаПерша ... 222324252627282930313233343536373839404142 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 621 по 640.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Я заохочую Моїх послідовників, щоб нагадували людям яким важливим є читання Святого Письма.

Середа, 23 січня 2013, 16:40

Моя улюблена донечко, Я щасливий і задоволений через ту любов до Мене, яку Мої учні носять у своїх серцях.
    Небо радіє з приводу швидкого поширення Моїх Божих Повідомлень і Молитов по цілому світу. Це є час, передбачений так давно, коли Моє Святе Євангеліє повинно бути проповідуване у всьому світі.
    Я заохочую Моїх послідовників, щоб нагадували людям яким важливим є читання Святого Письма, Слова, представленого у відповідності з Волею Мого Отця.

Сьогодні Моє Слово промовляється знову щоб вкоренити в уми людей важливість Мого Вчення. Відмова від Божого Слова призведе до смерті душі. Кожна людина на землі народилася з вільною волею. Адже через Таїнство Хрещення кожна людина отримала від Мого Отця життя, але не кожна Божа дитина допущена до цього важливого Дару, який очищає душу і звільняє від демонів.
    Кожна людина має право на Правду Мого Вчення, але не кожна людина отримала Правду. Замість неї невинних душ годували фальшивими релігіями. Це призвело до взаємної ненависті, коли брехня, створена і поширена цими фальшивими релігіями, заражала людські серця.
    Правда є в тому, що Моє Святе Слово є поживою для душі. Душа в'яне без нього. Коли в ній бракує миру, який приносить Моя Любов, вона шукає розради в обіймах земних речей, які в підсумку позбавляють її всілякої втіхи. Тому тепер Моє Святе Слово запалюється в серцях втомлених людей; Моя Любов буде поширюватися, коли Правда буде передана людству. Ця любов притягне голодні душі і тому Мій План Спасіння буде надалі реалізований.

Я застосую кожний спосіб, користаючись допомогою покірних душ, які дійсно Мене люблять, щоби врятувати людську расу. Не має значення те, яких богів вони обожнюють, бо дуже скоро Істина буде їм розкрита. Тоді не прагнутимуть нічого, крім Моєї Славної Присутності.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...he-holy-bible/

Дописів
    1 517

Типово

Я зменшу багато передбачених страждань силою Моїх Молитовних Груп Хрестового Походу.

П'ятниця, 25 січня 2013, 20:00

Моя улюблена донечко, Я прагну проінструктувати Мої Молитовні Групи Хрестового Походу, щоби чували, коли вони будуть створюватись у ваших країнах. Вони мусять мати поруч Святу Воду, Хрест, який представляє Мене і відмовляти цю Молитву Хрестового Походу (96) Про Благословення і Захист вашої Молитовної Групи Хрестового Походу:

О, мій найдорожчий Ісусе, просимо, благослови і захисти нас, Твою Молитовну Групу Хрестового Походу, щоби ми стали невразливими до мерзенних нападів диявола і всіх злих духів, які можуть переслідувати нас у цій Святій Місії спасіння душ.
    Щоби ми залишилися вірними і сильними, у той час, коли постійно проповідуємо в світі Твоє Святе Ім'я і ніколи не відмовлялися від нашої боротьби за поширення Істини Твого Святого Слова. Амінь.

Я прошу, відмовляйте вголос цю молитву до і після кожної молитовної зустрічі. Я мушу також навчити вас, Мої любі учні, щоби молитва була основою для кожної молитовної зустрічі. Я не хочу, щоби ви роздумували про негативні речі і не допускали до себе страх, тому що Я приношу лише Любов і Милосердя. Мої Послання сповнені надії і зменшать багато передбачених страждань силою Моїх Молитовних Груп Хрестового Походу. Метою цієї місії є спасіння душ. Ніколи не було іншої.
    Мої Повідомлення передаються, щоб просвітити вас, звернути увагу на небезпеку, яка може вплинути на вашу віру і підготувати вас до Мого Нового Раю.
    Ідіть зараз у мирі.
    Я захищу кожну Молитовну Групу Хрестового Походу безмірною Моєю Благодаттю, включаючи Дар Розпізнання.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...prayer-groups/

Дописів
    1 517

Типово

Вони ридатимуть з полегшенням, коли зрозуміють, що перед ними знаходиться майбутнє, де немає смерті.

П'ятниця, 25 січня 2013, 23:20

Дорога Моя донечко, Моя Міць в цей час швидко зростає в серцях людей завдяки Силі Святого Духа. Навіть холодні і віддалені душі будуть навернені через Дари, які розіллються на людство завдяки вашій щедрій відповіді на Мій Заклик з Небес.
    Ви не знайдете такий народ, який не прийме Силу Святого Духа; жоден камінь не залишиться на своєму місці; жоден священик не залишиться осторонь Моїх Повідомлень, жоден з Моїх улюблених учнів не залишиться недоторканим завдяки Повідомленням, що Я приношу. Навіть ті, хто відкидає Мене, повернуться ще раз, щоби почути Моє Слово, бо Мій Дух торкнеться їхніх сердець.

Радійте, бо лише через два роки після початку цієї Місії, Моє Слово читається в більш як двохсот країнах і майже сорока мовами. Я буду продовжувати поширювати Мої Повідомлення кожною мовою, між багатими і бідними, між атеїстами і Моїми висвяченими слугами. Я не роблю різниці між особою, яка не вірить в Бога і тими, хто присвячує своє життя Мені, їхньому Ісусові. Кожна душа завжди для Мене так само важлива: ті, хто Мене кривдить і ті, хто зраджує Мене, хто доводить Мене до сліз, хто атакує Мене, розпинає Мене і ненавидить – Я люблю їх усіх.
    Ось чому Я терпеливий. Я знаю, що вони прийдуть до Мене, коли Правда їх огорне. Тоді вони ридатимуть з полегшенням, коли зрозуміють, що перед ними знаходиться майбутнє, де немає смерті.

Це - Моя Обітниця і, коли ви непокоїтесь, вас бичують, ображають і роблять з вас дурнів, ви повинні зосередитися на одному: цей Новий Рай є для всіх вас. Коли ви боретеся, щоби врятувати душі, заховайте цю обітницю у ваших серцях.

Ваш люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...oes-not-exist/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Ось чому лише диво може врятувати людську расу.

26 січня 2013, 7:22 РМ

Дорога Моя донечко, Мій Найдорожчий Син, який переніс жахливу смерть заради Моїх дітей, готується до Свого Великого Милосердя.
    Я дав Йому до теперішнього моменту, час, необхідний, щоби привести якнайбільше душ до Його Божого Милосердя, аби не довелося відмовлятися від жодної заблукалої душі.
    Час дуже близький для Мого Дару людству. Час, коли Мій Син, Месія прийшов, щоби жити на землі, був занапащений людством, яке відкинуло Його. Другий раз, коли Я даю Йому дозвіл на повторне пришестя, не буде інакший. Він буде відкинутий.
    Ось чому лише диво може врятувати людську расу.

Але це диво може статися лише тоді, коли Я, Бог, Творець усього сущого, зможу забезпечити, щоби вільна воля людини залишалася недоторканою. Ніколи не можна втручатися в цей Дар вільної волі.
    Коли людина офірує її як дар для Мене, це найцінніший і найдосконаліший дар з усіх. Представляючи їм докази їхніх гріхів, Мій Син зможе заохотити душі відповісти на Його заклик.

Потім, коли вони покаються, Його Милосердя огорне мільярди душ, які в іншому випадку ніколи б не були врятовані. Я благаю вас, дорогі діти, щоби ви добре підготувались.

Ваш люблячий Отець,
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...he-human-race/

Дописів
    1 517

Типово

Пророцтва, що містяться в Книзі Одкровення відомі лише частково.

Неділя, 27 січня 2013, 20:30

Моя улюблена донечко, Я зобов'язаний повідомити Моїм послідовникам, що деякі Мої висвячені слуги докоряють тобі. Незабаром деякі з них повчатимуть тебе, щоб ти покинула цю Справу.
    До тебе будуть ставитись, як і до Моїх учнів ставились священики того часу. Їм також було сказано, щоби відійшли від Мене і багатьом з них не було дозволено увійти в храми, щоби поклонитися Богові, Моєму Предвічному Отцю.
    Велике нерозуміння Моїх Обітниць людством буде використовуватися як інструмент для заохочення інших відмовитися від Мене, коли у цей час Я переказую Моє Святе Слово для всього світу.

Ви, Мої учні, будете звинувачені в єресі і вам скажуть, що ви не керуєтесь Святою Доктриною.

Мої висвячені слуги допустяться жахливих помилок, коли виберуть неправильний напрямок на роздоріжжі по дорозі до Мого Царства.
    Вони робитимуть так через брак знань, адже багато з них вирішили, що вони вже знають пророцтва, які Я надалі даю світу перед Моїм Другим Пришестям.
    О, як же сильно вони помиляться, коли будуть помилково повчати, щоби відкинули Мої застереження, дані всім для спасіння душ.
    Пророцтва, що містяться в Книзі Одкровення відомі лише частково. Жоден висвячений слуга в Моїй Церкві ще не розуміє Книги Одкровення. Вони будуть проінформовані, але Я робитиму це поступово.

Це є лише для вашого відома, коли Я вирішу, що час вже настав.
    Я прошу, відкрийте свої серця на Істину. Будьте обережні при осудженні Слова Божого, даного Його вибраним пророкам.
    Коли ви судитимете їх суворо, тоді самі будете осуджені подібно. Якщо ви жорстоко їх відкидатимете, то і ви будете відкинуті Моєю Справедливою Рукою. Якщо будете приймати їх з любов'ю то і Я пригорну вас в Моїх Святих Обіймах. Нічого з того, що Я даю вам зараз, не суперечить Книзі Мого Отця, бо це неможливо.

Тепер Я приходжу, щоби закінчити навчання, які Я призначив упродовж Мого часу на землі. Коли Моя робота буде закінчена, Мій Заповіт, нарешті, буде здійснено. Потім Я принесу Найславніший Дар Вічного Життя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...rtially-known/

Дописів
    1 517

Типово

Незабаром ухвалять закон, який скасує значення богохульства.

28 січня 2013, 21:15

Моя улюблена донечко, скажи Моїм учням, щоби вони ніколи не відступали від свого посвячення Моєму Святому Слову.
    Ріст атеїзму спричиняє той факт, що звичайна згадка про Бога або про закони, встановлені Ним, викликає обурення. Проста згадка про роль Бога в вашому житті розглядається як блюзнірство, мов би це було взагалі неможливо.
    Незабаром ухвалять закон, який скасує значення богохульства, щоб усунути будь-яку публічну вірність Богові.
    Вам, Мої бідні послідовники, важко буде говорити від Мого Імені. Вас будуть ображати і оповідати жахливі речі про Мене, більше того, ви не будете в стані Мене захистити.
    Ті християнські країни, де люди шанують Мене, не зможуть визнати своє Християнство у зв'язку із створенням таких законів, які будуть ігнорувати Моє Вчення.
    Так багато людей не хочуть Мене знати. Ті з вас, хто цього хоче, зазнаватимуть переслідувань. Тобто, коли ви будете намагатися молитися до Мене, вони будуть втручатись у вашу приватність, коли ви будете робити спроби отримати Таїнства, будете мати обмежений доступ до них. А при створенні молитовних груп, вам накажуть, щоб ви припинили це робити.
    Кожна група терпітиме не лише спротив з боку певних осіб, але й робитимуться спроби приставити до них самозванців , щоби зіпсувати плоди їх діяльності. Ніколи раніше ви не зазнали би такого опору щодо вашої відданості Мені, чи до Моїх Молитовних Груп Христового походу або до Моїх Повідомлень.

Багато священиків і духовних осіб швидко реагують на Мій Заклик, бо знають Мене і розпізнають Мій Голос. І надалі багато буде покликаних, адже Моє прохання підготувати душі, які були їм довірені, не залишиться без відповіді.
    Але, коли їх число буде рости, повстануть також інші, які будуть обурюватись і засуджувати. Вони страждатимуть через свою любов до Мене.
    Їх вороги будуть серед тих, які також дійсно люблять Мене, але їх було введено в оману тими, кому вони присягали у вірності.
    Інших буде спокушати злий дух,щоби Мене відкинули. Вони роблять це для того, щоб зупинити Мій План виконання волі Мого Отця, щоб рятувати душі і прийняти всіх дітей Бога в Його Новому Раю.
    Ви повинні протистояти таким зусиллям, але завжди зберігайте гідність.
    Не припиняйте молитись за тих Моїх висвячених слуг, які, як Юда перед ними, цілуючи Мене в щоку, водночас Мене зраджував.
    Я залишуся з вами під час цієї муки, ви можете бути шоковані тією отрутою, що вийде з уст тих, хто стверджує, що є Моїми учнями.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-blasphemy/

Дописів
    1 517

Типово

Зростання ненависті, вбивства та відсутність братньої любові є величезні, а гріх опанував землю як блискавка.

29 січня 2013, 4:15 АМ

Моя дорога донечко, лють сатани виливається над землею, коли Святий Дух збільшує Свою Божу Присутність в душах багатьох завдяки цій та іншим Місіям, затвердженим Мною. Зростання ненависті, вбивства та відсутність братньої любові є величезні, а гріх опанував землю як блискавка.
    Час щоб підготуватись до цього Великого Дня Мого Повернення тепер мусить розпочатися з великою старанністю. Якщо ви, Мої улюблені учні, відповісте на Мій Заклик, Я збільшу вашу віру і скрізь ваша кількість буде помножуватись.
    Ця Місія є кульмінацією всіх вказівок, даних людству Моїм Отцем всім тим, хто був перед вами. Хіба ви не розумієте, що коли пророки описували День Господній, це від початку відносилось до Мого часу, того часу, протягом якого Я виконаю остаточний заповіт?

Мій план полягає в тому, щоби прийти і дати вам вічне життя, яке Я обіцяв, коли звільнив вас від ланцюгів гріха завдяки Моїй Смерті на Хресті. Ті з вас, хто ставляться до Мене з недовірою, хай знають, що Я ніколи не міг би обдурити вас у такій Місії, як ця.
    Я не міг би просити вас допомогти Мені рятувати душі, боротися зі злим духом чи заохочувати вас до молитви, якщо би це був не Я, ваш Ісус, який кличе вас зараз.

Мої бідні малюки, ви живете в пустелі не через вашу діяльність. Я – ваш єдиний вихід. Якщо ви не підете зараз за Мною, втратите час, блукаючи, гублячись та розпорошуючись.
    Ваша віра може бути сильною лише завдяки Святим Таїнствам. Зберігайте віру та йдіть вслід за Мною.
    Це все, про що Я прошу.
    Крім того, моліться за спасіння душ. Я ніколи не засуджу вас за те, що ви не приймаєте Моїх Святих Послань. Але Я ніколи не пробачу, якщо ви зневажатимете Слово Боже, дане завдяки силі Святого Духа. Якщо ви не вірите в Мої Повідомлення, то відійдіть і продовжуйте вшановувати Мене.

Мої дорогі учні, ви будете діяти швидко, щоби створити велику армію і сильний захист перед ворогами Бога.
    Коли зростете в силі, Я прошу, заохочуйте якнайбільше Моїх висвячених слуг, щоби вам допомагали.
    Важливо, щоби незалежно від того, з яким опором вони зустрінуться, вони й надалі забезпечували щоденне Богослужіння і Таїнство Святого Причастя для потребуючих осіб.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...like-wildfire/

Дописів
    1 517

Типово

Розпочалось втручання Мого Отця, і Його Гнів потрясе землю.

Вівторок, 29 січня 2013, 23:10

Моя дорога донечко, знищення людського життя руками тих, які не шанують вагомість цього Божого Дару, посилюється.
    Гнів Мого Отця, спричинений цим огидним гріхом, сягнув такого рівня, що Його відлуння можна чути на всьому Небі.
    Рука Його Гніву вижене це зло,Він викорінить цих жалюгідних людей і знищить їх. За кожну людину, зарізану як тварина, Мій Отець кине винного у вогонь Пекла.

Я прошу, знайте це, адже війни будуть загострюватись, самим мерзенним серед тих диктаторів буде кинуто виклик. Вони будуть викорінені і буде їм відміряна та Справедливість, яку вони стягнули самі на себе.
    Людина не може бачити те, що бачу Я. Вони не знають межі того зла, яке призводить до знищення життя, руйнування землі і переслідування людей їхніми співбратами і сестрами.
    Розпочалось втручання Мого Отця, і Його Гнів здригне землю. Досить цього.
    Неприйняття людиною Правди існування Бога є джерелом цього зла. Людина бавиться життям, ніби вона контролює все, що є на землі, над якою немає влади. Продовження цього зла не повинно бути дозволене.
    Зло буде затримане і Страх Божий буде відчуватися тими, хто не приймає Його Законів.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ake-the-earth/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Залишок армії Христа Восторжествує.

Четвер, 31 січня 2013, 15:30

Мої дорогі діти Божі, Я – ваша Небесна Матінка, Мати Милосердя, Матір Спасіння. Ви – Мої дорогі діти і Я охоплюю вас всіх Мої омофором спасіння, коли ваші втомлені душі змагаються з болем.
    Моліться, Мої діти, до Мого Сина з повнотою віри і довіри Його Милосердю. Він ніколи не підведе вас. У той час, коли ви терпите біль і смуток, бо знаєте правду і відчуваєте себе нещасними через несправедливості, що бачите навколо вас, ви повинні зберегти спокій. Адже ви оточені Любов'ю Бога, Мого Отця й благословенні Благодаттю Мого Сина, котрими Він вас обдаровує, завдяки яким збагачує ваші душі.

Ви не можете дозволити страху і тривогам відвернути вас від тієї ролі, яку Мій Син призначив для вас.Залишок армії Христа восторжествує і на своєму шляху збере мільярди душ, які представить перед Божим Престолом. Яке велике благословення ви отримали! Ті з вас, хто буде провадити і допомагати Молитовним Групам Мого Сина, врятують мільярди душ. Ці молитви, як ніякі інші, були надані людству як Дар, з котрим пов'язані особливі Милості.
    Ви не знаєте, що душ, які ви допомагаєте рятувати, є в тридцять разів більше, коли ви відмовляєте ці молитви. Вони дають вам можливість потішити Мого Сина збільшенням і зміцненням числа тих душ, яких Він прагне, щоби виконати Свій План Спасіння.

Дякую за відповідь на прохання Мого Сина з Небес. Упродовж останніх двох тижнів ви отримали Багато Милостей. Плоди цієї Благодаті стануть для вас виразнішими, коли ви будете просуватися вперед на Дорозі Правди до вічного життя.

Ваша любляча Мати, Матір Спасіння.

http://www.thewarningsecondcoming.co...-will-triumph/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Я знищу ті країни, які плюють Мені в обличчя

П'ятниця, 1 лютого 2013, 4:20 РМ

Моя дорога донечко, як Моє Серце розривається у цей час, оскільки людство через розбещення їхніх гріхів, остаточно випробувало Моє терпіння. Моя образа і біль посилюється Моїм Гнівом, тому що Я не можу допустити продовження зараження, яке привело людство до такого рівня.

Моя Рука Правосуддя в даний час карає ті країни, які не підчиняються, Моїм Законам. Ненависть Людини до його братів і сестрами відчутна, по всій землі, і приймає різні форми. Для смертної людини Моє повідомлення: "Припиніть тепер ваші злі справи, або Моє покарання знищить все, що ви робите, і ви будете страждати вічним болем".

Ви не маєте права відбирати життя,бо Я є Творцем життя. Тільки Я даю життя. Воно не приходить з будь-якого іншого джерела. Тільки Я можу забрати його. Коли ви заважатимете Моєму Божественному Плану, ви будете зупинені. Цей План був не виконаний повністю через вас, творіння,заради якого Я дарував так багато. Він був атакований і розривається на частини, як ніби це не має особливого значення.

Ваші війни будуть загострюватися, бо Я наведу смерть вашим злим лідерам. Я знайду вас,і вкину у безодню, де звір буде вашим вічним супутником. Ви будете рвати на собі очі в стражданні, через ті звірства що ви скоїли проти Моїх дітей.

Це за гріхи проти невинних, чиї життя ви зруйнували, що Моє покарання буде накладено на вас. Жодна країна не уникне цього покарання і рівень Мого покарання буде у відповідності з важкістю гріхів, до яких ви допустилися.

Можна подумати, що Моє покарання суворе, але без нього, ви б знищили один одного. Якби Я не втрутився, світ перестав би існувати, бо ви з нечестивими технологіями, які ви створили, розірвали б його навпіл .

Я не дозволю вам зробити цього. Моя Сила є Всемогутньою і Ви побачите Мої покарання, бо вони впадуть на людство.

Покайтеся. Моліться за ваших знайомих грішників, і особливо за тих, хто був заражений в темряві від лукавого. Зітру з лиця землі ті країни, які плювали Мені в обличчя і хто втратив контроль. Ті, хто переслідують інших, будуть страждати від болю, який вони заподіюють іншим.

Ваш Отець

Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...it-in-my-face/

Дописів
    1 517

Типово

Знаки, які Я відправлю, відразу ж стануть зрозумілими.

Субота, 02 лютого 2013, 15:30

Моя улюблена донечко, Я тебе люблю і Я з тобою кожну хвилину в цій Святій Справі. Я є присутній, направляю тебе в кожному завданні, яке ти виконуєш, щоби Моє Слово було розіслано до кожної Божої дитини.
    Ніколи не дозволяй, щоби перешкоди і невезіння затримали тебе в цій невідкладній Місії спасіння людства. Коли Мої послідовники збираються в Молитовних групах, вони будуть також відчувати Мою Божу Присутність, і Я дам себе пізнати різними способами.

Знаки, які Я пошлю, відразу ж стануть зрозумілими. Я виливатиму Мою Любов, Зцілення, Благодать і Моє Благословення.

Це епоха, коли все є можливе для блага всіх, якщо це згідно з Волею Бога. Тепер, Мої Молитовні Групи об'єднуються, Моя армія "залишку" розквітне і зросте. Так, як насіння, посіяні на початку всього в кількох серцях, піднялися і розмножились в більш ніж 200 країнах, багато з яких невідомі вам, дорогі Мої послідовники. Будуйте фундамент послідовно, крок за кроком, важливий кожен звалений камінь, бо це, врешті-решт утворить Сходи до Неба.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-recognisable/

Дописів
    1 517

Типово

Лишилось небагато часу, перш ніж почнеться заключний етап очищення людської раси.

Неділя, 3 лютого 2013, 22:50

Моя улюблена донечко, сьогодні особливий день, коли Моя Любов до людства напливає як гігантський океан, аби в останній спробі вилити Мою Благодать на їхні душі. Я торкаюсь серця кожного чоловіка, жінки і дитини різними способами, щоби вони були свідомі присутності любові і доброзичливості. Багато відповідають, багато – ні. Однак, є почуття любові, глибоко вкорінене в їхніх серцях цієї Божої Присутності Бога.
    Людина пов’язана з Моїм Найсвятішим Серцем, але не може цього зрозуміти. Моя Кров вливається в життя кожної дитини Бога, як через артерію. Це зв'язок, який об'єднує всіх в одну родину. Ця свята родина становитиме коріння дерева, з якого вийде безліч гілок в Моєму Новому Раю.

Багато затверділих душ з плином часу пом'якшаться і дозволять Мені себе огорнути. Я той, хто готує вас до Мого Милосердя. Деякі з цих затверділих душ опадуть і засохнуть, а потім будуть зметені, не маючи в собі життя.
    Але більшість дітей Божих інстинктивно будуть знати, коли прийде відповідний час. Вони будуть знати, що ми всі родом з тієї ж родини і приймуть той факт, що були народжені Моїм Отцем.
    Він, найбільш люблячий з усіх отців, відчуває у цей момент великий біль і глибоко зранений через темряву в душах багатьох Своїх дітей. Лишилось небагато часу, перш ніж почнеться заключний етап очищення людської раси. Це означатиме поділ добрих і злих.
    Як сильно це засмутить Серце Мого Отця, але так мусить статись.
    Це схоже на те, ніби Він готував Свій сад так, щоби він був здоровим і досконалим. Бур'яни мають бути знищені, інакше вони будуть розсіюватись і заглушать здорові рослини.
    Будьте готові в будь-який момент.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...n-race-begins/

Дописів
    1 517

Типово

Людина мусить весь час прагнути бути схожою на Мене.

Понеділок, 4 лютого 2013, 22:45

Моя щиро улюблена донечко, коли катастрофи зростають у всьому світі, людина мусить завжди прагнути бути схожою на Мене в основних рисах.
    Важливо, щоби ви у вашому повсякденному житті ставилися до інших так, як Я вас вчив під час Мого Часу на землі.

Завжди, перш ніж будь-що робити, ви повинні спочатку зважити, чи ваші дії не вплинуть на іншу особу таким чином,що може стати причиною конфлікту. Коли вас попросять про допомогу, надайте її. Якщо хтось почне сперечатися з вами і ви знаєте, що це може завдати шкоди іншим, ви повинні зупинити це.
    Те, як ви звертаєтеся до інших, буде мати прямий вплив на ваш душевний спокій. Коли ви ставитеся до інших несправедливо, погано говорите про них або намагаєтесь обдурити їх, ви будете діяти проти себе.
    Я буду судити вас, по тому, як ви ставитеся до інших.

Все, що є доброго у вашому серці, можна берегти так, щоб ви могли стати посудиною; ставтеся до інших так, як ви хотіли би щоб ставились до вас. Бо кожен вчинок, який ви робите, щоби задовольнити Мене, приносить велику Славу Богу. Завжди шукайте Правду у вашому повсякденному житті, бо це допоможе вам у боротьбі зі злом, з яким будете змагатися на кожному етапі цієї мандрівки зі Мною.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...to-be-like-me/

Дописів
    570

Типово

«Воистину, ложь измышляют те, которые не веруют в знамения Аллаха. Они и есть лжецы» (Коран 33:24)

"Вы распространяете ложь своими языками и говорите своими устами то, о чем у вас нет никакого знания, и полагаете, что этот поступок незначителен, хотя перед Аллахом это – великий грех.
    Воистину, тем, которые любят, чтобы о верующих распространялась мерзость, уготованы мучительные страдания в этом мире и в будущем. Аллах ведает(истину) а вы не ведаете".
    ( Коран сура24 аяты 15,19)

Дописів
    1 517

Типово

Матінка Божа: Багато буде самотніх у своєму прагненні створити молитовні групи.

Вівторок, 5 лютого 2013, 19:45

Мої діти, ви повинні підтримувати один одного, коли збираєтесь в кожному куточку землі, щоб сформувати Кінцеву Армію Мого Сина. Багато буде самотніх у своєму прагненні створити молитовні групи, а іноді вони будуть вважати, що це не має сенсу. Мій дорогий Син буде обдаровувати особливими милостями кожну Молитовну Групу, що створюється, аби молитися молитвами Хрестового Походу. Він присутній в кожній групі і дасть вам це зрозуміти. Ви будете відчувати Його любов і відчуєте плоди, коли вони щедро народяться і поширюватимуть Його Святе Слово.
    Діти, ви - благословенні, бо ви отримали дар покори, адже лише ті з вас, хто прийме Слово Мого Сина без жодних сумнівів, принесуть багато навернень через свої Молитовні Групи.
    Святий Дух зараз швидко рухається посеред вас, найдорожчі діти, і це приносить Мені стільки радості, коли Я бачу, як сильно він пробуджує ваші душі.

Ви повинні залишатися в єдності, Мої діти, бо Мій Син потребує вашої любові і відданості, щоб мати можливість врятувати людство.
    Проте, ви станете мішенню злого духа, який вигодує під своїм крилом кожного демона, аби проникнути до вас і розділити.
    Розпізнайте, чим насправді є ці випробування і повністю довіртеся Моєму Синові.

Кличте Мене, вашу улюблену Матінку, щоби зберегти вашу Молитовну Групу Хрестового Походу в єдності.
    Молитва Хрестового Походу (97)
    Про об'єднання Молитовних Груп Хрестового Походу:

О, улюблена Мати Спасіння, я благаю Тебе, щоби завдяки Твоїм молитвам, об'єднала усіх, хто належить до Кінцевої Божої Армії у всьому світі. Огорни всі Молитовні Групи Хрестового Походу Благодаттю Спасіння, яка буде вилита на нас завдяки Милосердю Твого Сина, Ісуса Христа.
    Вишли Своїх Ангелів, щоби вони захистили кожного з нас, а особливо тих священиків, які провадять Молитовні Групи Хрестового Походу.
    Допоможи нам уникнути розпорошень, які стають причиною поділу між нами і захисти нас Твоїм Даром захисту, аби ми стали невразливими до атак, котрі будемо змушені витримати через нашу любов до Ісуса Христа в цій Святій Місії для спасіння душ. Амінь.

Ідіть з миром, Мої улюблені діти, і знайте, що Божа Залишкова Армія , завдяки благодаті Мого Сина, допоможе Йому врятувати мільярди душ.

Ваша любляча Мати,
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...prayer-groups/

Дописів
    570

Типово

Дописів
    1 517

Типово

Матінка Божа: Ви мусите молитися за тих, на високих посадах, які мають владу над своїми народами.

Середа, 6 лютого 2013, 14:55

Дитя Моє, ти повинна тепер присвятити всі свої молитви за ті втрачені душі, які не визнають Існування Бога. Ці бідні душі, розсіяні по всьому світу, тепер будуть проходити через період, коли їх мучитимуть брехнею. Ця брехня посіяна в їх серцях обманщиком (сатаною).
    Без Божого Світла в своїх серцях, вони не мають нічого такого, чого би з нетерпінням чекали. Вони не поклоняються Богові, але замість цього намагаються знайти щось на заміну. Це зазвичай приймає форму ідолопоклонства інших людей або матеріальних речей.
    Їхній пошук спокою не може закінчитись нічим іншим, окрім плутанини і дезорієнтації. Без Божої любові вони ніколи не знайдуть спокою.

Мій улюблений Отець завдяки Милосердю Його Сина, Ісуса Христа, виливає над такими душами Своє Світло і Любов. Вони не приймають цієї благодаті і відвертаються від єдиного способу, яким вони могли би досягти вічного миру і щастя. Ви мусите молитися за тих, хто перебуває на високих посадах, які мають владу над своїми народами, бо вони дуже страждають.
    Вони є щоденною мішенню злого духа, який через них намагається довести до переслідування Божих дітей. Їх план по знищенню всіх слідів Бога в житті народів, якими вони керують, вже є готовий.
    Коли вони розкриють свої справжні наміри, тоді також стануть жертвами, так як і ті душі, які будуть страждати під їх режимом.
    Ось Молитва Хрестового Походу, яку ви мусите відмовляти, щоби просвітити уряди, аби Божа Благодать могла огорнути світових лідерів.
    Молитва Хрестового Походу (98 )
    Щоб Божа Благодать охопила світових лідерів:

О моя Пресвята Матінко Спасіння, я прошу звернись до Свого Сина, щоб вилив Свою Благодать і Любов над тими лідерами, які правлять світом. Молись, щоби Світло Бога вилікувало їхню сліпоту і розтопило їхні кам'яні серця.
    Стримай їх від переслідування невинних людей.
    Прошу, молись, щоб Ісус керував ними і не дозволив їм перешкоджати поширенню Істини Його Вчення в країнах по всьому світу. Амінь.

Ваша любляча Мати,
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-your-nations/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Йдіть і наслідуйте Мого Сина на Стежці Правди.

Четвер, 7 лютого 2013, 23:30

Моя дорога донечко, яке має значення те, що Мої діти настільки захоплюються добрими речами на цій землі, тими речами, які надаю їм Я?
    Яке має значення те, що Мої діти так люблять і захоплюються цим прекрасним світом, який Я створив?
    Яке має значення те, що Мої діти люблять одне одного і захоплюються іншими? Все це є Моїми Дарами, вашого люблячого Отця.
    Ніколи не бійтеся цих чудових дарів, також ви не повинні почуватись винними, коли вони приносять вам задоволення.
    Але найважливіший Дар з усіх, що Я офірую вам - це Моя Любов до кожного з вас. Ця любов є унікальною, а любов до інших, яку ви маєте у своїх серцях, лише незначною мірою схожа на Мою Всемогутню Любов.
    І саме тоді, коли ви ставите вашу любов до тих особливих дарів вище своєї любові до Бога – ви не зможете знайти спокою.
    Адже Дари, які Я дарував вам, можуть лише тоді стати взірцевим джерелом радості, коли вони поєднуються з чистою любов'ю вашого серця до Вашого Творця.

Доказом Моєї всеохоплюючої Любові до вас є той факт, що Я відправив вам Мого єдинородного Сина, щоби звільнити вас від гріха. Він був Моїм найпрекраснішим Даром і саме завдяки Йому ви отримаєте вічне життя в Моєму Новому Раю.
    Ця стежка була протоптана для вас і буде ретельно оформлена по всій довжині, аж до Воріт Раю, завдяки цій кінцевій Місії з Небес.

Йдіть і наслідуйте Мого Сина на Стежці Істини і дозвольте Йому зібрати вас в безпечному сховищі завдяки Його Великому Милосердю.
    Я простягаю Мої Святі Обійми і приєдную вас до Завіту з Моїм Сином, бо Він готує заключні етапи дороги, яка запровадить всіх Моїх дітей до Мене додому. Ваш дім буде поєднаний з Моїм.
    Терпеливість, витривалість, терпіння, сльози і любов до Мого Сина, все це переплететься між собою, коли так підете до Мене цією стежкою, повною вибоїн.
    Лише достатньо сильні досягнуть останнього рівня.

Ваш люблячий Отець,
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...path-of-truth/

Дописів
    1 517

Типово

Я – ваш Вчитель, і завдяки Мені ви зрозумієте Таємниці Мого Остаточного Божого Плану.

П'ятниця, 8 лютого 2013, 23:45

Моя улюблена донечко, якби люди знали про Дар, яким Я маю обдарувати людство і завдяки йому повернути до життя мертвих і святих, щоби приєдналися до тих з вас, хто отримає Дар Вічного Життя в Моєму Царстві, то по-справжньому зрозуміли би, яким дуже особливим є це благословення.
    Втрата коханої особи через смерть на землі може бути дуже болючою і викликати розпачливий біль. Але Моя Обітниця поєднати вас в єдине з тими, хто помер в стані Благодаті, об’єднає всіх дітей Бога справжнім преславним способом. Сім'ї зберуться разом. Родичі зберуться разом і настане велике святкування.
    Блаженні всі ті, хто має бути взятий до Мого Нового Раю, який пропонує вічне життя, вони будуть здивовані Моїм Прекрасним Даром.
    Готуйтеся до смерті. Не бійтеся її. Але пам'ятайте, що не так просто потрапити до Неба. Потрібно багато духовної підготовки.

Коли ви чітко зрозумієте це чудове життя, яке чекає на вас разом з Моїм Другим Пришестям, тоді зрозумієте, чого Я очікую від вас.
    Ви не лише повинні виконувати в цей час Мої вказівки, ви мусите взяти на себе відповідальність і допомогти Мені в рятуванні душ тих, хто не цікавиться Мною і хто не прагне врятувати свої душі через відкуплення переді Мною чи прийняття Таїнств.
    Все тому, що вони прийняли свідоме рішення відокремлювати Моє Існування від свого життя день за днем. Я – Хтось, кого вони не можуть усвідомити в повноті – духовне поняття, яке вони не спроможні зрозуміти. Причиною цього є те що вони не зацікавлені в змінах, які необхідні для того щоби вони змогли стати гідними Мого Царства.
    Ці холодні, втрачені душі становлять Моє найбільше занепокоєння, бо їх кількість є величезною і вони повільно дрейфують чимраз далі від Мене.
    Я сумую за їхніми душами. Мені тільки залишається заохочувати їх за допомогою сучасних засобів зв'язку, аби віднайти їх.
    Будь-що буде використано для того, щоби отримати їх назад. Я зроблю все, що в Моїх Силах, щоб привести їх до Мене.
    Є й такі душі, які не з власної вини ніколи не чули про Мене. Які ніколи не знали про Мою Смерть на Хресті, або наслідки, котрі вона спричиняє в їхньому майбутньому існуванні. Я мушу і хочу показати їм Правду. Я хочу їх навчати. Я хочу зробити Мої Повідомлення простими. Я хочу представити їм докази існування душі, а ви, Моя Арміє, допоможете Мені це зробити. Вам потрібно буде виконати багато завдань для спасіння всіх душ, а Я, ваш Ісус, покажу вам, як досягти цього. Я буду вас вчити в особливий спосіб і сподіваюся, що ви відповісте на Мій Заклик, навіть якщо завдання буде здаватися неможливим для виконання.
    Любіть Мене і довіртеся Мені, тому що Я – ваш Учитель і завдяки Мені ви зрозумієте Таємниці Мого Остаточного Божого Плану.
    Тоді все буде виконано, і світ буде готовий для Мого Славного Повернення.

Ваш люблячий Вчитель,
    Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...l-divine-plan/

Дописів
    1 517

Типово

Ніколи не забувай, що ти письменник. Я – Автор.

Субота, 9 лютого 2013, 15:50

Моя найулюбленіша донечко, в той час як Мої Повідомлення швидко розходяться, ти також стаєш об'єктом страшних атак сатани і його армії демонів. Вони танцюють навколо тебе, щоби відволікти, зашкодити або дражнити – і все це для того, щоб зупинити це Завдання. Я говорю про це, щоби попередити тебе: чим краще Моє Святе Слово чують і чим більше людина стає спраглою Моєї Благодаті, тим більше підлості ти повинна терпіти.
    Кожний, хто бере участь у цій Місії, тепер відчуває наслідки таких атак. Ось так можна розпізнати, що вони приходять від диявола: Тебе будуть мучити спокуси скоротити час, який в молитві призначаєш для Мене.
    Будуть тобі щосекунди перешкоджати, коли ти намагаєшся зробити завдання, які Я від тебе вимагаю, щоби ти виконала як Мою Святу Волю.
    При будь-якій нагоді тебе будуть провокувати інші, коли вони зупинятимуть публікацію Моїх Книг, ти будеш розчаровуватись і не зможеш зробити наступний крок уперед. Потім, мов сильний удар в живіт, ти відчуєш зраду з боку тих, які є важливою ланкою в цій роботі і це буде справжня атака від сатани. А потім, коли ти почнеш думати, що цю Місію неможливо виконати, Я відкрию двері, потім другі двері, і так далі Я буду руйнувати всі чергові бар’єри, поки Мої Бажання не будуть виконані.

Це поворотний момент в Моєму Божому Плані Спасіння. З цього дня Моє Слово буде ставати все голоснішим і лише небагато зможуть Його ігнорувати. Тоді всі народи, всіма мовами, отримають задоволення від Правди. Деякі з них будуть просто захоплюватись Словом Божим. Інші – Його відкинуть, і знайдуться й такі, хто Ним "вдавиться" – бо настільки затверділими зробили свої серця.

Щоразу, коли ти відчуваєш, що цю Місію неможливо виконати, зрозумій, що це не завдяки твоїй руці Моє Слово чують усі народи – це Моєю Рукою, Моїм Голосом, Моєю Владою, через Святого Духа керується ця Місія. Ніколи не забувай, що ти писар. Я – автор. Моя Міць пливе крізь тебе. Це Мої страждання проходять крізь твій розум і тіло. Коли ти відчуваєш біль то це Мій біль, який терпиш. Якщо ти змучена перешкодами, які розставляє проти тебе сатана, то це він мучить Мене, Ісуса Христа.
    Ти всього лише знаряддя. Ніколи про це не забувай і будь щаслива, що ти була благословенна таким Даром. У той же час, ти вже повинна була навчитись покладати на Мене всі ці проблем і робити те, що вимагається від тебе, Моя донечко.
    Мій План полягає в порятунку кожної живої душі в сучасному світі і сатана викличе страшну війну, щоб зупинити Мене. Кожний, хто працює зі Мною, стане об'єктом нападів і лише ваша любов до Мене і довіра, яку ви на Мене покладаєте, будуть підтримувати вас у ці бурхливі часи.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...am-the-author/

Сторінка 32 з 64 ПершаПерша ... 222324252627282930313233343536373839404142 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті