| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
У когось втрати, а хтось щось на Новий Рік придбав.
Куратор Великого Крадівництва придбав будинок під Київом для дружини за 10 млн. грн.
Здавалось би, візьміть його зарплатню і спитайте: звідкіля? Там за три життя не вистачить цих грошей.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
tZE inform@tZEinform
·
3 ч
"Экономическое чудо от Зеленского" - загнать успешный до 2020 года "Энергоатом" в долги и начать экспорт беларусской электроэнергии ...
Міністр оборони пропонує не стріляти.
Міністр внутрішніх справ лізе у зовнішні.
Міністр освіти - плагіатор.
Міністр охорони здоров'я не охороняє здоров' я.
Відповідальний за будівництво "побудував" для жінки дом за 10 млн.
Генпрокурор порушує закон.
СБ охороняє сама себе.
Гарант Конституції плює на Конституцію.
Так і живемо.
Щоб назбирати $100 тис треба просто ...
Єрмак через місяць після признач. в ОПУ купив Мерседес за 3 млн грн
Тимошенко через місяць після інавгурації Нелоха придбав ВMW Х5 за 2 млн 640 тис
Через 2 роки особняк за 10 млн грн
Шефір у 2020 купує квартиру у Києві 100м2 і ділянку
krtmn79@krtmn79
·
5 ч
С приходом нынешней власти полностью исчезли разговоры об интеграции в ЕС и НАТО. Вот и число сторонников вступления в НАТО сократилось с 53 до 42%, вступление в ЕС - с 53 до 48%. Зато за военный союз с Россией - выросло с 6 до 11%.
О,Аляк.Я соскучился))
идущие на смерть приветствуют тебя(с)
Всё, капец форуму: опять все темы будут засраны зажёванной х...нёй о 20 млн. украинцев, о СОКРАЩАЮЩЕМСЯ со скоростью света украиноговорящем населении, о Швейцарии с её 4-мя языками, о том, сколько каких-то там стран помещается на территории Украины, о некупленной/непостроенной тяжёлой военной технике, о стремительно растущей нищете и пр. бред из кремлёвских методичек, приправленный привычными рашеголовыми лозунгами "Крымушёлсам", "услышьтеданбас" и пр.
Р.S. Бат, не падайте в моих глазах.Скучать по этому убожеству - это еще хуже, чем скучать по "шуткам" "Квартал-95".
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks